eitaa logo
کشکول معارف
100 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
1.6هزار ویدیو
1.4هزار فایل
کانال کشکول معارف ارتباط بامدیرنظرات https://eitaa.com/alihatamzadeh ✅#مقاله#کتاب#رسانه#احکام#مدیریت#راهبردی#فرهنگی#قرآن#آموزش#زن#خانواده#خوبیها# @Kashkul_Maaref 🆔https://eitaa.com/joinchat/2671771695Ce070e7b3d2
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پژوهش یار
36.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش شیوه‌ی بهره‌وری از نرم‌افزار «پژوهیار» ✅«جلسه دوم» استاد محترم حوزه علمیه فارس، حجةالإسلام محمدحسین مددالهی معاونت محترم پژوهش حوزه علمیه و معاون محترم پژوهش مدرسه علمیه مصلّی 🕰مدت تقریبی جلسه: ۱۷ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
مهارت روش نقد_v1.0.apk
1.83M
نرم افزار اندروید "مهارت روش نقد" در این نرم افزار، پیرامون مفهوم و ضرورت نقد، تفکر نقادانه و آموزش مهارت نقد،مباحثی مطرح شده است. ان شاءالله مثمر ثمر، واقع شود. 🎁صلواتی است... کلیه خدمات، نذر سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان سلام الله علیه شده است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
ضعف و قوت انگيزه در پژوهش.pdf
439.6K
2⃣3⃣ ضعف و قوّت انگيزه در پژوهش فصول: 1⃣عوامل بى‌ميلى به تحقيق 2⃣عوامل سستى در تحقيق 3⃣عوامل احساس نااميدى و بى‌ثمرى 4⃣عوامل نشاط و تحرك در تحقيق 5⃣عوامل فرار از تفكر و تعمق 6⃣نقش مؤسسات تحقيقاتى در انگيزه پژوهش ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
vahdat.pdf
1.5M
وحدت حوزه و دانشگاه منویات رهبری (حفظه‌الله) درباره وحدت حوزه و دانشگاه 1⃣چرایی نیاز به وحدت حوزه و دانشگاه؛ 2⃣نفوذ علمی و دینی، وظیفه روحانیت در دانشگاه؛ 3⃣هدف از وحدت حوزه و دانشگاه؛ 4⃣چیستی وحدت حوزه و دانشگاه؛ 5⃣وحدت حوزه و دانشگاه بستر وحدت علم و دین؛ 6⃣هدف و ضرورت حضور روحانیت در دانشگاه‌ها؛ 7⃣شرایط حضور روحانی در دانشگاه؛ 8⃣و... . ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
(شماره5⃣2⃣) راهکارهای پردازش اطلاعات برای ردّ یا اثبات ایده‌ اصلی می‌توان از روش‌های زیر در فیش‌برداری، استفاده کرد: 1⃣توصیف: توصیف در مقام واقع‌نگاری و چیستی، استفاده می‌شود؛ بدون ارزش‌گذاری و گزارش‌نگاری. توصیف، گزارشی سطحی است؛ نه عمقی به این معنا که در آن به پرسش از چرایی، پاسخ داده نمی‌شود. توصیف، مقام بیان ویژگی‌ها، علائم ، همانندی‌ها، تفاوت‌ها و بیان حالات افراد و پدیده‌ها است. همچنین باید دانست که در توصیف، به صورت غیرمستقیم، تمایز یک پدیده با پدیده‌های مشابه، مطرح می‌شود؛ یعنی هدف . توصیف، بیان تمایز است. در توصیف، بین هوش مصنوعی و هوش انسانی، تفاوتی وجود ندارد. 📒جزوه فیش‌نویسی و مهارت پردازش اطلاعات اداره پژوهش‌های طلاب ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
شاخص_هاي ارزيابي يك مقاله علمي پژوهشي.pdf
162K
شاخصه‌های ارزیابی یک مقاله علمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش جایگزینی کلمات از بخش Replace در Word 🔸مثلا تمام (ع)ها بشود (علیه السلام) مدرّس: حجة الاسلام رضوانی(زید عزه) از اساتید مدرسه علمیه امام جعفرصادق(سلام الله علیه) تایباد. ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۶ دقیقه ✅قابل استفاده طلاب تمامی سطوح ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
