✅ کانال "گرا" را می توانید در بستر های زیر دنبال کنید .در صورت تمایل، به دوستان و آشنایان خود معرفی نمایید.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«گِرا» در سروش
Sapp.ir/Gera_97
🔸«گِرا» در ایتا
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در گپ
https://gap.im/Gera_97
🔸«گِرا» در بله
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی
چرا بیشتر رؤسای جمهور ایران با نظام مشکل پیدا می کنند؟
🔵ادامه بحث اشکالات ساختاری
🔸🔸🔸بخش ششم 🔸🔸🔸
2-3:وجود ساختار بینابینی ( تذبذب بین نظام ریاستی و پارلمانی )
از سال 68 که نظام سیاسی ایران (در جریان بازنگری قانون اساسی) از پارلمانی به ریاستی تغییر یافت، هیچ حرفی درباره خوب یا بد بودن «نظام پارلمانی» و «نظام ریاستی» مطرح نشد تا اینکه برای اولین بار در سال 90 مقام معظم رهبری در سفر به کرمانشاه و در دیدار با دانشجویان ، به این موضوع پرداختند.
ایشان در این خصوص فرمودند: «ما یک روزی در قانون اساسی نخستوزیر و رئیس جمهور داشتیم، با یک شکل خاصی؛ بعد تجربه به ما نشان داد که این درست نیست. امام دستور دادند گروهی از خبرگان ملت و نخبگان و... بنشینند و آنچنان که بر طبق نیاز است، آن را تغییر بدهند. همین کار را هم کردند.
در آینده هم اینها قابل تغییر است. امروز نظام ما نظام ریاستی است؛ یعنی مردم با رأی مستقیمِ خودشان رئیس جمهور را انتخاب میکنند؛ تا الان هم شیوه بسیار خوب و تجربه شدهای بوده است. اگر یک روزی در آیندههای دور یا نزدیک، احساس شود به جای «نظام ریاستی» مثلاً «نظام پارلمانی» مطلوب است، هیچ اشکالی ندارد؛ نظام جمهوری اسلامی میتواند این خط هندسی را به خط دیگر هندسی تبدیل کند؛ تفاوتی نمیکند.»
♦️اما متاسفانه این بحث مهم و اساسی در محافل علمی و حوزه های نخبگانی (فارغ از نگاه سیاسی و جناحی ) دنبال نشد.
✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️
🔴یادآورمی شود که در کشورهایی که انتخابات برگزار می شود ، 4 نوع نظام سیاسی رواج دارد:
🔹1-نظام ریاستی : که رئیس جمهور مستقیماً توسط مردم انتخاب می شود و معاون اول و وزراء و سایر معاونتها، رأساً توسط رئیس جمهور انتخاب می شود . مثل آمریکا که قدرت اصلی در اختیار رئیس جمهور است و رئیس جمهور می تواند مصوبات قوه مقننه را وتو کند و حتی حق انحلال مجلس را دارد .
🔸2-نظام پارلمانی : که نخست وزیر و وزراء توسط مجلس انتخاب می شود و پادشاه نقش تشریفاتی دارد ( مثل انگلستان). که مجلس از بالاترین قدرت برخوردار است .
🔹3-نظام نیمه پارلمانی : رئیس جمهور با رأی مستقیم مردم انتخاب می شود ولی نخست وزیر و وزراء با رأی نمایندگان انتخاب می شود ( مثل فرانسه ، پرتغال ، روسیه )
🔸4-نظام نیمه ریاستی:رئیس جمهور با رأی مستقیم مردم انتخاب می شود ولی وزراء توسط مجلس انتخاب می شوند و در مقابل مجلس پاسخگو هستند ولی رئیس جمهور در مقابل مجلس پاسخگو نیست و حتی می تواند مجلس را منحل کند . در این سیستم نخست وزیر وجود ندارد.
