خانه طلاب جوان
🔸#معرفی_کتاب🔸 📗 نسخه #الکترونیکی کتاب «#نوبهار_جان_و_دل» ✍ جملات قصار دربارهی حج از مقام معظّم رهب
📗 درباره کتاب:
این کتاب حاوي هفتاد و هفت عبارت برگزيده از پيامها و بيانات معظّمٌ له در موضوع حج در طول سالهاي 1368 تا 1388 ميباشد.
اهميّت حج، اغتنام فرصتي استثنايي، اهميّت برائت از مشركان، وحدت مسلمين، خودداري از تبديل فرصت حج به امور تجاري و بازرگاني و توصيه به خودسازي معنوي از جمله محورهاي اين عبارات ميباشد.
📗 موضوعات مهم:
اجتماع دلهای شیفته از سراسر جهان در جوارخانهی معبود یا محبوب/ پا به پای پیامبر(ص)/ تحکیم برادری و وحدت کلمه و برحذر بودن از کید دشمن/ هجرت از "منیّت" به مقام عبودیّت/ اهمیّت برائت از مشرکان/ خودداری از تبدیل فرصت حج به امور تجاری
📗 صفحاتی از کتاب:
🔹پا به پای پیامبر(ص)
در حج، در مدينه و مكّه، در اُحد و منى و حرا، در اين سرزمين كه قدم مبارك رسول اكرم (ص) و اصحاب كرامش بر آن نهاده شده و شاهد آن رنجها و در به دري ها و مبارزات و خون دلها بوده و در قدم به قدم سرزمين وحى و جهاد و قرآن و سنّت، در آن گذشته ها به تدبّر بپردازيد؛ خود را با آن پيوند دهيد؛ در پرتو آن، راه و جهت را بيابيد؛ با تجربه ى آن، نتيجه و سرانجام راه را ببينيد؛ و به حول و قوّه ى خدا و با توكّل به او و اميد به نصرت او و اعتماد به توانايى خود، در آن راه و به سمت آن هدف قدم گذاريد؛ «وَ الله مَعَكُمْ وَ لَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمالَكُم».
🔹آهنگ برادری
آيه ى شريفه ى «وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللهِ جَميعاً وَ لا تَفَرَّقُوا» را كه توصيه ى تمسّك به دين و رعايت وحدت كلمه در آن است، همواره به ياد داشته، هر دو توصيه ى آن را نصبالعين خود قرار دهيد و از كيد دشمن در اين باب برحذر باشيد.
🔹تو خود حجاب خودی
حج، يك هجرت است. هجرت از خود ماست؛ هجرت از منيّت ماست؛ هجرت از آن زندانى است كه ما را احاطه كرده و گوهر يكدانه ي بى نظير انسانى را در وجود ما مخفى و پنهان نگهداشته است. حج، هجرت از خودپرستي هايى است كه از هوا و هوس ناشى مى شود؛ هجرت از خودخواهي هايى است كه ما را از خدا دور مىكند؛ هجرت از طبقه بندى ها و مرزبندي هايىست كه زندگى انسانها را از هم جدا مى كند و فقير و غنى، شريف و وضيع، بزرگ و كوچك ـ بر طبق معيارهاى عاميانه مردمى ـ را به هم نزديك مىكند و در كنار هم قرار مى دهد و وجه مشترك همه انسانها، يعنى عبوديّت را در همه زنده مىكند.
🔹برائت، روح حج
برائت، حقيقتاً از اركان حج است. بالاتر از اركان حج است؛ روح حج است؛ معنا و هدف و جهت حج است. خطاست اگر كسى خيال كند كه مى شود هر يك از اركان و اعمال حج را با روح حج و جهت كلّى آن مقايسه كرد.
@KhaneTolab
هدایت شده از هیأت زوارالزهراء(س)
مراسم پرفیض دعای #عرفه
💠 مناجات و مداحی توسط:
🔸 کربلایی نریمان پناهی
🔸 حاج حسین هوشیار
🔸شیخ علی مهديان
📆 سه شنبه ۳۰ مردادماه، از ساعت ۱۶
💠 هیأت زوارالزهراء (س)
✅ @ZovvarAlzahra
🏴#هیات_امام_حسن_علیه_السلام
⚜برگزاری مراسم دعای عرفه⚜
⏱ #زمان:
شروع مراسم ساعت ۱۶
🕌 #مکان:
قم ، بلوار جمهوری ، میدان سپاه ، بلوار شهید اخلاقی ، پ۱۲ ، ساختمان فتوت
@KhaneTolab
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
💐 عید سعید #قربان مبارک
🔰 امام خمینی(ره): پدرِ توحید و بت شکنِ جهان به ما و همه انسانها آموخت که عزیزترین ثمره حیات خود را در راه خدا بدهید و عید بگیرید. خود و عزیزان خود را فدا کنید، و دین خدا را و عدل الهی را برپا نمایید. ۱۲شهریور۱۳۶۲
👥 بازخوانی بدون تحریف مواضع امام خمینی 👇
✅ @EMAM_COM
🏴هیات امام حسن (علیه السلام)
عید قربان باشد و هنگام قربانی شدن / در نگاه مهربانان وقت مهمانی شدن
از علی(ع) خواهم شرابی تا که سرمستم کند / جرعه ای خواهم از آن دریای عرفانی شدن
#هیات_امام_حسن_علیه_السلام
#جلسه_719
⏱ #زمان:
چهارشنبه 31 مرداد 1397
ساعت 20 الی 22:30
شروع هیأت همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء
🏠 #مکان:
قم ، بلوار جمهوری ، میدان سپاه ، بلوار شهید اخلاقی ، پ۱۲ ، ساختمان فتوت
‼️#تذکر:
با توجه به کوتاه بودن شبها لطفا سروقت حاضر شوید.
