💌 #یه_سلام_دوباره
براے کسایے که
قلبشون کبوتر #حــــرمه 🕊
کسایے که
دلشون با اسم امام مهربون آروم مےگیره
🔆 امشب هم، عاشقانه و با شوق،زمزمه کن صلوات خاصه امام رضا (ع) رو:
اللهّـــمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضـا
المرتَضی، الامــام التّقي النّقي و حُجَّّتكَ
عَلي مَنْ فَــوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري
الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةً كثيرَةً تامَة زاكيَةً
مُتَواصِلــةً مُتَواتِـــرَةً مُتَرادِفَـــه كافْضَل
ماصَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ 🍀
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
1_359141690.mp3
899.2K
#صوت_دعای_فرج_استادفرهمند 👆
💢 پویش استغاثه جهانی
🔴 #طلب_منجی_موعود
راس ساعت 21
🤲 دعا و توسل و التجا به نیت سلامتی و تعجیل فرج منجی عالم بشریت
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
AUD-20210106-WA0065.
3.64M
🖤 #اَلسَّلامُ_عَلَيْكِ_يا_بِنْتَ_رَسُولِ_اللهِ
🥀 یه کمی حرف بزن علی نمیره
🥀 حرف رفتن نزن علی میمیره 😭
🎤 با نوای: حاج مهدی رسولی
#فاطمیه
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
#دقایقی_با_شهدا 🥀
شهید قاسم جعفریان ، شهیدی که تا آخرین لحظه شهادت قرآن می خواند ...
شهید قاسم جعفریان تابستان 1344 پا به عرصه گیتی نهاد. از همان دوران نوجوانی به امام و روحانیت عشق می ورزید و می خواست در صف طلایه داران مکتب امام صادق (ع) باشد. از این رو ابتدا رهسپار حوزه علمیه شهرکرد و سپس عازم قم شد.با آغاز دفاع مقدس وارد میدان کارزار شد و با بیش از ده بار حضور در جبهه، برگ زرین دیگری بر صفحات زندگی خود افزود. درعملیات های گوناگون همگام با دیگر رزمندگان، به دفاع از کیان مقدس اسلام پرداخت تا این که در تاریخ ۸ بهمن ۱۳۶۵ در خاک پاک «شلمچه» به وصال معشوق رسید.
همرزمش چنین می گوید :
مصیب ذوالفقاری فرمانده گروهان ،از گردان مقدس یا زهرا (س)تیپ 44 قمربنی هاشم(ع) درحال پیشروی و هدایت گروهان شهید نوروزی به سمت دشمن ،در منطقه عملیاتی کربلای 5 شلمچه بود که یکی از بچه های رزمنده را دید که روی خاکریز خوابیده و یک قرآن هم در دست دارد . در تاریک روشن صبح هنوز متوجه نشد که فرد مذکور مجروح است یا سالم . به او گفت :
«برادر الان موقع قرآن خواندن نیست ،باید برویم جواب پاتک دشمن را بدهیم شما هم بچه ها را یک کمکی بدهید.» کمی جلوتر رفت و دوباره بر گشت . او دید از پای رزمنده خون می آید . رزمنده مجروح طلبه گردان یا زهرا(س)قاسم جعفریان بود ، ذوالفقاری برگشت و پتوی روی پای قاسم را کنار زد ،در کمال ناباوری دید که پایش قطع شده و به پوستی بند است .قاسم با حالتی که خیال ذوالفقاری را راحت کند گفت : « منتظرم که به عقب منتقل شوم ،برای تسکین درد دارم آیات کلام الله مجید را تلاوت میکنم .
ذوالفقاری گفت :« باید سریع برگردیم عقب » گویی از دیدن این صحنه عجیب شرمنده قاسم شده بود . ذوالفقاری خواست پای قاسم را ببندد، قاسم دستش را گرفت و قسم داد که به جلو برود. گفت : «بچه ها الان آن جلو باید قلب امام را شاد کنند.من مهم نیستم به انقلاب و امام فکر کن ،برو به بچه ها برس و به فکر من نباش.»
ذوالفقاری که نمی توانست او را رها کند میخواست چیزی بگوید که قاسم او را به امام قسم داد . ذوالفقاری گریه اش گرفته بود : « تو را به خدا اسم امام را نبر.باید بر گردیم عقب » باز هم قاسم التماس کنان گفت : « وقتی اسم امام را آوردم دیگر نباید بمانی، برو » و ذوالفقاری در حالی که اسلحه اش را بر می داشت ، اشکهایش را پاک کرد و به سرعت به طرف جلو دوید در حالیکه با صدای بلند می گفت :« تو را به خدا اگر توانستی در اولین فرصت برگرد عقب .»
نیروهای رزمنده تانکهای دشمن را یکی پس از دیگری شکار کردند و به سرعت مناطق دشمن را به تصرف خود در آوردند. ذوالفقاری در حال منتقل کردن چند اسیر عراقی ، به یکی از نیروهایش گفت : « اینها را پیش آقا بزرگی ببر و بگو از داخل تانک دشمن گرفته ایم .» او می خواست در محل قبلی خاکریز دنبال قاسم بگردد . به سرعت منطقه را دور زد و از چند نفر سراغ او را گرفت .
یکباره جایی که قاسم افتاده بود را یافت . بالای سرش رفت . قرآنی را که در دستان بی جان قاسم روی سینه اش قرارداشت برداشت و آرام آرام روی خاکها نشست در حالی که می گفت : « خوشا به حالت چقدر زیبا از شهادت حرف میزدی ، فوض عظیم شهادت زیبنده تو بود ، تو آخرین درست را هم به من دادی و رفتی ،با آن و ضعیتی که داشتی و با مرگ دست به گریبان بودی ،قرآن تلاوت میکردی ، در این لحظات آخر راه قرآن و نورانیت آن را به ما فهماندی . »
چند رزمنده دیگر از راه رسیدند و ذوالفقاری ادامه داد :« آخرین سفارش روحانی گردان این بود که کوشش کنید تا آخرین لحظه عمر، تا آنجا که قطرات خون در رگهایمان جاری است ارتباطمان با قرآن و آیات آن برقرار باشد و اگر لحظه ای احساس ناتوانی کردیم قرآن را برداریم و از آن توان و انرژی بگیریم.»
لازم به ذکر است که مصیب ذوالفقاری فرمانده گروهان گردان یا زهرا نیز بعد ها به شهادت رسید . روحشان شاد ...
🌹 #طرح_روزانه_انس_با_قرآن🌹
👈هر روز یک صفحه از قران کریم براے سلامتے امام زمان( عجل الله )، هدیه به روح امام و شهدا و جمیع رفتگان و آمرزش گناهان و شفاے مریضان
#انبیاء_323
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
#متن_ترجمه #صفحه_323 سوره مبارکه #انبیاء
#سوره_21
#جزء_17
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
323-anbia-ar.mp3
4.29M
#ترتیل #صفحه_323 سوره مبارکه #انبیاء
#سوره_21
#جزء_17
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