✅نظام جمهوری اسلامی ، دقیقا مثل هیچیک از چهار نظام فوق نیست. بطوری که جمهوری اسلامی محاسن 4 نظام سیاسی رایج را دارد ولی معایب آن ها را ندارد . مثلاً قدرت انحلال مجلس از رئیس جمهور سلب شده و مجلس می تواند از رئیس جمهور سوال کند و حتی در شرایط خاص او را استیضاح کند .از سوی دیگر ، رئیس جمهور در عمل بسیاری از مصوبات مجلس یا شورای انقلاب فرهنگی را اجرا نمی کند و یا با سازکارهایی ( که جای ذکرش در اینجا نیست )قوه مقننه و حتی قوه قضاییه را با خود همسو می کند .
♦️نکته جالب آن است که معمولاً هر یک از رؤسای سه قوه ، از رهبری می خواهند در این تعارضات و مشاجرات، تمام و کمال از آن ها حمایت کنند و از اینکه رهبری ضمن حمایت از هر سه قوه، نواقص هریک را گوشزد می کنند ، دلخور می شوند و بعضاً به موضع گیری خلاف رهبری دچار می شوند.
به نظر می رسد یکی از عوامل ساختاری که رؤسای جمهوری را با کلیت نظام دچار مشکل می کند،وضعیت بینابینی است .
توضیح بیشتر این وضعیت و راه حل ها را در بخش بعد ملاحظه کنید
📝دکتر امیر حمزه مهرابی
به کانال گرا بپیوندید
@Gera_97
🔸🔸🔸ادامه بخش ششم🔸🔸🔸
.....هر رئیس جمهوری تمایل دارد ، علاوه بر قوه مجریه ، بر دو قوای دیگر نیز تسلط داشته باشد . در حالی که بر اساس تفکیک قوا، دو قوه مقننه و قوه قضاییه مستقل از قوه مجریه هستند . این استقلال در ایران ،اغلب موارد به تعارض بین آن ها منجر شده است .
☄اولین تعارض بین دوقوه ، بین بنی صدر و مجلس پیش آمد که در نهایت به عزل وی انجامید .
☄دومین تعارض بین هاشمی و اصلاح طلبان حاضر در مجلس و سایر مراکز قدرت پیش آمد که هاشمی توانست اصلاح طلبان را تقریبا از تمامی عرصه های قدرت به زیر بکشد . هر چند آن ها به تلافی این اقدام هاشمی با انتشار کتاب عالیجناب سرخپوش ، در انتخابات مجلس ششم، هاشمی را ضربه فنی کردند.( هاشمی نفر 31 نمایندگان تهران شد)
☄خاتمی با مجلس مشکل چندانی نداشت ولی با قوه قضاییه ، شورای نگهبان و نهادهای انقلابی دچار تعارض شد ؛ بطوری که چندین بار این تعارضات،بروز علنی داشت. فتنه 88 ادامه تنش های قبلی و آتش زیر خاکستر آن دوران بود .
☄احمدی نژاد به دلیل دچار شدن با مشکلات گفته شده در بخش روانشناسی ، با هر دو قوه( مقننه و قضاییه) دچار مشکل شد ،بطوری که 9 تن از وزرای وی در مجلس استیضاح شدند ! و به دلایلی مثل ارتباط وزراء با سایر نهاد های حاکمیتی، 8 تن از وزراء را، خودش بر کنار کرد و پس از سالها اتمام دوره مسئولیت ، همچنان با رؤسای قوه قضاییه و قوه مقننه (برادران لاریجانی) و از این رهگذر با کلیت نظام ، درگیر است .
☄روحانی با قوه مقننه مشکل ندارد و نحوه لابی کردن با رئیس و نمایندگان مجلس بلد است. ( برخی از شیوه ها را اخیراً آقای ذوالنوری افشا کرد ) بطوری که حتی وزراء استیضاح شده ، با آراء بالاتری انتخاب شدند .ولی مشکل و تعارض روحانی چیز دیگری است که در بخش کارکرد گرایی بدان خواهیم پرداخت.
