.
♦️ما ره به خلوت عشق، هرگز نبرده بودیم
♦️پیدا نمی شدی تو، شاید که مرده بودیم
🔹السّلام علیک یا روح الله، ایّها العبد الصّالح، المطیع للَّه و لرسوله و للأئمة المعصومین علیهم السلام.
🔹سلام بر تو که روح خدا در کالبد بی جان زمانه شدی و سلام بر تو که تا ابد جاودانه ای.
@IMANI_mohammad
💢 پیام امام خمینی (ره)
در سالگرد قیام پانزده خرداد 1342:
🔹"پانزدهم خرداد را بشناسید و مقصد پانزده خرداد را بشناسید و کسانی که پانزده خرداد را بوجود آوردند بشناسید و کسانی که پانزده خرداد را دنبال کردند بشناسید و کسانی که از این به بعد امید تعقیب آنها هستبشناسید و مخالفین پانزده خرداد و مقصد پانزده خرداد را بشناسید ...
🔹پانزده خرداد برای اسلام بود و به اسم اسلام بود و به مبدائیت اسلام و راهنمائی روحانیت و همین جمعیتها که الآن اینجا هستند، اینها بودند که 15 خرداد را بوجود آوردند . همین جمعیتی که مقصدی غیر از اسلام ندارد، در تعقیب 15 خرداد تا حالا دنباله کردند . از همین جمعیت که مقصدی غیر از اسلام ندارد امید آن است که تعقیب کنند و نهضت ما را به ثمر برسانند .
🔹باید دید این جمعیت کی هستند. اینها که 15 خرداد را به وجود آوردند و آنها که در 15 خرداد، به طوری که مشهور است، پانزده هزار فدایی دادند و آنهایی که پس از 15 خرداد و 15 خردادها و پس از قتل عام 15 خرداد و قتل عامهای دیگر در میدان ها آمدند چه قشری از جمعیت بودند؟
🔹آنهایی که 15 خرداد را به وجود آوردند، آنهایی که دنباله 15 خرداد را تا کنون رساندند، آنهایی که به خیابانها ریختند و فریاد اللّه اکبر کردند، همین قشر از جمعیت بودند. حق مال همین قشر از جمعیت است؛ دیگران هیچ حقی ندارند. الآن چه گروههایی هستند که ملت ما را از این مسیر می خواهند منحرف کنند؟...
🔹شما مطالعه کنید، بررسی کنید اشخاصی که در 15 خرداد جان دادند، سنگهای قبرهای آنها را ببینید کی بودند اینها. اگر یک سنگ قبر از این قشرهای دیگر غیر اسلامی پیدا کردید، ... پیدا نمی کنید. هر چه هست این قشر پایین است".
@IMANI_mohammad
💢 دست غیبی در کار است
تحول روحی مردم، کار خداست
🔹"من در اواخرِ اوقاتی که در پاریس بودم توجه به یک مطلبی پیدا کردم که راجع به پیشرفت این نهضت خیلی دلخوش شدم، و این مطلب را در پاریس هم به اشخاص و اجتماعاتی که میشد تذکر دادم؛ و آن این بود که در انقلاباتی که در دنیا واقع میشود کم اتفاق میافتد - یا اتفاق شاید نیفتاده باشد - که اینطور باشد که یک مطلبی را که در مرکز مملکت میگویند، همین مطلب در کوره دههای دور افتاده هم باشد؛ و آن مطلبی را که روشنفکران میگویند، همان را مردم بازار و کوچه و دهقان و کشاورز هم همان را خواستار باشد...
♦️من این را اینطور فهمیدم که یک دست غیبی در کار است. انسان هر چه هم بخواهد مثلاً روشنگری داشته باشد و هر چه هم بخواهد یک همچو امری واقع بشود به این گسترش نمیتواند واقع بشود. من اینطور فهمیدم که خدای تبارک و تعالی در این مسئله نظر دارد و از آنجا اطمینان برایم پیدا شد که پیروزی هست...
🔹من در تمام این مدت- از این اواخر که دیگر اینطور به ذهنمآمده بود - این معنا را یک مطلب الهی تلقی میکردم. و حالا هم همین معناست که یک ملت رنجدیده که هیچ نداشت در دستش، یک ملتی که وضعش اینطور بود که برای خودش حق اعتراض قائل نبود.
♦️ شما ملاحظه میکردید که اگر یک پاسبان میآمد در بازار تهران میگفت که «چهارم آبان» است باید بیرق بزنید احدی به خودش اجازه اینکه بگوید «نه» نمیداد؛ در مقابل پاسبان نمیشد بگوید «نه»! اجازه به خودشان نمیدادند که بگویند «نه».
🔹این تحول روحی در بین ملت پیدا شد که در ظرف یک سال و یک قدری بالاتر، آن ملت آنطور متحول شد به یک ملتی که در خیابانها ریخت و گفت که «مرگ بر شاه»! آنکه مقابل پاسبان برای خودش این حق را قائل نبود، همه با هم شروع کردند به فریاد «مرگ بر شاه»... این یک مطلبی نیست که یک شخص، یک جمعیت بتواند بکند؛ این را خدا کرده است".
💢 صحیفه امام ، جلد 6 ،صفحات 490 تا 492
@IMANI_mohammad
💢 خط شکنی به عشق امام
🔹 شب عملیات والفجر 8 که نیروها باید به دل امواج خروشان اروند می زدند، شهید مِزِرجی به شهید شوشتری گفت:
♦️ « امشب اگر عراقیها ما را نزنند، توی آب کوسهها میزنند. اگر هیچ کدام نزنند، ما لای سیم خاردار و تلههای انفجاری گیر میکنیم. با محاسبات مادی، امشب ما نمیتوانیم از آب رد بشویم. من امشب فقط وارد آب میشوم تا امام که در جماران است، به ایشان خبر بدهند که آقا! بچهها به عشق تو زدند به خط. دیگر برای من مهم نیست که آن طرف خط برسیم یا نرسیم».
♦️و بعد از آن گفت «آنی که وظیفه ماست وارد آب شدن است، از این آب بیرون آمدن دیگر در اختیار و وظیفه ما نیست؛ آناش با خداست. بعد گفت که خدای آن طرف اروند، خدای این طرف اروند است. اگر کسی این طرف اروند قلبش آرام است، آن طرف میترسد، توحیدش مشکل دارد»
🔹استاد حسن رحیم پور ازغدی
@IMANI_mohammad
.
🔹«ما با حضرت عالی به عنوان وصی امام امت(ره) و نایب امام زمان(عج) تجدید بیعت کردهایم و تا بذل جان در راه اجرای فرامین شما ایستادهایم... بسیارند کسانی که میدانند شمشیرزدن در رکاب شما برای پیروزی حق، از همان اجری در پیشگاه خدا برخوردار است که شمشیرزدن در رکاب حضرت مهدی(عج) و نه تنها آماده که مشتاق بذل جان هستند. سرِ ما و فرمان شما.
💢 کمترین مطیع شما، سید مرتضی آوینی».
@IMANI_mohammad
تحریف، برای انتقام از امام؛
نقشه ای که در لندن طراحی شد
🔹سایت «جرس» به عنوان ارگان اتاف فکر فتنه سبز در لندن، در تاریخ 5 خرداد 1392، مقالهای تحت عنوان «آیتالله خمینی در برابر آیتالله خمینی» منتشر کرد. این مقاله خواستار انتقام از امام و رهبری به واسطه تحریف مکتب امام (ره) توسط امثال خاتمی و موسوی شده بود:
🔻"ما محتاج نظریهای مناسب با فضای سیاسی برای گذار هستیم. این گذار باید بر گسل شکاف میان اطرافیان آیتالله خمینی رخ دهد. یک دسته از شاگردان آیتالله خمینی همراه آقای خامنهای هستند. دسته دیگر در عوض، چند سال است (خصوصا پس از جنبش سبز) به دموکراسیخواهی [!!] نزدیک میشوند.
🔻در این دسته موسوی و کروبی و خاتمی و هاشمی و برخی اعضای بیت خمینی هستند. استراتژی ما باید مانور روی این شکاف باشد. در این دید نباید با آیتالله خمینی همان معاملهای را کرد که با آقای خامنهای میکنیم. آقای خمینی را باید به عنوان بخشی از تاریخ نقد کرد، منتها توجه کرد که او به همراه بیتش همچون متنی است که دو قرائت هرمنوتیکی کاملا متضاد از آن میشود کرد...
🔻البته که دموکراسی تعریف مشخصی دارد و یحتمل، دموکراسی دینی بیمعناست. با این حال آقای خمینی و مجموعه سخنان او در وضعیت کنونی سیاست ایران، حکم #متن_مقدس قرآن یا انجیل را دارد. در قرآن و انجیل هم آیاتی داریم که به خونریزی و قتل تشویق میکند و هم آیاتی که به رحمت و بخشش و نوعی انسانگرایی توصیه میکند.
