رهبر فرزانه انقلاب، استحاله فرهنگیِ احتمالی را معلول غفلت از تبلیغ در حوزه علمیه دانستند؛ این مسئله نشان از آن دارد که تنها نهاد روحانیت میتواند سدّ محکم بر سر راه کُفر و ضدفرهنگها قرار بگیرد! و بدون تردید در این کارکرد، حوزه علمیه جایگزینی نخواهد داشت و هیچ نهاد و یا جریانی نمیتواند این نقش را به جای حوزه ایفا نماید!
پس می توان دریافت که هر کم کاری و یا نتایج ناخوشایندی آتی که در اثر غفلت در این امر دیده شود، بدون تردید تکلیف وا نهاده ای است که طلاب در آن اهمال و کوتاهی کرده اند!
شاید وقت آن باشد که طلاب محترم با درک اولویت دین و مسائل جامعه در دوران حاضر، از جدیت در اجرای کرسی علمی گذاشتن و یا انتشار کتب و مقالات پژوهشی خویش بکاهند و خیزش نوینی را به سوی امر تبلیغ برگزیند!
به نظر می رسد جامعه ای که در نتیجه استحاله فرهنگی تغییر مسیر دهد، میزبان علوم و پیشرفت مکتوب و منشور طلاب و اندیشمندان حوزوی نیز نخواهد بود و چاره آن است که مسئله تبلیغ، پیش از علم اندوزی هر طلبه، تبدیل به بایدی لاجرم در اذهان طلاب گردد.
فاطمه شکیب رخ
#جهاد_روایت
#جهاد_تبیین
#تبلیغ
@Ghalamzaniii
هدایت شده از ✍️قلم زنی✒️
«ایام هفته متبرک»
در تعلق ایام هفته به نام و یاد اهل بیت علیهم السلام، سید ابن طاووس (ره) در کتاب (جمال الاسبوع) به نقل از ابن بابویه با ذکر سند از صَقر بن ابی دُلَف و در سند دیگر از قطب راوندی روایت کرده است: که از امام هادی علیه السلام درباره حدیث رسول خدا صلی الله علیه واله، (لا تُعادُوا الْاَیّامَ فَتُعادِیکُمْ؛ با روزها دشمنی نکنید تا آن ها با شما دشمنی نورزند)، سوال کردم که من معنی آن را نمی فهمم، فرمودند: مراد از روزها تا زمانی که آسمان ها و زمین برپاست، ما هستیم. سپس چنین عنوان کردند؛
شنبه: به نام (زیارت) رسول خداست.
یکشنبه: (زیارت) امیرالمومنین(علیه السلام).
دوشنبه: (زیارت) حسن و حسین (علیهماالسلام).
سه شنبه: (زیارت) علی بن الحسین و محمّد بن علی و جعفر بن محمّد (علیهم السلام).
چهارشنبه: (زیارت) موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمّد بن علی و علی بن محمد (علیهم السلام).
پنجشنبه: (زیارت) حسن بن علی (علیه السلام).
جمعه: (زیارت) امام زمان (عج الله تعالی فرجه).
این است معنی ایام، پس در دنیا با ایشان دشمنی مکنید که در آخرت با شما دشمنی خواهند کرد.
منبع: جمال الأسبوع بکمال العمل المشروع، صص 29 ـ 38؛ بحارالانوار، ج۵۰، ص۱۹۴.
@Ghalamzaniii
سلام بر محرم
حرم حضرت معصومه سلام الله
۲۷ تیر ۱۴۰۲
محرم الحرام۱۴۴۴
@Ghalamzaniii
السلام علیک یا فاطمه المعصومه
مراسم تعویض پرچم عزای حسین (ع)
لبیک یا حسین علیه السلام
@Ghalamzaniii
May 11
《هر که با آل علی (ع) در افتاد ور افتاد》
حمله به مکتب اباعبدالله علیه السلام در طول تاریخ یدی طولانی دارد و این حقیقت گفتنی است که دشمنان کور دل برای حذف معنوی این مکتب، اقدامات بسیاری از جمله تخریب بقاع و حرم های مطهر انجام داده اند ؛ منصور عباسی اولین مهاجمی بود که در سال ۱۴۶ ق، بر بارگاه مطهر امام حسین (ع) حمله برد و سقف و بنایی که در سال ۶۵ ق. ساخته شده بود را ویران ساخت.
هارونالرشید نیز در سال ۱۹۳ ق. دستور تخریب کامل کربلا را به همراه بناهای موجود بر مزار امام حسین (ع) و برادر بزرگوارش حضرت ابالفضل عباس (ع) صادر کرد و زمین مزار مبارک امام (ع) را شخم زد و خانههای اطرافش را با خاک یکسان نمود.
