هدایت شده از فقه و احکام رهبری (leader.ir)
📚 وظیفه خواص در قبال شناساندن اصلح
💠 سوال: وظیفه #روحانیون و #خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها می باشد؟
✅ جواب: همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت، افراد #اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در #انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است.
#احکام_انتخابات #وظیفه_خواص_در_انتخابات
🆔 @leader_ahkam
فضای مجازی و پیامرسانها باعث ایجاد یا گسترش پدیدهای به نام دوره های آموزشی آفلاین شده. این پدیده هم خودش باعث شده یک موج جدید آموزش و ترویج زبان انگلیسی در کشور راه بیفتد. کلاس زبان آفلاین. تب کلاس انگلیسی رفتن دوباره حسابی داغ شده. حتی مساجد و پایگاه های بسیج هم برای عقب نماندن از قافله کلاس انگلیسی میگذارند. احتمالاً شما هم متوجه این موضوع شدهاید.
حالا آیا واقعاً این همه نیاز واقعی داریم به یادگیری انگلیسی؟ یا فقط ابزاری است برای ورود هرچه بیشتر و راحتتر فرهنگ غربی؟
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقاد رهبر انقلاب درباره ترویج زبان انگلیسی در جامعه
هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
هوالحکیم
در موضوعات مربوط به #حجاب و عفاف ستاد امر به معروف و نهی از منکر تشکیل دادهایم؛ اما در موضوع #معماری هیچکس امر به معروف و نهی از منکر نمیکند!
اصلا چنین نیازی در جامعه احساس نمیشود!
https://virasty.com/Cupathology/1700658539105885731
🔬 پاتولوژی فرهنگی
@CuPathology
یک سؤال
آیا واقعاً این تصمیم رهبر انقلاب است که ما هم مثل یمن حمله مستقیم به اسرائیل نکنیم؟
تصور غالب الان این است و مبتنی بر آن تحلیل میکنیم و توضیح میدهیم که چرا ما حمله نمی کنیم و نباید بکنیم و صلاح نیست و ما چنین وظیفه ای نداریم و... خود بنده هم بارها همینکار را کرده ام. اما آیا واقعاً اینطور است؟ آیا ما مشغول توجیه و ماله کشی بیخودی و «اتباع ظن» نیستیم؟ بنده تردید دارم. من مطمئن نیستم این تصمیم رهبر انقلاب باشد و تصمیم درستی باشد. آیا «واقعاً» نمی شود به اسرائیل حمله کرد؟ هذا اول الکلام...
تایید صلاحیت های انتخابات قبلی مجلس را یادتان هست؟ رهبر گفتند من با رد صلاحیت لاریجانی موافق نیستم و حالا شورای نگهبان اصلاح کند. ولی نکرد. یعنی چی؟ یعنی رابطه رهبر حتی با مجموعه هایی مثل شورای نگهبان که مستقیماً منصوب و تحت نظرش هستند هم حسب الامری نیست و آنها هم استقلال خودشان را دارند و در آنجا هم آقا مثل همیشه «در جزئیات کار دستگاهها دخالت نمیکند».
اصل اینکه جمهوری اسلامی باید همواره حامی فلسطین و ضد اسرائیل باشد از اصول نظام و تحت کنترل رهبری است. اما مصداق این پشتیبانی چطور؟ اینکه علاوه بر همه انواع کمک ها و پشتیبانی های کنونی حمله مستقیم هم بکنیم آیا نمی تواند داخل در جزئیات امور و در اختیار مسئولان و تصمیم گیران و تصمیم سازان کشور باشد؟ مخصوصاً حالا که فصل خزان فلسطین به پایان رسیده و فصل بهارش دمیده و همه دنیا حامی فلسطین شده اند؟
فتأمل...
دولت غیراسلامی پنهان شده در دل نظام اسلامی دارد سر همه حزب اللهی ها و دینداران را کلاه میگذارد. در ظاهر اینطور وانمود میکنند که حجاب و فرهنگ و ارزش ها برای ما مهم اند و جدیت داریم در دفاع از آنها. ولی در عمل #بازار_آزاد_منکرات راه انداخته اند و #تجویز_سیستمی منکرات میکنند.
اینکه منتظر باشیم تا اینها جلوی منکرات از جمله این موج خانمان برانداز فساد و فحشاء را بگیرند، مثل این است که منتظر باشیم قوانین و نهادهای بین المللی جلوی اسرائیل را بگیرند! همانقدر احمقانه. همانقدر تباه.
🔴واکنش مدیر مسئول روزنامه کیهان حسین شریعتمداری به بی حجابی ها و غفلت مسئولان: مرحمت فرموده ما را مسکنید!
