در بازدید سال گذشته از سیمکات و هادی برق یک تصمیم گرفته شد و امروز با افتتاح خط نوسازی شدهی کارخانه #هادی_برق قزوین از توابع شرکت #سیمکات چند بند 👇 از سیاستهای ۱۰ گانه سال جاری محقق شد و ضمن کاهش قیمت تمام شده، ظرفیت تولید رشد ۱۰۰ درصدی پیدا کرد؛
۱. رفع گلوگاههای تولید
۲. رفع گلوگاههای هزینه
۳. رشد تولید
۴ مولدسازی تجهیزات و ماشینآلات راکد
✅ تشکر و خداقوت به مدیران و کارکنان صبا و سیمکات بویژه جناب قاریزاده
با توجه به تحقق سیاست افزایش صادرات در سیمکات و تقدیر چند روز گذشته از مدیرعامل شرکت و افتتاحیه امروز، با پرداخت DPS شرکت، #پاداش منع شده در ابلاغیه اخیر، برای شرکت سیمکات، مجاز میشود.
@Fakhari_ir
هدایت شده از کوثرآنلاین
40.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ گزارش بخش خبر صدا و سیمای قزوین از الزامات رشد و رونق بیشتر کارخانه هادی برق سیمکات و پیامدهای مثبت بهرهبرداری از خطوط جدید تولید در این مجموعه
⬅️ با روابط عمومی در جریان باشید...
♦️https://eitaa.com/kowsaronline
امشب در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص)، توفیق عیادت پدری را داشتم که داغ سه فرزند شهید دیده بود.
خیلی حرف داشت
خیلی درد داشت
خیلی ... داشت
کیسه مفصلی هم به تنمان کشید😔
نوش جانمان ...
البته ما هم تلافی کردیم و مقداری از شاماش را خوردیم😎
باز هم نوش جانمان.
#شهیدان_شیخ_شعبانی
#امان_از_آه
@Fakhari_ir
هدایت شده از شناخت رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 مردم سالاری دینی، بدون اقتصاد مردمی نمی شود!
• برای اینکه "مردم سالاری دینی" به "نخبه سالاری ریش دار" و "جمهوری اسلامی ایران" به "حکومت انتصابی متدینان!" تقلیل داده شود، دو گام در سیاست و اقتصاد لازم است:
1⃣ زمینه مشارکت واقعی و حداکثری مردم _یعنی همه مردم_ در انتخابات فراهم نشود و بالتبع عصاره فضایل ملت در مجاری تصمیم ساز ننشیند!
2⃣ اقتصاد کلان از دولتِ نماینده ملت گرفته و به نهادهای انتصابی و شرکت های خصولتی ذیل آنها داده شود!
• اینکه فرمودند: ستاد اجرایی که خصوصی نیست!؛ تتمه درخواستهای قبلی و قبل ترشان درباره تعدیل حضور اقتصادی نهادهای حاکمیتی است!
• تازه، "خصوصی" هم حتما "مردمی" نیست و باز نخبه ثروت (با ریش یا بی ریش) است.
سیاستهای کلی اصل۴۴ از سوی رهبر انقلاب و قانون اجرایی آن در مجلس باید در کنار بخش خصوصی و حاکمیتی، ۲۵درصد اقتصاد کشور را برای مردمِ بدون سرمایه، اختصاص و برنامه ریزی می کرد که فرآیند آن بعد از حدود ۲۰سال از زبان رهبر انقلاب همین اخیراً این بود:
《آنجایی که توانستند مانع از حضور مردم در صحنه بشوند، دشمن پیروز شده؛ در خیلی از بخشهای اقتصادی همینجور است. ما سیاستهای اصل ۴۴ را ابلاغ کردیم، به فلان دولت مدام سفارش کردیم، گفتند بله، میکنیم، نمیکنیم، میکنیم، نمیکنیم؛ چند مورد کردند که از چند مورد، نصفش فاسد از آب درآمد! مشکل اقتصادی اینجوری درست میشود دیگر.》(۱۹ دی۱۴۰۲)
• حفاظت از مردم سالاری دینی و "جمهوریِ" اسلامی ایران، همزمان نگاه به "مردمی شدن اقتصاد" و "حداکثری ماندن مشارکت سیاسی مردم" را می خواهد.