متوکل عباسی هم چهار مرتبه اقدام به تخریب قبر حضرت امام حسین (ع) نمود: در مرتبه اول در سال ۲۳۲ ق. خانههای اطراف حرم را ویران کرد و زمین آن را شخم زد. دومین بار در سال ۲۳۶ ق. تمام خانههای شهر کربلا را ویران ساخت و آنجا را به صحرایی تبدیل نمود و شهر را زیر آب برد. برای سومین بار در سال ۲۳۷ ق. مجددا دستور قبر مطهر را صادر کرد و با شخم زدن زمین، قبر امام حسین (ع) را محو گرداند و از رفتن مردم به زیارت و تجمع در آنجا ممانعت کرد. چهارمین اقدام متوکل نیز در سال ۲۴۷ق. مصادف با زیارت نیمه شعبان، انجام شد. ادامه چنین اقداماتی مانند حمله و غارت حرمین کربلای معلی، توسط عثمانی ها، آل سعود و در نهایت صدام، در سطور تاریخ ثبت شده است.
خلاصه کلام آنکه حمله و تخریب به مبانی و آثار مکتب امام حسین علیه السلام، قدمتی دیرنیه دارد، اینکه هر سال با آغاز محرم الحرام، معاندین سیاه دل با اقدامات سخفیف خویش در تلاش برای تخلیه اعماق نا آرام خویش هستند، پدیده ای تازه نیست و نخواهد بود!
هرچند که خطوط تاریخ، گواه ناکامی امثال آنان است و به قول سعدی شاعر فرهیخته ایرانی، آدمی را بَتَر از علت نادانی نیست!
فاطمه شکیب رخ
#جهاد_روایت
#جهاد_تبیین
#محرم
#امام_حسین
@Ghalamzaniii
فریاد یا محمدا
زینب (س) رسید به کربلا...
روز ورود امام حسین علیهالسلام به سرزمین کربلا مصادف بود با روز پنجشنبه، دوم محرم سال ۶۱ هجری قمری (الارشاد (شیخ مفید)، ص ۴۱۶)
#امام_حسین
#محرم
@Ghalmzaniii
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید #روضه_ابا_عبدالله_الحسین
@Ghalamzaniii
Roghayeh-Karimi-01.mp3
4.13M
نگاش به سمت آسمون!
ستاره ها رو میشمرد…
خسته میشد بلند میشد…
زخمای پا رو میشمرد!
من را ببخش اگر که لکنت زبان گرفتم…
#محمود_کریمی
#شب_سوم_محرم
@Ghlamzaniii
حضرت امام صادق علیه السلام فرمود:
نَفَسُ الْمَهْمُومِ لِظُلْمِنَا تَسْبِيحٌ وَ هَمُّهُ لَنَا عِبَادَةٌ
نَفَس شخص اندوهگين به خاطر ظلمی كه بر ما رفته، به منزلۀ تسبيح (سبحان اللَّه گفتن) است، اندوه او به خاطر ما عبادت است🏴
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
#امام_حسین
#محرم
#جمعه
@ghalamzaniii
الهی به حق آن کودک شیرخوار عطشان کربلا
و
به حق آن مادر دل سوخته در خیمه ابا عبدالله
و
به حق آن دست بزرگواری که فرزند شیر خوار خویش را بالا گرفت تا بلکه با نظاره این چهره معصوم، دل های خفتگان را به تلنگر آخر بیدار کند!
آنان شیعیانی را که از موهبت فرزند صالح محرومند امروز صاحب اولاد و نسل با برکت بفرما.
آمین یا رب العالمین
#امام_حسین
#فرزند_آوری
#محرم
@ghalamzaniii
AUDIO-2022-07-29-19-34-37.mp3
8.78M
دوباره حالِ قلبمو نگات عوض کرد!
مسیر زندگیموُ؛ روضه هات عوض کرد……
#حسین_سیب_سرخی
#محرم
#امام_حسین
@Ghalamzaniii
«محرم محفل زیبایی هاست»
با آمدن محرم هر سال رنگ مهربانی حسین (ع) شهر را غرق نظم شور انگیز و نوینی می کند، مسبب این تغییر مثل آمدن بهار پس زمستان، پیوند محبان را در محافل اشک، به عرضه نمایش می آورد.
همه با هر عقیده، سن و سال، نژاد، پوشش و امثال آن در زیر یک سقف، بخاطر یک عشق مشترک گرد می آیند، خود را محتاج به نگاه صاحب خانه می دانند، خدمت و شرکت در این محافل را رزق می شمارند، زیرا که دل های محبان متصل به محبتی خالص گشته که اشک و آه و سوز، حاصل تراوش آن شده است…
محرم با تمام زیبایی هایش، تمرینی مقدماتی برای دوران ظهور است، همان روزگاری که در آن قلوب جمیع مومنان، به قلب قطب عالم امکان متصل می شوند، با عشق او روزگار را سپری می کنند، برای رضایت محبوب، بی ادعا و بی منت تمام لحظه های خویش را خرج می کنند و شهادت در رکاب ایشان را التماس می کنند.