🔻یک راه برخورد این است که نگاهی ذاتگرا داشته باشیم و بگوییم این متون کلا تولیدکننده خشونتاند. یک راه دیگر هم همین است که همچون نواندیشان دینی بر آیات انسانگرایانه این متون مقدس بیشتر تاکید کنیم و به عنوان مثال آیات جهاد و خونریزی را تاویل کنیم (مثلا آنها را فقط مربوط به زمان خاص نزولشان بدانیم) در یک جامعه مذهبی روش دوم بیشتر جواب میدهد"!
🔹جرس در ادامه مینویسد:
🔻«محتملا در وضعیت خاص ایران تا اطلاع ثانوی آیتالله خمینی حکم #متن_مقدسی را دارد که باید آن را به نفع خود تأویل کرد. هیچ اندیشیدهایم چرا عده زیادی در میان اندیشمندان دنیا از لاک گرفته تا مارتین لوتر و سروش و مجتهد شبستری کوشیدهاند بگویند دین با دموکراسی یا حقوق بشر سازگار است، به جای اینکه بر تضاد این دو به نحوی ذاتگرایانه انگشت نهند؟
🔻یکی از توجیههای مهم این رویکرد آن است که توجه شود دین از منظر هویتی برای بسیاری از انسانها مهم است، و بر این اساس بهتر است دموکراسیخواهان یا حقوق بشر دوستان بهجای آنکه خود را در برابر دین قرار دهند، از نیروی آن استفاده کنند. هکذا است داستان آقای خمینی در وضعیت بغرنج کنونی ما در ایران...
🔻قرار نیست دموکراسی را با معیار خاتمی و هاشمی بسنجیم. البته که دموکراسی معیارهایی مستقل دارد. بلکه قرار است کوشش کنیم شکاف را عمیقتر کنیم.
🔻در این نگاه اصلاحطلبانی چون هاشمی یا خاتمی در حال شدن و تغییر به واسطه فشار از سوی بدنه حامیشان نگریسته میشوند نه هویتهایی لزوما ثابت. برای این شدن و تغییر البته آنان را باید مورد خطاب قرار داد و نقد کرد.»
@IMANI_mohammad
اسرائیل در حال جان کندن؛
گزارش بالینی مقامات صهیونیست
🔹رژیم اشغالگر صهیونیستی نه فقط در ارزیابی جمهوری اسلامی، بلکه در ارزیابی مقامات ارشد و تحلیلگران خود به آخر خط رسیده است. چند نمونه از این ارزیابی ها را مرور کنید:
🔹تامیر پاردو رئیس اسبق موساد: "اسرائیل در سایه چند دستگی بیسابقه، وارد مرحله خود ویرانگری شده و در لبه پرتگاه قرار دارد. در شرایطی که دشمنان ما منتظر ساعت صفر نابودی ما هستند، به کشوری تکه و پاره تبدیل شدهایم".
🔹نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی:
🔻"اسرائیل در برابر یک آزمون واقعی قرار گرفته و شاهد شرایطی بیسابقه است که به فروپاشی نزدیکی میشود .
🔻کشور ما دو بار به علت جنگهای داخلی، اول زمانی که عمر آن ۸۰ سال بود، تجزیه شد و [در جنگ داخلی] دوم زمانی که این سرزمین ۷۷ ساله بود، از هم پاشید.
🔻ما اکنون در دوره سوم به سر میبریم و به دهه هشتم نزدیک میشویم. اسرائیل به یکی از سختترین لحظههای انحطاط خود رسیده است".
🔹ایهود باراک نخستوزیر اسبق اسرائیل : "احتمالا برای سومین بار در تاریخ حکومتهای یهود، دچار نفرین دهه هشتم شدهایم و بیم آن میرود که این نفرین، قبل از 80 سالگی بر سر اسرائیل نازل شود".
🔹مارتین وان کریفلد، مورخ صهیونیست: "اسرائیل از هم خواهد پاشید، جنگ علیه فلسطینیان شکست خورده و در پایان آن، اسرائیل نابود خواهد شد. ارتش، بهخاطر نادانی فرماندهان، فرار وسیع سربازان از خدمت، رواج مواد مخدر و قاچاق آن در میان نظامیان در حال فروپاشی است".
🔹ژنرال اسحاق بریک فرمانده ارشد نیروهای ذخیره: "ارتش اسرائیل، ضعیفتر از چیزی است که وانمود میشود و آمادگی جنگ با ایران را ندارد. اسرائیل در مسیر نابودی است. این، پیش بینی از روی خشم نیست، حقیقتی انکارناپذیر است".
🔹 روزنامه هاآرتص: "زوال اسرائیل نزدیکتر از آن چیزی است که میپندارید و رفتارهایش، گواهی مرگش را امضا میکند".
🔹ارزیابی روزنامه یدیعوت آحارنوت از گزارش "مؤسسه مطالعات امنیتی دانشگاه تلآویو" : "همه سناریوها برای اسرائیل در سال 2022، بد و ناگوار هستند".
💢 یک علت عملیات روانی گسترده علیه ایران در رسانه های وابسته به صهیونیسم بین الملل، لاپوشانی همین حال خراب رژیم اشغالگر قدس است.
@IMANI_mohammad
💢 محاسبات دشمن
و ملتِ پای کار انقلاب -۱
«ملت ایران پای کار انقلابند»، یعنی چه؟ اولا انقلاب اسلامی در کشوری پدید آمد و پیروز شد که آمریکاییها آن را «جزیره ثبات» و «ژاندارم» خود برای اداره دیگر مستعمرات در منطقه میدانستند. این رویداد معجزهآسا را ملت ایران با تبعیت از رهبری امام خمینی(ره) رقم زد. اگر ملت ایران در برابر ساواک و ارتش آمریکایی شاه قد علم نمیکرد، پیروزی انقلاب غیر ممکن بود.
ثانیا انقلاب اسلامی در حالی چهل و سه ساله شده که آمریکا و انگلیس و انواع گروهکهای وابسته به آنها، به یکدیگر وعده میدادند کار جمهوری اسلامی، ظرف چند هفته یا چند ماه تمام است. فقط وعده هم نمیدادند. همواره در کف میدان، و از جبهههای مختلف، در تدارک براندازی بودهاند: چندین عملیات کودتای نظامی پیچیده (طبس، نقاب و...)، عملیات زنجیرهای ترور سران انقلاب، برپایی سلسله آشوبها از تهران تا آذربایجان و کردستان و خوزستان و ترکمن صحرا و...، و نفوذ در اطرافیان شخصیتهای موثر و به خدمت گرفتن آنها (سید کاظم شریعتمداری، منتظری، و برخی سران نفاق جدید). اگر ملت ایران پای کار انقلاب نبودند، چگونه میشد از عهده شبکه ترور و آشوب افکنی با پوششهای «خلقی» و «مردمی» در طول چهار دهه برآمد؟
صدام دیکتاتور سفاک عراق، هنگام آغاز جنگ علیه ایران، مصاحبه کرد و گفت مصاحبه بعدی در تهران! محاسبات جاسوسان و مزدور و تحریککنندگان غربی او، از فروپاشی نیروی نظامی ایران و خیانت رئیسجمهور وقت (بنیصدر) خبر میداد. اما چه کسانی چون کوه، مقابل ارتش مجهز صدام ایستادند و درهای جهنم را به روی او گشودند؟ اگر ملت پای کار نبود، صدام چگونه پس از هشت سال حمایت شدن همهجانبه از سوی قدرتهای جهانی، دست خالی و سرشکسته از جنگ برمیگشت؟
جنگ، هنوز فروکش نکرده بود و عبرتهای آن تازه مینمود، که مزدوران صدام در سازمان مجاهدین خلق (منافقین)، مرداد 1367 به صرافت افتادند از مرز کرمانشاه به دل جاده بزنند و دو روزه، تهران را فتح کنند! آنها ابتدا صدام را فریب داده و حالا گرفتار خود فریبی شده بودند. با قبول قطعنامه 598 از سوی حضرت امام(ره)، خیال برشان داشته بود که ملت و دولت ایران از مقاومت خسته شدهاند.
مسعود رجوی سرکرده سازمان، در نشست توجیهی فرماندهان، هدف عملیات فروغ جاویدان را «تصرف ۴۸ ساعته تهران» عنوان کرده و گفته بود: «فقط یک ابرقدرت میتواند کشوری را ظرف این مدت تسخیر کند.» مدارک و نقشههای جامانده از سازمان در مرصاد، مسیر حرکت خیالی را «چهار زبر- کرمانشاه- همدان- سه راهی بوئینزهرا- کرج و میدان آزادی» نشان میداد!
آنها ۱۵ هزار نفر را با خود همراه کرده و به پشتیبانی ارتش صدام پشتگرم بودند؛ اما در تلهای خود ساخته گرفتار شدند که موجب هلاکت حدود ۲۰۰۰ نفر از نیروها و فرماندهان، و مجروحیت و اسارت دست کم هزار نفر دیگر شد. در برخی گزارشها، آمار تلفات منافقین تا چهار هزار نفر هم ذکر شده است.
