هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻دعوت به خروج از خطّ امام
🖋 مهدی جمشیدی
۱- چندی پیش آقای مرتضی جوادی در مصاحبه با پایگاه اطلاعرسانی جماران، نکتههایی را دربارۀ وضع حاکمیّت مطرح کرد. ایشان در همان ابتدا، نظام را به «استبداد در رأی» و «لجاجت» و «عدمعقلانیّت» متهم نمود، امّا مشخص نکرد که این حکم را از چه رفتار یا رفتارهایی استنباط کرده است. از بندهای دیگر سخن ایشان این طور فهمیده میشود که همگان در قدرت حضور ندارند و حرفهای دیگران شنیده نمیشود و نیروهای اصیل به حاشیه رفتهاند و وحدت، مخدوش شده است. ازاینجهت، وی تصریح میکند که نظام از تفکّر امام خمینی، فاصله گرفته است. تلخ و تأسّفبار اینکه اشارۀ ایشان به وجود «استبداد» در نظام، تکرار ادّعاهای اغتشاشگرانِ خیابانی است که شعار «مرگ بر دیکتاتور» سرمیدهند.
۲- مطلب نخست، این است که چنین «کلّیگوییها»یی، هیچ دردی را دوا نمیکند و هیچ گرهی را نمیگشاید. بیان «نسبتهای کلّی» در عین گریز از ارائۀ «شواهد عینی» و «مصادیق مشخص»، نهفقط مخاطب را متقاعد و همراه نمیسازد، بلکه حاکی از «مواجهۀ عالمانه و منطقی» با مسائل نیز نیست. مخاطبی که این سخن را میخواند، بر اساس کدام «دلایل» باید این سخنان را بپذیرد یا نپذیرد؟ البتّه مطرحکردن «ادّعاهای بدون دلیل»، کارکرد تبلیغی و رسانهای دارد و میتواند آنان را که سواد رسانهای ندارند، به چاله بیفکند.
۳- رهبر انقلاب از اوایل سال نودودو تصریح کرد که نسبت به «مذاکرۀ با آمریکا»، خوشبین نیست، امّا با وجود این، مجال مذاکره داد و در این راستا، دولت اعتدالگرا، هشتسال ایران را در مرداب برجام اسیر کرد. اینکه رهبر انقلاب در عین بدبینی به مذاکره، با آن مخالفت نکرد، حاکی از «استبداد در رأی» و «لجاجت» است؟! «شبکۀ ملّی اطلاعات» نیز با وجود آن همه تأکید ایشان، سالها در دولت اعتدالگرا پیش نرفت. «سند تحوّل بنیادین در نظام آموزشی» نیز به همین سرنوشت دچار شد و دولت اعتدالگرا از عملیاتیکردن آن شانه خالی کرد. این وضع، خاص دهۀ اخیر نبوده است، بلکه حتّی در دهۀ شصت و در زمان حضور امام خمینی نیز کسانی میکوشیدند انقلاب را از مدار اصلیاش خارج سازند. شخص هاشمیرفسنجانی و حلقههای اقماریاش همچون «مجمع عقلا» - که حسن روحانی در آن حضور داشت - همواره نقش «نیروی گریز از مرکز» را نسبت به انقلاب و نظرات شخص امام خمینی ایفا کردند؛ چنانکه هماینان در دورۀ پس از امام خمینی و در نسبت با رهبر انقلاب نیز به «نیروی تقابلِ پنهان» تبدیل شدند. با این همه، رهبر انقلاب با سعۀ صدر اعجابآور خویش، آنها را برتافت و طرد نکرد. واقعیّتهای تاریخیای از این قبیل، بهروشنی نشان میدهند که چه نیروها و جریانهایی، گرفتار «استبداد در رأی» و «لجاجت» بودند.
