💢۳) منفعل یا مدعی و طلبکار؟
🔹دفاع از حجاب، دفاع از کرامت و شخصیت ممتاز زن، و ممانعت از نگاه ابزاری و بهرهکشانه جنسی نسبت به اوست. اما سرمایهسالاری و امپراتوری غرب که متهم ماجراست، صورت مسئله را تحریف کرده و حجاب را محدودیت و نقض حقوق زن جا میزند.
♦️درست است که ما از حجاب و عفاف (حریم و حیثیت خود) در برابر تهاجم غرب غارتگر دفاع میکنیم، اما در اصل به نیابت از خود و همه بشریت، در این باره مدعی هستیم و باید طلبکارانه حرف بزنیم. رهبر حکیم انقلاب 13 دی ماه 1383 در دیدار دانشجویان دانشگاههای استان یزد، در این باره یادآور شدند:
🔹«حجاب زن، تکریم زن است. در همین اروپا تا 200- 300 سال پیش، زنهای اعیان و اشراف، حجابی روی صورتشان میانداختند... در ایران باستان، زنهای اعیان و اشراف و رؤسا همه با حجاب بودند؛ زنهای افراد پائین و طبقات پست، نه، بیحجاب هم میآمدند؛ مانعی هم نبود.
♦️اسلام آمد این تبعیض را گذاشت کنار، گفت: نه خیر، زن باید با حجاب باشد؛ یعنی این تکریم مال همه زنان است. آن وقت آنها حالا شدهاند طلبکار، ما شدهایم بدهکار! آنها بدهکارند؛ آنها باید بگویند چرا زن را مثل یک کالا وسیله شهوترانی قرار دادند...
🔹دختر دانشجو را تو دانشگاه راه نمیدهند، به خاطر اینکه روسری دارد، آن وقت به ما میگویند چرا شما حجاب را اجباری کردید! این در جهت کرامت زن است، آن در جهت پردهدری و بیاحترامی به زن است».
@IMANI_mohammad
💢۴) تبعیض فاحش در مجالس رسمی غرب
🔹رهبر انقلاب همچنین 14 دی ماه 1390 در سومین نشست اندیشههای راهبردی یادآور شدند:
♦️«این احتمال در همان پروتکلهای صهیونیسم کاملاً پیشبینی شده. یعنی ضایع کردن جنس زن و او را مظهری برای استفاده شهوانی مرد قرار دادن، در مواد آن پروتکلها هست.
🔹حالا ممکن است کسی در اعتبار و صحت سند آن پروتکل خدشه کند، لیکن وقتی آدم، دستگاه صهیونیسم و شبکه تبلیغاتی صهیونیسم را ملاحظه میکند، میبیند عملاً همین کار را میکنند؛ زن را ضایع میکنند. یعنی آنچنان رسم و عرف و عادتِ لایتخلف شده که کسانی جرأت نمیکنند برخلاف آن رفتار کنند.
♦️در یک مجلس رسمی، یک مرد باید با لباس رسمی بیاید؛ پاپیون بزند، یقهاش بسته باشد، آستینش هم تا سر مچ باشد؛ نه اجازه دارد شلوارک بپوشد، نه اجازه دارد تیشرت بپوشد؛ اما یک خانم در همان جلسه رسمی، حتماً بایستی بخشهای مهمی از بدنش عریان باشد؛ اگر پوشیده کامل بیاید، محل اشکال است؛ اگر بدون جذابیتها بیاید، محل اشکال است؛ اگر آرایش نکرده بیاید، محل اشکال است!
🔹در غرب، بخصوص در آمریکا و در شمال اروپا- کشورهای اسکاندیناوی- مراکزی وجود دارد که اصلاً بنای کارش بر عرضه جنسی زن در مقابل مرد است؛ در روزنامهها و مجلات هم تبلیغ میشود، هیچ کس هم اعتراض نمیکند! این شده عرف.
♦️چه ضربهای برای زن از این بالاتر؟ الگو درست کردن برای زنان به این شکل، یکی از بزرگترین ضربههایی است که دارند میزنند. بنابراین نباید در مقابل این فرهنگ غلط انفعال داشت».
@IMANI_mohammad
💢۵) بدفهمی درباره زن و خانواده
🔹حضرت آیتالله خامنهای همچنین در تاریخ اول خرداد 1390، به آسیبشناسی فهم غلط از مسئله پرداختند و خاطرنشان کردند:
♦️«درباره مسئله زن، اساس مشکل، دو چیز است؛ یکی نگاه غلط و بد فهمیدن جایگاه زن و شأن زن در جامعه؛ که این بدفهمی از غرب شروع شده و خیلی هم قدیمی و ریشهدار نیست. شاید در حدود صد سال، صد و پنجاه سال بیشتر در غرب سابقه ندارد و از غرب سرریز شده است به جوامع دیگر... نقطه دوم که اساس مشکل است، بد فهمیدن مسئله خانواده و بد عمل کردن در رفتارهای داخل خانواده است...
🔹در مورد مسئله اول، اشکال اینجاست که یک نامعادلهای را بهتدریج به وجود آوردهاند؛ یک طرف ذینفع، یک طرف مورد انتفاع؛ بشریت را این جوری تقسیم کردهاند. طرفِ ذینفع مرد است، طرفِ مورد انتفاع عبارت است از زن. شأن اجتماعی زن را اینجوری تعریف کردند...
♦️به نظر من بزرگترین ضربه، بزرگترین اهانت، بزرگترین حقکشی که در زمینه مسئله زن انجام گرفته، همین است. در محیط اجتماعی، فرهنگی شکل بگیرد که زن به عنوان یک طرفِ مورد انتفاع، برای استفاده یک طرفِ ذینفع مطرح شود؛ این متأسفانه جا افتاده. اگر کسی خلاف این را بگوید، علیه او جنجال میکنند...
🔹سیاست راهبردىِ اساسىِ بنیانی غرب بر عرضه شدن و هرزه شدن زن است و حجاب مخالف آن است. این مسئله، تبعات بسیار جانکاه خودش را در جوامع بشری به وجود آورده: مسئله سست شدن بنیان خانواده، مسئله آمار گریهآور و تأسفبار تجارت زنان.
♦️امروز در دنیا طبق گزارشی که داده شده- که این گزارش به نظرم گزارش سازمان ملل است؛ گزارش یک مرکز رسمی است- سریعالرشدترین تجارتهای دنیا، تجارت زنان و قاچاق زنان است.
🔹بدترین کشورها هم در این زمینه، چند تا کشورند؛ از جمله رژیم صهیونیستی. زنان و دختران را با عنوان پیدا کردن کار و عنوان ازدواج و این حرفها، از کشورهای فقیر، از آمریکای لاتین، از برخی کشورهای آسیا، از برخی کشورهای فقیر اروپا جمع میکنند و میبرند آنها را در شرایط بسیار سختی تحویل مراکزی میدهند که انسان از تصور آنها و نام آنها تنش میلرزد.
