eitaa logo
حَفی‌ .
1 دنبال‌کننده
146 عکس
41 ویدیو
4 فایل
بگو . https://daigo.ir/secret/8633814830 . لمسی بصری سمعی' . INFP
مشاهده در ایتا
دانلود
-
حَفی‌ .
* حیّ‌علی‌العزاء ، حیّ‌علی‌البکاء .. پیراهن سیاه ِنوکری را از انتهای گنجه بیرون آورده و بر تن می‌کنم . زیبایی خانه را سیاهی ِکتیبه‌ها و پرچم‌ها تامین می‌کند . شال ِعزای ِحسین را بر دوش نهاده و کبوتر ِبی‌قرار ِدلم را ، راهی ِهیئت می‌کنم . امسال هم ، همچون سال‌های پیشین ، با اشتیاق ِفراوان همراه رفیقانم به مجلس عزای ارباب می‌روم و برایش نوکری می‌کنم . برای روضه‌هایت جان می‌دهم و با نوای ِ نوحه‌خوان به یاد مظلومیتت می‌گریم . به یاد صدای مظلومانه‌ات در درون قتلگاه ، ناله‌ی "انا مظلوم" و ترنم حزن‌ناک "بنیّ سردادن" مادرت ، هق‌هق می‌کنم . دستم را بر سینه می‌کوبم ، تا برای همیشه مهرت در سینه‌ام ماندگار باشد . عشق شما همچون چشمه‌ای فروزان است که می‌جوشد و لحظه‌ای خشک نخواهد شد ! _ یا اباعبدالله ؛ باز هم برای نوکرهایت پدری کرده‌ای و با باری از گناه دستمان را به محرم رساندی . . آقا سلام ، ماه ِمحرم رسیده است :) ‌.
حَفی‌ .
وقتی هوای شهر نفس‌گیر است ، ما با روضه‌ی حسین نفس تازه می‌کنیم . .
اگه باهات خیلی صمیمی بشم ، دیگه از رعایت علائم نگارشی تو جمله‌هام خبری نیست .
تجربه ثابت کرده ، محتوا هرچی چرت‌تر طرفدارش بیشتر .
[ إنّهُ مَعَکُم ] ؛ دلگرمی بالاتر از این ؟!
-
حَفی‌ .
-
* نمُردیم . نمُردیم و زنده موندیم . نمُردیم و به محرمت رسیدیم . نمُردیم و تونستیم در خونه‌ت انقدر گریه کنیم ، تا حاجتامونو از خود خانم‌ سه‌ساله بگیریم . نمُردیم و دست‌تودست رفیقامون اومدیم هیئت ، انقدر ضجه زدیم تا برات ِکربلامونو بگیریم . نمُردیم و اومدیم تا تو روضه‌هات جونمونو بگیری . نمُردیم و رسیدیم به شبای قشنگ محرّمت ، تا جونمونو نذر رقیه‌ت کنیم . نمُردیم و بعد هیئت چای روضه نصیبمون شد . نمُردیم و طعم دلچسب غذای نذری‌ت به ما هم رسید . نمُردیم و رسیدیم به همه‌ی دلخوشی‌مون ، که همین هیئات و روضه‌هاست .. ولی اگه از داغ غمت وسط روضه‌ها جون ندادیم و نمُردیم ؛ ما رو ببخش . .
طوری که واسه نوشتن یه متن پادکست اونم برای اولاد امام حسین ، که الهی قربونشون برم ، شب تا صبح هزاربار متنو تغییر میدی که مبادا یه‌جای متن بلنگه . و واسه گرفتن ایده و .. با گریه فقط به خودشون توسل می‌کنی :)))))) .
-