#اطلاعیه
#تمدید شد
📣📣📣📣📣📣📣
🛑قابل توجه دانشجویان دانشکده هدی:
❌ورودی های قبل، جدید الورودی ها و دانشجویان بین الملل و کسانی که در ترم جدید نیاز به خوابگاه دارند ، هر چه سریع تر فرم زیر را پر کرده و به آی دی زیر اسکرین فرم را ارسال نمایند.
@Daneshjoyhuda
⏳مهلت ثبت نام تا ۲۰ شهریور می باشد .(تمدید شد)
به کسانی که تا تاریخ اعلام شده فرم را ارسال نکنند خوابگاه تعلق نمی گیرد.
https://enlist.jz.ac.ir/register/dorm-reg/
🆔 @hudauniversity
🏴 سالروز شهادت دومین شهید محراب، شهید آیتالله مدنی
•┈••✾•🥀•✾••┈•
▪️آیتالله مدنی در سال 1350، به فرمان امام خمینی(قدس سره)، جهت تدریس علوم دینی به خرم آباد رفت و حوزه ی علمیه كمالیه (خرم آباد) به همت و تلاش ایشان تأسیس شد. چندی بعد بر اثر فعالیت هایی كه علیه رژیم ستمشاهی داشته به نورآباد، گنبد كاووس، بندر كنگان و مهاباد تبعید شد و با اوج گیری انقلاب اسلامی از تبعید به قم بازگشت و پس از پیروزی انقلاب به دعوت مردم همدان راهی این شهر شد.
▪️آیتالله مدنی در جریان تشكیل مجلس خبرگان، از سوی مردم همدان به آن مجلس راه یافت و پس از شهادت آیت الله قاضی طباطبایی كه امام جمعه تبریز بود، از سوی امام خمینی(قدس سره) به عنوان نماینده ی امام و امام جمعه تبریز انتخاب شد.
▪️مسئولیت ترور او را سازمان مجاهدین خلق ایران بر عهده گرفت. اسدالله مدنی دومین شهید محراب انقلاب اسلامی لقب گرفته است.
•┈••✾•🥀•✾••┈•
🆔 @hudauniversity
#اطلاعیه_پژوهشی
#تمدید_شد
🔰گروه علوم قرآن و حدیث دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران با همکاری حوزه علمیه فیضیه مازندران برگزار میکند
🔻نخستین همایش ملی بررسی دیدگاهها، آثار و فعالیت های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی آیت الله محمد فاضل استرآبادی (ره)
🔹️محورها و موضوعات همایش در راستای شخصیت علمی، اجتماعی، سیاسی و شخصیت معنوی و اخلاقی ایشان می باشد.
🗓آخرین مهلت ارسال: 12 بهمن 1401
🗓اعلام نتایج: 20 بهمن 1401
📆زمان برگزاری: 17 اسفند 1401
سایت همایش👇👇👇
http://conf.umz.ac.ir/afvwsa/fa
🆔 @hudauniversity
#اربعین
استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری :
*«اربعین در بین زیارات ویژگیهای مخصوص خودش را دارد. یکی از ویژگیهایش این است که زیارت تشوّقی است* . در روایات، زیارات اقسامی دارد؛ یک قسم، زیارت شوقی است؛ یعنی عدهای مشتاق امامشان هستند و دلشان برای امام و فضای ولایت امام تنگ میشود. اینها زیارات مخصوص است و ثواب خاصی هم دارد.
*ویژگی دیگر زیارت اربعین این است که در آن، تجلی خاصی از ضیافت امام و عصر ظهور محقق شده که این را شما در محبین حضرت میبینید.* این سفر، سفرِ سختی است و همه کسانی که رفته اند، میدانند؛ پیاده روی دارد، سختی دارد، جای خواب خوب و جای استراحت ندارد، غذایش هم غذای لذیذی نیست. پس چه چیز باعث ترغیب افراد برای رفتن به این زیارت برای دفعات بعدی میشود؟ آیا جز خُلقی که در آنجا تجلی میکند، چیز دیگری شما را جذب میکند؟ *این خُلق، تجلی خُلق امام حسین است؛ یک جلوه کوچک از ضیافت امام حسین در مردمی است که مهماندارند و یک تجلی از اصل ظهور است. شما جلوه ای از آن ضیافت امام را که در بهشت و در عصر حضور اتفاق میافتد، در اربعین میبینید* و این است که به نظر من مشتاقان را جلب میکند. اگر اربعین یک سفر عادی مثل بقیه زیارات بود، اینقدر جاذبه نداشت. آنها که جلوه های باطنی را کمتر درک میکنند، بدانند که این جلوهها در اربعین تجلی کرده است. علتش نیز به نظر بنده از زیارت اهلبیت در اربعین ناشی میشود.
