🔹بعد یه مدت بچه ی یکی از گنده های روم به اسم "نیرین " میاد خواستگاری دختر دوم قیصر!
قیصر هم که زخم خورده ی رسم و رسوم بوده میگه رسم گل و بلبلی تمام شده و اگه میخوای دامادم بشی باید بری جنازه اون گرگ خبیث رو بیاری؟!
( یه گرگ گنده تو جنگل که ملت رو پاره میکرده )
🔹نیرین هم که دید ، اینکاره نیست دست به دامان گشتاسب( که شکارچی اسم و رسم داری شده بود ) شد و پهلوان هم که بو کشیده بود این بچه آقازاده هست گفت اون شمشیر سَلم که دست طایفه ت هست رو بردار بیار تا جنازه گرگه رو تحویلت بدم!
🔹خلاصه گشتاسب بشمار سه ، گرگ رو روی هوا زد و دندوناش رو برای خودش گرفت و جنازه اش رو به نیرین داد تا برای دختر شاه فاکتور کنه!!!
🔹خواستگار دختر سوم هم دست به دامن گشتاسب شد !چون قیصر جنازه ی اژدها رو میخواست !
🔹گشتاسب بعد به جیب زدند کلی یورو در یک حرکت گاز انبری ، اژدها رو ترکوند و دندوناش رو کشید و جنازه رو تحویل داد!
🔹آوازه ی گشتاسب به گوش همه رسید!
🔹در طرف دیگر ، در جام ملت های چوگان ، قیصر از ضربات کات دار و دریبل های اسبی یه آقا پسر خوشش میاد و بهش سیگنال میده که بیا ببینم کی هستی؟
اسمت چیه؟! چند چندی؟!
بچه کجایی؟! آلمانی یا فرانسه؟! ایتالیا یا اسپانیا؟!
🔹اقا پسرهم هم گفت: من دامادتم جیگر !
🔹قیصر هم قفل کرد و یه چند دقیقه دودو میزد و بعد یک ریکاوری سنگین اظهار ندامت کرد و داماد عزیز رو فرمانده سپاهش کرد !
🔹با هم میرفتند شکار، بالای درخت، زیر درخت !
حسابی با هم جیک تو جیک شده بودند !
🔹بعد یه مدتی زدند تو کار جنگ و کشورگشایی! حسابی هم گرد و خاک کردند و حتی تا نزدیگیای دریای خزر هم رفتند !
🔹قیصر جوگیر شد و گفت میخوام ایران رو هم بگیرم! به پادشاه ایران خبر دادند که رومی ها دارن میان !
🔹لهراسب تعجب کرد که اینا تا دیروز توسری خور خودمون بودن و الان دم درآوردن؟! داستان چیه؟
🔹سفیر روم که آدم عاقلی بود گفت این بخاطر یه پسر ایرانی هست که داماد قیصر شده و خیلی بچه درستیه!
🔹خلاصه جنگ، در مرز ایران و روم داشت شروع میشد !
🔹دو فرمانده بهم نزدیک شدند، چشم تو چشم ! که زریر دید ای وای !
این که داداچیمون گشتاسبه!
( خدا رحم کرد که رستم و سهراب تکرار نشد )
🔹گشتاسب تا زریر رو دید سرد شد و شل کرد و سپاه رو کشید عقب و به قیصر گفت من نیستم پدر خانم عزیز!
🔹قیصر هم یه سرچ کرد چه خبره که این بچه غول اینجوری وا رفته !
فهمید که دامادش یه شاهزاده هست!
آن هم ایرانی !
کلی حال کرد و گفت اصلا جنگ چیه من نوکر بابات هم هستم و تو شکمش عروسی بود!
🔹خلاصه فیتیله جنگ کشیده شد پایین و لهراسپ هم که دید پسرش عاقل شده ، تاج رو داد به گشتاسب جوان و خودش هم رفت برا استراحت و عبادت خدا!
🔹حالا گشتاسب شاه ایران شده بود !
عبدالله بن عمر یکی از مقدس نماهای عصر سیدالشهدا به دلیل اینکه حجت شرعی نداره با امام بیعت نکرد و جاخالی داد !!!
میدونید آخرش چی شد ؟!!!
چند سال بعد از شهادت اباعبدالله ، آمپر حجتش زد بالا و مثل کدو قلقلی زن خودش رو به خون آشام عراق ( حجاج بن یوسف) رساند و بیعت نمود !!!!!!!!!!!!
تازه حجاج اون لحظه وقت نداشت (یعنی دستاش یه جای دیگه مشغول بود🤨 ) و گفت با پاهام بیعت کن ، اون هم با یه پرش رفت برا پالیسی !!!!
خلاصه اینکه برا ولی خدا جاخالی بدیم ، خدا حیثیتمون رو تو تاریخ پرچم میکنه !!!