محرم زیباست چراکه، نمایش بخشی از آموزه های اسلام ناب در پیوندهای معنوی و مالی بین مسلمانان است!
لحظه های ناب این ماه سرخ، گوارای وجودتان!
در این شبها برای ظهور مولایمان دعا کنیم، باشد که محرمی را با صاحب الزمانمان (عج) به عزا بنشینیم.
فاطمه شکیب رخ
#امام_حسین
#جهاد_روایت
#محرم
@ghalamzaniii
در سیستان چه خبر است؟!
عبد الشیطان خطبه می خواند و عوامل اطاعت می کنند؟!
هر چند وقت یکبار خبر شهادت خادمان این ملت شنیده می شود!
آیا تامین امنیت حقوقی و انسانی خادمان ملت در قانون اساسی تعبیه نشده است؟!
تجربه های همسان گواه آنست که اگر داستان تعرض به نیروهای امنیتی در همین استان حادثه خیر حل نگردد، در آینده ای نزدیک دامن گیر شهرهای مستعد نیز خواهد شد!
نگران فرزندان این خاکیم!
اقتدار را فدای مصلحت نکنید!
#پلیس_راهور
#مدافعان_امنیت
@Ghalamzaniii
23.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لیبرالیسم اخلاقی | تعریف لیبرالیسم به زبان ساده
🔰قسمت دوم × برنامه تلوزیونی «علامت»
💠عاشورا؛در صیغه مونث
🔹مثنی مونث غایب
💬گفتگو با حجت الاسلام قنبریان
🕙هرشب ساعت: ۲۲:۳٠ | تکرار: ساعت ۱۴ و ۱۷:۳٠
🔸شبکه دو سیما
AUDIO-2022-07-31-14-30-30.mp3
3.04M
▪️نماهنگ دنیای منی حسین(ع)
▪️با نوای مجتبی رمضانی
@Ghalamzaniii
«نوجوان کربلا»
ششم محرم الحرام را به یاد نوجوان کربلا قاسم بن حسن(ع)، عزاداری می کنیم چرا که در مکتب تشیع نوجوان، دارای جایگاه بلند و رفیعی است که می تواند مانند قاسم بن الحسن(ع) صاحب دل دریایی و عقل و عشقی ماورایی باشد، وقتی یادگار امام حسن(ع)، از عمو اذن میدان خواست! امام حسین(ع) نپذيرفت، زیرا منابع عاشورا وی را نوجوانى معرفی کرده اند که هنوز به سنّ بلوغ نرسيده بود. اما او آنقدر دست و پاى امام را بوسه زد تا رضايت امام را جلب كرد و در حالى كه اشك مى ريخت به ميدان رفت. چهره مباركش همانند پاره ماه مى درخشيد و با آنکه سنّ كمی داشت پیکار سختی کرد و سى و پنج نفر را بر زمين افكند، تا این که عمرو بن سعد أزْدى، فرق سرش را شکافت و قاسم(ع) با صورت به زمين افتاد و فرياد زد: عموجان! مرا درياب. قاسم بعد از رسیدن امام حسین(ع) به شهادت رسید.
بیشتر نیز در شب عاشورا، هنگامی كه امام حسين (علیهالسلام) خطبه می خواند و به ياران خود فرمود: «فردا من و شما همه كشته خواهيم شد»، قاسم پنداشت که اين افتخار از آنِ مردان و بزرگسالان است و شامل نوجوانان نمىشود. از اينرو پرسيد: «آيا من هم فردا كشته خواهم شد؟» امام (ع) با مهربانى پرسيد: «فرزندم، مرگ در نزد تو چگونه است؟» عرض كرد «احلى من العسل» (شيرينتر از عسل). سپس حضرت فرمود: عمو به فدايت، به خدا سوگند، تو از آنان هستى كه پس از گرفتار شدن به بلايى سخت كشته خواهى شد . این سوال حضرت نشان می دهد که امام (ع) وقتی رشد عقل و فکری و روحی قاسم را مشاهده کرد، بشارت شهادت در رکاب خویش را به وی مژده داد، به راستی که در مکتب اسلام، نوجوان و جوان، جوانه ای قوی با توانایی رشد بالا است که می تواند مانند قاسم بن الحسن(ع)، به حقیقت زندگی اخروی دست یابد و دنیا و مظاهر فریبنده ی آن را فدای عشق حقیقی نکند.
منبع: «عاشورا ريشه ها، انگيزه ها، رويدادها، پيامدها»، سعید داودی و مهدی رستم نژاد، ص 482؛ قمی، شیخ عباس، نفس المهموم، ص ۲۰۸.
فاطمه شکیب رخ
#محرم
#قاسم_بن_الحسن
@Ghalamzaniii