⬅️نتیجه آنکه ، فراوانی بروز این تعارضات نشان از ریشه ای و ساختاری بودن این مشکلات است
🔴راه حل :
🔶به نظر می رسد در دوران گذر و در شرایط غلبه پارادایم دمکراسی غربی ، اگر یکی از نظام های «پارلمانی» یا «ریاستی» بطور کامل حاکم شود ، هماهنگی بین سه قوه راحت تر صورت می گیرد و این تعارضات به حداقل می رسد. در نظام ریاستی ، همه حول محور ریاست جمهوری وحدت می کنند و تعارضات به حداقل می رسد و در نظام پارلمانی همه حول پارلمان هماهنگ می شوند و دولت برخاسته از مجلس سر کار می آید و در برابر مجلس پاسخگو است . در این صورت وجود و نقش آفرینی احزاب سیاسی قوی یکی از ملزومات اساسی است.
✅اما روش مطلوب و مناسب تر آن است که به جای محوریت قوه «مجریه »یا «مقننه» ، وحدت حول محور «ولایت فقیه» صورت گیرد . در واقع رئیس قوه مجریه باید در مقام «معاونت اجرایی» ولی فقیه به ایفای نقش بپردازد . دراین سیستم ، می تواند چند نامزد که ابتدا «مشروعیت» خود را از ولی فقیه می گیرند، برای کسب «مقبولیت» ، به مجلس معرفی شوند ،هر کدام که توانستند اعتماد نمایندگان مجلس را به خود جلب کنند، مامورتشکیل کابینه شوند و وزرا نیز باید به تایید مجلس برسد.( این یک ایده اولیه است و نیاز به پردازش بیشتری دارد. منتظر نظرات اصلاحی و تکمیلی شما هستم )
✍دکتر امیر حمزه مهرابی
آرشیو مباحث قبلی و مباحث جدید را در کانال «گِرا»بخوانید⬇️
@Gera_97
یکی دیگر از خوانندگان عزیر مطالب کانال گرا ، نظرا ت خویش را پیرامون یاد داشتهای اخیر ارسال کرده اند که عین نوشته ایشان تقدیم می گردد:
با تقدر و تشکر از اظهارنظر جناب آقای عمیدی که خود شان یکی از نویسندگان متعهد هستند . از دیگر صاحب نظران دعوت می شود در این گفتگوی نخبگانی شرکت کنند و نظرات اصلاحی ، موافق و مخالف خود را برایمان بفرستند.
✅ جهت اطلاع عرض می کنیم که تاکنون در هیچ یک از مباحث گذشته ،از نظریه های غربی استفاده نشده ( هرچند هر زمان اقتضا کند ،از آن ها استفاده خواهیم کرد )بلکه بیشتر مطالب مبتنی بر آموزه های اسلام بوده است( به بخش های قبلی مراجعه شود) .
البته از تجربیات سایر کشور در زمینه مورد بحث و بعضاً جملاتی از اندیشمندان ، بهره برده ایم .
سلام دکتر
طاعات قبول درگاه حق
ما را هم دعا بفرمابید
مقاله علمی شما در آسیب شناسی رفتار روسای جمهور بعد ازانقلاب را دنبال می کنم
موارد زیر را جهت اطلاع ، خدمت آن بزگوار عرض می کنم:
🔸- موضوع مورد نظر از اهمیت برخوردار است و باید در ابعاد مختلف بررسی شود.
🔹- مطالب شما خوب است اما چون در چارچوب تئوری های کهنه غربی است از نظر کارآمدی استفاده حداقلی دارد.
🔸- از چنین مقاله ای انتظار می رود با در نظر گرفتن گفتمان و ادبیات انقلاب اسلامی که برآیند پارادایم اسلام ناب است، پیش برود و در مقام قیاس و با هدف بهتر جا انداختن مطلب، گاهی با نظریات و الگوهای غربی مقایسه شود.
