فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مورد عجیب مک فارلین‼️
دیدار حسن روحانی با نماینده ی اسرائیلی !
ببینید....
💠به کانال شاخص بپویندید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/331743286Ca5289979a1
نکتههای قرآنی ـ تمدنی ۶ (مسارعه و تقلید)
اگر بخواهیم ماهیت «مشارکت در سرعت» یا همان مسارعه در خیرات را به درستی درک کنیم، میتوانیم آن را با نظریه «تقلید» از رنه ژیرارد مقایسه کنیم. رنه ژیرارد «تقلید در برخورداری از دنیا» یا «تقلید در علائق» (mimetic desires) (یا بگویید چشمهمچشمی) را یکی از خاستگاههای مهم تَنش در مناسبات و روابط انسانی میداند. چشمهمچشمیهای مرسوم در واقع سرایتِ علائق دنیوی از یک فرد به فرد دیگر، و آنگاه شکلگیری یک جوّ عمومی برای تقاضای چیزی کم (مثلا داشتن گوشی آیفون) است که البته میتواند آثار نامطلوبی در فرهنگ مصرفگرایی داشته باشد.
ولی مسارعه در نیکی نوعی از سرایت خوبی از یک فرد به فرد دیگر، و آنگاه شکلگیری یک جوّ عمومی برای انجام عمل خیر (مانند سرایت فرهنگ اربعین و خدمت به دیگران از عراق به ایران) است که میتواند آثار بسیار مثبتی در ایجاد موجی از «ارادههای نیک» در میان ملتها داشته باشد. ارادههای نیک در میان ملتها آنگاه که به شکلگیری «معروف»های بزرگ در سطح جهان منجر میشود، جامعه را به آستانههای تمدن نزدیکتر میکند. بدون شک سرعتگیری در تأسیِ به ارادههای نیک در میان دیگران، اصلاح وضعیت ملتها را تسریع میبخشد و آینده متفاوتی را برای انسان معاصر رقم میزند.
@Habibollah_Babai
#نکتههای_قرآنی_تمدنی_رمضان_1442
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای ازدواج و بچهدار شدن زوج دهه هشتادي در برنامه «دعوت»
⭕️دختر دهه هشتادی: میخواست باهام دوست بشه! بهش گفتم اگه واقعا دوستم داری من اهل دوست شدن نیستم بیا خواستگاری!
🔺ده سال دیگه هم میام تو برنامه میگم پشیمون نیستم!
"و من یتقِ الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لایحتسب. "▪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوت سردار سرافراز اسلام شهید حجازی جهت حضور حداکثری در انتخابات
لطفا شما هم در نشر حداکثری آن سهیم باشید🙏
😳 * تعجب نکنید تصاویری که میبینید مربوط به واحد جنگ سایبری گروهک تروریستی منافقین در اردوگاه تیرانا واقع در کشور آلبانی است که هر روز شایعات زیادی را بطور کاملا حرفه ای که شما باور کنید می سازند تا ذهنتان را منفجر کنند و روح و روانتان را بهم بریزند!*
در این واحد، بیش از 1500 نفر نیروی آموزشدیده، شبانهروز بهصورت شیفتی، مشغول تولید محتوای حرفهای علیه مفاهیمی مانند اسلام، ولایت فقیه، حجاب، بزرگنمایی مفاسد اقتصادی، خرافهنمایی مقدسات مذهبی، نفرتپراکنی علیه رهبر انقلاب، مراجع، علما، سپاه، بسیج، ناجا، صداوسیما، رسانههای انقلابی، فرماندهان و مدیران جهادی کشور، تولیدات محبوب هنری و رسانهای طیف انقلابی و صدها محور دیگر هستند.
بعضی از این شیاطین بعضاً تا حدود 20 اکانت فیک را مدیریت میکنند.
