5 اصطلاح غلط که رایج شده
و زیاد بکار میرود:⇩
@kashkuljudy
✺ ۱- خدا بد نده! ✺
این کلام اهانت به پروردگار است،زیرا خدای تعالی در قرآن فرموده:هیچ خوبی به شما نمیرسد مگر از ناحیه ی خدا و هیچ بدی بشما نمیرسد مگر از ناحیه ی خود شما(و بخاطر اعمال خودتان است)
✺ ۲- جوان ناکام! ✺
این اصطلاح عامیانه برای جوانهایی که قبل از ازدواج از دنیا میروند بکار میرود ،درحالیکه ازدواج کام حقیقی یک انسان نیست که اگر ازدواج نکرد به او بگویند ناکام ،بلکه کام حقیقی انسان رسیدن به مقام بندگی خداست و استفاده ی خوب کردن از عمر و فرصتی که خدا به او داده است.
✺ ۳- عیسی به دین خود، موسی به دین خود! ✺
این جمله معنای صحیحی ندارد، زیرا بین پیامبران خدا، کوچکترین اختلافی نبوده و همه ی آنها مردم را به توحید و یکتا پرستی دعوت میکردند و
عقیده ی یکسانی داشتند.
✺ ۴- ولش کردی به امان خدا! ✺
این حرف کفر آمیز است ،زیرا اگر کسی مال یا فرزند خود را به امان خدا بسپارد که غمی نیست بهتر است بجای این کلام گفته شود:
"ولش کردی به حال خودش " پس بدبخت شد رفت
✺ ۵- انسان جایز الخطاست! ✺
این حرف نیز غلط است ،زیرا انسان برای خطا کردن جایز نیست . بهتر است بگوییم انسان ممکن الخطاست، یعنی ممکن است خطا کند و بهترین خطا کنندگان توبه کنندگان هستند
❤️ @kashkuljudy ❤️
📜 #متن
@kashkuljudy
🚦ارکان اربعه شیعه چه کسانی بودند و چرا چنین لقب گرفتند؟
📍ارکان اربعه شیعه به چهار شخصیت بزرگ شیعه گفته میشود که افتخار آن را داشتند به عنوان نخستین معتقدان به ولایت امیرالمومنین علیهالسلام شناخته شوند و شیعه با آنها شناخته شود.
📍این شخصیتهای بزرگوار عبارتند از سلمان فارسی، ابوذر غِفاری، مقداد بن أسود و عمار یاسر که سلام خدا بر همه آنها باد. از رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم حدیث است که به امیرمومنان فرموده بود که "یا علی! انتَ و شیعُتک هم الفائزون" واژه شیعه برای پیروان حضرت علی علیهالسلام در لسان رسول خدا به کار برده شده است و این چهار نفر که در تعابیری و احادیثی از پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم آمده است که بهشت مشتاق زیارت آنها هست به سبب پایداری بر امر ولایت امیرمومنان علیهالسلام و دفاع جانانه از حقانیت آن وجود مقدس پس از رحلت نبی اکرم و خیانت و توطئه پلید سقیفه به عنوان ارکان اربعه شیعه شناخته شدند که از نظر مقام بالاترین مقام را دارند.
📍اگرچه امیرالمومنین علیهالسلام بعد از رحلت پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم هم یارانی داشتند که دارای مقامات بلندی هستند، همچون حذیفة بن یمان معروف به صاحب سر رسول خدا ابوالهیثم ابن التیهان، خذیمة بن ثابت معروف به ذوالشهادتین، سهل بن حنیف انصاری و عثمان بن حنیف انصاری؛ با همه مقامی که این شخصیتها و شمار اندکی دیگر مانند آنها دارند ولی به جایگاه رفیع این چهار شخصیت بزرگ نمیرسند.
🔸 اصطلاحا میگویند از نظر مقام این چهار نفر در درجه اول قرار دارند و این شخصیتهایی که بعد از آنها نام بردم در ردیف دوم قرار میگیرند.
