بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز؛شما می توانید برای اطلاع از نظر مرجع تقلید خود در مسائل شرعی با دفاتر عظام تماس بگیرید...
مقام معظم رهبری در قم:
025-37746666
آیتالله سیستانی:
025-37836464
آیتالله شبیری زنجانی:
025-37740322
آیتالله صافی گلپایگانی:
025-37715511
آیتالله مکارم شیرازی:
025-37743110
آیتالله وحید خراسانی:
025-37740611
آیتالله فاضل لنکرانی:
025-37752752
آیتالله بهجت(ره):
025-37743271
آیتالله تبریزی(ره):
025-37736464
آیتالله مظاهری:
0311-4464691
پاسخ به مسائل شرعی از طریق
پیامک(📱(sms:
👈دفتر مقام معظم رهبری
(هرگونه سوالی)
30001619
👈 دفتر آیت الله مکارم شیرازی
(فقط احکام)
10000100
👈دفتر آیت الله مصباح
(پاسخ به هرگونه سوال
فقهی، اعتقادی، روانشناسی و...)
1000222333
👈مؤسسهء در راه حق
(هرگونه سؤالی)
10000222333444
👈مشاوره
و
پاسخ به مسائل شرعی
09650
تماس ازتلفن ثابت☎، رایگانه.
شما میتوانید
پاسخ هرگونه سؤالی را
که داشته باشید
به راحتی به دست آورید.
آن هم با اس ام اس
(مقلد هر مرجعی که باشید)
🔹مردم #ژاپن یک #ضرب_المثل بسیار جالب دارند که اساسِ #توسعه کشورشان قرار گرفت :
بخاطر میخی، نعلی افتاد
بخاطر نعلی، اسبی افتاد
بخاطر اسبی، سواری افتاد
بخاطر سواری، جنگی شكست خورد
بخاطر شكستی، مملكتی نابود شد
و همه اینها بخاطر كسی بود كه میخ را خوب نكوبیده بود...
🔹یادمان باشد هر كار ما، حتی کوچک، اثری بزرگ دارد كه شاید در همان لحظه، نبینیم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معارف اسلامی
فیلم مستند تاریخی تأسیس راه آهن توسط قاجار و افشای دروغ های پهلوی پرستان
با سند صحیح از امام سجاد (ع) نقل شده که فرمودند:
" أَرْضَاكُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَسْبَغُكُمْ عَلَى عِيَالِهِ "
ترجمه:
" هر یک از شما که در هزینه کردن برای عیالش (افراد تحت تکفل مثل زن و فرزندان) سخاوتمندتر باشد خداوند از او خشنودتر است " #الکافی، کلینی، ج4، ص11 ، #حدیث شماره 1
عضویت در کانال حدیث :
@hadis_14_zendegi
💥 شهید مطهری :
من بر خلاف بسیاری از افراد، از تشکیکات و ایجاد #شبهههائی که در مسائل اسلامی می شود با همه علاقه و اعتقادی که به این دین دارم به هیچ وجه ناراحت نمی شوم .
بلکه در ته دلم خوشحال می شوم .
زیرا معتقدم و در عمر خود به تجربه مشاهده کردهام که این آئین مقدس آسمانی در هر جبهه از جبههها که بیشتر مورد حمله و تعرض واقع شده، با نیرومندی و سرفرازی و جلوه و رونق بیشتری آشکار شده است.
خاصیت حقیقت همین است که شک و تشکیک به روشن شدن آن کمک میکند، شک، مقدمه یقین، و تردید، پلکان تحقیق است.
در رساله زنده بیدار از رساله میزان العمل غزالی نقل میکند که : " . . گفتار ما را فائده این بس باشد که ترا در عقاید کهنه و موروثی بشک میافکند.
زیرا شک پایه تحقیق است و کسی که شک نمیکند درست تأمل نمیکند. و هر که درست ننگرد خوب نمیبیند و چنین کسی در کوری و حیرانی بسر میبرد" .
