@Kashkuljudy
#ویژه سالروز شهادت #امام_صادق علیهالسلام
🚦چگونگی ایجاد فضا برای نشر معارف اهل بیت علیهمالسلام ۱
#بخش_اول
📍۲۵ شوال سالروز شهادت جانگداز ششمین امام برحق مسلمانان جهان وجود مقدس حضرت امام صادق علیهالسلام بر نواده عظیم الشأنش امام عصر ارواحنا فداه و عجل الله تعالی فرجه و همه شیعیان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت علیهمالسلام تسلیت باد .
📍وجود مقدس حضرت امام صادق علیهالسلام بنا بر مشهور در سال ۱۱۴ یعنی سالی که پدر بزرگوارشان حضرت #امام_باقر علیهالسلام به شهادت رسیدند، به مقام امامت نائل گشتند. دوره امامت امام صادق علیهالسلام بالغ بر ۳۴ سال به درازا کشید و این ایام دوره بسیار پر ماجرا و مهمی از نظر حوادث سیاسی و اجتماعی است.
📍حضرت در طول امامت خود هم خلافت غاصبانه و جائرانه #بنی_امیه را تجربه فرمود و هم سقوط آن و روی آمدن خلافت جبار #بنی_عباس را.
📍امامت آن حضرت در ادامه خلافت #هشام_بن_عبدالملک خلیفه جنایتکار و خونریز اموی آغاز شد تا سال ۱۲۵ که هشام مرد و برادر زاده او #ولید_بن_یزید_بن_عبدالملک قدرت را بدست گرفت. مرگ هشام آغاز سستی و رو به انحطاط رفتن قدرت #بنی_امیه است.
📍از ۱۲۵ تا سال ۱۳۲ که بنی امیه مضمحل میشوند، جنگ قدرت بین آنها در گرفته است؛ دوره خلافت ها کوتاه و عزل و قتل خلفا را در رقابتهای درون خانوادگی امویان شاهد هستیم. در سال ۱۳۲ دولت غاصب بنی امیه توسط #عباسیان سرنگون شد و کشتار وسیعی از بنی امیه صورت گرفت و #بنی_عباس که شاخهای از بنی امیه بودند و نسب آنها به #عبدالله_بن_عباس پسر عموی پیامبر اکرم و #امیرمومنان علیهالسلام میرسید قدرت را بدست گرفتند.
📍در فاصله سال ۱۲۵ تا ۱۳۲ که دوران ضعف و انحطاط بنیامیه بود، خلفای جائر از امام صادق علیه السلام غافل بودند و آن حضرت فرصت مناسبی را بدست آورد تا وظیفه امامت خود را در قالب تدوین معارف اهل بیت علیهمالسلام در مباحث فقهی، کلامی و اخلاقی تبیین بفرماید.
🔸همچنین ۴ سال اولِ روی کار آمدن #بنی_عباس یعنی از سال ۱۳۲ تا ۱۳۶ که #ابوالعباس_سفاح اولین خلیفه عباسی قدرت را در دست دارد، به سبب آنکه هنوز پایگاه محمکی برای بنی عباس در امر خلافت ایجاد نشده بود نسبت به #امام_صادق علیهالسلام مدارا میکردند و این فرصت هم برای امام فراهم شد تا به اقدامات ارزشمند خود در نشر معارف اهل بیت علیه السلام ادامه دهد...
📲 @Kashkuljudy
هدایت شده از قرارگاه فرهنگیعمار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️🎥صحبت های حجت الاسلام شهاب مرادی در مورد اوضاع اقتصادی و اجتماعی و توصیه به حسن روحانی
✍ایکاش همه مردم از دولتمردانیکه سال گذشته وعده های فراوان انتخاباتی دادند، مطالبه کنند
#قرارگاه_فرهنگی_عمار
💠 @ammar_iran
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی عمار
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚫️استاد رائفی پور
#به_دخترانتون_محبت_کنید
⛔️چرا یه دختر با یه متلک تو خیابون جذب یه نخاله میشه؟
#سبک_من
#قرارگاه_فرهنگی_عمار
💠 @ammar_iran
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی عمار
10.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حتما ببینید:
❌ ❌ "سونامی ایدز"❌ ❌
⛔️رشد خزنده ایدز جنسی در
بی اطلاعی جوانان
#قرارگاه_فرهنگی_عمار
@ammar_iran
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
4_6014715099451752777.mp3
8.07M
📣 «شفق رنگ چشمای صادق»😭
🍂 بانوای حاج محمود کریمی
#بسیار_زیبا👌👌
🏴 شهادت امام صادق "ع" تسلیت باد
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
@Kashkuljudy
❣فرج امام زمان(ع)صلوات
☀️امام #مهدی علیه السلام☀️
«...إِنَّا غَيْرُ مُهْمِلِينَ لِمُرَاعَاتِکُمْ وَ لَا نَاسِينَ لِذِکْرِکُمْ وَ لَوْ لَا ذَلِکَ لَنَزَلَ بِکُمُ اللَّأْوَاءُ وَ اصْطَلَمَکُمُ الْأَعْدَاءُ...»
