جنگ روایت ها ۰۰۶.mp3
13.64M
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📖 جنگ روایت ها - جلسه پنجم
#سخنرانی
000002_4.mp3
5.77M
000002
000003
000004
🔊 آموزش تلاوت
الفاتحة(۲):
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
الفاتحة(۳):
الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
الفاتحة(۴):
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ
به روش تجویدی
https://eitaa.com/MaKofian/439
#تجویدی
4_6039409610920559873.mp3
890.9K
🔸ترتیل صفحه 034 قرآن کریم
با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : عجم کرد - صبا
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️☘️☘️
.
4_6039409610920559874.mp3
1.76M
🔸ترتیل صفحه 034 قرآن کریم
با صدای استاد حامد ولی زاده
مقام عجم کرد - صبا
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
.
┄━═━━⊰❀﷽❀⊱━━═━┄
✍ نکته تفسیری صفحه ۳۴
دری از درهای بهشت:
شخصی با آرامش در خانه ی خود استراحت می کند که ناگهان صدایی می شنود.
سراسیمه پشت در می رود. صدای کسی را می شنود که فریاد می کشد و می خواهد به زور وارد خانه ی او شود.
صاحب خانه، فردی منطقی و داناست و با زبان خوش با آن شخص صحبت می کند؛ ولی او حرف حساب نمی فهمد و می خواهد به حریم آن خانه تجاوز کند.
به نظر شما، صاحبخانه چه رفتاری باید داشته باشد؟
آیا دست روی دست گذاشتن و ادامه دادن به صحبت های زیبا و منطقی، مشکل را حل می کند؟
یا اینکه او هم باید فریاد برآورد و از حریم خصوصی زندگی اش دفاع کند و با آن شخص متجاوز گلاویز شود؟
آیا درگیری او با آن شخص، کاری غلط و غیر منطقی است؟
اسلام که آخرین و کامل ترین آیین بشر است، از روز اول، همه ی مردم را به تفکّر و گفت وگوی صمیمانه دعوت کرده است.
اسلام با هر گونه ظلم و ستم مخالف است و هیچگونه تجاوز و بی عدالتی را نمی پذیرد.
هنگامی که به زندگی انسانها در گذشته و حال نگاه می کنیم، می بینیم که همیشه افرادی وجود داشته اند که زندگی و آزادی بشریت را تهدید کرده اند؛ افراد طغیانگر و قدرت طلبی که مردم را بردگان خود فرض می کردند و آرزوی حکمرانی بر همگان را در سر می پروراندند. از طرف دیگر، آزادگی و سعادت جاودان انسانها نیز از سوی برخی از مردم در خطر بوده است.
«کفر و شرک»، بزرگترین آفت سعادت بشر است که انسانیت انسان را از او میگیرد و او را به موجودی بی هدف، سرگردان، خرافه پرست، بی منطق و خلافکار تبدیل می کند.
آیا اسلام (این برنامه ی زندگی انسان) برای مقابله با دشمنان زندگی دنیا و آخرت او برنامه ای ندارد؟
آیا این آیین حیات بخش، مردم را به مردن و هلاک شدن توسط متجاوزان دعوت می کند؟ هرگز.
اسلام اگرچه دنیایی پر از صلح و آرامش می خواهد اما با قاطعیت، مسلمانان را به جنگ و جهاد با دشمنان دین و دنیای انسانها فرا می خواند.
مسلمانان وظیفه دارند در برابر متجاوزان به دفاع برخیزند و آنان را سر جای خود بنشانند.
همچنین مسلمانان با صلاحدید پیامبر یا امام معصوم موظف اند به جنگ با دشمنان آزادگی و یکتاپرستی انسانها بروند و ریشه ی شرک و کفر را در جهان بخشکانند.
این جهاد شاید ظاهری زیبا نداشته باشد؛ ولی آسایش و سعادت بشر در گرو آن است و کشته شدن در آن، بزرگترین شرف و سعادت انسان محسوب می شود؛ زیرا انسان بهترین سرمایه اش یعنی جان خود را برای خدا و سعادت و کمال بندگان او فدا کرده است.
شاید در طول تاریخ بشر، کمتر کسی به اندازه ی امام یکم ما، عمر خود را در جنگ و جهاد سپری کرده باشد؛ کسی که بارها برای محافظت از پیامبر خدا و اسلام تا پای جان جنگید و خم به ابرو نیاورد.