بگذارید بگویند و بنویسند و سمینار بدهند و ایراد بگیرند ، تا آنکه بدون آنکه خود بخواهند وسیله روشن شدن حقایق اسلامی گردند
📚 نظام حقوق زن در اسلام، ج ١، ص ۵۵
💠
http://kayhan.ir/fa/news/135139 رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس
هیچ ضرورتی ندارد به معاهداتی بپیوندیم که از اهداف آنها آگاه نیستیم
هدایت شده از شمارش معکوس ظهــ🌼ــور
🔴همین ️آل سعود ملعون که بارگاه ائمه #بقیع را به بهانه حرمت زیارت تخریب کردند، به زیارت جرج واشنگتن رفته و دسته گل بر آن گذاشتند!
#هشتم_شوال سالروز تخریب بارگاه مقدس ائمه بقیع به دست وهابیت خبیث...
➖➖➖➖➖➖
⏰ @shomareshmakooszohor
جرعه های معرفت - شرح #حدیث معصومان(ع) در کلام #رهبر انقلاب
#روش_شناخت_دوست و رفیق
قَالَ أَبُوعَبْدِالله(ع ): اخْتَبِرُوا إِخْوَانَکُمْ بِخَصْلَتَیْنِ فَإِنْ کَانَتَا فِیهِمْ وَ إِلَّا فَاعْزُبْ ثُمَّ اعْزُبْ ثُمَّ اعْزُبْ مُحَافَظَهًْ عَلَیالصَّلَوَاتِ فِی مَوَاقِیتِهَا وَ الْبِرِّ بِالْإِخْوَانِ فِیالْعُسْرِ وَ الْیُسْر؛[امام صادق(ع) فرمود: دوستانتان را با دو خصلت بیازمایید، اگر آن دو را داشتند با آنان رفاقت کنید و الا از آنان دوری کنید، دوری کنید، دوری کنید! محافظت بر نماز اول وقت و نیکی به دوستان در گشاده دستی و تنگ دستی.](1)
فی الکافی، عن الصّادق (علیهالسّلام): «اختبروا اخوانکم بخصلتین». اخوان، منظور مطلق معاشرین، علیالظاهر نیست. یعنی آن کسانی که میخواهید بهعنوان برادران خود و افرادی که با آنها صداقت دارید، افراد نزدیک، کسانی را که به این عنوان میخواهید انتخاب کنید، این دو صفت را در آنها حتماً ملاحظه کنید. «فان کانتا فیهم»؛ اگر این دو صفت در آنها بود، چه بهتر؛ «و الّا فاعزب ثم اعزب ثم اعزب». عَزَبَ یعنی فاصله گرفتن، از آنها رو پوشاندن. [مثل] «لایعزب عنه مثقال ذرّهًْ»(2) که در قرآن کریم هست. دوری کنید از آنها. از آنها رو بپوشانید و دوری کنید.
این دو صفت چیست؟ «محافظهًْ علیالصّلوات فی مواقیتها». یکی این [که محافظ نماز باشند]. در مواقیت، لابد مراد مواقیت فضیلت است؛ و الّا مطلق مواقیت اگر مورد نظر باشد، ولو آخر وقت، که اگر کسی نکند این کار را، فاسق است. میخواهند بفرمایند که اهل نماز در وقت خود باشد، یعنی وقت فضیلت. مرحوم آقای بهجت (رضواناللَّه علیه) -[که] مکرر این را از ایشان ما شنیدیم، هم خودمان شنیدیم، هم بالواسطه دیگران هم نقل کردند- میگفتند استادشان - علیالظّاهر مرحوم آقای قاضی مثلاً - به ایشان گفتند که اگر کسی نماز اول وقت را مراقبت بکند، من ضامنم برای نجات او، یا برای مثلاً رسیدن او به درجات بالا. بنده یک وقت از ایشان پرسیدم که لابد نماز خوب دیگر؟ گفتند: خب، بله؛ نماز درست و حسابیِ با توجه، در اول وقت. اگر این را کسی مراعات بکند، این خودش یک عاملی است که انسان را عروج میدهد و به مراتب بالای توحیدی میرساند. یکی این.
