31.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 همکاری دکتر جلیلی و حاج قاسم عزیز
⚜ روایتی از ابوالفضل ظهرهوند، نماینده فعلی مجلس و سفیر اسبق ایران در ایتالیا و مشاور رئیس جمهور وقت در امور افغانستان.
#انتخابات
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥۲۷ سفر تبلیغاتی دکتر جلیلی در حمایت از شهید جمهور.
#شهید_زنده
#انتخابات
#جلیلی
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌نقش جلیلی در پیگیری پرونده فساد ۳۰۰۰ میلیاردی با بسیج و هماهنگی میان ارکان مربوطه
#انتخابات
#جلیلی
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️۱۲۰ سفر استانی
۶۰۰۰سفر روستایی و عشایری
رئیس جمهور همه مردم.
✍باور کنید اگر تا کنون برای حمایت و دفاع از چنین شخصی مردد بودم پس از ثبت نام هاي دیروز و بلعم های که به صندلی مسئولیت، هَل مِن مَزید میگویند و از این صندلی به اون صندلی می پرن اما امروز با اطمینان خاطر میدانم تبلیغ برای این مرد وظیفه ی هر انسان دغدغه مندی است.
#انتخابات
#جلیلی
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
♦️شوخی غرب دم انتخاباتی:
📌امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه: به ایران فشار خواهیم آورد تا به تعهدات خود در پرونده هستهای پایبند شود
همچنین طبق اعلام والاستریتژورنال سه کشور اروپایی پیشنویس قطعنامه ضد ایران را به اعضای شورای حکام آژانس بینالملی انرژی اتمی ارائه کردند.
✍چرا باید در زمانی که زمزمه های احیای برجام و پالس های مثبت طرفین جهت مذاکره به گوش میرسد یک مرتبه دم انتخاباتی پرونده ی ایران به شورای حکام ارسال شود؟ یکی از احتمالات گفته شده بحث #انتخابات ریاست جمهوری است تا اینکه با چنین شوکی، بازار ارز، روند افزایشی گرفته آنگاه فرصت خوبی است تا دشمن بتواند با مهندسی اذهان، مردم را به سمت نامزد غرب گرا تر سوق دهد یا لااقل نامزدهای انقلابی را در شرایط منفعل تری قرار داده.
و این در حالی است که دولت شهید رئیسی طی سالهای خدمت خود توانسته بهانه ی مذاکره را بخوبی مدیریت کرده و از ابزار دست دشمن خارج کرده
از همین رو پیشنهاد ما قبل از فرارسیدن انتخابات به مسئولین امر مدیریت بازار ارز بوده یا میتوانید پالسهای مثبتی جهت مذاکره داده و ماجرا را به گونه ای کِش داده تا فضای افکار عمومی را لااقل تا قبل از انتخابات از هر گونه وحشت و مهندسی به دور نگه داشته یا آنچنان پاسخ سختی داده شود که طرف مقابل از هر گونه بازی دم انتخابات منصرف شود
#هُدِسا
@hodesanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت مذاکرات مقتدرانه توسط دکتر #جلیلی
🔻وندی شرمن:
اینها (تیم مذاکره کننده ایرانی) بر سر محل برگزاری مذاکره ما رو زجر میدادند!
#انتخابات
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
از دوستان انقلابی یک درخواست دارم از کُری خوانی های شیطانی و تخریب کاندید رقیب پرهیز کنید.
چراکه همین امور موجب تقابل و تشدید تنش میان جبهه ی انقلاب خواهد شد و در نهایت اجماع بر سر گزینه ی واحد را با مشکل مواجه میکند و لذا بجای آن کاندید محبوب خود را تبلیغ کنید.