اگر هر کدام از اینها روزانه فقط یک پست در هر یک از اکانتها منتشر کنند حدود 30هزار مطلب میشود. 👈حالا شما و وجدانتان که از این به بعد آیا باز شایعات را دست بدست میکنید تا باعث بهم ریختگی روح و روان هموطنانتان بشوید یا نه؟!*.. لطفا تامیتونیداین عکس انتشاردهیدتاهمه بدونن دشمنان قسم خورده ما شبانه روز درتلاشا برای نابودی ما
✅ هیجده نکته درباره ام المؤمنین #حضرت_خدیجه سلام الله علیها
۱. اول زنى که به رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) ایمان آورد .
۲. بانویی که پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) درباره اش فرمود: «افضل زنان بهشت است» .
۳. زنى که خداوند از طریق جبرئیل و پیامبر
(صلّىاللّهعلیهوآله) به او سلام مى رساند .
۴. همسرى که سالها بعد از وفاتش پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله)، نام او را مى برد و ستایش و دعا مى کرد، و گاهى در فراق او اشک مى ریخت و به زنان خود مى فرمود:
خیال نکنید مقام شما بیش از اوست، زمانى که همۀ شما کافر بودید، او به من ایمان آورد. او مادر فرزندان من است . عایشه مى گوید: هرگاه مى خواستیم خود را نزد پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) عزیز جلوه دهیم ستایش از خدیجه (علیها السلام) مى کردیم .
۵. بانویى که تا زنده بود، رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) با دیگرى ازدواج نکرد .
بانویى که عاشق کمال بود و به همین دلیل، همین که از صداقت و امانت حضرت محمد(صلّىاللّهعلیهوآله) باخبر شد، شخصى را با اموال خود براى تجارت به سراغ حضرت فرستاد، و طى یک قرارداد، اموال را همراه یک غلام براى تجارت به شام در اختیار حضرتش قرار داد .
۶. خدیجه، تنها یک همسر نبود، بلکه در حقیقت، یار و همراه و بازوى صادقى براى پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بشمار مى رفت .
۷. خداوند، بسیارى از ناگوارى هاى پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) را از طریق خدیجه آسان مى فرمود :
اموال این بانو در پیشبرد اهداف پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله)، نقش مهمى داشت.
۸. او در راه حمایت از رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله)، آخرین فداکارى و ایثار را از خود نشان داد .
۹. پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بعد از وفات خدیجه، گاه و بیگاه گوسفندى ذبح و گوشت آن را میان دوستان خدیجه تقسیم مى کرد و بدین وسیله نام و یاد او را گرامى مى داشت .
۱۰. کمالات خدیجه از یک سو، وفاى رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) از سوى دیگر، کار را به جایى رساند که عایشه مى گوید: هرگز پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) از خانه بیرون نمى رفت، مگر ستایشى از خدیجه مى نمود.
۱۱. خدیجه، زیباترین زنان قریش بود.
۱۲. اموال خدیجه در سه سالى که مسلمانان مکّه در محاصره اقتصادى کفار قرار گرفتند، نقش مهمى داشت.
۱۳. خدیجه، بانویى با اراده، عاقل و شریف بود. شخصى را نزد حضرت محمد (صلّىاللّهعلیهوآله) فرستاد و پیام داد که من به خاطر شرافت و قرابت و امانت و صداقت و اخلاق، به تو علاقه پیدا کرده ام. پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) مسأله را با عموهاى خود مطرح کرد، مقدمات ازدواج حضرت آماده شد، و با اینکه فرزندان متعددى از پیامبر اکرم(صلّىاللّهعلیهوآله) پیدا کرد، ولى پس از فوت پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) تنها، فاطمۀ زهرا (علیها السلام) به یادگار ماند.
۱۴. خدیجه (علیها السلام) به قدرى محبوب رسول اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بود که در تاریخ مى خوانیم، پیرزنى خدمت پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) رسید و مورد لطف قرار گرفت، همینکه خارج شد، عایشه پرسید: این پیرزن کیست؟ حضرت فرمود: کسى است که در زمان حیات خدیجه (علیهاالسلام) به منزل ما مى آمد و با او رفت و آمد داشت، اکنون ما باید همان پیمان دوستى آنان را حفظ نماییم؛ زیرا که خودش پیمانى از ایمان انسان است.