منافقین با همه توهم زیرکیشان، چرا در تلهای به این مرگباری و باتلاقی به این وسعت وارد شدند؟! سعید شاهسوندی، یکی از سران به اسارت درآمده منافقین در مرصاد است که با تماس رجوی، از اروپا به عملیات فراخوانده شد. او میگوید «رجوی توهم آزادی تهران را داشت و این موضوع از سوی صدام به رجوی دیکته شده بود.» شاهسوندی همچنین درباره این سؤال که چگونه جرأت ارتکاب این حماقت بزرگ را پیدا کردید، تصریح کرده بود «به ما گفته بودند همه در تهران با سازمان هستند و کار رژیم تمام است. من گول رجوی را خوردم»!
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 محاسبات دشمن
و ملتِ پای کار انقلاب -۲
این چرخه مزدوری، خودفریبی و دیگر فریبی موجب شده تا مقامات آمریکایی حتی در دهه گذشته (از دولت اوباما تا ترامپ و بایدن) دچار سوء محاسبات فاحش در حمایت از فتنه سبز، اجرای تحریمهای فلجکننده و سپس فشار حداکثری- به سفارش مزدوران ایرانی- شوند و حتی دلقکهایی مانند مک کین و جان بولتون، چهار سال قبل لاف بزنند که ملت ایران چهل سالگی انقلاب خود را نخواهد دید.
یک علت مهم خودفریبی دشمنان ملت، ضریب دادن به تحلیلهای خود در عملیات پرزرق و برق و پرسر و صدای رسانهای است. آنها در انبوه کانالهای ماهوارهای و اینترنتی و مجازی، تحلیلهای مغلوط خود را تکرار میکنند و چنان فضا را از تبلیغات خود انباشته میسازند، که سپس، خیال میکنند ملت ایران واقعا همین معدود مزدوران یا فریبخوردگان و همنواشدگان رسانهای هستند. البته در کنار این خودفریبی، خود را زیاد و بیشمار جا زدن، یکی از شگردهای عملیات روانی اردوگاه دروغ هم هست؛ چنانکه عبیدالله بن زیاد با چند ده نفر همراه معدود وارد کوفه شد و در کنار تطمیع برخی خواص، چنان وانمود کرد که لشکر چند ده هزار نفری یزید در راه کوفه است و به زودی به کوفه میرسد. اما این عملیات فریب، تا هنگامی که خود مردم و خواص در میانه میدان حاضر باشند، راه به جایی نمیبرد.
یک نمونه روشن، انهدام سازمان فتنه پیچیده سبز با درایت خود مردم بود. فتنهگران با شعار «یا حسین، میرحسین» و تاکید بر سیادت برخی سران فتنه و استخدام برخی خواص، سعی بر مشتبه کردن امر بر مردم داشتند. این در حالی بود که «مجید محمدی» از اعضای موثر حلقه کیان (یکی از چند حلقه اصلی سازمان دهنده آشوبهای نیابتی 78 و 88، با حضور برخی اصلاحطلبان، و گروهک ملی- مذهبی) مهرماه 1388 درباره هویت واقعی فتنه سبز در وبسایت رادیو فردا نوشت:
«اعضای جنبش سبز اهل ریاضت نیستند. میخواهند با شورت کوتاه و تاپ بیرون بیایند. میخواهند سینه بزنند و اگر هوس کردند، لیوان شرابی بنوشند... آنها در ملأ عام روزهخواری میکنند و نصرمن الله و فتح قریب سر میدهند. در نماز جمعه با کفش و به صورتی مختلط پشت سر هاشمی نماز میخوانند و جای صلوات، سوت و کف میزنند»! مقارن همین ایام، برخی آشوبگران در خیابان شعار میدادند «مجتهد واقعی/ منتظری، صانعی»!
اما همان عضو متواری حلقه کیان، 4 آبان 1388 پس از مشاهده افول فتنه سبز، در رادیو فردا اعتراف بزرگی کرد: «اسلامگرایی جدیترین مانع و مخاطره برانگیزترین مشکل در برابر جنبش سبز است. ریشههای فرهنگی و اجتماعی که به تأسیس و تداوم جمهوری اسلامی منجر شدند، هنوز در جامعه ایران زندهاند. آنچه خطر جدی در برابر جنبش سبز است، نام جمهوری اسلامی نیست بلکه اسلامگرایی است که در ایران قوی است. در ضرورت جدی گرفتن اسلامگرایی و اهمیت آن، همین بس که بیش از سه دهه، حکومت را سر پا نگه داشته است. این ایدئولوژی از نفس نیفتاده و بر زمین زدن و ضربه فنی کردن آن کاری است بس دشوار. نقطه حساس و بنیادین جمهوری اسلامی نه مقام ولی فقیه یا شخص [آیتالله] خامنهای، بلکه اسلامگرایی است».
سیرکهایی که مقامات آمریکایی در لهستان و برخی پایتختهای اروپایی یا نیویورک و واشنگتن ترتیب دادهاند، نتیجه همین بیماری مزمن خودفریبی است؛ و حال آنکه واقعیتهای مسلّم، باطلکننده اوهام آنها بوده است. انقلاب اسلامی با وجود جنگ ترکیبی دشمنان (جنگ رسانهای و فرهنگی، و بیسابقهترین تحریمهای تاریخ برای ناراضی کردن مردم) استوار مانده، چون خود مردم پای کار آن بودهاند وگرنه، طبیعی است که هر نظام سیاسی، در برابر یکصدم فشارهای مشابه، دوام نمیآورد.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 محاسبات دشمن
و ملتِ پای کار انقلاب -۳
این تابآوری و استقامت، ثمره اراده ملتی است که انقلاب و جمهوری اسلامی را از خود میدانند و با درایت و ظرافت تمام، حساب اصل انقلاب و نظام را از عملکرد این یا آن مسئول جدا میکنند.
اگر به شهادت واقعیات انکار ناپذیر، «ملت ایران پای کار انقلابند»، این واقعیت هم روشن است که انقلابیها، آگاهتر و منتقدتر و مطالبهگرتر از هر کس دیگر هستند. انتقاد و اعتراض میکنند، چون آرمانگرا هستند؛ اما به علت عمق معرفت انقلابی، مطالبهگریشان به گونهای است که دشمن شاد نشوند.
به همین دلیل، اگر دشمن با سوار شدن بر سوء مدیریت دولت خوشبین به غرب، در آبان 98 شبیخون زد و در دی ماه همان سال جرأت ترور شهید سلیمانی را یافت، خود مردم بودند که امید دشمن را با برگزاری آن تشییع بینظیر و تاریخی، نا امید کردند. به تعبیر علی مطهری (از حامیان روحانی): «حوادث آبان 98 که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در سر تندروهای آمریکایی پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، به خود جرأت این کار را نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه آن عزیز، واقعیت را دریافتند.»
عظمت آن تشییع کم نظیر در اوج توفان فتنهها، دشمنان و رسانههای آنها را چنان مرعوب و مقهور خود کرد که در گزارشهای آمیخته به سانسورشان بازتاب یافت. آنها میگفتند هنگام ورود آیتالله خمینی به تهران، پنج میلیون نفر در استقبال از او حاضر بوده و هنگام تشییع او، ده میلیون نفر شرکت داشتهاند و سی سال بعد، همان حماسه به شکلی خیرهکننده در شهرهای مختلف تکرار شده است:
- رویترز: حجم جمعیت حاضران در این تشییع، شبیه جمعیتی بود که برای تشییع پیکر آیتالله روحالله خمینی به خیابانها آمدند.
- خبرنگار نیویورک تایمز: دریایی بیکران از مردم در مراسم حضور یافتهاند. سیل بیپایان و چند میلیونی مردم از ساعت ۶ صبح در خیابان هستند. در ٢۵ سالی که ایران را پوشش خبری میدهم، هرگز چیزی شبیه به این ندیدم.
- خبرگزاری فرانسه: دریای سوگواران تهرانی با ادای احترام به ژنرال سلیمانی، خواستار انتقام سخت شدند.
- خبرنگار شبکه اماسانبیسی: دستور ترامپ برای ترور سلیمانی نتیجه عکس میدهد. «بَری مک کافری» ژنرال چهار ستاره آمریکایی میگوید: ترامپ از عظمت تشییع ژنرال سلیمانی، تا سرحد مرگ ترسید.
- خبرنگار لوفیگارو: این تجمع و تشییع، به احتمال زیاد، گستردهترین تجمع بعد از رحلت آیتالله خمینی در سال ۱۹۸۸ میلادی است.
💢روزنامه کیهان💢
@IMANI_mohammad
.
تا فرصت هست، جبران می کند؟!
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3518
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. تا فرصت هست، جبران می کند؟! https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3518
.
تا فرصت هست، جبران می کند؟!
