متاسفانه مدت هاست که مرام و مسلک اصلاحات، بر اساس جایگزینی «جلاد به جای شهید» بنیان یافته است؛ چنانچه در اظهارات اخیر جناب جهانگیری معاون اول دولت آقای روحانی، شنیده شد که افاضه کردند؛ مردم در این سه سال پدرشان درآمد، این راه (دولت شهید رئیسی) باید متوقف شود! این سوال از جناب معاون اول سابق، پرسیده می شود که شما بعنوان رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی دولت دوازدهم، یک پرونده درخشان با تخلف 60.825.378.000 ریالی در کارنامه خود داشتید! آیا به نظر شما دزدان بیت المال یک کشور، حق اظهار نظر در خصوص چگونگی ادامه راه ملتی غیور را دارند؟!
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#انتخابات۱۴۰۳
@Ghalamzaniii
من آمده ام حضرت باران، سلامی بکنم
در محضر کوی ات، تمنا و دعایی بکنم
قدحی آب بنوشم؛ ز صفایِ کرمِ خانهِ تو
غم رخساره بشورم، منازآن، عطرِ غریبانهِ تو
نَفَسِ کوی مسیحایی تو، مستِ خراباتم کرد
غصهِ پرده ی ما بین شما، آه چقدر پیرم کرد
هر زمانی که ز یادت، عطشی نو به جانم برسد
از دلِ تنگ شما بوده؛ اجازت، که به قلبم برسد
مهدیا، یاد تو انگار که آویزهِ هر بخش من است
افتخاری که دما دم، همه مهمانِ من است
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
@Ghalamzaniii
«زنان کلید بنفش اصلاحات»
تا اینجای معرفی نامزدها، یکی از کلید واژه های مهم گزینه های مورد تائید اصلاحات، مسئله زنان است؛ در حالی که اگر این کلید واژه کالبد شکافی شود، چیزی جز زن کُشی، عادی انگاری و تمسخر آن، بدست نمی آید!!!
بنابراین، مسائل و معضلات فعلی زنان در منظر ایشان بر اساس گرایش فکری دستجات زنان، ازجمله هم مسیر و هم پا بودن آنان در احیای مبانی لیبرالیسم و باورهای سیاسی و فرهنگی تقسیم می شود!
حجاب اختیاری نیز دومین مسئله مطرح شده توسط اصلاحات بوده؛ که مورد توجه اقشار مخالف حجاب عمومی قرار گرفته است!
بنابراین توجه به قشری که در اذهان عموم، همیشه با محرومیت های اجتماعی مواجه بوده، روزنه ی مهمی برای جذب رأی افراد خاکستری است!
حال آنکه بیشتر کارشناسان فرهنگی و جامعه شناختی، در رأس مسائل پر چالش زنان ایران، حمایت حقوقی و اجرای مصوبات تحقق عدالت اجتماعی را اهم مسائل زنان توصیف کرده اند!
دقیقا همان معضلاتی که پیرامون مسائل اقتصادی و معیشتی زنان می چرخد و حداقل در ظاهر ارتباطی با حجاب و حواشی آن ندارد!
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#انتخابات۱۴۰۳
@Ghalamzaniii
«تو را بی جسم دریافته ام!»
رفتنت در باورم نمی گنجد؛ هنوز در انتظار تماس های صبحگاهی تو بر می خیزم و به شوق دیدارهای هر روزمان، به خانه ات می آیم!
آه که این فراق چقدر رازها به سر دارد؛ چگونه شرح ماجرا کنم که در این روزهای سخت, آموخته ام، بی آنکه تو را بنگرم, خویشتن را کنار تو احساس کنم، تو را مخاطب خویش بدانم و بی آنکه، شاهد درد کشیدنت باشم، از کنار با تو بودن، لذت ببرم!
و چقدر عجیب است اگر بگویم, همانی که می خواهی شد؛ گریه ام به اوج نمی رسد, هق هقم بلند نمی شود, قلبم از هجر نمی گسلد، بی تابی مرا از پا در نمی آورد؛ زیرا که چند روزی ست؛ تو را بی جسم دریافته ام!
و قابل وصف نخواهد بود، آن احساسی که کمتر از دیدار جسمانی تو نیست! چراکه در این شروع تازه, مادرانگی ات از جنس آسمان، سبک و پر معنا گشته و دوست داشتن هایت, به رنگ محبت خدا، ماندگار و لطیف تر شده است!
راستی کجایند آنان که آغاز حیات حقیقی را فراق و جدایی آدمیان ازهم، دانسته اند!
