قرآن ترجمه المیزان
سوره 24
سوره مبارکه النور
صفحه 350
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند بخشنده مهربان
سُورَةٌ أَنْزَلْنَاهَا وَفَرَضْنَاهَا وَأَنْزَلْنَا فِيهَا آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ (1)
[اين] سوره اى است که آن را فرو فرستاديم و [عمل به دستورات] آن را واجب کرديم و در آن آياتى روشن نازل نموديم، باشد که شما هشيار شويد. (1)
الزَّانِيَةُ وَالزَّانِي فَاجْلِدُوا كُلَّ وَاحِدٍ مِنْهُمَا مِائَةَ جَلْدَةٍ ۖ وَلَا تَأْخُذْكُمْ بِهِمَا رَأْفَةٌ فِي دِينِ اللَّهِ إِنْ كُنْتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ ۖ وَلْيَشْهَدْ عَذَابَهُمَا طَائِفَةٌ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ (2)
زن زناکار و مرد زناکار را به هر کدام صد ضربه شلا ّق بزنيد و اگر به خدا و روز واپسين ايمان داريد نبايد در دين خدا دلسوزى در باره آن دو، شما را تحت تأثير قرار دهد، و بايد طايفه اى از مؤمنان شاهد مجازات آن دو باشند. (2)
الزَّانِي لَا يَنْكِحُ إِلَّا زَانِيَةً أَوْ مُشْرِكَةً وَالزَّانِيَةُ لَا يَنْكِحُهَا إِلَّا زَانٍ أَوْ مُشْرِكٌ ۚ وَحُرِّمَ ذَٰلِكَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ (3)
مرد زناکار نبايد ازدواج کند مگر با زن زناکار يا مشرک، و با زن زناکار نبايد ازداوج کند مگر مرد زناکار يا مشرک، و اين بر مؤمنان حرام شده است. (3)
وَالَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاءَ فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِينَ جَلْدَةً وَلَا تَقْبَلُوا لَهُمْ شَهَادَةً أَبَدًا ۚ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ (4)
و کسانى که به زنان پاکدامن نسبت زنا مى دهند سپس چهار شاهد نمى آورند، هشتاد ضربه به آنان بزنيد و هرگز شهادتى را از آنها نپذيريد و اينان خود فاسقند; (4)
إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا مِنْ بَعْدِ ذَٰلِكَ وَأَصْلَحُوا فَإِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ (5)
مگر کسانى که بعد از آن توبه کنند و [آنچه را خراب کرده اند] اصلاح نمايند که بى شکّ خدا آمرزنده و صاحب رحمت است. (5)
وَالَّذِينَ يَرْمُونَ أَزْوَاجَهُمْ وَلَمْ يَكُنْ لَهُمْ شُهَدَاءُ إِلَّا أَنْفُسُهُمْ فَشَهَادَةُ أَحَدِهِمْ أَرْبَعُ شَهَادَاتٍ بِاللَّهِ ۙ إِنَّهُ لَمِنَ الصَّادِقِينَ (6)
و کسانى که به همسران خود نسبت زنا بدهند و برايشان شاهدانى جز خودشان نباشد، پس هر يک از آنان [براى اثبات ادّعايش] بايد چهار بار شهادت بدهد که به خدا قسم، او راست مى گويد. (6)
وَالْخَامِسَةُ أَنَّ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَيْهِ إِنْ كَانَ مِنَ الْكَاذِبِينَ (7)
و شهادت پنجم اين است که لعنت خدا بر او باد اگر دروغ گفته باشد. (7)
وَيَدْرَأُ عَنْهَا الْعَذَابَ أَنْ تَشْهَدَ أَرْبَعَ شَهَادَاتٍ بِاللَّهِ ۙ إِنَّهُ لَمِنَ الْكَاذِبِينَ (8)
و عذاب (مجازات) را از آن زن دفع مى کند اين که چهار بار شهادت بدهد که به خدا قسم آن مرد دروغ گفته است. (8)
وَالْخَامِسَةَ أَنَّ غَضَبَ اللَّهِ عَلَيْهَا إِنْ كَانَ مِنَ الصَّادِقِينَ (9)