@KhaneTolab
حجةالاسلام عالم زاده نوری - ذنب امام.mp3
2.07M
▪️ذنب امام امت▪️
🎙 حجة الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری
🏴 #هیأت_امام_حسن_علیه_السلام
#اراده_جمعی
#نصرت_امام
#ذنب_امام
#صلح_امام_حسن_ع
#قبول_حکمیت
#تجربه_برجام
#تقیه
#نفاق
خانه طلاب جوان
@KhaneTolab
خانه طلاب جوان
▪️ذنب امام امت▪️ 🎙 حجة الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری 🏴 #هیأت_امام_حسن_علیه_السلام #اراده_جمعی #
▪️ذنب امام امّت▪️
📣 فرمودند که «مَن أَحَبَّنا فهُو مِنّا اَهَل البيت» راوی با تعجب می پرسد «جُعِلتُ فِداك،مِنکُم؟» حضرت میفرماید «مِنّا و الله، اَما سَمِعتَ قَولَ ابراهيم (عليه السلام): فَمَنْ تَبِعَنِی فَإِنَّهُ مِنِّی؟»
یعنی هر که با ما #پیوند_قلبی برقرار کند از ما میشود و جزء شخصیت ما میشود البته همان #شخصیت_جمعی و در نتیجه یک #اراده_جمعی پدید می آید که با آن میشود یک کار بزرگ انجام داد.
آنگاه حرکت ما میشود #نصرت_امام.
از آن طرف کندی های ما میشود #خذلان_امام ، ضعف های ما میشود وبال گردن امام، بدی های ما میشود #ذنب_امام.
📣 این تعبیر قرآن در مورد پیامبر(ص) که میفرماید « لِيَغْفِرَ لَكَ اللَّهُ ما تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِكَ وَ ما تَأَخَّر» ، این #ذنب_پیامبر_ص چیست؟
این مربوط میشود به آن شخصیت جمعی پیامبر(ص) که خود پیامبر(ص) با همان «مَنْ تَبِعَنِي» یک #شخصیت_جمعی را پدید آورده اند که کوتاهی های هر فرد به پای جمع و به پای امام نوشته میشود.
📣 صلح #امام_حسن_ع را ملاحظه کنید. این صلح یک عبادت بزرگ است و افتخار است برای امام حسن(ع) تا دامنه قیامت که برخلاف خواسته خود این صلح را پذیرفت.
اما برای #امت_امام_حسن_ع چه؟ برای امت ننگ است تا دامنه قیامت که در آن شرایط حساس آن حضرت را تنها گذاشتند و حضرت مجبور به پذیرفتن این صلح شد.
📣 پذیرش حکمیت برای #امام_علی_ع افتخار است و یک عبادت بزرگ است. آن حضرت علی رقم میل باطنی خود و داشتن یارانی مانند مالک اشتر و داشتن توان مقابله ،حکمیت را می پذیرد. اما برای #اصحاب_امیرالمومنین یک لکه ننگ است که در تاریخ ثبت شده است.
📣 قبول #برجام هم مانند همین است، برای کسی که در آن شرایط بر خلاف میل خود آن را قبول کرد، یک سجده تاریخی بزرگ است. اما برای خواصی که همراهی نکردند و کار را به آنجا رساندند یک ننگ بزرگ است و در تاریخ میماند. آن کسانی که که از چرخه ولا یت خارج شدند، آن کسانی که داعیه ولایت را به زبان و ادّعا و سخنرانی داشتند اما در واقع وجودشان جبهه دیگری را تقویت میکرد و وجودشان خرج یک جبهه دیگری میشد. اینها هرقدر عبادت های فردی داشته باشند فایده ای ندارد.
📣 و چقدر این مرد شبیه جدشان امیرالمومنین است. مجبور کردند آن حضرت را به #قبول_حکمیت در حالی که #هشدار داد، فریاد زد ،موعظه کرد اما زیر بار نرفتند. بعد که مجبور به اجازه دادن شد فرمود رضایت میدهم چون #تجربه_تاریخی میشود برای امت و بعد از آن کلی #شرط گذاشت که رعایت نکردند. اما بعد از اینکه نتیجه نداد به حضرت علی(ع) گفتند «تو حکمیت را قبول کردی و باید توبه کنی».
📣 در اینجا دو مفهوم #تقیه و #نفاق هم مشخص میشود و شکل میگیرد.
مفهوم #تقیه برای جایی است که جریان جاری در حکومت جریان فاسدی است که شخص باید طوری عمل کند که هم خودش را و هم دینش را حفظ کند و هم وجودش خرج این جریان فاسد نشود.
اما مفهوم #نفاق برعکس تقیه است. جریان جاری در جامعه جریان صالحی است که شخص طوری عمل میکند که وجودش خرج دستگاه دیگری میشود و فقط ظاهراً به این جریان منتسب است و #وبالی بر #جبهه_حق میباشد و ادعایش هم این است که من در این جریان هستم.
📣 و ما فدای آن آقایی بشویم که کوتاهی های ما را بر دوش میکشد و کندی ها و کوتاهی های ما را به خود نسبت میدهد و مجبور است تحمل کند.
این جمله منسوب به #امام_زمان_عج است که فردی به خدمت ایشان رسیده بودند و از ایشان پرسیده بود که «شما از طلبه ها راضی هستید؟» و در جواب ایشان فرموده بود «اگر راضی نباشم چه کنم؟»
🎙 گوشه ای ازسخنرانی حجة الاسلام عالم زاده نوری در هیأت امام حسن(علیه السلام)
#هیأت_امام_حسن_علیه_السلام
#اراده_جمعی
#نصرت_امام
#ذنب_امام
#صلح_امام_حسن_ع
#قبول_حکمیت
#تجربه_برجام
#تقیه
#نفاق
خانه طلاب جوان
@KhaneTolab
حجةالاسلام عالم زاده - عبودیت جمعی.mp3
1.48M
▪️عبودیت جمعی▪️
🎙 حجة الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری
🏴 #هیأت_امام_حسن_علیه_السلام
#اراده_جمعی
#عبودیت_جمعی
#عبودیت_فردی
#امام_حق
#حاکمیت_خدا
#جبهه_اسلام
#حبط_عمل
#امام_خمینی_ره
خانه طلاب جوان
@KhaneTolab
⚔ مبارزه سنجیده امام هادی(علیه السلام) ⚔
✳️ حضرت را از مدینه به سامره آوردند تا زیر نظر خودشان باشد؛ لیکن دیدند فایده ای ندارد. شما اگر حالات این سه امام(امام جواد،امام هادی و امام عسکری (علیهم السلام)) را در «مناقب» (مناقب آل ابی طالب(ع) از ابن شهر آشوب) و جاهای دیگر ملاحظه كنید، متوجه میشوید كه در زمان این بزرگواران، #شبكه_ارتباطاتی_شیعه، بیشتر از زمان امام باقر و امام صادق(علیهما السلام) بوده است. از اقصی نقاط دنیا، نامه میفرستادند، پول میفرستادند و دستور میگرفتند؛ درحالی كه اینها در #محدودیت بودند. حضرت امام هادی(علیه السلام) در سامره محبوب مردم شده بود. همه ایشان را احترام می کردند و اهانتی در كار نبود. بعد هم، در وفات آن حضرت و همچنین امام عسکری (علیه السلام)، شهر غوغا شد. اینجا بود كه حكام فهمیدند رازی وجود دارد، آن را باید بشناسند و علاج كنند. آنها به مسئله «قُدسیت» پی بردند.