🆔 @hudauniversity
#اطلاعیه
📣📣📣📣📣
♨️با سلام و عرض تسلیت اربعین حسینی خدمت دانشجویان عزیز :
💥 به استحضار میرساند تمامی کلاسهای ترم جدید (کارشناسی و ارشد) از شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۷/۰۲ به صورت حضوری برگزار میگردد.
⚜معاونت آموزش و پژوهش دانشکده هدی ⚜
🆔 @hudauniversity
❇️ اربعین؛ کنگرهی جهانیِ تشکیلات تشیّع
🔰 «شیعه یک جمع متفرّقی بود؛ یک جامعهای بود که در یکجا و در یک مکان زندگی نمیکرد؛ در مدينه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند؛ در اطراف و اکناف بلاد بودند.
🔹️اما یک روح در این کالبد متفرّق و در این اجزای متشتّت، در جریان است؛ مثل دانههای تسبیح، یک رشته و یک نخ، همهی اینها را به هم وصل میکرد؛ آن رشته، چه بود؟ رشته ی اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالیِ تشیّع یعنی #امام؛ همهی این رشتهها به آنجا متصل میشد؛ قلبی بود که به همهی اعضا فرمان میداد. و به این ترتیب، تشیّع یک سازمان و یک تشکیلات بود.
🔹️ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما کسانی بودند که از حال همه باخبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب، فریاد زدنشان از روی دستور، سکوتشان بر طبق نقشه، همهچیزشان با حساب.
🔹️فقط کار آنها یک عیبی داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر و شیعیان یک منطقه البته یکدگر را میدیدند، اما یک #کنگرهی_جهانی لازم بود برای شیعیانِ ائمه (عليهم السلام) در آن روزگار؛ این کنگرهی جهانی را معین کردند، وقتش را هم معين کردند؛ گفتند در این موعد معین، هرکس که میتواند در آن کنگره شرکت کند؛ آن موعد «روز #اربعین» است و جای شرکت «سرزمین #کربلا»؛ چون روح شیعه روح کربلائی و روح عاشورائی است و در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست، دنبالهروِ عاشورای حسین است. این است که میبینیم همه جا این تپشهایی که در شیعه مکشوف شده، از آن مرقد پاک، ناشی است. اینها شعلههایی بوده که از آن روح مقدّس و پاک و از آن تربت عالیمقدار سرکشید؛ به جانها و روحها رسید؛ انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرد و آنها را به قلب دشمن فرو برد...»
✅ این تحلیل زمانی مطرح شده که *هنوز هیچ خبری از «پیادهروی اربعین» به این گستردگی و تمدّنی نبوده است* ؛ این مطلب را ۴۷ سال قبل، یعنی حتی ۵ سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، یک مجتهدِ نوگرا و زمانشناس، نه بر اساس یک تجربهی تاریخی که (مثل این سالها) به وقوع پیوسته باشد، بلکه از روایات و معارفِ ناظر به مسئلهی اربعین فهم کرده و بازگو کرده بود!
.
👈 *این تحلیلِ تمدّنی در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۳۵۲ توسط آیتالله سیدعلی خامنهای، در لابلای سلسلهمباحث شرح نهجالبلاغه مطرح شده است!...،*
.
📚 منبع: کتاب شرح نهجالبلاغه؛ جلد اول: منشور حکومت علوی؛ آیتالله خامنهای؛ ص ۳۰-۳۱
🆔 @hudauniversity