♦️همه اینها مبتنی است بر این نگاه غلط، این نامعادله ظالمانه در مورد جایگاه زن در جامعه. پدیده کودکان نامشروع- که بالاترین آمار کودکان نامشروع هم در آمریکاست- پدیده زندگیهای مشترکی که بدون ازدواج انجام میگیرد؛ یعنی در حقیقت نابود کردن کانون خانواده و محیط گرم و صمیمی خانواده و برکات خانواده، محروم کردن بشر از این برکات؛ باید برای این، یک فکری کرد.
🔹باید جایگاه زن را تعریف کرد و در مقابل منطق هوچیگرانه غربی بهجد ایستاد. یک وقتی از من سؤال کردند که شما در مقابل آنچه که غربیها درباره مسئله زن در کشور میگویند، چه دفاعی دارید؟ من گفتم ما دفاع نداریم، ما هجوم داریم!
♦️ما در مسئله زن، از غرب طلبکاریم؛ ما مدعی غربیم؛ آنها هستند که دارند به زن ظلم میکنند، تحقیر میکنند، جایگاه زن را پایین میآورند؛ مورد اهانت شخصیتی قرار میدهند؛ آنها باید جواب بدهند. جمهوری اسلامی در این زمینه یک مسئولیتی دارد.
🔹جمهوری اسلامی در مسئله زن باید به طور صریح و بدون هیچ مجامله، حرف خودش را- که عمدتاً اعتراض به نگاه غربی و این نامعادله ظالمانه غربی است- بگوید. با این نگاه، آن وقت مسئله حجاب، مسئله نوع ارتباط زن و مرد، همه معنا پیدا میکند».
@IMANI_mohammad
💢۶) ناتوی فرهنگی ترسیده است
🔹از هر صد نفر، چند نفر به چشم خود، برخورد گشت ارشاد با یک فرد بد حجاب (متخلف از قانون) را دیدهاند؟ و چند نفر، صرفا بر اساس فضاسازیهای رسانهای قضاوت میکنند؟
♦️مقایسه کنید با حجم اعمال قانون پلیس، مثلا نسبت به رانندگان متخلف از قوانین راهنمایی و رانندگی، که اغلب ما بارها دیده، یا موضوع آن بوده ایم. اما فضا سازی تبلیغاتی، به گونهای است که انگار گشت ارشاد، تمام شهر و خیابانها را فرا گرفته و دارند اتوبوس اتوبوس، آدم بدحجاب بازداشت میکنند!
🔹روشن است که سوژههای انحرافی مانند گشت ارشاد و مخالفت با حجاب اجباری و... بهانه است. این فضاسازی و مجادله، فرع بر سیاست رسانهای مهاجمی است که از اتاق فرمان ناتوی فرهنگی در رسانههای همسو سرریز میشود.
♦️واقعیت ماجرا این است کهستیزهجویی گسترده با احکام اسلامی، از سر ترس و اضطراب و انفعال غرب است و نه ابتکار عمل. آنها میبینند که یک سرود ساده مثل «سلام فرمانده»، چگونه کشور به کشور و قاره به قاره میرود و به زبانهای مختلف بازخوانی میشود. دیدند در نیجریه و فلسطین و لبنان و یمن و بحرین و عراق، چه دگرگونیهای معجزهآسایی در اثر نفوذ انقلاب اسلامی پدید آمد.
💢خواب لیبرالیسم وارونه تعبیر شد
🔹واقعیت صحنه، همان است که عبدالکریم سروش- از پیشاهنگان ترویج لیبرالیسم و سکولاریسم در ایران- دو بار بازگو کرد. او 4 اسفند 1388 در دانشگاه دلفت هلند اذعان کرد:
♦️«تز سکولارها درباره جدایی حکومت از دین، در جهان واژگونه شده است؛ به این دلیل که وجود دین را در عمق زندگی ایرانیان و بازگشت دین را در مغرب زمین میتوانیم ببینیم. آنچه گمان میرفت رو به احتضار میرود یا مرده است، خوب یا بد، ظاهرا تجدید حیات کرده، برخاسته و دیگران را به نگرانی افکنده است.
🔹سکولاریسم که قرار بود نسبت به ادیان بیطرف باشد، اکنونستیزهگر شده و با برخی ادیان رسما درمیآویزد و میستیزد و وجود اجتماعی آنان را تحمل نمیکند». ♦️سروش همچنین 11 مرداد 1386 در جمع عناصر ضدانقلاب در پاریس تصریح کرد: «رفته رفته سکولاریسم وارد دوره ستیزگر و میلیتانت[نظامیگرانه] میشود و مدارا و هاضمه قوی پیشین را از دست داده است. پیشبینی ضعیف شدن تدریجی ادیان باطل از آب درآمده.
🔹در این 20، 30 سال از جامعهشناسان بزرگ میشنوید که ادیان در حال قوت گرفتن هستند. سکولاریسم و لیبرالیسم هاضمهاش برای بلعیدن ادیان ضعیف، قوی بود اما دین قوی و فربه از گلویش پایین نمیرود و لذاستیزهگر میشود...
♦️آمریکا حمله کرد به افغانستان و عراق، هر دو کشور در قانون اساسی تازه خود نوشتند ما باید قوانینمان را از شرع بگیریم، چیزی که در مخیله آمریکاییها نمیگنجید. سكولاريسم صدامي تبديل شد به آنتي سكولاريسم. حکومتهای اروپایی در مواجهه با اقلیتهای دینی نیرومند، مدارای خود را از دست میدهند.».
@IMANI_mohammad
💢۷) ذائقهسازی غرب؛
از ترویج تریاک تا کشف حجاب
🔹رهبر انقلاب، 23 مهر 1391 در بجنورد و در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، به موضوع مهم ذائقهسازی و سلیقهسازی از سوی استعمارگران برای نابودی فرهنگ ملتها پرداختند و گفتند:
♦️« غربیها در مثل کشور ما که استعمارِ مستقیم وجود نداشت و به برکت مجاهدت یک عده از بزرگان، انگلیسها نتوانستند به طور مستقیم وارد شوند، افرادی را عامل خودشان کردند.... فرهنگ غربی، فرهنگ مهاجم است؛ هرجا وارد شود، هویت ملتها را از بین می برد...
🔹من در دهه ۳۰ و ۴۰، در منطقه جنوب خراسان، بزرگان و افراد صاحب فکر و پیرمردهایی را دیدم که یادشان بود که انگلیسیها چگونه تریاک را با شیوههای مخصوصی در بین مردم رایج میکردند؛ والّا مردم تریاک کشیدن بلد نبودند. با همین روشها بود که مواد مخدر به تدریج در داخل کشور توسعه پیدا کرد. فرهنگ غربی اینجوری است...
