هدایت شده از احمدحسین شریفی
مقایسه جمهوری اسلامی و حکومت امیر المومنین آیت الله جوادی آملی.mp3
14.73M
🎤آیتالله جوادی آملی:
«جمهوری اسلامی از حکومت امیر المومنین بهتر است...
این مسلّم است که احدی با اهل بیت- علیهمالسلام- قابل مقایسه نیست اما بحث بر روی حکومت و تمام ارکان آن است و نه صرفاً شخصیت و ویژگیهای شخص حاکم....
چهار تا و چهارصد تا و چهارهزار تا فساد چیزی نیست که انسان بخواهد با آن اساس حکومت را بزند چرا که فساد در همهٔ حکومتها وجود داشته، مهم اصل آن نظام، ارکان آن و تلاش برای رفع اشکالات است که در این نظام وجود دارد.»
#جمهوری_اسلامی
#حوزه_علمیه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢پیش به سوی «لانههای تابوتی هنگکنگی» به جای «مسکن اسلامی ایرانی»!
طرحی صددرصد ضد فرهنگی در حوزه مسکن و شهرسازی!
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جناب مهندس باقرپور، مدیر عامل اتحادیه تعاونیهای عمرانی و انبوهسازی تهران، از اجرای طرح اقتصادی «مسکن ما» به شکل آزمایشی در دو استان تهران و البرز خبر داده و گفته است:
«طرح ایده خوبی برای زوجهای جوان است و زوجهایی که معمولاً طی روز سرکار هستند و بعد از ساعات کار به یک سرپناه نیاز دارند، میتوانند از طریق این طرح صاحب خانه شوند. ...در این طرح از الگوی آسیای شرقی بهره بردیم و واحدهای کوچک متراژ ۲۵ تا ۳۵ متری با تکنولوژیهای نوین ساخته میشوند.»
🔶در این رابطه چند نکته را بیان میکنم:
یک. واقعاً بنده متوجه نمیشوم که چرا فهم این حقیقت بدیهی برای عدهای از تصمیمسازان و تصمیمگیران حوزه مسکن و شهرسازی سخت است که معماری و شهرسازی نقشی بیبدیل در شکلدهی به فرهنگ و سبک زندگی و ارزشهای فردی و اجتماعی دارد؟ چرا نمیدانند یا نمیخواهند بدانند که خانههای هنگکنگی و لانههای شبانه، مبتنی بر یک فلسفه زیست دنیاگرایانه و اومانیستی است که در تقابل کامل با فلسفه زیست اسلامی ایرانی و نگاه توحیدی ما قرار دارد؟
دو. برای عامه مردم ما معلوم شده است که با ترویج و اجرای #شهرسازی و #معماری غربی و لیبرالی، بسیاری از ارزشهای اسلامی و ایرانی ما در سبک زندگی مردم به عقب رانده شده است و ارزشهای لیبرالی و اومانیستی جایگزین آنها شده است! مع الاسف هنوز در حال شمارش آسیبهای اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی معماریهای لیبرالی هستیم که ناگهان سخن از معماریهای آسیای شرقی و هنگکنگی به میان میآید: «خانههای تابوتی» و «مسکنهای کپسولی»! یا همان «لانههای خوابگاهی»!
سه. طرح فوقالذکر، به صورتی عوامفریبانه به عنوان «مسکن ما» نامگذاری شده است! زیرا:
اولاً، لانههای ۲۵ متری را که «مسکن» نمیگویند؛
ثانیاً، اگر هم مسکن باشد، مسکن «ما» نیست! هیچ نسبتی با «ما» ندارد! نه با «مای ایرانی» و نه با «مای مسلمان». اینها «لانههای شبانهای» است که میتواند مرکز شکلگیری دهها فساد و آسیب اجتماعی و فرهنگی کنترلناپذیر باشد.
چهار. فراموش نکنیم که مسکن، «سبکساز» و «فرهنگساز» و «ارزشساز» است. چنین لانههایی بیشتر به «خانههای فساد» و محلههایی مثل «شهر نو در رژیم طاغوت» شباهت دارد تا «مسکن ما»:
فتنهها این فتنهپرداز آورد
لات و عزا به حرم باز آورد
پنج. امیدوارم داغ ننگ ساخت چنین خوابگاهها و لانههای شبانهای بر پیشانی دولت انقلابی و مجلس انقلابی حک نشود. امیدوارم که مردم و رسانهها اجازه ساخت حتی یک لانه از چنین لانههایی را ندهند!
