🌹سلام خدمت خواهرهای گرامی کانال مهارت های زندگی
🌸هفته ای یک بار 《شنبه ها》صوت درس جدید بارگزاری میشه کانال مهارت های زندگی
🌺از صبوری و همکاری تک تک شما دوستان عزیز سپاسگزاریم🍃
مهارت های مهرورزان
❪ بِسمِاللّٰھِالرَّحمٰنِالرَّحیم•' ❫ 🌸جلسه ۱و۲🌸👇👇👇👇👇👇👇👇
دسترسی سریع به صوت های آموزشی
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
صوت جلسه 1 و 2👇
☘جلسه ی 1 و 2☘
🎀اهمیت مقام مادر در امر تربیت؛
ما مادرها در امر تربیت به راحتی بالای 70 درصد تاثیر داریم و به شدت تاثیر گذاریم.پدرها هم تاثیر دارند ولی نهایت 30-40 درصد. ما اگر افسرده باشیم به شددددت میتونیم روی نسلمون اثر بگذاریم.کلمه نسل رو تاکید میکنم برای اینکه متوجه بشیم چقدر حال روحی یک مادر میتونه روی نسلی که در آینده قراره شکل بگیره تاثیر بذاره.
یه مادر عصبی که تلاشی برای رشد خودش و بهبود خودش نمیکنه به شددت میتونه روی نسل آینده خودش تاثیر بذاره.فرزند که پیشکش!
🎀بچه های ما مثل یک دونه لوبیا سحر آمیز هستند که اگر درست روشون کار بکنیم و روش های تربیتی صحیح رو بکار ببریم،تبدیل میشه به یک درختچه بزرگ لوبیا که تا ملکوت اعلی میره و بارش اونقدر زیاد هست که یک نسل میتونن از اون بهره مند بشن.
اگر ما خلق پسندیده ای در خودمون ایجاد کنیم،خشمی کنترل کنیم و .. به حدی روی نسل ما تاثیر داره که حتی بعد از مرگمون هم حَسَنَش به ما میرسه.اگر ما دیدمون اینطوری باشه سعی میکنیم خودمونو به در و دیوار بزنیم برای اینکه یک تغییری در خودمون ایجاد کنیم.🗝️🗝️🗝️🗝️
🎀هرکدوم از ما دلایل محکمی داریم برای اینکه چرا تبدیل شدیم به همچین آدمی.مثلا یه مادر عصبی که تو دامن یک مادر عصبی رشد کرده،یه مادری که همیشه با خانواده همسر گارد داره و زیر دست مادری بزرگ شده که همیشه با خانواده همسرش مشکل داشته و ..
اما این الان مهم نیست.خدا آزمایش هر شخصی رو با توجه به شرایط و امکاناتی که بهش داده میسنجه.✨✨✨
🎀اگر من الان با سرشت صفرایی به دنیا اومدم این در سنجش اعمال من موثره.امتحان همه ماها با توجه به شرایطمونه.
مهم نیست ما تو چه خانوادهای بودیم،چندتا بچه داریم،چه زندگی داریم،پدر و مادرمون کیه و ..اما مهم اینه که در جایی که الان هستم دارم تلاش میکنم بهتر بشم یا نه !💪💪💪
🎀ما با هر ویژگی که الان هستیم و هر خصوصیتی که از خانوادمون به ارث بردیم،وظیفمون در حال حاضر تلاش کردن هست.اینکه من خصلت عجول بودنمو از مادرم به ارث بردم،خصلت عصبی بودنمو از پدرم به ارث بردم و .... همه ی اینها مارو تبدیل کرده به مادری که الان هستیم! ولی این مهم نیست که تا الان چجوری بوده.اینکه ما از این به بعد چجوری میخوایم ادامه بدیم مهمه.اون میزان تلاشی که ما میخوایم انجام بدیم برای بهتر بودن و رشد کردن مهمه.
🎀این منش خود خداست.خدا زمانی که میگه تا لحظه ی مرگ تو اجازه توبه و شروع کردن یک زندگی و یک رویش رو داری،پس ما هم از خود خدا تقلید میکنیم.