«والبرّ فیالاخوان فیالعسر و الیسر». صفت دوم هم یک صفت اجتماعی است. اوّلی صفت فردی بود، بینه و بینالله بود؛ این دومی بینه و بین النّاس است. کسی باشد که صفتش این باشد، که به برادرانش نیکی میکند؛ هم در عسر، هم در یسر. حالا این عسر و یسر، چه عسر و یسر خود انسان، ولو در عسر هم باشد، سختی هم باشد، بالاخره کمک میکند؛ حالا تنگدستی دارد، مالی ندارد که کمک بکند، اما میتواند تسلا بدهد، با زبان کمک کند، با آبرو کمک کند؛ هم ممکن است مراد عسر و یسر خود این کمککننده باشد، هم عسر و یسر آن کمک شونده باشد؛ چون بعضیها هستند، حاضرند به انسان کمک کنند، وقتی که حال انسان خوب است؛ وقتی اقبال به سمت کسی هست، حاضرند به او کمک کنند؛ محبت میکنند، کمک میکنند؛ به مجرد اینکه اقبال از او رو برگرداند، اینها هم رو برمیگردانند. وقتی که اقبال از او ادبار کرد، اینها هم ادبار میکنند. نه، اینجور نباشد؛ در همه حالاتِ برادرش به او کمک کند و نیکی کند.
*شرح حدیث در ابتدای درس خارج؛21/10/89
______________________
1) الشافی، ص 652
2) سبأ: 3
*پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنهای
#امتحان_الهی؛ هم با #نعمت و هم با #نقمت
از نظر انسانها، بیماری و شکست و هر اتفاق ناخوشایند از مصادیق امتحان و آزمون الهی است؛ در حالی که از نظر قرآن، انسانها هم با نعمت وهم با نقمت مورد آزمایش قرار میگیرند. پس کسی که از نعمتی چون سلامتی برخوردار است گمان نکند که در محل ابتلاء و امتحان الهی نیست و تنها کسی که گرفتار نقمتی چون بیماری است، گرفتار امتحان الهی است؛ بلکه باید گفت که امتحان الهی بیشتر از آنکه در نقمت باشد در نعمت است.
از نظر قرآن کسی که از غنا و ثروت برخوردار است گمان نکند که مورد عنایت و تکریم الهی است، بلکه این دارندگی و غنا خود ابزار و اسبابی برای آزمون الهی است؛ چنانکه گرفتار نقمت و فقر نباید گمان کند تنها او گرفتار امتحان شده است. خداوند از نعمت در قرآن به عنوان محل ابتلاء و آزمون یاد میکند و میفرماید: اما انسان هنگامى که پروردگارش وى را مىآزماید و عزیزش مىدارد و نعمت فراوان به او مى دهد مىگوید پروردگارم مرا گرامى داشته است. (فجر، آیه 15)
همچنین درباره تنگدستی و فقر نیز میفرماید: و اما چون وى را مىآزماید و روزىاش را بر او تنگ مىگرداند مىگوید پروردگارم مرا خوار کرده است (فجر، آیه 16)
از نظر قرآن هر دو نعمت و نقمت ، از مصادیق ابزار ابتلا و آزمون الهی است و هیچ فرقی میان آن دو نیست؛ موفق کسی است که از این آزمونها سر بلند بیرون آید و به تعبیر امیرمومنان علی(ع) فقر و غنای واقعی در روز قیامت معلوم میشود: إنَّ الْغِنَی وَ الْفَقْرِ بَعْدَ الْعَرْضِ عَلَی اللهِ.(تفسیر مبین، #مغنیه، ج 1، ص 603)
هدایت شده از تریبون، رسانهای بدون سانسور
⭕️چرا نهجالبلاغه خوانی؟
اول آنکه نهجالبلاغه، "کتاب زندگی اجتماعی" ماست.۱۳۶۳/۰۱/۲۶
دوم آنکه نهجالبلاغه، "کتاب نظام سیاسی" ماست.۱۳۵۹/۰۲/۱۳
سوم هم آنکه،نهجالبلاغه، "نظام باورها" و "ریشههای فکری" انسان را ترمیم و تصحیح میکند.