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از 🔅 سید منیرالدّین حسینےِ الهاشمے
💢 استاد سید منیرالدین حسینی الهاشمی:
چادر يك #حجاب_آرمانی است كه ارزش سياسی بسيار بالایی دارد. غرب بیدليل با چادر مقابله و مبارزه نمیكند؛ بلكه علت آن اين است كه غرب به اين وسيله با يك اخلاق که همان «اخلاق اسلامی» است در جدال است.
غرب میداند كه اگر نظام ارزشی مردم جهان تغيير كند، آنگاه ابزارهای مديريت او بیتأثير میشود و ديگر نمیتواند به استكبار خود ادامه دهد. به عبارت ديگر، اگر وجدان عمومی بشر ارتقاء يابد و بر پايگاه ديگری مستقر شود، چگونه غرب میتواند مديريت و استكبار خود را ادامه دهد؟
☑️ @AndisheMonir
یکی از عوامل مهم شریک شدن شیطان در نطفهی انسانها (و شارکهم فی الاموال و الاولاد) ترویج #برهنگی و شهوانی شدن فضای جامعه و به تبع اون رشد #زنای_ذهنی در مردان و زنان هست. مفهوم #کراش از مصادیق زنای ذهنی است.
برت کار نویسنده کتاب who's been sleeping in your head (چه کسی در ذهن شما خوابیده است؟) با بررسی ۲۳ هزار مرد و زن به بررسی سکس فانتزی (زنای ذهنی) پرداخته. چطور برهنگی از یک سو و عدم کنترل نگاه از سوی دیگر باعث حک شدن ابژهها در ذهن فرد میشود و او را به سکس فانتزی میکشاند.
#حجاب #انقلاب_زنانه
@Hejri_Thought
💢 گزارش #زاکانی درباره عملکرد #شهرداری_تهران رو ببینید
اگر کل این ۴۵ سال شهرداری دست امثال حناچی بود اندازه این ۲ سال کار نمیکردن! اگر در تهران بچرخید، این کار شبانهروزی رو میبینید.
البته باید از گذشته عبرت گرفت، کار بدون ریلگذاری و جهتگیری درست میتونه به ضد خودش تبدیل بشه...
#قالیباف هم همینگونه کار میکرد. یک نمونه دهها مال در تهران در دورهی شهرداری او ساخته شد که امروز به پاتوقی برای تخریب فرهنگ دینی تبدیل شده است...
@Hejri_Thought
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منظور غنینژاد اینه که براندازی با قدرت سخت و بصورت قهری جواب نمیده، همونطور که سالها پروژه خودش و دوستانش بوده، جمهوری اسلامی باید بصورت نرم براندای بشه. باید هر چه بیشتر جامعه رو به سمت توسعهی غربی و مدرنیزاسیون ببریم تا هویت اسلامی جامعه کمکم رنگ ببازه و در اون صورت خودبهخود حاکمیت اسلام و نظام اسلامی فرو میریزه
@Hejri_Thought
هدایت شده از | معماری هجری |
نه علم اقتصاد و اکانومی مدرن که ذاتاً با اسلام تعارض دارد با یک پسوند اسلام، اسلامی میشود!
نه معماری مدرن این ساختمان با یک وصلهی نچسبی مثل آن گنبد، اسلامی میشود!
کلاً از التقاط راه به جایی نمیشود برد!
ضمناً «التقاطی فکر کردن خیانتی بزرگ به اسلام و مسلمین است.» البته این جمله از امام ره است.
@MemariHejri_ir
هدایت شده از | معماری هجری |
💢 پروژه مرکز تجاری سیمرغ در مسیر نور به محمودآباد، یک کپی ناشیانه از پروژهٔ مرکز حیدر علیف در باکوی آذربایجان است. متأسفانه حتی در المانهای داخل مجموعه از نمادهای جنسی استفاده شده است!
🔻مرکز حیدر علیف و بناهای شاخص دیگری با الهام از سکانس معروف بالا رفتن دامن مرلین مونرو [که به نماد انقلاب جنسی در آمریکا تبدیل شد] طراحی شدهاند.
@MemariHejri_ir
💢 #میکل_آنژ در دورهای زیست که به عصر دوم پورنوکراسی ملقب شده است. این دوره در واقع اوج جنبش رنسانس است که با مدیریت #خانواده_مدیچی روند نطفهگذاری غرب جدید در حال رقم خوردن است.
🔻میکل آنژ را شاید بتوان شاخصترین فرد در هنر عصر رنسانس دانست که نقشی بیبدیل در استحاله مسیحیت و جدایی فرهنگ و هنر از دین داشت.