چگونه است که باور ندارند؛ این کالبد سنگین و پر هزینه، لباسی چند روزه بر حقیقت بشر است که برای سبکبال گشتن، باید آن را برون ز جان نمود!
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#شب_هفتم
#مادرم
@Ghalamzaniii
چه کسی گفته است اصلاحات فقط دورغ به مردم می گوید؛ گاهی راست هم می گوید مثلا؛
آنجا که پزشکیان خادمی مردم شریف ایران را، کسب قدرت می شناسد!
یا وقتی که ظریف، هدف حمایت خود را از پزشکیان «استاد تمام» شدن، بیان می کند!
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#انتخابات۱۴۰۳
@Ghalamzaniii
تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد!
چندی است که شاهد نشر گفتمان های نادرست برخی کاندیدای ریاست جمهوری هستیم؛ به راستی که غلط خوانی مسائل، می تواند محصول فهم نادرست آنان باشد؛ تاجایی که ممکن است در یک سند حیاتی برای کشور، واژه «تعلیق»، «تحریم» خوانده شود!
اکنون برخی از واژگان نادرست یکی از کاندیدای مطرح انتخابات۱۴۰۳، را باز خوانی می کنیم!
به مدارس سمپاد گفت؛ سنباد!
به نسل z گفت؛ گروههای f و z!
به قلب ۲۵۰ گرمی گفت؛ ۷۵۰ گرم!
به روحانی، مصوب بسیاری از چالش ها و معضلات کشور گفت؛ شهید روحانی!
به ماشین ایرانی که در هر ۱۰۰ کیلومتر ۸ تا ۱۲ لیتر بنزین مصرف می کند گفت؛ ۱۲۰ لیتر مصرف دارد!
به رشد ۸ درصدی گفت؛ رشد ۸ رقمی!
به خواهران (البته قطعا اشتباه لفظی بود) گفت خران!
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#انتخابات۱۴۰۳
#به_عقب_بر_نمیگردیم
@Ghalamzaniii
«دختران رئیس جمهور»
در شمار برنامه های ارائه شده توسط
نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، حضور دختران ایشان در صداسیما است.
اگرچه این معارفه، در ظاهر سبب تعریف جایگاه قانونی برای هیچ یک از اعضاء خانواده رئیس جمهور آینده کشور، نخواهد شد؛ لکن به نظر می رسد با توجه به تجارب سال های پس از انقلاب و حضور فعال خانواده رئیس جمهورهای پیشین در عرصه های مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و غیره، اتفاقا این مسئله، امری لازم و ضروری باشد!
در واقع، نه تنها فرزندان دختر نامزدهای انتخاباتی، بلکه فرزندان پسر، همسر، دامادها و عروس ها، برادرها و خواهران، برادر زن ها و خواهر زن ها و الی ماشاءالله این بزرگواران نیز باید معارفه شوند؛ زیرا به کرات مشاهده شده که رای غیر مستقیم ملت به این اقوام گسست ناپذیر نیز، اصابت کرده است!
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#انتخابات۱۴۰۳
#به_عقب_بر_نمیگردیم
@Ghalamzaniii
من غلام قنبرم؛ قنبر غلام شاه دین؛ من غلامت را غلامم یا امیرالمومنین …
🍃الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ المعصومین عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 🍃
#عید_غدیر_خم
@Ghalamzaniii
«غدیر در منظر اهل سنت»
مفسّران شیعه معتقدند که آیه تبلیغ، در روز غدیر نازل شده و حجتی برای امامت و جانشینی امیرالمومنین علیه السلام است؛
يا أَيُّهَا الرَّسولُ بَلِّغ ما أُنزِلَ إِلَيكَ مِن رَبِّكَ ۖ وَإِن لَم تَفعَل فَما بَلَّغتَ رِسالَتَهُ ۚ وَاللَّهُ يَعصِمُكَ مِنَ النّاسِ ۗ إِنَّ اللَّهَ لا يَهدِي القَومَ الكافِرينَ﴿۶۷﴾؛ ای پیامبر(ص) آن چه را از سوی پروردگارت بر تو نازل شده، به مردم ابلاغ کن و اگر نکنی، رسالت خود را به طور کامل انجام ندادهای و خداوند تو را از مردم بدخواه حفظ میکند.
لازمبه ذکر است که حدود ۳۶۰ تن از دانشمندان اهل سنّت نیز این مطلب را پذیرفتهاند. دراین جا به دیدگاه برخی از مفسّران اهل سنّت اشاره میکنیم:
۱. واحدی در کتاب اسباب النّزول، صفحه ۱۵۰ میگوید: «یا ایها الرسول...»، روز عید غدیر درباره علی بن ابیطالب نازل شده است.