♦️بنده طرفدار این نیستم که حالا در مورد لباس، در مورد مسکن، در مورد سایر چیزها، یکباره یک حرکت جمعی و عمومی انجام بگیرد؛ نه، این کارها باید به تدریج انجام بگیرد؛ دستوری هم نیست؛ اینها فرهنگسازی لازم دارد. همانطور که گفتم، کار نخبگان است، کار فرهنگسازان است. و شما جوانها باید خودتان را برای این آماده کنید؛ این، رسالت اصلی است...
🔹من از فیلمهای داخل خود آمریکا خبری ندارم؛ اما آنچه که برای ملتهای دیگر میسازند، جنبه تهاجم دارد. چند سال پیش از این در خبرها بود که در بعضی از کشورهای بزرگ اروپایی تصمیم گرفته شد که با فیلمهای آمریکایی مقابله شود. آنها مسلمان نیستند، اما آنها هم احساس خطر میکردند؛ آنها هم احساس تهاجم میکردند.
♦️(دشمنان) سلیقهسازی میکنند، فرهنگسازی میکنند؛ بعد از آنکه سلیقهها را عوض کردند، ذائقهها را عوض کردند، آن وقت اگر احتیاج به زر و زور بود، دلارها را وارد میکنند، نیروهای نظامی و ژنرالها را وارد میکنند. این، شیوه حرکت غربیهاست».
@IMANI_mohammad
💢۸) آن خانم بدحجاب هم
دلباخته آرمانهاست
🔹صیانت از حجاب و عفاف در جامعه به عنوان یک الزام شرعی، اخلاقی، عقلی و قانونی، یک مسئولیت جامعالاطراف عمومی است. اما اهتمام ضروری به این مسئولیت، مانع از نگرش دلسوزانه نیست. چنان که رهبر انقلاب 19 مهر 1391 در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی فرمودند:
♦️«خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال کنید، بعد به این کانونهای فرهنگی- هنری بروید و پذیرای جوانها باشید. با روی خوش هم پذیرا باشید؛ با سماحت، با مدارا. فرمود: «و سنّهًْ من نبیّه»، که ظاهراً عبارت است از «مداراهًْ النّاس»؛ مدارا کنید. ممکن است ظاهر زنندهای داشته باشد؛ داشته باشد.
🔹بعضی از همینهایی که در استقبالِ امروز بودند و شما- هم جناب آقای مهماننواز، هم بقیه آقایان- الان در این تریبون از آنها تعریف کردید، خانمهایی بودند که در عرف معمولی به آنها میگویند «خانم بدحجاب»؛ اشک هم از چشمش دارد میریزد.
♦️حالا چه کار کنیم؟ ردش کنید؟ مصلحت است؟ حق است؟ نه، دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته به این اهداف و آرمانهاست. او یک نقصی دارد. مگر من نقص ندارم؟
🔹نقص او ظاهر است، نقصهای این حقیر باطن است؛ نمیبینند. «گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم/ آیا تو چنان که مینمایی هستی؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهی از منکر هم میکند؛ نهی از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت».
@IMANI_mohammad
💢 گدایی از ایران
با زبان تهدید و فریب!
🔹جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اروپا دیروز یادداشتی را در روزنامه فایننشال تایمز منتشر که حاوی یک خبر مهم درباره پیروزی ملت ایران و یک بلوف بود.
♦️اروپایی ها البته روزگار بسیار بدی را می گذراند. هم قافیه جنگ نظامی (اوکراین) و هم تحریم و جنگ اقتصادی در مقابل روسیه را باخته اند و با بحران انرژی (نفت و گاز) دست و پنجه نرم می کند. این بحران برای آنها در فصل سرما، شکننده تر و غیر قابل تحمل خواهد شد.
🔹بورل در یادداشت خود اعتراف می کرد: "فشار حداکثری [آمریکا با همراهی اروپا] علیه ایران شکست خورده است". این خبر آن قدر آشکار است که حتی مقامات دولت بایدن هم -با وجود این که قدرت چانه زنی شان را نابود می کرد- بارها گفتند "سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست فاحشی خورده است".
♦️بورل در عین حال و در حالی که غرب زیر بار بحران اوکراین درمانده شده، ادعا می کند:"فضا برای مصالحههای قابل توجه، دیگر تمام شده است. من متنی را روی میز گذاشته ام که با جزئیات دقیق به لغو تحریم ها و همچنین گام های هسته ای برای احیای برجام می پردازد. اگر توافق رد شود، ما در معرض خطر یک بحران هسته ای خطرناک هستیم که در برابر چشم انداز افزایش انزوای ایران و مردم آن قرار دارد".
🔹همزمان، انریکه مورا نماینده اروپا در مذاکرات توییت زده : "بهترین توافقِ ممکن برای تمامی طرفها، اکنون روی میز است. این توافق، منافع اقتصادی روشن و قابل اندازهگیری برای مردم ایران و منافع قابل تأییدِ عدم اشاعه هسته ای را ضمانت میکند. من تمامی طرفها را به برداشتن آخرین گام دعوت میکنم".
♦️سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش گفته "ما درحال بررسی پیش نویس تفاهم برای بازگشت متقابل به برجام هستیم که بورل با ما و ایران به اشتراک گذاشته. ما پاسخ خود را به اتحادیه اروپا اعلام خواهیم کرد. امیدواریم ایران در نهایت از فرصتی که مدتی در مقابل این کشور قرار دارد، استفاده کند".
🔹هماهنگی اروپا با آمریکا، چه در موضوع اخیر و چه در هفت سال نفض برجام، کاملا روشن است. طرف اروپایی با وجود نیاز حیاتی به منابع انرژی و نقش امنیت ساز و منحصر به فرد ایران در منطقه، هرگز نتوانست نقشی مستقل در راستای منافع خود ایفا کند.
♦️اعتراف به شکست فشار حداکثری، اعتراف به دست برتر ایران است. ایران تدریجا اما با شیب کاملا مثبت در یک سال اخیر، در حال افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی، دسترسی بیشتر به درآمد ها، گسترش دیپلماسی اقتصادی و شرکای منطقه ای و غیر منطقه ای، و ضمنا مهندسی نظم جهانی جدید است.
🔹اگر ایران در سال 99-1398 تسلیم فشار حداکثری نشد، به طریق اولی، اکنون که آن فشار از هم پاشیده و آمریکا و اروپا (ولو با زبان تهدید!) علنا گدایی خرید نفت را می کنند، تسلیم عملیات روانی نخواهد شد. ایران هرگز نمی پذیرد که کلاهبرداری برجامی غرب، بار دیگر و به شکلی خطرناک تر در آینده نزدیک تکرار شود.
♦️مطالبات ایران روشن است: تحریم ها باید به شکلی لغو شود که امکان انتفاع پایدار ایران در حوزه معاملات نفتی و مبادلات بانکی و مالی فراهم شود و طرف مقابل، تضمین معتبری ارائه دهد که عهدشکنی گذشته تکرار نشود.
