هدایت شده از مجمع نمایندگان طلاب
همراهان گرامی؛برای دسترسی آسان تر به محتوای کانال،از پُرتکرار ترین هشتگ ها استفاده کنید:
#امامین_انقلاب_اسلامی
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#آشنایی_با_مجمع
#تبلیغ_دینی
#حوزه_انقلابی
#حوزه_های_علمیه
#دفاع_مقدس
#رسالت_تبیین
#منشور_روحانیت
#مجمع_نمایندگان_طلاب
#مجمع_عمومی
#محتوای_تبلیغی
#بسته_خبری_انتخابات
#هیئت_رئیسه
#معرفی_کتاب
#شرح_حدیث
#اخبار_کوتاه
#قفسه_کتاب
╭┅───•••───┅╮
🇮🇷 @MNT_QOM
╰┅───•••───┅╯
مجمع نمایندگان طلاب
#شرح_حدیث / #جلسه_پنجاه_و_دوم / چهار حقی که باید رعایت شود / ۱۳۸۳/۰۱/۳۰
عَن اَبی عَبدِ الله (عَلَیهِ السَّلام) قالَ قالَ النَّبِیّ (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِه) یَلزَمُ الحَقُّ لِاُمَّتی فی اَربَعٍ یُحِبّونَ التّائِبَ وَ یَرحَمونَ الضَّعیفَ وَ یُعینونَ المُحسِنَ وَ یَستَغفِرونَ لِلمُذنِب.(۱)
عَن اَبی عَبدِ الله (عَلَیهِ السَّلام) قال قالَ النَّبِیّ (صَلَّی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِه) یَلزَمُ الحَقُّ لِاُمَّتی فی اَربَع
رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله) فرمود: در چهار چیز بر گردن امّت من یک حقّی هست، یک مسئولیّتی هست. میشود «یَلزَمُ الحَقُّ لِاُمَّتی» را به معنای «یلزم الحقّ علی امّتی» بگیریم، که ظاهر معنا هم همین است و موارد متعدّدی هم همین جور استعمال شده است؛ میشود هم گفت که این طوایف چهارگانهای که ذکر میکنند، حق مال آنها است، آنها هم از امّتند. به هر حال، مطلب روشن است؛ چهار حق به هر حال وجود دارد که بایستی رعایت بشود.
یُحِبّونَ التّائِب
[حقّ اوّل:] توبهکننده را دوست بدارند، همچنان که خداوند متعال فرموده است «اِنَّ اللهَ یُحِبُّ التَّوّابینَ وَ یُحِبُّ المُتَطَهِّرین»؛(۲) توبهکننده را دوست بدارند. بعضی نگاه میکنند به سابقه، میگویند این آدمِ گناهکاری است، به لاحقه نگاه نمیکنند که توبه کرده است؛ در حالی که خدای متعال به لاحقه نگاه میکند، به توبه نگاه میکند؛ وَالّا هر توبهکنندهای بالاخره گناهکاری است که حالا توبه کرده است و خدای متعال او را دوست میدارد. بعضی از ماها سختگیری میکنیم، میگوییم این آدم این سوابق را دارد، توبهی او را مورد توجّه قرار نمیدهیم. این یک حق، که توبهکننده را مردم دوست بدارند؛ این مسئولیّتی است بر گردن مردم، همچنان که خدا او را دوست میدارد.
وَ یَرحَمونَ الضَّعیف
[حقّ دوّم:] بر ضعیفِ فرودست ترحّم کنند، لگدمال نکنند ضعیف را، پایمال نکنند، بر خلاف دنیای جنگل که مال حیوانات وحشی است و دنیای بهاصطلاح متمدّنِ کنونی که از وحشیها هم اینها بدترند؛ اگر احساس کردند طرف مقابلشان ضعیف است، دیگر به او ترحّم نمیکنند، پایمالش میکنند. لذا اظهار ضعف پیش مستکبرین و متکبّرین دنیا، ایجادِ مقدّمهی برای لگدمال شدن است؛ یعنی هر کسی که ضعف نشان بدهد، حتماً دارد خودش را آماده میکند برای لگدمال شدن؛ رویّهی دنیای جاهل و تمدّن جاهلی و نظم جاهلی این است. در اسلام عکسِ این است؛ یعنی اگر دیدید کسی ضعیف است، باید ترحّمش بکنید.
