فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | روایتی اشکآلود از رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران همایش بینالمللی حضرت حمزه
#شهادت_حضرت_حمزه
📌 پنجشنبه
☀️ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۱۶ شوال ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 25 آوریل 2024 میلادی
📎 #تقویم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا به حضرت عبدالعظیم، حسنی گفته میشود
🎤 کارشناس:حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا جباری، عضو هیئت علمی و مدیر گروه تاریخ مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
#دکتر_محمد_رضا_جباری
#عبدالعظيم #حسنی
#تاریخ
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
موضوع: #کفاره
سلام علیکم. بسم الله الرحیم.
🔶یکی از واجباتی که بعد از ماه رمضان بر برخی از افراد واجب می شود کفاره است که در این زمینه چند نکته را یادآوری می کنم:
1️⃣برخی از افراد بلافاصله در ماه رمضان یا بعد از اتمام ماه مبارک رمضان می توانند فدیه خود را پرداخت کنند و لازم نیست تا رمضان سال آینده صبر کنند
⬅️مانند مرد و زن کهنسالی که روزه گرفتن برایشان مشقت دارد
⬅️و همچنین خانم باردار وشیردهی که روزه برای فرزندش ضرر داشته که طبق نظر اکثر مراجع از جمله امام خامنه ای فدیه واجب شده و برای پرداخت لازم نیست تا رمضان آینده صبر کند (مشهور بجز آیت الله فاضل شیرده و باردار در صورت ضرر بر خودش فدیه دارد)
2️⃣برخی از افرادی که روزه نگرفته اند، چنانچه تا رمضان سال آینده قضای روزه را بگیرند کفاره ای بر آنها واجب نمی شود و چنانچه قضای روزه را نگیرند باید کفاره بدهند ،
⬅️مانند مریض
⬅️ یا مسافر
⬅️ یا خانمی که عذر شرعی داشته.
👌🏻البته باید توجه داشته باشیم که فدیه همان مد طعام یعنی 750 گرم نان یا غذای دیگر است.
3️⃣پرداخت پول به عنوان کفاره صحیح نیست مگر اینکه پرداخت کننده مطمئن باشد که فقیر از جانب کفاره دهنده، پول دریافتی را به مصرف همان غذای محاسبه شده می رساند.
⬅️بنابراین اگر فقیر مثلا پول هفت و نیم کیلو نان را، دریافت کرده ولی با آن پول سه کیلو برنج تهیه کند جهت برداشته شدن تکلیف کافی نیست.
خداوند متعال توفیق انجام وظائف شرعی را به همه ما عنایت فرماید به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
#احکام
#کفاره
#فدیه
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
p-mazaheb 1403.2.3.mp3
17.09M
🔊 فایل صوتی برنامه زنده پرسمان مذاهب
✍🏼در این برنامه استاد توحیدی به بررسی عقاید محمد بن عبدالوهاب در کتاب کشف الشبهات ایشان می پردازند
🗓تاریخ پخش : 1403.2.3
#سراج_مبین #استاد_توحیدی #پرسمان_مذاهب
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
#عکس_نوشته
#احکام
❓حکم گذاشتن عکس از خود در فضای مجازی
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر کس یه شب جمعه بین الحرمین باشه
باید همه عمرش هم دلتنگ حسین باشه
#شب_زیارتی_ارباب
#شب_جمعه
#بین_الحرمین
📣 با تبلیغ کانال در ثواب نشر معارف حقه شیعه شریک شوید❤️
@sajadi43 ─┅═༅𖣔💚𖣔༅═┅─
📌 جمعه
☀️ ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۱۷ شوال ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 26 آوریل 2024 میلادی
📎 #تقویم
تولد و وفات حضرت عبد العظيم الحسنى ع.docx
16.4K
🖊 استاد عبدالهادی مسعودی ریاست دانشگاه قرآن و حدیث
🔰درباره عدم صحت تاریخ های منقول درباره وفات و تولد جناب عبدالعظیم حسنی ع
نخستین اظهار نظر اسماعیلیان در مورد سریال رمضانی الحشاشین
دانشیار موسسه مطالعات اسماعیلیه لندن می گوید: میراث فرهنگی و فکری اسماعیلیان، عرفان ، تصوف، فلسفه و نگاه باطنی به دین است و خشونت و داعش از دل آن بیرون نمی آید.