✳️ متوكل، حضرت را به مجلس شراب كشاند، تا خبر همه جا بپیچد كه، علی بن محمد، میهمان متوكل بود؛ بساط شراب و عیاشی هم در مجلس چیده شده بود! شما ببینید این خبر چه تأثیری بر جا می گذاشت.
حضرت، با دیدِ یک انسان مبارز به قضیه نگاه كرد و مقابل این توطئه ایستاد. حضرت به دربارِ متوكل رفت، و مجلسِ شراب او را به مجلس #معنویت تبدیل كرد. یعنی با گفتن حقایق و خواندن شعرهای شماتت بار، متوكل را مغلوب كرد؛ به طوری كه در آخرِ حرفهایش، متوكل بلند شد، برای حضرت غالیه(مرکب از مشک و عنبر) آورد و او را با احترام بدرقه كرد. حضرت به او گفت :«تو خیال میکنی اینجا نشسته ای، پنجه مرگ تو را فرا نخواهد گرفت؟ » و همینطور مراتبِ عمل موت را تا كرمهایی كه به جان متوكل خواهد افتاد، بیان فرمود. حضرت، مجلس را به كل متحول كرد و از دربار بیرون رفت. در مبارزه ای كه شروع كننده آن، خلیفه ای تندخو و قدرتمند بود و طرف دیگر، یك جوان بی دفاع، طرفِ به ظاهر ضعیف تر، دست به یک #جنگ_روانی زد؛ #مبارزه ای كه در آن نیزه و شمشیر كاربُرد ندارد. ما اگر بودیم اصلاً نمیتوانستیم این كار را بكنیم. این امام است كه میتواند موقعیت را بسنجد و طوری سخن بگوید كه خلیفه را خشمگین نكند. ممكن بود حضرت مثلاً بلند شود و همه شیشه های شراب را به زمین بریزد. این، عكس العمل خوبی نبود و نتیجه ای هم از آن گرفته نمی شد، اما حضرت، طوری دیگر عمل كرد. این بُعد قضیه خیلی مهم است.
✳️ باید به این نكته در زندگی ائمه توجه داشته باشید كه این بزرگواران، دائم در حال مبارزه بودند؛ #مبارزه ای كه روحش #سیاسی بود. زیرا كسی هم كه در مَسند حكومت نشسته بود، مدعی دین بود. او هم ظواهر دین را ملاحظه میکرد. حتی ، گاهی اوقات نظر دینی امام را هم میپذیرفت. مثل قضایا یی كه در مورد مأمون شنیده اید كه صریحاً نظر امام را قبول كرد. یعنی اِبایی نداشتند كه گاهی نظر فقهی را هم قبول كنند. چیزی كه موجب میشد این مبارزه و معارضه با اهل بیت وجود داشته باشد، این بود كه اهل بیت، خودشان را «امام» میدانستند. میگفتند:«ما امامیم» اصلاً بزرگ ترین مبارزه علیه حكام همین بود. چون كسی كه حاكم شده بود و خود را امام و پیشوا میدانست، میدید شواهد و قرائنی كه در امام لازم است، در حضرت هست و در او نیست و این موجود را برای حكومت، خطرناك میشمرد؛ چون مدعی است. حكام، با این روحِ مبارزه میجنگیدند و ائمه(علیهم السلام) هم مثلِ كوه ایستاده بودند.
#شبکه_ارتباطی_شیعیان
#محدودیت
#جنگ_روانی
#مبارزه_سیاسی
#مبارزه_سنجیده
📎کتاب «انسان 250 ساله»/نشر صهبا
خانه طلاب جوان
@KhaneTolab
خانه طلاب جوان
▪️عبودیت جمعی▪️ 🎙 حجة الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری 🏴 #هیأت_امام_حسن_علیه_السلام #اراده_جمعی #ع
▪️عبودیت جمعی▪️
📣 باید مراقب #جریان_اجتماعی که حول امام -#امام_جائر یا #امام_حق- شکل میگیرد، باشیم. ببینیم در کدام جبهه هستیم و وجود ما خرج کدام جبهه میشود. من هرچه نماز شب بخوانم ، عبادت ، مناجات، دعا ، توسل، قرآن و ... انجام بدهم ، مهم این است که وجود من خرج کدام جبهه میشود.
📣 خداوند میفرماید :«لَأُعَذِّبَنَ» یعنی قسم میخورم -با تاکید فراوان- که عذاب کنم؛ «كُلَّ رَعِيَّةٍ فِي الْإِسْلَامِ دَانَتْ بِوَلَايَةِ كُلِّ إِمَامٍ جَائِرٍ لَيْسَ مِنَ اللَّهِ» آن کسی که وجودش خرج جبهه دیگری میشود و ذیل #حاکمیت_خدا نیست؛ «و إِنْ كَانَتِ الرَّعِيَّةُ فِي أَعْمَالِهَا بَرَّةً تَقِيَّةً» حتی اگر او نیکوکار و خداترس باشد یعنی در اعمال فردی بهترین باشد.
از آن طرف میفرماید «وَ لَأَعْفُوَنَّ» قسم میخورم -با تاکید فراوان- که گذشت میکنم و می بخشم؛ «عَنْ كُلِّ رَعِيَّةٍ فِي الْإِسْلَامِ دَانَتْ بِوَلَايَةِ كُلِّ إِمَامٍ عَادِلٍ مِنَ اللَّهِ» آن کسی که وجودش خرج #جبهه_اسلام میشود؛ «و إِنْ كَانَتِ الرَّعِيَّةُ فِي أَنْفُسِهَا ظَالِمَةً مُسِيئَةً» اگر چه در زندگی شخصی خودش انسان ظالم و گناهکاری بوده اما وجودش در آن #اراده_جمعی که میخواهد کار بزرگی انجام بدهد خرج میشود.