#انتخابات
#جلیلی
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥فهم کدام یک از آقایان در مورد عدالت به آقا نزدیک است؟
تیتر برخی دوستان 👆
✍عزیزانی آمدند صحبتهای تقطیع شده ی #قالیباف را در کنار سخنان رهبری گذاشته و به فاصله ی دیدگاه ایشان با رهبر انقلاب اشاره کردند و این در حالی است که این یک قیاس اشتباه و غیر منصفانه بوده چراکه در همان زمان قالیباف بصورت کامل در رابطه با عدالت صحبت کرده و ما اختلافی میان ایشان و سخنان رهبری نمیبینیم.
حرف ما این است که باید منصف بود و بدون رضایی خدا نباید به کسی اتهام زد.
منظور این است که از مجموع سخنان قالیباف ضدیت با رهبری فهمیده نمیشود حالا ممکن است دوستان در عمل ثابت کنند ایشان آنچنان به عدالت پایبند نبوده اما این یک حرف دیگری است
#جلیلی
#انتخابات
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و این ادامه سخنان ایشان.
آیا میتوان فاصله ی بین سخنان فوق و فرمایشات رهبری دید
#جلیلی
#انتخابات
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
🟢نا مساله ها و مساله های انتخابات:
این روزها همه شاهد داغ شدن شدید تنور تحلیلها هستیم تنوری که هیزمش را در اکثر احوال توهمات و داده های نامعتبر تشکیل داده مثلا میبینیم عزیزانی در جای جای فضای مجازی و حقیقی عواقب احتمالی پیروزی هر کدام از جریان ها را تحلیل کرده و تبعاتی بر آنها بار کرده مثلا میگویند اگر جلیلی بیاید سیاست عدم مذاکره در پیش خواهد گرفت اگر لاریجانی بیاید سیاست مذاکره ادامه خواهد داشت!
👌اما بنده معتقدم اگر خاتمی هم در زمان کنونی رئيس جمهور شود تغییر چندانی در سیاست خارجی شاهد نخواهیم بود اما چرا؟
برای پاسخ به این سوال باید خوب اوضاع منطقه و جهان را درک و تحلیل کرد، شرایطی که به سمت افزایش تنش در حال حرکت است تنشی که کنترل آن دست حاکمیت و نظام هم بر نمی آید چه رسد به اینکه دولتی بخواهد طی ۴سال مانع از آن شود برای نمونه بنظر شما اگر قبل از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در آلمان و انگلیس رئيس جمهور و دولتی مستقر بود که مخالف جنگ میان طرفین میبود شرایط فرق میکرد و جنگ میان دو کشور روی نمیداد؟ یا اینکه بگوییم وضعیتِ شرق اروپا متشکل از پازلی چند بعدی بود که خواه یا ناخواه، به سمتی در حرکت بود که حتی از دست چند کشور هم، کاری ساخته نبود چه برسد به دولت آن کشورها!
بنظر ما گزینه ی دوم صادق است.
🔷حالا همین ایران خودمان را در نظر بگیرید با شرایط متشنج منطقهای و جهانی و شرایطی که ترامپ سر کار خواهد آمد آیا میتوان برجام روحانی را احیا کرد آنهم توسط کسی که آن را پاره کرد؟
📌پس باید دانست چه دولت به دست خاتمی بیفتد و چه لاریجانی و چه جلیلی تفاوت چندانی را دررسیاست خارجی شاهد نخواهیم بود به عبارتی اساسا در شرایطِ جنگی، حاکمیت ها بسمت خالص سازی و یک دست سازی حرکت کرده و تا حد زیادی سیاست های خارجی از تحت ید دولت ها خارج شده و نقش نظام و حاکمیت پررنگ تر شده یعنی در شرایطی که بحث بقا و عدم بقا مطرح شود اختیار دولت ها کاسته و اجازه ی پیاده کردن سیاستهای که موجودیت نظام را با خطر یا چالش مواجه کند سلب میشود و این اصل در دموکراتیک ترین نظام ها ثابت بوده.
