🔹آمریکا ، سامانه های تاد رو برده اسراییل !!!
یه جنگ سنگین در پیشه !!!
🔹ترامپ که سال گذشته ، کشورهای اروپایی را تهدید کرده بود اگه از من گازوئیل بیشتر نخرید ، تعرفه رو میکشم بالا !!!
دیشب رسماً اعلام کرد که شیر فلکه رو قطع میکنه و اروپا باید فکری برای زمستون خودش بکنه !!!!
مکرون هم با شنیدن خبر واشر زد !
🔹والاستریت ژورنال گفته مارموز اعظم محمد بن سلمان از کله زرد خواسته محاصره دریایی ایران رو ادامه بده!
🔹بخشایش اردستانی، نماینده مجلس هم رسماً اعلام کرده که از کره شمالی بمب اتم خریدیم !
🔹جعفر و دکی صالحی دیشب تو نود و ششمین جشن تولد سعودی ها در تهران شرکت کردند و با دار و دسته بن سلمان کیک های خامه ای رو قلمبیدند !!!
🔹سگیونیستا رسماً اعلام کردند که از اکتبر خونین تا الان ۹۷۰ نظامی سگیونیستا جهنمی شدند!!!!
🔹یابو دیشب در حالی که تو مجمع عمومی سازمان ملل ایستگاه شده بود با نشان دادن پیجر برای همه ی دنیا خط و نشان کشید و تازه گفت ایران میخواد سازمان ملل رو با موشک بزنه!!!
🔹ناکامان ویلای شهمیرزاد در جاده کودتا همچنان دنده سنگین می تازند!
🔹 مفتی اعظم عربستان از نیروهای نظامی سعودی خواست تا برای پرپرشدن در جنگ با حوثیها و دفاع از آرمان های آل سقوط آماده باشند!
🔹زلی خوشگله هم گفته دیشب دو تا پالایشگاه پوتین رو با خاک یکسان کرد !!!
🔹مطهری نیا پروژه بگیر مافیا که تا دیروز تو سوراخ موش بود در حال پاچه لیسی ارباب جدیدش رویت شد !!!!
🔹پروژه تسخیر صدا و سیما توسط قالتاق های داخلی شکست خورده و از قرار معلوم عمو پیمان محکم ادامه خواهد داد !!!
🔹اوضاع اروپا جوری داره بی ریخت میشه که ارتش آلمان تو خیابونای هامبورگ دست به تمرین و رژه نظامی زده !
#خرده_روایتهای_جنگ
🔹@Hs_Land | تاریخاتور
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فاصله این دو تیتر اکونومیست فقط 470روز بود !!!!
اما مرد در سوم بهمن ۱۴۰۳، خیلی مطمئن رودست زده بود به همه ی اندیشکده های دنیا !!!!
مشکل در دیرفهمی دنیا بود !!!
🔹@Hs_Land |تاریخاتور
🔹میدونستید هفت هشت قرن پیش، ایران به دست یهودیان افتاد و تا سه سال مملکت رو اداره میکردند !!!
🔹میدونستین قرار بود در همین دو سه سال حکومت یهود ، به کعبه حمله و خانه خدا را تبدیل به بتخانه کنند !!!!!!!
🔹میدونسیتد ایران در آستانه مجدد واقعه تلخ پوریم بود و قرار بود یک موجی از نسل کشی علیه ایرانیان اتفاق بیفته که بخیر گذشت !
🔴 میدونستید مردخای شماره دو در تاریخ ایران کی بود و چی شد ؟!!
🔴فردا قسمت هشتم تاریخ یهود را در تاریخاتور بخوانید
تاریخاتور
🔹میدونستید هفت هشت قرن پیش، ایران به دست یهودیان افتاد و تا سه سال مملکت رو اداره میکردند !!! 🔹مید
🔴پیشنهاد میشه قبل شروع قسمت هشتم ، ماجرای استر و مردخای رو حتما یک بار دیگه بخونید !
https://eitaa.com/Hs_Land/1395
🔹با پیروزی انقلاب اسلامی ،انبوهی از مستشاران امریکایی دمشون رو گذاشتند و ازین مملکت با شاه چمدانی پا به فرار گذاشتند !!!
این وسط یکی از نیروهایی که به شدت اسیب میدید نیروی هوایی ارتش بود که مملو از تسلیحات امریکایی بود و شدیدا وابسته !!!
اما ایرانی نشد نداشت !
دلاورمردان ارتشی جهاد خودکفایی نیروی هوایی ارتش را تاسیس کردند و همان شد یکی از دست های برتر ایران در جنگ هشت ساله !
در راس این ابتکار ، مردی بود با غیرت بنام امیر سرتیپ عطالله بازرگان !
🔻ایشان دیروز به رحمت خدا پیوست
شادی روحش و همه شهدای انقلاب اسلامی صلوات
🔹@Hs_Land |تاریخاتور
هدایت شده از بچه های حاج محمد(اخبارجنگ)
🔻در روزهایی که همه ی دنیا در برابر نسل کشی غزه ساکت نشسته بودند ، غیرت این مرد و یارانش اجازه نداد بنشینند و مثل بقیه ی دنیا تماشاچی باشند!
به قیمت جانشان تمام شد ولی دنیا مزه آزادگی و شجاعت رو چشید !
https://eitaa.com/ArmanGerra
🔹فصل دوم سازمان یهود
قسمت هشتم #شبکه_یهود
🔻نفوذ در دربار ایران و هک مغز شاه ایلخانی
🔼 قسمت قبل
🔽 قسمت بعد
🔹به او مردخای دوم ایران میگفتند!
