eitaa logo
ما اهل کوفه‌ ایم
169 دنبال‌کننده
143 عکس
213 ویدیو
44 فایل
❣️ سیاست و مهدویت 💥 این سنت الهی است که اگر شما در برابر ظالم خضوع کنید، او بیشتر فشار می‌آورد. https://eitaa.com/MaKofian/6 https://eitaa.com/MaKofian/7 .
مشاهده در ایتا
دانلود
Joze 19 seyyed ali hosseini.aac
16.59M
❤️ سلام و درود خدمت تک تک عزیزان امسال نوروز علوی در سفره‌ی صبر ما نِمود خواهد داشت. در لیالی قدر ما را در دعاهای خود یاد کنید ممنونم . ⏪ تندخوانی «تحدیر» قــــرآن کــــریم ✅ 📖 جزء نوزدهم 💐 با انتشار این پست در ثواب قــــرآن شـریک باشید. 🇮🇷👉 @Quran114_30 «تفسیر قرآن عظیم جزء هجدهم» 👇👇👇 https://eitaa.com/Cleanlife/254 .
17.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 «دلیل؟ تجربه!» 👆 نماهنگی از جمله منتخب رهبر انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۳ از نظر مردم ✏️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست؛ دلیل؟ تجربه! .
اباعزه‌الجمحی، در واقعه‌ی جنگ بدر اسیر شد و به پیامبر عرض كرد: ای محمد: من عیال وار هستم منت بر من بگذار و آزادم نما. حضرت او را آزاد نمود بدین شرط كه دیگر به جنگ با مسلمانان برنگردد. ابوعزه به مكه برگشت و گفت من محمد را مسخره نمودم او در جنگ احد دوباره بر علیه مسلمانان به جنگ برگشت. پیامبر نیز دعا نمود كه فرار نكند،‌ پس اباعزه اسیر مسلمانان شد و دوباره به پیامبر عرض كرد كه من عیال وار هستم و آزادم كن رسول الله ـ صلّی الله علیه و آله ـ فرمودند كه: آیا آزادت كنم تا به مكه برگردی و در گروه قریش فریاد بزنی كه من دوباره محمد را مسخره نمودم سپس فرمودند: «مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود» پس پیامبر او را به دست خود كشت. البته این حدیث با اندک اختلافی در الفاظ در منابع دیگر ذكر شده است و با توجه به این كه جنگ احد در سال سوم هجرت اتفاق افتاده است پس بیان حضرت مربوط به همین سال میباشد و همچنین با توجه به نقل آن در بیشتر جوامع روایی، نشان از صحت سند دارد. .
002015-016.mp3
1.28M
. 002015_016 🔊 آموزش تلاوت به روش تجویدی سوره بقره - آیه ۱۵ اللَّهُ يَستَهزِئُ بِهِم وَيَمُدُّهُم في طُغيانِهِم يَعمَهونَ خدا [است كه‌] ريشخندشان مى‌كند، و آنان را در طغيانشان فرو مى‌گذارد تا سرگردان شوند. سوره بقره - آیه ۱۶ أُولـٰئِكَ الَّذينَ اشتَرَوُا الضَّلالَةَ بِالهُدىٰ فَما رَبِحَت تِجارَتُهُم وَما كانوا مُهتَدينَ همين كسانند كه گمراهى را به [بهاى‌] هدايت خريدند، در نتيجه داد و ستدشان سود[ى به بار] نياورد؛ و هدايت‌يافته نبودند. https://eitaa.com/MaKofian/315 https://eitaa.com/MaKofian/390 https://eitaa.com/MaKofian/439 https://eitaa.com/MaKofian/473 https://eitaa.com/MaKofian/508 https://eitaa.com/MaKofian/547 https://eitaa.com/MaKofian/582 https://eitaa.com/MaKofian/617 https://eitaa.com/MaKofian/702 https://eitaa.com/MaKofian/735 https://eitaa.com/MaKofian/857 https://eitaa.com/MaKofian/882 https://eitaa.com/MaKofian/1027 . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرق می‌کند چه کسی رئیس‌جمهور بشود! | بازخوانی روخوانی پزشکیان درباره افزایش نرخ ارز ▪️قیمت دلار رکورد ۹۸ هزار تومان را هم زد و در آستانه ورود به کانال ۹۹ هزار تومان است. ▪️چشم مردم هم هر شب به اخبار است که ببینند نرخ دلار باز هم بالا می‌رود یا پایین می‌آید. از پزشکیان که در روزهای انتخابات برای مردم روخوانی می‌کرد خبری نیست، اما کارشناسانش در حال اعمال فشار حداکثری علیه اقتصاد و معیشت مردم هستند. .
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دکلمه زیبای حامد عسگری به مناسبت تحویل سال نو برای رئیس جمهور شهید رئیسی .
19.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب سال ۱۴۰۴ را سالِ «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری کردند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 یا علی گفتیم و سال آغاز شد.. 💙 سال ۱۴۰۴ را با عشق علی علیه السلام آغاز می‌کنیم. ان‌شاءالله فرج آقا صاحب‌الزمان عج 🤲
Joze 20 seyyed ali hosseini.aac
16.15M
⏪ تندخوانی «تحدیر» قــــرآن کــــریم ✅ 📖 جزء بیستم 💐 با انتشار این پست در ثواب قــــرآن شـریک باشید. 🇮🇷👉 @Quran114_30 «تفسیر قرآن عظیم جزء بیستم» 👇👇👇 https://eitaa.com/Cleanlife/256 . .
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 هشدار آیت‌الله جاودان به نمایندگان مجلس (و همه‌ی مسئولین): جهنم‌تون که قطعیه! اگه زرنگ باشید همین الان میرید استعفا میدید!... .