🔹پیامبر اعظم (ص) فرمود "کَفی بِالمَوتِ واعِظاً. مرگ برای موعظه کفایت می کند". مرگ، پایان آرزوها، و آغاز محاسبه مبتنی بر پیامد کرده ها و نکرده هاست. آیا خاتمی می تواند در یوم الحساب، پاسخگوی تبعات و خسارات نقش آفرینی اش در فتنه سبز باشد؟
♦️ او در جمع های خصوصی، چند بار اعتراف کرده ادعای تقلب در انتخابات 88 را قبول ندارد. اما با این وجود، در تمام آن هشت ماه آشوب، از هیزم کشان اصلی فتنه ای بود که کشور را به بهانه "تقلب"، در کام بی ثباتی کشاند. آشوبگران جرئت یافته با خیانت خاتمی و موسوی، گفتند "انتخابات بهانه است/ اصل نظام نشانه است"!
🔹مقامات دولت اوباما گفته اند بعد از مشاهده آشوب و دودستگی در ایران، به صرافت افتادند تحریم های جدیدرا اعمال کنند. واین غیر از گزارش هایی است که می گوید برخی نمایندگان سران جنبش سبز از دولت اوباما خواستند تحریم ها را دفعتا اعمال کند که فلج کننده باشد!
♦️اوباما در کتاب خاطرات خود تصریح کرد «اگر جنبش سبز در ایران رخ نداده بود، دولت من تصمیم به اعمال تحریمهای سخت نمیگرفت... تحریمهای دوره بوش سمبلیک بود؛ تحریمهای سخت را من اعمال کردم».
🔹لس آنجلس تایمز، 28مهر 88 از زبان جان هانا مقام آمریکایی نوشت: "مطمئناً پیامی که از گردهمایی فعالان اپوزیسیون ایران-که درمیان آنها افراد نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و باید هرچه شدیدتر، بصورت شوک وارد شود که #فلج_کند و نه به صورت واکسن".
♦️رابرت گیتس (رئیس سیا) پس از شنیدن شعار سبزها به نفع اسرائیل در روز قدس88 به CNN گفت: "بهدلیل شکافهای عمیق در ایران، تحریم اثر گذارتر از گذشته است. ما شکافهایی را شاهدیم که در 30 سال گذشته بیسابقه است. مخالفان به جای پیگیری رای خود، سیاست های کلان حاکمیت را هدف گرفته اند".
🔹دو جرم سنگین، متوجه خاتمی است: نقش آفرینی در تدارک آشوب و بی ثبات سازی کشور، و گرای یک دهه تحریم خصمانه ای که از دل این فتنه به دشمن داده شد. حداقل جبران این جفای بزرگ، عذرخواهی از نظام و مردم، و شهادت دادن درباره دروغ بودن ادعای تقلب است که یقین دارد دروغ است، اما از بازگویی می ترسد؛ چون افراطیون مدعی اصلاحات را به خوبی می شناسد.
♦️او باید بین حقیقت و آخرت، یا پسند قبیله غربگرایان خیانتکار، یکی را انتخاب کند. راه توبه روشن است. خداوند درسوره بقره هشدار می دهد که کتمان کنندگان شهادت، مورد لعن خدا و لعنت کنندگان هستند؛
🔹"إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا وَأَصْلَحُوا وَبَيَّنُوا فَأُولَٰئِكَ أَتُوبُ عَلَيْهِمْ وَأَنَا التَّوَّابُ الرَّحِيمُ. مگر آنها که توبه و اصلاح و تبیین (شهادت) کردند؛ پس به سوی آنها بر می گردم و توبه شان را می پذیرم، و من توبه پذیر مهربان هستم".
@IMANI_mohammad
.
💢 به چه قیمت؟!
🔹توییت زده "غیر از دولت اصلی، دولت سایه به رهبری سعید جلیلی هم غایب مراسم تشییع بود"؛
♦️و حال آن که از جمله، معاون پارلمانی رئیس جمهور، سخنگوی دولت، وزیر ارشاد، سخنگوی وزارت خارجه، و وحید جلیلی معاون صدا و سیما در تشییع مرحوم دعایی حضور داشتند.
🔹عقده گشایی به چه قیمتی، دیده شدن به چه قیمت؟! تازه با این نبوغ و درایت، مشاور و عضو کمیته رسانه در دفتر روحانی هم بوده!
♦️می گویند کسی، خود را سخنران جا زده و پشت تریبون رفته بود؛ اما نمی دانست چه باید بگوید و پس و پیش و نامربوط می گفت...
🔹یکی از آن پایین گفت: "مردم حسابی! حرف زدن بلد نیستی؛ حرف نزدن و پایین آمدن را هم بلد نیستتی؟ بیا پایین خب!".
@IMANI_mohammad
.
💢 فوبیای امنیتی حادّ در اسرائیل
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3521
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 فوبیای امنیتی حادّ در اسرائیل https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3521
.
فوبیای امنیتی حادّ در اسرائیل
🔹نحوه پناهنگی یک روزنامه نگار ایرانی به اسرائیل، و سپس ظنین شدن و دستور اخراج او پس از پنج سال، به یک چالش امنیتی کم سابقه برای موساد و شاباک (سرویس امنیت داخلی) تبدیل شده است.
🔹پنج سال قبل خبرگزاری رویترز به نقل از رسانههای صهیونیستی گزارش داد که اسرائیل به یک وبلاگنویس ضد ایرانی مقیم ترکیه پیشنهاد پناهندگی داده است. "ندا امین" در سال ۲۰۱۴ و در پی کشف ارتباط کاری اش با روزنامه «تایمز اسرائیل»، به ترکیه فرار کرد و سال ۲۰۱۷، از اسرائیل پناهندگی سیاسی گرفت.
🔹مدیر تایمز اسرائیل می گوید "دایره لغات انگلیسی ندا بسیار محدود بود، اما همین قدر کافی بود که در تماس تلفنی از ترکیه، به من بگوید آقای هورویتز، خواهش میکنم من را نجات بدهید. امین به من گفت ریشههای یهودی دارد، و مادر پدر مرحومش یهودی بوده است".
🔹آن زمان، معاون وزیر خارجه اسرائیل خبر از اعطای پناهندگی به ندا امین داده و او با استقبال مدیر روزنامه تایمز اسرائیل، وارد فرودگاه تلآویو شده و در یک کنفرانس خبری شرکت کرده بود. وی مدتی بعد، مجری رادیو اسرائیل شد.
🔹اما اخیرا روزنامه تایمز اسرائیل فاش گزارش داد:
💢"ندا امین پس از پنج سال پناهندگی، با دستور وزیر کشور اسرائیل در معرض اخراج قرار گرفته. ندا به کانال ۱۲ اسرائیل گفت از رفتاری که با او میشود، شوکه شده.
💢امین، در ترکیه برای تایمز اسرائیل مینوشت. او تابستان ۲۰۱۷ با ما تماس گرفت و گفت جانش در خطر است. مقامات اسرائیل، پروسه بازرسی را تسریع کردند و وزیر کشور به او ویزا داد.
💢اما حالا شاباک (سازمان امنیت و اطلاعات داخلی) گفته که او در طول اقامت در اسرائیل، با مقامات اطلاعاتی ایران در ارتباط بوده است. ندا می گوید فقط با یکی از اینگونه افراد وارد گفتوگو شده و در مورد یک موضوع شخصی بوده و ارتباط را به خاطر روزنامه نگار ی حفظ کرده، و تمام اطلاعاتی را که داشته، به شاباک منتقل کرده است.
💢او گفت: دل من را شکستند. منطقی نیست که دولت بگوید من خطری علیه شهروندان هستم. وقتی به اسرائیل آمدم مثل شاهزاده خانمها و ملکهها برای من فرش قرمز پهن کردند".
🔹ندا امین چندی قبل هم گفته بود "سگ من در اسرائیل، بیش از من ارزش دارد". گفته می شود بی ثباتی سیاسی و امنیتی بیسابقه در رژیم صهیونیستی، موجب بدبینی و تجدید نظر در سیاست اعطای پناهندگی شده است.
🔹این فوبیای امنیتی پس از آن شدت گرفت که شاباک از بازداشت یک وزیر سابق صهیونیست و چند سرمایه دار و شهروند دیگر و همچنین خدمتکار منزل وزیر دفاع اسرائیل، به جرم همکاری با سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، نیروی قدس و وزارت اطلاعات ایران خبر داد.
🔹حملات پیچیده سایبری به برخی مراکز مهم اسرائیل، این فوبیا را به حد انفجار رسانده است. مراکزی مانند سازمان امنیت سایبری، از اهداف حملاتی بوده اند که توسط گروه های "عصای موسی" (Moses Staff ) و "سایه سیاه" (Black Shadow) انجام شده و گفته می شود موجب استعفای سه معاون موساد، (جذب نیرو، فناوری و مبارزه با تروریسم) شده است.
@IMANI_mohammad
.
💢 این زبان نافذ و همه فهم در دنیا
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3523
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 این زبان نافذ و همه فهم در دنیا https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3523 @IMANI_mohammad
.
این زبان نافذ و همه فهم در دنیا
🔹دستگاه قضایی یونان، حکم قبلی درباره نفتکش ایرانی را لغو کرد. دادگاه قبلی، به دولت آمریکا اجازه می داد محموله نفت توقیف شده ایران را مصادره کند.