(شماره6⃣2⃣) راهکارهای پردازش اطلاعات 2⃣تبیین(توضیح) 🔸اهداف تبیین ۱.بیان چرایی هر واقعه ۲.بیان ارتباط بین وقایع رویکردهای مختلف درباره تبیین ۱.تبیین به معنای پرداختن به مقام چرایی یک پدیده است و به معنا کردن پدیده و بیان پیچیدگی‌های یک مسئله می‌پردازد. در تبیین داده‌ها، عقل‌پسند می‌شوند؛ به این معنی که در کلّ متن باید پردازش اطلاعات، صورت گیرد و چرایی‌ها برای مخاطب، مشخص شودد؛ نه این‌که تنها در نتیجه‌گیری، این اتفاق، رخ دهد. در این رویکرد،نظرات مختلفی مطرح میشود؛ از جمله: در یک نگاه به تبیین و براساس دیدگاه برخی متخصصان روش تحقیق، یک توصیف دقیق در برخی موارد می‌تواند جایگزین تبیین باشد؛ چون چرایی یک پدیده را نیز بیان می‌کند. دیدگاه‌ی دیگر، معتقد است که وظیفه‌ی پژوهشگر، توصیف دقیق است؛ چون اگر توصیف دقیق انجام شود، تبیین دقیق نیز انجام شده است. ایشان بیان می‌کنند که شناخت، تنها از راه توصیف دقیق، حاصل می‌شود؛ چون تبیین، همراه و آمیخته با فهم تبیین کننده است و به شناخت راه نمی‌یابد در نگاهی دیگر، توصیف را مخصوص عوام می‌دانند و تبیین را ویژه اهل علم و دانشمندان. 📒جزوه فیش‌نویسی و مهارت پردازش اطلاعات اداره پژوهش‌های طلاب ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
انواع پاراگراف.pdf
115.4K
3⃣3⃣ انواع پاراگراف ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
1.mp3
36.82M
سنت رساله‌نویسی : حجة الإسلام و المسلمین ربانی بیرجندی جلسه1⃣ 🕰مدت تقریبی جلسه: ۳۹ دقیقه 📒کارگروه سنت‌های کارآمد معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
2.mp3
30.64M
سنت رساله‌نویسی : حجة الإسلام و المسلمین ربانی بیرجندی جلسه2⃣ 🕰مدت تقریبی جلسه: ۳۲ دقیقه 📒کارگروه سنت‌های کارآمد معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
۱.mp3
40.58M
سنت مختصر نویسی : حجةالإسلام عصمتی 📒کارگروه سنت های کارآمد معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
چگونه یک مقدمه تاثیرگذار برای مقاله بنویسیم.pdf
479.5K
4⃣3⃣ چگونه یک مقدمه مؤثر برای مقاله بنویسیم🤔 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
HONAR1.pdf
3.66M
⃣3⃣ 🔸موضوع‌شناسی 🔹موضوع‌یابی 🔸موضوع‌گزینی ــــــــــــــــــــ با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید. @Pajouheshyar
هدایت شده از پژوهش یار
جزوه تدریس پژوهش و حوزه،تنظیم خردادماه 99 علی صادقی+تایباد (3).pdf
1.31M
6⃣3⃣ 🔸پژوهش و حوزه ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
جزوه آشنایی با مفاهیم پژوهشی.pdf
977.6K
7⃣3⃣ 🔸آشنایی با مفاهیم پژوهشی ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
(شماره 7⃣2⃣) اشتباهات متداول در چکیده‌نویسی احتمال رخدادن خطا در چکیده بسیار زیاد است چرا که حجمش خیلی کم است. در اینجا تعدادی از اشتباهات مهم در نگارش چکیده، ذکر می‌شود: 1⃣چکیده مانند مقدمه است❌: دقت شود که چکیده یک مقدمه نیست بلکه خلاصه‌ای از کل مقاله است. برای مثال برخی از پژوهشگران، چکیده‌ای می‌نویسند که شامل ده جمله از اطلاعات پیش‌زمینه‌ای است در حالی‌که در آن، اشاره‌ای به نتایج یا بحث و نتیجه‌گیری، نشده است. نگران کافی بودن اطلاعات پیش‌زمینه‌ای در چکیده نباشید زیرا اگر مخاطب، جزییات بیشتری را بخواهد به مقدمه، مراجعه خواهد کرد. 2⃣اطلاعات جا افتاده: معمولاً نویسندگان فراموش می‌کنند که یک چکیده باید پاسخگوی کلیه سؤالات زیر باشد: هدف این پژوهش چه بود. چه روش‌هایی به کار برده شدند. چه نتایج مهمی به دست آمدند. مفهوم و معنی این نتایج چیست. 3⃣اطلاعات بیش از اندازه: چکیده باید کوتاه، مختصر و مفید باشد و از پرگویی در آن پرهیز شود. دقت کنید زمانی‌که مخاطب به دنبال جزییات باشد، به متن اصلی مقاله، مراجعه خواهد کرد. 