عشق آمد و صبر از دل دیوانه برون رفت
صد شکر که بیگانه از این خانه برون رفت
@Fakhari_ir
بولتن هفته سوم بهمن ماه.pdf
1.72M
▫️ هفته نامه خبری تحلیلی اقتصاد ایران و جهان - شماره ۷۳
📆 هفته سوم بهمنماه ۱۴۰۲
《سازمان اقتصادی کوثر》
@Fakhari_ir
سلام علیکم؛
تقارن فجر پیروزی انقلاب با حلول ماه و اعیاد شعبانیه مبارک باشد انشاءالله.
@Fakhari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✏️ در این روز کسی متولد شد که سرنوشت اسلام، به او، به حرکت او، به قیام او، به فداکاری او، به اخلاص او بسته بود. این بزرگوار در تاریخ بشریّت، یک حرکتی را - که نظیر و شبیهی ندارد - ارائهی به تاریخ کرد و در مقابل چشم بشریّت گذاشت که هرگز فراموش نخواهد شد؛ الگو است.
#رهبر_معظم_انقلاب
@Fakhari_ir
مردانِ مرد، همیشه، زندهی تاریخاند.
حمید حقشناس جانباز عزیزی است که از سال ۶۷ از ناحیه گردن دچار قطع نخاع شده و مادر نازنیناش از این دردانهی استوار پرستاری میکند.
مادرِ مرد پروری که اسطوره اخلاص، وفا و ایستادگی است و آنچه از مصاحبت با او یافتم، عظمتی بود در وجود مادرانهاش که کوه در برابرش خاکسار بود.
حمید آقا، از فرسودگی تخت و ویلچرش که خاص جانبازان قطع نخاعی گردنی است گله داشت.
میگفت آخرین بار از صدقه سر قطع نخاع شدن سعید حجاریان، تعدادی تشک وارد کردهاند و قبل و بعد از آن به بهانه تحریم وارد نشده.
تشک، تنها اسباب زندگی او و ویلچر تنها وسیله هواخوری به بهانه مسجد و نماز جماعت است.
قول دادم از زیر سنگ هم شده برایش فراهم کنم. تشکر کرد و تعارف.
وقتی کاتالوگ تشکها و ویلچرها را از آلمان گرفتم و به او دادم تا انتخاب کند، با دیدن قیمتها، گفت: نمیخواهم، جان من ارزش اینهمه هزینه برای بیتالمال را ندارد.
سمبل و آبروی جامعه ایثارگری این مردان مرد و اسطورههای اخلاص و صبر اند.
بسم اللَّه الرحمن الرحيم
وَالْعَصْر ﴿۱﴾
سوگند به عصر [غلبه حق بر باطل]
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْر ﴿۳﴾
مگر كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كرده و همديگر را به حق سفارش و به شكيبايى توصيه كردهاند
آنقدر شاکر نعمت انقلاب بود، آنقدر سپاسگزار مادر بود، آنقدر خیرخواه مردم بود و آنقدر آنقدر آنقدر ... که گریزی جز سر تسلیم در برابر این عظمت نبود.
@Fakhari_ir
دکتر مجتبی مدرس زاده به سمت معاون توسعه همکاریهای بخش خصوصی، در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منصوب شد.
برای ایشان آرزوی موفقیت در مسیر تعالی اقتصاد دانشبنیان بهویژه در بخش خصوصی دارم.
دکتر مدرس زاده در حال حاضر عضو هیئت مدیره سازمان اقتصادی کوثر است.
@Fakhari_ir
بولتن هفته چهارم بهمن ماه 1402.pdf
1.68M
▫️ هفته نامه خبری تحلیلی اقتصاد ایران و جهان - شماره ۷۴
📆 هفته چهارم بهمنماه ۱۴۰۲
《سازمان اقتصادی کوثر》
@Fakhari_ir
برای کاهش نسبت مخارج دولت به تولید ناخالص داخلی و به عبارت دیگر کاهش سهم دولت در اقتصاد میبایست اولاً انضباط مالی دولت افزایش یافته و ثانیاً وابستگی بودجه دولت به ویژه هزینههای جاری به درآمدهای نفتی کاهش یابد.
#سازمان_برنامه از طریق کاهش مداخلات و البته کاراتر و بهینهتر کردن فعالیتهای دولت میتواند وضعیت این شاخص را بهبود دهد.