@kashkuljudy
@kashkuljudy
🔰موارد طلاق بائن
💠هر گاه طلاق در شرایط ذیل صادر شود، طلاق بائن است و مرد حق رجوع ندارد
۱- طلاقی که قبل از زناشویی واقع گردد
۲- طلاق زن یائسه
۳- طلاق خلع و مبارات ( یعنی طلاقی که زوجه در قبال طلاق مالی را به زوج ببخشد و کراهت از طرف زوجه یا از هر دو طرف باشد) سومین طلاق بعد از سه وصلت پی در پی که موجب حرمت زن میشود
💠 @kashkuljudy
@kashkuljudy
✅ خاطره شنیدنی علامه طباطبایی درباره #شیخ_وهابی
🔻علّامه طباطبائى رضوان الله عليه نقل كردند كه:
🔸روزى سرتيپ قريب گفت: در سالى كه من به حجّ مشرّف شدم(سفر ما) با كشتى بود؛كشتى بيش از يك هفته بر روى آب بود، شيخى در كشتى بود كه او هم عازم حجّ بود، تنها بود، و پيوسته مراقب و ساكت و به حال خود مشغول. ما روزهاى اوّل ساعتى نزد او مى رفتيم، و از مسائل مورد نياز مى پرسيديم، و در روزهاى بعد بيشتر... و در حقيقت بر رفقاى همسفرى ما يك نفر اضافه شد.
به مدينه منوّره رسيديم، و ديگر هر جا مى رفتيم، همه با هم بوديم، و شيخ هم با ما بود، و از وجود او بسيار بهره مند و خوشحال بوديم؛ یک روز در معيّت شيخ، همه با هم براى ديدار كتابخانه معروف مدينه رفتيم، رئيس و عالم كتابخانه، پيرمردى نابينا بود، كه شيخ و عالم و وهّابى مذهب بود.
🔸ما همگى نشستيم، و آن عالم سنّى، با ما از هر جا سخن مى گفت؛ از هر طرف در ردّ شيعه، و توبيخ، و توهين، واهانت و نسبت شرك، و يهوديّت، و مجوسيّت، خوددارى نمى كرد. مى گفت: شيعه قرآن را نمى داند و نمى خواند، و معانى را تأويل مى كند، اين خراب كردن قرآن است، قرآن را بايد روى معناى ظاهر معنى كرد، و اصولا نبايد معنى كرد، و فقطّ به ظاهر بايد اكتفا نمود.
قرآن صريحا مى گويد: وَ جاءَ رَبُّكَ «خدا مى آيد»، شيعه مى گويد: منظور اين است كه و جاءَ أَمْرُ رَبِّكَ، «أمر خدا مى آيد»، اين معنى غلط است.
🔸 بالأخره مدّتى مفصّل، در اين باره بحث كرد، و اين شيخ همراه ما هم ساكت بود، و چيزى نمى گفت. ما هم همه كسل شديم، و ناراحت، كه چرا شيخ ما جواب نمى دهد؟ اين شيخ ما كه تا به حال اين طور نبود، به نظر ما مرد دانشمندى بود، چرا اينجا محكوم شد؟ و حتّى بعضى از ما مى خواستيم بگوييم: اين گفتار شما تهمت است، و غلط است، و آيه نور وَ جاءَ رَبُّكَ را اين طور معنى كردن، معنايش جسميّت خداست، و اين غلط است؛ ولى أوّلا درست به زبان عرب وارد نبوديم، و ثانيا از شيخ خودمان كه عالمى جليل و بزرگوار بود، ملاحظه مى كرديم، كه با وجود او سخن گفتن ما غلط است، و تصميم گرفتيم كه چون بيرون آئيم، ديگر با شيخ خودمان رفاقت نكنيم.
🔸خلاصه آن شيخ وهّابى، آن قدر إطاله سخن داد، تا خسته شد، و دهانش كف كرده بود، و شيخ ما هم آرام گوش مى داد، و حتّى يك جمله هم چيزى نگفت.
🔸در اين حال كه او سخنانش را به پايان رسانيد، شيخ ما رو به او كرد و گفت: لا بدّ اين همه شما خود را عصبانى مى كنيد، و زحمت مى كشيد، و از ساحت قرآن و پيغمبر اسلام دفاع مى كنيد، براى اين جهت است كه در روز قيامت به خدمت پيغمبر مشرّف گرديد! و او را زيارت كنيد! و اعمال شما مقبول و مشكور واقع شود؟!
🔸شيخ وهّابى گفت: آرى! آرى! شيخ ما گفت: ولى من متأسّفم كه: شما در روز قيامت، رسول الله را أبدا نخواهيد ديد! شيخ وهّابى با حال عصبانيّت گفت: به چه جهت؟! به چه علّت؟!