📣 از این دست روایات بسیار است. برای مثال امام صادق(ع) میفرماید: «لَوْ أَنَّ الرَّجُلَ عَمِلَ أَعْمَالَ الْبِرِّ كُلَّهَا وَ صَامَ دَهْرَهُ وَ قَامَ لَيْلَهُ وَ أَنْفَقَ مَالَهُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ عَمِلَ بِجَمِيعِ طَاعَاتِ اللَّهِ عُمُرَهُ كُلَّهُ وَ لَمْ يَعْرِفْ نَبِيَّهُ الَّذِي جَاءَ بِتِلْكَ الْفَرَائِضِ فَيُؤْمِنَ بِهِ وَ يُصَدِّقَهُ وَ إِمَامَ عَصْرِهِ الَّذِي افْتَرَضَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ عَلَيْهِ طَاعَتَهُ فَيُطِيعَهُ لَمْ يَنْفَعْهُ اللَّهُ بِشَيْءٍ مِنْ عَمَلِه» بعد ایشان به این آیه از قرآن اشاره میکنند « وَ قَدِمْنا إِلى ما عَمِلُوا مِنْ عَمَلٍ فَجَعَلْناهُ هَباءً مَنْثُوراً» و بعد در ادامه میفرماید «وَ لَوْ تَقَطَّعَ الْجَاهِلُ مِنْ الْعِبَادَةِ إِرْباً إِرْباً مَا ازْدَادَ مِنَ اللَّهِ إِلَّا بُعْداً» این انسان اگر از فرط عبادت تکه تکه بشود چیزی بر او زیاد نمیشود جز دوری از خداوند.
📣 در مورد بسیاری از آیاتی که درباره #حبط_عمل آمده، در تفاسیر گفته شده که منظور از حبط عمل، آنجایی است که این وجود در دستگاه دیگری خرج شده ولی در ظاهر در زندگی فردی در حال #عبادت است.
دینداری دستور عبودیت است و دین بیشتر از این که دستور #عبودیت_فردی باشد دستور #عبودیت_جمعی است. این عبادت و اعمال فردی ما با این #اراده_جمعی که به وسیله آن میشود کار های بزرگ را انجام داد، اصلا قابل مقایسه نیست.
این روایت که میفرماید «بُنِيَ الْإِسْلَامُ عَلى خَمْسٍ: الصَّلَاةِ، وَ الزَّكَاةِ، وَ الصَّوْمِ، وَ الْحَجِّ، وَ الْوَلَايَةِ وَ لَمْ يُنَادَ بِشَيْءٍ مَا نُودِيَ بِالْوَلَايَة» چون اصلا قابل مقایسه نیست حج و نماز شب و ... با اینکه در دستگاه حق، در این جمع اراده ها حول محور #ولی بتوان یک کار بزرگی انجام داد.
📣 شاید تعبیر معروف #امام_خمینی_ره که میفرماید «الاسلام هو الحکومة بشؤونها» به همین دلیل باشد؛ «و الاحکام قوانین الاسلام و هی شأن من شؤونها» یعنی #احکام قوانین #حکومت است و اسلام آمده دستور همین #عبودیت_جمعی را بیان کند و این عبودیت جمعی باید رقم بخورد؛ «بل الاحکام مطلوبات بالعرض و امور آلیة لاجرائها و بسط العدالة» این اجرای حکومت و این #اراده_جمعی به سمت #عدالت_جهانی که امام زمان (عج) میخواهند آن را پدید بیاورند، همان #اسلام_واقعی است و اسلام میخواهد این را محقق کند و بقیه بالعرض در خدمت این هدف قرار دارند و امور آلی هستند برای اجرای آن.
🎙 گوشه ای از سخنرانی حجة الاسلام عالم زاده نوری در هیأت امام حسن(علیه السلام)
#هیأت_امام_حسن_علیه_السلام
#اراده_جمعی
#عبودیت_جمعی
#عبودیت_فردی
#امام_حق
#حاکمیت_خدا
#جبهه_اسلام
#حبط_عمل
#امام_خمینی_ره
خانه طلاب جوان
@KhaneTolab
🏴هیات امام حسن (علیه السلام)
هنگامه محشر همگی خوب بدانید / برگ گذر فرد مسلمان،غدیر است /
دیروز اگر زیر درختی شده بیعت / کامل شده ی بیعت رضوان غدیر است
#هیات_امام_حسن_علیه_السلام
#جلسه_720
⏱ #زمان:
چهارشنبه 7 شهریور 1397
ساعت 19:45 الی 22:30
شروع هیأت همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء
🏠 #مکان:
قم ، بلوار جمهوری ، میدان سپاه ، بلوار شهید اخلاقی ، پ۱۲ ، ساختمان فتوت
‼️#تذکر:
با توجه به کوتاه بودن شبها لطفا سروقت حاضر شوید.
@KhaneTolab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 غدیر،ادامه حکومت الهی 🌹
🔻امام خمینی(ره):
❓ چرا #عید_غدیر به حسب نصوص ما #بالاترین_عید است؟
❓ یکی از چیز هایی که در این روز سعید وارد شده است، این است که بخوانیم «الحمد للَّه الذي جعلنا من المتمسّكين بولاية عليّ بن أبي طالب عليه السلام» این #تمسک به #ولایت امیرالمونین(ع) چیست؟
@KhaneTolab
🔱 طرح مبارزاتی یکپارچه با حوادث گوناگون 🔱
✳️ در زندگینامه آن امام عالی مقام(امام کاظم علیه السلام)، سخن از حوادث گوناگون و بی ارتباط با یکدیگر و تأکید بر مقام علمی و معنوی و قدسی آن سلالة پیامبر(ص) و نقل قضایای خاندان و اصحاب و شاگردان و مباحثات علمی و کلامی و امثال آن، بدون توجه به خط جهاد مستمری كه همه عمر سی و پنج ساله امامت آن بزرگوار را فرا گرفته بوده است، ناقص و ناتمام می ماند. تشریح و تبیین این خط است كه همه اجزای این زندگی پرفیض را به یکدیگر مرتبط میسازد و تصویری واضح و متكامل و جهت دار كه در آن هر پدیده ای و هرحادثه ای و هر حركتی، دارای معنایی است، ارائه می کند.
