بر اساس آمار statcounter هشتاد و هشت و شش دهم درصد (88.6%) گوشی های هوشمند مورد استفاده در ایران دارای سیستم عامل #اندروید هستند.
اینکه #گوگل به راحتی توانست پوسته های تلگرام را از گوشی میلیون ها ایرانی در کسری از ثانیه و بدون هیچ هزینه ای حذف کند زنگ خطری است برای #تصمیم گیران و تصمیم سازان کشور.
گوگل با این اقدام خود به همه ثابت کرد با سیستم عامل اندروید توانایی کنترل و مدیریت بخش عظیمی از جمعیت ایران و البته دنیا را دارد!
اندروید بخش کوچک ولی موثر #اکوسیستم گوگل است.
اکوسیستم گوگل شامل صدها برنامه هوشمند است که بدلیل قدرت، انعطاف پذیری و سهولت استفاده بسیاری از کاربران از آن استفاده میکنند
بخشی از اکوسیستم گوگل که انواع داده های کاربران را جمع آوری میکنند عبارتند از:
موتور جستجوی گوگل Google search engile
پست الکترونیک گوگل Gmail
فضای ذخیره ابری گوگل Google Drive
پایگاه استنادی مقالات گوگل Google Scholar
نقشه زمین گوگل Google Map
مترجم گوگل Google Translate
ذخیره و تماشای ویدئو گوگل YouTube
بازار برنامه های اندرویدی گوگل Google Play
بازار بازی ها اندروید Play Games
اخبار گوگل Google News
تقویم گوگل Google Calendar
ذخیره و نمایش عکس گوگل Google Photos
سرویس خرید گوگل Google Shopping
سرویس مالی گوگل Google Finance
کتابخانه جهانی گوگل Google Books
و صدها سرویس فنی دیگر...
#روح_اله_نباتی
@Jebhefazamajazi
🔴انتشار گسترده کلیپ رقص دانش آموزان چه حرف هایی برای ما دارد؟
1️⃣موزیک ویدئوی مبتذلی توسط یک خواننده خارج نشین با بازیگرانی که لباس دختران دبیرستانی برتن دارند، روز ۶ اردیبهشت منتشر می شود.
2️⃣در روز معلم، وزیر آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی نگاه یک، اعتراف می کند برخی خواسته یا ناخواسته، در حال اجرای مفاد و منویات و آنچه در سند ۲۰۳۰ تکلیف شده برای دانش آموزان و خانواده ها هستند.
3️⃣در همان روزها به طور گسترده فیلم هایی منتشر میشود که نشان می دهد همان موزیک در مراسمات جشن مدارس پخش می شود و دانش آموزان در حال رقصیدن با آن همخوانی می کنند.
4️⃣در حین انتشار این فیلم ها از چندین مدرسه، تحلیل می شود این جریان نشان از اجرای سند ۲۰۳۰ در مدارس دارد.
🔺انتشار این فیلم ها که کاملا برنامه ریزی شده بنظر می رسد، چند نکته دارد:
❌محبوبیت و همه گیری یک خواننده خارج نشین را القا می کند.
❌وانمود می شود دهن کجی به قوانین و ارزش ها و ساختار شکنی مخصوصاً در نسل نوجوان همه گیر و عادی شده.
❌باعث این برداشت می شود که آموزش و پرورش مثل زمان طاغوت با سبک منویات فرح پهلوی اداره میشود.
❌القا می شود اکثریت جامعه خواهان چنین سبک زندگی و تفریحاتی هستند و امیدی به ارتقای سطح جامعه نیست.
⛔️قطعا نفوذ جریانی عاملان اجرای سیاست های تربیتی غربی مانند ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش را قبول داریم و اين همه تاکید و نگرانی مقام معظم رهبری نشان از رشد خزنده این جریان مرموز و ویرانگر است.
👈اما از فنون جنگ روانی #غرق_مصنوعی ست. در این روش به جامعه اطلاعات غلط داده می شود تا حس کند آنقدر دشمن بر او احاطه کرده که شکست خورده و هیچ تلاشی برای نجات فایده ندارد. باور کند کار تمام شده و هیچ راهی وجود ندارد.