🔸شيخ ما گفت: براى اين كه شما كور هستيد! و طبق تفسير و معنائى كه خودتان مى فرمائيد: كسى كه در اين جهان كور باشد در آن جهان هم كور است و گمراه: وَ مَنْ كانَ فِي هذِهِ أَعْمى فَهُوَ فِي الْآخِرَةِ أَعْمى وَ أَضَلُّ سَبِيلًا و بنابر اين شما كه كوريد! در آخرت هم كوريد و گمراه! و نور نداريد! فلهذا پيغمبر خدا را أبدا نخواهيد ديد! اين جمله را شيخ ما گفت و ديگر چيزى نگفت.
🔸شيخ وهّابى چنان مضطرب و مشوّش شد، و چنان ناراحت و بى تاب شد كه گوئى مانند مرغ سر بريده اى بر خود مى پيچد، و ديگر چيزى نگفت، و سكوت محض اختيار كرد، و هى با خود غرّش مى كرد، و بدنش را تكان مى داد.
🔸از اين جمله شيخ خودمان، ما آن قدر مسرور و مبتهج شديم كه در پوست نمى گنجيديم، برخاستيم و برگشتيم و در راه دائما شيخ را مى بوسيديم و بعضى از دوستان ما بى اختيار مى خواست شيخ را در حين عبور از خيابان و كوچه در آغوش بگيرد، و بغل كند، و به او گفتيم: تو از شدّت سكوت خود، ما را خسته كردى و گفتيم: مفحم و محكوم شده اى! ولى تنها و تنها فقطّ با اين يك جمله ات، تمام سخنان طويل و عريض او را باطل كردى جزاك الله عن الإسلام و القرآن خيرا.
📚 امام شناسی ج 5 ص 174 (با تلخیص)
@kashkuljudy
@kashkuljudy
🔆 تربت حسین علیه السلام و زنده کردن مرده
🔅پسر مرحوم نخودکی نقل می کند: حدود دو سال قبل از وفات پدرم (حاج شیخ حسنعلی اصفهانی نخودکی) کسالت شدیدی مرا عارض شد و پزشکان از مداوای بیماری من عاجز آمدند و از حیاتم قطع امید شد.
◀️پدرم که عجز طبیبان را دید. اندکی از تربت طاهر حضرت سید الشهدا، ارواح العالمین له الفدا، به کامم ریخت و خود از کنار بسترم دور شد.
✅در آن حالت بی خودی و بی هوشی دیدم که به آن سوی آسمانها می روم و کسی که نوری سپید از او می تافت، بدرقه ام می کرد.
⬅️ چون مسافتی اوج گرفتیم، ناگهان دیگری از سوی بالا آمد و به آن نورانی سپید که همراه من بود، گفت:
❤️ دستور است که روح این شخص را به کالبد بازگردانی؛ زیرا که به تربت حضرت سید الشهداء علیه السلام استشفا کرده اند.
⏺در آن هنگام دریافتم که مرده ام و این، روح من است که به جانب آسمان در حرکت است و به هر حال. همراه آن دو شخص نورانی به زمین بازگشتم و از بی خودی به خود آمدم .
✅و با شگفتی دیدم که در من، اثری از بیماری نیست. لیکن همه اطرافیانم به شدت منقلب و پریشانند.
@kashkuljudy
@kashkuljudy
#امام_مهدی_امام_حسین(ع)
#شعبانیه
✅ تفسیر «#کهیعص»✅
🔆 امام زمان علیه السلام در تفسیر آیه کهیعص فرمودند:
📜 زکريّا از خداوند درخواست نمود که اسامی پنج تن را به او یاد دهد و جبرئیل فرود آمده، اسامی پنجگانه را به ایشان تعلیم نمود. هر زمان که زکريّا نامهای محمّد، علی، فاطمه و حسن(ع) را میبرد، شاد میشد، ولی آنگاه که نام مقدّس امام حسین(ع) را میبرد دلش شکسته و اشکش جاری میگشت.
💧 روزی گفت: خدایا! مرا چه میشود که هر گاه نام چهارتن بالا را میبرم دلم تسلّی مییابد و هر گاه نام مبارک حسین(ع) را میبرم اشکم جاری میشود و نفسم در سینه گره میخورد؟ خداوند از حادثه مربوط به امام حسین(ع) بدینگونه خبر داد که کهیعص.