✳️ (به طور مثال) چرا (آن حضرت) به علی بن یَقطین كه صاحب منصب بلند پایه دستگاه هارون و از شیفتگان امام است، عملی #تقیه آمیز را فرمان میدهد؛ اما صفوان جمّال را بر خدمت همان دستگاه شماتت می کند و او را به قطع رابطه با خلیفه فرا می خواند؟ چگونه و با چه وسیله ای آن همه پیوند و رابطه در قلمرو گسترده اسلام، میان دوستان و یاران خود پدید می آورد و #شبكه ای كه تا چین گسترده است، می سازد؟ چرا منصور و مهدی و هارون و هادی، هر كدام در برهه ای از دوران خود، كمر به قتل و حبس و تبعید او می بندند؟ و چرا چنانكه از برخی روایات دانسته می شود، آن حضرت در برهه ای از دوران سی و پنج ساله، در اختفا به سر برده و در قُرای شام یا مناطقی از طبرستان حضور یافته و از سوی خلیفه وقت، مورد تعقیب قرار گرفته و به یاران خود سفارش كرده كه اگر خلیفه درباره من از شما پرسید، بگویید او را نمی شناسیم و نمی دانیم كجاست؟
✳️ اینها و صدها حادثه توجه برانگیز و پرمعنی و در عین حال ظاهراً بی ارتباط و گاه متناقض با یکدیگر در زندگی موسی بن جعفر(ع) هنگامی معنی میشود و ربط میابد كه ما آن رشته مستمری را كه از آغاز امامت آن بزرگوار تا لحظة شهادتش ادامه داشته، مشاهده كنیم. این رشته، همان خط #جهاد و #مبارزه ائمه(علیهم السلام) است كه در تمام دوران #250ساله و در شكل های گوناگون استمرار داشته و هدف از آن، اولاً تبیین #اسلام_ناب و تفسیر صحیح قرآن و ارائه تصویری روشن از معرفت اسلامی است و ثانیاً، تبیین مسئله امامت و #حاكمیت_سیاسی در جامعه اسلامی و ثالثاً، تلاش و كوشش برای تشیكل آن جامعه و تحقق بخشیدن به هدف پیامبر معظّم اسلام(ص) و همه پیامبران؛ یعنی #اقامه قسط و عدل و زدودن #اَندادُالله از صحنه حكومت و سپردن زمام اداره زندگی به #خلفاءالله و بندگان صالح خداوند.
#انسان_250ساله
#مبارزه
#تقیه
#اسلام_ناب
#حاکمیت_سیاسی
#اقامه
📎کتاب «انسان 250 ساله»/نشر صهبا
خانه طلاب جوان
@KhaneTolab
📢 تبلیغ جهادی محرم
🌴 گروه جهادی محبین ائمه علیهم السلام
(خانه طلاب جوان)
🏴 مکان : هیئات تهران
📝 پیش ثبت نام تماس با 09118591052
@KhaneTolab
🌱 آغاز قیام #رئیسعلی_دلواری
🔹 در سال 1906 میلادی که انقلاب مشروطه در ایران رخ میدهد و بعد از اینکه محمدعلی شاه، استبداد صغیر را ایجاد میکند و بسیاری از آزادیخواهان را سرکوب میکند. علمای نجف (آیت الله #آخوند_خراسانی و آیت الله #مازندرانی و...) جهت مقابله با محمدعلی شاه #فتوا صادر میکنند. روحانی به نام #سید_مرتضی_مجتهد_اهرمی مشهور به #علم_الهدی، که از روحانیون طراز اول آن زمان #بوشهر و در محله کوتی و در کنار عمارت امیریه ساکن بوده است. وی یکی از شاگردان #آخوند_خراسانی بوده است. وقتی در جریان مشروطه از فتوای آیت الله آخوند خراسانی خبردار میشود و به توصیه آیت الله #سید_عبدالحسین_لاری(رهبر مذهبی منطقه فارس) قیام میکند.
🔹 اگر بخواهیم دقیقتر اشاره کنیم باید بگوییم بعد از اینکه محمدعلی شاه قاجار مجلس را به توپ بست و آزادیخواهان را قتل عام کرد، در سراسر ایران یک سکوت مرگباری حاکم شد. همین #فتوای_آخوند_خراسانی باعث میشود که سید مرتضی اهرمی از رئیسعلی دلواری و نیروهای تحت امرش برای تصرف بوشهر و تسلط بر مراکز حکومتی ، دعوت به عمل بیاورد که همین گونه هم میشود. یعنی کاری که ستارخان و باقرخان تبریز و محمدعلی خان تنکابنی در شمال انجام دادند؛ #سید_مرتضی_اهرمی و #رئیسعلی_دلواری در بوشهر انجام میدهند. با تصرف بوشهر توسط این نیروها، گمرک بوشهر نیز از دست نیروهای #انگلیسی خارج شد و به مدت دو ماه در نیروهای مشروطه خواه به زعامت آیت الله سید مرتضی اهرمی بر بوشهر مسلط میشوند.
🔹 البته اسنادی هست که نشان میدهد زائر خضرخان اهرمی، رئیس عبدالحسن دشتی(رزمی) و خالو حسین دشتی و خیلی از مبارزین دیگر نیز در تصرف بوشهر نقش دارند.
#استعمار_انگلیس
#رئیسعلی_دلوارری
#فتوای_حکومتی
#آخوند_خراسانی
#سید_مرتضی_اهرمی
#سید_عبدالحسین_لاری
🌐 منبع: پایگاه خبري-تحليلي مشرق نيوز
📒 مشاهده متن کامل :
http://yon.ir/xTMna
خانه طلاب جوان
@KhaneTolab
خانه طلاب جوان
▪️ذنب امام امت▪️ 🎙 حجة الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری 🏴 #هیأت_امام_حسن_علیه_السلام #اراده_جمعی #
‼️بنابه درخواست مخاطبان صوت کامل سخنرانی حجة الاسلام عالم زاده نوری بارگذاری خواهد شد.
خانه طلاب جوان
‼️بنابه درخواست مخاطبان صوت کامل سخنرانی حجة الاسلام عالم زاده نوری بارگذاری خواهد شد.