🔹غرب اگر تضمین معتبری نمی دهد، لاجرم باید اجرای تعهدات ایران هم، تدریجی و برگشت پذیر باشد. به عنوان مثال، مواد غنی سازی شده به جای انتقال به خارج، تحت نظر آژانس در داخل کشور نگهداری شود.
@IMANI_mohammad
.
بازگشت به عصر حجر!
♦️آلمان، پیشرفته ترین اقتصاد اروپا، چند ماه دیگر این شکلی است؛ زندگی غار نشینی!
🔹 تصویر زیر را آلمانی ها در فضای مجازی و درباره سال میلادی جدید منتشر کرده اند که پنج ماه دیگر از راه می رسد.
♦️چند روز قبل هم روزنامه دیلی میل، درباره بازگشت انگلیس «بازگشت به عصر تاریکی» ظرف چند ماه آینده هشدار داد.
🔹اروپا تحت فشار آمریکا دو بار خود زنی و خودکشی کرد؛ یک بار هنگامی که خواست ناتو را به اوکراین گسترش دهد و روسیه را وادار به حمله کرد؛
♦️نوبت دوم، زمانی که خلاف منافع راهبردی اش، جنگ و تحریم انرژی با روسیه راه انداخت، در حالی که وارد کننده است.
@IMANI_mohammad
مسئولیت شناسی
🔹چند سال قبل، وقتی سیل و زازله می آمد، یا برف و کولاک، جاده ها و اتوبان ها را می بست، سطح بحث این بود که شهردار، استاندار و وزیر و رئیس کجاست؟ در سفر آلمان است، یا سفر تفریحی کیش و قشم، که حاضر نیست سفر را متوقف کند؟! چند روز طول می کشید تا برخی از آنها به محل حادثه و بحران برسند.
♦️اما در سیل اخیر، از معاون اول رئیس جمهور تا وزیر کشور، استانداران، فرمانداران و شهرداران، اغلب ضمن بسیج امکانات، به یاری آسیب دیدگان شتافتند و خود در میدان حاضر شدند. موارد مشابه این رویکرد درست را هنگام وقوع چند مورد زلزله، از مدیران شاهد بوده ایم. دم همه این مدیران وظیفه شناس گرم!
🔹حالا سطح بحث فرق کرده است؛ اگر دیروز بحث بر سر این بود که چرا فلان مدیر، چند روز طول می کشد تا به محل حادثه برود و از نزدیک، بحران را مدیریت کند، حالا عده ای مو را از ماست می کشند و حضور مدیران مسئولیت شناس در میدان را نیت خوانی می کنند!
♦️عده ای خرده گیری کرده اند که "چرا فلان شهردار یا نماینده مجلس، هنگام حضور در منطقه سیل زده، چکمه پایش نیست؟ یا چرا از آنها، در حالی که پاچه شلوار شان گِلی است، عکس گرفته شده و لابد می خواستند کار نمایشی انجام دهند"(!)
🔹این که مسئولان، هنگام حادثه، روز باشد یا شب، مسئولیت شناس باشند و از نزدیک، امداد رسانی را مدیریت کنند، وظیفه آنهاست نه امری مستحب. بنابراین خرده گیری و نیت خوانی درباره رفتار آنها بی جاست. چرا که هم کشف انگیزه دشوار است، و هم آنها به وظیفه خود عمل کرده اند و منتی بر سر کسی ندارند.
♦️البته که خدمت به خلق برای رضای خدا، با ظاهر سازی، زمین تا آسمان فرق دارد. اما پیشرفت بسیار مهمی حاصل شده که مدیران بر خلاف گذشته، احساس می کنند وظیفه ای متوجه آنهاست و از این مسئولیت، شانه خالی نمی کنند. این فرهنگ باید تعمیق شود تا هیچ مدیری نتواند از نوکری مردم شانه خالی کند.
@IMANI_mohammad
💢 کیمیای کربلا
و مغناطیس آزادگی -۱
1- از شرق تا غرب عالم، هر جا از عوام و خواص نظرسنجی کنید که بالاترین ارزشها کدام است، بیتردید «اختیار و آزادی»، از پرتکرارترین پاسخها خواهد بود؛ فارغ از این که مراد آنها، «آزادی از چه و برای چه» باشد.
در عین حال، آنها که عمیقتر و انسانیتر درباره آزادی و اختیار سخن گفتهاند، تصریح کردهاند که آزادی بدون مسئولیتپذیری، نه تنها ارزشمند نیست بلکه مصیبت است. آزمون حقیقی، و مرز واقعی بدویت و مدنیت را باید در همینجا جستوجو کرد: بدمستی و کام جویی و افسارگسیختگی به نام آزادی، یا احساس مسئولیت و در اختیار گرفتن تمناها و دلخواهها.
2- انبیا و اولیای الهی، در میدان مجاهدت، طعنه و توهین و تهمت و آزار فراوان به جان خریدند اما پا پس نکشیدند. خداوند اراده کرده بود بندگانش، گوهر وجود را به دست خویش بتراشند و بسازند. آزمون حضرت ابراهیم(ع)، تا میانه آتش بود و آزمون حضرت موسی(ع) تا کرانه دریا.
حضرت ابراهیم(ع) تا پای آتش رفت؛ آتشی چنان شعلهور که اطرافیان نمرود، مجبور شدند ابراهیم را با منجنیق به درون آتش پرتاب کنند. اما وقتی ابراهیم(ع) استقامت و اخلاص نشان داد، آتش به اذن الهی بر او سرد و سلامت شد.
حضرت موسی(ع) و قوم او نیز، تا لب دریای نیل و محاصره لشکر فرعون آزموده شدند و پس از آن، دریا به اذن الهی شکافته شد و پس از نجات یاران موسی، فرعون و لشکرش غرق شدند.
3- اما قله تمدنسازی، ماجرای کربلاست که خداوند با آراستن آن در اوج تقابل خیر و شرّ، حجت را بر همه آنها که در دامنه قدم میزنند، تمام کرده است. کسی نمیتواند بگوید که عوام و خواص معاصر امام حسین علیهالسلام، اختیار و آزادی داشتند و او نداشت.
او هم میتوانست مانند خیلیهای دیگر، مسیر کنار آمدن با دربار یزید را انتخاب کند. اما چنین نکرد، چون خدا و پیامبر و مومنان، ابا داشتند: «أَلا وَ إِن الدعِی بْنَ الدعِی قَدْ رَکزَ بَینَ اثْنَتَینِ: بَینَ السلهًْ وَالذلهًْ، وَ هَیهاتَ مِنا الذلهًْ، یأْبَی اللهُ لَنا ذلِک وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ حُجُورٌ طابَتْ وَ طَهُرَتْ وَ أُنُوفٌ حَمِیهًْ وَ نُفُوسٌ أَبِیهًْ؛
آگاه باشید که زنازاده فرزند زنازاده، مرا بین دو چیز مخیّر کرده است: شمشیر و ذلت. و ذلت و خواری هرگز؛ زیرا خداوند و رسول او و مؤمنان ودامنهای پاک و افراد با حمیت و نفوس با غیرت، آن را نمیپسندند».
