آیت الله جوادی آملی .mp3
3.8M
روز سیزدهم و روزهای دیگر نحس نیست/نحس اعمال بد انسان است.
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«روز سیزده از آن جهت كه روز طبیعت است آن هم در صورتی كه همگان رعایت شئون اسلامی بكنند، رعایت حجاب و عفاف را بكنند، با طبیعت تماس و برخوردی داشته باشند، محیط زیست را آلوده نكنند، درخت را، فضا را، چمن را آلوده نكنند، یك كار خوبی است؛ اما مبادا كسی به #خرافه اینكه این روز یك روزی است که ما باید برویم بیرون تا از نحسی درآییم! اینچنین نیست...»
خطبه های نماز جمعه ۱۳۷۸/١/١٣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_منتخب
برنامه زنده #پیام_تاریخ
سه شنبه ها ساعت 19:30 از شبکه ولایت
⁉️سؤال: آیا اهل بیت وضعیت مالی مناسبتی نداشتند؟
🎙 استاد هدایت پناه پاسخ می دهد ...
📆 تاریخ پخش : 1404/01/12
📺 برنامه : #پیام_تاریخ
❣️#سلام_امام_زمانم❣️
📖 السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ الْهُدَاةِ الْمَهْدِیِّینَ...✋
🌱 سلام بر تو ای فرزند امامان هدایتگر!
سلام بر تو و بر روزی که واژه واژه، هدایت را معنی میکنی برای قلبهای تشنه هدایت...
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس، ص610.
#اللهمعجللولیکالفرج🤲
#امام_زمان
Ahkam-04-01-10_1.mp3
21.77M
🔊#فایل_صوتی #زمزم_احکام
#برنامه_زنده
✍🏼 1.آیا فطریه را میتوان به نیازمند اهل سنت داد؟
2.مادر باردار فطریه دو نفر را باید بدهد؟
3.فطریه چهار نفر را باید به چهار نیازمند داد؟
4.اگر ندانیم نماز قضای والدین فوت شده چقدر است حکم چیست؟
5.فطریه فرزندی که در سربازی است بر عهده والدین است؟
📣 با تبلیغ کانال در ثواب نشر احکام شریک شوید❤️ احکام آموزشی صوتی و تصویری
@Visual44
─┅═༅𖣔💚𖣔༅═┅─
📢 تفکر نوین؛ حقیقت یا توهم؟
🔍 ریشههای تفکر نوین
جریان تفکر نوین در اواخر قرن نوزدهم، توسط ماری بیکر اِدی در آمریکا پایهگذاری شد. این جریان با ترکیبی از آموزههای کابالا (عرفان یهودی)، هندوئیسم نوین و مسیحیت متعالی (ترنسندنتالیسم) شکل گرفت.
🧠 قدرت ذهن؛ محور تفکر نوین
در آغاز، تفکر نوین بر نیروی ذهن و اثر آن بر درمان بیماریها تمرکز داشت. اما در قرن بیستم، طرفداران این جریان ادعا کردند که ذهن میتواند بر موفقیت مالی، روابط اجتماعی، شادی و حتی سرنوشت انسان تأثیر بگذارد.
📖 قانون جذب؛ ستون اصلی تفکر نوین
یکی از مشهورترین آموزههای این مکتب، قانون جذب است که با انتشار کتاب و مستند "راز" جهانی شد. این قانون میگوید:
💡 "به هرچه فکر کنی، همان را جذب میکنی!"
📌 یعنی هر آنچه در زندگیات میبینی، نتیجه مستقیم افکارت است؛ از ثروت و سلامتی گرفته تا روابط و حتی نوع ماشینی که سوار میشوی!