👌نباید با دیدن این چند ویدئو تصور کنیم همه چیز تمام شد و دانش آموزان مان از دست رفتند و مدارس تماما به لانه فساد تبدیل شده. هرچند این اتفاقات تلنگری ست که دریابیم چقدر عقبیم و چقدر سنگرها از دست رفته. اما نباید تسلیم غرق مصنوعی دشمن شویم و باقی سنگرها را واگذار کنیم. ابتکار عمل هنوز در دست ماست.
✅وزیر محترم آ. پ که می آید و منفعلانه از اجرای مخفیانه سند استکباری ابراز تاسف می کند، مگر سرایدار آموزش و پرورش است که نداند این گزارش ها مربوط به کدام مناطق است و سند شيطانی در کجا اجرا شده؟ او باید از جمع شدن اجرای این برنامه خبر بدهد نه از اجرای مخفیانه آن ابراز تاسف کند و به طبل جنگ روانی دشمن بکوبد!
✅کافی ست جناب وزیر به طلاب و نیروهای انقلابی آموزش دیده اجازه دهد به مدارس وارد شوند و در قالب برنامه هایی چون طرح معراج و شهید بهنام محمدی با دانش آموزان ارتباط بگیرند و از آنان حمایت کند. خواهید دید چگونه مجریان سند ۲۰۳۰ دمشان را روی کولشان می گذارند و می روند.
✅باید برای نشاط و سرگرمی دانش آموزان برنامه داشته باشیم. نمی شود دانش آموزان را زیر بار فشار درس ها له کرد و بعد هر از چندگاهی با پخش موسیقی های مهیج یکباره انرژی نهفته شان را تخلیه کنیم. به دانش آموز فرصت دهید در کنار تحصیل، با ورزش و تفریحات سالم و فعالیت های اجتماعی متناسب شور و هیجاناتش را تخلیه کند. وقتی برای نشاط آنها برنامه نداشته باشیم، رقاص ها و دی جی ها برنامه خودشان را برای نشاط دانش آموزان اجرای خواهند کرد.
رها عبداللهی
@Jebhefazamajazi
دلایل مواجهه منفعلانه با محیط مجازی چیست؟.pdf
951.8K
دلایل مواجهه منفعلانه با محیط مجازی چیست؟؟
حتما حتما مطالعه شود
@Jebhefazamajazi
📍هفت کاری که نباید در اینترنت انجام دهیم :
۱)⛔️ باور نکردن مطالب کذب و کلیپ های ساختگی
۲)⛔️ بی توجهی به روش امنیتی two-factor authentication در هنگام ایجاد یک حساب کاربری
۳)⛔️ استفاده از یک رمز عبور در چندین سایت
۴)⛔️ همگام سازی تمام حساب های کاربری در شبکه های اجتماعی
۵)⛔️ به اشتراک گذاری اطلاعات زیاد در مورد کودکان
۶)⛔️ استفاده از شبکه وای فای رایگان بدون لحظه ای فکر کردن در مورد عواقب آن
۷)⛔️ درگیر شدن در مشاجره های ایجاد شده در شبکه های اجتماعی
@Jebhefazamajazi
👈فرهنگ، در بلندمدّت، از اقتصاد خیلی مهمتر است؛ اقتصاد مسئلهی فوری و اولویّت کنونی ما است، [امّا] مسئلهی فرهنگ یک مسئلهی مستمرّی است و بسیار مهم است؛ حتّی در قضیّهی اقتصاد هم مهم است.
⭕️ برادران عزیز، خواهران عزیز! در مسئلهی فرهنگ، بنده احساس یک ولنگاری میکنم؛ در دستگاههای فرهنگی -اعم از دستگاههای دولتی و غیر دولتی- یک نوع ولنگاری و بیاهتمامی در امر فرهنگ وجود دارد؛ چه در تولیدِ کالایِ فرهنگیِ مفید که کوتاهی میکنیم، چه در جلوگیری از تولید کالای فرهنگی مضر که کوتاهی میکنیم.
✅اهمّیّت کالای فرهنگی از کالای مصرفی جسمانی کمتر نیست، بیشتر است. فرض کنید مرتّب تکرار بکنند که مثلاً فلانجور پفک مضر است، نخورید؛ حالا مگر ضررش چقدر است، چهجور ضرری است، چه میزان ضرر دارد، برای چند درصد از مردم ضرر دارد؟ این را دائماً میگویند، امّا ضرر فلانجور فیلم یا فلانجور کتاب یا فلانجور بازی رایانهای یا امثال اینها را کسی جرئت نمیکند بگوید که نبادا متّهم بشوند به اینکه جلوی آزادی اطّلاعات و جریان آزاد اطّلاعات را گرفتهاند. آنهایی که اساس این حرفها هستند، خودشان بیشتر از ما در این مسائل سختگیری میکنند؛ این را باور کنید.