📒برگرفته از جزوه آموزش مقاله‌نویسی، تألیف مهدی نادری بنی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
جزوه تدریس مهارت روش نقد زمستان1399.pdf
1.01M
8⃣3⃣ 🔸مهارت روش نقد ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
آموزش روش آسان جهت ادغام کردن دو ردیف مثلا اگر می‌خواهید نام و نام خانوادگی لیستی را در یک ردیف داشته باشید 1⃣ابتدا اطلاعات را به Excel انتقال دهید 2⃣و سپس از فرمول زیر و طبق گیف، اقدام نمایید. =A2 & " " & B2 ⚠️فرمول فوق را حتما در ردیف شماره ۲، کپی و اعمال نمایید. و پس از ادغام می‌توانید لیست را به Word یا سند دیگری، انتقال دهید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
الگوی 13 سؤالی.pdf
126K
روش تهیه عنوان برای مقاله یا پایان‌نامه با الگوی ۱۳ سؤالی مؤلّف: حجةالإسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از بورس برتر (vip رایگان)
صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: مَنْ أَکثَرَ الِاسْتِغْفَارَ جَعَلَ اللَّهُ لَهُ مِنْ کلِّ هَمٍّ فَرَجاً وَ مِنْ کلِّ ضِیقٍ مَخْرَجاً هر کسی که بسیار استغفار و طلب آمرزش کند، خداوند او را از هر اندوهی گشایشی و از هر تنگنایی راه نجاتی قرار می دهد .
هدایت شده از 
🔰 محورهای مهم بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی بخش اول 🔸معرفی شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان ملی ترین و امتی ترین شخصیت ایران و دنیای اسلام 🔹اشاره خطرناک تر بودن «شهید سلیمانی» برای دشمنانش از «سردار سلیمانی» 🔸اهمیت شهید سلیمانی به عنوان نماد امید، اعتماد به‌نفس، رشادت و رمز استقامت و پیروزی 🔹تاکید بر شکست اهداف آمریکا در کشورهای منطقه و اخراج ایالات متحده از این کشور به برکت خون شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس 🔸اهمیت ابعاد بین المللی شهادت سردار سلیمانی 🔹تمجید از بزرگداشت مردمی و مبتکرانه حاج قاسم در سراسر ایران به عنوان نشانه قدرشناسی از این شهید 🔸پایبندی و وفاداری کاملا صادقانه این سردار با عهد خود با پروردگار وتعامل از سر صدق با امام و آرمان های اسلام و انقلاب
هدایت شده از 
🔰 محورهای مهم بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی بخش دوم 🔸پیوستن قاتلان شهید سلیمانی به زباله دان تاریخ همچون ترامپ البته پس از پس دادن تقاص جنایت دنیوی خود 🔹تحسین فعالیت‌های خانواده، همرزمان و دوستان شهید سلیمانی و بویژه سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در دنبال کردن و به پیش بردن خط مبارک مقاومت 🔸واکنش رهبر انقلاب به حذف عکس حاج‌قاسم در شبکه‌های اجتماعی به عنوان نشانه ترس آن ها از نام شهید و واهمه شان از رواج و تکثیر این الگو 🔹اشاره به قرار داشتن فضای مجازی زیر کلید مستکبران و ضرورت هوشیاری مسئولان فضای مجازی کشور در خصوص اقدامات دشمن در این رابطه