16.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨ما در اغتشاشات اخیر در حوزه رسانه پیروز نشدیم؛ اتاق جنگ رسانهای ، نیاز امروز جامعه ما!
🎙علی اکبر عبدالعلی زاده کارشناس رسانه
#وارونگی
#عملیات_روانی
#جنگ_شناختی
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
دستگیری مدیر کانال تلگرامی ضدانقلاب
🔹با رصد پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه مدیر کانال تلگرامی لیلاخ TV همکار کانال معاند قروه نیوز در شهرستان دهگلان که اقدام به شناسایی و انتشار مشخصات نیروهای حافظ امنیت و همچنین آموزش جنگ خیابانی در این کانال میکرد، پس از شناسایی دستگیر شد.
🔹برابر بررسی به عمل آمده از اقلام فنی ضبط شده متهم، لیست تمام مرتبطان با کانال و اطلاعات برخی از سران گروهک دمکرات و کومله که اقدام به هدایت سایبری و ضدامنیتی کانال مذکور میکردند، اخذ شده است.
📌 #امنیتی #مجازی
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌«افسردگی» هم در ایران سیاسی است!
🔹ایرانیها در انتهای جدول شادترین مردم دنیا؛ این خبری است که حداقل سالی یکبار میشنویم. مرجع خبر هم فهرستی است که هر سال تعدادی از مؤسسات و نهادهای آماری از میزان شادی مردم کشورها تنظیم و منتشر میکنند. اما چنین فهرستی چقدر اعتبار دارد و آیا ایرانیها افسرده و غمگین هستند؟
#استانداردهای_دوگانه
#جنگ_روایت_ها
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
🇺🇸آیا میدانید آمریکا در ۴۱ سال گذشته در ایالت #کالیفرنیا ۲۲زندان ساخته و فقط ۱دانشگاه درست کرده است؟؟!
#خود_تحقیر_نباشیم
#خارج_بدون_روتوش
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀خندههای تلخ گلشیفته فراهانی در پشت صحنهی برنامه: تبعید شدیم، خاک بر سر شدیم؛ این چه زندگیه؟ چقدر بدبخت شدیم!
عاقبت #وطن_فروشی چیزی جز این آوارگی و این جملات همراه با اندوه نیست!
#وطن_فروش
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️بررسی ریشههای تاریخی خودباختگی از تقیزاده تا ضرغامی
#غربزدگی
#ما_میتوانیم
#خود_تحقیر_نباشیم
💠گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
هدایت شده از شهدا شرمنده ایم🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ از خریت مردم میشه سوءاستفاده کرد تو هر چیزی، اینجا در چین سنگ میپزند میدن دست ملت
🔹 «poet»
🆔️👈دریادلان
هدایت شده از شهدا شرمنده ایم🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ ۱ مهر سالروز درگذشت نوجوان فداکار ایذهای، شهید علی لندی🌹
🆔️👈دریادلان
هدایت شده از آرشیوِقرارگاه سایبری رهروان عدلِ علی
32.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنە ای شبیه به قیامت را درنقاط مختلف ، حتمآ ببینید
😳
🆔️👈تصاویر سخن میگویند
🔴 مردم عوض نان، سنگ و شن یا خون دل خوردند
🔹بازخوانی تاریخ گذشته می تواند بسیاری از نعمات امروزی جامعه را برایمان بازنماید. در گذشته های نه چندان دور و در تاریخ معاصر ایران، گاهی سرما و گرمای هوا باعث می شد تا محصول گندم یک سال نابود شود و غذای سفره های مردم از میان برود. گاهی نیز مشکل به آب و هوا باز نمی گشت؛ بلکه سیاست باعث خالی شدن سفره مردم می شد. مثل چنگ جهانی دوم و هجوم قوای بیگانه و به خصوص شوروی به محصولات کشاورزی و حمل آن به کشور خودشان. در آن روزها ایران در اوضاع و احوال غریبی بود:
🔹«در آن روزها، منظره ازدحام مردم گرسنه در اطراف نانوایی ها، به راستی دل خراش و تکان دهنده بود: مردم، پس از ساعت ها انتظار در صف های طولانی که اغلب به کشمکش و زدوخورد منجر می شد، حداکثر می توانستند به چند قرص نان دست یابند. بسیاری هم، پس از تحمل مشقت فراوان، دست خالی به خانه باز می گشتند. و در نتیجه، بسیاری از خانواده های کم در آمد، عملا در یک حالت گرسنگی مزمن به سر می بردند و آمار تلفات ناشی از کم غذایی، رو به افزایش بود. عنوان های روزنامه های آن ایام بهترین گواه وضع بسیار نابسامان و ناگوار نان در تهران و شهرستان ها در آن دوره است. از ان جمله روزنامه ی اطلاعات در مقام انتقاد از عملکرد دولت قوام السلطنه در باره ی نان نوشت: مردم عوض نان ، سنگ و شن یا خون دل خوردند. همین روزنامه در شماره ای دیگر، گفته ی شریدان، مستشار وزارت خواروبار را به این شرح نقل کرد که: مردم تهران، مواد چرکین و کثیفی را به نام نان که نانواهای بی رحم می پزند، می خورند. نانواها آرد دولتی را به قیمت گزاف به طور قاچاق می فروشند و از این رو، دولت ناچار شده است، نانواخانه مرکزی تهیه کند.»1
📚1-احمد کتابی، #قحطی های ایران، تهران، دفتر پژوهشهای فرهنگی، 1384، ص 60
✅کانال تاریخ پهلوی👇
https://eitaa.com/joinchat/4153737506C363110af5c
🔴مصائب زندگی #کشاورزی در تاریخ
🔹زندگی کشاورزی مصائب بسیاری را با خود دارد. آنان تمام سال را نمی توانند کار کنند و زمانی درا هستند که زمانه برداشت محصول باشد. زمانه ای که از قضا چون همه در همان برهه محصول خود را درو می کنند، قیمت کالای کشاورزی پایین می اید. مصائب کشاورز ایرانی را می توان اینگونه و به این شکل روایت کرد:
🔹«روستائیان معمولا تا اواسط زمستان اذوقه خود را به پایان می رساندند و پس از آن چون چیزی برای خوردن نداشتند، ناچار می شدند وام بگیرند که بتوانند تا فصل درو(و در صورت کاشت زمستانه تا آغاز تابستان) دوام بیاورند. دکاندار این وام را به شکل محصولات کشاورزی در حدی کافی برای رفع احتیاجات اولیه خانواده در اختیار روستائیان می گذاشت. این وام ها که به صورت کالا پرداخت می شد، بر اساس ارزش پولی آن سنجیده می شد. برای نمونه اگر یک روستائی 10 من گندم به ارزش هر من 22 ریال را نسیه می گرفت بدهی او 220 ریال بود؛ اما به هنگام درو ذخیره فراوان گندم باعث تنزل قیمت آن به هر من 18 ریال می شد. به این ترتیب روستائی باید در عوض 10 منی که گرفته بود، 25/12 من گندم به دکاندار پس دهد. دکانداران معمولا بابت این فروش نسیه بهره نیز می گرفتند.»1
📚1-اریک جیمز هوگلاند، زمین و انقلاب در ایران، ترجمه: فیروزه مهاجر، تهران، پردیس دانش، 1392، ص 44
✅کانال تاریخ پهلوی👇
https://eitaa.com/joinchat/4153737506C363110af5c