4- امام، هنگام عزیمت به سمت عراق، وقتی زنهار از روی خیرخواهی برادرش، محمد حنفیه را شنید، فرمان رسول خدا(ص) را بازگو کرد: «يا حسين اُخرُج الى العراق فإن الله قد شاء ان يراك قتيلا. اى حسين به سوى عراق خارج شو که خدا خواسته، تو را كشته ببيند. (و درباره زنان) انّ الله قد شاء ان يراهنّ سبايا. خداوند مىخواهد آنها را اسير ببيند».
خبر، متواتر بود. پیامبر اعظم(ص)، نیم قرن پیشتر، خبر را هنگام تولد حسین(ع) به مادرش فاطمه(س) داده بود. دو دهه پیش از ماجرای کربلا نیز، هنگامی که سپاه امیر حق در مسیر نبرد صفین به کربلا رسیدند، امیر مومنان(ع) خاک کربلا را بویید وگریست و فرمود:
«واهاً لک ایتها التربهًْ ... چه خوشبویی ای خاک! از تو قومی محشور میشوند که بیحساب وارد بهشت میشوند. اینجا بارانداز سواران و قربانگاه عاشقان شهیدی است که هیچکس از گذشتگان بر آنها سبقت نگرفته و هیچکس از آیندگان به مرتبت آنها نمیرسد».
آن روز، حسین(ع) در رکاب پدر بود.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 کیمیای کربلا
و مغناطیس آزادگی -۲
5- تا پیش از ماجرای کربلا، ترس از محاصره و تحریم و تهدید، آخر دنیا بود. نقطه بنبست، و آخر خطی که طاغوتها و مستکبران با نمایش آن، صاحبان حق را وادار به تسلیم میکردند. اما آن روز در کربلا ورق برگشت.
امام در آغاز محاصره به حرّ بن یزید ریاحی فرمود: «لَيْسَ شَأْنى شَأنُ مَنْ يَخافُ الْمَوْتَ، ما أَهْوَنَ الْمَوْتِ عَلى سَبيلِ نَيْلِ الْعِزِّ وَاِحْياءِ الْحَقِّ، لَيْسَ الْمَوْتُ في سَبيلِ الْعِزِّ اِلاّ حَياهًْ خالِدَهًْ وَلَيْسَتِ الْحَياهًْ مَعَ الذُّلِّ اِلاَّالْمَوْتَ الَّذى لاحَياهًْ مَعَهُ، اَفَبِالْمَوْتِ تُخَوِّفُنى... وَهَلْ تَقْدِرُونَ عَلى أَكْثَرِ مِنْ قَتْلى؟! مَرْحَباً بِالْقَتْلِ فيسَبيلِ الله ِ، وَلكِنَّكُمْ لاتَقْدِروُنَ عَلى هَدْمِ مَجْدى وَمَحْوِ عِزّى وَشَرَفى.
شأن و جايگاه من، جايگاه كسى كه از مرگ بترسد نيست. مرگ در راه عزّت و زنده کردن حقّ، چقدر پيش من آسان است. مرگ در راه عزّت، چيزى جز حيات جاودانه نيست و زندگى با ذلّت، جز مرگ و نيستى كه هيچ حياتى همراه ندارد، نيست. آيا مرا با مرگ میترسانيد. آيا بيش از كشتن من میتوانيد؟ آفرين به مرگ در راه خدا، ولى شما نمىتوانيد شكوه مرا نابود كنيد و عزّت و شرافتم را از بين ببريد».
روز عاشورا هم، از شهادت به مثابه پل پیروزی و رستگاری یاد کرد و به یاران خویش فرمود «صَبرًا بَنِي الكِرامِ، فَمَا المَوتُ إلاّ قَنطَرَهًْ تَعبُرُ بِكُم عَنِ البُؤسِ والضَّرّاءِ إلَى الجِنانِ الواسِعَهًْ والنَّعيمِ الدّائِمَةِ، فَأَيُّكُم يَكرَهُ أن يَنتَقِلَ مِن سِجنٍ إلى قَصرٍ.. صبور باشید، ای فرزندان کرامت که مرگ نيست مگر پلی که شما را از سختی و زیان به نعمت دائمی و وسعت بهشت عبور میدهد. كدام يك از شما ناخوش مىدارد كه از زندان به قصر درآيد؟».
6-این کلام برآمده از غیرت و مروّت، از حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است که فرمود: «لايَحِلُّ لِعَينٍ مُؤمِنَهًْ تَرَى اللهَ يُعصى فَتَطرِفَ حَتّى تَغَيِّرَهُ. بر چشم هیچ مؤمنى روا نيست كه ببيند خدا نافرمانى مىشود و چشم خود را فرو بندد، مگر آن كه آن وضع را تغيير دهد». با همین باور هم بود که در مسير عزیمت به كربلا نهیب زد:
«أَلا تَرَوْنَ أَنَّ اَلْحَقَّ لاَ يُعْمَلُ بِهِ وَ أَنَّ اَلْبَاطِلَ لاَ يُتَنَاهَى عَنْهُ لِيَرْغَبَ اَلْمُؤْمِنُ فِي لِقَاءِ اَللهِ مُحِقّاً فَإِنِّي لاَ أَرَى اَلْمَوْتَ إِلاَّ سَعَادَهًْ وَ لاَ اَلْحَيَاهًْ مَعَ اَلظَّالِمِينَ إِلاَّ بَرَماً. آيا نمىبينيد كه به حق عمل نمىشود و از باطل نهى نمىشود؟ بهراستى كه مؤمن بايد به [مرگ و ] ديدار خدا روى آورد. پس من مرگ را جز سعادت، و زندگى با ستمگران را جز رنج و ملال نمىبينم».
7- همان پروردگاری که اراده کرد حسین(ع) را کُشته ببیند، محبت او را مغناطیس جذب دلهای مومنان قرار داد؛ چنان که پيامبر اعظم(ص) فرمود «إنّ لِقَتلِ الحُسينِ حَرارَهًْ في قُلوبِ المُؤمِنينَ لاتَبرُدُ اَبَداً. برای شهادت حسین، حرارتی در دلهای مؤمنان است که هرگز سرد نمیشود».
انگار همین دیروز و تازه به تازه بوده - و نه 1384 سال قبل - که سرور آزادگان فرمود: «من کان باذلا فینا مهجته و موطنا علی لقاءالله نفسه فلیرحل معنا».
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
.
