📣 چله #دعای_عهد 📣
📜 امام صادق علیهالسلام: من دَعا إلى اللهِ أربَعينَ صَباحاَ بِـهذَا العَـهدِ كانَ مِن أنصارِ قائمِنافَإن ماتَ قَبلَـهُ أخرَجَهُ اللهُ تَعالى مِن قَبرِهوَ أعطاهُ بِكُـلّ كلِمَةٍ ألفَ حَسَنَةٍ وَ مَحا عَنهُ ألفَ سَيِّـئةٍ. هر که چهل صباح این عهد را بخواند از یاران قائم ما باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت از دنیا برود، خدا او را از قبر بیرون آورد که در خدمت آن حضرت باشدو حق تعالی به هر کلمه آن، به او هزار حسنه کرامت فرماید و از او هزار سیئه محو کند.
📗 بحار الانوار جلد 52 صفحه 95
💎 قرار است در این سایت همه با هم چله دعای عهد بگیریم. هر جمعه یک چله شروع میشود و افراد عضو چله میشوند و هر روز پس از قرائت دعای عهد به سایت اطلاع میدهند. پس از اطلاع مبلغی به طور خودکار توسط سایت به عنوان صدقه برای سلامتی #امام_زمان (عجل الله فرجه) به نیابت از آن عضو پرداخت میشود.
توضیحات بیشتر:
https://globalahd.ir/about_us/#content
🌴 دوستان خود را به تجدیدبیعت روزانه با امام زمان(عج) و خواندن روزانه دعای عهد تشویق کنید.
اگر 1نفر را به خیمهگاه بیعت دعوت کنیم میتوانیم امیدوار باشیم که 1قدم برای ظهور برداشتهایم
و جذب بیشتر = قدمهای بیشتر
🌷 قرار ما، قرارگاه معنویت 👇
┏━━━━━━🌸🍃┓
🆔 @Gh_Manaviyat 🇮🇷
┗🌸🍃━━━━━━┛
🌴 #دنياگريزى از نگاه #امام_جواد_علیهالسلام
💎 دنياگريزى به مفهوم ترك مطلق دنيا نيست؛ زيرا دنيا به خودى خود، بد و نكوهيده نيست، بلكه دل بستن و ترجيح آن بر آخرت، بهگونهاى كه سدّ مسير حركت انسان به سوى كمالات شود، نكوهش شده است. بدين لحاظ در روايات معصومان (عليهمالسلام) از دو گونه دنيا سخن به ميان آمده است: دنياى بلاغ و دنياى ملعون؛ (الكافى، ج 2، ص 131). مراد از دنياى بلاغ، دنيايى است كه وسيله رسيدن به كمالات اخروى و قرب الهى مىشود؛ چنانكه دنياى ملعون نيز همان دنياى فريبدهنده است كه بسيارى در دام آن مىافتند. نگاه #امام_جواد (ع) به دنيا، چنين نگاهى بود.
🌺 نقل كردهاند كه دزدان يكبار پارچه متعلق به امام جواد (ع) را در راه ربودند. هنگامى كه خبر به حضرت رسيد، در پاسخ چنين نوشتند:
همانا جانها و اموال ما از مواهب و امانات الهى نزد ماست كه در حالت سرور و راحتى، از آنها بهره برده مىشود و در صورت فقدان، اجر و ثواب نصيب مىگردد. پس كسى كه به خاطر فقدان اينها، به جاى صبر، جزع و بىصبرى در پيش گيرد، اجرش زايل مىشود. از چنين حالتى به خدا پناه مىبريم! (تحف العقول، ص 456).
💐 در نامه آن حضرت به يكى از شيعيان نيز در وصف دنيا و بهرهمندى از آن چنين آمده:
اما اين دنيا، ما از آن بهرهمند مىشويم، ولى كسى كه خواسته و دينش با خواسته و دين صاحب و مولايش منطبق باشد، در همهجا با اوست و جهان آخرت محل قرار و ثبات است. (تحف العقول، ص 456).