✅- به نظر می رسد یکی از عوامل مهم این اتفاق( مشکل پیدا کردن روسای جمهور با نظام) تضاد حل نشده ذهنی آقایان بین «عزم فطری» انها که منطبق با اصول بنیادین انقلاب اسلامی است با «فهم تئوریک و آکادمیک» این افراد که منطبق با مطالبات نظام سلطه می باشد.
به عبارتی فطرت آنها حکم بر پذیرش ولایت دارد و علمشان تمنای تمرُّد.
در تقلای بین «فطرت» و «دانش» چون جو حاکم بر فضای عمومی جهان و حتی ایران با دانش شرک آلود و تثلیثی غرب است در عمل لیز خورده و میدان دار تصمیم و اقدامشان عقل سطحی و عرفی می شود که منتج به بد یا کج رفتاری هایی می شود که شاهد بوده ایم.
ع. عمیدی
✅اگر در پی یافتن پاسخ پرسش های سیاسی اجتماعی هستید
✅اگر پاسخی برای سوالات و شبهات سیاسی اجتماعی دارید
✅اگر ایده و نظریه ای در زمینه مسائل سیاسی اجتماعی ذارید و به دنبال محلی برای طرح آن ها هستید
به کانال گرا (Gera ) بپیوندید و آن را به دوستانتان معرفی کنید
✅ کانال "گرا" را می توانید در بستر های زیر دنبال کنید .در صورت تمایل، به دوستان و آشنایان خود معرفی نمایید.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در گپ :
https://gap.im/Gera_97
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی
❌ تقاضا می شود این بخش را که در دو قسمت ارائه خواهد شد ، با دقت و حوصله بیشتری مطالعه بفرمایید❌
چرا بیشتر رؤسای جمهور ایران با نظام مشکل پیدا می کنند؟
🔵ادامه بحث اشکالات ساختاری
♦️بخش هفتم ♦️
2-4: غفلت از تبدیل «روش کشف» به «روش تربیت»
قبل از پرداختن به اصل موضوع ، لازم است توضیحی راجع به این دو روش داده شود :
🔹بشر از قدیم الایام برای تأمین نیازهای مادی خود از روش «کشف» استفاده می کرده است .برای تأمین گوشت به کوه و صحرا می رفته و با شکار حیوانات و پرندگان گوشت مورد نیاز خود را تأمین می کرده است . برای بدست آوردن میوه و سبزیجات منتظر فصل بهار یا پاییز می شده تا بصورت دیم و خود رُو، سبزیجات و میوه های مورد نیاز را تأمین نماید . به این شیوه «روش کشف» می گوییم.
🔸ولی با یکجا نشینی و توسعه زندگی شهری ، دیگر روش کشف جوابگوی نیاز بشر نبود . لذا به روش «تربیت» روی آورد ؛ یعنی به جای شکار آهو و پرندگان وحشی ، پرورش دام و طیور را پیشه خود ساخت و به جای رفتن به کوه و صحرا ، به کشاورزی و باغداری روی آورد و روز به روز، روش های دامداری و کشاورزی را پیشرفته تر کرد و با انتخاب ژن مناسب و اصلاح بذر و سیستم آبیاری .به راحتی توانست نیازهای روز افزون خویش را تأمین نماید .
🔹همچنین در گذشته برای تأمین «نیروی انسانی» مورد نیاز ، تقریباً همه کشورها منتظر حادثه و اتفاق می شدند تا مدیری ، فوتبالیستی، خواننده ای ، بازیگری و...به روش خودرُو و دیمی از مناطق دو افتاده ای بروز و ظهور پیدا کند و بطور اتفاقی توسط یک مربی یا مسئولی آن استعداد «کشف» شود و برای ایفای نقش در سطح استانی یا ملی، دعوت به همکاری شوند .