ما نسبت به شما بيتوجه نيستيم
و شما را فراموش نميکنيم و اگر چنين نبود، بلاها بر شما نازل ميشد، و دشمنان، شما را ريشه کن مينمودند...
📚احتجاج طبرسي ج۲، ص۴۹۵.
🌤اللهم عجل لولیک الفرج🌤
@Kashkuljudy
✨🔻✨
🌸 مــال حــرام 🌸
✅ بی اهمیت جلوه دادن مال حلال، آثار منفی زیادی در زندگی انسان دارد و تأثیرات فراوانی در نوع عملکرد انسان دارد.
مرحوم آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری مؤسس حوزه علمیه قم به باغی دعوت شد. ایشان انگور خیلی دوست داشت. نگاه کرد و دید این باغ انگورهای قشنگی دارد. صاحب باغ هم آدم خوبی بود. گفتند: یک مقدار انگور بیاورید. صاحب باغ به کارگرش گفت: برو قدری انگور بیاور! او هم رفت و لحظاتی بعد ظرف انگور را خدمت حاج شیخ عبدالکریم حائری آورد. ایشان گفت: میل ندارم. گفتند: آقا شما خودتان فرمودید! گفت: نمیدانم چرا میل من یکباره رفت! این غذا و این میوه نزد من غیر مطبوع جلوه میکند. این ذائقه سالم است.
باغبان تعجب کرد که چه شد. ایشان فرمود: نمیدانم، خودم هم خیلی میل داشتم. کارگر را خواستند. آقا از او پرسید: انگور را از کجا چیدی؟ گفت: آقا که امر کردند من دیدم انگورهای باغ خودمان هنوز شیرین نشده و آفتاب نخورده و ترش است. از باغ بغلی یک خوشه انگور چیدم و دیدم مال آنها شیرین است. آقا فرمودند: من و شما انگور را میخوریم و شاید متوجه هم نشویم و به به هم بگوییم.
@Kashkuljudy 🍁
@Kashkuljudy
💠 جزئیات #حجاب در قرآن 💠
⤵️ بسیاری از مسائلِ دینی، حتّی مسئله مهمی مثل نماز با آن همه اهمّیت،
جزئیاتش در قرآن بیان نشده است
مثلاً در قرآن نیامده که نماز صبح چند رکعته؟
یا نماز ظهر چند رکعته؟
یا برای شکّیات نماز چکار باید کرد؟
و خیلی جزئیات دیگه...
🗣 امّا در مورد مسائل خانوادگی و تربیتی،
مثل #حجاب و #عفاف،
حتّی ریزترین جزئیات هم بیان شده.
🔹 به آیه زیر توجه کنید:
⇩⇩⇩
📖 سوره نور، آیه ۳۱ 🌴
🍃"قُلْ لِلْمُؤْمِنٰاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصٰارِهِنَّ"
🔸 به زنانِ با ایمان بگو:
از برخی نگاهها چشم پوشی کنند.
▪️یعنی کنترل نگاه، فقط برای مردان نیست!!!
زن هم نباید از روی شهوت و هوس،
به مردان نامحرم نگاه کند.
🍃"وَ یَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ"
🔸و دامنهای خود را حفظ کنند.
یعنی پاکدامن و عفیف باشند.
🍃"وَ لاٰ یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلاّٰ مٰا ظَهَرَ مِنْهٰا"
🔸 و زینتهای خود را آشکار نکنند،
مگر آن مقدار که به طور طبیعی ظاهر و پیداست، مثل دست و صورت.
▪️منظور اینکه جلوه گریِ زن در جامعه ممنوعه. اینکه زن با هفت قلم آرایش💄💅،
بیاد تو کوچه و خیابون صحیح نیست.
🍃"وَ لْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلیٰ جُیُوبِهِن"
🔸 و روسریهای خود را بر روی سینه خود بیفکنند.
👈 یعنی روسری یا مقنعه یا شال فقط برای پوشاندن مو نیست.