۱۵. خدیجه (علیهاالسلام) بیست و پنج سال در خدمت رسول اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بود و در سن شصت و پنج سالگى از دنیا رفت. رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) بیست شتر جوان، مهریۀ خدیجه (علیهاالسلام) کردند و خطبه عقد را ابوطالب، عموى حضرت خواندند .
۱۶. و بالاخره، دنیا جاى ماندن نیست، خدیجه (علیهاالسلام) نیز، همچون دیگران از دنیا رفت و پیامبر اکرم(صلّىاللّهعلیهوآله) را در سوگ خود نشاند. هنگام دفن خدیجه (علیهاالسلام)، رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) وارد قبر شد و به یاد او گریست و در محلۀ «حجون» به خاک سپرده شد.
۱۷. خدیجه (علیها السلام) کسى بود که خداوند، رسول گرامى خود را مأمور مى کند تا بشارت بهشت به او دهد .
۱۸. خدیجه (علیها السلام) کسى بود که امام حسین(علیهالسلام) بر سر قبر او آمد و گریست و مشغول نماز و مناجات شد، سپس دست به دعا برداشت.
📚منبع: قرائتی محسن، کتاب عمره، صص ۴۶ الی۵۱
#به_کانال_قرآن_و_حدیث_بپیوندید 👇
🆔 @hajfathi_ir
🇮🇷عاقلان را یک اشاره کافی است👌 معرفی کتاب #بدون_هراس. (ترجیحا نسخه زبان اصلی رو بگیرید)
🔴مروری بر خاطرات #وندی_شرمن رئیس تیم #آمریکا در مذاکرات 1+5 #برجام در کتاب "بدون هراس" :
*
🔹تیم #جلیلی ما را "عذاب" می داد.
#عراقچی در یک جلسه خواسته جدید ایران را *مطرح کرد، عصبانی شدم گریهام گرفت، عراقچی خواستهاش را پس گرفت!*
*دقت داشتیم که تحریمها موجب به خطر افتادن *قدرت "روحانی" در ایران نشود!*
🔸عراقچی و تختروانچی به من فرش دستباف هدیه دادند اما من به آنها هدیه ندادم چون به لحاظ دیپلماتیک نباید به کشوری که با آنها رابطه نداریم هدیه بدهیم.
در ژنو مخفیانه برنز و *سولیوان را از راه آشپزخانه وارد هتل میکردیم تا با ظریف دیدار کنند.*
*وقتی ظریف عصبانی میشد او را جواد صدا میزدم...
*
*🔹در طول مذاکرات همواره با *اسرائیل در ارتباط بودیم و از نظرات متخصصان فنی آنها استفاده میکردیم.*
*با تیم مذاکره کننده ایران روابط دوستانه پیدا کردیم.
عراقچی هنوز هم عید ک* *ریسمس برای من کارت *تبریک می فرستد اما گویا خبر ندارد که من یهودی هستم، نه مسیحی!
بدون شرح
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
هدایت شده از خبرهای فوری /مهم🔖
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشتسال دولت روحانی در 4 دقیقه!
خبـــرهای فـــوࢪی مهم⇩⇩
☑️ @Akhbar_Fori
سخت بودن شرایط #پاک_شدن_از_گناهان
از #امام _محمد_باقر(ع) روایت شده است که پیامبر اکرم(ص) به «جابرابن عبدالله» فرمود: این ماه رمضان است که هر کس روزهایش را روزه بدارد و پارهای از شبش را به عبادت بایستد و شکم و اندامش را از حرام باز دارد و زبانش را نگاه دارد، از #گناهان خود بیرون میرود، چنانکه از ماه بیرون میرود. جابر گفت: چه نیکو است این سخن که فرمودید. حضرت فرمود: ولی چه سخت است این شرطهایی که کردهام.(1)
____________
1- مفاتیحالجنان، شیخ عباس قمی، بخش اعمال #ماه_رمضان #حدیث