و شهادت پنجم اين است که غضب خدا بر او باد اگر آن مرد راست گفته باشد. (9)
وَلَوْلَا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ وَأَنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ حَكِيمٌ (10)
و اگر فضل و رحمت خدا بر شما نبود و اين که خدا توبه پذير و با حکمت است [چه ها بر سر شما مى آمد!] (10)
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
@Hossein_qoran
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🌷 نکته تفسیری صفحه ۳۵۰🌷
سوره ی پاکدامنی:
آیات این صفحه، آغازگر سوره ی مبارک نور است. این سوره را می توان سوره ی پاکدامنی و عفّت و مبارزه با آلودگی های جنسی دانست؛ زیرا قسمت عمده ی دستورهایش در مورد پاک سازی جامعه از ناپاکی ها و آلودگی های جنسی است . این هدف مهم، یکی از پایه های سعادت زندگی فردی و اجتماعی انسان است؛ زیرا عفّت و پاکدامنی باعث حفظ حریم شخصیِ افراد از گناه و آلودگی و حفظ حریم خانواده از گسستگی و خیانت و حفظ حریم اجتماع از ناامنی و جنایت می¬شود. در روایات اهلبیت(ع)، عفّت و پاکدامنی، یکی از برترین عبادتها شمرده شده است؛ زیرا یکی از سخت ترین آن ها محسوب می شود. همچنین در روایات آمده که بیشترین لغزش و انحراف احتمالی مسلمانان، نتیجه ی به خاطر حرامخواری و بی عفّتی است . به همین سبب، اسلام علاوه بر نهی مسلمانان از بی عفّتی و توجّه دادن آنان به مجازات های آخرتی آن، در دنیا نیز مجازات هایی برای آن قرار داده تا مردم از ارتکاب اعمال منافی عفّت بپرهیزند و به سوی گناه متمایل نشوند. نمونه ی روشن این مطلب، آیه ی 2 همین سوره است که برای مرد و زنی که مرتکب گناه زنا شده اند، مجازات سنگینِ یکصد تازیانه در ملأ عام را تعیین کرده است. البته این مجازات و مانند آن، احکام بسیار دقیقی دارد که باید زیر نظر امام معصوم یا اسلام شناسانی که به خوبی با احکام دین آشنا هستند، اجرا شود.
در کنار این موضوع ـ یعنی اهمّیّت دادن اسلام به موضوع پاکدامنی ـ موضوع بسیار مهم حفظ آبروی مسلمانان نیز مطرح است. زیرا نسبت دادن بی عفّتی به یک مسلمان و مشهور شدن او به گناه، به جایگاه او در جامعه به شدّت ضربه می زند، و به قول معروف، آبرویی برای او نمی گذارد. از این رو اسلام که برای آبروی مسلمانان اهمّیّت فوق العاده ای قائل شده، کسانی را که بدون دلیل و مدرک با آبروی مردم بازی کنند، به شدّت مجازات می کند. در روایات، عزّت و آبروی مسلمان، در کنار عزّت و آبروی پیامبر، اهل بیت(ع)، قرآن و کعبه آمده است. طبق آموزه های دینی، هیچ کس حق ندارد در زندگی خصوصی دیگران تجسّس کند و حتّی اگر مطلبی را از مسلمانی می داند، حق ندارد آن را در جایی بازگو کند و آبروی او را ببرد. در روایات اهل بیت، گناهِ ریختن آبروی یک مسلمان، از گناه بی عفّتی بسیار بسیار بزرگ تر برشمرده شده، و حفظ آبروی مسلمانان، یکی از مهم ترین واجبات گفته شده است . آری، اسلام، برنامه ی کاملی است که همه ی جوانب سعادت فردی و اجتماعی انسان ها را در نظر گرفته و هیچ گاه به موضوعی تنها از یک زاویه نگاه نکرده است. پس چه خوب است که بیش از پیش با این برنامه ی تکامل آشنا شویم و آن را بیشتر در زندگی به کار بندیم.