علاوه بر سر و مو، باید گردن و سینه را هم بپوشاند، طوری که زینتهای پنهان مثل گوشواره و گردنبند و لباس و... معلوم نشود.
🍃"وَ لاٰ یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلاّٰ لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ...
🔸 و زینتِ خود را آشکار نکنند،
مگر برای شوهران یا مَحارِم خود.
▪️این قسمت آیه نشان میدهد که زن نباید آن طوری که تو محیط خانه، جلوی شوهر و بچههایش میگردد، همان طور بیاد تو جامعه
آخه بعضی خانومها لباسهای خونه و بیرونشون یکیه. زیادی آزاد میگردن!!!
🍃"وَ لاٰ یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ مٰا یُخْفِینَ مِنْ زِینَتِهِن"
🔸 و هنگام راه رفتن، پای خود را به گونهای به زمین نکوبند که آنچه از زیور مخفی دارند، آشکار شود.
⬅️ بنابراین پوشیدن هرگونه کفش و لباسی که موقع راه رفتن، موجب آشکار شدن زیور و زیباییهای زن بشود، جایز نیست.
👈 مثلاً برخی کفشهای پاشنه بلند 👠 که موقع راه رفتن جلب توجّه میکنه، میتونه یکی از مصادیقِ این بخش از آیه باشه.
👈 خلاصه اینکه، هر کاری که زینت زن رو آشکار کند، یا دیگران رو از اون آگاه کند،
⛔️مـمـنــــــوع است⛔️
📣📣... حالا نکته مهم اینجاست...
آیا بیان اینهمه جزئیات تو قرآن درباره #حجاب، نشانه اهمیت فوق العاده این مسئله نیست!؟
👌 حتماً این مسئله خیلی مهم بوده که قرآن اینقدر با جزئیات بیانش کرده
☝️ تازه این فقط یکی از آیاتِ مربوط به حجاب بود، که دیدیم.
تو آیاتِ دیگه قرآن،
جزئیات دیگهای هم بیان شده
♻️التماس کمی تفکر
@Kashkuljudy
🔆 دهان آمریکا دقیقا کجاست؟
مدت هاست که داریم مشت محکم می زنیم به دهان آمریکا. خیلی هم روی «دهان» آمریکا تاکید داریم. چهل سالگی را در انسان ها، دوران کمال و پختگی می دانند. شاید بتوان آن را به حکومت ها نیز تعمیم داد. نظام ما نیز در آستانه چهل سالگی است. پختگی یک نشانه دارد و آن اینکه چهل ساله ها شروع می کنند به شخم زدن اندیشه ها، باورها، گذشته ها و آینده و سوالات عریان و اساسی از خود می پرسد. بنابراین اجازه می خواهم سه سوال بپرسم. سوالات ممکن است جسورانه باشد اما تماماً از سر دلسوزی است.
1- اینکه دست های گره کرده مان علیه آمریکا را بالا می آوریم اما در جیب مان، گوشی آیفون باشد آیا این مشت به دهان آمریکا است؟
2- اینکه مستقیم کالایمان را از آمریکا وارد نمی کنیم و با ده درصد هزینه بالاتر و سه ماه زمان بیشتر کالا را وارد می کنیم، این مشت به آنجای آمریکا است؟
3- چرا فکر می کنیم فقط با رای دادن و تظاهرات می توانیم دهان آمریکا را مورد عنایت قرار دهیم و چرا فکر نمی کنیم که با صرفه جویی در مصرف آب و نان و انرژی می شود رابطه خشونت آمیز با دهان آمریکا داشت؟
☑️⭕️تحلیل و تجویز راهبردی:
کمی به اطرافمان نگاه کنیم: آمریکا تا بن دندان به ما نفوذ کرده است: گوگل آمریکایی تمام اطلاعات ما را دارد می داند چه فیلمی نگاه می کنیم، چه کسانی را دوست داریم با چه کسانی در ارتباط هستیم، تصویرمان چه شکلی است. آیفون ها، میلیون ها دلار از کشور ما خارج می کند. فیلم ها و سریال های هالیوودی ساعت های ما را پر کرده اند. جوانان ما برد پیت و آنجلیناجولی را بیشتر از رستم و تهمینه می شناسند. قیمت دلار آمریکا کابوس شب های کارگزاران ماست. نتیجه انتخابات آن کشور برای ما هیجان انگیزتر از انتخابات وطنی است. در بودجه سالانه مان، تعیین قیمت دلار برایمان یک عدد کلیدی است. تقریبا نیمی از جمعیت ایران، شهروند سرزمین مجازی آمریکایی ها هستند. فقط کافیست تعداد کسانی که عضو شبکه های اجتماعی آمریکایی (فیس بوک، توئیتر و ...) هستند را بررسی کنید. با احتساب شهروندی مجازی، ده ها میلیون دو تابعیتی در ایران داریم!