حواسمون باشه !
🔹@Hs_Land |تاریخاتور
🔴بامداد امروز در خلیج فارس چه خبر بود ؟!
🔹آمریکا یه کریدور در جنوب تنگه هرمز برای عبور کشتی ها راه انداخته و یه پشتیبانی سنگین هوایی هم میکنه ! البته بسیار پرهزینه است !
(پرهزینه ازین بایت که جنگنده ها و سوخت رسان ها و هواپیماهای شناسایی و ....مدام می بایست منطقه رو رصد کنند و البته هزینه هم داره از سوخت و استهلاک بگیر تا شونصدتا مسئله دیگه ! )
🔹این کریدور باریک در شمال جزیره مسندام و به عرض دو تا سه مایلی برای عبور کشتی هاست !
🔹بعد حملات ایران در جواب پرروبازی آمریکایی ها، کله زرد هم دوباره فشارش رفته بالا و به ایرانی ها اعلام کرد که ۲۴ ساعت وقت دارید که رسما اعلام کنید غلط کردیم و تنگه باز هست وگرنه شخمتون میزنم !
🔹البته یه خبرایی هم اومد که یه عده ای از داخل پالس دادن و چاکرم نوکرم گفتند و فرمودند که اشتباه کردیم موشک زدیم و ازین حرفا !( انشالله شایعه هست )
🔹ازون طرف بر و بچ نظامی زیر بار نمیرن ! چون میدونن چه خبره و پشت این شل کن سفت کن ها چه خبره؟!
به آمریکا رو بدی و عمو عمو کنی سوارت میشه و دوتا هم تو حلقت فرو میکنه !
🔹آمریکا ديشب و پریشب و چند شب پیش، سیس رابین هودی گرفته بود و به کشتی ها گفت بیایید بروید که من هستم ، چند کشتی بدبخت خوش خیال هم آمدند رد شوند که خوردند و پرپر شند و البته چندتایی هم زیر پونزی رد شدند !
🔹آمریکا هم بهش برخورد! یه سری مناطق رو هم زد ! البته بیشترشون مکان های نظامی خالی بودند ! چندتا شناور صیادی رو هم زد پدر سوخته!
🔹در جواب ، بامداد امروز نیروی دریایی سپاه و ارتش هم از خجالت پایگاه های آمریکایی در منطقه در آمدند و به اضافه مکان های همیشگی ( کویت و بحرین) چند لوکیشین جدید هم به لیست هدف ها اضاف شد که مورد عنایت دوستان قرار گرفت !
👈پایگاه هوایی العدید قطر که پاتوق سوخت رسان ها و جنگنده هاست
و
👈بندر الدقم عمان هم که مرکز مخازن سوخت و لجستیک ناوهای آمریکایی هست!
🔹از قرارمعلوم الظفره امارات هم مورد عنایت قرار گرفت !
🔹یکی از مشتری ثابت ها هم بحرینه به خاطر اینکه مقر سنتکام و ناوگان پنجم آمریکاست( آمریکا در دنیا هفت ناوگان داره که بزرگترینش در بحرین هست ) !
🔹بچه های هوافضا هم از خجالت پایگاه حسن کینگ اردن درآمدند! انبار پهپادهای آمریکا(MQ9)اونجاست!
🔹با این حساب بجز عربستان ، بامداد امروز پایگاه های آمریکا در کشورهای خلیج فارس یه دست کامل سرویس شدند!
🔹فاکس نیوز هم که رسانه ی وزارت جنگ و آچارکش ترامپ و هگست کله اسبی هست هم گفته ناوهای امریکایی که تا دریای عمان جلو رفته بودند ، کشیدند عقب !
🔹نیروی دریایی سپاه هم قاطی کرده و گفته تنگه فعلا بسته تا بزرگتر کوچیکتر معلوم بشه !
🔹بزن بزن هم فعلا ادامه داره !
🔹این وسط لیندسی گراهام جمهوری خواه و عموی سطلیا دیشب خ اتفاقی پرپر شد و رفت اون دنیا !
#خرده_روایتهای_جنگ
🔹@Hs_Land |تاریخاتور
تاریخاتور
سناتور لیندسی گراهام یار غار یابو رفیق گرمابه و گلستان کله زرد عموی سطلیا و انیس و آرامش دل سس خرسی
لا اقل طاقت می آوردی ۲۴ ساعت از پیام رهبر انقلاب میگذشت بعد واشر میزدی گنده باقالی !!!!
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه تشکر ویژه هم میکنیم از دریادار عظمایی که همه ی غرب لیسا و نفوذیا و آمریکا پرستا رو دایورت کرد و تنگه ی هرمز و کشورهای عربی رو برد تو مرحله کاشت ،داشت ، برداشت !!!