◀️ در یوتیوب ببینید:
✅ youtu.be/jdpU2agVwBI
@Hejri_Thought
33.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 در حکمت معماری باید به این پرسش پاسخ دهیم که اولاً غایت خلقت انسان چیست؟ و ثانیاً ظرفیت شکل حیات این انسان چه مختصاتی دارد؟
💠 وقتی غایت انسان و ویژگیها و مختصات او را از نگاه قرآنی بررسی کنیم میتوانیم به فضای کالبدی زیست او نزدیک شویم.
💠 این نگاه به انسان یکی از اصلیترین نقاط تمایز معماری قرآنی از معماریهای دیگر علیالخصوص سبکهای رایج امروز یعنی معماری مدرن غربی است.
✅ در این ویدئو کمی این تمایز را شرح دادهام.
در یوتیوب ببینید:
youtu.be/Pp2-FjxUU2Y
@Hejri_Thought
❇️ بازهم تفنگدارن و مجاهدان، کشور را ریکاوری فرهنگی کردند.
💠 اگر در طول تاریخ انقلاب دقت کنیم میبینیم که نظامیها علاوه بر اینکه جنگیدند، بزرگترین دستاوردهای فرهنگی و اجتماعی را برای کشور رقم زدهاند. درباره گنجینه عظیم دفاع مقدس که حرف بسیار است اما اگر همین یک دهه اخیر را بررسی کنیم میبینیم که نظامیها و مجاهدان علاوه بر اینکه امنیت کشور را حفظ کردهاند و عمق استراتژیک جمهوری اسلامی را تا کیلومترها آنطرفتر از مرزهایش کشاندهاند، در بزنگاههای اجتماعی کشور را حفظ کردهاند و فرهنگ جامعه را ارتقاء دادهاند.
💠 در سال ۹۲ که دولت غربگرایان حاکم شد و پروژهی اصلیاش نرمالیزاسیون و دنیوی کردن فرهنگ جامعه و ذبح روحیه انقلابی در کشور بود، این نعمت مدافعان حرم و جنگ سوریه بود که کشور را از این فتنهی بزرگ نجات داد و نیز باعث بهوجود آمدن گنجینهی مدافعان حرم شد. هر بار که کشور به سمت سرمستی از توافق با کفر میرفت پیکر شهیدی از مدافعان حرم فضای کدر و غبارآلود نرمال شدن جامعه ایرانی را عطرآگین میکرد و روحیه جهاد و مبارزه با استکبار را زنده نگه میداشت و تلاش شیطان برای عقبنشینی از آرمانهای انقلاب را ناکام میگذاشت.
💠 در سال ۹۸ که فتنهی بنزینی اتفاق افتاد و کشور درگیر شورشهای خیابانی شد شهادت فرمانده مدافعان حرم فضای کشور را دگرگون کرد و آن تشییع بیسابقه در تاریخ را رقم زد تا به عنوان نقطهای طلایی در تاریخ انقلاب اسلامی بدرخشد.
💠 در فتنهی ۱۴۰۱ هم که شورش مستکبرین علیه مستضعفین و فواحش علیه مؤمنین بود باز هم شهادت بسیجیها و پاسداران بود که مردم را علیه فتنهگران به خیابان میکشاند. فتنهای عمیق که با ضعف محاسباتی دستگاههای مسئول و مشاورهی دکترهای علوم انسانی خوانده با رویکردی صورتی، زخم آشکاری بر پیکره جامعهی اسلامی وارد کرد و باعث جراحتی بر حکم الهی حجاب شد.
✅ حالا باز هم مجاهدان تفنگ به دست اینبار در فلسطین مبتنی بر دکترین عملیات برقآسا، علاوه بر شکستن همینهی صهیونیستها، یک ریکاوری فرهنگی در کشورهای محور مقاومت علیالخصوص ایران رقم زدند و کشور را از رخوتی یک ساله بیرون آوردند تا مؤمنین نفسی تازه کنند.
✳️ شاید با نگاه به تاریخ انقلاب عبرت بگیریم که همیشه در فتحها و پیشرویها شاگردان مکتب جهاد و شهادت با شجاعت و دلاوری بقای جامعه دینی را تضمین کرده و آن را حرکت دادهاند و دوری کنیم از دکترهای علوم انسانیخواندهای که به تعبیر رهبر انقلاب با علوم ذاتاً مسموم ذهن و قلبشان از دست رفته است.