چه باید کرد؟
نسل جوان کنونی که نه پیش از انقلاب را دیده است و نه جنگ را و نه خیانت های آمریکا در قبال این مردم، این سوال را می پرسد که آیا واقعا باید دهان آمریکا برای ما مساله ای باشد؟ من فرض می کنم که یک بار دیگر همه با هم نشسته ایم و به این جمع بندی رسیده ایم که باید با آمریکا در تخاصم باشیم. با این «فرض» پیشنهاد می کنم به این سه نکته بیاندیشیم:
1- مهم ترین روش مبارزه با آمریکا، تمرکز بر فقر و فساد است. هر کارگر فرتوتی که شب سرش را سیر و با آرامش به زمین می گذارد، هر کارگزار فاسدی که پرونده اش به صورت شفاف، غیرسیاسی و کارشناسی بررسی می شود و سزای اعمالش می رسد این یعنی مشت محکم به دهان آمریکا. هر دختر و پسر جوانی که حداقل های زندگی (شغلی آبرومند و مسکنی کوچک ولو اجاره ای) برایش فراهم باشد در سن ازدواج، برود سر خانه و زندگی اش این یعنی مشت محکم به دهان آمریکا. این ها، محتاج افزایش کیفیت حکمرانی (کشورداری) است و کیفیت حکمرانی اصلا در گرو بیشتر تلاش کردن مدیران نیست. بلکه در گرو شجاعت در کنار گذاشتن تفکرات، روش ها، نهادها و مدیرانی است که چهل سال آزمودیم و نتیجه نگرفتیم و نگه داشتن تفکرات، روش ها، نهادها و مدیرانی آزمودیم و نتیجه گرفتیم.
2- هر کالای ایرانی مرغوب می خریم و خریدن آن را تبلیغ می کنیم و آن را جایگزین کالای خارجی می کنیم یعنی یک مشت محکم. سلبریتی های محترم می توانند هر هفته با یکی از محصولات ایرانی تصویر بیاندازند. یک روز خمیر دندان ایرانی، یک روز یک تفریحگاه ایرانی، یک روز شکلات ایرانی. باور کنید فالوئرهایتان کم نمی شود بلکه مانند علی کریمی و علی دایی عزیز مردم می شوید.
3- فضای فرهنگی و فضای کسب وکار را بازتر و بهتر کنیم و نگذاریم سرمایه های حقیقی این سرزمین (نخبگان) به آمریکا و خارج مهاجرت کنند. هر نخبه که نمی رود و هر نخبه ای که باز می گردد، هر ثروتمندی که پولش را از کشور خارج نمی کند و کارخانه اش را در ایران بنا می کند و توسعه می دهد به اندازه صدها مشت گره کرده می ارزد.
خلاصه آنکه بهتر است به جای آمریکا، روی کشورداری ایرانی، نخبگان ایرانی، ثروتمندان ایرانی، کالاهای ایرانی متمرکز شویم. شما ممکن است با صورت مساله و تحلیلی که کرده ام موافق نباشید، اما قبل از آنکه شروع کنید به انتقاد، به این فکر کنید که با تجویزها نیز مخالفید؟ اگر مخالف نیستید در هر کجا که هستید و هر میزان که می توانیم به ایران کمک کنیم.
🍃🍃
🍃
✍️ چند ویژگی افراد مثبت اندیش
و مثبت گرا
🆔 @Kashkuljudy
😊در گفتارهای خود از کلمات و عبارات
مثبت و امیدبخش استفاده میکنند.
😊همیشه تلاش میکنند با کوشش به موفقیت برسند و اگر
در کاری موفق نشدند، عامل را نخست
در خود و سپس در شرایط بیرونی
جستجو میکنند.
😊همیشه قبل از عمل یا صحبت کردن
فکر می کنند، به همین دلیل کمتر دچار
خطا و اشتباه یا ضد و نقیض گویی
میشوند ..
😊مشکلات را ناچیز شمرده و برای حل
آنها ازتواناییخود و راهنمایی دیگران
استفاده میکنند...
😊اغلب اوقات بشاش، سرزنده، پرانرژی
توانا و خوش مشرب هستند...
😊همه چیز درنظر آنها زیبا و لذت بخش
بوده و سعی می کنند ازمواهب زندگی
بیشترین استفاده را ببرند...
