8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 عجب کلیپی بود!!!
🔹 یک جوان در کشور الجزائر به ظاهر خودش را شیعه معرفی میکند و از مردم آدرس حسینیه و مسجد را سوال میکند، افراد سلفی و وهابی و طرفدار داعش را ببینید چگونه پاسخ او را میدهند!!
❗️ اما در مقابل جوان دیگر در پیاده روی اربعین خودش را سنی معرفی میکند و میخواهد در موکب ها نماز به روش اهل سنت بخواند...
ببینید تفاوت درک و فهم بین پرورش یافتگان مکتب اهلبیت علیهمالسّلام مکتب بنی امیه
@HozeTwit
👓 ثبت نام مبلغین جهادی برای تبلیغ اربعین در سطح مواکب؛ مساجد؛ حسینیه ها و محلهای اسکان مبلغ استان ایلام
📲 جهت ثبتنام عدد ۴ را به شماره 30001782 ارسال کرده و منتظر دریافت لینک ثبت نام باشید.
🌎 بعد از دریافت لینک با ورود و ثبت نام منتظر تماس از طرف مسئولین کمیته فرهنگی بمانید.
✅ اگر تمایل به تبلیغ گروهی دارید با شماره ثبت شده در اطلاعیه تماس حاصل فرمایید.
▫️حداقل بازه زمانی تبلیغ ۳ روز و حداکثر آن ۲۰ روز می باشد.
📌خواهران مبلغه هم میتوانند ثبت نام کنند.
@HozeTwit
CB 28.3.1401 17.12 (1).pdf
693.1K
👓 آخرین ویرایش طرح بانکداری مجلس
که هم اکنون در حال تصویب است؛
🔹 این طرح با نقدهای بعضی اساتید حوزه و دانشگاه روبرو شده است که برخی نقدهای آنها در پیامهای بعدی منتشر خواهد شد
@HozeTwit
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 آخرین ویرایش طرح بانکداری مجلس که هم اکنون در حال تصویب است؛ 🔹 این طرح با نقدهای بعضی اساتید حوزه
👓 خلاصه مهمترین نقدهای برخی اساتید حوزه و دانشگاه:
1⃣ خلق پول بانکی: در قانون پولی و بانکی فعلی کشور، انتشار پول اسکناس و مسکوک انحصاراً به عهده بانک مرکزی -به عنوان یک نهاد حاکمیتی هدایتگر جریان گردش پول- گذاشته شده است. با این وجود بنا به شواهد آماری، از سال1380 (تاسیس اولین بانک غیر دولتی در کشور) مسبب اصلی رشد نقدینگی و تورم کشور، بانکهای غیر دولتی بودند. این در حالی است که خلق پول اعتباری امری حاکمیتی است انحصاراً باید در اختیار دولت بوده و دولت حق ندارد آن را به بخش غیر دولتی که به دنبال منافع خود است.
2⃣ بنگاهداری بانکها: یکی از مشکلات نظام بانکی که در سالهای اخیر نیز بسیار تشدید شده و پیامدهای مخربی را در اقتصاد ایران ایجاد کرده ، بنگاه داری بانکهاست. این امر سبب شده قسمتی از منابع بانکی به داراییهای سمی تبدیل شود و نتوانند به تامین مالی بنگاهها اقدام نمایند. انتظار می رفت در این طرح یکی از وظایف بانک مرکزی جلوگیری از بنگاه داری بانکها در هر قالب و شیوه باشد که از آن غفلت شده است.
3⃣ جلوگیری از حیله های ربا در عملیات بانکی: یکی از مهم ترین آسیب های عملیات فعلی بانکداری جمهوری اسلامی ایران ابتلای آن به حیله های ربوی در عملیات بانکی است. عدم جامعیت طرح باعث گردیده که در این طرح به این مقوله توجه نشود. انتظار می رفت در این طرح حداقل در وظایف بانک مرکزی به جلوگیری از حلیههای ربا در عملیات بانکی تصریح می شد.
@HozeTwit
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 پیشنهادات امام جمعه پردیسان درباره طرح بانکداری مجلس
لزوم جلوگیری از خلق پول و بنگاهداری بانکها!
@HozeTwit
👓 با وجود تشدید بحران غذا در اروپا، بیش از ۲۰ هزار نفر، ۱۳۰ تن گوجهفرنگی را در جشنواره La Tomatina اسپانیا، به سمت هم پرتاب کردند
خیلی خوبه که روشنفکران ما این مواقع لال میشن و دیگه نگران بحران جهانی گرسنگی و فقر نیستند، و فقط محرم و عید غدیر که فقرا اطعام میشن صداشون درمیاد/افسران
@HozeTwit
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 بزرگداشت تشییع جنازه حضرت آیت الله ناصری قدس سره در لسان امام خامنهای
🎥 حضور مردم
🗂 #دینداری_مردم
@Manahejj
👓 حجتالاسلام والمسلمین رحیمیان مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه با حضور در بیمارستان از طلبه مجروح حادثه چند روز اخیر عیادت کرد.