⚙️ فرمول قانون جذب:
🔹 تصور + تجسم + احساس دارایی = دستیابی به خواستهها
❓ اما آیا این باور علمی و منطقی است؟ آیا با آموزههای دینی سازگار است؟
✍️ حسین اکبریان
🔶 نقد معنویتهای نوظهور | ارائه معنویت اصیل
هدایت شده از اذکار مأثوره
🟢محَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَحْمَدَ قَالَ: كُنْتُ بِفَيْدَ فَمَشَيْتَ مَعَ عَلِيِّ بْنِ بِلَالٍ إِلَى قَبْرِ مُحَمَّدِ بْنِ إِسْمَاعِيلَ بْنِ بَزِيعٍ فَقَالَ عَلِيُّ بْنُ بِلَالٍ قَالَ لِي صَاحِبُ هَذَا الْقَبْرِ عَنِ الرِّضَا ع قَالَ
🟡 منْ أَتَى قَبْرَ أَخِيهِ ثُمَ وَضَعَ يَدَهُ عَلَى الْقَبْرِ وَ قَرَأَ إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ سَبْعَ مَرَّاتٍ
🟤أمِنَ يَوْمَ الْفَزَعِ الْأَكْبَرِ أَوْ يَوْمَ الْفَزَعِ
🟢محمد بن یحیی از محمد بن احمد نقل کرده است که گفت: در «فید» همراه با علی بن بلال به سوی قبر محمد بن اسماعیل بن بزیع رفتم. پس علی بن بلال گفت: صاحب این قبر (محمد بن اسماعیل بن بزیع) از امام رضا (علیه السلام) نقل کرد که فرمود:
🟡هر کس به زیارت قبر برادر خود بیاید، سپس دست خود را بر قبر بگذار و سوره «إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ» را هفت مرتبه قرات کند.
🟤از هراس و وحشت بزرگ (روز قیامت) در امان خواهد بود.
كلينى، محمد بن يعقوب بن اسحاق، الكافي، دارالحديث، قم، چ اول، ق1429. ؛ ج5 ؛ ص568.
#زیارت_قبور
#اذکار_مأثور
#سوره_قدر
#قرآن
🔰کانال اذکار ماثوره(اذکار وارد شده در روایات)
❇️@Mention110
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➖شب جمعه است یادت نکنم میمیرم
🛑..عَنِ الْحُسَیْنِ بْنِ ثُوَیْرٍ قَالَ: کُنْتُ أَنَا وَ یُونُسُ بْنُ ظَبْیَانَ وَ الْمُفَضَّلُ بْنُ عُمَرَ وَ أَبُو سَلَمَهَ السَّرَّاجُ جُلُوساً عِنْدَ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ عَلَیهِ السَّلامُ، وَ کَانَ الْمُتَکَلِّمُ مِنَّا یُونُسَ وَ کَانَ أَکْبَرَنَا سِنّاً. فَقَالَ لَهُ: جُعِلْتُ فِدَاکَ، إِنِّی کَثِیراً مَا أَذْکُرُ الْحُسَیْنَ عَلَیهِ السَّلامُ، فَأَیَّ شَیْءٍ أَقُولُ؟ فَقَالَ: «قُلْ: «صَلَّی اللَّهُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ» تُعِیدُ ذَلِکَ ثَلَاثاً، فَإِنَّ السَّلَامَ یَصِلُ إِلَیْهِ مِنْ قَرِیبٍ وَ مِنْ بَعِید.»
🔰از «حسین بن ثُوَیر» نقل شده است:
من و «یونس بن ظَبیان» و «مفضّل بن عمر» و «ابو سلمه سرّاج» نزد امام صادق (علیهالسلام) نشسته بودیم. از بین ما، یونس که از همه ما بزرگتر بود، سخن میگفت.
یونس به امام صادق (علیهالسلام) عرض کرد:
فدایتان شوم، من خیلی یاد امام حسین (علیهالسلام) میافتم. (در چنین حالتی) چه بگویم؟
حضرت فرمودند:
بگو:
«صَلَّی اللَّهُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِاللَّهِ»
علیه السلام
این را سه بار تکرار کن؛ چراکه سلام، به ایشان میرسد، چه از نزدیک و چه از دور.»
📚الكافي، ج۴، ص۵۷۵
📝 نوشتن دعا بر روی شرف الشمس؛ امری مستحب یا اقدامی خرافی؟
✍️پاسخ استاد حیدری:
روز ۱۹ فروردین ماه و به اعتقاد برخی روز نوشتن حرز بر روی انگشتر شرف الشمس است؛ اما آیا این اقدام امری مستحبی و برگرفته از آیات و روایات است؟
«شرف»، به بزرگى و شرافت و
«شمس» به معنای خورشید،
شرف الشمس در کتاب های لغت، ترجمه شده به شرافت خورشید، می باشد.