#وزارت_اقتصاد نیز با بهبود وضعیت کسب و کار، بهبود بازار سرمایه، بهبود بیمه، گسترش تعاونیها، تشویق سرمایهگذاری خارجی و اجرای دقیق سیاستهای اصل ۴۴ و خصوصیسازی میتواند فضا و شرایط لازم برای فعالیتهای بخش خصوصی و تعاونی را فراهم کند.
#بانک_مرکزی با افزایش ثبات اقتصادی و همچنین تقویت نظام بانکی جهت تأمين منابع مورد نیاز بخشهای خصوصی و تعاونی میتواند موجب گسترش فعالیتهای اقتصادی ایشان شود.
@Fakhari_ir
"کفن میت چند تکه است؟!"
یکی از سؤالاتی که در گزینشهای استخدامی از افراد از جمله بنده پرسیده میشد معنای "تجافی" بود.
آن زمان فکر میکردم چون واژهی کمتر شنیده شدهای است مورد سؤال قرار میگیرد.
بعدها در جایگاه مدیریتی به این نتیجه رسیدم که این سؤال یک اعلام آمادگی در بدو ورود برای انس با #تجافی بوده است.
در کشور ما عمدتاً مدیران از روز انتصاب در حال تجافیاند (نیمخیز و آماده بلند شدن) و کمتر روی صندلی بند هستند.
در این شرایط توقع برنامهریزی بلند مدت و بهرهوری، واقعبینانه نیست.
در برخی سازمانها که گل و بلبل است. چون علاوه بر مدیر، خود سازمان هم ماهها بلکه سالهاست که در حال تجافی است.
به گمانم پرسش گزینش دربارهی تعداد تکههای کفن میت نیز برای این بوده که باید برای مردهشویی یا بعبارتی شست و شوی هم آماده باشیم.
به عبارت گویاتر، عزل و نصب کردن بهطور ناخواسته جایگزین کار موثر میشود و فرمان بشین و پاشو سرگرمی مدیریت بجای ابتکار عمل و برنامهریزی هدفمند است.
@Fakhari_ir
میلاد شبیهترین انسانها خَلقً و خُلقً و مَنطِقاً به پیامبر اعظم (ص) مبارک باشد.
آقای عالمین همچو روزی پدر شده.
الحمدلله
علی بن حسین بن علی بن ابیطالب علیهالسلام
#جوان
@Fakhari_ir
دو گونه #تحریف
متأسفانه در مورد #بخش_خصوصی در منظومه فکری امامین انقلاب تاکنون دستکم شاهد دو گونه تحریف بودهایم. در زمان امام(ره) ایشان هر چه میگفتند اقتصاد را به مردم بدهید، «اینها میگفتند مراد از مردم، بخش خصوصی نیست - مراد نظر امام را توجیه میکردند و میگفتند: مردم یعنی توده مردم. به توده مردم چه جوری میشود کمک کرد؟ دولت اقتصاد را در دست بگیرد، به توده مردم کمک کند. فرمایش امام را اینگونه معنا میکردند!
خب این توجیه، غلط بود. اکنون نیز وقتی رهبر معظم انقلاب میفرمایند: «بایستی بنگاههای خصوصی که حضور مردم است، توانایی مردم است، ابتکار مردم است، پول مردم است، حمایت بشوند؛ وسط میدان بیایند؛ اقتصاد را اینها باید اداره کنند.» ادعا میکنند مراد رهبری از بخش خصوصی بیشتر بنگاههای کوچک و متوسط است.
این افراد بنگاههای خصوصی بزرگ را برای «سرمایهدارهای زالو صفت» و «حاجیبازاریهای فاسد» میدانند. این در حالی است که رهبر معظم انقلاب اتفاقاً در دیدار اخیرشان با فعالان اقتصادی فرمودند: «بنگاههای تولیدی بزرگ کشور ما، در طول سالهای متعدد، رشد چشمگیری داشتهاند. این رشد چشمگیر از سوی بخش خصوصی ــ این بنگاههایی که گفتم، منظورم بنگاههای بخش خصوصی است - خیلی پرمعنا است؛ این نشاندهنده وجود یک بخش خصوصی توانا و قدرتمند در کشور است و این خبر مهمی است.»