💢کیمیای کربلا
و مغناطیس آزادگی -۳
گوش بده! هنوز این ندا تازه است؛ چون حضرت تصميم گرفت به سوى عراق برود، مقابل جمعيت ايستاد و فرمود:
«سپاس خدا را و همان خواهد شد كه خدا مىخواهد و تغییر و نیرویی نيست مگر به اراده خدا، درود و سلام خدا بر پيامبر او باد. مرگ بر فرزندان آدم، چونان گردنبند بر گردن دختران جوان، نقش بسته است، چقدر شيفته ديدار گذشتگان خود هستم؛ چونان اشتياق يعقوب به يوسف.
براى من قتلگاهى اختيار شده كه آن را خواهم ديد، گويى مىبينم كه گرگهاى بيابان، بندهاى پيكرم را ميان نواويس و كربلا، پاره پاره مىكنند. از روزى كه با قلم [الهى] نگاشته شده، گريزى نيست.
خشنودى خدا، خشنودى ما اهلبيت است. ما بر آزمون او، شكيبایی مىورزيم و او پاداش شكيبايان را به كمال به ما خواهد داد... مَن كانَ فينا باذِلاً مُهجَتَهُ ومُوَطِّنًا عَلى لقاءِاللهِ نَفسَهُ فَليَرحَل معنا، فَإِنّي راحِلٌ مُصبِحًا إنشاءَالله. هر كه در راه ما خون مىدهد و آماده ديدار خداست، پس با ما حرکت کند كه من به خواست خدا، صبح، به راه خواهم افتاد».
8- آدرس این مغناطیس و جاذبه نیرومند را از آن نوجوان اردبیلی بپرسید که راه رئیسجمهور را با گریه بست و گفت: «دستور بدهید دیگر دیگر روضه حضرت قاسم را نخوانند! چرا که نمیگذارند عازم جبهه شوم و میگویند تو سیزده سالهای!». مرحمت بالازاده میگفت و میگریست، تا توانست دل آقای رئیسجمهور را به دست آورد و عازم میدان جنگ و شهادت شود.
و در مدار همان مغناطیس پرقدرت بود که حاج قاسم سلیمانی خطاب به فرعون آمریکایی گفت: «ما ملت شهادتیم، ما ملت امام حسینیم. بپرس؛ ما حوادث سختی را پشتسر گذاشتهایم. بیا! ما منتظریم. مرد این میدان ما هستیم برای شما. شما میدانید این جنگ یعنی نابودی همه امکانات شما. این جنگ را شما شروع میکنید، اما پایانش را ما ترسیم میکنیم».
او و همرزمانش بودند که هیبت و هیمنه استکبار را در غرب آسیا نابود کردند. و همرزم او، جناب سیدحسن نصرالله(حفظهالله) است که گفت: «نَحنُ سَوفَ نَبقی هُنا وسَوفَ یَبقی نِدائُنا أن یَفهَمَهُ الإِمِرِکیّون. أمِرِکیّیون لا یَعرِفون ماذا یَعنی لبّیکَ یا حُسَین. لَبّیکَ یا حُسَین یَعنی أنَّکَ تَکونُ حاضِراً فی المَعرَکَه وَلو کُنتَ وَحدَه وَلو تَرَکَکَ النّاس وَاتَّهَمَکَ النّاس وَخَذَلَکَ النّاس...
ما اینجا خواهیم ماند و ندای ما خواهد ماند که آمریکاییها آن را بفهمند. آمریکاییها نمیدانند لبیک یا حسین یعنی چه؟ لبیک یا حسین یعنی اینکه در معرکه جنگ حاضر باشی، هرچند تنها باشی و هر چند مردم تو را رها کرده باشند و تو را متهم کرده باشند و تو را بییاور گذاشته باشند.
لبیک یا حسین، یعنی تو و مال تو و زن و فرزندانت در این معرکه جنگ باشید. لبیک یا حسین، یعنی مادر فرزندش را به میدان جنگ بفرستد و هنگامی که فرزندش شهید شد و سرش بریده شد و به سوی مادرش انداخته شد، مادرش آن را به خانه برده، خاک و خون را از آن پاک کرده، به او بگوید: از تو راضی هستم؛ خداوند رو سفیدت کند، همانطور که مرا برای روز قیامت و نزد فاطمه زهرا روسفید کردی. این است معنای لبیک یا حسین.
لبیک یا حسین، یعنی مادر و خواهر و زنی میآید تا شوهر یا برادر یا فرزندش را لباس رزم بپوشاند و او را راهی میدان جنگ کند. لبیک یا حسین یعنی زینب(س)، جواز مرگ و شهادت را به برادرش حسین تقدیم کند؛ این یعنی لبیک یا حسین».
💢یادداشت روزنامه کیهان💢
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💢 لبیک یا حسین (ع) یعنی ...
🔹 سید حسن نصرالله خطاب به آمریکایی ها، از معنای "لبیک یا حسین می گوید:
🔻"ما اینجا خواهیم ماند و ندای ما خواهد ماند که آمریکاییها آن را بفهمند. آمریکاییها نمیدانند لبیک یا حسین یعنی چه؟
🔻لبیک یا حسین یعنی اینکه در معرکه جنگ حاضر باشی، هرچند تنها باشی و هر چند مردم تو را رها کرده باشند و تو را متهم کرده باشند و تو را بییاور گذاشته باشند.
🔻لبیک یا حسین، یعنی تو و مال تو و زن و فرزندانت در این معرکه جنگ باشید.
🔻لبیک یا حسین، یعنی مادر فرزندش را به میدان جنگ بفرستد و هنگامی که فرزندش شهید شد و سرش بریده شد و به سوی مادرش انداخته شد، مادرش آن را به خانه برده، خاک و خون را از آن پاک کرده، به او بگوید:
🔻از تو راضی هستم؛ خداوند رو سفیدت کند، همانطور که مرا برای روز قیامت و نزد فاطمه زهرا روسفید کردی. این است معنای لبیک یا حسین.
🔻لبیک یا حسین، یعنی مادر و خواهر و زنی میآید تا شوهر یا برادر یا فرزندش را لباس رزم بپوشاند و او را راهی میدان جنگ کند.
🔻لبیک یا حسین یعنی زینب(س)، جواز مرگ و شهادت را به برادرش حسین تقدیم کند؛ این یعنی لبیک یا حسین".
@IMANI_mohammad
.
اعتراف علیه خود
🔹می گوید "توافقات بین المللی، تضمینی جز قدرت طرفین ندارد"؛ چند سوال:
🔻چرا تعهدات طرفین را همزمان و برگشت پذیر قرار ندادید و دو ماه قبل از فرا رسیدن "روز اجرای برجام"، همه چیز را دادید رفت؟
🔻برنامه هسته ای، بخشی از همین قدرت بازدارنده قدرت بود، چرا واگذار کردید؟
🔻وقتی برجام پوچ از آب درآمد، به جای عبرت گرفتن از اعتماد نسبت به دشمن حیله گر، گفتید باید توان دفاعی و منطقه ای را هم مذاکره (واگذار) کنیم؟!