در جنگ صفین، هنگامی که سپاهیان معاویه آب را بر لشکر امام بستند، امام رو به سپاه خود کرد و فرمود:
«آنها با بستن آب، شما را به جنگ دعوت کرده اند. اکنون بر سر دوراهی قرار دارید؛ یا با ذلّت و خواری بر جای خود بنشینید، یا شمشیرهایتان را از خون آنان سیراب کنید تا بتوانید از آب گوارا سیراب شوید؛ چرا که اگر در زندگی شکست خورده باشید، همچون مردگان هستید، و اگر پیروزمندانه بمیرید، زندگان حقیقی خواهید بود.» [1]
آری، جهاد در راه خدا، کلید سعادت انسانهاست.
هم از این رو امام علی علیه السلام فرموده است: «جهاد، دری از درهای بهشت است که خدا آن را برای دوستان ویژه ی خود گشوده است.» [2]
[1] . نهج البلاغه، خطبه88
[2] . همان، خطبه27
.
0034
❣️ مهدی شناسی
ما باید از سیره پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله) و اهل بیت(علیهم السلام) تقلید و اقتباس كنیم؛ امّا شبهههایى شیطانى مطرح شده است كه تأسّى كردن درست نیست و هر كسى باید خودش تصمیم بگیرد.
برخى از شبهه افكنان، اقتباس و تقلید و پیروى كردن از دیگران را نوعى ارزش منفى معرّفى مىكنند. مىگویند: تو خودت عقل دارى، ببین عقلت چه مىگوید! چه كار دارى دیگران چه مىكنند؟! گاهى فقط به مسأله الگوپذیرى در رفتار بسنده نمى كنند و این شُبهه را به تبعیّت در گفتارها و بیانهاى دینى نیز سرایت مىدهند. این كار به صورتى هماهنگ با عوامل استكبار و دشمنان اسلام انجام مىگیرد و براى انسان شكّى باقى نمى گذارد كه طرح و نقشهاى براى دین زدایى در كار است. این است كه به صورتهاى گوناگون تشكیك مىكنند. اوّل از چیزهاى سادهتر آغاز مىكنند و كم كم آن را به مسائل پیچیدهتر و اصولىتر سرایت مىدهند؛ از این رو، در این گفتار به چند پرسش اساسى در این باره مىپردازیم:
به چه دلیل باید از امامان معصوم(علیهم السلام) و مراجع عظام، تقلید و پیروى كرد؟ آیا از ایشان در همه جا و هر چیز باید پیروى كنیم؟
به چه دلیل باید به معصومان(علیهم السلام) اقتدا كنیم؟! آیا دلیل عقلى بر پیروى از اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) وجود دارد؟
ما شیعیان معتقدیم: پس از پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله)، سخنان اهل بیت(علیهم السلام) نیز مثل كلام خود پیامبر براى ما حجّیت دارد؛ به همان دلیلى كه مىگفت از تمام سخنان و دستورهاى پیامبر، باید اطاعت كنید.
قرآن از یك طرف مىگوید:
ما آتاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا.
آن چه را رسول خدا برایتان آورده است، بگیرید و اجرا كنید و از آن چه نهى كرده، بپرهیزید.
و از طرف دیگر مىفرماید:
أَطیعُوا اللَّه وَ أَطیعُوا الرَّسُول.
از این آیه مىفهمیم كه باید از كلام پیامبر گرچه متن قرآن هم نباشد، اطاعت كرد؛
سپس مىگوید:
وَ أولِى الأَمرِ منكُم.
همان طور كه كلام پیامبر، حجّت و واجب الإطاعه است، اولوالامر نیز اطاعتشان واجب مىشود.
اولوالأمر چه كسانى هستند: محمدرضا خان، ناصرالدّین شاه، دبلیو بوش؟! در این باره از خود پیامبر پرسیدند. آن حضرت فرمود: مقصود از اولى الامر، امامان دوازده گانه هستند و اسمهایشان را هم تا امام دوازدهم، براى جابر و دیگران ذكر كرد؛ پس به اعتقاد ما شیعهها، مصادیق اولى الامر را خودِ پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله) تعیین فرموده است كه همان امامان دوازده گانه(علیهم السلام) هستند.
سخن آنها هم مثل سخن پیامبر حجّت است؛ پس تعبّد به كلام آنها به چه دلیل است؟ دلیلى است كه سرانجام به عقل منتهى مىشود؛ یعنى مىگوییم: چرا اطاعت حضرت على(علیه السلام) و دیگر امامان معصوم(علیهم السلام) واجب است؟ پاسخ این است كه چون پیامبر فرموده. چرا اطاعت پیامبر واجب است؟ چون خدا به اطاعت او فرمان داده. چرا اطاعت خدا لازم است؟ چون عقل مىگوید؛ بنابر این، سرانجام پشتوانه همه، عقل است.