(به نقل از منابع یهود و عهد عتیق مردخای اول همانی که در زمان خشایارشاه با کمک برادرزاده ش مخ خشایارشاه رو زدند و هفتاد هزار ایرانی را به حاک و خون کشیدند!!!)
🔹یک پزشک یهودی از اهالی ابهر زنجان !
🔹اوایل چلچلیش در موصل و بغداد، ملت رو ویزیت میکرد و خیلی آرام و سوسکی در کمتر از پنج سال به دربار شاه آن روزهای ایران ( ارغون خان مغول ) راه پیدا کرد و شد پزشک مخصوص اعلیحضرت!
🔹بنا بر پروتکل های یهود نیاز به آویزان شدن داشت و چه کسی بهتر از پادشاه بی مغز مغول!!!
🔹بعد یک مدت ، ارغون شاه ازین موجود خوشش میاد و انتخابش میکنه به عنوان وزیر اعظم !!!!( البته دست های پشت پرده هم بی تاثیر نبود )
🔹جای جفت پاهاش که سفت شد و در راستای یهودینیزه کردن قدرت ، همه فک و فامیلا و رفقا و هم مسلک ها از گوشه و کنار مملکت به دربار سرازیر شدند و یهود همه کاره دربار مغول ها شد!!!
🔹همزمان با شیره مالیدن کله ی مغول ها و در ادامه سفت شدن ، بزرگان دربار رو یکی پس از دیگری حذف میکرد تا رقیبی برای ادامه فعالیت ها نمانه!!!
🔹جوری تو گوش شاه خوند و پُرش کرد که ارغون خان دستور داد کار امیر بوقا همه کاره دربار و دوست و رفیق فابریکش رو تمام کنند و الفاتحه !
🔹میگن از عراق و آذربایجان تا هر جایی که فکرش را بکنید بجز خراسان و دو سه جای دیگه همه رو از دوستان و فامیلان یهود خودش حاکم کرد ( اون دو سه تا هم چون برادر و فامیلای ارغون حاکم خراسان بود زورش نرسید )
🔹مردخای یا همون سعدالدوله تا آستانه حمله به مکه هم پیش رفت و حتی با یهودیان عرب بسته بود که بعد حمله مغول ها به مکه ، کعبه رو تغییر کاربری دهند و به بتخانه تبدیلش کنند !!!
🔹اما قبلش توانست مخ شاه مغول رو برای ادعای پیامبری هک کنه !!!!
🔹ارغون شاه همیشه پای بساط آبشنگولی و دود و دم ، در حال بارگیری بود و کل مملکت رو روی مردخای وزیر یهودیش دایورت کرده بود تا خیالش از پر شدن خزانه جمع باشه!
🔹ازون طرف مردخای(سعدالوله) بعد یک مدت دستش رو شده بود و بو کشید که طیف زیادی از مردم ایران دنبال پاره کردنش هستند و بهمین خاطر مخ شاه مغول رو زد تا شاه ادعای پیامبری کنه تا بتواند بعدش به بهانه ایمان نیاوردن ایرانی ها ، تمام مخالفانش رو سر به نیست کند( چون مطمئن بود ایرانیها زیر بار پیامبری ارغون شاه نمیروند و همین بهترین بهانه بود برای نسل کشی مجدد ایرانی ها و استارت پوریم ۲ !)
🔹اما از شانس بد مردخای و شانس خوب ایرانیها و یا شاید باز هم دست های پشت پرده ( این دفعه به نفع ما ) ، ارغون شاه چیز خور شد و افتاد رو دست انداز !!!
🔹دار و دسته ی مغول هم که از دست مردخای دلشان خون بود ، یه گوشه ی قصر تنها گیرش آوردند و به چند قسمت مساوی تقسیمش میکنند !!!!!
🔹با مرگ مردخای یا همون سعدالدوله ، یهودیان دوباره چراغ خاموش شدند و افتادن تو کار تشکیلات زیر زمینی برای خرابکاری مجدد!!!
🔹@Hs_Land |تاریخاتور
تاریخاتور
🔹به او مردخای دوم ایران میگفتند! (به نقل از منابع یهود و عهد عتیق مردخای اول همانی که در زمان خشایا
برتولد اشپولر شرقشناس آلمانی میگه:
در دوران حکومت مردخای، در 1288 میلادی ، یهودیان گرجستان که فکر میکردند تایم سروریشان دوباره شروع شده ناپرهیزی کردند و ریختند تو بغداد ( بغداد اون موقع نیویورک الان بود ) و اینقدر غارت کردند که صبر ملت طاق شد و علیه یهودیا شورش کردند و یهودیا رو روی هوا میزدند !!!
اوضاع جوری خیط شد که ارغون شاه مجبور شد که دست یهودیان رو توی دربار محدود کنه تا اینقدر جفتک نزنن !!!!!
🔹تاریخ ایران کمبریج چاپ لندن میگه
بعد از استر و مردخای و پس از عزرا و نحمیا ، سعدالدوله پرنفوذترین و گردن کلفت ترین یهودی تاریخ ایران بوده !
تازه در کتاب میگه خ دیکتاتور و مستبد تشریف داشت و بهمین خاطر کل دربار ارغون شاه مقابلش ایست خبردار بودند !