۴- نظام جمهوری اسلامی، بر طرد و نفی تأکید ندارد، امّا از آن سو، نمیخواهد به بهای عبور از ارزشهایش، دیگریها را در خویش بگنجاند. این منطق مکتوب و بیّنِ امام خمینی است - که آقای مرتضی جوادی برخلاف آن توصیه میکند - آنجا که امام مینویسد:
باید از تجربۀ تلخِ رویکارآمدنِ بهظاهر، «عقلای قوم» که هرگز با «اصول و اهدافِ اسلام»، آشتی نکردهاند عبرت گرفت که مبادا دلسوزیهای بیمورد و سادهاندیشیها، سبب مراجعت آنان به پستهای کلیدی و سرنوشتساز نظام شود. بعضی از تصمیمات اوّل انقلاب در سپردن پستها و امور مهم به گروهی که «عقیدۀ خالص و واقعی به اسلام ناب محمّدی» نداشتهاند، اشتباهی بوده است که «تلخی آثارِ» آن، بهراحتی از میان نمیرود. آنان به چیزی کمتر از «انحراف انقلاب از تمام اصولش» و «حرکت بهسوی امریکا» قناعت نمیکنند. ما هنوز هم چوب «اعتمادهای فراوانِ» خود را به «لیبرالها» میخوریم. آغوش انقلاب، همیشه برای پذیرفتنِ کسانیکه قصد خدمت دارند، گشوده است، ولی نه به قیمتِ «طلبکاری آنان از اصول»؛ که چرا شعار «نهشرقی و نهغربی» دادید؟! چرا «لانۀ جاسوسی» را اشغال کردید؟! چرا «مرگ بر امریکا» گفتید؟! چرا «جنگ» کردید؟! چرا نسبت به «منافقین و ضدّانقلاب»، حکمِ خدا را جاری کردید؟! تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست «لیبرالها» بیفتد(صحیفۀ امام، ج۲۱، صص۲۸۶-۲۸۷).
۵- «لیبرالیسمِ ایرانی»، گاه از سوی مهندس بازرگان و نهضت آزادی بهصورت «ضدّانقلابیگری» و «آمریکامداری» و «سازش» جلوهگر میشود؛ و گاه از طرف هاشمیرفسنجانی و کارگزاران سازندگی در هندسۀ «عملگرایی» و «فنسالاری» و «توسعهگرایی» نمایان میگردد؛ و زمانی از سوی محمد خاتمی و جبهۀ اصلاحات، جامۀ «سکولاریسم» و «روشنفکری شبهدینی» و «دموکراسیِ لیبرال» به تن میکند. اینان، «دیگریهای ایدئولوژیکِ نظام» هستند که از قضا، همگی در قدرت رسمی بودهاند و سیاستهای غلط خویش را یکی پس از دیگری به اجرا نهادهاند. اینک، زمانۀ «جوان مؤمنِ انقلابی» و «دولت انقلابی» است. آری، لیبرالیسمِ ایرانی، تمام شده است.
@sedgh_mahdijamshidi
36.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌وضعیت حجاب در عصر پیامبر(ص)
آیا حجاب در زمان پیامبر(ص) اختیاری بود یا اجباری؟
مواجهه پیامبر(ص) با بدحجابی چگونه بود؟
برنامه #پرسمان_تاریخی #استاد_محمدرضاجباری
✅ @M_Sultanifar
هدایت شده از گروه جهادی انصارالمهدی(عج) قم
از سردار شهید همدانی پرسیدند: بعد از بازگشت از سوریه برنامتون چیه⁉️
گفت: «تصمیمی گرفتم که مطمئنم از ۴٠سال مجاهدت بالاتره!
اینکه بروم یک گوشهای از این مملکت تو یک مسجدی... برای بچههای نوجوان و جوان کار فرهنگی انجام بدم.
برای #امام_زمان عجل الله تعالی آدم تربیت کنم، سرباز تربیت کنم، کاری که تا حدودی کوتاهی کردیم و آن دنیا باید جواب بدیم....!!!
