eitaa logo
ما اهل کوفه‌ ایم
166 دنبال‌کننده
138 عکس
197 ویدیو
32 فایل
❣️ سیاست و مهدویت 💥 این سنت الهی است که اگر شما در برابر ظالم خضوع کنید، او بیشتر فشار می‌آورد. https://eitaa.com/MaKofian/6 https://eitaa.com/MaKofian/7 .
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✍ حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه‌ی دولت چهاردهم کیست؟ سیدحمید پورمحمدگل‌سفیدی معروف به حمید پورمحمدی متولد ۲۸ دی‌ماه سال ۱۳۴۶ در استان چهارمحال‌وبختیاری است. وی فارغ‌التحصیل دکترای علوم‌ اقتصادی از دانشگاه تهران میباشد. طی مدت‌زمان فعالیت خود مناصب و سمت‌های متفاوتی را عهده‌دار بوده که میتوان دهه‌ی ۸۰ را پرکارترین بازه‌ی فعالیت ایشان دانست. در بخشی از این دوره وی قائم‌مقام رئیس بانک مرکزی (ریاست محمود‌بهمنی) و مشاور عالی رئیس بانک مرکزی (ریاست طهماسب‌مظاهری) بود. جنجالی‌ترین اقدام و موضع او را میتوان ایستادگی در مقابل طرح ادغام‌ بانک‌ها دانست. طرحی که از سوی صمصامی مطرح شده بود و همین مخالفت باعث برکناری پورمحمدی در زمان سرپرستی صمصامی بر وزارت اقتصادودارائی گردید. و اما در آبان ماه سال ۱۳۹۰ و در پی پرونده‌ی اختلاس ۳هزارمیلیاردی مه‌ آفریدخسروی، پورمحمدی بعنوان یکی از متهمین پرونده بازداشت و روانه‌ی زندان شد. طی این مدت علیرغم وعده‌ی رئیس بانک مرکزی جهت معرفی جایگزین، او همچنان بر سمت خود باقی بود و از داخل زندان کنترل بانک مرکزی را انجام می‌داد! لازم بذکر است این بازداشت موجبات اعتراض محمود احمدی‌نژاد را نیز فراهم کرد. در نهایت ۲۸ آذرماه همان سال با قرار وثیقه‌ی ۵ میلیارد ریالی از زندان آزاد شد. جالب اینجاست که بعد از آن همچنان در سمت خود ابقا شد و حتی بعد از شروع بکار دولت روحانی از طرف نوبخت (معاون روحانی) چند سمت مهم دیگر گرفت! و اینک پس از روی کار آمدن دولت چهاردهم، آقای پزشکیان به‌صورت رسمی پورمحمدی را بر ریاست سازمان برنامه‌وبودجه گمارده است! حال سوال اینجاست: شخصی که طی سالها تصدی بر مناصب مهم و تاثیرگذار اقتصادی و مالی کشور(از جمله نظارت بر بانک‌ها و صدور مجوزهای بانکی) نتوانسته ذره‌ای از مشکلات اقتصادی جامعه را حل نماید، چطور قرار است طی چهارسال آینده راهگشا و تسهیل‌گر این امور شود؟! چطور میتوان به فردی که از نظر قانون در یکی از سرسام‌آورترین اختلاس‌های کشور متهم به همکاری بوده برای در اختیار داشتن بودجه‌ی بیت‌المال اعتماد کرد؟! .