تا زمانی که زنده هستیم برای جبران فرصت داریم.اگر تا الان هر خطایی در امر فرزندپروری داشتیم؛ الان و از این لحظه به بعد ما باید شروع کنیم به اصلاح،به رشد و تغییر.🎊🎊
🎀این مدت زمانی که ما خطا کردیم چی؟برای جبران باید از همین امروز عذاب وجدان رو کنار بذاریم و شروع کنیم. به تلاش کردن و سعی کنیم که تغییرات مثبتی در خودمون ایجاد کنیم.ترک خصلتهای بد ممکنه زمان زیادی طول بکشه،ولی از این لحظه به بعد من باید تلاش بکنم.و اگر خدا ببینه که من دارم تلاش میکنم قطعا بهم کمک میکنه.
همه چیز قابل جبرانه.تا زمانی که ما خدایی داریم که راه توبه رو برای ما باز گذشته و خدایی هست که "یُبَدِّلُ السِیِّئات بِالحَسَنات " هست هیچ جای نگرانی نیست.
خدا نه تنها بدی هارو پاک میکنه بلکه اونها رو تبدیل به حسنه میکنه.بنابراین ما با هر ویژگی خُلقی و رفتاری که الان داریم و هر خطایی که در امر فرزندپروری مون کردیم باید کاملاااا امیدوار باشیم،هم به پیشرفت خودمون و هم به بهبود رابطمون با فرزندمون!
مطمئنا خدا به ما در این مسیر کمک میکنه،همون خدایی که "یُبَدِّلُ السِیِّئات بِالحَسَنات "هست.
🎀عذاب وجدان نباید داشته باشیم.چون سم هست و باعث میشه ما مسموم و کرخت بشیم.
اگر ما دائم در حال تلاش باشیم و تشنه رشد باشیم،مطمئنا کارمون درسته اما اگر مادری باشیم که یکسره بد بودن شرایط رو توجیحی برای کم کاری هامون کنیم ،نه تنها موفق نمیشیم بلکه درامتحان و سنجش الهی شکست میخوریم.
تا زمانی که تلاش میکنیم موفقیم.☀️☀️☀️
پس تلاش کنیم برای رشد.سعی کنیم نسبت به روز قبلمون مادر بهتر و همسر بهتری بشیم.یکم سخته اما همه ی چیزهای خوب سخته.سختی برای رشد.رشد درد داره.زمانی که دونه ای رو در زمین میکاریم،پوستش کنده میشه،برای اینکه به مادرهای صبورتری تبدیل بشیم باید پوستمون کنده بشه!
هیچ کس برای رشد ما دعوت نامه نمیفرسته،خودمون باید چنگ بزنیم به همه چی برای یادگیری و رشد و بهتر شدن!
اگر ما شروع کنیم به کار کردن،بهمون از طرف خدا کمک میرسه.🌺🌺🌺🌺
🌺ادامه دارد (4)
#همسرداری
◽️ارتباط هیجانی خوبی برقرار کنید.
▫️شما و همسرتان باید بتوانید به سطح عمیقتری از ارتباط حسی و عاطفی دست پیدا کنید و عشق و توجه خود را بروز دهید. مطالعات نشان میدهند رضایت جنسی و صمیمت عاطفی میان همسران پیش زمینهی هم هستند.
▫️بنابراین هر چه رابطهی جنسی بهتری داشته باشید، صمیمیت عاطفیتان با همدیگر نیز عمیقتر خواهد بود، و برعکس، هر چه با همسرتان صمیمیت عاطفی و احساسی پررنگتری داشته باشید از روابط جنسیتان نیز راضیتر خواهید بود.
▫️بهترین راه ایجاد ارتباط عاطفی قوی با همسرتان این است که اوقات باکیفیتی را با هم بگذرانید، کارهایی را که از آن لذت میبرید انجام دهید، سرگرمیها و تفریحات جدید پیدا کنید و قرارهای هفتگی دونفره با هم داشته باشید.