خلاصه اجازه ندهید طرفداران جلیلی و قالیباف و جهانگیری و لاریجانی شما را با لولوی سیاست خارجی بترسانند بلکه اوضاع دنیا به گونه ای است که در هر صورت باید سیاست فعلی دولت قبل که همان سیاست های نظام است پیش رود و اکنون با ۹۲ بسیار متفاوت است (به دلایل گوناگون)البته ممکن است فلان کاندیدا با مدیریت بهتر و سریعتری ما را به نتیجه برساند و لذا با مجلس انقلابی فعلی نگران تحمیل برجام دیگری نباشید ولو جهانگیری رای بیاورد
بلکه باید نگران اوضاع داخلی بود اما نگران کدام بخش از اوضاع داخلی؟
آیا نگران سازندگی و توسعه؟ بنظر میرسد در این آیتم باز هم تعدادی از نامزدها میتوانند آن را پیش ببرند پس زیاد جای نگرانی نخواهیم داشت یعنی این عامل هم نمیتواند به تنهایی ملاک تشخیص نهایی کاندید خوب از بد باشد.
🔹بلکه ملاکِ تمیز را باید از نگرانی رهبری دنبال کرد یعنی اعتراف ایشان به عقب ماندگی در بحث عدالت و این همان عامل اصلی تفکیک نامزد خوب از بد خواهد بود باید دید کدام یک از نامزدها رویکرد عدالت محورانه تری را دنبال کرده کدام یک اهل بذل بخشش و رانت بوده و پتانسیل آن را داراست ؟
لاریجانی؟ جلیلی؟ قالیباف؟ جهانگیری؟
کدام یک به جریان عدالت نزدیک تر است کدام یک بمانند کف جامعه زندگی کرده و دغدغه ی محرومین و مظلومین را بیشتر داشته؟ آقای ترامپ؟ یا بایدن؟ یا پوتین؟
کدام یک؟
نگرانی دیگر، هم مشارکت است که قبلا تا اندازه ای به آن اشاره کردیم.
#انتخابات
#هُدِسا
@hodesanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدیریت یعنی تصمیم گیری در بحران ها؛ جلیلی در بحرانها تصمیمهای درست میگرفت.
⚜ روایت رستم قاسمی، وزیر نفت سابق و از فرمانده سابق قرارگاه خاتمالانبیا درباره توان مدیریت راهبردی دکتر #جلیلی
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از هیچکس نمیترسم و حرفم را میزنم!
نگذاریم خدای نکرده پس از دست دادن امثال #جلیلی بیاییم این کلیپ های را بذاریم و حسرتش بخوریم
#انتخابات
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندی قبل صوتی از آقای ذوالنور نماینده قم منتشر شد که مدعی شده بود حاج قاسم گفته اگر جلیلی رای بیاورد از سپاه قدس خواهم رفت!
دو هفته قبل آقای ذوالنور را در مجلس دیدم و از او پرسیدم این حرف را از خود حاج قاسم شنیدید؟ گفت: خیر! و تاکید کرد که تا الان چندبار به خاطر این اشتباه حلالیت طلبیده است...
حالا این روایت از سردار نوعی اقدم که سالها در سوریه کنار حاج قاسم بود را هم ببینید. میگوید یکی از کسانی که حاج قاسم بیشترین علاقه را به او داشت، سعید جلیلی بود و هر وقت کارشان گیر میکرد، شهید سلیمانی میگفت بروید سراغ جلیلی تا کار را راه بیندازد.
بعد هم توضیح میدهد که بعد از انتخابات ۹۲، حاج قاسم دفتر و تشکیلات شخصی خودش را به #جلیلی داد؛ همان دفتری که بعد ۱۱ سال هنوز جلیلی در آنجا مستقر است...
👤امیر حسین ثابتی
#انتخابات
#هُدِسا
@hodesanews
سلام
احمدینژادو فارغ از موضوعات حجتیه و شیرازی و ... تحلیل کنید از روی کارنامه
چون این موارد ثابت که نشده
اگر که این کانال به عنوان شغل هست براتون که هیچی. اما اگر تحلیلی واقعی هست خروجی رو مقایسه کنید
درصد ارتقا بودجه نظامی در تمام نیروها
زیر ساخت های کشور جاده اب برق گاز تلفن اینترنت و...