✅ولی با پیشرفت جامعه بشری و توسعه بنگاه های بزرگ صنعتی و تجاری و سازمان های عریض و طویل، نیاز به نیروهای انسانی توانمند و متخصص، ( مثل نیازهای مادی) از نظر کمّی و کیفی روز به روز گسترش یافت. بطوری که دیگر به هیچ وجه روش کشف ، پاسخگوی نیاز جامعه پیشرفته نبود. از این رو بسیاری از کشورهای پیشرفته با تبدیل روش «کشف» به روش «تربیت»اقدام به شناسایی استعداد های بشری در عرصه های مختلف کردند .( شبیه شناسایی بذر و ژن مورد نیاز) بر این اساس در بسیاری از کشورهای غربی سالهاست ، علاوه بر تأمین نیازهای مادی ، برای رفع سایر نیازها ، به روش تربیت روی آورده اند .
بعنوان مثال: برای تأمین نیاز جامعه به مدیر ، منتظر بروز و ظهور تک مدیران دیمی و خود رو نمی نشینند؛ بلکه با اتخاز روشی مناسب وراه اندازی نظام و ساختارهای دائمی به شناسایی و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز می پردازند.
✳️روش کار در کشورهای دیگر و وضعیت تربیت مدیر در ایران ، در قسمت دوم این بخش ، خواهد آمد.انشاءالله
✍دکتر امیر حمزه مهرابی
اگر قابل دانستید به کانال «گرا» بپیوندید
@Gera_97
ادامه بحث : چرا بیشتر رؤسای جمهور ایران با نظام مشکل پیدا می کنند؟
⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
♦️قسمت دوم از بخش 7 ♦️
🔵روش کار :
این کشور ها در اولین گام ، با تشکیل «کمیته های استعداد یاب» شامل (روان شناس ، جامعه شناس، اقتصاد دان ، سیاستمدار و مدیر) و با مراجعه به مهد کودک های سراسر کشور و مشاهده« رفتار طبیعی »کودکان در «محیط طبیعی» (هنگام بازی و تفریح) ، استعداد های مدیریت و رهبری را در اطفال شناسایی کردند، سپس طی چند سال ، تجربیات ساده مدیریتی را به آنان آموختند و پس از طی دوره متوسطه ، آن ها را به مراکز آموزش عالی برای تعلیم و مهارت آموزی در «رشته مدیریت» تا مقطع تحصیلات تکمیلی معرفی کردند .
✅ماحصل این روش ، تربیت« اَبَرمدیرانی» بود که قادر بودند به راحتی مؤسسات بزرگ بین المللی را اداره کنند . هریک از این مدیران ، تحت مراقبت های بهداشتی ، روانشناسی و امنیتی خاص قرار داشتند و میلیاردها دلار خرید و فروش می شدند .
🔴با مشاهده موفقیت چشمگیر و خیره کننده در این عرصه (تربیت مدیران اقتصادی وسیاسی ) به ترتیب مراحل «شناسایی استعداد» ، «تجربه اندوزی» و «علم آموزی» را برای عرصه های دیگر مثل (فوتبال ، بازیگری ، هنرهای هفتگانه و...)، توسعه پیدا کرد و بجای شناسایی و جذب فوتبالیست های« بالفعل» و تک ستاره های خودرُو در عالم فوتبال ، به شناسایی استعداد های «بالقوه»فوتبال روی آوردند . تیم های استعداد یاب به کوچه پس کوچه های مناطق فوتبالخیز مثل برزیل و آرژانتین و کشورهای آفریقایی مراجعه کردند و کودکانِ دارای استعداد را شناسایی و در مدارس فوتبال به تربیت آنان همت گماشتند . افرادی مثل رونالدو ، نیمار، مسی و ... حاصل این روش است.