♦️سفیر کشورمان در آتن، روی عرشه نفتکش توقیف شده اعلام کرد کل محموله نفت به ایران مسترد می شود. یونان تحت فشار دولت آمریکا، ۲۶ فروردین امسال، نفتکش حامل نفت ایران را توقیف کرده و محموله آن را به نفتکش آمریکایی تحویل داده بود.
🔹بی اعتنایی به هشدار های ایران موجب شد تا نیروی دریایی سپاه ،۲ نفتکش یونانی را در خلیج فارس توقیف کند.
♦️"دو صد گفته چون نیم کردار نیست". آمریکایی های زبان نفهم، همان قدر زبان قدرت را می فهمند و در برابر آن کرنش می کنند که انگلیسی های زبان نفهم.
🔹اصلا زبان رایج و همه فهم دنیا، اقتدار است. خطا بود که کسانی ادعا کردند با اعتماد سازی یکطرفه و گرفتن کاپ اخلاق در توافق برجام (و قبل از آن، توافقات سعد آباد و پاریس و بروکسل در بیست سال قبل)، می توان با قدرت های غربی به تفاهم رسید و تنش زدایی کرد.
♦️خطای متاثر از خط نفوذ بود که کسانی، "میدان" را نه پشتوانه معتبر دیپلماسی و اقتصاد و تجارت خارجی، بلکه مزاحم و معارض آن وانمود کردند.
🔹دیپلماسی بدون کاربست قدرت میدانی، مثل اسکناس بی پشتوانه و تفنگ بی فشنگ است. متاسفانه برخی مدیران در دولت گذشته، نه تنها از پشتوانه اقتدار سپاه پاسداران قدر نشناسی نکردند، بلکه حتی آن را معارض منافع ملی وانمود کردند.
♦️اگر سفیر کشورمان بر فراز عرشه نفتکش رفع توقیف شده می ایستد و ضمن تحقیر آمریکا، خبر از آزاد سازی نفت سرقت شده را می دهد، مرهون موقعیت شناسی و اقدام بهنگام دلاوران نیروی دریایی سپاه است.
🔹سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خار چشم دشمنان ملت ایران است، چون نیروهای مردمی رشد یافته در بدنه این نیرو توانسته اند ظرفیت های ملی را تبدیل به مقادیر چشم نواز قدرت با دستاورد های واقعی کنند.
♦️بنابراین طبیعی بود که رژیم آمریکا، سپاه پاسداران و نیروی قدس و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) را در لیست تحریم یا ترور بگذارد. متاسفانه برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات هم در این راهبرد تحریم و ترور و تخریب ، مانند لبه دوم قیچی عملیات دشمن رفتار کردند.
🔹مدل رفتاری کارآمد در مقابله به مثل با دو بار راهزنی دریایی آمریکا و انگلیس را باید تبدیل به راهبرد ملی در همه حوزه ها کرد. خط تحریم و خرابکاری و ترور، صرفا با تولید قدرت، یا تبدیل ظرفیت های موجود به قدرت میدانی و عملیاتی متوقف می شود.
@IMANI_mohammad
.
شوخی با شعور مردم
🔹 163 شبه کارشناس، سال 1396 در خدمت ستاد انتخاباتی روحانی درآمده و ادعا کردند اگر او رای نیاورد، مشکلات اقتصادی تشدید می شود. اما دولت روحانی، خزانه خالی و تورم 60 درصدی را به ارث گذاشت.
♦️حالا 61 نفر که 41 نفرشان، همان حامیان روحانی هستند، نگران اقتصاد شده اند! توهین به شعور و حافظه یک ملت، از این روشن تر؟!
@IMANI_mohammad
.
🔹شهردار صفد: "ایستگاه مرکزی منفجر شد؛
ابتدا فکر کردیم که مورد حمله موشکی قرار گرفتیم. اما پس از بررسی متوجه شدیم ادامه حوادث تروریستی(!) در الجلیل است".
♦️صهیونیست ها که معمولا آمار تلفات را کاهش می دهند، بدون اعلام آمار کشته ها، تعداد اتوبوس های منفجر شده را 18 دستگاه اعلام کردند.
@IMANI_mohammad
.
💢 وامدار
🔹عباس عبدی عوام نیست، پس عوام فریبی می کند:
♦️واردات واکسن، اقدام موردی است؛ اما قیمت مسکن و اجاره، ناشی از فرآیندی زمانبر و روند مدیریتی غلط است.
🔹روحانی و برخی دولتمردان او می گفتند "واکسن، سوهان قم نیست و بدون برجام و FATF نمی شود وارد کرد"؛ دولت رئیسی با اهتمام و پیگیری، آن ادعای خلاف واقع را ابطال کرد و نشان داد که "می شود".
♦️اما علت گرانی مسکن و اجاره، 8 سال اصرار بر "نساختن" و عدم حمایت از تولید، در کنار سرپیچی از شناسایی میلیون ها خانه خالی و اخذ مالیات از آنهاست که موجب انباشت تقاضا شده است.
🔹تخلیه تدریجی این تقاضای انباشته، قطعا زمانبر است.
♦️آیا سوال برانگیز نیست که امثال آقای عبدی، به جای گرفتن گریبان متهمان سوء مدیریت یا ترک فعل، به دولت جدید حمله می کنند و در واقع، با این شکل فرار به جلوی گل درشت، از متهمان دانه درشت حمایت می کنند؟
🔹پیشه کردن این خط تحریف را نمی توان به حساب نادانی و ندانم کاری گذاشت. بلکه پای وامداری مدیریت اشرافی که قیمت مسکن را هشت برابر کرد، در میان است.
@IMANI_mohammad
💢 جنگ ترکیبی؛
دو برداشت و دو نقش
🔹یادداشت روز کیهان:
https://kayhan.ir/fa/issue/2445/1
@IMANI_mohammad
💢 جنگ ترکیبی؛
دو برداشت و دو برداشت - ۱
1- برداشت ما از رویدادها به اندازه خود آنها مهم است. جنگ ترکیبی دشمن، با همه زحمت و آزارهایش، بشارتی را در خود نهفته دارد و آن، قدرتمندتر شدن جبهه مقاومت اسلامی در مواجهه با توطئههای قبلی است. البته شرط قابلیت برای این بشارت، مسئولیت شناسی است. در ماجرای جنگ احزاب، دو گروه، دو برداشت متناقض از ماجرا کردند و گذشت زمان نشان داد فهم کدام گروه صادق بود:
« وَإِذْ يَقُولُ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ مَا وَعَدَنَا اللهُ وَرَسُولُهُ إِلَّا غُرُورًا...
وَ لَمّا رَأَى المُؤمِنونَ الأَحزابَ قالوا هذا ما وَعَدَنَا اللهُ وَرَسولُهُ وَ صَدَقَ اللهُ وَرَسولُهُ وَما زادَهُم إِلّا إيمانًا وَتَسليمًا».
ظاهر ماجرا، اردوکشی ده هزار نفری مشرکان در برابر سپاه سههزار نفری مسلمین و محاصره مدینه بود. از حذیفه یمانى نقل شده؛ «ما در روز جنگ خندق، گرسنگى و خستگى و وحشت زیادی را دیدیم». اردو کشی مشرکان، در خیانت یهودیان مدینه ریشه داشت که از ترس گسترش اسلام، نمایندگانی را به مکه فرستاده و سران قریش را به تدارک جنگ تحریک کرده بودند.
2- یک تفاوت مومن و منافق، در حسن ظن یا سوءظن به وعدههای الهی است. حسن ظن، به معنای ندیدن واقعیتها و سادهلوحی و بیعملی نیست. در جنگ احزاب که مادر همه جنگهای آن دوره علیه مسلمین بود، منافقان ترسیدند و ترساندند. اما مومنان، اولا صفآرایی سنگین دشمن را طلیعه وعده پیروزی دانستند، و ثانیا برای مقاومت، تدبیر و تدارک کردند؛ تا اینکه با ضربت بهنگام امیر مومنان(ع) و شکستن جوّ رعب، جنگی که تصور میرفت پرتلفاتترین جنگها باشد، بدون درگیری دیگر به نفع سپاه اسلام پایان یافت.
«وَ رَدَّ الله الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ لَمْ يَنَالُوا خَيْرًا وَكَفَى الله الْمُؤْمِنِينَ الْقِتَالَ وَكَانَ اللَه قَوِيًّا عَزِيزًا. و خداوند آنان را که کفر ورزیدند، با غیظ و خشم و بیآنکه به خیری برسند، برگرداند و مؤمنان را از جنگ بینیاز کرد و خداوند، همواره نیرومند شکستناپذیر است».
هزیمت دشمن در این جنگ، همچنان که پیامبر(ص) به هنگام حفر خندق، بشارت داده بود، سرآغاز پیروزیهای بزرگ بعدی شد.