✅✅حالا آزادترین مناطق دنیا از لحاظ اطّلاعات، مثلاً فرض کنید دولتهای غربیاند، ازجمله آمریکا؛ از خبرهای دقیق و روشنی که از آمریکا میرسد در کنترل اطّلاعات افراد و انگشت گذاشتن روی آن چیزهایی که دستگاه روی آنها حسّاس است، انسان واقعاً تعجّب میکند؛ ما یکدهم آنها کنترل اطّلاعاتی نداریم و نمیکنیم. بمجرّد اینکه [در اینجا] یک فیلمی راممنوع کردند یا فرض کنید که یک جریان رایانهای را مثلاً محدود کردند یا ممنوع کردند، فوراً آنها سروصدا بلند میکنند، ما هم باورمان میآید؛ ما هم باور میکنیم که واقعاً کار خطایی کردهایم. نه آقا، باید مراقبت کرد!
✅✅ وظیفهی ما تولید کالای فرهنگی مفید و جلوگیری از کالای فرهنگیِ مضر است. بنده در این زمینه احساس یک ولنگاریای میکنم؛ باید این را شماها در نظر داشته باشید و اهمّیّت بدهید.
۱۳۹۵/۰۳/۱۶
بیانات در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی
#ولنگاری_فرهنگی
#انقلابی_بمانیم
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔥 @jebhefazamajazi
🔴بیانیه مهم شورای عالی امنیت ملی خطاب به کشورهای عضو برجام:
‼️ایران از امروز ۱۸ اردیبهشت ۹۸ برخی اقدامات خود در توافق برجام را متوقف می کند/در مرحله فعلی دیگر خود را متعهد به رعایت محدودیت های مربوط به نگهداری ذخائر اورانیوم غنی شده و ذخائر آب سنگین نمی دانیم/ ۶۰ روز مهلت به کشورهای باقیمانده در برجام برای اجرای تعهدات خود بویژه در حوزه های بانکی و نفتی/ در هر زمان که خواسته های ما تامین شوند؛ ما نیز به همان میزان اجرای مجدد تعهدات متوقف شده را از سر خواهیم گرفت/ نوبت کشورهای باقیمانده در برجام است که حسن نیت خود را ثابت کنند/ نامه مهم دکتر روحانی به سران کشورهای باقیمانده در برجام/ایسنا
@Jebhefazamajazi
من یک #جوان ایرانی ام.
با #شادی موافقم
اما با #فساد_اجباری نه!
با پاک کردن صورت مساله مخالفم
اما با #فیلترینگ_معقول نه!
با #آزادی موافقم
اما با #ولنگاری، نه!
با #فضای_مجازی موافقم
اما با مدیریت و
#عروسک_گردانی دشمن، نه!
با تفریح آرامش بخش موافقم
اما با هوسرانی وحشت آفرین و اضطراب زا، نه!
با #رفاه و #آسایش موافقم
اما به قیمت گذشتن از عزت و شرافت انسانی، نه!
با #جریان_آزاد_اطلاعات موافقم
اما با مدیریت یکجانبه اطلاعات و #اطلاعات_سازی کاذب #صهیونیستی ، نه!
با #اختیار موافقم
اما با لیز خوردن در سراشیبی تند عملیات روانی و مدیریت ذهنی که دشمن برای هدایت من به سمت اباحه گری بسازد و نامش را اختیار بگذارد، نه!
خلاصه با همه خوبی ها و لذتهایی که #خدای_مهربانم برایم آفریده موافقم!
اما با همه زشتیها و آسیبهایی که دشمن حسود، در فضای مجازی و اینترنت امریکایی برایم #تزیین کرده نه!
@Jebhefazamajazi
نماینده مردم مشهد : آقای جهرمی پاسخگو باشید
@Jebhefazamajazi
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی: فیروزآبادی گفت شرکت #گوگل روزانه یک میلیارد تومان تنها از ایران برای تبلیغات درآمد دارد و ما سالانه ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه تبلیغات پرداخت میکنیم.