❌خوب است بدانید که یکی از وظایف اصلی سفرا و کارداران ابرقدرتهای شرق و غرب ، شناسایی استعداد های مدیریتی و علمی در کشورهای دیگر است که پس از جذب و تربیت آنها ، به کشور خود بازگشته و منافع ابرقدرتها را بدون جنگ و خون ریزی تامین می کنند . حضور آقا زاده ها و نخبگان در کشورهای غربی و عقد قرار داد های ترکمنچایی و اجرای اسناد ذلت بار از سوی نفوذی ها در همین راستا صورت می گیرد.(سازمان پیچیده و مخوف فراماسونری از قدیم الایان این وظیفه را دنبال می کرده است)
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
✳️وضعیت استعداد یابی و تربیت مدیر در ایران :
متاسفانه در اغلب کشورهای توسعه نیافته و در حال توسعه از جمله ایران ، دانشگاه ها و مراکز آموزشی ، به جای استعداد یابی و آموزش بر اساس «استعدادها»، صرفا متکی بر ملاک حافظه کوتاه مدت، پذیرش می کنند و به انباشت اطلاعات کوتاه مدت می پردازند. (در آینده ، در این باره حرفهای هشدار دهنده و نکات فاجعه آمیزی خواهم گفت. انشاءالله)
☄در زمینه روش تأمین نیازهای منابع انسانی خصوصاً مدیران و سیاستمداران کلان نیز ، شوربختانه ، همچنان شبیه انسان های اولیه زندگی کرده و از «روش کشف» استفاده می کنیم . یعنی بجای شناسایی استعداد کودکان و «تربیت »آن ها برای دهه های بعد ، همچنان منتظر می مانیم تا یک نفر بطور اتفاقی ظهور کند و یا با زرنگی بر موج احساسات مردم سوار شود و رئیس جمهور شود .
☄نتیجه این فرایند غلط ، جلوه گری افراد نالایقی است که یا «استعداد » لازم را نداشته ، یا «تجربه» کافی و یا «علم و تخصص» مورد نیاز را ندارند . قاعدتاً نباید انتظار داشته باشیم نتیجه مدیریت و سرنوشت چنین افرادی غیر از آنچه بوده ، بشود. (دقت شود که کسی با فراگیری علم مدیریت ، مدیر نمی شود)
⬅️اگر از هم اکنون فکری برای راه اندازی «نظام های استعداد یابی» و«تربیت مدیر» نشود و همچنان هرکس بر اساس آزمایش و خطا رئیس جمهور و وزیر و وکیل شود، در پایان چیزی جز یأس و ناامیدی مردم و سرخوردگی شخص مدیر ، و تبدیل آن به یک عنصر مسئله دار ، چیزی دیگر عاید ما نخواهد شد.
✍دکتر امیر حمزه مهرابی
برای اطلاع از آرشیو مطالب و قسمت های بعدی ، عضو کانال «گرا» شوید.
@Gera_97
گرا_ Gera
«آسیب شناسی سرنوشت رؤسای جمهوری اسلامی ایران» چرا بیشتر رؤسای جمهور ایران با نظام مشکل پیدا می کنند
برای علاقه مندان به مطالعه اولین بخش یادداشت 🔼
پرانتزی میان سلسله بحث های :
« چرا بیشتر رؤسای جمهور ایران با نظام مشکل پیدا می کنند؟»
✳️تحلیلی بر حادثه تجاوز به دانش آموزان مدرسه معین تهران✳️
♦️ بخش اول ♦️
خبر آزار و اذیت دانش آموزان دبیرستان معین در غرب تهران، از سوی ناظم مدرسه ، احساسات جامعه را جریحه دارکرد و بحق برخورد سریع و قاطع با مجرم یا مجرمین را به خواست عمومی تبدیل شد . طبق معمول تجزیه و تحلیل و اظهار نظرهای مختلفی برای این حادثه از سوی متخصصین و غیر متخصصین ارائه شده است .