به گزارش مبلغ سریال حشاشین در ماه رمضان امسال در کشور مصر و سایر کشورهای عربی به نمایش گذاشته شد و استقبال قابل توجهی از آن شد. حال به تازگی اندیشمندان و طرفداران مکتب اسماعیلیون به میدان آمدند تا از تحریفات این سریال در مورد فرقه اسماعیلیه و زندگانی حسن صباح بگویند. در ادامه گزارش وبسایت مسلمنا از واکنش اسماعیلیان به این سریال را می خوانید:
دکتر داریوش محمدپور دانشیار موسسه مطالعات اسماعیلیه لندن با ابراز تأسف از تحریف تاریخ در مورد این سریال گفت: بنا به منابع تاریخی لباس و پرچم فاطمیان و اسماعیلیان «سفید» بوده است و پرچم عباسیان سیاه بود. در بخش نخست سریال حسن صباح در مقابل اروپاییها (صلیبیون) به یکی از مریدانش میگوید که خودش را پایین بیندازد و خودکشی کند، ولی در هیچ منبع تاریخی چنین چیزی وجود ندارد و قلعهای که در سریال دیده میشود نیز هیچ شباهتی با قلعه اسماعیلیه ندارد و کاملا عنصر خیال در آن برجسته است.
آقای محمدپور معتقد است که جنبه خیال انگیز بودن و جذاب کردن قصه برای مردم از دلایل پروبال دادن به داستان حسن صباح است و آن را تبدیل به یک افسانه کردهاند و بر اساس آن بازیهای کامپیوتری ساخته شده و الهام بخش سریالها و کتابهای تاریخی، تخیلی و شبه علمی شده است.
دانشیار این موسسه اسماعیلی پژوهی گفت: «جنبه دیگر توجه به حسن صباح، سیاسی است چرا که در روزگار معاصر در مورد دین و بخصوص دین اسلام و به ویژه تشیع چنین نشان داده میشود که خشونت از دل دین بیرون میآید و ارتباط تنگاتنگی با خشونت دارد».
وی تصریح کرد که در لندن عقلگرایی را مشخصه اسماعیلیه میدانند و درباره مشابهتهای میان اسماعیلیه نزاری و گروههای تندرو و اخوانالمسلین میگوید «این خیانت به تاریخ و میراث فرهنگی و فکری اسماعیلیان است و اگر نگاهی به آثار آنها شود از بطن این گروه عرفان و تصوف وفلسفه و نگاه باطنی به دین در آمده است اما از اخوان المسلمین و داعش، چنین خدمات علمی بدست نیامده است».
داریوش محمدپور میگوید: «دولت مصر برای مهار اخوانالمسلیمن، اسماعیلیه و حشاشین و طالبان و داعش را یکی میکند و این در حالی است که حسن صباح یک چهره علمی و فرهنگی و یک استراتژیست نظامی بود و جایگاه او در اسماعیلیه «داعی» است و پایه گذار «تئوری تعلیم» در اسماعیلیه بود و در ادبیات نزاری در تعریف حسن صباح هیچ کدام از عنوانهای نظامی و سیاسی دیده نمیشود و کاملا اعتقادی و دینی و عارفانه است».
دکتر فرهاد دفتری ریاست پیشین موسسه مطالعات اسماعیلی نیز در مصاحبه کوتاه با العربیه گفت: اروپاییها پس از بازگشت از ایران به مرور زمان، افسانههایی را به آن اضافه کردند و بخصوص با سفر «مارکوپولو» به ایران در قرن سیزدهم و روایتهای غلوآمیز او از حشاشین، این افسانهها به اوج میرسد و این تفاسیر و تعابیر عملا سنگ بنایی برای قضاوتها و مطالعات بخصوص جوامع غربی در قرن نوزدهم شد.
در روایت مارکوپلو از قلعه الموت گفته شده که حسن صباح پشت قلعه، باغی همانند بهشت به همراه دختران و زنان مهیا کرده بود و به پیروانش حشیش می داده و وقتی در حالت سرخوشی بودند به باغ میبرد و به آنها گفته میشد که به بهشت آمده اند و... پس از بیداری وقتی از بهشت می پرسیدند، جوابشان می دادند اگر بهشت میخواهند باید ترور کنید.
فرهاد دفتری در گفتوگو با «عرب نیوز» ادامه داد: بسیاری از افسانهها درباره نزاریان «ریشه در جهل تخیلی صلیبیان و وقایعنگاران غربی آنها دارد که به سرزمین مقدس آمدند و بیتالمقدس را در سال ۱۰۹۹ فتح کردند».