💥 #طلبهنویس، رسانهای انقلابی با نگاه کلان به آرمانهای اصیل انقلابی👇
eitaa.com/joinchat/2319056896C0cee190ac6
#حکم_قرآنی
ورد بن زید گوید: به #امام_باقر(ع) عرض کردم: یاابن رسولالله! حدیثی بفرمایید و آن را برای من املا کنید تا بنویسم. حضرت فرمود: حفظتان کجاست ای اهل کوفه؟! عرض کردم میخواهم آن را بنویسم تا کسی نتواند بر من اشکال نماید. سپس از آن حضرت پرسیدم: نظر مبارکتان درباره حیوانی که شخص مجوسی بسمالله گفته و آن را ذبح نموده، چیست؟ حضرت فرمود: میتوانی از آن بخوری و حلال است. پرسیدم: درباره حیوانی که شخصی مسلمان آن را ذبح نموده ولی بسمالله نگفته، چه میفرمایید؟ حضرت فرمود: نمیتوانی از آن بخوری(و حرام است)، زیرا خدای تعالی میفرماید: «فکلوا مما ذکر اسمالله علیه» یعنی از (گوشت) آنچه نام خدا(هنگام سر بریدن) بر آن گفت شده بخورید. (انعام- 118)
و در آیهای دیگر فرموده: «و لا تاکلوا ممالم یذکر اسمالله علیه» یعنی: و از آنچه نام خدا بر آن برده نشده، نخورید. (انعام- 121)(1)
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
1- من لایحضره الفقیه، ج3، ص210
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خانم نخست وزیر نیوزلند هست که به تازگی مادر شده ، ببینید با چه ذوق و شوقی از تشکیل خانوده اش می گوید
اما رسانه های کثیفی مثل منوتو به جای فرزندآوری نگهداشتن حیوان را ترویج میکنند
@Bisimchimedia
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
🔵راهبرد ما در مبارزه فکری_فرهنگی حمله است، نه دفاع....
🔷رهبر انقلاب: یکی از دانشجوها پرسید جمهوری اسلامی در مسئلهی زن چه دفاعی دارد؟ بنده گفتم ما هیچ دفاعی نداریم، ما حملهای داریم. ۹۷/۴/۶
کانال افسران:
@Afsaran_ir
☘💚
#امام_مهربانی 💞
🔹🔷🔹مظلومیت امـام عـصـر ( عج ) در کلام مـادر بزرگوار خویش 💔
💟🍃مرحوم علامه #میرجهانی می گوید:
🔷🍃در عالم رویا مادر مظلومه ام حضرت فاطمه صدیقه علیها السلام را دیدم و ایشان سه بیت شعر به فارسی خواندند.
🔷🍃وقتی بیدار شدم فقط یک بیت را به یاد داشتم و آن بیت اینگونه بود.
💔دلـی شکسته تر از من در آن زمانه نبود.
💔در این زمانه دل فرزند من شکسته تر است.
💠شیفتگان حضرت مهدی (عج) ج 1،ص 160
#عشق_بی_نظیرم 🌷💚
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج 🙏💚
☘☂
میزمعارف:
🔰گزیده_بیانات_مقام_معظم_رهبری🔰
#هویت_اسلامی
✅احساس هویت اسلامی وقتی در یك ملتی بهوجود آمد، به این آسانیها نمیشود این را از بین برد؛ حالا گیرم یك دولتی سركوب بشود یا بركنار بشود - یا با كودتا، یا با هر عارضهی دیگری - لكن آن روحی كه در مردم بهوجود میآید، آن خودباوری و خودبازیابی هویت اسلامی، این به این آسانیها از بین نخواهد رفت و از بین هم نرفته است. امروز در همان مناطقی و در همان كشورهایی كه بیداری اسلامی بهوجود آمده بود، همچنان مثل دیگ جوشانی در حال غَلَیان است؛ اینجور نیست كه این بیداری از بین رفته باشد. این هم یكی از واقعیتهای دنیا است؛ استقامت اسلامی اوج گرفته. (92/12/15 بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری)