وَ یُعینونَ المُحسِن
[حقّ سوّم:] نیکوکار را کمک کنند؛ این یک وظیفه است. اگر دیدید کسی مشغول کار نیکی است، خدمتی دارد میکند -چه خدمت مالی به مردم، چه خدمت علمی، چه خدمت اجتماعی، چه خدمت سیاسی- نباید بگوییم «خیلی خب، دارد وظیفهاش را انجام میدهد، بکند»، ما هم از کنار عبور کنیم؛ نه، وظیفه است که اگر دیدید کسی کار خوبی میکند و احسان دارد میکند -هر نوع احسانی- باید به این کمک کنید. این حقّی است بر گردن مردم؛ یا حالا به معنای دوّم بگوییم حقّی است برای این گونه افراد، که طبعاً بر گردن سایر افراد خواهد بود.
وَ یَستَغفِرونَ لِلمُذنِب
[حقّ چهارم:] با آدم گناهکاری که میدانیم دارد گناه میکند، چه جوری برخورد کنیم؟ اینجا میفرماید «یَستَغفِرون»؛ برای او استغفار کنید، [بگویید] خدایا او را ببخش. این هم با عملِ ما یک مقداری تفاوت دارد؛ ما وقتی دیدیم کسی گناهکار است، اوّل لعنتش میکنیم یا تبرّی از او میکنیم، در حالی که آن کاری که لازم است این است که اوّل استغفار کنیم برای او، بگوییم خدایا او را بیامرز. و آمرزش الهی، خود به معنای این است که خدای متعال به او کمک کند برای خروج از باتلاق گناه، از گرداب گناه. مغفرت الهی و توبهی الهی این است دیگر؛ «تابَ اللهُ عَلَیهِم»،(۳) خدا توبه کرد به آنها، یعنی برگشت به آنها؛ توبهی ما برگشتِ ما به خدا است، توبهی خدا برگشتِ خدا است به ما، از روی لطف و محبّت. این توبهی الهی به ما و مغفرت الهی بر ما کمککنندهی ما است برای خروج از این باتلاق و مزبلهای که به او دچار شدهایم که مزبلهی گناه است.
۱) خصال، ج ۱، ص ۲۳۹؛ «رسول خدا فرمود امّتِ مرا در چهار مورد حقّی ثابت و لازم است: توبهکار را دوست بدارند، بر ناتوان دلسوزی کنند، مددکارِ نیکوکار باشند و برای گنهکار آمرزش بطلبند.»
۲) سورهی بقره، بخشی از آیهی ۲۲۲؛ «... خداوند توبهکاران و پاکیزگان را دوست میدارد.»
۳) سورهی مائده، بخشی از آیهی ۷۱
🔷 دریافت سایر جلسات:
🆔https://eitaa.com/MNT_QOM/6103
🆔https://eitaa.com/MNT_QOM/6214
🗂 #بسته_محتوایی #شرح_حدیث شامل فایل PDFجلسه ۱۹ تا ۵۰
🆔 https://eitaa.com/MNT_QOM/6291
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم:
◻️ اخلاص و مجاهدت شهیدان رجایی و باهنر درسی برای همه مسئولین است
◻️ زمان شتابان میگذرد، از هر لحظه این چهارسال استفاده کنید.
◻️ #انقلابی_بودن حتماً بایستی همراه باشد با #عقلانیت که این شیوهی صحیح جمهوری اسلامی از اول کار تا امروز این بوده است.