سید علیرضا آل داود
@Jebhefazamajazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ گلایه رهبر معظم انقلاب از وزارت ارتباطات
#فضای_مجازی
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔥 @jebhefazamajazi
📣📣#اطلاعیه
اعزام مبلغ مورد تایید امور مساجد و معاونت فرهنگی حوزه در ایام ماه مبارک رمضان:
✅✅موضوع: مبانی بصیرت رسانه و آسیب شناسی فضای مجازی از منظر امام و رهبری
هر مسجد ،محفل یا جلسه ی خانگی ای که تمایل به برگزاری جلسه دارد،جهت هماهنگی با این شماره تماس حاصل کند
09153046820
@Jebhefazamajazi
سید احسان قاضیزادههاشمی، عضو فراکسیون فضای مجازی مجلس شورای اسلامی :
در ابتدا گفته شد که پیام رسانهای هاتگرام و طلاگرام متعلق به جمهوری اسلامی ایران هستند، اما اکنون برخی مسئولان این گفته خود را انکار میکنند، لذا صحبتهایی که درباره طلاگرام از زبان برخی وزرا بیان میشود کاملا با اظهارات ۷ الی ۸ ماه پیش همین افراد متناقض است.
متن کامل خبر در لینک زیر 👈🏻👈🏻👈🏻
https://www.yjc.ir/fa/news/6928563/
@Jebhefazamajazi
❤️😉✋ تشکر مدیر اینستاگرام از ایرانیان:
🔹 مردم ایران شما در شرایط سخت اقتصادی کشورتان، سالیانه هزاران میلیاردتومان بابت خرید اینترنت خارجی و بخشی از آنرا بخاطر استفاده از اینستاگرام پرداخت میکنید که مبلغی از این پول به بنده میرسد. به ازای عضویت و فعالیت هر یک نفر از شما، چندصد دلار به ارزش شرکت بنده اضافه میشود. بیشترین درآمدم از فروش اطلاعات شما عزیزان است. اینستاگرام با کمک شما روزبه روز قدرتمندتر شده و بزرگتر میشود.
🔹 تشکر ویژه ای دارم از نیروها، نهادها و قرارگاه های انقلابی که با تلاش شبانه روزی و صرف هزینه های بالا، تعداد بالایی از افراد قشر مذهبی را به عضویت اینستا درآوردند و موجب شدند ما به اطلاعات ارزشمند افرادی که حتی در خواب هم نمیدیدیم، دسترسی پیدا کنیم و جامعه اطلاعاتی ما کاملتر شود و از طرفی به هدف مهم دیگرمان هم رسیدیم، یعنی تأثیرگذاری بر خانواده های این قشرمهم ایران، که حتی حاضر به دیدن ماهواره هم نبودند.
🔹 از رسانه های ایران بخصوص رسانه ملی، از آموزش و پرورش و دیگر عزیزان دل تشکر ویژه داریم.
🔹 در اینجا جا دارد از حامیان اصلی من و تمام ابزارهای خارجی، که رشد و توسعه یمان را در ایران، مدیون این عزیزان هستیم یعنی آقایان ابوالحسن فیروزآبادی، نصرالله جهانگرد و محمدجواد آذری جهرمی از زحمات بی دریغشان تشکر کنم.
🔹همانطور که می دانید من به قوانین کشور شما چند میلیون ایرانی، کاری ندارم پس شما برای فعالیت در اینستاگرام، طبق قوانین من فعالیت کنید تا صفحاتتان را حذف نکنم.
🔹کلام آخر اینکه شما نخواهید توانست جایگزینی بومی برای اینستاگرام داشته باشید و دوستان ما در ایران این اجازه را به شما نمیدهند پس با حرفهای افراد افراطی توجه نکنید که مثلا میگویند: حمایت از کالای ایرانی، رونق اقتصادی، تولید ملی، ما میتوانیم، حمایت از جوان ایرانی و..... و این را بدانید که قدرت تغییرات(سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و...) کشورتان در دست ماست پس در ساخت آینده بهتر و ایجاد تغییرات اصلی در نظام ایران همچنان با فعالیتتان به ما اعتماد کنید و این را بدانید بالاخره تغییرات در ایران مشکلاتی را برای بعضی از خانواده ها خواهد داشت که شما از آنها بعنوان آسیبها نام می برید مانند: خودکشی ها، طلاقها، تجاوزها، خیانتها، بی قانونی ها، مشکلات اقتصادی و.... که پس از مدتی عادی میشود.