♦️ اردیبهشت ماه سال جاری و در حالی که پدیده پلشت بیحجابی در میان برخی از خانمها -عدهای اندک به عنوان مأموریت و اکثریت قابل توجهای از روی بیاطلاعی- شکل گرفته بود، لایحهای با عنوان «عفاف و حجاب» که از سوی دستگاه قضائی تهیه شده و توسط دولت تغییراتی در آن داده شده بود به مجلس شورای اسلامی ارائه شد.
▪️ در آن هنگام با بررسی متن لایحه مذکور و بررسی ابعاد آن، در یادداشتی با عنوان «لایحه عفاف یا گسترش بیحجابی»؟! آورده بودیم «نگاهی به مفاد این لایحه و مقایسه مواد پیشنهادی آن با قوانین موجود، این تلقی را به دنبال دارد که انگار لایحه یاد شده نه برای مقابله با بیحجابی، بلکه با هدف (ولو ناخواسته) حذف موانع قانونی موجود و زمینهسازی برای گسترش این پدیده زشت و پلشت تهیه شده است»!
▪️مستندات و پرسشهایی که در آن یادداشت آورده بودیم از سوی مسئولان محترم بیجواب ماند! و در همان حال پدیده بیحجابی به گسترش خود ادامه میداد!
▪️یک ماه و چند روز بعد در یادداشتی با عنوان «بازی دوسر باخت در لایحه عفاف» بار دیگر با ارائه شواهد و مستنداتی تازهتر به خطر رو به گسترش بیحجابی پرداختیم و در بخشی از یادداشت مورد اشاره آورده بودیم که «شماری از مسئولان و دوستان دلسوز از یادداشت قبلی کیهان گلایه کردند که تند رفتهاید!
▪️یک هفته بعد در یادداشت دیگری خطاب به مسئولان محترم سه قوه نوشته بودیم «... بر فرض که تهیه و تدوین قانون تازهای برای حجاب ضرورت داشته باشد! سؤال این است چرا مادام که قانون جدید به تصویب نرسیده است، این پدیده پلشت و خسارتآفرین به حال خود رها شده و برای پیشگیری از آن به قوانین موجود عمل نمیشود؟ آیا این بیتوجهی مصداق صریح قانونشکنی و «ترک فعل نیست؟! بدیهی است که هست»!
▪️ و نزدیک به ۷ ماه است که لایحه عفاف و حجاب در مجلس شورای اسلامی میچرخد و... مقابله با پدیده پلشت بیحجابی که به فرموده حکیمانه و مستند رهبر معظم انقلاب، هم حرام شرعی و هم حرام قانونی است در انتظار تصمیم مسئولان محترم! خاک میخورد و زنان و دختران مظلومی که اکثر آنها در بیخبری از عواقب خانوادهبرانداز و خانمانسوز کشف حجاب به دام افتادهاند، به حال خود رها شدهاند! اکثریت چشمگیری که به قول حضرت آقا، اگر بدانند حقیقت ماجرا چیست، از آن دست میکشند.
▪️ و بالاخره تا کی باید منتظر تصویب نهائی قانون جدید عفاف و حجاب بود؟!
و با کدام توجیه قانونی و منطقی و اسلامی مادام که قانون یاد شده از تصویب نهائی نگذشته است (که ظاهراً آش دهانسوزی هم نیست) از اجرای قوانین موجود خودداری میشود؟!
لااقل برای پیشگیری از پدیده خانمانسوز و خانوادهبرانداز کشف حجاب به قوانین موجود عمل کنید.
طلای قانون جدید پیشکش، مرحمت فرموده ما را مس کنید!
#عفاف_و_حجاب
از همان پارسال حرف ما این بود که لایحه و قانون جدید بهانه است و علت اصلی این ولنگاری، ضعف، بی ارادگی، ترس و انفعال آقایان مسئول پرادعا اما کم مایه علی الخصوص رؤسای قوا است و این هم به نوبه خود علت کلیتر و ریشهای تری دارد و آن اینکه اساسا ما دهه های طولانی است که در روند کلان، در سطح دولت و نظام اجرایی کشور، به تدریج به سمت سکولاریسم در حال حرکت هستیم و دولت غیراسلامی ما روز به روز در حال فاصله گرفتن بیشتر از اسلام و روشهای دینی است. این حرکت و تغییر بسیار کند و تدریجی است و لذا توسط بسیاری از افراد احساس نمیشود. همچنین این موضوع فرادولتی و فراجناحی است. به همین دلیل ما تعبیر «لایحه بازی» را از ابتدا بکار می بردیم.