۲. سیوطی در کتاب الدر المنثور، جلد ۲، صفحه ۲۹۸ مینویسد: «یا ایها الرسول...»، روز عید غدیر درباره علی بن ابیطالب نازل شده است.
۳. فخر رازی در کتاب تفسیر خود میگوید: «مفسّران ده وجه و سبب برای نزول این آیه بیان کردهاند»؛ سپس در ادامه میگوید: «دهم این که این آیه در مقام فضیلت علی بن ابیطالب نازل شده است و هنگامی که این آیه نازل شد، پیامبر اسلام دست حضرت علی را گرفت و فرمود: هر که من مولا و سرپرست و حاکم او هستم، علی هم مولای او است».
#عید_غدیر_خم
#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
#فاطمه_شکیبرخ
@Ghalamzaniii
آقای پزشکیان در مناظره دیشب افاضه کردند؛ “من می فهمم که نمی فهمم ولی اینها نمی فهمند که نمی فهمند..”
جناب دکتر اول بفرمایید شما که می فهمید، نمی فهمید؛ چرا برای سکانداری یک مملکت قدم رنجه فرمودید؟! آیا احساس کردید که قحط الرجال است؟! مگر می شود با نفهمی، مملکت را اداره کرد؟!
دوم من باب فهم ما بفرمایید که کسی که نمی فهمد، چگونه می تواند تشخیص بدهد که دیگران می فهمند یا نمی فهمند؟!
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#انتخابات۱۴۰۳
#به_عقب_بر_نمیگردیم
#سرطان_اصلاحات
@Ghalamzaniii
مگر می شود عاشق امیرالمومنین علیه السلام بود، در آسمان ساکن بود و برسفره ی رحمت مولاجانمان به دعوت، مهمان نباشی!
مادرم امروز که شادی و شعف ملائک، دل زمینیان را به لطف الهی، منور نموده است؛ می دانم که تو نیز بر آن برکت بی انتها نشسته ای، از حال دل تنگمان برای جان پیامبر صلی الله علیه واله، شرح ماجرا کن، که زمین بر آنان که در رهایی آسمان گرویده اند، سخت بی رحم است…
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#عید_غدیر_خم
#مادرم
@Ghalamzaniii
«انتخاباتِ اصلاحات»
پس از تجربه ناموفقِ قهر ایادی اصلاح طلب با صندوق های رأی، در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس پیشین، اینبار شاهد تلاش بی وقفه آنان، برای جلب آراء هستیم!
اصلاحات در واقع با تحریم انتخابات، ضمن سنجش تاثیر این قهر سیاسی، بر سرنوشت کشور درصدد بود؛ تا با آرام کردن خاطرات ناخوشایند و ناموفق دولت دوازدهم در نزد اذهان و اخذ ژست حق به جانب، خویشتن را از قوت ناکارآمدی برهاند؛ تا بلکه اصل حیات اصلاحات، برای فعالیت های آتی سیاسی از بین نرود!
اما اکنون نیز با همان شگردهای شناخته شده ی حزبی قدم به میدان انتخاب نهاده و با انگشت گذاری بر تقابل دوگانگی های موجود و خرج آن به سوی مقاصد تعیین شده، درصدد پنهان کردن، سوابق ناموفق، خیز برداشته است!
مسئله قانونی حجاب و اجرای لایحه حجاب و عفاف، دو موضوع مهم اصلاحات و حامیان آن برای جلب آراء در میدان است!
اصل قرار دادن این موضوع و ترجیح آن به مسائل اول کشور ازجمله اقتصاد، در واقع بر سیاست فرافکنی آنان در ادامه حیات دلالت دارد!
در همین راستا، مظلوم نمایی سیاسی در برابر رقیب، از روش های مستدام اصلاحات در کسب آرای خاکستری است؛ اما آنچه اصلاحات را به پیروزی در انتخابات، نزدیک خواهد کرد؛ همراهی رأی مخالفان و براندازان حاکمیت می باشد؛ از این رو، استفاده از چهرهای شاخص مخالف، یکی دیگر از شگردهای انتخاباتی آنان به نظر می رسد؛ که با پس زنی ظاهری توسط جناب پزشکیان و اعلام بی اطلاعی از حضور فعال چنین افرادی در ستادهای انتخاباتی ایشان، ماجرا فیصله می یابد!