180815_سخنرانی حجةالاسلام عالم زاده نوری.mp3
10.42M
🔈 #صوت_هیأت
🏴 #هیات_امام_حسن_علیه_السلام
#جلسه_718
🎙 #سخنران: حجة الاسلام عالم زاده نوری
⏱ #زمان: چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۷
@KhaneTolab
🏴هیات امام حسن (علیه السلام)
خبر آمد ز مهی بوی خدا می آید / ماه داغ دل ما غرق نوا می آید
دل ببازید عزیزان که زمان الم است / ماه اشک و الم و کرب و بلا می آید
#هیات_امام_حسن_علیه_السلام
#جلسه_721
⏱ #زمان:
چهارشنبه 14 شهریور 1397
ساعت 19:45 الی 22:30
شروع هیأت همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء
🏠 #مکان:
قم ، بلوار جمهوری ، میدان سپاه ، بلوار شهید اخلاقی ، پ۱۲ ، ساختمان فتوت
🎙 #سخنران:
حجةالاسلام و المسلمین واحدی
‼️#تذکر:
با توجه به کوتاه بودن شبها لطفا سروقت حاضر شوید.
@KhaneTolab
🌸 علامت محبت 🌸
🔹مگر نمیگوییم که آن بزرگوار کاری کرد که سورهی دهر دربارهی او و شوهر و فرزندانش نازل شد؟ #ایثار نسبت به فقرا و کمک به محرومان، به قیمت گرسنگی کشیدن خود؛ «و یؤثرون علی انفسهم ولو کان بهم خصاصه»(حشر،آیه 9) ما هم باید همین کارها را بکنیم.
🔹این نمیشود که ما دم از #محبت فاطمهی زهرا(سلاماللهعلیها) بزنیم، در حالی که آن بزرگوار برای خاطر گرسنگان، نان را از گلوی خود و عزیزانش - مثل حسن و حسین(علیهماالسّلام) و پدر بزرگوارشان(علیهالسّلام) - برید و به آن فقیر داد؛ نه یک روز، نه دو روز؛ سه روز!
🔹ما میگوییم #پیرو چنین کسی هستیم؛ ولی ما نه فقط نان را از گلوی خود نمیبُریم که به فقرا بدهیم، اگر بتوانیم، نان را از گلوی فقرا هم میبُریم! این روایاتی که در باب #علامات_شیعه هست، ناظر به همین است؛ یعنی شیعه بایستی آنطوری عمل کند. ما باید زندگی آنها را در زندگی خود - ولو به صورت ضعیف - نمایش بدهیم.
🔺(بیانات مقام معظم رهبری ۱۳۷۰/۱۰/۰۵)
#علامت_شیعه
@KhaneTolab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿 بهره روزهای سخت
🔻امام خمینی:
▪️هرضرری که به ما وارد شد،یک #نفعی هم پهلویش بود بزرگتر؛ یعنی ما عمده نظرمون این بود که برای اسلام #نتیجه بگیریم.
▪️ #17_شهریور -که امروز است- آن صدمه به ایران و اشخاص وارد شد و شاید اشخاص فکر میکردند که دیگر تمام شد، لکن بهره هایی که از آن برداشته شد،همون بهره هایی بود که از کشتن #سید_الشهدا_ع برداشت میشد.
#یوم_الله
@KhaneTolab
✔️ نقشه متفاوت رهبری
✖️ و ضعف جدی نخبگان
🔸سخنان رهبری با خبرگان فاصله کل بدنه انقلابی با ایشان را نشان میداد. تقریبا یقین دارم کمتر کسی از جریانها و نخبگان کشور تاکنون طرح رهبری را پیش میبرده است.
🔸اصلاح طلبها که در شرایط جدید احساس بی آبرویی میکنند راه چاره خود را در تبری جستن نسبت به دولت یافته اند. همین طرح را کارگزاران به گونه دیگری دارند.
🔸بهاریها فارغ از شامورتی بازیهایشان با قوه قضاییه، طرحشان شکل دادن جریانهای جوششی مردم و وادار کردن دولت به استعفا است.
🔸جریانهای سیاسی حزب اللهی مخالف دولت فرصت را برای مفتضح کردن دولت فراهم میبینند و تلاش میکنند به مردم یادآوری کنند که دیدید چه شد؟ تقصیر خودتان بود.
🔸دولت اما بدون پشتوانه و طرفداری احزاب و جریانها، اعتماد عمومی را هم از دست داده است.
🔸یک طرح این بود که دولت استعفا دهد. طرح دوم استیضاح مجلس بود طرح سوم حکم حکومتی به برکناری دولت خسته و بی پشتوانه بود. طرح چهارم دولتی موازی بود که همه یا بخشی از کار را بر عهده بگیرد. طرح دیگر کمتر کردن اعتماد عمومی به دولت بود تا مردم از اینها بیشتر متنفر شوند. همه این طرحها حل مشکل را به نوعی ابطال تصمیم سال گذشته مردم میدانند. نوعی استفاده از شوک اجتماعی در اکثر آنها وجود دارد. اما این طرح ها چقدر درست است؟
🔸نخبگان یا تلاش میکردند جلوداری خروشهای مردمی کنند یا از دولت تبری بجویند یا سکوت کنند.
🔸طرح رهبری با همه فرق میکرد. او میگفت دولت نباید برود اولا. جلوی اراده قانونی مجلس و دیگران برای کنار گذاشتن دولت را هم گرفت ثانیا. از همه مهمتر نخبگان کشور را فراخواند به ترمیم اعتماد عمومی مردم به چنین دولتی. البته در کنار نقدها و مطالبه گری و امثالهم ولی اصل را گذاشت بر ایجاد امید و اعتماد به دولت. که این وظیفه نخبگان و حزب اللهی ها را نیز روشن میکند. او معتقد بود مشکل کشور باید با همین نیروها و قوای سه گانه حل و فصل شود.
🔸چرا این طرح؟ روشن است چون هدف جنگ اقتصادی و به تبع رسانه ای دشمن تغییر اراده مردم است. احساس تشتت و به هم ریختگی و ابهام و شوک و امثالهم دشمن را در دستیابی به هدف کمک میکرد. قطع ارتباط با دولت به معنای این نیست که دولت بعدی لزوما یک اعتماد عمومی داشته باشد بعلاوه اینکه در فاصله این جابجایی قطعا شرایط کشور متشتت و مبهمتر میشد.
🔸ریشه اشکال را رهبری دو چیز میدانست اول ضعفهای دولت که اتفاقا خود را تازه نشان داده و دولت نمیتواند پنهانش کند. دولتی که ظاهرا بنا دارد بیشتر حرف گوش کند چون تنها پشتیبان او رهبری است. دوم بی اعتمادی اجتماعی که این نکته بهترین دولتها را هم زمین خواهد زد. این دومی محصول جنگ اقتصادی و رسانه ای است.