◻️ یک جلوهی #مردمی_بودن همین رفتن میان مردم و شنیدن بیواسطه از مردم است. این حرکت بسیار خوبی که دیروز جناب آقای رئیسی انجام دادند که رفتند #خوزستان در میان مردم با مردم، از آنها شنیدند، با آنها حرف زدند، این یک جلوهای از #مردمی_بودن است که بسیار کار خوبی است.
⛔️ از #اشرافیگری و نگاه بالا به مردم اجتناب کنید.
با مردم حرف بزنید، مشکلات را در میان بگذارید و از آنها کمک بخواهید.
◻️ اساس حکومت اسلامی بر اقامهی #عدل است.
در زمینه عدالت عقبیم.
بخشنامهها و مصوبات دولت باید پیوست عدالت داشته باشد.
◻️ #اعتمادوامید مردم به دولت، آسیب دیده و باید ترمیم شود. راهکارش هم این است که #حرفوعمل مسئولین یکی باشد.
◻️برای وعدهها روزشمار معین کنید.
✓ کانال رسمی مجمع نمایندگان طلاب
╭┅───•••───┅╮
💠 @MNT_QOM
╰┅───•••───┅╯
⭕️مردی و کاری...⭕️
#معرفی_کتاب + بیانات #رهبر_انقلاب_اسلامی درباره این کتاب
📚 سیاستنامه؛اثري از خواجه نظام الملك طوسي درباره روش هاي كشورداري رايج در تاريخ ايران زمين.
✍️ #درباره_کتاب:
این کتاب، یکی از متون بسیار زیبا و فاخرِ ادبی ماست. با اینکه هفتصد، هشتصد سال از آن زمان میگذرد ـ دورهی سلطان سنجر یا ملکشاه ـ درعینحال انصافاً مطالبش همچنان تازه است و انسان وقتی آن را میخواند، لذت میبرد.
"من یک وقت زمان ریاستجمهوری، در شورای عالی انقلاب فرهنگی جملهیی را از کتاب «سیاستنامه»ی خواجه نظامالملک نقل کردم. این کتاب، یکی از متون بسیار زیبا و فاخرِ ادبی ماست. با اینکه هفتصد، هشتصد سال از آن زمان میگذرد ـ دورهی سلطان سنجر یا ملکشاه ـ درعینحال انصافاً مطالبش همچنان تازه است و انسان وقتی آن را میخواند، لذت میبرد. بههرحال، یکی از توصیههایی که به شاهِ زمان خودش میکند، این است: زنهار! مردی را دو کار مفرمایی؛ مردی و کاری. راست میگوید؛ یک مرد، یک کار."
بیانات در دیدار رئیس و مدیران سازمان صدا و سیما ۱۳۸۳/۰۹/۱۱
🌐آدرس خرید اینترنتی:
https://b2n.ir/q03336
مجمع نمایندگان طلاب
#منشور_روحانیت در یک نگاه #امام_خمینی #حوزه_انقلابی #رسالت_تبیین
صلوات و سلام خدا و رسول خدا بر ارواح طیبه شهیدان خصوصاً شهدای عزیز حوزهها و روحانیت. درود بر حاملان امانت وحی و رسالت پاسداران شهیدی که ارکان عظمت و افتخار #انقلاب_اسلامی را بر دوش تعهد سرخ و خونین خویش حمل نمودهاند.
سلام بر حماسهسازان همیشه جاوید #روحانیت که رساله علمیه و عملیه خود را به دم #شهادت و مرکب خون نوشتهاند و بر منبر هدایت و وعظ و خطابه ناس از شمع حیاتشان گوهر شبچراغ ساختهاند.
#منشور_روحانیت
#امام_خمینی
#حوزه_انقلابی
#رسالت_تبیین
امام خمینی (ره)؛ 03 اسفند 1367
بيشتر بخوانيد: http://emam.com/-/jDGe2I
هدایت شده از مجمع نمایندگان طلاب
مجمع (نمایندگان طلاب) پدیدهی بسیار خوبی است، پدیدهی لازمی است برای حوزه؛ باید بماند و ادامه پیدا کند؛ باید تقویت بشود. امام خامنهای (مدظلهالعالی)
آدرس سایت: mntqom.ir
ارتباط با روابط عمومی: @Ravabet_m @ravabet_m2
✍️ سئوال،انتقاد و پیشنهادهای خود را با ما در میان بگذارید.