😊در ارتباط های اجتماعیخود با دیگران
حسن ظن دارند و سعی می کنند در حد
توان به دیگران خدمت و کمک کنند.
@Kashkuljudy
✔️چند ویژگی افراد منفی نگر:
😒همیشه از وضعیت موجود و گذشته،
خود شکایت دارند و نسبت به آینده
بدبین هستند...
😔غـالباً بـا نظرات دیگران بـدون دلیل
منطقی مخالفت میکنند...
😒در گفتارهای خود از کلمات و عبارات
منفی به کرات استفاده میکنند...
😒در برخورد با کوچکترین مانعی
از تلاش دست میکشند و دیگران یا
شرایط را عامل شکست و بدبختی
خود میدانند...
😔تمرکز فکر ندارند و ضد و نقیض
صحبت میکنند و در رفتارهایشان
خطا و اشتباه زیاد است، به عبارت
دیگر «اول عمل میکنند بعد فکر!»
😔چون منفی نگر هستند، افکارشان بر
آنها تسلط دارد...
😔از کاه کوه میسازند و از درگیر شدن
با مشکلات گریزانند...
😔غالباً افسرده، کج خلق، بدخواب، کم
اشتها، عصبی و ناتوان هستند...
😔همه چیز در نظر آنها غمانگیر و نا امید
کننده است و از آنچه دارند، هیچ
لذتی نمیبرند...
😔در ارتباط های اجتماعی خود به همه
کس و همه چیز شک و سوء ظن دارند
و فکر می کنند که همه علیه آنها توطئه
میکنند...
✳️ @kashkuljudy
@Kashkuljudy
#عارفی که ۳۰ سال مرتب ذکر می گفت: استغفر الله.
مریدی به او گفت: چرا این همه استغفار می کنی، ما که از تو گناهی ندیدیم.
جواب داد: سی سال استغفار من به خاطر یک الحمد لله نابجاست!
روزی خبر آوردند بازار بصره آتش گرفته، پرسیدم: حجره من چه؟
گفتند: مال شما نسوخته…
گفتم: الحمدلله…
معنیش این بود که مال من نسوزد مال مردم به درک!
آن الحمدلله ازسر خودخواهی بود نه خداخواهی.
چه قدر از این الحمدلله ها گفتیم و فکر کردیم شاکریم...
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
@Kashkuljudy
@Kashkuljudy
اولین کاری که #ژاپنیها کردند این بود که رفتند سراغ اروپا و لیستی از نهادهای آنها را شناسایی کردند. به آمریکاییها گفتند شما در دبستان چه درس میدهید؟ به انگلیسیها گفتند شما نیروی دریاییتان را چگونه اداره میکنید؟ از بلژیکیها نظام بانکی را یاد گرفتند و از آلمان ها نظام صنعتی را. در واقع آنها رفتند و نهاد آوردند، رویه ها را آموختند و با فرهنگ بومی خود تلفیق کردند. اما ما سراغ آزادی سیاسی رفتیم. گفتیم برای رسیدن به مدرنیته آزادی می خواهیم، حکومت مشروطه را مطرح کردیم. در شرایطی به سراغ آزادی رفتیم که ایران حدود ده میلیون نفر جمعیت داشت و در بهترین شرایط در ایران عهد مشروطه ده هزار نفر سواد اکابر داشتند. من توسعه را به یک عمارت تعبیر کرده ام و وقتی می خواهید یک عمارت بسازید ابتدا نمی روید طبقه پنجم را بسازید. شما اول تاسیسات را می سازید. در توسعه، گام اول نهادسازی است. باید همه یاد بگیرند که داخل نهاد کار کنند. قواعد نهاد باید اصل باشند و عملکرد ما را تعریف کند، نه این که خواسته ها و خودخواهی های شخصی مان مبنای شکل دادن به نهادها باشد.
ما به جای تمرکز بر نهادسازی، پریدیم طبقه پنجم و گفتیم آزادی سیاسی می خواهیم. آزادی سیاسی با کدوم متون؟ سال ۱۸۵۰ شش هزار رمان در انگلیس بوده که مردم بخوانند. در ۱۶۰۰ میلادی در ایتالیا، در یک کتابخانه یک میلیون نسخه کتاب بوده. اما ما با ده هزار نفر باسواد، به دنبال آزادی و مشروطه رفتیم. طبیعی بود که این آزادی خواهی به هرج و مرج منتهی می شود. ما همیشه دنبال پرش هستیم، ذهن ایرانی ها پرشی است؛ تدریجی و فرآیندی نیست.
#محمودسریع_القلم
@Kashkuljudy