ببینید دشمن ده سال پیش چه کاشت که حالا دارد در این فضای غبارآلود برداشت میکند...
ببینید کجاها باید همه کارهایمان را رها میکردیم و دست نوجوان هایمان را میگرفتیم و چشم در چشمشان غصه ها و قصه هایشان را مرور میکردیم که نکردیم...
ببینید خلأ نظام تربیتی ما کجا بود که حالا چهارده پانزده ساله هایمان تا انتهای خیلی چیزها رفته اند و پوچ و تباه برگشته اند...
ببینید کجاها و چطور توانستیم حججی تربیت کنیم؟
علی لندی و آرمان تربیت کنیم...
همان را سفت بچسبیم
توکل کنیم
توسل کنیم
به خط بزنیم...
معبر را باز کنیم و به اعماق دل هدف دشمن قرارگرفتهی نوجوان ها برویم، حتی اگر بهایش گذشتن از خیلی چیزها باشد و چه چیزی بالاتر از وقت و زمان آدمیزاد؟!
وقت بگذاریم
توان بگذاریم
فکر بگذاریم
پول بگذاریم
کاری کنیم که بزرگترین باقیات صالحات زندگیمان بشود، تربیت انسانهای صالح که
با نشاط معنوی زندگی میکنند
قوی و امیدوارند،
و هرکجا لازم باشد
برای خدا قیام میکنند...
نمیگم همه مشکلات، اما بسیاری از مشکلات، راه حلش یک کلمه است: رسانهات را عوض کن! خواهی دید بسیاری از مشکلات حل می شود!
خدایا چقدر رنج میکشیم بخاطر تعدد پیامرسانهای داخلی! خدایا ما رو از این رنج خلاص کن! آنها در باطل خودشان متحدند و ما در حق خودمان متشتت! مردم دارند قتل عام میشوند در فضای مجازی اونوقت آقای وزیر ارتباطات مثلاً انقلابی ما به فکر یک اصل اقتصادی است که یک وقت انحصارگرایی ایجاد نشود! امان از جهل و ناآگاهی... امان از ویروسهای فکری غربی که توی مغز اینها فرو کرده اند!
20.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹حتما ببینید و منتشر کنید:
برای #ایران_قوی
🎙باصدای: گروه دختران هم آوایی آفاق
🔹ترانه سرا: کیومرث عبدی
🎼آهنگساز و تنظیم: حسین نویان 🇮🇷
🔸تهیه کننده صوت: فاطمه قلعه نویان
1401.08.10-OstadManochehrMohammadi.MP3
5.96M
🔸تحلیل مسائل سیاسی کشور:
🔹جناب آقاي دكتر منوچهر محمدي
👈 تحلیل اغتشاشات اخير
👈 تحليل نظريه هزار خنجر
👈 علت شكست پروژه دشمن
👈 4 شرط سفير انگليس براي پايان دادن به فتنه
👈 وظايف ما در قبال فتنه
@M_Sultanifar
بگذارید بدانیم.pdf
12.33M
⭕️ مطالعه مقایسه ای مسئله زن در غرب، پهلوی و نظام جمهوری اسلامی
🔺گردآوری: مرکز بررسی های راهبردی فرهنگی اجتماعی انقلاب
با استفاده از جدیدترین منابع علمی
🔹کتاب آمریکا منفی ٢٠
اثر پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه جامع امام حسین(ع)
▫️کتاب ایران ٢٠
همانجا👆
🔹کتاب صعود چهل ساله
اثر پژوهشی پژوهشکده سعداء
#دختران_تمدن_ساز
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 نترس! همه چی درست میشه..
🔻از اول انقلاب، یکی از ابتلائات ما، ترسیدن و مرعوب شدن مذهبیها و انقلابیها در مقابل جبهۀ دشمن است.
#تصویری
@Panahian_ir