ما اگر مىگوییم از امامان دوازده گانه(علیهم السلام) اطاعت كنید، سرانجام به دلیل عقلى منتهى مىشود؛ امّا اطاعت از دیگران به صرف این كه ما خوشمان مىآید، یا بیشتر جامعه آن را پذیرفته اند، چه دلیلى دارد؟!
اتّفاق اكثریّت یا همه مردم در زمان انبیا بر بت پرستى بود. آیا این اكثریت نزد خداوند اعتبارى داشت؟ اگر معتبر بود، پیامبر چه حقى داشت به توحید بخواند؟ بیش از 99 درصد مردم عربستان بت پرستى مىكردند. آیا این اكثریت نزد خداوند، اعتبارى داشت؟! در زمان حضرت ابراهیم(علیه السلام) غیر از او، همه بت پرست بودند. او به تنهایى تبرى را برداشت و بتها را شكست. چه حقّى داشت این كار را بكند؟ چرا از اكثریّت تبعیّت نكرد؟ علّت این است كه اكثریّت، خود به خود هیچ اعتبارى ندارد.
شبهه انگیزى در تقلید را آن قدر گسترش داده اند كه غیر از تقلید در رفتار، تقلید در آرا و عقیده و فتوا را هم شامل شده و حتّى به تعبّدیات رسیده است، كه متعبّد شدن به سخن پیامبر نوعى تقلید است. شما چرا به حرف پیامبر متعبّد مىشوید؟! چرا به عقلتان عمل نمى كنید؟! پاسخ این است كه اگر عقل، به واقع داورى قطعى داشته باشد، هیچ وقت خلاف حكم پیامبر نیست. در مواردى به تبعیت از حكم پیامبر ملزم هستیم كه عقل راهى ندارد:
وَ یُعَلِّمُكُمْ مَا لَم تَكُونُوا تَعَلَمُونَ.
پیامبر خدا، چیزهایى را به شما مىآموزد كه خودتان نمى توانید بفهمید. این جا است كه باید تعبّد كرد؛ امّا این تعبّد بى منطق و گزاف نیست؛ بلكه تعبّدى است كه پشتوانه عقلى و منطق دارد.
ادامه دارد
#ولایت
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥
پزشکیان و نتانیاهو در سازمان ملل
چه میکس زیبایی
حتما ببینید
.
🔴 به خاطر تعلل در انتقام از اسرائیل و از بین رفتن معادله بازدارنده جان فرمانده کل قوا در خطر است
▫️امروز جای هیچ گونه مصلحت اندیشی در بین نیروهای انقلابی نیست و باید صریح و قاطع در میدان مطالبه گری از مسئولان نظام و فرماندهان نظامی کشور باشید و الا فردا تکرار قیام توابین است که هیچ گونه فایده و ارزشی نخواهد داشت چرا که ما دچار خسارت و لطمه جبران ناپذیر شدیم.
▫️اسرائیل پلید و جانی که تا دیروز جرأت نداشت شهادت سردار مقاومت حاج قاسم سلیمانی را در کنار آمریکا به گردن بگیرد امروز بقدری جری و هار شده که فرمانده کل قوا را تهدید به ترور کرده و مجوز آن را صادر کرده است و تا امروز تمام ترورهای فرماندهان جبهه مقاومت را یک به یک در میدان محقق کرده است.
▫️برادران و خواهران انقلابی همه ما مقصر هستيم چرا مطالبه انتقام فرمانده کل قوا را از مسئولان متولی کشور دنبال نکردیم و فریاد نزدیم و سوخت موشک های و اراده پولادین فرماندهان نظامی کشور نبودیم؟!!! امروز تمام محلات، کوچه ها، مراکز فرهنگی، مساجد و ... باید پايگاه فریاد انتقام انتقام باشد.
ان شاء الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬
کلیپ منتصب به توهین و تهدید بی شرمانه نتانیاهو به حضرت آقا
اگه این کلیپ واقعیت داشته باشه
یه عده کلاهشون رو بالاتر بگذارند
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥
اقدام معنادار سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری و انداختن چفیه بر روی شانههای خود هنگام سخن گفتن از انتقام ایران