3- شرایط جمهوری اسلامی در مواجهه با مستکبران، بیشباهت به جنگ احزاب نیست. دشمنان پس از شکست در چند مواجهه بزرگ، از هیچ امکانی برای انبوهسازی تهدید و هراسافکنی دریغ نکردهاند. صف مرد و نامرد در تندباد تهدیدهای دشمن آشکار میشود. هراسافکنی و زبان طعنهآمیز منافقین هم در این روند، یک سنت تاریخی است. آنچه مومنان در جنگ احزاب مأمور شدند، مأموریت امروز ما هم هست: حسنظن به وعدههای الهی، نترسیدن و نترساندن، تحمل دشواریهای محاصره و تهدیدهای دشمن، تدبیر، خطرپذیری، شکستن جوّ و زدن به قلب دشمن.
دو دهه قبل آمریکا و صهیونیسم مسیحی، اشغال افغانستان و عراق و حمله به لبنان و غزه را آغاز کردند، و سپس، آتش جنگ نیابتی تروریستها در حدفاصل مرزهای ایران تا لبنان را شعلهور ساختند. محاسبات آنها میگفت کار مقاومت تمام است. اما با درایت مقتدای حکیم انقلاب و میدانداری فرماندهان مقاومت، ورق جنگ آنگونه برگشت که آمریکاییها گفتند 7 هزار میلیارد دلار را در جنگهای منطقه بر باد دادهاند؛ و مقامات صهیونیستی (از ایهود باراک تا نفتالی بنت) احتمال میدهند نفرین و نابود شدگی حکومتهای یهودی، شامل اسرائیل هم بشود و این رژیم 80 سالگی تاسیسش را نبیند.
4- جنگ هیبریدی، ترکیب جنگ سخت و نرم است. ابعاد آن را باید شناخت، حلقههای «همرسانی»کننده ضربات دشمن، یا ایستگاههای «ضریبدهنده» و «تقویتکننده» آن را باید هدف گرفت، و ضمنا از ضربات متقارن و نامتقارن دریغ نکرد. هر جنگی اقتضائات خود را دارد؛ شناسایی دقیق میدان و اطلاعات- عملیات قوی، و قرارگاه هماهنگکننده و پیشبرنده نیروها در محورهای مختلف، و اینکه چگونه و کجا به هم ملحق شوند.
جنگ ترکیبی دشمن، وقتی مغلوبه میشود که دستگاههای مسئول، به جای رفتار جزیرهای منفرد یا منفعل، اقدام هماهنگ و فعال داشته باشند. نباید اجازه داد عناصر تورشده توسط دشمن، با شبکهسازی و استتار در میان صنوف مختلف، به عملیات دشمن ضریب بدهند. رد این ضریبدهی و تقویت فشار را میتوان در فضای سیاسی، رسانهای، فرهنگی، هنر و ورزش و اقتصاد و بازار دید. چاره مهم کار در فضای داخلی، حاکمیت مقتدرانه قانون است تا منطبق با آن، آحاد مردم با خاطر جمعی، از حقوق عمومی بهرهمند شوند، اما عرصه بر یگانهای عملکننده دشمن و نفوذیها تنگ شود. در اینجا، زدن سرشبکهها و شبکهسازی دشمن، مهمتر از برخورد با معلولهاست.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 جنگ ترکیبی؛
دو برداشت و دو نقش - ۲
5- نمونههایی از این در هم تنیدگی شبکهای را میتوان در پرونده فساد 14 هزار میلیارد تومانی «صندوق ذخیره فرهنگیان» و «بانک سرمایه» دید، جایی که سرمایهگذار سریالها و فیلمهایی مانند شهرزاد، ابد و یک روز، خوب، بد، جلف، کاناپه، مغزهای کوچک زنگزده، خوک و..) با «معاون وزیر آموزش و پرورش در دولت اصلاحات، موسس بانک سرمایه، و رئیس صندوق ذخیره فرهنگیان»، به هم رسیده و ضمن بالا کشیدن اموال فرهنگیان، مشغول جریانسازی مسموم بودند.
آن تهیهکننده به جرم «اخلال کلان در نظام اقتصادی» به 20 سال حبس، رد مال و انفصال از خدمات دولتی محکوم شد. مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان و همسرش هم، به ۱۲ سال و ۵ سال حبس محکوم شدند. و این در حالی است که یک دولتمرد ارشد، آبانماه ۹۵، ضمن کوچکنمایی غارت 14 هزار میلیاردی گفته بود: «بعضیها مثل اینکه بالا و پایین کردن فساد برایشان لذتبخش است! اگر دستگاهی وامی داده و آن پول شده بدهی معوق، نمیدانم چرا بعضیها خوششان میآید بدهی معوق را بگویند اختلاس»!
نمونه دیگر، زد و بند یک ابربدهکار بانکی(با بیش از چهار هزار میلیارد تومان بدهی) با عناصر دانهدرشت در دستگاه قضایی و دولت سابق است و جالب اینکه او، یک ستاد انتخاباتی خاص را هم تامین مالی میکرد. کارکرد این چرخههای فاسد و مفسدی، تحصیل اموال نامشروع از یک طرف و تزریق آن در چرخه فرهنگ و سیاست و انتخابات از طرف دیگر، به شکل پینگپونگی بوده است.
6- باید سراغ متهمان ایراد خسارت به معیشت مردم رفت و مرتکبان جرم را مواخذه کرد. چه آنها که در جایگاه مدیریتی خسارت زده و حالا آدرس غلط میدهند، چه آنان که با اخلال در اقتصاد کشور، موجبات آسیب به معیشت مردم را فراهم میکنند، و چه کسانی که در فضای سیاسی و رسانهای، به دو گروه اول - و اتاق جنگ اقتصادی دشمن- سرویس میدهند. آدرس و مشخصات این متهمان، پیچیده و گنگ نیست. شبکه عنکبوتی که هفت، هشت ماه قبل از انتخابات خرداد 1388 در شایعه تقلب دمیدند و آن آشوب دشمن شادکن را به راه انداختند، و سپس، آدرس تحریمهای فلجکننده را به مقامات آمریکایی دادند تا ملت را به مدت بیش از یک دهه، گرفتار تحریم کنند؛ و در متن این گروگانگیری، بتوانند مطامع خود را پیش ببرند.
بعد از آن هم که کامجوییشان از قدرت و ثروت، به قیمت تحمیل گرفتاریهای کمسابقه به مردم تمام شد و از مجلس و دولت بیرون شدند، فاز تازهای از نقشآفرینی در جنگ ترکیبی دشمن را در همین یک ساله پس از انتخابات آغاز کردند. فاز طلبکاری بابت مصائب و خساراتی که خود پدید آوردند، اما حالا میگویند دولت جدید باید، با شتاب از این میدان -مین گذاری شده- عبور کند و فوراً به اقتصاد رونق بدهد!
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 جنگ ترکیبی؛
دو برداشت و دو نقش - ۳
7- شناسایی پلها، ترمینالها و سرشبکههای ارتباطی پیادهنظام دشمن و کور کردن این معابر، یک ضرورت است. به عنوان نمونه، از متغیرهای اقتصادی موثر در قیمتگذاری که بگذریم، میتوان شبکههای فاسدی را ردگیری کرد که با انواع ترفندها، در موقعیت «ضد تنظیم بازار» ایفای نقش میکنند. قیمتگذاری مصنوعی معطوف به شایعهسازی و گران کردن و ایجاد تورم انتظاری، قطعا ضدتنظیم و آرامش و ثبات بازار است و هیچ کشور غربی یا شرقی، این مجال را به سودجویان یا دشمنان خود نمیدهد که بازی با قیمتها یا قاچاق و احتکارِ کمهزینه را ابزار خود کنند. مثلا باید بررسی کرد که قیمت بیضابطه ارز کجا و با چه مکانیسمی دستکاری میشود؛ در فرآیند اقتصادی شفاف بازار، یا توسط مافیای دلالی و رسانهای؟ فقط بهعنوان یک نمونه، به خاطر بیاوریم که نیروهای امنیتی و دادستانی ترکیه مهرماه 1397، طی یک عملیات مشترک در 40 شهر، شبکه 417 نفره قاچاق و انتقال دلار از ایران به ترکیه و سپس آمریکا را به دام انداختند. برخی ایرانیان یهودیتبار مقیم آمریکا، با این شبکه در ارتباط بودند.
8- سوءمدیریت رسوبکرده توسط مدیریت اشرافی غربگرا، صرفا با تغییر در رأس دولت و برخی مدیران متوقف نمیشود. هم باید مدیران ناکارآمد و سازوکارهای معیوب تغییر کنند، و هم سه قوه و دیگر دستگاههای مسئول باید تعریف جدیدی از مأموریتهای مشترک داشته باشند. سه قوه باید خود را به شکل عملیاتی و روزانه، در میدان مواجهه با جنگ ترکیبی دشمن ببینند. از سوی دیگر، در شرایط جنگ اقتصادی دشمن، اخلال به هر نحو در معیشت مردم، مصداق جنایت است و مجازاتهایی که برای سرشبکهها و مجرمان دانهدرشت در نظر گرفته میشود، باید سنگین و عبرتآموز باشد.