قبل از ارائه تحلیل خودم (به عنوان یک جامعه شناس و دکترای مدیریت دولتی ) ، تقاضا می شود چند حادثه به ظاهر پراکنده را در ذهنتان کنار هم قرار دهید:
🔹1-در مجلس، اسناد مهم و حساسی در حال بررسی است که همگی در یک مجموعه جای داشته و هدف واحدی را دنبال می کنند و آن : اجرای برنامه های جهت دهنده ی مسائل سیاسی ، اقتصادی ، نظامی و فرهنگی ایران به سمت خواسته های غرب و نظام استکباری.
🔸2-خبر تلخ تجاوز به دانش آموزان دبیرستانی ، به شکل وسیع و گسترده پخش می شود و تعداد آنها از 8 تا 40 نفر گفته می شود .ابتدا به دروغ، فرد متجاوز بعنوان معلم پرورشی معرفی و به یکی از روحانیون سرشناس منتسب می شود (تا به نحوی به دین و مذهب ربط پیدا کند)
🔹3-سیاسیون، حمله گسترده و هماهنگی را علیه کسانی که مخالف اجرای سند 2030 بویژه بخش آموزش های جنسی آن در ایران هستند ، آغاز می کنند.
🔸4-یکی از نمایندگان زن لیست امید، مصاحبه ای با این مضمون انجام می دهد که: حاکمیت وظیفه دارد آموزش جنسی به فرزندان را نهادینه کند .
🔹5-جمعی معلوم الحال بطور هماهنگ توئیت می کنند که : دیدید ما می گفتیم باید سند 2030 اجرا شود و آموزش جنسی به کودکان داده شود تا جلو چنین حوادثی گرفته شود ؟، حالا آن هایی که دستور توقف اجرای سند 2030 را می دادند ، بیایند و جواب مردم را بدهند .
❌قبلا هم کسانی گفته بودند: آن هایی که دستور فیلترینگ تلگرام را داده اند باید به مردم گفته شود .ما هیچ چیز محرمانه ای نداریم .
🔸6-در برنامه ماه عسل صدا و سیما ، یک خانم دو تابعیتی نشان می دهند که بی پرده و عریان از آلات تناسلی و روابط جنسی نام می برد و دلش برای مردم ایران سوخته و از آمریکا به ایران آمده تا به کودکان روستایی آموزش جنسی بدهد و در حالی که بیماری خودش چیز دیگری است ،توصیه به تزریق واکسن همگانی ایدز!! می کند (لابد تا با خیال راحت تر به رفتار پرخطر بپردازند)
❌این دلسوزی ها آدم را به یاد دلسوزی غربی ها برای افزایش جمعیت ایران و انقراض یوز پلنگ و محیط زیست می اندازد.
🔴به این اطلاعات هم که عمداً مورد غفلت رسانه ها قرار گرفت، دقت کنید :⬇️
خبرتجاوز به دانش آموزان ،اولین بار در تاریخ 6 خرداد توسط یکی از والدین رسانه ای شد . وی نکات قابل تأمل دیگری را نیز گفته است :
1-این پسران دانش آموز دوره دبیرستان هستند.( بزرگسالند)
2-این آقا مدتی است با همسرش متارکه کرده است.( خانواده از هم پاشیده)
3- شانزده میلیون تومان !برای ثبت نام در این دبیرستان داده است.( خانواده های مرفه)
4-این پسران در تعطیلات به اردوهای خارج شهر می رفته اند و کنترلی روی آن ها نبوده ( آزاد گذاشتن فرزندان)
5-بچه ها از ماهها قبل مشروبات الکلی و سیگار مصرف می کرده اند ( بی قیدی و ولنگاری )
6-از طریق پیام رسان فیلم های مستهجن برای هم می فرستادند ( دسترسی آزاد به رسانه های حاوی فیلم پورن)
ادامه ⬇️
✅نتیجه :
☄این حادثه نتیجه طبیعی زندگی به سبک غرب است نه حاصل عدم اجرای سند 2030.چراکه :
☄این پسران کودک نبوده اند که بخاطر عدم اطلاع از مسائل جنسی ، گول بخورند بلکه محصلین دبیرستانی بوده اند که همه چیز را در این خصوص می دانستند و همه صحنه ها را بارها و بارها دیده و حتی تجربه کرده اند .