🔸نقشه رهبری بر اساس هدف دشمن تعیین میشد و توجه به وضعیت کل امت. خیلی ها نفهمیدند چطور دولتی که بیشترین اختلاف گفتمانی با رهبر را دارد و رهبر بیشترین حذر را نسبت به گفتمان آنها داده بود باید در این شرایط فلاکتش اینطور مورد پشتیبانی رهبر باشد. و چرا رهبر سخت ترین راه را انتخاب کرده است. با توجه به این طرح رهبری به وضوح میتوان مشاهده کرد کل نخبگان فاصله جدی با او دارند و خیلی ها در حال تکمیل طرح دشمنند.
🔸به نظرم سبک امام جامعه فقط زمانی درک میشود که در افق نگاه او قرار بگیریم. توجه به هدف دشمن در تحرکاتش بعلاوه فهم درست وضعیت کل امت. و الا با روحیه انقلابی و نیت الهی پازل دشمن را تکمیل خواهیم کرد. به نظرم نخبگان ما تا امروز نمره خوبی نگرفته اند.
🌐 منبع: کانال برپا در پیام رسان ایتا (@ali_mahdiyan)
@KhaneTolab
«#نظام_محاسبه»
✔️ یا به بیانات مقام معظم رهبری که توجه میکنیم، میبینیم امیدواری به آینده و رو به پیشرفت دانستنِ حرکت انقلاب، از مورد تأکیدترین موضوعات توسط ایشان است و تحلیلشان با تحلیلهای یأسآلود بسیاری از ما فاصلۀ زیادی دارد.
تفاوت در چیست؟ چه نکتهای در این اختلاف تحلیل وجود دارد؟
✔️ صرف نظر از پاسخی که به سوالِ پیشرفت یا پسرفت داده میشود و تحلیلی که در این زمینه انجام میشود، با کمی دقت متوجه خواهید شد که برای پاسخ به این نوع سؤالات و ارائه این جنس تحلیلها، خودآگاه یا ناخودآگاه از یک "#دستگاه_محاسبه" استفاده میشود.
دستگاه محاسبه در قالب مثال شبیه یک کارنامه است که سطرها و ستون هایی دارد؛ در هر ردیف یک مؤلفه نوشته شده که جلوی آن نمرۀ هر مؤلفه، ضریب و نمره نهایی آن نوشته شده است. در پایان میانگین این نمرات، عددی است که مشخص میکند شما به انقلاب نمره قبولی داده اید یا انقلاب را مردود یا مشروط میدانید.
این دستگاه محاسبه میتواند تک مؤلفه باشد یا اینکه مؤلفه های متنوع و گوناگون داشته باشد. بطور مثال افرادی هستند که با توجه به اهمیت پدیده ی امنیت ، در مقایسه با امنیت کشورهای دیگر ، انقلاب را موفق میدانند ؛ عده ای با دیدن فسادها و ناهنجاری های اجتماعی انقلاب را ناکارآمد میدانند؛ عده ای با توجه به مسائل اقتصادی و فقر اقشار و گروههایی از جامعه، انقلاب را ناموفق ارزیابی میکنند؛ عدهای هم پیچیده تر فکر میکنند و ترکیب همه ی عناصر را با یکدیگر میسنجند و جدولی از عناصر ایجاد میکنند و به هر عنصر نمرهای میدهند و نهایتا مهر قبول یا مردود بر کارنامه انقلاب اسلامی مینشانند.
✔️ به راستی کارنامۀ نهضت اسلامی چه مؤلفههایی دارد؟ جای مؤلفههای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، مذهبی کجاست؟ هر یک چه وزنی دارند؟ آیا قرآن و عترت نیز جدولی از این مؤلفهها ارائه داده اند؟ جای مؤلفه های الهی کجا است و هر کدام چه وزنی دارند؟ آنها بر چه اساسی قضاوت میکردند که در مسیر حرکت پیروز شدهاند یا شکست خورده اند؟!
و از همه مهمتر اینکه : دستگاه محاسبه ی ما چه نسبتی با دستگاه محاسبه ی قرآن و اهل بیت دارد؟ دستگاه محاسباتی امروز ما از کجا آمده است و چه کسی آن را ایجاد کرده است؟ چرا گاهی نظر ما درباره ی پیروزی یا شکست نهضت با رهبران نهضت متفاوت است؟
✔️ اینها گوشه ای از سئوالاتی است که بحث نظام محاسبه به آن میپردازد.
#نظام_محاسبه
خانه طلاب جوان
@KhaneTolab
خانه طلاب جوان
«#نظام_محاسبه» ✔️ یا به بیانات مقام معظم رهبری که توجه میکنیم، میبینیم امیدواری به آینده و رو به پ
🔸#معرفی_کتاب🔸
📗 کتاب «حساب و کتاب انقلاب»
✍ این جزوه در صدد تبیین منطق ارزیابی انقلاب اسلامی در دستگاه محاسبه توحیدی است.
📇 کاری از «حوزه علمیه و عملیه نهضت»
⬇️ دانلود نسخه الکترونیکی 👇
@KhaneTolab
خانه طلاب جوان
🔸#معرفی_کتاب🔸 📗 کتاب «حساب و کتاب انقلاب» ✍ این جزوه در صدد تبیین منطق ارزیابی انقلاب اسلامی در دست
حساب و کتاب انقلاب.pdf
2.78M
🔸#معرفی_کتاب🔸
📗 نسخه #الکترونیکی کتاب «#حساب_و_کتاب_انقلاب»
✍ این جزوه در صدد تبیین منطق ارزیابی انقلاب اسلامی در دستگاه محاسبه توحیدی است که برای استفاده طلاب و سخنرانان گرامی تقدیم می شود.
📇 کاری از «حوزه علمیه و عملیه نهضت»
⬇️ توضیحات برای آشنایی بیشتر با کتاب 👇
@KhaneTolab
خانه طلاب جوان
🔸#معرفی_کتاب🔸 📗 نسخه #الکترونیکی کتاب «#حساب_و_کتاب_انقلاب» ✍ این جزوه در صدد تبیین منطق ارزیابی ا
❓طرح مسئله
🔹اندکی بیشتر از نیم قرن پیش، حرکت با شکوهی در عداد نهضت پیامبران توسط امام عزیز و بزرگوار ما و به همراهی ملت بزرگ ایران، انجام شد. حرکت و نهضتی که مزیّن به یک هویت مترقی به نام قیام لله بود، و بعد از یک دهه و نیم از گذشت عمر آن، منجر به پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس جمهوری اسلامی - و به بیان حضرت امام: حکومت الله بر روی زمین- گردید.