✅ صد سال تلاش شده است برای اینکه زن مسلمان را از هویت خود بیگانه کنند. تمام عوامل اثرگذاری و قدرت به کار رفته است: پول، تبلیغات، اسلحه، فریبندههای گوناگون مادی، استفادهی از غرائز طبیعی جنسی انسان؛ همهی اینها را استخدام کردهاند برای اینکه زن مسلمان را از هویت اسلامی خود دور کنند. امروز اگر شما بانوی نخبهی اسلامی تلاش کنید که این هویت را به زن مسلمان برگردانید، بزرگترین خدمت را به امت اسلامی و به بیداری اسلامی و به عزت و کرامت اسلامی کردید. این اجتماع میتواند گام بلند و مؤثری در این راه باشد. به نشستن دور یکدیگر و چند روز گفتگو کردن اکتفا نکنید و این دیدار را مقدمهی یک حرکت بزرگ و ماندگار قرار بدهید که بر دنیای اسلام اثر بگذارد و میتواند اثر بگذارد. بیداری زنان، احساس شخصیت و هویت در میان بانوان، آگاهی و بصیرت در میان جامعهی زن، تأثیرش بر روی بیداری اسلامی و عزت اسلامی یک تأثیر مضاعف است. (91/4/21 بیانات در دیدار شرکتکنندگان در اجلاس جهانی «زنان و بیداری اسلامی»)
#پژوهشگاه_فرهنگ_و_معارف_اسلامیـقم
#بهترین_شریک(چراغ راه)
قال #الله تبارک و تعالی فی #حدیث قدسی: «انا خیر شریک، من اشرک معی غیری فی عمله، لم اقبله الا ما کان خالصاً»
خدای تبارک و تعالی در حدیث قدسی فرمود: من بهترین شریکم، کسی که دیگری را با من در عمل خود شریک قرار دهد، عملش را نمیپذیرم، جز آن عملی که خالص (فقط برای خدا) باشد. (1)
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
1- #بحارالانوار، ج 70، ص 243
مفتاح:
💢ایجاد شادی مشروع، نیاز جامعه است/ دهه کرامت فرصتی است برای معرفتافزایی نسل جوان
📌آیت الله اعرافی: روحانیت و جریان انقلابی باید از هرآن چیزی که ایجاد شادی میکند استقبال کند و البته این شادی آدابی دارد که در عزاداریها نیز آن آداب باید رعایت شود و ایجاد شادی مشروع نیاز جامعه است.
🔹دهه کرامت فرصتی است برای معرفت افزایی؛ جمعیت نوجوان و جوان با وجود داشتن ظرفیتهای معرفت افزا، بعد معرفتی در آنها ضعفهایی دارد و باید به معرفتافزایی نسل جوان در قالبها و شکلهای مختلف اهتمام ورزیده شود.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/7KKwZY
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_جامعه_و_فرهنگ
#آیت_الله_اعرافی
🔳 با #مفتاح همراه باشید
🆔 @meftaah_com
📷 goo.gl/5erYyd
💢 #آتش_به_اختیار» در چارچوب فقه حکومتی است
📌حجتالاسلام والمسلمین مهاجرنیا، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: آتش به اختیار در چارچوب فقه حکومتی است و در روایات از این بحث با عنوان مسئولیت همگانی و تکلیف شرعی یاد شده است که در اصطلاح نظامیگری به آتش به اختیار مرسوم است و حقیقتاً یک راهبرد بسیار مهمی است که اگر درست معنا شود، میتواند ما را از وضعیت موجود خارج کند.
🔹تشخیص مصلحت یکی از شرایط اساسی آتش به اختیار در چارچوب نظام است، لذا ما تنها موظف نیستیم حرکت کنیم بلکه موظفیم معرفت و علم پیدا کنیم و به مسائل شرعی نیز آگاه شویم.
📖 متن کامل در:
🌐 https://goo.gl/4MQBtN
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#حوزه_رشته_جامعه_و_فرهنگ
#حجتالاسلام_مهاجرنیا
📷
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
🔻سخنان مهم دکتر جلیلی در همایش «خسته نیستیم»:
🔹گاهی اوقات در عرصه ی سیاسی فضا به قدری غبارآلود می شود که مانع واقع بینی و تحلیل صحیح می شود اما این روزها بسیاری از غبارهایی که تا چند وقت پیش مانع دیدن درست حقیقت می شدند کنار رفته و می توان سره را از ناسره تشخیص داد.
🔹امروز راه درست از نادرست مشخص شده و همه فهمیده اند که اعتماد به امریکا اشتباه بوده اما این کافی نیست و باید مرحله بعدی را مشاهده و درست و به موقع عمل کرد.