💑کانال مهارت های زندگی 👨👩👧👦👇
@Lirad53
✅ یه جمع علمی دینی زنونه 🧕👩🎓
✅ کنار هم برای رشد و بالندگی مون 🌱
✅ یه سبک جدید و اصلاح در نگرش مون 😇
👈 برای ترک غیبت مون 🗣
👈 برای کنترل خشم مون 🤬
👈 برای چشم نعمت بین داشتن مون 🤲
👈 برای کسب مهارت های زندگی و فرزند پروری مون 👨👩👧👦
👈 برای آرامش واقعی مون 😌
👈 و در نهایت برای خدایی شدن مون ... 🧚♀
✅ در کنار استاد مهرفرزی:
مدرس دانشگاه و مشاور خانواده
💰 هزینه دوره: عضو کردن ۵ نفر از بانوان اطرافتون و دعا برای فرج امام عصر (عج) 🤲🧕
در کنار هم زنان قوی تری هستیم 💪🧚♀
ورود آقایان ممنوع❌
گوش دادن صوت ها توسط آقایان ممنوع❌
ارسال صوت ها برای خانم ها آزاد✓
کپی و استفاده از متن ها آزاد✓
لینک کانال
ورود آقایان ممنوع❌
گوش دادن صوت ها توسط آقایان ممنوع❌
ارسال صوت ها برای خانم ها آزاد✓
کپی و استفاده از متن ها آزاد✓
لینک کانال
@Lirad53
⛔️ ورود آقایان ممنوع است ⛔️
☘جلسه ی 1و 2☘
🎀تکالیف؛📝📝📝
🎀پشت هر تکلیف،حتی اگر به ظاهر ساده برسه،یک مهارت پنهان است.🗝️🗝️🗝️
🎀بعد از فرستادن تکلیف،باز هم باید اونها رو ادامه بدید و دیگه پیگیری نمیشه که چه کسی انجام میده. پس از این به بعد تمام تکالیف باید انجام بشن.
🎀تکلیف این هفته؛
💫تکلیف فرزندپروری؛
1- وظیفه دادن به بچه ها :
🎀هدف اینه که بدونیم خونه ما هتل و ما خدمتکاران ویژه بچه هامون نیستیم. بچه های ما باید سختی بکشن و باید با ناکامی ها و عرق ریختن ها و باب میل نبودن ها آشنا بشن.اگر ما مادری هستیم که بچمون سختی کار نمیکشه؛حتما تو فرزند پروریمون نمیتونیم درست عمل کنیم.
🎀هر عزیزی که فرزند بالای 3 سال داره؛ اگر یک وظیفه ثابت به فرزند ندادن، باید کم کم شروع کنیم و یک وظیفه ثابت به بچمون بدیم. این وظیفه دادن باید چطوری باشه؟آیا اگر به بچمون مثلا بگیم سفره رو جمع کن،بالشت و درست کن و ... کافیه؟
خیر! اینا کار کردن هست ولی مسئولیت پذیر بار اوردنو پشت سرش نداره.چکار باید بکنیم؟اینکه بهشون یک مسئولیت ثابت و همیشگی و خاص بدیم.مثلا همیشه جارو دستی کشیدن بعد از نهار وظیفه بچم باشه.و اگر اون انجام نده،من هم انجام ندم و اونقدر بمونه که خودش انجام بده.این وظیفه دادن باید با مشورت خود بچه باشه.لیستی از کارهای سبکی که بچه ها میتونن انجام بدن و تهیه کنیم و به بچه ها بگیم از بین اونها یکی یا دوتا رو بردارن.برای شروع یکی دوتا کافیه و این مسئولیت هارو یک سال انجام بدن.میتونن موقع تولدشون مسئولیت هاشونو تغییر بدن یا حذف و اضافه کنن. نم نم و به تدریج تعداد وظایفشون و زیاد میکنیم.مثلا بعد از 6 ماه،8 ماه و ...
تا جایی که سقف وظایفشون به 4-5 تا برسه.و وظایفی باشه که درخور سن و جنسیتشون باشه.👶👧
🎀بچه ممکنه بگه مامان من دوست ندارم،حوصلم نمیکشه... باید توجیحش کنیم و بگیم مامان همونطور که مورچه ها یا زنبورها همه باهم کمک میکنن و زندگی جمعی دارند؛ما هم همینطوریم.همه باهم باید تلاش کنیم.
بچه ها ممکنه چند روز اول اشتیاق داشته باشند و بعد رها کنند.
اول اینکه ما باید با زبون تشویقشون کنیم.
دوم اینکه اگر اونها انجام ندادند ما هم نباید انجام بدیم.حتی بعد از چند روز هم اون کار رو انجام نمیدیم.چون باید بچه ما مسئولیت پذیر باشه.
🎀اگر بعد از چند روز انجام نداد؛ما براش یک محرومیت در نظر میگیریم.
🎀نکته اینکه وظایف بچه ها. حتما از کارهای داخل خونه باشه،اینکه بچه ما خودش غذاشو بخوره یا خودش صورتشو بشوره و ... خیر.وظایف بچه ها حتما از کارهایی که مربوط به خانه و خانواده هست باید باشه.مثل اوردن نمکدون،بردن لیوان،مرتب کردن ملافه مبل،جارو دستی کشیدن؛ جمع کردن بالشت ها،آب دادن به گل ها و ...