❎ «کاف» اسم کربلا و «هاء» اشاره به شهادت و هلاکت عترت طاهره (خاندان مکرّم حضرت رسالت) است؛ «یاء» اشاره به یزید است که بر حسین(ع) ظلم نمود؛ «عین» اشاره به عطش و تشنگی حسین(ع) [و یاران عزیز او]ست و «ص» اشاره به صبر آن حضرت است [در مقابل مصایب و شداید].❎
📜 زکريّا(ع) وقتی این را بشنید در مسجد خویش سه روز اعتکاف نمود و از معاشرت با مردم خودداری کرد و پیوسته گریه و زاری نمود و مرثیهسرایی میکرد. آنگاه به خداوند عرض کرد:
💧 خداوندا! به من نیز فرزندی عنایت فرما و او را در پیری مایه روشنایی چشمم قرار ده و مرا به وسیله او امتحان فرما و در مرگ او دل مرا بسوزان، چنان که خاتم انبیا را به مصیبت فرزندش مبتلا میکنی.
✅ خداوند به او یحیی را مرحمت فرمود که شهیدش کردند و مدّت حمل او نیز مانند امام حسین(ع) شش ماه بود...
📚📚 منبع: کتاب «از حسین(ع) تا مهدی(عج)»، اثر انتشارات موعود؛ به نقل از «احتجاج» طبرسی
@kashkuljudy
🌿🌿🌿اگر از شما بپرسند ۷ مهارتی نام ببرید که هرکسی باید حتما در زندگی آنها را بداند چه جوابی میدهید؟
شاید ذهنتان به سمت مهارتهایی مثل کار کردن با دستگاههای هوشمند و چیزهایی از این دست برود؛ اما باید بدانید قضیه بسیار سادهتر از این حرفهاست.
۷ مهارتی هست که یادگرفتنشان به زندگی بهترتان کمک میکنند؛ مهارتهایی که هم سخت و هم آساناند و همین تضاد عجیبشان است که گاهی خیلی از ما را دچار چالشی سخت برای آموختنشان میکند:
سکوت، واژهای که هزاران قصه پشت خودش دارد. شاید باورش سخت باشد اما سکوت در مواقع لازم، سکوت و خودداری وقت خشم؛ یا سکوت درباره چیزهایی که نمیدانیم واقعا مهارت بزرگی است که آموختنش حتما بر داناییتان میافزاید.
هوش هیجانی کمکتان میکند زندگی عاطفی، اجتماعی و کاری بسیار بهتری داشته باشید.
مدیریت زمان و بهترین استفاده از لحظات زندگی
قدرت «نه گفتن» مهارت واقعا مهمی است که بار زیادی از استرس و فشارتان را کم خواهد کرد.
خوب خوابیدن و تمرین برای داشتن یک خواب آرام
تفکرات مثبت و مثبتاندیشی
مهارت گوش دادن و تمرکز بر روی صحبتهای طرف مقابل..
@kashkuljudy
با ما واقعا متفاوت باشید.....
به کانال آکادمی روانشناسی بپیوندید....
ارتباط با ادمین کانال:
@kashkuljudy
🌿🌿🌿بیایید با باورهاى سمى خداحافظى كنيم:
@kashkuljudy
ا. باور اينكه قربانى هستيم..
٢. باور به اينكه ميتوانيم ديگران را تغيير دهيم..
٣. باور به اينكه اگر جاى فلانى بودم زندگى بهترى داشتم..
٤. انتظار داشتن از ديگران و باور به اينكه ديگران بايد مطابق انتظار ما رفتار كنند..
٥. باور به اينكه براى رسيدن به كمال و احساس شادى حتماً به حضور فرد خاصى نياز داريم..
٦. اينكه هميشه لازم است ثابت كنيم كه ما درست ميگوييم و حق با ماست..
٧. نگران بودن درباره ى اينكه ديگران در مورد ما چه فكرى ميكنند...
@kashkuljudy
با ما واقعا متفاوت باشید.....
به کانال آکادمی روانشناسی بپیوندید....