قرآن کریم صفحه‌ ⇔022
4_6003346527177671822.mp3
931.8K
🔸ترتیل صفحه 022 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده 🔸مقام‌ : بیات 🛑 فایل بدون ترجمه ☘️☘️☘️☘️
4_6003346527177671823.mp3
1.88M
🔸ترتیل صفحه 022 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده 🔸مقام‌ : بیات 🛑 به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه ☘️☘️☘️☘️
         ┄━═━━⊰❀﷽❀⊱━━═━┄ ✍ نکته تفسیری صفحه ۲۲  تغییر قبله : نیمه­‌های شب بود و پیامبر صلوات الله علیه به آسمان پرستاره چشم دوخته بود. از نگاهش به خوبی فهمیده می­ شد که انتظار می­ کشد. او می­ دانست که به زودی باران وحی الهی، آتش شیاطین را خاموش می­کند؛ ولی نگران افراد سست​ ایمان بود که از سخنان یهودیان اثر پذیرند. یهودیان از حد گذرانده بودند و مسلمانان را آشکارا مسخره می­کردند. ماجرا چنین بود که پیامبر و مسلمانان، به فرمان خدا، سیزده سال در مکّه و چند ماهی در مدینه به سوی بیت­ المقدّس نماز می‌خواندند. در این چند ماه، یهودیان سیاه​ دل که کینه​‌ی اسلام را در دل داشتند، به مسلمانان طعنه می­‌زدند که اگر پیامبر شما واقعاً با خدا رابطه داشت، به شما دستور نمی­‌داد به سمت قبله­‌ی ما نماز بخوانید، و این نشان می­دهد که شما حرفی برای گفتن ندارید و فقط از این و آن تقلید می­‌کنید. پیامبر صلوات الله علیه، این سخنان را می­‌شنید و با صبر و استقامت از فرمان خدا اطاعت می­‌کرد؛ ولی در دلش غم بزرگی لانه کرده بود و آرزو داشت که خدا مانند همیشه او را یاری کند. آن شب گذشت و روز، پرده­‌ی ظلمت را از آسمان کنار زد. پیامبر برای خواندن نماز ظهر به مسجد بنی­ سالم تشریف بردند و مسلمانان پشت سر ایشان به نماز ایستادند و مانند همیشه به سوی بیت­ المقدس نماز خواندند. پس از آن​که رکعت دوّم نماز تمام شد، جبرائیل امین از سوی خدا نزد پیامبر آمد و شانه­‌هایش را گرفت و او را به سوی کعبه چرخاند و آیه​‌ی ۱۴۴ سوره​‌ی بقره را برایش خواند. مسلمانان نیز بلافاصله جهت نمازشان را به سوی کعبه تغییر دادند. بدین ترتیب، خدای بزرگ به خواسته­‌ی پیامبر عزیزش پاسخ داد و نقشه​‌ی دشمنان را نقش بر آب کرد. این حادثه­‌ی تاریخی، از یک ­سو به طعنه­‌های یهودیان پایان داد و از سوی دیگر، حقّانیت پیامبر صلوات الله علیه را ثابت کرد؛ چرا که یهودیان و مسیحیان در کتاب­های آسمانی خود خوانده بودند که پیامبر موعود، به سوی دو قبله نماز می­‌خواند. به رغم این، برخی از آن​ها باز هم دست از لجاجت برنداشتند و این مطلب را انکار کردند. مسلمانان با ایمان نیز از این حادثه بسیار خشنود شدند و خدا را شکر کردند که فتنه­‌ی دشمنان را خنثی کرد و کعبه­‌ی مقدس، آن پایگاه قدیمِ توحید را قبله­‌ی آنان قرار داد؛ امّا برخی از مسلمانان سست​ ایمان، تحت تأثیر وسوسه­‌های شیطانی یهودیان قرار گرفتند و با آنان یک​صدا شدند که این دیگر چه پیامبری­ است که روزی به سویی نماز می​خواند و روز دیگر به سویی دیگر؛ تا آنجا که برخی از آنان از دین خود دست کشیدند و اسارت شیطان را به بندگی خدا ترجیح دادند. ماجرای تغییر قبله، یکی از مهم­‌ترین حوادث تاریخ اسلام و یکی از امتحانات بزرگ مسلمانان به شمار می­‌آید. مسلمانان با این ماجرا فهمیدند که اگرچه ظاهر عبادت​‌ها اهمیت زیادی دارد، ولی مهم​تر این است که گوش به فرمان خدا باشند و از خواست او پیروی کنند؛ نه مانند ابلیس که پس از شش هزار سال عبادت، هنگامی ­که با فرمان جدیدی روبه​ رو شد، نتوانست آن را بپذیرد و برای همیشه از رحمت خدا طرد شد. آری، کعبه و بیت­ المقدس، همه به لطف خدا مقدّس شده‌اند، و قبله​‌ی هر امّتی، بنا بر مصلحت آن​ها، از سوی خدا تعیین می​شود[1]. [1] . اقتباس از تفاسیر المیزان ، نمونه ، مجمع البیان ، الجوهر الثمین ، آلاء الرحمن و انوار التنزیل .