9- یک مأموریت مهم در جنگ احزاب، تعیین تکلیف قاطع با خیانتکاران داخلی در پشت جبهه است که با دشمن بستهاند. جنگ احزاب، به تعیین تکلیف پیامبر با این خیانتکاران انجامید، چنان که خداوند با لحنی قاطع و تهدیدآمیز فرموده بود:
«لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَهًْ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا. مَلْعُونِينَ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا. اگر منافقان و بیماردلان و آنها که با تبلیغات سوء و شایعهپراکنی در مدینه دلها را خالی میکنند، دست از کار خود برندارند، تو را بر ضدّ آنها برمیانگیزیم، پس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در جوار تو در این شهر بمانند. آنها لعنت شدگانند. باید هرجا یافت شدند، گرفته و به سختی کشته شوند».
@IMANI_mohammad
💢 از سوریه تا ونزوئلا
ایران توانست؛ آمریکا نتوانست -۱
دیپلماسی، تجارت و همکاریهای ایران و ونزوئلا، به سطح راهبردی ارتقا یافته است. این سخن به چه معناست و چه اهمیت و آوردههایی برای کشور ما دارد؟
1- ونزوئلا در آمریکای لاتین، بزرگترین دارنده ذخایر نفت قاره آمریکا و هشتمین کشور دارنده منابع طبیعی در دنیاست. دولتهای آمریکا با این ادعای استکباری که آمریکای لاتین حیاط خلوت آنهاست، در طول سالها اصرار داشتهاند این کشور نفتخیز را مستعمره خود کنند، اما به سد دولت هوگو چاوز و سپس دولت نیکلاس مادورو خوردند.
در سالهای اخیر هم سازمان سیا با هزینههای هنگفت و حمایت از شورشیان به سرکردگی خوان گوایدو، تلاش کرد تا در ونزوئلا کودتا ترتیب دهد. آنها رسما گفتند دولت مادورو را به رسمیت نمیشناسند و گوایدو را رئیس دولت میدانند. اما آبان 1399، معاون وزیر خارجه ونزوئلا، به هنگام دور انداختن تصویر خوان گوایدو (سرکرده مزدوران آشوبطلب) گفت «ما قصد داریم این عکس را در جایی که به او متعلق است قرار دهیم».
سازمان سیا، گوایدو را به راه انداخته و ۸۰۰ میلیون دلار به او داده بود تا کودتای مدنظر آمریکا را عملی کند. در مقابل، جمهوری اسلامی ایران، از دولت قانونی و منتخب ونزوئلا حمایت کرد و این، اراده ایران بود که بر اراده آمریکا چیره شد. آمریکاییها اصرار فراوانی داشتند تا «ونزوئلایی شدن» را به عنوان ضربالمثلی برای نابودی اقتصادها در اثر فشارهای خود جا بیندازند. اما روند تحولات که قطعا ایران در آن نقش راهبردی داشت، موجب شده تا ونزوئلا رشد اقتصادی چشمگیری را تجربه کند و آمریکاییها در شرایط قیمت 120 دلاری نفت، رسما برای التماس صادرات نفت ونزوئلا (و زیر پا گذاشتن تحریمهای خود) هیئتی را به کاراکاس بفرستند!
2- ایران در دو سه سال گذشته، بیاعتنایی به تحریمهای آمریکا را به واسطه گسترش تجارتهای نفتی و غیرنفتی به رخ کشید. سال گذشته بنزین ایران - در ازای دریافت ۹ تن طلای مورد نیاز کشور- به ونزوئلا رسید. ساخت پالایشگاه ستاره خلیجفارس به همت قرارگاه خاتمالانبیای سپاه، نه تنها کشور را خودکفا کرد، بلکه به سطح صادرات بنزین رساند. این سیلی، به اندازه سیلیهای آبدار هوافضای سپاه و سپاه قدس بر گوش دشمنان، ضرب داشت.
حالا بازتاب درخشش ستاره خلیجفارس، در دریای کارائیب هم قابل رؤیت بود. ما یک دهه قبل در کشورهای آمریکای لاتین، خط تولید تراکتور و برخی خودروها را راه انداخته و ارزآوری داشتیم. همچنین به همت مهندسان ایرانی، مسکنسازی انبوه کردیم و درآمد ارزی قابل توجهی کسب کردیم. در سالهای اخیر هم، به هنگام تحریم غرب و نیاز ما به بنزین، این ونزوئلا بود که به عنوان متحد استراتژیک، بخشی از نیاز ما را تامین کرد. همچنین توافقاتی در زمینه ساخت نخستین کارخانه پهپادسازی در ونزوئلا به دست مهندسان ایرانی انجام شده است.
3- فراتر از معاملات نفتی و بیاعتنا به تحریمهای آمریکا، ونزوئلا سفارش ساخت ۴ کشتی به ارزش جمعا ۹۶۰ میلیون دلار را به شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) داده بود که اکنون دومین آن (آفراماکس-۲ در جریان سفر آقای مادورو به تهران، تحویل طرف ونزوئلایی شده است. نفتکش افراماکس-۲ توانایی حمل ۱۱۳ هزار تن نفت خام معادل ۷۵۰ هزار بشکه را داراست.
بدین ترتیب کشورمان در میان انگشتشمار کشورهای تولیدکننده نفتکشهای غولپیکر عرضاندام میکند. آورده ارزی ساخت و فروش چهار فروند نفتکش به ونزوئلا، تقریبا معادل کل صادرات ما به اروپا در طول یک سال است.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 از سوریه تا ونزوئلا
ایران توانست؛ آمریکا نتوانست -۲
4- حجم صادرات سالانه ایران به کل اروپا در سالهای اخیر 800 تا 900 میلیون یورو بوده است. کل عرض و طول اروپا با برجام چقدر به درد ما خورد و چقدر کلاهبرداری و عهدشکنی کردند؟ و ونزوئلا به تنهایی و بدون برجام، چقدر به کمک ما آمد؟ با برجام، هواپیمای آقای ظریف در آلمان بدون بنزین ماند و به قول خود او، ایران نتوانست حتی یک حساب بانکی در لندن باز کند؛ اما بدون برجام، بنزین به ونزوئلا فروختیم و 9 تن طلا گرفتیم. باید عنایت داشت که «ونزوئلا»ها در آمریکای لاتین، آفریقا، شرق و غرب آسیا - و حتی اروپا - کم نیستند؛ مشروط بر اینکه از توهم قرن نوزدهمی و قرن بیستمی رها شویم. توهمی که خیال میکند انگلیس و فرانسه یا آلمان و آمریکا بر همه جهان کدخدایی میکنند. به عنوان یک مثال و مقایسه مشابه، در برخی سالها تجارت ما فقط با کشور عراق، چندین برابر تجارت 3-4 میلیاردی با کل اروپا بوده است. بر این مبنا میتوان ادعا کرد «فراغرب، کلید عبور از تحریمهای غرب است».
5- از اهمیت ابعاد اقتصادی و ضدتحریمی روابط با ونزوئلا که بگذریم، ابعاد سیاسی ماجرا نیز واجد اهمیت راهبردی است. اراده حکیمانه ایران بر اراده مستکبرانه آمریکا، نه فقط در منطقه غرب آسیا (سوریه و عراق و لبنان و یمن و فلسطین) غلبه کرد و توانست متحدان خود را از جمله در سوریه - یا وجود جنگ نیابتی غرب - حفظ کند، بلکه در آمریکای لاتین و ونزوئلا هم توانست بر اراده آمریکا چیره شود. اگر روزی ادعا میشد آمریکا اقتصاد ونزوئلا را با خاک یکسان کرده و دولت مادورو کارش تمام است، اکنون بسیاری از رسانهها همانند سایت «عصر ایران» (وابسته به طیف مدعی اعتدال و اصلاحات) اتفاقنظر دارند:
«تحریمهای اقتصادی آمریکا علیه ونزوئلا شکست خورده و اقتصاد ونزوئلا، در مسیر رشد قرار گرفته است. ونزوئلا در ماههای اخیر شاهد رشد و بازگشت رونق اقتصادی است. بهرغم استمرار تحریمهای دولت آمریکا علیه فروش نفت ونزوئلا، تدابیر اقتصادی دولتمردان ونزوئلا، این کشور را در مسیر توسعه قرار داده است. رئیسجمهوری ونزوئلا هفته گذشته گفت که اقتصاد ونزوئلا در سه ماهه اول سال 2022 رشدی دو رقمی داشته است. رصدخانه مالی ونزوئلا در گزارش خود تخمین میزند که اگر این روند رشد ادامه یابد و با تولید تقریبی 600 هزار بشکه نفت در روز، تولید ناخالص داخلی ونزوئلا در سال جاری حدود 8 درصد رشد خواهد کرد. اما برآوردهای دولت ونزوئلا برای سال جاری میلادی رشد اقتصادی دورقمی است و حتی بانک کرِدیت سوئیس رشد اقتصادی 20 درصدی برای اقتصاد ونزوئلا در سال جاری میلادی پیشبینی کرده است. ونزوئلا در دوران سختیهای ناشی از تحریم نفتی آمریکا، با کمک روسیه و ایران توانست نفت خود را به صورت محدود به کشورهای شرق آسیا بفروشد و از فروپاشی اقتصاد خود جلوگیری کند. همچنین خدمات فنی و مهندسی ایرانی در زمینه احیای پالایشگاههای ونزوئلا برای این کشور اهمیت ویژهای داشته است و توانست در دوران سختیهای ناشی از تحریم نفتی، چراغ تولید و پالایش محصولات نفتی این کشور را روشن نگه داشته و از فروپاشی صنعت نفت ونزوئلا جلوگیری کند».