@Hejri_Thought
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ وقتی مردان جامعه بیغیرت باشن زنان به این وضع دچار میشن
یکی از ریشهها در بیحجابی زنان، بیغیرتی مردانه
روایات معصومین درباره مرد دیوث رو زیاد ببینید
@Hejri_Thought
💠 دنیا با سختیها در هم پیچیده شده...
✅ اگه همین جمله به فهم عمومی تبدیل بشه یک جامعه به اوج پیشرفت مادی و سعادت معنوی میرسه
دیگه از غُر زدن و گله و شکایت از زمین و زمان که چرا من مشکل دارم و سختی میکشم خبری نخواهد بود
دیگه هیچکس نظریه مضحک دولت رفاه و ایجاد یک جامعه که هیچکس در اون سختی و مصیبت نکشه رو مطرح نمیکنه
❓چقدر در مدرسه این فهم به بچهها منتقل میشه؟
همه مشاورهها در کنکور برای انتخاب رشته اینه که کدوم رشته رو بزن که هم راحتتر باشه هم بیشتر پول توشه! و هم بیشتر اعتبار اجتماعی داره...
@Hejri_Thought
هدایت شده از | معماری هجری |
⭕️ حداقل ۳۰ سال است که در آمریکا بیخانمانی یک بحران ملی است. طبق اسناد متعددی که در خود آمریکا تولید شده عوامل متعددی از جمله دستمزد پایین، خشونت خانگی (به خصوص درباره زنان بیخانمان)، کمبود مسکن ارزانقیمت، نژادپرستی و دهها دلیل دیگر عامل این بحران است و خود این بحران دلیل بوجود آمدن دهها بحران دیگر در این کشور است.
⭕️ هر دولتی هم حاکم شده است طرحی برای این موضوع تهیه کرده که همه بینتیجه ماندهاند. از هر آمریکایی یک خانه در دولت بوش تا طرح دولت اوباما برای ریشهکن کردن بیخانمانی در طول ده سال تا طرح ترامپ مبنی بر اخراج بیخانمانها به بیرون از شهر و ایجاد شهرهای چادری برای آنها تا برنامه جدید دولت بایدن موسوم به «طرح نجات آمریکا» و مبتنی بر آن هدفگذاری برای کاهش یک چهارم بیخانمانی تا سال ۲۰۲۵. هیچکدام از این طرحها وضع را بهتر که نکرده روز به روز بر تعداد بیخانمانها افزوده شده است. طبق آمار رسمی وزارت مسکن و توسعه شهری آمریکا نتیجه شمارش یک شب در ژانویه ۲۰۲۲، نزدیک به ۶۰۰ هزار بیخانمان در شهرها و روستاهای آمریکا وجود داشته است. ترامپ در یک سخنرانی خود بیخانمانهای آمریکا را صدها هزار و بلکه میلیونها نفر اعلام کرد.
♨️ جدای از اینکه بیخانمانی یک بحران در بسیاری از کشورهای مثلاً پیشرفته و توسعهیافته است، صرفاً برای موضوع بیخانمانی در کشور آمریکا چندصد جلد کتاب تألیف شده و صدها مستند ساخته شده است!
پینوشت: تصویر نظرسنجی گالوپ در سال ۲۰۱۷ که ۴۷ درصد از آمریکاییها نگران بیخانمان شدن و گرسنگی هستند...
@MemariHejri_ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
خیلی مراقبت نیاز دارد که گرفتار #استبدال نشویم. استبدال یعنی یکعدهای که تَهِ دلشان با باطل است، از جبهۀ حق به جبهۀ باطل میروند و یکعدهای که تَهِ دلشان با حق است، با دیدن همین شهادتها و سختیها، از جبهۀ باطل به جبهۀ حق میآیند. اتفاق بسیار عجیبی است.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
مبارزه با خواسته دل
استقامت
اینا همش خطمشی تربیتی است که در آموزشهای ما چیزهای مهمتری جاشون رو گرفتن
فعلاً بزار مشتقگیری و انتگرال رو خوب یاد بگیره...
وقت برای آدم شدن زیاده!
دو روز دیگه توی قیامت میگن اهل مبارزه با خواسته دل بودی؟ میگیم نه اتفاقا به ما یا داده بودن باید بری دنبال راحتی و خواستههات، البته خوب میتونم لگاریتم بگیرم
برای مثال هشتگ دانشگاه شریف یا مثلاً دبیرستان علامه حلی (سوگلیهای نظام). خروجیشون چیه؟ تعداد زیادی انسان متوقع و طلبکار که چرا همه چی در اختیار ما نیست، پس ما میریم خارج، ما مغزیم!