🔹اگر امروز همه فهمیده اند که اعتماد به امریکا غلط بوده است باید عمل مان نیز مبتنی بر همین واقعیت باشد، حتی ممکن است در آینده نه چندان دور بگویند اروپا هم از امریکا بدتر است و به اروپایی ها هم نمی شود اعتماد کرد اما چاره دیگری برای اداره کشور نداریم! در حالی که چنین نیست و باید ظرفیت های فراوان و توانمندی های داخلی خود را بشناسیم.
🔹دشمن صراحتا اعلام می کند تعهداتش را نقض کرده اما عده ای مزدور در داخل کشور ضمن تایید بر اینکه دشمن به تعهداتش عمل نکرده، صحبت از مذاکره مجدد با امریکا می کنند!
🔹 آمریکایی ها مدتی است حتی سخن از «گزینه نظامی» را نیز بر زبان نمی آورند زیرا در عمل دیدند که ایران توانمندی هایی دارد که منجر به حذف این گزینه از روی میز شده لذا باید بگونه ای عمل کنیم تا در عرصه اقتصاد نیز گزینه تحریم از روی میز آنها کنار برود.
🔹زمانی که دولت یازدهم کار خود را آغاز کرد نقدینگی 470 هزار میلیارد تومان بود اما امروز به بیش از 1600 هزار میلیارد تومان رسیده! آن هم توسط کسانی که ساخت مسکن برای مردم توسط دولت (مسکن مهر) را به خاطر ایجاد 40 هزار میلیارد تومان نقدینگی اشتباه می دانستند! اما امروز نه تنها نقدینگی 3 برابر شده بلکه در این عرصه هم کار خاصی برای حل مشکل مردم انجام نشده.
🔹خلق غلط نقدینگی و عدم هدایت صحیح آن موجب می شود وقتی نقدینگی سرریز به بازار سکه می شود، شما هر قدر هم سکه به بازار تزریق کنید نتوانید بازار را تنظیم کنید.
🔹 در ابتدای دولت اعلام شد 80% مشکلات ناشی از سوءتدبیر و بی ارتباط با تحریم هاست، امروز انتظار آن است بعد از 5 سال این سوء تدبیرها برطرف شود.
🔹اگر کسی بتواند برای حل مشکلات کشور و مردم به دولت فعلی کمک کند و این کار را نکند قطعا خباثت به خرج داده اما باید توجه داشت که بر اساس فرمایش حضرت علی علیه السلام، کمک کردن به معنای تایید اقدامات اشتباه و جو زدگی نیست، بلکه باید اشتباهات را صادقانه تذکر داد تا اصلاح شود.
🔹این فرمایش امیرمومنان است که «لاتجتمع عزیمه و ولیمه» عزم جدی با خوشگذرانی قابل جمع نیست و اگر بسیاری از تصمیم های خوب به مرحله اجرا نمی رسد به خاطر همین مساله است.
🔹جنبش دانشجویی باید به جای جو زدگی جو شکن باشد، هنر جناب عمار در آن بود که در برابر جوسازی ها می ایستاد و جوشکن بود، هنر مالک اشتر این بود که تلاش می کرد کار به مرحله حکمیت نرسد و تلاش خود را برای آگاه سازی افکار عمومی به کار می بست.
🔹هیچ کس منکر استفاده از دیپلماسی و تعامل با دنیا نیست اما اشتباه بزرگ این است که دنیا را در چند قدرت خاص خلاصه کنیم. کشوری که 15 همسایه دارد درصورت تعامل سازنده و موثر با آنها می تواند اثر بسیاری از تحریم ها را به حداقل ممکن برساند.
🔹سیاست خارجی موفق ریشه در داخل و قدرت درونی یک کشور دارد، مانند زمانی که با اتکا به دانشمندان هسته ای و تولید سوخت 20%، قدرت های جهانی در برابر ایران زانو زدند.
🔹ریچارد هس رییس شورای روابط خارجی امریکا کتابی با عنوان «سیاست خارجی از خانه شروع می شود» منتشر کرده که در آن میگوید قدرت واقعی یک کشور در دیپلماسی ناشی از توانمندی های درونی هر کشور است اما عده ای بر این گمان هستند با تخلیه منابع قدرت یک کشور و با صرف مذاکره می توان موفق شد و آن نامه ذلیلانه را می نویسند.