📚فرهنگ ابجدي، ص: ۵۲۴
برخی از کسانی که در علم نجوم و ستاره شناسی فعالیت دارند، از قرار گرفتن ستاره ها در برخی از برج های فلکی، استفاده سعادت(خوبی و صلاح) و نحوست(شومی و فساد) کرده اند و برای آن نام هایی قرار داده اند؛ مانند شرف (بزرگی) و هبوط (فرود آمدن) و در مورد ۱۹ فروردین می گویند: «شرف آفتاب» هنگامى است که در درجه ۱۹ حَمَل (فروردین) باشد.
البته در روایتی، شرف خورشید، بدون اشاره به روز معینی، فروردین ماه، معرفی شده است. (وَ الشَّمْسُ فِي الْحَمَل) بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج۵۴، ص: ۲۲۷
اما سوال مهم این است: « آیا نوشتن برخی از اذکار و اشکال که مشهور به شرف شمس هستند، بر عقیق زرد و به دست کردن آن، از روایات فهمیده می شود یا خیر؟».
در تحلیل این نکته باید به چند نکته اشاره کنیم:
1️⃣ از منظر روایی و تاریخ حدیث، حداقل تا ۷قرن، از روایت منسوب به امیرالمؤمنین در باب شرف الشمس، در کتب حدیثی موجود شیعه، مطلبی وجود ندارد. و اولین بار در دیوان منسوب به امام علی علیه السلام و بدون ذکر سند و البته بدون اشاره به روز خاصی، آمده است. ديوان أمير المؤمنين عليه السلام، ص: ۳۹۳
2️⃣ با توجه به اینکه، «مستحب بودن» امری در حوزه ی مباحث فقهی است و هر مکلفی وظیفه دارد در عمل به امور مستحبی به فتوای مرجع تقلید خود رجوع کند، باید عرضه بداریم: هر چند برخی از مراجع معظم تقلید، اصل به دست کردن انگشتری که اَشکال و اذکار مشهور به شرف الشمس، روی آن حک شده را از باب رجاء و امید به ثواب بلا اشکال می دانند و البته هیچ اشاره ای به روز ۱۹فروردین نمی کنند؛
آیت الله تبریزی، صراط النجاة، ج ۱۰، ص ۴۲۶،
اما برخی از مراجع معظم تقلید، انتساب شرف الشمس به معصومین علیهم السلام را مخدوش دانسته و توصیه می کنند: مومنین برای حفظ از بلایا و مصائب در کنار رعایت احتیاط و تلاش و کوشش، از اذکار و آیات و روایاتی که از معصومین علیهم السلام صادر شده است، استفاده کنند.
آیات عظام: مکارم، نوری همدانی، سیستانی، سایت هدانا
3️⃣ همان گونه که اشاره کردیم، طرح بحث شرف الشمس از قرن ۷ به بعد بوده است. در این ایام برخی با هر قصد و غرضی، به دنبال گره زدن شرف الشمس با جریان و حزب تشکیلاتی «بهائیت» هستند در حالی که این حزب، در قرن سیزدهم و با ادعاهای کذب و دور از عقلانیت، اعلام موجودیت کرده است.
♻️ نتیجه اینکه:
با بررسی روایات آل الله علیهم صلوات الله، حرز شرف الشمس (طراحی نقوشی بر روی سنگ عقیق زرد یمنی) به اثبات نرسیده و ابهامات بسیاری دارد. و حداقل تا ۷قرن، از روایت منسوب به امیرالمؤمنین در باب شرف الشمس، در کتب حدیثی موجود شیعه، مطلبی وجود ندارد. و ابهام اصلی همین است که تا قرنها، این روایت کجا بوده و ناگهان پیدا شده است؟!
لذا اکثر مراجع معظم تقلید نیز بر غیر مستند بودن آن تصریح دارند
#شرف_الشمس
#نوزده_فروردین
🤲اللَّھُـمَعـجِّـلْلِوَلیِڪْألْـفَـرَج
🔵صوفی پژوهی
@sufi110javadheidari110
@ramezan_ghasem110