@Hejri_Thought
💢 مسعود پزشکیان گفته است همانگونه که وقتی بیمار میشویم نزد پزشک حاذق و ماهر میرویم باید در مسائل کشور نیز به سراغ متخصصین دنیا برویم و از آنها نسخه بخواهیم.
🔻 این باور سطحی و عامیانه همچنان در ذهن بسیاری از عموم مردم و حتی نخبگان وجود دارد و تا این باور غلط تغییر نکند راه به سوی جامعه اسلامی سرعت و شتاب مطلوب را نخواهد داشت.
❓بحث بر سر این است که کدام تخصص و کدام علم؟
✅ در این ویدئو به این موضوع پرداختهام
در یوتیوب ببینید:
youtu.be/VFzCgrsS_yg
@Hejri_Thought
هدایت شده از اخبار استراتژیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 عابدان شب و شیران روز
🔻 تصاویری از مناجاتخوانی نیروهای مقاومت القسام غزه در روزهای نبرد با صهیونیستها
@StrategicNews_ir
ترمزهای انقلاب اسلامی رو میشناسید؟
ایشون یکی از بزرگانش هست.
روزگاریه که چند وقت یه بار یه مقالهای، مصاحبهای چیزی ازش میاد بیرون با درونمایههای «نمیتوانیم»، «محال است»، «شکست خوردیم».
بعد نمیدونم چطوریه که انقلابیترین حزباللهیها هم ارادت عملی و نظری بهش دارن (البته میدونم، مسأله همون علوم ذاتاً مسمومی هست که رهبر انقلاب فرمودن).
میگن شما نمیفهمید! داره از بعد معرفتشناختی و نسبت ما با جهان و... سخن میگه!
کاش یکی نسبت اندیشه این بنده خدا با قرآن و به تبع اون با اندیشه امامین انقلاب رو روشن میکرد تا ما متوجه بشیم چرا چنین فردی باید ۳۴ سال عضو دائم فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران باشه که ۲۵ سالش رئیس بوده!
@Hejri_Thought
🔴 وسَیعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَی مُنْقَلَبٍ ینْقَلِبُونَ
وآنان که ظلم کردند، به زودی خواهند فهمید که چگونه زیر و زبر میشوند.
@Hejri_Thought
هدایت شده از اخبات
دیروز یکی از رفقا گفت خوش بحال اهالی غزه و لبنان و یمن و... که از ماها بالاترند.
مواضعم درمورد حوزه بینالملل را میدانست که چقدر ضد تفکر ایرانگرایی هستم.
ولی گفتم؛ در هر حال مجاهدت این دوستان اجر زیادی دارد و بهتر از من و تو هستند. اما اگر درمورد یک کل حرف میزنی، باید شرایط مجاهدت را بسنجی.
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن، درحالی که زیر موشک دشمن باشی و همه جهان هم درحال تشویق حماسهات باشند، راحت است.(غزه)
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن کمی سخت است؛ وقتی که زیر موشک دشمن باشی و فقط جهان اسلام درحال تشویق حماسهات باشند.(حزبالله لبنان)
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن سخت است؛ وقتی که زیر موشک دشمن بوده باشی و توسط اکثر جهان اسلام هم فراموش شده باشی.(یمن)
شناخت دشمن و مجاهدت در برابر آن بسیار سخت است؛ وقتی که نه تنها موشکی از دشمن بر سرت نمیخورد بلکه با زبان دلسوزی و دوستی وارد میشود؛ ضمنا اقتصادت هم خراب است و حکومتت هم دینی، و زمینههایی بسیار مثل سیستم آموزشی مدرن که فضا را برای باور حرفهای دشمن فراهم میکند.(ایران)
اساساً در سایه حکومت دینی(که بیشترین سابقه این حکومت را فعلا ایران دارد)، امتحانهای سختتری برای جامعه شکل میگیرد. و اگر حکومت دینی در جایی بیشتر باقیمانده، یعنی آن جامعه سرپاتر از بقیهست.
الان منظورم این نیست که مقام من از فلان جوان اهل غزه بالاتر است؛ نه! اگر من هم دشمن را بدون اینکه موشکی به سرم بکوبد تشخیص میدهم، به سبب تلاشهاییست که دیگران در سایه امنیت و امکانات ج.ا برای شناساندن دشمن میکنند.
مسئلهام این است که وقتی میخواهیم درمورد چند کُل حرف بزنیم و مقایسهشان کنیم، باید شرایط هرکدام را بسنجیم. بعضی حرفها، ناشی از آن است که هنوز باور نداریم که جنگ نرم از جنگ سخت، سختتر است.