فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌خانم میترا حجار (بازیگر)، حرفهای قشنگی میزنه. نظر جالبی داره.
🌱 غلام آن کلماتم که آتش انگیزد
نه آنکه آب سرد زند در سخن بر آتش تیز
#ایران #سلبریتی
≡───────────
🌐رسانهتخصصیمعماریهویتنوجوان
عضو شوید 👈
🧩@first_identity
🅱 سال ۲۰۲۵ و تولد نسل بتا
🔹نسل بتا از یکم ژانویه سال ۲۰۲۵ وارد دنیای ما میشوند و گفته میشود این نسل فراتر از هر نسلی در دنیای #هوش_مصنوعی و فناوری غوطهور خواهد شد.
🔹این نسل که متولدین بین سالهای ۲۰۲۵ تا ۲۰۳۹ را شامل میشود در دنیایی متولد میشوند که با چالشهای بزرگی مثل تغییرات اقلیمی و شهر نشینی فزاینده شدید مواجه است. این نسل فرزندان جوانتر #نسلZ هستند و برخلاف خواهر و برادرهای بزرگترشان تجربه مستقیم تعطیلی مدارس یا انزوای اجتماعی ناشی از کووید را نخواهند داشت اما اثرات آن را از طریق خانواده و جامعه حس خواهند کرد.
🔹مانند نسل آلفا نسل بتا نیز به شدت به ابزارهای هوشمند و هوش مصنوعی وابسته خواهد بود اما ممکن است نسل ۲ به عنوان والدین آنها استفاده از فناوری و #شبکههای_اجتماعی را محدودتر کنند چرا که خودشان تجربههای مثبت و منفی این ابزارها را بهتر درک کردهاند.
≡───────────
🌐رسانهتخصصیمعماریهویتنوجوان
عضو شوید 👈
🧩@first_identity
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید| #مهارتهای_تربیتی
🙇♂چند تا مسئلهی تربیتی که باید بهش توجه کنیم در رابطه با #تربیت فرزندان.
≡───────────
🌐رسانهتخصصیمعماریهویتنوجوان
عضو شوید 👈
🧩@first_identity
💢#عکس_نوشته | #اینفوگرافی
#نسل_زد و مسئله اعتماد اجتماعی
🔘بخش اول
- نسل زدیها کیستند؟
-اعتماد اجتماعی در جامعه ایران
📍ادامه دارد...
≡───────────
🌐رسانهتخصصیمعماریهویتنوجوان
عضو شوید 👈
🧩@first_identity
🔘طرح یک مسأله | نقش کانونهای دینی در نبرد تمدنی
✍️اسماعیل فخریان
✅ در تمدنسازی، «هویت» نقش اساسی دارد. هویتها هستند که انسان را به کار میگیرند. اگر میخواهی انسانی را از خود کنی، هویت وابسته به او بده. اگر انسان استقلالگرا میخواهی، به او هویت استقلالطلب بده. اگر انسان مصرفگرا و هرزه میخواهی، به او این چنین هویتی را تزریق کن. اگر انسان مجاهدِ شهادتطلب میخواهی هم. در فرآیند تمدنسازی، هویتسازی جزو ضروریات است.
╰┈➤
▪️در تمدن غرب، مصرفگرایی، کوتاهخواهی، شهوتخواهی، شهرتخواهی، انفعال، سکوت، بردگی نوین و... مطلوب است. این تمدن برای بقایش باید هویتی را در مردم بوجود آورد که همینها را بخواهند. همان جور که تمدنسازان میگویند، زیست کنند. برخلاف تمدن اسلام که به سراغ فطرت انسان میرود و هدفش شکوفا کردن ظرفیتها و خواستهای فطری انسان است. اینجا نقطۀ تقابل دو تمدن است، نقطۀ تقابل دو مکتب، دو ایدئولوژی، دو جهانبینی. در این تقابل، #تمدن غرب به دنبال ترویج اباحهگری و فساد و تمدن اسلام به دنبال ترویج زیست مومنانه است. 🔻🔻🔻
▪️هر کدام برای اهدافشان کانونهایی را تأسیس، تجهیز و بهکار میگیرند. این نبرد، نامتقارن است. یعنی هر طرف، امکاناتی، داراییهایی، ظرفیتهایی دارد که آن دیگری ندارد. از میان همۀ داراییهای جبهۀ حق، مسجد، هیئت و مراسمهای دینی میتواند نقش مؤثرتری در این نبرد تمدنی ایفا کند. اینها همان چیزهایی است که طرف مقابل ما آنها را ندارد و از آن محروم است. این کانونها در این نبرد پیچیده، سخت، زمانبر و پر هزینه باید ابتدا اصل این نبرد و بعد قواعد و پیچیدگیهای آن و سپس نقش خودشان را پیدا کنند.