ارتباط با ادمین کانال:
@kashkuljudy
📜 #متن
@kashkuljudy
🚦آیا مادر امام سجاد علیهالسلام ایرانی بودند؟
📍در مورد مادر مکرمه امام سجاد علیهالسلام نقلهای متعددی وجود دارد و بسیاری از آنها هم مبهم است و متاسفانه اطلاعات دقیق و روشنی درباره این بانوی عظیم الشأن نداریم. چون کسی که مادر امام میشود باید از لیاقت و قابلیت بسیار بالایی برخوردار باشد که چنین مقامی پیدا کند و بتواند علاوه بر همسر امام پیشین بودن، مادر امام بعدی هم باشد.
📍بیشتر این نقل ها دلالت بر این دارد که مادر امام سجاد علیهالسلام ایرانی هستند. اگر چه نقلی هم داریم که گفته شده است که آن بانوی بزرگوار عرب بوده و اسامی عربی برای ایشان ذکر شده است ولی نقل های معروف و مشهور دلالت بر آن دارد که این بانو ایرانی هستند.
📍اما آن نقلی که می گوید ایشان دختر یزدگرد سوم آخرین پادشاه ساسانی بوده است دارای اشکالات و ابهاماتی است که مرحوم دکتر سید جعفر شهیدی در کتاب زندگانی امام سجاد علیه السلام با ادلهای که اقامه می کند، این نقل را رد می کند. اما ما نقل مناسبتری را داریم مبنی بر این که در زمان خلافت امیرالمومنین علیهالسلام و هنگام حضور آن وجود مقدس در کوفه، بعد از شورشی که در خراسان صورت گرفت و حاکم حضرت این شورش را سرکوب کرد، شماری به اسارت درآمدند و آنها را به کوفه نزد امیرالمومنین علیهالسلام فرستادند.
📍در بین اینها دو خواهر از یک خانواده نجیب و سرشناس ایرانی بود، آن دو بانو به امیرالمومنین علیهالسلام عرض کردند که خود شما ما را تزویج کنید. حضرت فرمودند از من سنی گذشته است، اما اگر مایل باشید یکی از شما را به عقد فرزندم حسین علیه السلام در می آورم که همین گونه هم شد و شهربانو که شاهزنان نام داشت به عقد امام حسین علیه السلام درآمد و عنوان شاهزنان از ایشان برداشته شد. چرا که بانوی بانوان دو عالم فقط حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها است.
📍خواهر ایشان هم به نقلی به همسری محمد بن ابی بکر درآمد و نقل دیگری هم داریم که حضرت آنرا به نرسا بزرگ ایرانی های کوفه تزویج فرمود.
📍ازدواج بر مبنای این نقل قطعا در کوفه واقع شده است و امام سجاد علیهالسلام هم متولد کوفه هستند. چون ولادت آن حضرت را ۳۶ یا ۳۸ هجری ذکر کردند و این سالها زمانی است که خاندان امیرالمومنین علیهالسلام در کوفه حضور دارند.
🔸اما نکته ای که باید توجه داشت این است که هنگام ولادت امام سجاد علیهالسلام مادر بزرگوار آن حضرت از دنیا می رود و امام سجاد در واقع مادر خود را ندید و یک کنیز آن حضرت را شیر داد و بزرگ کرد. لذا داستان هایی که ساخته شده است مبنی بر اینکه شهربانو در قیام امام حسین علیه السلام حضور داشت و می خواستند او را دستگیر کنند، اما بر ذوالجناح نشست و به سوی ایران گریخت و در کوهی نزدیک ری که الان به کوه بی بی شهربانو معروف است ورود پیدا کرد و کوه بسته شد، از اساس بی پایه و غیر قابل پذیرش است.
@kashkuljudy
📜 #متن
@kashkuljudy
🚦نسب شناس عرب و انتخاب #فاطمه_کلابیه
📍امیرالمومنین سلاماللهعلیه از برادر خود عقیل که به انساب عرب و شناخت خاندانهای قبایل عربی آگاه بود فرمود که برای من همسری معرفی کن که بتواند فرزندان پسری به دنیا بیاورد که شایسته و شجاع و دلیر و سوارکار باشند. منظور اینکه از خاندانی که به شجاعت و دلاوری معروف باشند خانمی را به حضرت برای همسری معرفی کند.
📍عقیل #فاطمه_کلابیه معروف به امالبنین دختر #حزام_بن_خالد کلابی را معرفی کرد و به حضرت عرض کرد از پدران این بانو هیچ کس را شجاعتر در عرب سراغ ندارم.
