🌿اطلاعات قرآنی🌿
🌹1: بزرگترین سوره مکی کدام سوره می باشد؟
✨سوره مبارکه شعراء✨
🌹2: کوتاه ترین آیه قرآن کدام آیه می باشد؟
✨مدهامتان، سوره مبارکه رحمن✨
🌹3: کلمه قرآن در کدام سوره بیشتر آمده است؟
✨سوره مبارکه اسراء✨
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترجمه و توضیح تصویری صفحه 56 قرآن کریم
#قرآن
#ترجمه_وتوضیح_تصویری_تفسیروتدبر
☑️مناسب برای حفظ آیات قرآن کریم
☑️مناسب برای آشنایی با زبان عربی قرآن کریم
☑️مناسب برای اساتید و قرآن آموزان گرامی
📌تفسیر_قطره ای
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
🪴
من آموخته ام اگر می خواهم خوشحال باشم
باید سعی کنم دل دیگران را شاد کنم و افکار مثبتم را تقویت کنم
میدانم هیچ غیر ممکنی وجود ندارد
وقتی خدا هست
به او اعتماد میکنم و
با عشق زندگی میکنم
او بهترین ها را برایم مقدر میکند
چون هیچ کس غیر از او
مرا اینگونه #عاشقانه
و در همه حال دوست ندارد.
هر روز این آیه را تکرار میکنم و آرام میگیرم، و این است راز آرامش من👇
🪴قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاءُ وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَن تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَن تَشَاءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
🦋ﺑﮕﻮ : ﺧﺪﺍﻳﺎ ! ﺍﻱ ﻣﺎﻟﻚ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺕ ! ﺑﻪ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺧﻮﺍﻫﻲ ﺣﻜﻮﻣﺖ ﻣﻰ ﺩﻫﻲ ﻭ ﺍﺯ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺧﻮﺍﻫﻲ ﺣﻜﻮﻣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺳﺘﺎﻧﻲ ، ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﻲ ﻋﺰﺕ ﻣﻰ ﺑﺨﺸﻲ ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﻫﻲ ﺧﻮﺍﺭ ﻭ ﺑﻲ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻣﻰ ﻛﻨﻲ ، ﻫﺮ #ﺧﻴﺮﻱ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺗﻮﺳﺖ ، ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺗﻮ ﺑﺮ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﻱ #ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﻲ .
سوره آل عمران آیه 26🍃
#هر_روز_یک_آیه_قرآن
🔹 درک عظمت خدا ، معرفتی سخت و بینهایت
یکی از ارزشمندترین معرفتها که بسیار سخت به دست میآید و تا بینهایت امکان رشد دارد :
👈 درک عظمت و بزرگی خدا ، و در مقابل ، درک حقارت و کوچکی غیر خداست . ✅
الله اکبر که رکن نماز است ، تلاشی برای فهم بهتر همین معناست . 👌
اگر بزرگی خدا را خوب بفهمیم هم متواضع میشویم ، هم بزرگی روح پیدا میکنیم . 😌😍
💌 #پیام_معنوی
🍃 #استاد_پناهیان
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
{روز مباهله}
✍بیست و چهارم ماه ذى الحجّه،یادآورِ سه خاطرهی مهمّ تاریخى در اسلام است:
۱ـ روزى است که امیر مؤمنان على(علیه السلام) در آن روز، در حال رکوع انگشتر خود را به سائل فقیر عنایت کرد این عمل خالصانه و ایثارگرانه امیر مؤمنان(علیه السلام) بقدرى پر ارزش بود که آیه ۵۵ سوره مائده در شأن آن نازل شد:"إنَّما وَلِیُّکُمُ اللّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذینَ آمَنوُا الَّذینَ یُقیمُونَ الصَّلاةَ وَ یُؤتُونَ الزَّکاةَ وَ هُمْ راکِعُونَ"
(سرپرست و ولىّ شما تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آورده اند همانها که نماز را برپا مى دارند و در حال رکوع، زکات مى دهند)
جا دارد که مؤمنان با یادآورى این خاطره مهم و تفسیر آیهی شریفه، و ذکر مناقب و فضایل امیرمؤمنان(علیه السلام)این روز را گرامى دارند و خود نیز در تصدّق و انفاق به فقرا و نیازمندان، به آن حضرت اقتداکنند.
۲. روزی است که پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) در زیر کسا جمع شدند و ماجرای حدیث کسا اتفاق افتاد و خداوند متعال آیه تطهیر"آیه ۳۳ احزاب: انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا" ( جز این نیست که خداوند میخواهد ناپاکی و پلیدی را از شما اهل بیت دور کند و شما را پاک و طاهر گرداند) در شان آنان نازل نمود.
۳-واقعه مهمّ دیگر «مباهله» رسول خدا با مسیحیان نجران است
پس از گفتگوى فراوان نصاراى نجران با رسول خدا(صلى الله علیه وآله) درباره حضرت مسیح(علیه السلام) سرانجام علماى نصارا از پذیرفتن حق خوددارى کردند و کار به مباهله کشیده شد. (مباهله یعنى نفرین کردن دو نفر نسبت به یکدیگر که هرکس ناحق مى گوید گرفتار مجازات الهى شود) براین امر توافق شد که در چنین روزى مسیحیان نجران با رسول خدا «مباهله» نمایند و نفرین کنند که هر گروه و جمعیّتى که ناحق مى گوید، رسوا و مجازات شود
خداوند طبق آیه ۶۱ سوره آل عمران به پیغمبر(صلى الله علیه وآله) فرمود: «(فَمَنْ حاجَّکَ فیهِ مِن بَعدِ ما جاءَکَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْنائَکُم وَ نِساءَنا وَ نِساءَکُم وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَکُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَةَ اللّهِ عَلَى الْکاذبِینَ) هرگاه بعد از علم و دانشى که (درباره حضرت مسیح(علیه السلام) به تو رسیده، کسانى با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو: بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خود را، ما زنان خویش را دعوت نماییم شما هم زنان خود را، ما از نفوس خود دعوت کنیم، شما هم از نفوس خود، آنگاه مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم»
پیرو این دستور الهى، رسول خدا(صلى الله علیه وآله) در حالى که فرزندش حسین(علیه السلام) را در آغوش داشت و دست حسن(علیه السلام) را در دست گرفته بود و على و فاطمه(علیهما السلام) نیز همراه او بودند، به سمت محلّ مباهله حرکت کرد. نصارا، چون چنین جمعیّتى و نشانه هایى را از نزدیک شدن کیفر الهى دیدند، وحشت کردند و از «مباهله» منصرف شدند و حاضر به پذیرفتن جزیه گردیدند
این داستان نشانهی دیگرى از عظمت اهل بیت(علیهم السلام) و حقّانیّت رسول خدا(صلى الله علیه وآله) و دین اسلام است
بنابراین، بسیار شایسته است مسلمانان در چنین روزى، با یادآورى و آگاهى بیشتر از این جریان، عظمت و بزرگى رسول خدا و اهل بیت پاکش را به خاطر آورند و بر معرفت خویش نسبت به آنان بیفزایند، و به شکرانه آن به نیازمندان انفاق کنند
✅از جمله اعمال امروز غسل، روزه گرفتن،خواندن نماز و دعای روز مباهله و خواندن زیارت جامعه کبیره
منبع:مفاتیح نوین آیت الله مکارم