6- اجازه بدهید بعد دیگری از ماجرا را با هم مرور کنیم. دولت آمریکا اخیرا «برای کسب اطلاعات درباره سپاه جایزه تعیین و اعلام کرد «به افرادی که از شبکه مالی سپاه ایران اطلاعاتی داشته باشند، ۱۵ میلیون دلار جایزه پرداخت خواهیم کرد. نیروی قدس سپاه پاسداران ایران از ابزارهای مختلف مالی، برای دور زدن تحریمهای آمریکا استفاده میکند». این اعتراف بزرگی است مبنی بر اینکه یک دلیل دشمنی با سپاه و نیروی قدس آن، موفقیت در دور زدن و بیاثر کردن تحریمها در ابعاد مختلف است.
خوب دقت کنیم! آمریکاییها ادعا میکردند «ایران پس از ترور ژنرال سلیمانی، منفعل شده و از سوریه عقب مینشیند». اما رویای آنها کابوس شد، وقتی پارسال و پیرارسال دیدند ایران وارد کاراکاس (پایتخت ونزوئلا) شده و ونزوئلاییها، تصاویر سردار سلیمانی را کنار قهرمانان آمریکای لاتین (چگوارا و..) سر دست میگیرند». این هم ترجمان دیگری از سخنان کریس مورفی سناتور آمریکایی است که 14 دیماه 98 (پس از ترور سردار سلیمانی) گفته بود «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناکتر بود یا الان که کشته شده است؟».
♦️ روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
♦️پانزده کشور اول دنیا در زمینه بیشترین مرگ و میر های کرونایی:
-آمریکا 117نفر، اول
-تایوان 109 نفر، دوم
-فرانسه 92 نفر، سوم
-روسیه، برزیل، آلمان، آفریقای جنوبی، انگلیس، کره جنوبی و...
🔹 #ایران بدون برجام و FATF، و بدون فایزر و مدرنا و جانسون اند جانسون، فقط دو قربانی.
@IMANI_mohammad
.
لعنت ابدی
♦️این روزها، سیزدهمین سالگرد انتخابات 1388 است. هر وقت یادتان رفت که بانیان و کاسبان واقعی تحریم ها چه کسانی بودند، حتما گزارش 28 مهر ماه 1388 روزنامه آمریکایی را بازخوانی کنید.
🔹لس آنجلس تایمز، به نقل از "جان هانا" مقام آمریکایی خبر داده بود: "مطمئناً پیامی که از گردهمایی فعالان اپوزیسیون ایران-که درمیان آنها افراد نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و باید هرچه شدیدتر باشد؛ تحریم باید بصورت شوک واردشود که فلج کند و نه به صورت واکسن"!
♦️آقای روحانی مهر ماه 1399 گفته بود "آمریکاییها اعلام کردند دهها میلیارد دلار به ایران لطمه زدیم. آنها در کاخ سفید با تحریم ضد انسانی، جلوی دارو و مواد غذایی را گرفتند و بزرگترین توحش را انجام دادند. مردم اگر میخواهند برای کمبود و مشکلات لعن و نفرین کنند، آدرس جنایات، کاخ سفید در واشنگتن است ".
🔹ملت ما بر همین اساس، دولتمردان آمریکایی را لعنت می کنند، اما ضمنا لعنت منافقینی را که گرای تحریم ها را به دشمن دادند، فراموش نمی کنند.
@IMANI_mohammad
🔹آقای عبدالملکی، امروز از "وزارت تعاون، کار و رفاه" استعفا داد. منتقدان او، روی برخی تدبیر هایش (از جمله افزایش 57 درصدی حقو ق کارگران) انگشت می گذارند. و موافقانش، به برکناری برخی مدیران ناسالم از شرکت های بزرگ زیر مجموعه "شستا" (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی) و هلدینگ های تابعه استناد می کنند.
♦️موضوع این نوشته اما، نقد عملکرد عبدالملکی نیست. او به هر دلیل، از ادامه وزارت کناره گیری کرد. آن هم در روزی که مجلس، وزیر صمت را برای سوال به مجلس فراخواند و به او کارت زرد داد.
🔹یاد ماجرای عجیب تعیین وزیر رفاه در دولت سابق افتادم. آقای علی ربیعی پس از انجام استیضاح، از این وزارت برکنار شده بود. آن زمان، دو سال از وزارت آقای محمد شریعتمداری در "صمت" (صنعت، معدن و تجارت) می گذشت و عملکرد او در دو حوزه صنعت و تجارت، مورد اعتراض گسترده عمومی بود.
♦️تابستان سال۱۳۹۷، فشار افکار عمومی موجب طرح چندباره و جدی استیضاح محمد شریعتمداری در مجلس دهم بشده بود. او پس از انتقادات فراوان، دیگر حاضر به حضور در کمیسیون مربوطه هم نبود و همین، استیضاح را جدی تر کرد.
🔹طرح استیضاح در ۱۵ محور ارائه شده بود، از جمله عدم مدیریت بازار و افزایش بیرویه قیمتها، عدم مدیریت صحیح بر تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی، وجود فساد و رانت در واردات خودرو و ثبت سفارش برای دریافت ارز و ... اما شریعتمداری ناگهان ۲۸ مهر ۱۳۹۷ استعفا داد و از استیضاح گریخت.
♦️تا اینجای کار، خیلی عجیب نبود. اتفاق شگفت انگیز آن بود که آقای روحانی، فردای استعفای شریعتمداری از "وزارت صمت، او را برای نامزد تصدی وزارت رفاه، به مجلس معرفی کرد! شریعتمداری هم، مانند نعمت زاده که در دولت اول روحانی وزیر صمت شد، رئیس ستاد انتخاباتی روحانی بود.
🔹در اثر سیاسی کاری روحانی و مجلس دهم، وزیری که تحت فشار شدید افکار عمومی بود و برکناری وی قطعی می نمود، توانست رای اعتماد دوباره بگیرد و این بار، وزیر تعاون، کار و رفاه شود!
@IMANI_mohammad
لاف لیرالیسم
و نسخه "مرده شور ببره"!
♦️دیاکو حسینی (از مدیران مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری در دولت سابق) توییت زده: "اگر روزی مجبور باشید با یک گوریل ۲۲۰ کیلویی در یک اتاق دربسته زندگی کنید، برای زنده ماندن، به ذکاوت و ظرافت رفتار بیش از قدرت بدنی و شجاعت نیاز خواهید داشت. همینطور برای زندگی با قدرتهای بزرگ در یک سیستم بینالمللی بسته".
🔹اولین قانونِ زیستن در جنگل جهانی، قوی شدن است، نه خلع قدرت خویش، که استارتش را با برجام زدند و آمریکا را حریص تر کردند. طبیعتا رجال تراز فهم آقای دیاکو حسینی، شاهان قاجاری و پهلوی هستند که برای بقای خود، وطن فروشی و قدرت فروشی کردند و از کشور، مستعمره ساختند.
♦️جالب و تلخ این که ناصرالدین شاه با همه امتیازات واگذار کرده می گفت "ای مردوه شور این سلطنت را ببرد که شاه به خاطر اعتراض و نگرانی، سفیر انگلیس یا روس، نمی تواند به شمال یا جنوب مملکت خود سفر کند"! مشابه همین احساس تحقیر شدگی به دفعات، در زندگی رضاخان و محمد رضا پهلوی و خاطرات نزدیکان آنها دیده می شود.
🔹نسخه "قبول زندگی در قفس با گوریل"، نسخه حقارت و زبونی است. و سرانجام آن، پایمال شدن. چنین زیستنی در اثر القائات مستکبران، اسارت است، نه آزادی و آزادگی.
♦️اما لیبرال مآب ها در کنار همه تناقضات خود، این را هم به ثبت رسانده اند که مدعی آزادی خواهی باشند و آزادی را برترین ارزش بخوانند، و ضمنا نسخه واگذاری آن به قدرت ها را تجویز کنند!
🔹بله می شود خود را در قفس آمریکا پنداشت و حتی رام و پروار آنها هم شد، چنان که محمد رضا پهلوی و درباریانش و غربگرایان همسو با فروش مملکت کردند. اما ملت ایران، اراده کرده آزاد زندگی کند. برای همین هم هست که بیش از چهار دهه، ایستادگی نشان داده است. بدون این ایستادگی، محال بود انقلاب پایدار بماند.
@IMANI_mohammad