📍امیرالمومنین علیهالسلام با فاطمه کلابیه ازدواج کرد و حضرت اباالفضل العباس علیهالسلام و برادرانش که جعفر و عثمان و عبداللهِ اکبر باشند از فاطمه کلابیه به دنیا آمدند.
📍درباره اولاد حضرت عباس علیهالسلام باید عرض کرد که همسر آن حضرت بانویی است به نام #لبابه دختر عبدالله بن عباس بن عبدالمطلب و از این همسر حضرت عباس علیهالسلام دارای پنج فرزند پسر شد. به نام عبیدالله که بعدها قاضی حرمین شریفین و همچنین امیر و فرمانروای حرمین شریفین شد.
📍فرزندان دیگر حضرت به نامهای عباس، فضل، حمزه و ابراهیم بودند. اما نسل حضرت اباالفضل العباس از عبیدالله باقی ماند و تا مدتهای مدید نوادگان حضرت عباس علیهالسلام از نسل عبدالله در حرمین شریفین به فرمانروایی در دورانهای مختلف مشغول بودند و مورد احترام بودند و ذکر شده است که زیبایی و رعناییِ قامت را از جد خود حضرت اباالفضل العباس علیهالسلام به ارث برده بودند.
@kashkuljudy
📜 #متن
@kashkuljudy
🚦قتل عام آل الله علت زیاد بودن فرزندان امام کاظم علیهالسلام
📍درباره شمار فرزندان امام کاظم علیهالسلام اختلاف فراوان است اما همانگونه که در این سوال آمده است، آن حضرت از بقیه ائمه علیهمالسلام شمار فرزندانشان بیشتر است.
📍دلیل این امر هم به واسطه جنایاتی است که بر ضد خاندان پیغمبر و اهلبیت آن حضرت علیهمالسلام صورت گرفته بود. #منصور عباسی خلیفه جنایتکار و جبار عباسی هنگامی که به قدرت رسید به شدت از علویان احساس خطر کرد و لذا آنها را در فشار و تعقیب شدیدی گذاشت. نتیجه این امر قیام محمدبنعبداللهبنحسنبنعلیبنابیطالب علیهالسلام نواده امام مجتبی سلام الله علیه بود که او در مدینه و برادرش در بصره قیام کردند و اگرچه بعد از ضرباتی که به حکومت وارد کردند این قیام شکست خورد، ولی شمار زیادی از نوادگان امام مجتبی علیهالسلام و همچنین از اولاد و نوادگان امام حسین علیهالسلام کشتار شدند و عده زیادی از ابناء الحسن به زندان افتادند و در شکنجهها و فشارهای مهیب منصور، در غربت و مظلومیت و در سیاهچالهای حکومت به شهادت رسیدند.
📍 واقعه #فخ و قیام حسین بن علی، شهید فخ هم که در زمان امامت امام کاظم علیهالسلام و در خلافت #موسی_الهادی عباسی صورت گرفت باعث کشتار نزدیک به ۲۰۰ نفر از علویان بود.
📍لذا #بنی_العباس چنان ضربتی به خاندان پیغمبر و امیرالمومنین علیهمالسلام وارد کرده بودند که خوف نابودی نسل آن ذوات مقدس میرفت.
📍از این روست که امام کاظم علیهالسلام تاکید بر فرزندآوری بیشتر داشت تا نسل پیغمبر باقی بماند. البته در شمار فرزندان امام همانگونه که عرض شد اختلاف نظر است. برخی این شمار را ۳۷ فرزند میدانند که ۱۸ پسر و ۱۹ دختر هستند. ولی باید دانست که هیچیک از دختران امام کاظم علیهالسلام ازدواج نکردند و مجرد از دنیا رفتند.
📍دلیل این بود همکفوی برای آنها وجود نداشت و به سبب کشتاری که منصور و بعد موسی الهادی از اولاد پیغمبر کرده بودند پسر عموهای این بانوان که شایسته ترین کسان برای ازدواج با آنها بودهاند، عموما از بین رفته و مردی که شایستگی ازدواج با دختران امام داشته باشد وجود نداشت.
🔸بنابراین بیشتر سادات از نسل وجود مقدس امام کاظم علیهالسلام هستند و نسب ساداتی که موسوی خوانده میشوند به آن وجود مقدس باز میگردد.
@kashkuljudy
یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاریهای آن عالم نجات میدهد.
تا می توانید برای اموات خود صلوات بفرستید که چشم انتظارند.
🌺 @kashkuljudy 🌺