✳️جبهۀ حق چشم امیدش بیش از امکانات دیگرش، به این کانونهاست. اما راستی اینها برای نصرت جبهۀ حق بایستی چه کنند؟ فرماندهان چه کسانیاند؟ باید به چه امکانات سختافزاری و نرمافزاری مجهز باشند؟ باید در مواجهه با انواع حملههای دشمن چه کنند؟ یا نه باید چگونه حمله کنند؟ چه چیزهایی را باید بدانند؟ مخاطبینشان چه کسانیاند؟ با چه ذائقه و نیازی؟ چگونه بایستی رصد و پایش شوند؟ چگونه میتوانند به روزرسانی شوند؟ و...
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
≡───────────
🌐رسانهتخصصیمعماریهویتنوجوان
عضو شوید 👈
🧩@first_identity
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤔❓وجود #پدر در #خانواده چه تاثیری بر #فرزندان دارد؟ آیا وظیفه پدر فقط تامین مالی است؟
🔗مرتبط
≡───────────
🌐رسانهتخصصیمعماریهویتنوجوان
عضو شوید 👈
🧩@first_identity
هویت اول
🖊خلاصهای از نشست تخصصی «تحلیل فرهنگی هویت و سبک زندگی نوجوان ایرانی» با حضور محمد سعید ذکایی استاد
🔺🔺🔺
💬 ذکایی ادامه داد: دو نوع نگاه وجود دارد. نگاه سیاستگذار که از بالا به پایین است و نگاههای همدلانه که از دریچه مفسر فرهنگ، شخصیت #نوجوان را درک میکنند. نگاه بینابینی هم وجود دارد، که به هر حال رسانه در حال شکل دادن به هویت نوجوان است.
🔸نوجوان، «ایرانی» که میسازد، ایران مد نظر خودش است که با ایران مد نظر خانواده، مدرسه، رسانه و سیاستگذار متفاوت است. گرچه همپوشانیهایی نیز با آن دارد.
╰┈➤
⚡️در واقع میان نوجوان و جامعه در معنای کلی شکاف افتاده است. رسانه در حال شکل دادن به هویت است و از طرفی دارای ویژگیهایی است. مثلا احساس جاماندگی از سبک زندگیها، اطلاعات و اضطراب ناشی از آن. آنها مدام نگران این هستند که از وجود اصیل و هویت درست خویش (فردی و جمعی) جا بمانند و این مسأله سبب احساس حقارت نیز شده است.
بسیاری از نوجوانان میخواهند کارهایی را انجام بدهند که جلوه بصری و دیدهشدن جزء مهمی از آن است.
‼️بخش زیادی از نوجوانان دوست دارند بلاگر شوند؛ حتی اگر در مشاغل سنتی و نه مشاغل مرتبط با اینترنت قرار بگیرند.
البته وجوه مثبتی هم در هویت آنها شکل گرفته است. آنها همدلند، جهانوطن هستند، تعبیرشان از دین، دلی است و نسبت به برخی فرمهای صورتگرا معنویت عمیقتری دارند. اما باید توجه کنیم که وجوه منفی در حال رخنه کردن در هویت آنهاست. به دلیل تاثیرپذیری از رسانه کنترل این مایی که در حال شکلگیری است، ادامه پیدا میکند و این مای ایرانی که از هویت سیالی برخوردار است به عنوان هویت ملی قلمداد میشود.
➕ در ایران خاص بودگی این مساله بیشتر نیز است زیرا در جاهایی آنچنان نگاه از بالا به پایین وجود داشته است که شکاف بین #هویت_نوجوانان و جامعه همچنان وجود دارد و دو نگاه همدلانه صرف و از بالا به پایین نمیتواند سبب ترمیم شود. این هویت جمعی سیال و بریکولاژگونه که حتی گاهی خود نوجوان قادر به هضم آن نیست و بزرگسالان و نهادها هم نمیتوانند آن را درک کنند به عنوان هویت جمعی و ملی آنها درحال جا افتادن است.
🔹این گروه که بهدلیل شکاف عمیق میان تعریفشان از ایران با تعریف جامعه و حاکمیت تبدیل به دیاسپورای فرهنگی شدهاند به نسل بعد منتقل میشوند و تبدیل به بزرگسالان ما میشوند و این شکاف در دراز مدت آسیب بزرگی به #هویت_ملی وارد خواهد کرد.
📍ادامه دارد...
≡───────────
🌐رسانهتخصصیمعماریهویتنوجوان
عضو شوید 👈
🧩@first_identity