هابیلیان
#شماره_۱۲ ✳️خاطرات سیاسی آیت الله ری شهری، سال65-66، صفحه 76 ما دو مصاحبه از مهدی هاشمی داشتیم. مصا
#شماره_۱۳
✳️خاطرات سیاسی آیت الله ری شهری، سال65-66، صفحه 78
بالاخره مصاحبه مهدی هاشمی پخش شد. پخش آن برای عموم مردم تکان دهنده و اعجاب انگیز بود. این مصاحبه آشکار کرد چه خطر مهلکی در راه رهبری آینده انقلاب نهفته بود. پس از پخش مصاحبه، دفتر آقای منتظری اقدام به انتشار تکذیب نامه ایی {درباره ی ارتباط بین مهدی هاشمی و جریان وی با دفتر آقای منتظری و شخص ایشان} کرد:
«آیت الله منتظری فرمودند: آقای سید مهدی هاشمی در دفتر و در مدارس مربوطه به اینجانب و اداره برنامه های آن به هیچ نحو دخالت نداشته و اظهارات ایشان نسبت به دو موضوع وی قویا تکذیب می شود.»
با توجه به مطالب مصاحبه، آقای منتظری ناچار به نوشتن نامه ایی به امام شد. مضمون این نامه "رسیدگی به جرائم و اتهامات مهدی هاشمی و جریان وی بصورت عادلانه و بدون هرگونه اغماض" بود.
از دید یک ناظر منصف و دقیق، نظرات آقای منتظری پیش و بعد از پخش اعترافات مهدی هاشمی تفاوتی جدی نیافت. ایشان با اعتصاب، اعتراض و تمایل خود را به عدم پیگیری ماجرا نشان داده بود. تقاضای آقای منتظری از امام مبنی بر رسیدگی به اتهامات مهدی هاشمی، ناشی از جبر زمانه و نشان دادن همگامی مختصری با امام بود. نوشتن این نامه با مرکب مصلحت قطعی به نظر میرسید!
@Habiliyan
۱۹ فروردین
هابیلیان
#شماره_۱۳ ✳️خاطرات سیاسی آیت الله ری شهری، سال65-66، صفحه 78 بالاخره مصاحبه مهدی هاشمی پخش شد. پخش
#شماره_۱۴
✳️خاطرات سیاسی آیت الله ری شهری، سال65-66، صفحه 80
بخشی از پیام آقای منتظری به امام پیش از پخش مصاحبه مهدی هاشمی از تلویزیون:
-شنیده شده فرموده اید: فلانی مرا شاه و اطلاعات مرا ساواک شاه فرض می کند. البته حضرتعالی راه شاه فرض نمی کنم ولی جنایات اطلاعات شما و زندان های شما روی شاه و ساواک شاه را سفید کرده است. من این جمله را با اطلاع دقیق می گویم.
-من حدس میزدم روزی حضرتعالی از اکثر علاقمندانتان منقطع شوید ولی گمان نمیکردم ب این زودی عملی شود.
@Habiliyan
۲۰ فروردین
۲۱ فروردین
هابیلیان
#شماره_۱۴ ✳️خاطرات سیاسی آیت الله ری شهری، سال65-66، صفحه 80 بخشی از پیام آقای منتظری به امام پیش ا
#شماره_۱۵
✳️خاطرات سیاسی آیت الله ری شهری، سال65-66، صفحه 83
هادی هاشمی (داماد آقای منتظری و برادر مهدی هاشمی) در بخشی از اتهامات برادرش سهیم و در مواردی متهم اصلی بود. این موضوع را با امام مطرح کردم. در دفعات مختلف و در گزارش های گوناگون در مورد مهدی هاشمی، به تناسب جرائم، از هادی هاشمی هم نامبرده می شد. یکبار امام فرمودند:
« آقای ... مرا قسم دادند که مهدی را رها کنید و هادی را بگیرید. چون همه فتنه ها زیر سر هادی است.»
با ابن همه چون هادی هاشمی داماد آقای منتظری و رییس دفتر ایشان بود، واکنش تند آقای منتظری در صورت دستگیری هادی قطعی به نظر میرسید. ابتدا به دوری موقت وی از آقای منتظری قانع بودم چون فکر میکردم نبود وی کنار آقای منتظری میتواند به کاهش زاویه دوری آقای منتظری از مسئولان بیانجامد. از این رو مسئله را با آقای منتظری مطرح کردم اما ایشان متاسفانه قبول نکردند.
@Habiliyan
۲۱ فروردین
هابیلیان
#شماره_۱۵ ✳️خاطرات سیاسی آیت الله ری شهری، سال65-66، صفحه 83 هادی هاشمی (داماد آقای منتظری و برادر
#شماره_۱۶
✳️خاطرات سیاسی آیت الله ری شهری، سال65-66، صفحه 84
آقای منتظری پس از آگاه شدن از موضوع دستگیری هادی هاشمی، به تکاپو افتاد و به یکی از مسئولان متوسل شد. فردمذبور با من تماس گرفت و عنوان کرد آقای منتظری تقاضا کرده اند که : " آقا هادی برای بازجویی به تهران نیاید که آبروی من می رود. افراد اطلاعات بیایند همینجا از او بازجویی کنند."
علاوه بر این مورد ایشان به یکی دیگر از مسئولان نیز متوسل شده بود تا مانع بازجویی ها شود. نظر من انجام ادامه بازجویی ها در تهران بود. با دفتر امام تماس گرفتم و جریان پیغام های آقای منتظری به مسئولان را گفتم و از ایشان کسب تکلیف کردم.
امام فرمودند: "همانوطور که اطلاعات میگوید عمل شود."