آقای فرهاد دفتری افزود که اسماعیلیان مبدع ترور نبودند و سوابق نزاری ها نشان میدهد که در طول ۳۴ سال سلطنت حسن صباح کمتر از ۵۰ ترور توسط این گروه انجام شده است.
https://www.khabaronline.ir/news/1899057/%D9%86%D8%AE%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B8%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%84%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B4%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%86
#رشوه_لقب
آیت الله جوادی آملی:
✍ آنکه صاحب جواهر می گوید این است که : آیا القاب و اجلال و تکریمی که قبلا برای شخصی نمی کردند اکنون به خاطر جایگاهش میکنند، مانند اینکه میگفتند : " حجت الاسلام " اکنون که با او کار دارند می گویند : " حجت الاسلام والمسلمین "یا به او " آیت الله " می گویند، آیا این رشوه است یا نه؟!
🔹صاحب جواهر فتوی می دهد احترام و تجلیل کردن های بی خود حساب و کتاب دارد. اگر کسی که بی خودی به او احترام می کنند با بی اعتنایی او را رد کرده؛ مرتشی( رشوه خوار) نیست اما اگر خوشش آمد که این لقبی که او واجد نیست بر او بار کرده اند او رشوه خوار شده است.
اساس کار این است که خودمان را بشناسیم و بدانیم پایان راه ها کجاست..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺روایتی اشکآلود از رهبر انقلاب
💢عرفان اسلامی
🌷عشق به شهادت
✨به سوی خدا
┄┅═✾•••✾═┅┄
🚨#منتشر_شد
📙 #روایت_انحراف
🖋 #سعید_صدری
📚کتاب #روایت_انحراف درصدد بیان و روایت انحرافات #عرفان_های_نوظهور فعال در #ایران و بررسی آنهاست.
📖نویسنده این کتاب تعریفی از #عرفان_اسلامی، عرفانهای نوظهور و معنویت و ویژگیهای آنها ارائه داده و سپس به معرفی جریانهای عمده مدعی #معنویت در ایران پرداخته است.
📗از جمله آنها میتوان از #سای_بابا، #رام_الله، #اُشو، #اکنکار، #پائولو_کوئلیو، #دالایی_لاما، #عرفان_حلقه، #یوگا، #کریشنا_مورتی، #فالون_دافا، #شیطان_پرستی و... نام برد.
📕این کتاب اهداف، جامعه هدف، شیوه اثرگذاری و ابزارهای تبلیغی آنها را بیان کرده تا بتواند یاریرسان #مبلّغان و #مربیان برای آگاهی دادن به جامعه و نجات آنان و همچنین #تبلیغ_معارف_اسلام باشد.
برای تهیه کتاب کلیک کنید👇
🛒https://ketabejamkaran.ir/145896
📕 #تازه_نشر
📌 شنبه
☀️ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ هجری شمسی
🌙 ۱۸ شوال ۱۴۴۵ هجری قمری
🎄 27 آوریل 2024 میلادی
📎 #تقویم
✅ نامگذاری (1)
امام خمینی در تحریر الوسیلة و آیتالله سیستانی در جلد چهارم توضیح المسائل جامع، نکاتی پیرامون نامگذاری فرزند مطرح نمودند که این نکات در چند فرسته تقدیم خواهد شد.
امام خمینی:
📝 مستحب است قرار دادن نام خوب برای فرزند؛ زیرا این از حق فرزند بر پدر است و افضل اسمها آن است که متضمن معنای عبودیت برای خدای جلِ شأنه باشد؛ مانند عبدالله و عبدالرحیم و عبدالرحمن و مانند اینها و بعد از آنها اسمهای پیغمبران و ائمه علیهمالسلام است و افضل آنها محمّد است، بلکه برای کسی که چهار فرزند دارد ترک اسم محمّد مکروه است و اگر اسم او محمّد است، مکروه است که کنیهاش را ابوالقاسم بگذارد.
📌 تحریر الوسیلة، کتاب النکاح، فصل: فی أحکام الأولاد و الولادة، القول:فی أحکام الولادة وما یلحق بها، م 2
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
✅ نامگذاری (۲)
آیتالله سیستانی:
📝 انتخاب نام نیک برای نوزاد از اموری است که انجام آن پس از تولّد فرزند مستحب است؛ مثلاً اگر پسر است با نامهای پیامبران به ویژه نام پیامبر اسلام صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم یا ائمّۀ معصومین علیهمالسلام یا نامهایی که مشتمل بر بندگی خداوند متعال باشد مانند عبداللّه و عبدالرّحمٰن نامگذاری نمایند؛ اگر دختر است، از نامهای زنان صالحه به ویژه حضرت فاطمه علیهاالسلام انتخاب نمایند و نامگذاری فرزند به اسم دشمنان اهل بیت مکروه است. (مراد از آن، اسمائی است که به مرور زمان به نام دشمنان اهل بیت معروف شده، طوری که وقتی آن اسامی بدون توضیح یا نشانهای ذکر میشوند، برداشت میشود که منظور از آن، نام آن دشمنان میباشد)
شایان ذکر است، در نامگذاری فرزند باید به دو نکته توجّه شود ...