ایشان در همین سخنرانی در مورد زمینههای مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد فرمودند: «زمینههای مشارکت خیلی وسیع است. شما از صنایع بزرگی مثل نفت، مثل گاز، مثل فولاد بگیرید، تا مثلا صنایعدستی؛ در همهی این زمینههای گسترده و وسیع، امکان مشارکت مردم وجود دارد.» بنابراین هم تفسیر به رأی #اقتصاد_مردمی به گونهای که از دلش #اقتصاد_دولتی در بیاید و هم تقلیل بخش خصوصی مطلوب به بنگاههای کوچک و متوسط، تحریف نظر امامین انقلاب اسلامی است.
#Fakhari_ir
بنده وقتی از #خصوصی_سازی و #بخش_خصوصی حرف میزنم، منظورم مردم واقعی، کارآفرینان، تولیدکنندگان و سرمایهداران پاکدستی است که از قِبَلِ کار و تلاش مؤمنانه، خشت روی خشت گذاردهاند، نه عدهای رانتخوار و حرامخوار که در دولتهای چپ و راست و نهادهای گوناگون لانه کرده و منافع و منابع ملی را همچو کفتار میدرند.
به وقت ضرورت افشا خواهم کرد نام برخی از آنان که آبشخور در حاکمیت داشته و دارند و برای تصاحب اعتبار جهانی سازمان اقتصادی کوثر در عرصه طیور برای دشمن دم تکان میدهند و گرای ارتباط با #ولی_فقيه و #جبهه_مقاومت میدهند تا مجموعهای که ۷۰ درصد منافع آن متعلق به جامعه ایثارگری و ۳۰ درصد آن متعلق به سهامداران #بازار_سرمایه است مشمول تحریم شود و اینان بتوانند گلوگاه #امنیت_غذایی کشور و پروتئین مردم را به دست گرفته و سفره مردم را در بزنگاههای تاریخسازِ نظام، گروگان بگیرند.
بیش از ۲۰ سال پیش رهبر معظم انقلاب فرمودند:
[بدترين فسادها در جامعه اين است كه كسانى دچار فساد مالى و اقتصادى شوند و از بيتالمال مردم براى منافع شخصى و پركردن جيب خود تغذيه كنند].
چند تذکر و نکته؛
۱. با احترام به مدیران خدوم گذشته، به آندسته از مدیران خائن پیشین سازمان که کاسه لیسی بخش به ظاهر خصوصی #رانتخوار را میکنند هشدار میدهم که به زودی به لعنت خانواده معزز شاهد و ایثارگر دچار میشوند.
۲. برخی از این رانت خواران که اینک نیز در قدرت سهمی دارند و عدهای دیگر که در پوستینِ بخش خصوصی، خود را متصل به افراد و دستگاههای فرابخشی و فرادستی معرفی میکنند، به دنبال تأمین مالی خود و دوستانشان برای رسیدن به مقامات عالیاند که البته معتقدم چشمهای بینای نظارتی و مقابلهکنندگان با نفوذ اقتصادی متوجه این تحرکات هستند.
۳. به کوری چشم دشمنان و به برکت نفس مسیحایی ولی امر مسلمین جهان، حضرت آیتالله معظم سیدعلی خامنهای (مدظلهالعالی)، سازمان اقتصادی کوثر موفق به تحقق خودکفایی کشور در عرصه تولید اجداد مرغ شده است و دست و پا زدنِ خائنینِ به سفرهی مردم، به فضل الهی حاصلی جز افشای دستهای پشت پرده آنان نخواهد داشت.
۴. مدیران عالی وزارت جهاد کشاورزی و دستگاههای مسئول بدانند که فشارهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی این جماعت طماع برای واردات و وابستگی دوباره کشور، نباید در عزم انقلابی آنان خللی وارد کند و انشاءالله این گردنه تاریخ ساز با نام نیک مدیران خدوم و پاکدست پشت سر گذاشته خواهد شد.
۵. طبق اوامر رهبر معظم انقلاب اسلامی برای مردمی کردن اقتصاد و #عدم_رقابت دولت و نهادها با بخش خصوصی، باقیمانده سهام و مدیریت بنگاهها، به جامعه ایثارگری و سهامداران واقعی بازار سرمایه واگذار میشود.
۶. یادآوری میکنم بیانات گهربار رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را که فرمودند:
[متأسفانه همیشه اینجور است که #مفسد_اقتصادی در مرکز دولتی جاپا پیدا میکند. یعنی یک کسی را پیدا میکند که به او کمک کند، به او پاس بدهد، تا او آبشار بزند. تا کسی در داخل حصار نباشد که به آن متجاوز کمک کند، آن متجاوز نمیتواند #فساد_اقتصادی بکند. لذا مسئولین دولتی موظفند نسبت به بُروز و #نفوذ فساد اقتصادی در دستگاههای دولتی بشدت حساس باشند]
@Fakhari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اتفاقی تلخ و شاید بیسابقه در سخنرانی ۱۹ دیماه ۱۴۰۲ مقام معظم رهبری رخ داد!