برخی اما مسأله را این قدر جدی و عمیق نمیدیدند و معتقد بودند همه چیز لااقل در سطح اصول و ارزشها مرتب است و فقط در روش اجرا یک قانون بهتر و جامع تر به دلیل شرایط روز مورد نیاز است و به زودی فراهم خواهد شد. این افراد با شور و اشتیاق به بررسی لایحه می پرداختند و موافق یا منتقد آن بودند.
حالا بعد از یک سال، بخش اول حرف ما به تدریج دارد برای آنها روشن می شود و فهمیده اند که ظاهرا این لایحه بازی ها تنها باعث دفع الوقت و سر کار گذاشتن امت حزب الله شده است.
حالا عرض میکنم بخش دوم هم در آینده به همین شکل برای ایشان آشکار خواهد شد و خواهند فهمید که ما هیچگاه دولت اسلامی نداشته و نداریم و همه الزامات شرعی که تاکنون اجرا می شده، مثل یک وصله ناجور و تکلیف زائد و مزاحم برای نظام دولتی عمیقاً سفهی کنونی بوده و دیر یا زود آن را از سر خود باز خواهد کرد. حال ممکن است چند ده سال طول بکشد...
#سقیفه_ثانیه
#حجاب
#عفاف_و_حجاب
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رحیمپور ازغدی: صدا و سیما نتوانست 50 هنرمند متعهد تربیت کند/ تلویزیون عدهای را سلبریتی کرد که قبلا دولیبریتی و یکلیبریتی بودند و در قضایای اخیر علیه #حجاب و انقلاب موضع گرفتند .
دوستان عزیز حتماً مجموعه مستند «ضد» را ببینید. موضوع کلی آن نظام سرمایه داری است و نقش آن در شکل دهی به نظامات زندگی امروز بشر. یعنی نظام سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، نظام سلامت و... امروز بشر. اما به صورت موردی و مصداقی آن را بررسی میکند. مثلاً یک قسمت درباره قهوه است، یک قسمت درباره بازیافت پلاستیک، یک قسمت درباره آنتی بیوتیک ها، یک قسمت درباره آلودگی نوری، یک قسمت درباره گرمای کره زمین و...
تاکنون حدود چهل قسمت آن تولید و منتشر شده و شبکه افق پخش کرده است. فوق العاده است. برای طلبهها که دیدنش واجب است. اینکه چطور همه چیز در زندگی امروز، «تقریباً همه چیز» نتیجه سازوکارها و مناسبات سرمایه داری است و بسیاری از چیزها که ما خیال می کنیم یک دلیل معقول و موجه واقعی دارد و یک امر ضروری و اجتناب ناپذیر واقعی است، در حقیقت هیچ لزوم و وجوبی ندارد و فقط برای ثروت اندوزی بیشتر سرمایه دارها به وجود آمده. مثلاً قبلاً در همین کانال مطالبی گذاشتم در خصوص اینکه حذف سبوس از آرد که همیشه ادعا می شده و می شود که یک ضرورت واقعی و علمی است، در حقیقت اینطور نیست و هیچ دلیلی ندارد جز سود اقتصادی سرشاری که از قبل این کار به یک عده سرمایه دار می رسد. هیچ دلیل دیگری ندارد، هیچ فایده واقعی ندارد، بلکه تبعات فاجعه باری هم برای نظام سلامت دارد. گزارش مرکز پژوهشهای مجلس را هم گذاشتم که این حرف را تأیید میکرد.
قس علی هذا دهها و صدها مورد دیگر از امور زندگی و سیاست امروز. حتی همینجا در ایران. حتی در شهر مقدس قم، حتی در زندگی ما طلبه ها...
این موضوع متأسفانه شامل نظامات علمی و آکادمیک هم می شود. یعنی متأسفانه نهاد علم هم داخل در این بازی کثیف سرمایه داری است و با این نظام هم دست است. کارش این است که روکش علمی می کشد روی «مکر» سرمایه دارها و فرعون ها و قارون ها...
من معتقدم تا زمانی که این نظام وجود دارد و نفس می کشد، تا زمانی که این نظام، مناسبات زندگی امروز را شکل داده است، انقلاب اسلامی، حوزه علمیه و روحانیت شیعه هنوز هیچ کاری نکرده است... هنوز هیچ.
قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ لَسْتُمْ عَلَىٰ شَيْءٍ حَتَّىٰ تُقِيمُوا التَّوْرَاةَ وَالْإِنجِيلَ وَمَا أُنزِلَ إِلَيْكُم مِّن رَّبِّكُمْ.
يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ ۖ وَإِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ...
#سقیفه_ثانیه