🔻حالا که آمریکا نه تضمین می دهد و نه تحریم ها را لغو می کند، چرا اصرار دارید به همان روند کلاهبردارانه برگردیم و به نابودی برنامه هسته ای ادامه دهیم؟
🔹از دو حال خارج نیست. یا این واقعیت را که توافق کذایی تضمینی ندارد، می دانستید و با این وجود، سرمایه ملی را نابود کردید، که در این صورت، خیانت شما محرز است.
🔹اما اگر نمی دانستید و به هشدار صاحب نظران دهن کجی کردید و مورد توهین و تهمت قرار دادید، گرفتار حماقت آمیخته به غرور بودید.
🔹اگر برجام را خطای شما به حساب بیاوریم، نمی توانیم اصرار بعدی برای برجام های جدید را حمل بر خطا کنیم و بی تردید آن را خط خیانت و نفوذ می دانیم.
@IMANI_mohammad
.
حاشیه بازی!
🔹دیروز در محل جلسات دولت، تفاهم نامه احداث دو مجتمع پالایشگاهی به ارزش ۱۷.۸ میلیارد دلار امضا شد که بر اساس آن قرار است ساخت پتروپالایشگاه «شهید قاسم سلیمانی» در بندر عباس و پالایشگاه «مروارید مکران» در جاسک، هر کدام با ظرفیت پالایش ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز تامین مالی شود.
♦️این تفاهمنامه بین "بانکهای ملی، تجارت و رفاه کارگران، گروه توسعه تدبیر انرژی، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت سرمایهگذاری اهداف و شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران"، و همچنین بین "گروه اقتصاد مفید و بانکهای ملت، ملی، تجارت و پارسیان" امضا شد.
🔹این خبر رویداد بود؛ اما جریان حاشیه ساز، عکس بالا را که تصویر جلسات دولت روحانی است، کنار تصویر جدید (پایین) گذاشت و نتیجه گرفت که دولت رئیسی با انداختن گلیم به جای فرش در زیر پا، ریاکاری می کند! فضای مجازی ساعت ها پر بود از بحث در این باره که تغییر دکور، ریاکاری و ظاهر سازی هست یا نیست!
♦️اصلا فراموش شد که دولت دست روی دست نگذاشته و مصمم به تاسیس مجتمع های پترو پالایشگاهی با استفاده از ظرفیت های فنی و سرمایه گذاری داخلی است.
@IMANI_mohammad
.
💢برگشتی نیست؛
پلوسی میخ را کوبیده!
♦️"هیل" نشریه کنگره نوشته: "آیا تایوان، اوکراین جدید بایدن خواهد بود؟ چین با قورت دادن تایوان، آخرین میخ را به تابوت سلطه جهانی آمریکا خواهد زد. بایدن هنوز نفهمیده که تایوان برای آینده آمریکا بسیار مهمتر از اوکراین است".
🔹نانسی پلوسی 82 ساله، تایوان برود یا نرود، با ماجراجویی اخیر، میخ بزرگتر را به تابوت کوبید. تحریک چین در حالی که آمریکا در جنگ با اوکراین درمانده شده، خطای راهبردی بود که رئیس کنگره آمریکا مرتکب شد.
♦️چین مسالمت جو تا امروز، پس از این قطعا رفتار متفاوت و رادیکالی را در پیش خواهد گرفت و حتی ممکن است کار به تاخیر افتاده نسبت به تایوان را انجام دهد؛ همان که روسیه ابتدا با شبه جزیره کریمه و سپس دو ایالت اوکراین کرد.
🔹توماس فریدمن تحلیلگر ارشد دموکرات ها در نیویورک تایمز هشدار داده: درگیری همزمان با دو ابرقدرت (روسیه و چین)،اشتباه راهبردی برای آمریکاست و این ناکارآمدی خطرناکی برای سیاست داخلی است که بایدن دموکرات به خاطر متهم شدن به نرمش، پلوسی دموکرات را از سفر منصرف نکرد.
@IMANI_mohammad
.
💢 فربه سازی خط نفاق و تحریف
🔹هیچ مدیری در نظام جمهوری اسلامی حق ندارد پول بیت المال را در حلقوم جریان نفاق و تحریف و معارضه با انقلاب بریزد.
♦️روزنامه زنجیره ای اعتماد، امروز برای چندمین بار، رپرتاژ ی را برای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) منتشر کرده و بالای آن هم عنوان "ویژه" (آگهی) را زده است. اما این آگهی، خبری عادی است که دیگر روزنامه ها طبیعتا به عنوان "خبر" منتشر می کنند: "امضای تفاهم نامه ایجاد اشتغال بین ستاد اجرایی فرمان امام و ۸ بانك".
🔹پیش از این در مطلبی با عنوان "طعنه و طمع روزنامه زنجیره ای" یادآور شدم که متاسفانه انتشار آگهی های ستاد مذکور در روزنامه بدسابقه اعتماد، امری مسبوق به سابقه است. و این در حالی است که روزنامه یاد شده در کنار حمایت از سران فتنه و عناصر معارض، از سردمداران خط تحریف و تشنج در کشور و از بانیان وضعیت اقتصادی فعلی است.
♦️برخی همکاران این روزنامه پس از چندین سال فعالیت مسموم از کشور گریخته اند و هم اینک در رسانه های نشاندار ضد انقلاب فعالیت می کنند.
🔹با توجه به کارنامه سیاه این روزنامه، خلاف انصاف و مروت و قانون است که پول بیت المال، صرف حمایت از آن شود.
@IMANI_mohammad
.
🔹چند نمونه از کارکرد روزنامه زنجیره ای اعتماد
@IMANI_mohammad
.
🔹چند نمونه از کارکرد روزنامه زنجیره ای اعتماد
@IMANI_mohammad
.
🔹چند نمونه از کارکرد روزنامه زنجیره ای اعتماد
@IMANI_mohammad
.
♦️آگهی نیم صفحه ای شرکت نفت پارس در روزنامه زنجیره ای اعتماد.
🔹 ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از سهامداران عمده این شرکت نفتی است.
@IMANI_mohammad
آقای روحانی! آمریکا برجام را
پشتگرم به شما زیر پا گذاشت
♦️حسن روحانی رئیس دولت مدعی تدبیر گفت: فشار حداکثری علیه ایران را ترامپ کلید زد اما کسانی از داخل به او چراغ سبز نشان دادند.
🔹او در دیدار جمعی از اعضای دولت خود گفت: ما سال ۱۳۹۷ تحت فشار ترامپ قرار گرفتیم. ترامپ مشکلات فراوانی ایجاد کرد. اما چه کسی به ترامپ چراغ سبز نشان داد؟ چه کسانی باعث شدند که ترامپ به خودش جرأت بدهد و به این نتیجه برسد که اگر فشار حداکثری به ما وارد کند، در همان سال ۹۷ انقلاب ما سرنگون میشود. ترامپ که نمیخواست ما صرفا تحریم شویم. اطرافیان ترامپ به صراحت اعلام کردند مردم و مسئولان در ۲۲ بهمن جشن پیروزی انقلاب را نخواهند دید. هدف آنها سرنگونی نظام و انقلاب بود. همه برنامهریزیها بر این مبنا بود. توطئه بیرونی بود اما علامت داخلی هم دادند. اردیبهشت ۹۷ حاصل دی ۹۶ بود. پس مشکل از داخل است تا بیرون.