#مجمع_نمایندگان_طلاب
کانال رسمی مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم
May 11
🌀 انتخاب مدیر اجرایی مجمع نمایندگان طلاب
🔹 در جلسه هیأت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب، حجت الاسلام والمسلمین حق جو به عنوان مدیر اجرایی این مجمع تا پایان دوره هشتم انتخاب شد.
🔻 هفتمین جلسه هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در محل دبیرخانه مجمع برگزار و موارد ذیل به تصویب رسید:
1- دیدار و عیادت از نمایندگان محترمی که مبتلا به بیماری کرونا شده اند.
2- بیانیه تسلیت برای آیت الله فیض گیلانی عضو محترم جامعه مدرسین.
3- تشکیل کارگروه جهت مرور اساسنامه و آیین نامه داخلی مجمع عمومی.
4- انتخاب حجت الاسلام والمسلمین حق جو به عنوان مدیر اجرایی مجمع تا پایان دوره هشتم از سوی رئیس مجمع نمایندگان طلاب.
5- پیگیری ماده 19 اساسنامه مبنی بر حضور 2 نفر از نمایندگان محترم در شورای مدیریت استانی.
6- پیگیری انتخابات هیئت رئیسه کمیسیون ها و مجامع استانی.
┅┅┅❀🔶🔷💠🔷🔶❀┅┅┅
📲 جدیدترین اخبار مجمع نمایندگان طلاب و فضلا را اینجا دنبال کنید:
https://eitaa.com/joinchat/4022206477C6f03594923
#معرفی_کتاب + دریافت فایل کتاب
📚 مسلمانان در نهضت آزادی هندوستان
✍️ #درباره_کتاب:
قبل از انقلاب، زمان جوانی ما، اسم کشور زیمبابوه به رودزیا تغییر داده شد. آمدند کشور را گرفتند، روی منابع دست گذاشتند، انسانها را تحقیر کردند، برده گرفتند و دهها بلا بر سر مردم آوردند؛ آخر هم اسم خودشان را روی آن کشور گذاشتند؛ یعنی این کشور متعلق به ماست! هند یک نمونهی دیگر آن است. اگر کتاب «نهضت آزادی هند» را - که حدود سی و پنج سال پیش بنده آن را ترجمه کردم - ببینید، نشان میدهد که در شبه قارهی هند چه شده است. بنابراین مسأله ی استعمار، یک نمونه از تجربهی غربی است.
بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان و اساتید دانشگاههای استان کرمان 19/02/1384
بنده در باب شبه قاره هند مطالعات مفصلی داشتهام و کتابی هم در این زمینه نوشتهام. وقتی وضعیت ایران را با شبه قاره مقایسه میکنم، میبینم با اینکه آنجا استعمار مستقیمِ انگلیسیها وجود داشت، اما به لحاظ فشار انسانی بر یک کشور از ناحیه قدرتهای اهریمنی دنیا، وضع ما از آنها بدتر بود. آنها از طرف نیروهای خودی و میهنیِ خودشان دچار خیانت و نفاق و فساد و وابستگی نبودند. یک مشت انگلیسی به آن کشور وارد شده بودند. خودیهای آنها عبارت بودند: از گاندی و نهرو و مولانا محمد علی و مولانا شوکتعلی و جناح و غیره. آنها با انگلیسیها جنگیدند و بسیار هم زجر کشیدند؛ اما وضع ما اینگونه نبود. انگلیسیها رضاخان را به عنوان یک عامل دستنشانده بر سرِ کار آوردند تا کار مورد نظر آنها را انجام دهد.
بیانات رهبر انقلاب در دیدار اصحاب فرهنگ و هنر 1380/05/01