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
@Hossein_qoran
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
نکته بسیار مهم آن است که آدم بعد از عصیان الهی و توبه خداوند، توبه اش پذیرفته شد ولی خداوند او را از عذاب گناه اش مورد عفو قرار نداد و او را به زمین هبوط اش فرمود.
قُلْنَا اهْبِطُوا مِنْها جمیعاً (۳۸_بقره)
(به آدم و همسرش و نیز به شیطان) گفتیم: «همگی از آن (مکان و منزلت) فرود آیید.
"هُبوط" یعنی واکنش عملی خداوند هنگام عصیان الهی از سوی بنده است. پس بدانیم وقتی امام حسین علیه السَّلام می فرمایند: «گناه نکردن از توبه کردن آسان تر است»، یعنی هر گناهی حتی به شرط پذیرش توبه، برخی مجازات های دنیوی را ناگزیر بر انسان خواهد داشت. حق تعالی در جایی می فرماید: "يَغْفِرْ لَكُمْ مِنْ ذُنُوبِكُمْ" مراد از گناهان است، یعنی همه گناهان در هر شرایطی بخشیده نمی شود و باید تاوان آن ها را داد؛ و در جای دیگر می فرماید: "يَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ" یعنی همه گناهان شما را می بخشم و این سنت الهی برای کسانی است که در آیه قبل آن فرموده است. (تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ ۚ ذَٰلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ تَعْلَمُونَ)
#آموزش_حفظ_قرآن
#امام_زمان
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••┈┈•✾
🆔@Hossein_qoran
🤲ثمرات دنیوی استغفار🤲
🌺🌺☘☘🌺🌺☘☘🌺🌺
فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا
ﭘﺲ [ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ] ﮔﻔﺘﻢ : ﺍﺯ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺗﺎﻥ ﺁﻣﺮﺯﺵ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﺪ ﻛﻪ ﺍﻭ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﺍﺳﺖ .(نوح١٠)
1⃣ نزول باران 💦
يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُم مِّدْرَارًا
ﺗﺎ ﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﭘﻲ ﺩﺭ ﭘﻲ ﻭ ﺑﺎ ﺑﺮﻛﺖ ﻓﺮﺳﺘﺪ ،(نوح١١)
2⃣ فزونی اموال و اولاد 👨👩👦👦
وَيُمْدِدْكُم بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ
ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﻳﺎﺭﻱ ﻛﻨﺪ. (نوح١٢)
3⃣ باغهای پر برکت و نهرهای آب 🌴
وَيَجْعَل لَّكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَل لَّكُمْ أَنْهَارًا
ﻭ ﺑﺮﺍﻳﺘﺎﻥ ﺑﺎﻍ ﻫﺎ ﻭ ﻧﻬﺮﻫﺎ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ.(نوح١٢)
#استغفار #اخلاقی
🌺🌺☘☘🌺🌺☘☘🌺🌺
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••┈┈•✾
🆔️@Hossein_qoran
💥 مشابهات در قرآن
📌...وَبِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ /
۴ #بقره
📌...وَبِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ /
۳ #نمل
📌...وَبِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ /
۴ #لقمان
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••┈┈•✾
@Hossein_qoran
🌹معنای منت در ادبیات فارسی به معنای به رخ کشیدن نعمت و تحقیر طرف مقابل است
🍀ولی در قرآن یعنی نعمت و موهبت
این آیه درباره پیروزی بنی اسرائیل برحکومت باطل فرعونیان است ولی بدان جا ختم نمی شود این آیه به صورت مضارع( ان نَمُنُّ) بیانگر یک قاعده کلی و جاری است که در همه اعصار و قرون انجام میگیرد این پردهبرداری از اراده الهی خداوند بر پیروزی حق بر باطل برای همیشه است.
🌹یکی از آنها حکومت عدل رسول خدا(ص ) در آن زمان بوده ویکی دیگر ازمصادیق آن باظهور حضرت مهدی (عج )به تحقق می پیوندد.