شنیدم امام وقتی ماجرای مراجعه آقای منتظری به مسئولان را شنیدند ناراحت شده و فرمودند:
" چرا مراجعه می کنند و نمی گذارند همانطور که با دیگران برخورد شد با اینها هم برخورد شود. ایشان هنوز مرکب قلمش که برای من نوشته و تقاضا کرده که طبق مقررات با آنها برخورد شود خشک نشده، پس چرا اینطوری میکند؟! "
@Habiliyan
۲۲ فروردین
هابیلیان
#شماره_۱۶ ✳️خاطرات سیاسی آیت الله ری شهری، سال65-66، صفحه 84 آقای منتظری پس از آگاه شدن از موضوع دس
#شماره_۱۷
✳️خاطرات سیاسی آیت الله ری شهری، سال65-66، صفحه 86
یک شب پس از نماز مغرب و عشا خدمت امام رسیدم و گزارشی از دستگیری هادی هاشمی و ادامه بازجویی از مهدی هاشمی را ارائه کردم. در این ملاقات دو نکته واقع شد.
نکته اول درباره نوع برخورد با هادی هاشمی بود. امام تاکید کردند که او با دیگران فرقی ندارد. با او مثل یک بقال رفتار کنید.
نکته دیگر در مورد شخصیت آقای منتظری بود. به ایشان عرض کردم که در این ماجرا به حیثیت اجتماعی آقای منتظری ضربه سختی وارد شد که ترمیم آن جز با تایید جنابعالی ممکن نیست. ایشان با لحنی که از آن احساس تندی میشد فرمودند: "من تایید نمی کنم." سپس با اندکی مکث اضافه کردند: "تا وقتی ایشان اینجور است." و بعد با همان لحن فرمودند: " شما هم اگر طرفدار ایشان هستی مصلحت ایشان این است که با این جریان قوی برخورد کنید."
@Habiliyan
۲۳ فروردین
۲۸ فروردین
موافقید درباره رابطه امریکا و کوبا، اطلاعات بیشتری کسب کنیم؟
سعی میکنیم در طی روزهای آینده بخش هایی از کتاب #جنگ_شکر_در_کوبا نوشته ژان پل سارتر، فیلسوف مشهور فرانسوی، را اینجا به اشتراک بذاریم...
بعد از خوندن این کتاب، کمی بیشتر با معنای آمریکای استعمارگر آشنا میشیم...
تسلط سیاسی از طریق نفوذ اقتصادی!
@Habiliyan
۳۰ فروردین
هابیلیان
#شماره_۱
📚 جنگ شکر در کوبا، ژان پل سارتر؛
هرگاه بیگانگان، چه به طور رسمی و چه غیر رسمی و هر که میخواهند باشند، پیوسته به صورت واسطه در روابط عمومی جامعه مداخله داشته باشند، و مردم مجبور باشند در پرتو حمایت آنان چراغ کار و مطالعه و حتی زندگی خصوصی خود را روشن کنند، و هرگاه کشیدن برق به این ده یا آن روستا، به اراده پایتختی دیگر و کشوری دیگر بستگی داشته باشد، آن وقت بین ملت شکاف میافتد و بر بنیاد و یگانگی و اتحاد آسیب وارد میآید.
@Habiliyan
۳۰ فروردین
هابیلیان
#شماره_۱ 📚 جنگ شکر در کوبا، ژان پل سارتر؛ هرگاه بیگانگان، چه به طور رسمی و چه غیر رسمی و هر که میخ
#شماره_۲
📚 جنگ شکر در کوبا، ژان پل سارتر؛
تصفیه خانههای بزرگ در خاک آمریکا قرار دارند. این شنهای مرطوب به آنجا میرود و به تکههای سفید قند بدل میشود. در کوبا شکر را به هیچ رو تصفیه نمیکنند. سراپای جزیره را شکر خام گرفته است. چه کسی کوبا را در میان کوبا نگه داشته است؟
کشور صاحب مستعمره، با یک دست مواد استخراجی مواد غذایی مستعمره را میخرد، و با دست دیگر از صناعت تبدیل مواد خام آن جلوگیری میکند. یک گیاه خوراکی (شکر) بر کوبا تسلط دارد، و کوبا نمیتواند آن را به آخرین شکل خود تبدیل کند. به این ترتیب کوبا نیمرخ یک کشور مستعمره را دارد. حال آنکه ۵۰ سال از استقلال حکمروایی آن میگذرد.
@Habiliyan
۳۱ فروردین
هابیلیان
#شماره_۲ 📚 جنگ شکر در کوبا، ژان پل سارتر؛ تصفیه خانههای بزرگ در خاک آمریکا قرار دارند. این شنهای
#شماره_۳
📚 جنگ شکر در کوبا، ژان پل سارتر؛
در آمریکا چغندرکاران جنوب و تولید کنندگان معدود نیشکر، با هزینه سنگین حاصل کمی به دست میآوردند که جوابگوی تقاضای عمومی نبود. لازم بود برای حمایت آنان نرخهای بالاتر از حد بازار قائل گردند.
کافی بود جزیره (کوبا) را به حلقهای سربسته بکشانند: تولید کنندگان قاره (امریکا) در پناه حمایت گمرکی میتوانستند بر حسب ارزشها و بدون توجه به بهای جهانی بر محصول خود نرخگذاری کنند تا بازار داخلی، تولید آنها را مصرف کند و کمبودش را کشتکاران کوبایی برسانند و برای آنکه بستگی از میان نرود شکر جزیره را با همان نرخ کشتکاران آمریکایی خریداری بکنند. این امتیاز اقتصادی نخستین نتیجهای که به بار میآورد وابستگی جزیره به قاره بود.
@Habiliyan
۱ اردیبهشت