♦️از آنجا که آقای روحانی سابقه دیرینی در امر تحریف دارند، یادآوری چند نکته درباره سخن وی ضروری است.
🔹نخست اینکه ترامپ را شخص آقای روحانی - و نه هیچ کس دیگر- به زدن زیر توافق برجام و اعمال فشار حداکثری گستاخ کرد. براساس گزارش 22 اردیبهشت 1397 نشریه پولیتیکو، فدریکا موگرینی(مسئول وقت سیاست خارجی اتحادیه اروپا)، در کنفرانس این اتحادیه خبر داد: «من از روحانی تضمین گرفتم حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند». وقتی روحانی از طریق اروپاییها به ترامپ تضمین داده بود که یکطرفه در برجام میماند و بیگاری میدهد، چرا طرف آمریکایی نباید زیر تعهداتش درباره لغو(تعلیق) تحریمها نزند؟! چراغ سبز از این روشنتر و وقیحتر؟!
♦️نکته دوم؛ آقای روحانی که برجام را فتحالفتوح قرن وانمود میکرد و صاحبنظران منتقد را مورد اهانت قرار میداد، چگونه توافقی را منعقد کرده بود که دولتهای دموکرات و جمهوریخواه آمریکا توانستند هرطور که خواستند بخشی یا تمام آن را زیر پا بگذارند و از همان دولت اوباما، روند افزایش تحریمها را آغاز کنند؟!
🔹سوم؛ تمام اظهار عجز و نالههایی که روحانی و ظریف و برخی حامیان سیاسی و رسانهای دولت مدعی تدبیر، درباره خالی بودن خزانه و ناتوانی نظامی ایران در مواجهه با آمریکا و... تکرار میکردند، چیزی جز علامت ضعف و استیصال و دعوت به تشدید فشارها به ایران بود؟! این دولت و رئیس آن چه پالسهایی برای دشمن فرستاده بودند که جرأت کردند تحریمهای ویزا و آیسا و سیسادا و کاتسا را پشت سر هم تصویب و اجرا کنند و حتی منصوب ویژه روحانی برای نمایندگی سازمان ملل(حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر روحانی) را پس بزنند و مانع از انجام ماموریت وی شوند؟!
♦️نکته چهارم؛ برخی حامیان سیاسی روحانی تصریح کردهاند روحانی حتی در دوره ترامپ، هرکاری که میتوانست انجام داد و تشنج و بیثباتی در کشور درست کرد تا بتواند (به هر قیمت) با آمریکا مذاکره کند. از ماجرای موهن سبد کالا و زیر دست و پا ماندن افراد که خبرآنلاین تاکید کرد عمدی بود، تا ماجرای غافلگیر کردن مردم با قیمت 3 برابر شدن بنزین و تحلیل علی مطهری متحد روحانی؛ «حوادث آبان 98 که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در سر تندروهای آمریکایی پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، به خود جرأت این کار را نمیدادند.
💢روزنامه کیهان💢
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
آقای روحانی! آمریکا برجام را پشتگرم به شما زیر پا گذاشت ♦️حسن روحانی رئیس دولت مدعی تدبیر گفت: فشا
.
♦️آقای روحانی! آمریکا برجام را
پشتگرم به شما زیر پا گذاشت
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3618
@IMANI_mohammad
.
🔹روحانی گفته: "چه کسانی باعث شدند ترامپ به خودش جرأت بدهد و به این نتیجه برسد که اگر فشار حداکثری وارد کند، در همان سال ۹۷ انقلاب ما سرنگون میشود؟ مشکل از داخل است تا بیرون".
♦️گزارش 22 اردیبهشت 1397 پولیتیکو، از سخنان فدریکا موگرینی در کنفرانس اتحادیه اروپا: «از روحانی #تضمین گرفتم حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند».
🔹وقتی روحانی چنان تضمینی داده بود، چرا طرف آمریکایی نباید زیر تعهداتش درباره لغو( تعلیق) تحریمها بزند؟!
♦️دولت و رئیس آن چه پالسهایی برای دشمن فرستاده بودند که جرأت کردند تحریمهای ویزا و آیسا و سیسادا و کاتسا را پشت سر هم تصویب و اجرا کنند و حتی منصوب ویژه روحانی برای نمایندگی سازمان ملل(حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر روحانی) را پس بزنند و مانع از انجام ماموریت وی شوند؟!
🔹علی مطهری: «حوادث آبان 98 که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در سر تندروهای آمریکایی پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، به خود جرأت این کار را نمیدادند".
@IMANI_mohammad
بغدادی، شیشانی، موسوی!
♦️میرحسین موسوی، خیانت به جمهوریت و اسلامیت را با دروغ تقلب در انتخابات 88 شروع کرد، اما حمایتش از حرمت شکنان عاشورا، خبر از خیانتی بزرگ تر می داد.
🔹حالا بی محلی مردم و نظام موجب شده، او مرتکب خودزنی شود. سند درباره پادویی وی برای اسرائیل و آمریکا و داعش، روشن تر از بیانیه اخیر؟!
♦️آمریکا و انگلیس و اسرائیل، در جریان طراحی فتنه سبز، چه نقش پیچیده ای را برای وی نوشته بودند و چقدر عبرت آموز برگزار شد؟ قرار بود او با نفاق و عوام فریبی، به جمهوریت و اسلامیت ضربه بزند؛ اما بردباری حکیمانه نظام، او را به جایی رساند که نقاب بردارد و باید در تراز پادوی پیاده و مهره انتحاری ایفای نقش کند!
🔹اگر اسم موسوی را از پایین بیانیه صادره به نام وی حذف کنید، با مواضع عقده گشایانه محافل صهیونیستی و ارتجاع منطقه، یا مواضع از سر حقارت تروریست هایی که توسط رزمندگان دلاور محور مقاومت تار و مار شدند، مو نمی زند.
♦️براستی علت هم ذات پنداری او با گروهک های مزدور و تروریست داعش و النصره چیست که هم تروریست های داعش و النصره کینه امثال سردار همدانی و دیگر مدافعان حرم را به دل دارند و هم این سرکرده فتنه سبز علیه آنها عقده گشایی می کند؟!
🔹نظام چه قدر باید هزینه می کرد تا ثابت کند سرکرده فتنه 1388، مهره ای در تراز ابوبکر بغدادی و ابو عمر شیشانی است که فقط خود را پشت نام میر حسین موسوی پنهان کرده است؟!
@IMANI_mohammad