ضمناً از صبر و تحمل بی پایان قوه قضائیه و دیگر دستگاه ها و مسئولین ایرانی هم تشکر داریم.
@Jebhefazamajazi
🔴 رهبرانقلاب: امروز اگر کسی بخواهد وحدت ایران و افغانستان را بشکند، او را #دست_شیطان به حساب خواهیم آورد
‼️ بلندگوهایی سعی داشتند و دارند که روزبهروز بین این دو ملت [ایران و افغانستان] جدایی بیندازند؛ اما ما در سختترین شرایط نیز، هیچ مصلحتی را بر مصلحت دفاع از افغانستان غلبه ندادیم.
🔹 همهی شما میدانید که تهران زیر موشک بود و هر شبانهروز، ده تا پانزده موشک - بلکه بیشتر - وارد تهران میشد و منفجر میگردید و دهها انسان را از بین میبرد و خانههایی را خراب میکرد. آن روز، علاج کار این بود که به یک طرف لبخند بزنیم؛ ولی در جهت رضای الهی نزدیم و آن شرایط سخت را تحمل کردیم.
🔸 قبل و بعد از آن نیز در طول جنگ تحمیلی هشتساله، بخش عمده از زحماتی که متحمل شدیم، بهخاطر موضع قاطع و صریحی بود که در امر افغانستان داشتیم. آن موضع، امروز هم وجود دارد و هیچ فرقی نکرده.
🔹امروز هم ما در کنار ملت و جهاد و وحدت افغانستان و نیز حکومت اسلامی آیندهاش قرار داریم.
‼️اگر کسی بخواهد این وحدت را بشکند و در داخل ایجاد #فتنه کند، با او احساس برادری نخواهیم کرد و او را #دست_شیطان به حساب خواهیم آورد. ۶۸/۷/۱۱
#عراقچی_استعفا
➖➖➖➖➖
@Jebhefazamajazi
مگه قرار نبود هر جا که مبارزه است اونجا باشیم؟؟
مدارس و مساجد رو ول کردیم چسبیدیم به فضای مجازی ، پیش خودمون هم احساس میکنیم خیلی کارمون درسته !
حتی اینکه الان توی فضای مجازی ضعیفیم به خاطر اینه که مساجد و مدارس رو رها کردیم رفقا.
@Jebhefazamajazi
رازهای محرمانه مدیر فیسبوک و اینستاگرام:
https://www.yjc.ir/fa/amp/news/6287159
@Jebhefazamajazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلگرام_ابزار_جنگ_اقتصادی
#غارت_۵۰میلیارددلاری_تلگرام
#برجام_تلگرامی
#خیانت_آشکار
مسئولان و مردم بدانند هر روز تاخیر در تخلیه تلگرام و کمک به ادامه حیات آن خیانتی نابخشودنیست که در تاریخ ثبت خواهد شد.
#برای_ثبت_در_تاریخ
@Jebhefazamajazi
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی(مشهد)
جلسه اول دوره اخلاق در فضای مجازی 18 بهمن 97 استاد کهوند #اخلاق_در_فضای_مجازی جبهه انقلاب اسلامی د
ابتدای صوتهای دوره مقدماتی بصیرت رسانه (فضای مجازی )
برای اشنایی با مبانی و الفبای فضای مجازی لازمه حتما این صوتها رو با دقت گوش بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️اگر میخواید معنای نفوذ رو بفهمید، این چند دقیقه از صحبتهای استاد ازغدی رو حتما ببینید.
⛔️سخنگوی دولت موقت جاسوس بود، وزیر نفت جاسوس بود، رییس جمهور (بنی صدر) جاسوس بود، چند نفر از اعضای مجلس خبرگان❗️جاسوس بودن، تو روزنامهها و هفتهنامهها، اساتید دانشگاه و عشایر و خیلی جاهای دیگه جاسوس داشتن. حتی برای روزنامهها مقاله مینوشتن❗️
روزنامهنگار میفرستادن خارج از کشور که آموزش ببینه❗️
⛔️کِی؟ اول انقلاب❗️
به نظرتون الان کجاها جاسوس داریم؟
#نفوذ
#تلگرام
#اینستاگرام
#مجلس
#کاخ_ریاست_جمهوری
#حافظه_تاریخی
💠 @jebhefazamajazi
آذریجهرمی: ➖ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ۶ هزار برهم زننده فضای مجازی- منافی عفت و قمار- شناسایی کرده و به دستگاههای قضائی معرفی کرده است.