در مواقف متعددی از این حرکت با برکت، و نیز در اکنون این سؤال مطرح است که آیا این نهضت در مسیری که برای خود در نظر داشته و در اهدافی که برای خود در نظر گرفته بوده، موفق شده است؟ آیا صاحب کارآمدی در شعارهای اصیل و کلیدیای که میداده، بوده است؟
سمت و سوی حرکت انقلاب اسلامی به کدام سو است؟ چه چیزی در انتظار ماست؟ پیروزی یا شکست؟
یکی از حرف های عمق دل مردم این است که تا کی؟ تا کی باید سختی بکشیم و «در مقطع حساس کنونی» باشیم؟ تا کی یا مشکل جنگ یا مشکل تحریم یا...؟ نتیجه انقلاب در رفاه دنیایی و فرهنگ دینی و... چه زمانی به ثمر مینشیند؟ آیا فرصت 40 ساله به انقلاب اسلامی برای عمل به وعده هایش کافی نیست؟
🔹پیش آمدن این اعتراضها هم در نگاه اول طبیعی است زیرا وعده های بزرگی در قرآن و در بیانات رهبران انقلاب به مردم داده شده که مردم منتظر سررسیدنِ آنها هستند.
این وعدهها هم نه 40 سال پیش و به مردم ایران، که 1400 سال پیش و به مردم مسلمان داده شد. قرار بود خداوند دینش را بر همه عالم بگستراند و انسان در چنان جهانی خلافتاللهیاش را بالفعل کند. «هو الّذی أرسل رسوله بالهدی و دین الحقّ لیظهره علی الدین کلّه و لو کره المشرکون». و نه 1400 سال، که از 5هزار سال پیش چنین وعده ای داده شد؛ از زمان حضرت نوح ع تا آخر الزمان. هزاران سال مؤمنان در انتظار بودند تا نبی خاتم ص برسد که وعده داده شده جهان را نجات میدهد. حضرت عیسی ع به عنوان بشارت پیامبر آخر الزمان آمد . اکنون در آخر الزمان وعده داده شده زندگی میکنیم، پیامبر ص منجی آمد، اما باز هم 1400 سال گذشته و آنچه وعده داده شده پیش نیامده است.
🔹این اعتراضها هم مخصوص مردمِ این زمان نیست؛ بنی اسرائیل هم بعد از اینکه همراه حضرت موسی علیه السلام علیه فرعون قیام و انقلاب کردند و از مصر گریختند و فرعونیان را غرقشده در دریا رها کردند و به پیروزی اولیه رسیدند، با وجود رهایی از یوغ استبداد و استعمار و رهبری پیامبر خدا بر آنها، باز هم مشکلات داشتند و به آن بهشت موعودشان نرسیده بودند و صدای اعتراضشان بعد از مدتی بلند شد که:ض
قالُوا أُوذينا مِنْ قَبْلِ أَنْ تَأْتِيَنا وَ مِنْ بَعْدِ ما جِئْتَنا ...(سوره اعراف،آیه 129)
خصوصا در لحظه های شکست ظاهری یا اوج فشارها، این اعتراض بیشتر میشود و شک نسبت به وعده های الهی بالا میگیرد. حتی اگر کسی به زبان نگوید، قلبها به سمت قساوت پیش میرود که: نکند سرِ کاریم؟ از اول به حکومت دینی نباید راضی شد. دین را چه به حکومت... . چنان که پس از شکست «احد» چنین شرایطی پیش آمد:
...وَ طائِفَةٌ قَدْ أَهَمَّتْهُمْ أَنْفُسُهُمْ يَظُنُّونَ بِاللَّهِ غَيْرَ الْحَقِّ ظَنَّ الْجاهِلِيَّةِ يَقُولُونَ هَلْ لَنا مِنَ الْأَمْرِ مِنْ شَيْءٍ قُلْ إِنَّ الْأَمْرَ كُلَّهُ لِلَّهِ يُخْفُونَ في أَنْفُسِهِمْ ما لا يُبْدُونَ لَكَ يَقُولُونَ لَوْ كانَ لَنا مِنَ الْأَمْرِ شَيْءٌ ما قُتِلْنا هاهُنا ...(سوره آل عمران،آیه 154)
🔹و همه این ایدئولوژی هایی که در طول تاریخ در مقابل دین حق به پا شدهاند - همچون سکولاریسم و... - تنها نحوه بیان این اعتراض هستند؛ این که دین نتوانست و من میتوانم، به طریق دیگری.
طبیعتاً وقتی «اَمَد» (سررسیدِ وعده) طولانی میشود، قلب دیگر قسی شده و وعدهها را باور نمی کند:
...كَالَّذينَ أُوتُوا الْكِتابَ مِنْ قَبْلُ فَطالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَ كَثيرٌ مِنْهُمْ فاسِقُونَ (سوره حدید،آیه 16)
(قساوت قلب در قرآن به معنای عدم باور به غیب و عدم اعتماد به وعده های الهی است؛ وقتی این حالت غیر قابل بازگشت و تام باشد).
🔹اما قرآن را که نگاه میکنیم، داستان این اعتراض برعکس است: خدا طلبکار است که چرا این همه ظلم؟ چرا 5هزار سال است قومی قیام نکرده یا قیامش را به سرانجام نرسانده؟
فَلَوْ لا كانَتْ قَرْيَةٌ آمَنَتْ فَنَفَعَها إيمآنها إِلاَّ قَوْمَ يُونُسَ (سوره یونس،آیه 98)
چرا کاری نمیکنید که یاری خویش را برسانم و شما را پیروز کنم؟
أَ لَمْ يَأْنِ لِلَّذينَ آمَنُوا أَنْ تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ اللَّهِ وَ ما نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ وَ لا يَكُونُوا كَالَّذينَ أُوتُوا الْكِتابَ مِنْ قَبْلُ فَطالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَ كَثيرٌ مِنْهُمْ فاسِقُونَ (سوره حدید،آیه 16)
⁉️ مسئله پیش روی انقلاب اسلامی که کتاب «حساب و کتاب انفلاب در صدد پاسخ به آن برآمده است.»
خانه طلاب حوان
@KhaneTolab