با عنایت به سیاست های اقتصادی دولت سیزدهم از جمله مردمی سازی اقتصاد، سهام شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر با نماد کتوسعه به همت همکارانم در تاریخ ۱۴۰۲/۴/۵ در فرابورس به صورت عرضه اولیه قابل بهره برداری ست.
از این رو؛ امکان خرید سهام کتوسعه بر اساس قیمت پایه برای عموم فراهم است.
https://eitaa.com/naser_fakhari
⭕ دکتر ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با اشاره به دستاورد سازمان در رفع چالش تولید روغن در مورد ماموریت امسال شرکت های وابسته به سازمان اقتصادی کوثر نوشت:
در سالهایی که روغن در کشور با چالش تولید مواجه بود، سازمان اقتصادی کوثر در رفع چالش و تأمین این نیاز، نقش اساسی ایفا کرد.
این نقش؛ در سال جاری که به دو عنوان #رشد_تولید و #مهار_تورم مزین است تا توسعه کیفی و رشد کمی محصولات این حوزه گسترش خواهد یافت.
◻️https://virasty.com/fakhari/1687847450750490360
شتاب تحولات در معادن و صنایع معدنی کوثر، نوید بخش اتفاقات مثبت در سال جاری و پیشرو است.
#کتوسعه
#سهام
#بازار_سرمایه
https://eitaa.com/naser_fakhari
#کاسب_نیوزها
🔹رهبر انقلاب اخیراً در دیدار مسئولان دستگاه قضایی تذکر دادند:
♦️"حفاظت از امنیت روانی جامعه یکی از موارد احیای حقوق عامه است. اینکه یک عده با استفاده از فضای مجازی یا غیرمجازی روی اعصاب مردم راه بروند و امنیت ذهنی مردم را بهم بزنند و مردم را بترسانند، این خلاف مقتضی احیای حقوق عامه است. قوه قضائیه باید با برنامهریزی، انضباط و با قاعده وارد بشود".
🔹این چندمین بار طی ماههای اخیر است که ایشان به مسئولیت صیانت از امنیت روانی جامعه در مقابل خط تحریف و فریب و هراس افکنی توجه و تذکر میدهند.
♦️در همین حال، کاسب نیوزهایی که در ادوار گذشته با بدهبستانهای رسانهای به آلاف و الوفی رسیدهاند، اینک تنها راه خود را تیترهای زرد و دروغ پراکنی برای باز کردن راه بازگشت همپالگیهای خود یافتهاند.
⛔️ لازم است ارکان دولت و مجموعهی مدیران از تلهی این "شبه آمدنیوزها" پرهیز کرده و به اصلاح کژراههای گذشته و تبیین عملکرد بپردازند.
⚫️ توفیق طراران رسانهای و محفلی، انحراف اذهان و تصرف اوقات مدیران برای بازداشتن از تلاش، تدبر و تمرکز بر امور است.
https://eitaa.com/naser_fakhari
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 #تکنیک_مدیریت_حواس_در_رسانه
🔻در این تکنیک با توجه به مسائل روز و مشکلات اجتماعی یا سازمانی سعی بر آن است که ذهن و حواس مخاطب، درگیر موضوعی فرعی شود؛ به گونهای که تمام اذهان عامه یا کارکنان از موضوع اصلی پرت شود و افراد حواسشان فقط به موضوع فرعی گرم شود تا در زمینه اصلی هدف و نیتشان پیش روند...‼️
📽 در این فیلم به #مدیریت_حواس دقت کنید. این موضوع در #رسانه هم همینگونه است...
#جنگ_نرم
https://eitaa.com/naser_fakhari
همواره خود را #مقهور_حق بدان
گفت: من بیچارهام.
فرمود: که نیک است اگر همه وقت مدام #بیچاره باشی، در حالت قدرت هم خود را بیچاره بینی، چنانکه در حالت عجز میبینی، زیرا که بالای قدرت تو قدرتیست و مقهور حقی. در همه احوال تو دو نیمه نیستی، گاهی باچاره و گاهی بیچاره، نظر به قدرت او دار و همواره خود را بیچاره میدان و بیدست و پای و عاجز و مسکین. چه جای آدمی ضعیف؛ بلکه شیران و پلنگان و نهنگان همه بیچاره و لرزان ویاند، آسمانها و زمینها همه بیچاره و مسخر حکم ویاند. او پادشاهی عظیم است، نور او چون نور ماه و آفتاب نیست که بوجود ایشان چیزی بر جای بماند، چون نور او بیپرده روی نماید نه آسمان ماند و نه زمین و نه آفتاب و نه ماه، جز آن شاه کسی نماند.
#مولانا
https://eitaa.com/naser_fakhari
📍ناامید کردن مردم با دستگاههای تبلیغاتی
✅رهبر انقلاب: دستگاههای تبلیغاتی هم -چه صداوسیما، چه مطبوعات، چه این وبگاههای فضای مجازی- بذر ناامیدی نپاشند در مردم؛ جوری حرف نزنند که یک عدّهای را ناامید کنند از اسلام؛ نه حالا میخواهند انتقاد هم بکنند، انتقاد کنند؛ بنده با انتقاد منطقی مخالف نیستم، منتها ناامید نکنند مردم را. گاهی در یک روزنامهای، در یک برنامهی تلویزیونیای، یا در یک برنامهی رادیویی، جوری حرف زده میشود که آدم میبیند «عجب! مثلاینکه همهی درها بسته است»؛ 22/05/97
https://eitaa.com/naser_fakhari
#غدیر؛ برای چراغانی و مداحی، یا اقامه عدل؟
📍امام خمینی: زنده نگهداشتن این عید، نه برای این است که چراغانی بشود و قصیده خوانی بشود و مداحی بشود. اینها خوب است؛ اما مسئله این نیست. مسئله این است که به ما یاد بدهند که چطور باید تبعیت کنیم. به ما یاد بدهند که غدیر، منحصر به آن زمان نیست؛ غدیر در همه اعصار باید باشد و روشی که حضرت امیر در این حکومت پیش گرفته است، باید روش ملتها و دستاندرکاران باشد. قضیه غدیر، قضیه جعل حکومت است. این است که قابل نصب است؛ والاّ، مقامات معنوی قابل نصب نیست...نصب حضرت امیر به خلافت، این طور نیست که از مقامات معنوی حضرت باشد....
حکومت آن است که حضرت امیر به ابنعباس میگوید که: به قدر این کفش بیقیمت هم پیش من نیست، آنکه هست، اقامه عدل است. آن چیزی که حضرت امیر (ع) و اولاد او میتوانستند در صورتی که فرصت بهایشان بدهند، اقامه عدل را به آن طوری که خدای تبارک و تعالی رضا دارد، انجام بدهند؛ لکن فرصت نیافتند.
https://eitaa.com/naser_fakhari