جبهه: ➕ اساساً وزارت ارتباطات چرا بستر ارتکاب جرم را برای میلیونها صفحهٔ مجرمانه و مجرمان سایبری فراهم کرده است و بجای وظیفهٔ خود در کار پلیس دخالت میکند؟
آذریجهرمی: ➖ وزارت ارتباطات به جای گوگل، پارسی جو (موتور جستوجوگر) راه اندازی کرده است که میتواند از ۸ میلیون صفحه را پشتیبانی کند.
جبهه:➕ پارسیجو متعلق به وزارت ارتباطات نیست و اساساً این وزارتخانه جز سنگاندازی و ایجاد مزاحمت و محدودیت برای نرمافزارهای داخلی، آوردهای نداشته است.
آذریجهرمی: ➖ در گذشته گوشیها تولید داخل ۰.۵ درصد بازار را در دست داشت اما در حال حاضر سهم گوشیهای تولید داخل به ۸ درصد رسیده است.
جبهه: ➕ برای اثبات دروغ بودن این حرف آذریجهرمی کافیست به کارخانهٔ جیالایکس، دیمو، اُرُد، عماد و زیمنس شیراز سر بزنید تا ببینید #فجج چه بلایی بر سر تولید گوشی تلفن همراه در ایران آورده است. همه کاملاً تعطیلند، برخی سولههایشان را تبدیل به گاوداری کردهاند و تنها یکمورد با ۵٪ ظرفیت در حال کار است.
آذریجهرمی: ➖ حمله به شبکه ملی اطلاعات از ۳۳ میلیون به ۱۲۱ میلیون افزایش پیدا کرده است
جبهه: ➕ اساساً چطور میشود به شبکهٔ ملی اطلاعات حمله کرد؟ از مبداء داخلی؟!
آذریجهرمی: ➖ حجم شبکه ملی اطلاعات از ۳.۵ ترابایت بر ثانیه به ۱۸۵ ترابایت بر ثانیه رسیده است.
جبهه: ➕ یک روش حرفهای در مغالطه همین است که اعلام شود «حجم» فلان چیز فلان قدر است! این مغالطه شبیه مغالطههای رایج در توجیه حضور در شبکههای خارجی است؛ زمانی که میگویند آنجا با میلیونها نفر (مثلاً اعضاء توییتر یا اینستاگرام) در ارتباطیم!!!
🔴 آذریجهرمی گویا یادش رفته سال ۹۵ واعظی هم موتورهای جستجو رو جزو دستاوردهای خودش دانست و جهانگیزی در گزارشش اعلام کرد که آقا اینطوری جوابشونو دادن:
✅ "خب، شورای عالی فضای مجازی به این منظور تشکیل شد. مثلاً فرض بفرمایید که حالا در گزارش آقای دکتر جهانگیری هم اتّفاقاً به این بخش تقریباً اصلاً نپرداختند، یک سطر فقط ایشان اشاره کردند که فلان بخش را نمیدانم چهکار کردیم، مثلاً راجع به فلان بخشی که در شبکهی ملّی اطّلاعات مؤثّر است، این را مثلاً فراهم کردیم. به جستجوگرها ایشان [اشاره کردند]، چون جستجوگر چند سال است که شروع شده، جستجوگرها را اینها دارند [طرّاحی] میکنند و الان جوانها از این طرف و آن طرف، شاید دهها سیستم جستجوگر را طرّاحی کردهاند و ساختهاند و تولید کردهاند، یعنی چیز جدیدی نیست؛ ایشان هم روی آن تکیه کردند؛ امّا آن شبکهی ملّی اطّلاعات را -که خیلی مهم است آن شبکهی داخلی- ما هنوز پیش نرفتهایم؛ خب، با اینکه آقای واعظی[۱۱] هم معتقد به این قضیّه هستند و دوستان همه معتقدند به این قضیّه امّا این پیشرفت نداشته؛ این را بایستی انشاءالله دنبال کنیم که ضربههای بیجبرانی نزنیم."