سوال شما👆
علیک سلام
✍آقای احمدی نژاد رو حداقل بچه های انقلابی رو عملکردش حرفی ندارند ولو اینکه عده ی نقد دارند که دولت ایشان بالاترین درآمد نفتی طول تاریخ انقلاب را داشته و خیلی بهتر از اینها میشد استفاده کرد (البته بنده به نحوه ی اجرای طرح مسکن ایشان نقد داشته)
اما چرا ایشان را باید از لحاظ ایدئولوژی بررسی کرد؟
زیرا ایدئولوژی هست که به شما میگوید نحوه ساخت مسکن و شهر چگونه باشد
ایدئولوژی هست که میگوید اقتصاد ربوی باشد یا نباشد.
ایدئولوژی هست که میگوید شما کجا اجازه ی بی آبرو کردن دیگران را دارید و کجا ندارید.
باید دانست جامعه ی ایران، یک جامعه ی ایدئولوژیک هست نمیشود در کشور شیعی یک مرتبه شاهد ایدئولوژی شتر گاو پلنگی(دولت بهار) مرکب از مذهب و ملیت... بود که هیج سابقه ای نداشته.
ما با یک ربات سرو کار نداریم که کار به ایدئولوژی ایشون نداشته باشیم بلکه در آزاد ترین کشورها در کنار عملکرد ایدئولوژی آنها دارای اهمیت است.
عملکردی که بشود انشقاق ملی اگر در پیشرفته ترین کشور ها باشد نتیجه آن میشود حمله به کنگره .
آقای احمدی نژاد ثابت کرد برای اثبات حرف خود از هیچ موضوعی فرو گذار نخواهد کرد از خانه نشینی تا مطرح کردن بحثهای خانوادگی در مناظرات تا دعوا در مجلس...
کشور ما در شرایط فعلی در شکننده ترین حالت خود قرار داشته آیا تحمل بگم بگم های ایشان را داشته؟
اگر دولت ایشان بهترین عملکرد را داشته باشد ولی انسجام ملی را خدشه دار کند ارزش چندانی نخواهد داشت.
در رابطه با اینکه آیا ایشان با انجمن حجتیه رابطه داشته خب یکی بیاد پاسخ دهد چگونه احمدی نژاد از آن مواضع تند علیه هلوکاست... اکنون در رابطه با غزه سکوت کرده؟
و هزاران سوال دیگر.
در مجموع ما انسجام ملی را بالاترین عملکرد میدانیم و نمیشود ساخت مسکن را عملکرد دانست اما انشقاق ملی را دست آورد ندانست یعنی خروجی انشقاق ۸۸ یا دعوا در مجلس آیا خروجی قابل دفاعی است آیا فقط ساخت پالایشگاه خروجی دولت آقای احمدی نژاد بود یا گسست جامعه هم از خروجی های دولت تابستان است؟!
#انتخابات
#هُدِسا
@hodesanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حسین دهباشی سازنده ی مستند تبلیغاتی روحانی: من از خود آقای روحانی شنیدم ، ((صادق ترین)) و ((پاک ترین)) فرد بین ما #سعید_جلیلی هست!
#انتخابات
http://eitaa.com/Jaliliiiiiiii
♨️ حلقه اطراف جلیلی بسته است؟!
🔶 خانم خوشخلق بیش از آنکه یک شخصیت سیاسی باشه یک نخبه علمی در حوزه بیوتکنولوژیه که از سابقه تعامل خودش با دکتر جلیلی میگه.
🔷 این روزها خط تخریب جلیلی رو این قضیه تاکید میکنه که حلقه اطراف جلیلی بسته است، اما در واقعیت حلقه جلیلی بسته است یا حلقه کسانی که در لیستهای انتخاباتیشون وابستگان درجه یک و مسئولدفترها جا میگیرن؟!