🌷 بر اساس همين نوع نگاه به دنيا و آخرت، زرقوبرق دربار مأمون و معتصم در نظر حضرت، كوچكترين ارزشى نداشت و زندگى ساده و زاهدانه در مدينه جدش پيامبر (ص) را بر همه آن مظاهر مادى ترجيح مىدادند. شاهد اين مدعا آنكه فردى به نام حسين مكارى گويد:
وقتى وضع زندگى امام جواد (ع) را در بغداد ديدم، با خود گفتم: اين مرد با اين وضع زندگى و خوراك، ديگر به وطنش بازنمىگردد. به محض آنكه چنين فكرى در ذهنم خطور كرد، آن حضرت لختى سر به زير افكندند و سپس در حالى كه رنگ چهرهشان تغيير كرده بود، سر برداشتند و فرمودند: «اى حسين! نان گندم و نمك نيمكوفته در حرم جدّم پيامبر (ص)، نزد من از آنچه مىبينى محبوبتر است». (الخرائج و الجرائح، ج 1، ص 383).
📄 برگرفته از مقاله «سبک زندگی و سیره اخلاقی امام جواد علیه السلام»
🌷 قرار ما، قرارگاه معنویت 👇
┏━━━━━━🌸🍃┓
🆔 @Gh_Manaviyat 🇮🇷
┗🌸🍃━━━━━━┛
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 مدح #مولا_امیرالمومنین_علی علیه السلام
🎤 #صابر_خراسانی
💐 قرار ما، قرارگاه معنویت 👇
┏━━━━━━━━━🌸🍃┓
🆔 @Gh_Manaviyat 🇮🇷
┗🌸🍃━━━━━━━━━┛
💎 فضیلت فرستادن #صلوات بر محمد و آل محمد در #روز_جمعه
📜 هيچ عملى در اين روز از صلوات بر محمّد و آل محمّد با فضيلتتر نيست. (خصال، جلد 2، صفحۀ 394، حديث 101)
📜 صد بار صلوات در روز جمعه باعث برآورده شدن حوائج مىشود. (ثواب الاعمال، صفحۀ 156)
📜 امام باقر عليهالسلام: عبادتى در روز جمعه نزد من از صلوات بر محمّد و آل محمّد محبوبتر نيست. (كافى، جلد 3، صفحۀ 429، حديث 3)
📜 امام صادق عليهالسلام: هر كس بعد از نماز ظهر و نماز صبح روز جمعه و غير جمعه بگويد: «اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» نميرد تا اينكه حضرت قائم (عجّلاللّٰهتعالىفرجهالشّريف) را درك كند. (بحارالانوار، جلد 86، صفحۀ 363، حديث 51)
📜 ابوبصير مىگويد: شنيدم از امام صادق عليهالسلام كه صلوات بر محمّد و آل محمّد مابين ظهر و عصر معادل هفتاد ركعت نماز است و بعد از عصر روز جمعه نيز بگويد:
«اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، اَلْأَوْصِيٰاءِ الْمَرْضِيّيٖنَ بِاَفْضَل صَلَوٰاتِكَ، وَ بٰارِكْ عَلَيْهِمْ بِاَفْضَلِ بَرَكٰاتِكَ، وَالسَّلاٰمُ عَلَيْهِمْ وَ عَلى اَرْوٰاحِهِمْ وَ اَجْسٰادِهِمْ، وَ رَحْمَةُ اللّٰهِ وَ بَرَكٰاتُهُ»؛ خدايا با بهترين درودهايت بر محمّد و خاندان پاكش همان جانشينان پسنديده درود فرست و با برترين رحمتهايت به آنان بركت ده و درود و رحمت و بركات خدا بر آنان و بر ارواح و جسمهايشان باد. (سرائر، جلد 3، صفحۀ 577)
📄 اين صلوات (با مقدارى تفاوت) در كتب مشايخ حديث، با سندهاى بسيار معتبر و با فضيلتهاى بسيار نقل شده است. (كافى، جلد 3، صفحۀ 429، حديث 4 و امالى شيخ صدوق، صفحۀ 399، حديث 16 و ثواب الاعمال، صفحۀ 158 و تهذيب، جلد 3، صفحۀ 19، حديث 68)
📚 مفاتیح نوین، ص 973.
💐 قرار ما، قرارگاه معنویت 👇
┏━━━━━━━━━🌸🍃┓
🆔 @Gh_Manaviyat 🇮🇷
┗🌸🍃━━━━━━━━━┛