هرچند که این شگرد اخیر نیز، در نهایت سبب موفقیت اصلاحات در انتخابات پیش رو، نخواهد شد؛ زیرا همانطور که مسیح علی نژاد نیز اعتراف کرد؛ برای براندازان، اصلاح طلب و اصول گرا فرقی ندارند و از منظر وی همه آنها در نهایت یک مقصد دارند!
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#انتخابات۱۴۰۳
#به_عقب_بر_نمیگردیم
#سرطان_اصلاحات
@Ghalamzaniii
«ایرانِ شهداء»
و چ زیبا گفت حاج احمد متوسلیان:
برای آنچه اعتقاد دارید
ایستادگی کنید
حتی اگر
هزینه اش
تنها ایستادن باشد....
امروز ایستادگی در کنار راه شهداء، لازمه مخالف بودن با قاتلان آنان است؛ نمی شود به شهداء علاقمند بود و به دوستی با دشمنان آن اعتقاد داشت!
کسی که می داند شهداء برای حفظ این خاک، از جان خود گذشتند؛ هرگز نمی تواند نسبت به سرنوشت ایرانِ شهداء، بی تفاوت باشد!
آنکه از وصیت اصلی شهداء مطلع است و می داند که حفظ انقلاب و اطاعت از رهبر، کلید واژگان مهمِ وصایای آنان بوده است؛ هرگز نمی تواند با قهر با انتخابات ایرانِ شهداء، به ایستادگی راه آنان، اعتقاد داشته باشد!
رای خود را به عشق شهدا در صندوق های رأی بیندازیم، تا ایرانِ شهداء باقی بماند!
✍️فاطمه شکیب رخ
#من_رأی_میدهم
#انتخابات۱۴۰۳
@Ghalamzaniii
«باب الحوائج در منظر اهل سنت»
امام کاظم علیه السلام را باب الحوائج نامیده اند، وجه تسمیه این لقب، برآمده از برخی گزارش های تاریخی است؛
▪️محمد بن طلحه شافعی در مورد صفت باب الحوائج امام کاظم علیه السلام گفته است؛
« مردم عراق او را «باب الحوائج الى الله» (دروازه برآمدن حاجات در درگاه الهى) مى خوانند، چراكه نيازهاى خود را با وسيله قرار دادن او به درگاه الهى برآورده مى ديدند. كرامتهاى او حيرت انگيز است و گوياى اين است كه او نزد خداوند از جايگاهى راستين و فناناپذير برخوردار است».
مطالب السوول ص 83
▪️احمد بن یوسف دمشقی یکی دیگر از علمای اهل سنت در مورد این صفت امام علیه السلام می نویسد؛
« امام کاظم نزد مردم عراق به «باب الحوائج» معروف است، زيرا هر نيازمندى كه به درگاه او عرض نياز برده، نوميد بازنگشته است ...»
اخبار الدول ص 112
▪️ابو علی خلال که از علمای بزرگ حنبلیان شمرده می شود می گوید؛
« هرگاه مشكل و گرفتارى مرا فرا گيرد، آهنگ قبر موسى بن جعفر كرده، به او متوسل مى شوم و خدا آن گونه كه دوست دارم مشكل مرا برطرف مى كند»
تاریخ بغداد ج 1 ص 120
▪️ در اینباره «امام شافعى» پا را فراتر نهاده و درباره امام و منزلت او گفته است؛ « قبر موسى [بن جعفر] كاظم، نوشداروى آزموده شده است»
تحفه العالم ج 2 ص 20
ولادت با سعادت امام موسی کاظم (علیه السلام) باب الحوائج، تبریک و تهنیت باد.
#موسی_بن_جعفر
#باب_الحوائج
@Ghalamzaniii
هفته های آخر حیات دنیوی اش، آن روزها که توان پایین آمدن از تخت برایش باقی نمانده بود؛ دائم اشک می ریخت و این رباعی را زمزمه می کرد؛
یارای زبان کو که ثنای تو کنیم؟
توصیف کمال کبریای تو کنیم؟
چیزی به بساط ما تهیدستان نیست
جانی که تو داده ای فدای تو کنیم
می خواست خبر رفتنش را اینگونه بر باور ما بنشاند؛ اما افسوس که رنج بی تو بودن را درک نکرده بودم، تا التماس ات کنم؛ آهنگ رحیل مزن که دلم سخت تنگ می شود!
شادی ارواح مومنان «اللهم صل علی محمد و آل محمد»
✍🏻فاطمه شکیب رخ
#مادرم
#شب_جمعه
@Ghalamzaniii