☄عکس های اینستو گرام برخی از مسئولین این دبیرستان ، از طرفداری آنها از آزادی روابط به سبک غربی حکایت می کند.
☄آمار وحشتناک و روبه رشد تجاوز به پسران و دختران در غرب ،ناشی از ندانستن مسائل جنسی نسیت یلکه نتیجه اضمحلال خانواده و تحریک مستمر جنسی است
☄تجاوز سه مرد همزمان به خانم مسیح علی نژاد (پرچمدار بی حیایی و بی عفتی) و الگوی سلبریتی ها، جلو فرزندش در انگلیس، ناشی از عدم اطلاع است یا از نوع زندگی کثافت بار آن ها ؟
🔴🔴اما نکته مهم و تاسف بار آن است که:
شواهد و قرائن نشان می دهد ، غرب زده ها با این فضاسازی ها می خواهند از آب گل آلود ماهی بگیرند تا خواسته غرب را در ایران پیاده کنند و افکار عمومی را مقابل دلسوزان نظام قرار دهند . دولتی که قبلاً به غربی ها برای اجرای چندین سند ذلت بار، از جمله سند 20 30 به غرب تعهد داده اند و علی رغم تذکرات جدی و منع صریح رهبری ، همچنان بر اجرای سند 2030 اصرار دارند، پس از افشای این حادثه تلخ ، فرصت را غنیمت شمرد ه تا اجرای سند 2030 را به مطالبه عمومی تبدیل کنند و نمایندگان را برای تصویب این اسناد ننگین تحت فشار بگذارند.
همچنان که در قضیه امضاء برجام ، چنان از برداشتن سایه جنگ و تحریم سخن گفتند، که اغلب مردم باور کردند .مشابه شگردی که انگلیس ها برای روی کار آوردن رضا خان بکار بردند .
آیا تاریخ برای چندمین بارتکرار می شود ⁉️
✍دکتر امیر حمزه مهرابی
@Gera_97
✅اگر در پی یافتن پاسخ پرسش های سیاسی اجتماعی هستید
✅اگر پاسخی برای سوالات و شبهات سیاسی اجتماعی دارید
✅اگر ایده و نظریه ای در زمینه مسائل سیاسی اجتماعی دارید و به دنبال محلی برای طرح آن ها هستید
به کانال گرا (Gera ) بپیوندید و آن را به دوستانتان معرفی کنید
✅ کانال "گرا" را می توانید در بستر های زیر دنبال کنید .در صورت تمایل، به دوستان و آشنایان خود معرفی نمایید.
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در گپ :
https://gap.im/Gera_97
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی
استقبال سایت های بزرگ خبری از مطالب کانال "گرا"
یاداشت دکتر مهرابی در خصوص حوادث تلخ دبیرستان معین 🔻
http://www.598.ir/
درخواست یکی از خوانندگان:
آقای دکتر سلام .طاعات شما قبول
تحلیل خوب و جامع ای بود. اگه ممکنه مقداری در خصوص شگرد انگلیس در روی کار آوردن رضا خان توضیح دهید. اگر نوشتن براتون سخته. وُیس بفرستید
ممنون
🔴 اجرای 2030 همچنان ادامه دارد
آموزش جنسی به کودکان توسط مربی بهائی در اراک!
سعيدپيوندى (بهايى، تشكيلات توانا) از بستگان حسين فريدون
وقتی لحظه به لحظه به هضم درنظام سلطه جهانی نزدیکترمیشویم🔻🔻🔻🔻
پیگیری ادامه بحث« آسیب شناسی سرنوشت رؤسای جمهوری اسلامی ایران»
مروری بر مباحث گذشته ⬇️⬇️⬇️