0022 ❣️ مهدی شناسی یكى از راه‌هاى تثبیت محبّت و معرفت به امام زمان(علیه السلام) این است كه آثار محبّت او را در عمل نشان دهیم. اگر یكى از دوستانتان كه به او خیلى انس و علاقه دارید، به مسافرتى طولانى برود، در ابتدا براى او دلتنگى مى‌كنید؛ ولى پس از مدّتى، دروى و فراق او را فراموش مى‌كنید. این طبیعت بشرى است كه از دل برود، هر آن كه از دیده برفت؛ امّا اگر انسان، از همان روزهاى اوّل جدایى، هر روز براى دوستش نامه بنویسد و با نگاه كردن به عكسش، خاطره‌هاى او را به یاد بیاورد مى‌تواند رابطه‌اى قلبى و معنوى بین خود و دوستش برقرار سازد. اگر ما بخواهیم معرفت و محبّتمان، به ولىّ عصر(علیه السلام) ثابت بماند، باید آثارش را زنده نگه داریم؛ او را فراوان یاد كنیم؛ نام مقدّسش را جلو چشم خود، روى میزمان یا لابه لاى كتاب‌هایمان بنویسیم؛ هر روز براى حضرت دعاى فرج بخوانیم؛ هنگام نماز و دیگر مناسبت‌ها، از آن بزرگوار یادى بكنیم و براى وجود مقدّسش، صدقه بدهیم. درست است كه صدقه‌هاى ما براى امام زمان(علیه السلام) نفعى ندارد؛ ولى صدقه‌اى كه با كمال تواضع و سرافكندگى باشد، نشان‌دهنده‌ی محبّت خالصانه‌ی ما به حضرت است. این كار ما، مانند عمل آن مرغكى است كه وقتى حضرت ابراهیم(علیه السلام) را درون آتشى كه پهناى آن چهار فرسخ در چهار فرسخ بود، انداختند، با منقارش قطره آبى را از درون جوى آب برمى داشت و به روى آتش مى‌پاشید. مَلِكى به مرغك گفت: این كارى كه تو انجام مى‌دهى، چه اثرى دارد؟ مرغك گفت: چیزى كه از من ساخته است، همین كار است. من باید وظیفه‌ی خود را انجام دهم و محبّتم را به حضرت ابراهیم(علیه السلام) اظهار كنم. درست است كه كارهاى ما در پیشگاه حضرت چیزى نیست؛ ولى شرط وفا و مروّت آن است كه در حدّ وسع خویش به آن عزیز ابراز ارادت كنیم. اگر با شرمندگى و خضوع صدقه بدهیم و براى ظهورش دعا كنیم، فقط براى خودمان سازنده و تكامل آور است. حضرت مهدى(علیه السلام) به یقین، به دعا و صدقه‌ی ما یا اموالى كه به نام او صرف مى‌كنیم، نیازى ندارد؛ امّا خودش فرمود كه براى فرج من دعا كنید. دعا خواندن براى فرج امام زمان، فرج ما است: إِنْتِظارُ الْفَرَجِ مِنَ الْفَرَجِ. منتظر فرج امام زمان(علیه السلام) بودن، فرج‌ها و گشایش‌هایى را براى انسان‌ها به ارمغان مى‌آورد؛ ایمانشان محفوظ مى‌ماند؛ دلشان آرام مى‌شود؛ وجود مقدّس امام زمان(علیه السلام) را حس مى‌كنند؛ با حضرت ارتباطى برقرار مى‌كنند، و به تدریج یقین مى‌یابند روزى فرا خواهد رسید كه حكومت عدل در جهان برقرار مى‌شود. دعا كردن براى فرج حضرت، براى این است كه خودمان از او بهره بگیریم؛ امّا هیچ‌گاه به بهانه این كه حضرت به دعا و صدقه ما نیازى ندارد، نباید آن گرامى را فراموش كنیم. ادامه دارد
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ جذب بعضیها معتقد هستن به هر شکلی باید جوانها رو جذب کرد. .
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا زمان پیامبر اسلام با بد حجابی برخورد میشد؟ .
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حضرت آقا فرمودند اگر می‌خواهید مشکل حل بشه این کار را انجام دهید ... .
قرآن کریم صفحه‌ ⇔023
4_6007983957985985452.mp3
837.6K
🔸ترتیل صفحه 023 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده 🔸مقام‌ : حجاز 🛑 فایل بدون ترجمه ☘️☘️☘️☘️
4_6007983957985985453.mp3
1.75M
🔸ترتیل صفحه 023 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجاز 🛑 به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه ☘️☘️☘️☘️