رهبر معظم انقلاب که در تمام دوران رهبریشان حتی یک بار هم دشمن را پیروز میدان نبردی علیه جمهوری اسلامی ایران نشمرده بودند و همواره از شکست دشمن سخن بر زبان میآوردند، در سخنرانی یوم الله نوزده دی در جمع مردم قم از پیروزی دشمن در یک عرصه بسیار مهم و حیاتی نام بردند؛ عرصه حضور مردم در اقتصاد!
مسألهای که جزء مهمترین اهداف و آرمانهای انقلاب از ابتدا مطرح شد و امام بزرگوار نیز بر آن تأکید داشتند که جمهوری اسلامی باید "تودههای میلیونی مردم محروم را در تولید و تلاش و خلاقیت و ابتکار دخیل نماید".
رهبر حکیم انقلاب در سال ۱۳۸۴ سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی را ابلاغ نمودند و قانون اجرایی آن نیز در مجلس تصویب شد و باید تا پایان برنامه پنجم اتفاقات بزرگی رخ میداد که متأسفانه به پایان برنامه ششم هم رسیدهایم و نه تنها در این زمینه توفیقی نداشتیم بلکه به تعبیر مقام معظم رهبری دچار فساد و شکست هم شدهایم.
اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ به ویژه #بند_ب سیاستها، بدون تردید ریل اصیل اقتصادی انقلاب اسلامی است و راه حل اساسی مشکلات اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی است.
#اندیشکده_قصد
@Fakhari_ir
بولتن هفته پایانی بهمن ماه.pdf
1.86M
▫️ هفته نامه خبری تحلیلی اقتصاد ایران و جهان - شماره ۷۵
📆 هفته پایانی بهمنماه ۱۴۰۲
《سازمان اقتصادی کوثر》
@Fakhari_ir
هدایت شده از کوثرآنلاین
46.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ اعلان یک #خودکفایی_بزرگ
🔺 دکتر ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر طی بازدید از نمایشگاه مطبوعات ضمن خداقوت گفتن به اصحاب رسانه در مورد دستاوردهای سازمان با رسانه ها گفتگو کرد.
در آستانه میلاد حضرت صاحب الزمان (عج)، سهام ترجیحی #کتوسعه به کارکنان خریدار، واگذار شد.
انشاءالله با تلاش و انگیزه مضاعف همکاران شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر و تحقق پروژههای مولدسازی معادن، شاهد منافع حداکثری سهامداران در بیرون و درون سازمان بویژه جامعه معزز ایثارگری باشیم.
@Fakhari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا جان خوش آمدی ...
یا ابا صالح المهدی ادرکنی
بسم الله الرحمن الرحیم
یَا أَیَّتُها النَّفسُ المُطمَئِنَّة إِرجعی إِلی ربِّک راضیةً مَرضیة
مرحومه مغفوره «حاجیه خانم خورشید دریایی» همسر شهید والامقام «رمضانعلی اسماعیلی» و مادر شهیدان معظم «محمود، منصور و رسول اسماعیلی» به جوار رحمت حق شتافت.
اینجانب و همکاران سازمان اقتصادی کوثر، ضمن طلب صبر از خداوند متعال و عرض تسلیت به خاندان معزز ایشان به ویژه همکار محترم، جناب آقای محسن اسماعیلی، بر ساحت پرفتوح آن مرحومه درود میفرستیم و از درگاه پروردگار، همنشینی با انبیاء، اهل بیت و علو درجات را برای ایشان مسألت مینماییم.
ناصر فخاری
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر
@Fakhari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از سرباز به فرمانده:
قبیلهٔ سلمان آماده است
@Fakhari_ir
این تصویر نوستالژیک را یکی از دانشجویان دانشگاه گفتمان انقلاب اسلامی برایم فرستاد.
یاد عهد شباب کردم.
این تصویر، اطلاعیه پشت درب دفتر بنده بود در دانشگاه، برای عبور از مارپیچهای سکوت عوامل دفتری و اداری.
اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا
@Fakhari_ir