@jebhefazamajazi
💢دیروز خبری منتشر شد که یک #دکل_رانتی وظیفه تامین آنتندهی ویلای خانوادگی وزیر ارتباطات در روستای مرجانِ طالقان رو بر عهده داره!
♦️خواستم بگم عکس "دکل سیار" آنتن BTS و ویلای خانوادگی از چشم افکار عمومی پنهان نمیمونه...
✍️ #محمد_پاداش
@jebhefazamajazi
⭕️ محسن غفاری مدیر پیامرسان ایتا در دانشگاه قم:
🔸 ایتا یک پیامرسان دانشگاهی است.
🔸 ایدههای جدیدی مانند ترندینگ و هشتگ را اجرا کرده ایم؛ هچنین جستجوی پیشرفته در تمام کانالهای عمومی از قابلیتهای نوینی است که در ایتا اجرا شده است. ایتا از پیام رسانهای پر رونق کشور است و از لحاظ گردش اطلاعات و حجم کاربر، دومین پیام رسان برتر کشور است و تنها در کانالهای عمومی، روزانه ۳۴میلیون پیج ویو صورت میگیرد.
🔸 نسبت به ایتا بیمهری شد. مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد که از پیامرسانهای بالای یک میلیون کاربر فعال حمایت میکند و سازمانهای دولتی از این پیامرسانها استفاده کنند ولی با وجود اینکه ایتا مدت زیادی است که از حجم ۱میلیون کاربر گذشته است، مورد کم لطفی قرار گرفت.
🔸 حمایت لازم از پیامرسانهای داخلی صورت نگرفته است. وزارت ارتباطات بنا شد پهنای باند و وام در اختیار پیامرسانهای ایرانی قرار دهد که ایتا از وام استفاده نکرد و پهنای باند نیز به طور درستی اختصاص نیافت و تنها ۱۰دیتاسنتر و تعدادی رک برای دیتاسنترها از وزارت به پیام رسانها اختصاص پیدا کرد.
🔸 پیامرسانهای ایرانی قطعا امنیت بالاتری نسبت به پیامرسانهای خارجی دارند. قطعا در پیام رسانهای ایرانی پیگیری موارد قضایی و مجرمانه بسیار راحت تر است و این سبب میشود که امنیت مردم بیشتر تامین شود؛ البته طبق دستور دادستانی اطلاعات اشخاص تحت هیچ شرایطی در اختیار هیچ نهاد و ارگانی قرار نمیگیرد و تنها در خصوص پیگیریهای خاص قضایی از اطلاعات استفاده میشود. سلطه و سیطره کشورها اغلب از حالت نظامی خارج شده است و به فضای مجازی کشیده شده است و هرکسی بتواند در این فضا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد، موفق تر خواهد بود.در اتفاقات اخیر دیدیم که اینستاگرام به دلیل قوانین خود، صفحه افراد مربوط به سپاه پاسداران و صفحههای انقلابی را مسدود کرد؛ آنها طبق سیاستها و قوانین خود رفتار میکنند.
🔸 در حوزه نرم افزار، جوانان و نخبگان کشور توانستند موفق عمل کنند ولی هنوز در بخش سخت افزاری که همان زیرساخت شبکه ملی اطلاعات کشور است، ضعف داریم و گاهی در این خصوص کوتاهی هایی نیز صورت میگیرد.
🔸 میتوانیم به مرور با اضافه کردن خدماتی از قبیل پرداخت و خدمات دولت الکترونیک، مخاطبان داخلی را جذب کنیم، در کشور چین این اتفاق رخ داده است و ما نیز میتوانیم این اقدامات را انجام دهیم، البته انجام آنخ نیاز به یک همت اساسی و حمایت مسئولین دارد.
@jebhefazamajazi
34.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید | #آدرس_غلط
دیروز در دانشگاه تهران چه گذشت؟ + به همراه فیلمهایی دیده نشده از اتفاقات دیروز دانشگاه تهران
حتما ببینید
@jebhefazamajazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنگه احد نظام خانواده است 👪
اینستاگرام برای نابودی زن است 😔
@jebhefazamajazi
آقای فتاحی معاون آقای جهرمی!
-اگر جای #عملیات_روانی به وظایفتون عمل میکردید
-اگر جای میلیاردها تومنی که خرج #تلگرام_طلایی کردید خرج پیام رسان داخلی میکردید
-اگر به وعده های که دادید مثل آمدن خدمات دولت الکترونیک روی پیام رسان ها عمل کرده بودید ، پیام رسان های داخلی شکست نمی خوردند .
