May 11
May 11
با استعانت از خداوند منان و در پناه توجهات حضرت ولیعصر ارواحنافداه این کانال شروع به فعالیت میکند.
ضمن عرض سلام و خیرمقدم خدمت همه اعضای عزیز به اطلاع میرسانیم جهت مشاوره در صورت داشتن هرگونه مشکل و سوال در زمینه فقهی، اقتصادی، فرهنگی، تربیتی، بهداشتی، پزشکی، تغذیه ای و ... در جهت تحقق امر فرزندآوری داشتید توسط آدرس کاربری زیر با ما ارتباط بگیرید:
https://eitaa.com/M_Mhpn65
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸زندگی با بچه ها سخته؟👆👆👆
✅ پاسخ دکتر روانشناس آقای میر سبحان سادات
⁉️به نظر شما بین دو بچه، چند سال باید فاصله باشه؟🤔🤔
✅✅ از نظر تربیتی فاصلۀ بین بچهها باید به اندازهای باشه که بتونن همبازی هم باشن و همدیگه رو درک کنن. بچّهها با تفاوت سنّی بالا، نمیتونن همبازی هم باشن. به همین دلیل هم کار پدر و مادر بعد از بچه دوم، خیلی سخت میشه.🤭
🔵 اگه فاصلۀ بین بچه اوّل و دوم، به اندازهای باشه که این دو تا وقت همدیگه رو پُر کنن، به شدّت تربیت آسون میشه و بجز اوایل به دنیا اومدن بچه دوم، توی وقت پدر و مادر، صرفهجویی میشه.✔️
🔴 در غیر این صورت، هر دو بچّه به صورت مستقل، وقت پدر و مادر رو میگیرن، چون نمیتونن همبازی خوبی برا هم باشن. پس، فاصلۀ زیاد بین بچّهها، نه تنها کمکی به مسئلۀ تربیت نمیکنه؛ بلکه کار تربیت رو هم سختتر میکنه. ❌
✅ اگه بخوایم این فاصله رو به صورت عددی بیان کنیم، حدّاکثر فاصلۀ میان بچهها، نباید از سه یا سه سال و نیم، بیشتر بشه. هر اندازه فاصلۀ بچّهها از این عدد بیشتر بشه، وقت پدر و مادر برا تربیت اونا، بیشتر گرفته میشه.☝️
⚠️ ناگفته نمونه، فاصلهای که این جا گفته شد، برا شرایط عادیه. ممکنه مادر، مشکلاتی داشته باشه که بارداری تو همین فاصله هم براش مناسب نباشه که تشخیص این مسأله به عهدۀ متخصّصه.👌
#ایران_جوان_بمان
#جمعیت
#محسن_عباسی_ولدی
@abbasivaladi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹▪️قالیباف: کشور ما درگیر مشکل اقتصادی، آب و بحث جمعیت است
🔹رییس مجلس در نشست مشترک نمایندگان مجلس و مسئولان عالی قضایی: ریشه این ۳ مشکل، وجود ناترازی است و این ناترازی را تصمیمات ما به وجود میآورد.
📢 بسیج دانشجویی «تصمیمسازیهای غلط» را رصد و افشا کند. تصمیمسازی غیر از تصمیمگیری است؛ تصمیمسازان کسانی هستند که بستر تصمیمگیریِ تصمیمگیران و مدیران را مهیا میکنند.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«همه جوانان بسیجی ما محترماند و همگی خدمت میکنند اما مأموریتها متفاوت است؛ بسیج کارگری مأموریت خودش را دارد و بسیج دانشجویی مأموریت خودش. شما دانشجویان بسیجی باید دائماً دشمن را رصد علمی کنید و ببینید از کجا و با کدام تصمیمگیری و با کدام تصمیمسازیِ غلط میخواهد ضربه بزند. شما جامعه را هوشیار کنید؛ تصمیمگیران جامعه را هوشیار کنید و بگویید اینجا دارند #نفوذ میکنند؛ رد پای یک تصمیمگیری غلط هست.
شما باید یک چشمهای باز داشته باشید که ببینند دشمن کجا تصمیمسازی میکند؛ زیرا خیلی جاها تصمیمگیری نمیکند، بلکه تصمیمسازی میکند.
جاسوسی که دیگر جاسوسی قدیم نیست که یک آدم را وابسته سیاسی کنند، این دانشگاههای معروف را در انگلستان و فرانسه و آمریکا درست کردند برای این که جوانهای کشورهای دیگر را الینه کنند؛ ببرند آنها را از نظر فکری منحل کنند تا وقتی به کشورشان برگشتند از طریق دانش غربی، تصمیمسازی غلط ایجاد کنند.
🔺فرآیند تصمیمسازی بهظاهر فرآیند کاملاً علمی است، ولی یک فرآیند پیچیدۀ استعماری است؛ استعمار فرامدرن یعنی این که از طریق تصمیمسازیهای علمی به دست کارشناسان خود یک کشور، کشور را به ورطه سقوط میاندازند.
این نمونه در کشورها فراوان وجود دارد. خب، چه کسی باید این را رصد کند⁉️ نسل روشنفکر متعهد باسواد جامعه و عالمان جامعه و بسیجیان فرهنگی باید این رصد را کنند.»
🆔️ @naslechaharome
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات قابل توجه در باب ازدیاد فرزند از نظر قرآن و روایات
استاد محسن قرائتی