🍀قران در خصوص چند نعمت، تعبير به منّت فرموده كه طبعاً از اهميّت بالاى آنها حكايت دارد، از جمله:
🌹الف: نعمت اسلام. «كَذلِكَ كُنْتُمْ مِنْ قَبْلُ فَمَنَّ اللَّهُ عَلَيْكُمْ» ۹۴ نسا ٕ
🍀ب: نعمت نبوّت. «لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا» ۱۶۴ آل عمران
🌹ج: نعمت هدايت. «بَلِ اللَّهُ يَمُنُّ عَلَيْكُمْ أَنْ هَداكُمْ» حجرات ۱۷
🍀د: نعمت حاكميّت مؤمنان. وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ ...
🌹معنای مستضعف :یعنی کسی که ضعیف نگه داشته شده است وازحق مسلم خودکه ولایت وحکومت است واز ناحیه خداوند به آنها تفویض شده است دور مانده اند
دراین آیه مستضعف پیامبران،امامان،عالمان ومومنان حق جو هستند.
{منتخب تفسیر نور،مبین وکتاب آیه های زندگی }
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••┈┈•✾
🆔️@Hossein_qoran
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 تلاوت دلنشین آیات ٢۴ و ٢۵ سوره مبارکه ابراهیم.
🔅 أَلَمْ تَرَ كَيْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا كَلِمَةً طَيِّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِي السَّمَاءِ ﴿۲۴﴾ تُؤْتِي أُكُلَهَا كُلَّ حِينٍ بِإِذْنِ رَبِّهَا ۗ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَذَكَّرُونَ ﴿۲۵﴾
🔸 (ای رسول) آیا ندیدی که چگونه خدا کلمه پاکیزه را به درخت پاک و زیبایی مثل زده که اصل ساقه آن برقرار باشد و شاخه آن به آسمان (رفعت و سعادت) بر شود؟ ﴿۲۴﴾ و آن درخت پاک و زیبا به اذن خدا همه اوقات میوههای مأکول و خوش دهد (مثل جان پاک با دانش و معرفت و افکار و کردار نیکو در منفعت دائم برای خود و دیگران بدان درخت زیبای پر ثمر ماند). و خدا (این گونه) مثلهای واضح برای تذکر مردم میآورد. ﴿۲۵﴾
💭 سوره: ابراهیم
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••┈┈•✾
🆔️@Hossein_qoran
🌺حق چند چیزدرقرآن🌺
🌴🌷🌴🌷🌴🌷🌴🌷🌴🌷
1⃣حق تلاوت قرآن🌸
الَّذِينَ آتَيْنَاهُمُ الْكِتَابَ يَتْلُونَهُ حَقَّ تِلَاوَتِهِ
ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻛﺘﺎﺏ ﺁﺳﻤﺎﻧﻲ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻋﻄﺎ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﻢ ، ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻃﻮﺭﻱ ﻛﻪ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﻗﺮﺍﺋﺖ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ [ ﻭ ﺁﻥ ﻗﺮﺍﺋﺖ ﻧﻤﻮﺩﻥ ﺑﺎ ﺗﺪﺑﺮ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺼﺪ ﻋﻤﻞ ﺍﺳﺖ ]ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺁﻥ [ ﻛﺘﺎﺏ ] ﻫﺴﺘﻨﺪ(بقره ١٢١)
2⃣حق تقوا🌸
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنتُم مُّسْلِمُونَ
ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺁﻥ ﮔﻮﻧﻪ ﻛﻪ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﭘﺮﻭﺍﻱ ﺍﺯ ﺍﻭﺳﺖ ، ﭘﺮﻭﺍ ﻛﻨﻴﺪ ، ﻭ ﻧﻤﻴﺮﻳﺪ ﻣﮕﺮ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ [ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺍﻭ ﻭ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻫﺎ ﻭ ﺍﺣﻜﺎﻣﺶ ] ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺑﺎﺷﻴﺪ .(آل عمران ١٠٢)