@hawzahnews
@HozeTwit
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 وظیفه کلی
🔹️ جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است ...
🔹️بخشی از سخنرانی
سید هاشم الحیدری
دبیرکل جنبش اسلامی عهدالله
#اربعین #جهاد_تبیین
✅️ جهت اطلاع و مشاهده بیشتر
@hashemalhaidary
@HozeTwit
👓 این خیلی طبیعیه که در #حوزه که ماهیتش امور تخصصی است، سر یک بحث کاملا تخصصی در زمینه نحوه آموزش فقه و اصول اختلاف پیش بیاد؛
❗️ هر دو گروه هم فقهاو اساتید بزرگی هستند، در این نوع امور باید به کسانی که مسئولیت دستشان هست اعتماد بشه، وگرنه سنگ روی سنگ بند نخواهد شد چون هیچوقت علما به اجماع و وفاق نخواهند رسید.
💬 محمد
#شورای_عالی
#تغییر_کتب
@HozeTwit
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 این خیلی طبیعیه که در #حوزه که ماهیتش امور تخصصی است، سر یک بحث کاملا تخصصی در زمینه نحوه آموزش فق
👓 یکی از مشکلات این #تصویب شورای عالی اینه که اینکار بزرگ و #خط_شکن، توسط بزرگان شورای عالی که همه از مدرسان نام آشنای درس خارج هستند تبیین نشد!
🔹 انگار همه عزیزان به ناگاه از تبیین و #ایستادگی پای طرح کنار کشیدند و هزینههای این طرح همه به گردن یک نفر افتاد!
حتی اگر کسی درون شورا رای مخالف به این تصویب داده باشد، اکنونکه طرح با اکثریت آرا تصویب شده وظیفه حمایت و تبیین ازش ساقط نمیشه!
شبیه کسی که در خبرگان به رهبری رای نده، ولی بعد از انتخاب ملزم به حمایت و احترام به اکثریت هست
💬 علی
#تغییر_کتب
#شورای_عالی
@HozeTwit
👓 ما چرا برای عبارت، طلبه را معطّل کنیم؟ کتابهای درسی دیگر نیز همین گونهاند.
این کتابها که از آسمان نازل نشده است.
یک روز هم کتابهای درسی دیگری بود. مگر «ریاض» کتاب بدی است؟ میگویند کتاب «مکاسبِ» شیخ، کتاب خیلی خوبی است.البته که کتاب خوبی است؛ ولی مگر «ریاض» کتاب #بدی است؟ یک روز در حوزههای علمیه، «ریاض» میخواندند که البته زمان ما نبود؛ بلکه زمانِ پدران ما بود. آیا حالا هم ما «ریاض» بخوانیم؟ آنها «قوانین» و «فصول» میخواندند؛ اما حالا نمیخوانند و منسوخ شده است. این کار چه مانعی دارد؟
🔹 باید لَجنه و هیأتی بنشینند و مباحثی که شما در «مکاسب» میخواهید یاد بگیرید، در کتابی که خیلی هم به مشکلىِ «مکاسب» نباشد و آن مطالب و استدلالها را هم داشته باشد؛ بنویسند و آن کتاب در حوزهها خوانده شود. ما میخواهیم کاری صورت گیرد که طلبه وقتی به پای درس خارج - که اوّلِ شروعِ کارِ جدّی است، والاّ بقیه مقدّمات درس خارج است - میرسد، اگر استاد در درس خارج کلمهای گفت و اشارهای کرد، او گیج و گم نباشد. مسألهی اصولی را بداند. کتاب اصول خوانده باشد. فقه بلد باشد. ذهنش با استدلالها آشنا باشد و مبنای «شیخ» و «آخوند» را بداند.
این، هدفِ طلبهای است که سطوحِ مقدّماتی و عالیه را میخواند. اگر بتواند همهی اینها را در ظرف چهار سال بخواند، مگر عیب دارد؟ طلبه را از دیپلم بپذیریم، پنج سال درس مقدّمات و ادبیات و سطوح را بخواند و بعد وارد درسِ خارج شود و کار اصلی را شروع کند.
ما اگر زمان را کوتاه کنیم، بعد در این مدّت چیزهای دیگری هم یاد خواهد گرفت.
📆 ۱۳آذر۷۴
@HozeTwit