🔹با تابوسازی های غلط حتی اجازه نمی دادند به برخی معیارهای غلط و نادرست مثل قطعنامه های ظالمانه شورای امنیت نقد شود، می گفتند چرا گفته می شود قطعنامه ها کاغذ پاره است؟ همین ها که استدلال می کردند قطعنامه 2231 شورای امنیت ضامن اجرای حفظ برجام است امروز که امریکا همین قطعنامه را زیرپا می گذارد و سازمان ملل و متحدان اروپایی امریکا به یک اظهار تاسف بسنده می کنند بگویند قطعنامه چیست؟
🔹کسانی که دیروز با شعار تساهل و تسامح ارزش های یک ملت را خرج می کردند امروز دامنه تساهل و تسامح را به حقوق، منافع، امنیت و پیشرفت یک ملت کشانده اند. و شعار تساهل و تسامح آنها جیب ملت و حقوق و منافع و امنیت و پیشرفت کشور را نشانه گرفته است و از موضع ذلت برای مذاکره با رییس رژیم امریکا نامه می نویسند.
🔻کانال رسمی دکتر جلیلی در ایتا
@saeedjalily ✅
تفاوتهای آفرینش #ملائکه، #حیوانات و #انسان #حدیث
قالالامام علی(ع): «انالله رکب فیالملائکه عقلا بلاشهوه، و رکب فیالبهائم شهوه بلاعقل، و رکب فی بنیآدم کلیتهما، فمن غلب عقله شهوته، فهو خیر منالملائکه و من غلب شهوته عقله فهو شر منالبهائم».
#امام_علی(ع) فرمود: خداوند فرشتگان را موجوداتی عقلانی بدون شهوت آفرید و چارپایان را با شهوت جدای از عقل و انسان را آمیزهای از عقل و شهوت پدید آورد، پس هر کس خردش بر شهوتش غلبه کند، از فرشته برتر است و هرکس شهوتش بر عقلش چیره شود، از حیوانات پستتر است.(1)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1- وسایلالشیعه، ج 11، ص 164
هدایت شده از بیداری ملت
🔴عکسی تکان دهنده از فارغالتحصیلی دانشگاه ذمار یمن
بجای نیمی از دانشجویان فارغ التحصیل قاب عکس بود که در جبهه های جنگ شهید شده بودند.
💬 محمدحسین
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴رموز موفقیت در برابر دشمنان🔴
🔷 #رهبر انقلاب در دانشگاه افسری امام حسین (ع) با استناد به آیات 118 تا 120 سوره آل عمران، #رموز_موفقیت در #سیاست_خارجی و مواجهه با #دشمنان را تبیین نمودند.
🔷آیات 118 تا 120 سوره آل عمران در مدینه و پس از آن نازل شد که عدهای از مسلمانان، تعامل و مراودات زیادی با یهودیان برقرار نمودند. بر همین اساس خداوند در آیات مذکور چند نکته را به مسلمانان و مومنان تذکر میدهند. اول) بیان ویژگیهای دشمنان، آنها از هر گونه شرّ و فسادی نسبت به شما [مومنان] کوتاهی نمیکنند و دوست دارند شما در رنج باشید. دوم) دشمنی آنان با شما در نهان، بیشتر از آن است که در کلامشان آشکار و اظهار میکنند. سوم) به دشمنانتان اعتماد نکنید با آنان همراهی ننمایید و دشمنان را دوست و محرم اسرار خود قرار ندهید. چهارم) صبر و تقوا پیشه کنید تا از نقشههای آنان زیانی به شما نرسد.
🔷رهبر انقلاب صبر و تقوا (رموز موفقیت در برابر دشمنان) را اینگونه معنا و تبیین نمودند : «صبر یعنی در میدان باقی ماندن، از میدان بیرون نرفتن...استقامت کردن، چشم به هدفهای دور و به افقهای دور دوختن...تقوا مراقبت از خود برای عدم انحراف از جادّهی شریعت اسلامی...مراقبت از خود در مقابلهی دشمن، پرهیز از اعتماد به دشمن...مراقبت از حیله و مکر دشمن است.»