👈آقای فتاحی در ادامه گفتید:" تاریخ نشان داده که فیلتر همواره با شکست مواجه میشود "!
✅شما حتی نمی دانید در همین ایران خودمان بارها تجربه فیلترینگ موفق داشته ایم (به عنوان نمونه فیلتر یوتیوب و استقبال مردم از آپارات)
راستی جدا نمی دانید یا .....؟
@jebhefazamajazi
⭕️تکنیک جعل و تثبیت
💢عکس کار شده توسط رسانه ی اسرائیلی آمدنیوز در خصوص حضور آمریکایی ها در خلیج فارس مربوط به سال 2015 است
عکس مربوط به خلیج فارس نیست مربوط به خلیج عدن است
@jebhefazamajazi
*تا وقتی که حاکمیت به وظیفه خودش عمل نکرده باشد؛ سواد رسانهای ابتر است*
من به عنوان معلم باید بتوانم به شاگردانم «سواد دیجیتالی» و «سواد اطلاعاتی» بیاموزم. اما در حال حاضر من در کلاسم نمیتوانم بگویم موبایل، لب تاپ و اینترنت را باز کنید و سرچ کنید؛ نمیتوانم بگویم، چون برای فضای مدرسه و رابطه معلم و شاگردی حرمتی قائل هستم. همینطور که دانشآموز شروع میکند به سرچ کردن، فضای مجازی چه پیشنهادهایی به او میدهد؟
من برای حل این مشکل در مدرسهی خودم مجبورم فیلترینگ داخلی و سیستم پایش محتوا بگذارم. وظیفه حاکمیت پس چه شد؟
اینها چالشهایی است که «سواد رسانهای» نمیتواند حل کند. برای حل کردن آن باید برویم زیرساختهای استفاده امن و سالم و مفید را راهاندازی کنیم...
🔹 🔸 🔹
متن کامل این مصاحبه را در پایگاه فرهنگ سدید بخوانید:
farhangesadid.ir/fa/news/1580
@jebhefazamajazi
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی(مشهد)
*تا وقتی که حاکمیت به وظیفه خودش عمل نکرده باشد؛ سواد رسانهای ابتر است* من به عنوان معلم باید بتوان
برخی افراد میگویند که بگیر و ببند و فیلترینگ مشکلات را بیشتر میکند. نظر شما در این باره چیست؟
مثالی میزنم؛ همه قبول داریم که بوستانهای شهری باید امنیت کامل داشته باشند. چون خانواده و کودک در آنجا حضور پیدا میکنند و نباید این بوستان ها، محل حضور بزهکاران باشد. اما فرزند من که فقط در پارکها بازی نمیکند، در فضای مجازی هم بازی میکند و اوقات فراغتش را در رسانههای اجتماعی میگذارند. سوال این است که چه کسی باید این فضا را امن کند؟ این موضوع ربطی به سواد رسانهای ندارد. اگر به فرزندمان امداد و نجات و ورزشهای رزمی را یاد بدهیم، آیا این دلیل میشود که او را به پارکی بفرستیم که آلوده است و بزه کارها در آنجا رفت و آمد دارند؟!
برقراری امنیت وظیفه حاکمیت است. در پارکی که محیط امن وجود داشته باشد، اگر فرزند ما خیلی هم دفاع شخصی بلد نباشد، احتمال خطر کمتر است و کار ما هم راحت میشود. به همین طریق در محیط امن و پاک رسانهای نیاز به سواد رسانهای رقیقتر و کمرنگتر است. پس تا وقتی که حاکمیت وظیفه خودش را عمل نکرده باشد، سواد رسانهای چندان به درد نمیخورد. در فضای بی مرز سایبر، که تمام بدیهای دنیا با یک کلیک در اختیار بچه من قرار میگیرد، فرزند من تا چه حد باید سواد داشته باشد تا از این آسیبها مصون بماند؟ در حالی که اگر فضا پاک باشد، من معلم میتوانم روی سواد اطلاعاتی و سواد دیجیتالی بچهها بیشتر کار کنم تا استفادهی مفیدشان بیشتر شود.
متن کامل این مصاحبه را در پایگاه فرهنگ سدید بخوانید:
farhangesadid.ir/fa/news/1580
@jebhefazamajazi