2- یک جدول تهیه کنید و روزهای هفته رو داخلش بنویسید.اسم بچه هاتون رو هم مینویسید.مثلا اگر سه تا بچه داریم،سه تا اسم مینویسم.هرروز یک بار ابراز علاقه عاطفی و لمسی به بچتون میکنید و در جدول تیک میزنید.مثلا لاله جان دوست دارم؛خیلی برام عزیزی و .... و سرش یا پوست صورتش رو نوازش میکنیم.
🎀نوازش همراه با لمس بسیار بسیار مهمه.دانشمندان آزمایش کردند و چندتا بچه رو 6 ماه لمس نکردند،نوازش نکردند و ابراز علاقه نکردند ولی شیرشونو به موقع دادند،هیچ مشکلی و بیماری نداشتند و دیدند این چندتا بچه بعد از 6 ماهِ کامل بدون ارتباط عاطفی با کسی از دنیا رفتند.
بنابراین بچه ما چه دختر و چه پسر؛چه کوچیک و چه بزرگ باید ارتباط عاطفی کلامی و لمسی داشته باشیم.
🌺این تکلیف اجباری هست.🌺
🎀ما گفتیم هرروز ابراز علاقه داشته باشیم.یعنی حتی اگر بچه های شما در اون روز بزرگترین آتیش رو سوزونده باشن،باید اون روز اون تکلیف انجام بشه.میتونید بذارید برای آخر شب،موقع خواب و ... ولی حتما و حتما و حتما تکلیف رو انجام بدید.☀️☀️☀️☀️
ادامه دارد(5)
(بِسمِاللّٰھِالرَّحمٰنِالرَّحیم)
سلام کانال های استاد مهرفرزی در پیام رسان ها👇👇👇👇
🗯دوره ها به صورت چهل روزه هستند.
🗯ان شاءالله تا چند روز آینده شروع میشود.
🗯ورود آقایان ممنوع
🗯گوش دادن صوت ها توسط آقایان ممنوع.
🌺برنامه بله:
کانال غیبت👇
https://ble.ir/chlegheybat
کانال خشم👇
https://ble.ir/ghashm
کانال شکر👇
https://ble.ir/chehellehshokrgozari
کانال نماز👇
http://ble.ir/join/MGI3ODIyMz
🌺برنامه روبیکا
کانال شکرگزاری👇
https://rubika.ir/shokrgozariiii
کانال خشم👇
https://rubika.ir/controlekhashm
کانال غیبت👇
https://rubika.ir/controlegheibat
کانال نماز👇
https://rubika.ir/tavajohbenamaz
کانال مهارت های زندگی👇
https://rubika.ir/maharathayezendegiii
🌺برنامه آیگپ
کانال خشم👇
https://iGap.net/join/BPAOaIosJUByfvkGyWsCYTyOp
کانال نماز👇
https://iGap.net/namaz_40
کانال غیبت👇
https://iGap.net/tarkgheybat
کانال شکر👇
https://iGap.net/join/RdZMPKrHrkBhzGmAdkKAQVORr
کانال مهارتهای زندگی👇
https://iGap.net/join/fxezQcOnBBkRjwMyNxwjmqUuE
🌺برنامه گپ
کانال غیبت👇
https://gap.im/be_gheibat
کانال شکر👇
https://gap.im/shokrgozari_40
کانال خشم👇
https://gap.im/khashem.313
کانال نماز👇
https://gap.im/Namaz.313
🌺برنامه سروش:
کانال غیبت👇
https://splus.ir/tarkegheybat
کانال شکر👇
https://splus.ir/64ccf5d586f9f6a37426ae48b6435a68ab3d65b4
کانال نماز👇
https://splus.ir/tavajohbenamaz
کانال خشم👇
https://splus.ir/contorolkhashm
🌺ایتا
شکرگزاری۲👇
@Lirad55
مهارت های زندگی۲👇
@Lirad53
#تربیت_فرزند
🔻تربیت جنسی کودک
سعی کنیدکودکتان باکودکان بزرگتر همبازی نشود.
👈اما اگر درمهمانیها،درجمع کودکان بزرگتر قرار گرفت:
بصورت کاملا نامحسوس،برآنها نظارت کنید.