📌 توضیح المسائل جامع، ج 4، م 368
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
✅ نامگذاری (3)
آیتالله سیستانی:
📝 در نامگذاری فرزند باید به دو نکته توجّه شود:
الف. نام گذاری فرزند به اسم ذات خداوند متعال «اللّه» و صفاتی که برای غیر خداوند متعال به کار نمیرود، مانند «رحمان» بدون ذکر کلمۀ «عبد» جایز نیست؛ بلکه نامگذاری فرزند به «إلٰه» بنابر احتیاط لازم ترک شود. (نامگذاری فرزند به «إلٰهه» اشکال ندارد.)
ب. نامگذاری فرزند به صفاتی که غالباً برای خداوند متعال به کار میرود، طوری که اگر به صورت مطلق و بدون توضیح و نشانهای ذکر شود برداشت میشود که منظور از آن خداوند متعال میباشد مانند «رَبّ»، «خالق»، «رَزّاق» بدون ذکر کلمۀ «عبد»، بنابر احتیاط لازم جایز نیست.
توضیح المسائل جامع، ج 4، م 368
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243
💠 وقوع راوی در کتاب کامل الزیارت (ابن قولویه)
🔰حضرت #استاد_شب_زنده_دار «دام ظله»:
🔻 در رابطه با کتاب #کامل_الزیارات و مدلول عبارتی که در مقدمه این کتاب آمده، حداقل #پنج_مبنا وجود دارد:
1️⃣ مبنای اول این است که تمام کسانی که در اسناد کامل الزیارات واقع شده اند از ثقات اند که مبنای شیخ #حر_عاملی ره همین است. (وسائل الشیعة، ج30، ص 202) محقق خویی ره نیز تا اواخر عمر شریفش به این مبنا معتقد بود، (معجم رجال، ج1، ص50) ولی بعداً از این مبنا عدول نمود.
2️⃣ مبنای دوم این است که تنها مشایخ بلا واسطه ی ابن قولویه مشمولِ این توثیق هستند. مبنایی که محقق #خویی ره در اواخر عمر به آن عدول نمود، همین مبنا است. (منهاج المصباح (التجارة)، ج 1، ص 461)
3️⃣ مبنای سوم این است که شهادتِ ابن قولویه در مقدمه ی کتابش به این معناست که در هر باب از ابواب این کتاب حداقل یک حدیث صحیح و معتبر وجود دارد. به عبارت دیگر عناوین هر باب در این کتاب که متخذ از احادیث آن باب است، حجت است و از معصوم ع صادر شده است. این مبنا را آیت الله شیخ جواد #تبریزی ره بعد از عدول از مبنای اول اختیار نموده است. (قبسات من علم الرجال، ج 1، ص 91)
4️⃣ مبنای چهارم این است که شهادت ابن قولویه به این معناست که ایشان می گوید: روایات این کتاب را چون در کتب معتبر و مهم محدثان بزرگ و مورد اعتماد ذکر شده است، در این کتاب جمع آوری کرده ام. ظاهرا آیت الله #سیستانی (دام ظله) معتقد به این مبنا هستند. (قاعده لا ضرر و لا ضرار، ص 21 ـ 22)
5️⃣ مبنای پنجم و مورد قبول (استاد #شب_زنده_دار ) این است که ابن قولویه واسطه های بین خودش و منابعی که این روایات را از آن اخذ کرده است توثیق می کند، اما از آن کتابِ منبع به بعد را نه. به عبارت دیگر ابن قولویه می خواهد بگوید: «من شهادت می دهم که از ناحیه ی من تا آن منبع حدیثی، همه ی افراد ثقه هستند، اما از آن منبع تا معصوم (ع) را خودتان بررسی کنید». طبق این مبنا علاوه بر مشایخ بلا واسطه ی ابن قولویه، افراد دیگری که در سند ایشان تا منبع حدیثی قرار گرفته اند نیز توثیق می شوند. گاهی بین ابن قولویه و منبع حدیثی سه نفر واسطه هستند، گاهی دو نفر و گاهی یک نفر.
📚 برگرفته از دروس خارج فقه حضرت استاد #شبزندهدار (سال 1397)
#آثار
#رجال
#وجوه_عامه
#وقوع_راوی_در_کتاب_کامل_الزیارت
✳️هادیان هدایت (آنچه مبلغین نیاز دارند)
https://eitaa.com/Hadi8243