3⃣حق شناخت خدا🌸
مَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ
ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺁﻥ ﮔﻮﻧﻪ ﻛﻪ ﺳﺰﺍﻭﺍﺭ ﺍﻭﺳﺖ ﻧﺸﻨﺎﺧﺘﻨﺪ ، ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺧﺪﺍ ﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪ ﻭ ﺗﻮﺍﻧﺎﻱ ﺷﻜﺴﺖ ﻧﺎﭘﺬﻳﺮ ﺍﺳﺖ.(حج٧٤)
4⃣حق جهاد🌸
وَجَاهِدُوا فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ
ﻭ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﭼﻨﺎﻥ ﻛﻪ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺟﻬﺎﺩ ﺍﺳﺖ ، ﺟﻬﺎﺩ ﻛﻨﻴﺪ(حج٧٨)
5⃣حق زهد و رهبانیت🌸
وَرَهْبَانِيَّةً ابْتَدَعُوهَا مَا كَتَبْنَاهَا عَلَيْهِمْ إِلَّا ابْتِغَاءَ رِضْوَانِ اللَّهِ فَمَا رَعَوْهَا حَقَّ رِعَايَتِهَا
ﻭ ﺭﻫﺒﺎﻧﻴﺘﻲ ﻛﻪ ﺍﺯ ﻧﺰﺩ ﺧﻮﺩ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻣﺎ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﻘﺮّﺭ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻳﻢ ، ﻭﻟﻲ [ ﺧﻮﺩ ﺁﻧﺎﻥ ﺁﻥ ﺭﺍ ] ﺑﺮﺍﻱ ﻃﻠﺐ ﺧﺸﻨﻮﺩﻱ ﺧﺪﺍ [ ﺑﺮ ﺧﻮﺩ ﻭﺍﺟﺐ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ] ، ﺍﻣﺎ ﺁﻧﮕﻮﻧﻪ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺣﺪﻭﺩ ﺧﻮﺩﺳﺎﺧﺘﻪ ﺭﺍ ﺭﻋﺎﻳﺖ ﻧﻜﺮﺩﻧﺪ .(حدید٢٧)
#حق #اخلاقی
🌴🌷🌴🌷🌴🌷🌴🌷🌴🌷
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••┈┈•✾
🆔️@Hossein_qoran
🤔چیستان قرآنی🤔
❓طبق آیه قرآن کدام قوم به خاطر گناه بزرگی، از طرف خدا دستور آمد که همدیگر را بکشید تا باعث پاکی و توبه شما شود؟
😊جواب 😊
✅ جواب: قوم یهود
وَإِذْ قَالَ مُوسَىٰ لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ إِنَّكُمْ ظَلَمْتُمْ أَنفُسَكُم بِاتِّخَاذِكُمُ الْعِجْلَ فَتُوبُوا إِلَىٰ بَارِئِكُمْ فَاقْتُلُوا أَنفُسَكُمْ ذَٰلِكُمْ خَيْرٌ لَّكُمْ عِندَ بَارِئِكُمْ فَتَابَ عَلَيْكُمْ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ
ﻭ [ ﻳﺎﺩ ﻛﻨﻴﺪ ] ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻣﻮﺳﻲ ﺑﻪ ﻗﻮﻣﺶ ﮔﻔﺖ : ﺍﻱ ﻗﻮم ﻣﻦ ! ﻗﻄﻌﺎً ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﻣﻌﺒﻮﺩ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺳﺘﻢ ﻭﺭﺯﻳﺪﻳﺪ ، ﭘﺲ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺁﻓﺮﻳﻨﻨﺪﻩ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﻳﺪ ، ﻭ [ ﺍﻓﺮﺍﺩﻱ ﺍﺯ ] ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ [ ﻛﻪ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺮﺳﺘﺶ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ] ﺑﻜﺸﻴﺪ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ [ ﻋﻤﻞ ] ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﭘﻴﺸﮕﺎﻩ ﺁﻓﺮﻳﺪﮔﺎﺭﺗﺎﻥ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ . ﭘﺲ ﺧﺪﺍ [ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﺟﺮﺍ ﻛﺮﺩﻥ ﺩﺳﺘﻮﺭﺵ ] ﺗﻮﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﭘﺬﻳﺮﻓﺖ ; ﺯﻳﺮﺍ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺗﻮﺑﻪ ﭘﺬﻳﺮ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ .(بقره٥٤)
🔅🔆🔅🔆🔅🔆
#حفظ_سه_بعدی_قرآن
✾•┈┈••📚☆✦❀✦☆📚••┈┈•✾
🆔️@Hossein_qoran