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili
🟢پیروز نهایی انتخابات:
یکی از موضوعاتی که امروز ذهن قاطبه ی جامعه را به خود درگیر کرده بحث پیش بینی نتیجه و ترکیب بندی نهایی نامزدهای انتخاباتی است از همین رو سعی داریم بصورت مختصر به احتمالات پیش رو بپردازیم و از آنجایی که یکی از نزدیکترین روشها بررسي چینش نامزدها و جناح های حاضر در صحنه است ما به نکاتی در این رابطه، اشاره خواهیم کرد.
♦️در شرایط فعلی ما شاهد صف آرایی ۵ گروه هستیم.
۱: اصلاح طلبان: که ظاهرا جهانگیری نامزد نهایشان باشد
۲:اعتدالیون: که لاریجانی سنگ آن را به سینه میزند.
۳اصولگرایان را داریم
که به سه گروه ۱:حامیان دولت مثل بذرپاش
۲: شانا: که قالیباف نمایندگی آن را برعهده دارد
۳:جبههی پایداری: آقای جلیلی را داریم که مُعَرِف حضورتان هست.
👌ابتدا باید دانست که پس از حضور قالیباف تنها شانس لاریجانی از بین رفت اصلاحطلبان که از همان ابتدا هیچ شانسی نداشته بنابراین رقابت میان جلیلی و قالیباف خواهد بود.
حالا اگر لاریجانی تائید شود بضرر قالیباف خواهد بود (البته بنده ائتلاف لاریجانی و قالیباف را دور از ذهن نمیدانم) و اگر جهانگیری تائید شود به ضرر لاریجانی خواهد بود.
همچنین اگر کاندیدای دولت با کناره گیریِ خود، از جلیلی حمایت کنند شاید بتوان پیروزی جلیلی را در دور اول محتمل دانست اما طبق فضای فعلی و تکثر دیدگاهها، به احتمال ۸۰ درصد #انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد که در این صورت به احتمال ۸۰ درصد به بالا قالیباف پیروز نهایی خواهد بود چرا که در تقابلِ میان جلیلی و قالیباف، اعتدالیون و اصلاحطلبان به سمت #قالیباف اقبال خواهند داشت.
از همین رو طرفداران جلیلی بدانند اگر قرار است اتفاقی بیفتد باید در دور اول کار تمام شود وگرنه همانطور که عرض کردیم دور دوم نتیجه تقریبا قابل پیشبینی است و میتوان از هم اکنون پیروزی قالیباف را تبریک گفت.
📌و نکته ی آخر: احتمال انصراف #جلیلی و قالیباف به نفع دیگری کاملا منتفی است زیرا در شرایط فعلی هیچ گونه خطری جریان انقلاب را تهدید نمیکند پس دلیلی برای انصراف وجود نخواهد داشت همچنین قالیباف انصراف نخواهد داد چون خود را تقریبا پیروز میداند و اما جلیلی انصراف نمیدهد چراکه خط فکر خود با قالیباف را آنچنان نزدیک نمیبیند.
@hodesanews
جلیلی را بهتر بشناسیم 👇
چرا جلیلی؟
۱- جلیلی خودش است، نقش بازی نمیکند. وارد بدهبستان ها و تقسیم غنائم نمی شود. به دنبال رای آوری به هر قیمتی نیست. رنگ به رنگ نمیشود و برای خوشامد گروهی، حرفهای باب میل آنها را نمیزند. در یک جمله؛ صادق است و دنبال فریب دادن مردم نیست.
۲- منش و سلوک انسانی و پسندیده یک رییس جمهور، شرط کافی نیست. اما همین شرط لازم را بسیاری از سیاستمداران ما نداشتهاند. شهید آیت الله رییسی کسی بود که به تصدیق دوست و دشمن اخلاق را در رفتار و تعاملاتش رعایت میکرد. از این جهت جلیلی شبیهترین فرد به او در حسن خلق، مردمداری و مردمگرایی است. این را هر کسی که اندکی شناخت از جلیلی دارد، تایید میکند.
۳- جلیلی ایران را دوست دارد و ایران را پیشرفته میخواهد و از همه مهمتر اینکه نقشه راه پیشرفت کشور را میداند. این اشراف را #سعيد_جلیلی از سالها فعالیت در سطوح مختلف، تشکیل هسته های اندیشه ورز و کارگروههای دولت سایه و مطالعات وسیعش در یک دهه اخیر بهدست آوردهاست.
۴-جلیلی بدلیل فعالیت در شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت، مرکز بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری، شورای راهبردی روابط خارجی و حضور در مجامع تصمیم گیری نظام؛ بیشتر از هرکسی مختصات حکمرانی کشور را میداند و تنها کسی می تواند عَلَمِ تغییر ریل یا بهبود سازوکار حکمرانی را دست بگیرد که قبل از آن چارچوب مناسبات و سازوکار حکمرانی را بداند وگرنه شعار تغییر و تحول دادن راحت است.
۵- جلیلی اهل تعارف نیست. وعده بیخود نمیدهد. تلخی برخورد صادقانه را بر شیرینی رفتار منافقانه ترجیح می دهد. به همین دلیل اطرافیانش به او توهم همه چیزدانی و عالی بودن شرایط را نمی دهند. با حقایق روبرو می شود و مبتنی بر آن تصمیم میگیرد.
۶- چیزی که یک مدیر را به یک حکمران تحول ساز تبدیل می کند؛ شجاعت تصمیمگیری در بزنگاه هاست. افسوس که بسیاری از تصمیمات دکتر جلیلی در شورای عالی امنیت ملی را به خاطر طبقه بندی امنیتی موضوعات نمی توان بیان کرد. اما می توان با قاطعیت گفت که جلیلی عمر ما را با تصمیم نگیری و بلاتکلیف گذاشتن تلف نمی کند.
۷- بسیاری سعی می کنند از جلیلی چهرهای تعامل ناپذیر و خشک ارایه دهند اما جلیلی بر محور پیشرفت ایران اسلامی با همه دغدغهمندان با هر خط و ربطی کار می کند. جلیلی در موضوعات تخصصی از متخصصین با هر سلیقه و نگاه سیاسی استفاده می کند. لیست کابینۀ او برای بسیاری شوک آور خواهد بود.
۸- جلیلی اگرچه خط قرمزها و باید و نبایدهای مشخصی دارد. اما عاقلانه میاندیشد، تصمیم میگیرد و عمل میکند. تصویرسازی برخی افراد از جلیلی به عنوان یک فرد غیرمنطقی؛ توشۀ آخرت جلیلی خواهد بود. اما واقعیت این است که هیچ تصمیمی را از روی جوگیری نمیگیرد.
۹- جلیلی با سابقه سالها مطالعه و کار اجرایی در حوزه روابط خارجی، سفارتخانه های ایران را از مرکز سرویس دهی و تشریفات مدیران به مراکز دیپلماسی اقتصادی و توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل می کند. یعنی یک انقلاب واقعی در وزارتخارجه و دستگاه دیپلماسی برای تامین منافع ملی.
۱۰- این را باید اول می گفتم؛ جلیلی با قلب و منطقش پای کار آقاست. منظومه فکری مقام معظم رهبری را به خوبی می داند، می فهمد و عملی می کند. اگرچه ولایت پذیری محض دارد اما در اجرا، فرمانده ای مقتدر است.
۱۱- جلیلی حلقه فساد نمی سازد. مفسد نیست و از همه مهمتر اینکه می داند برای فساد ستیزی باید بسترش را خشکاند و به سراغ علتها رفت. هیچ حاشیه و نقطه سیاهی در کارنامه اش نیست. در حالیکه اگر خیلیها یک سال جایگاه او را داشتند امروز صدها پرونده داشتند. سعید جلیلی جزو امانتدارترین و خودساخته ترین مسئولان کشور در ۴۶ سال گذشته است و حضور او در راس دولت میتواند یک دولت سالم و ضدفساد بسازد که اولین فایده اش برای مردم و کشور خواهد بود.
✍امیر حسین ثابتی