0036
❣️ مهدی شناسی
اگر این ارزشهاى متغیّر را هم با ملاكهایش در نظر بگیریم، باز امور ثابتى خواهند بود؛ بنابراین به طور كلّى باورها و ارزشهایى را كه عقل ما بدانها نمى رسد، باید از وحى و حاملان و مبلغان وحى بگیریم.
مىماند تاكتیكها و روشهاى عملى كه براى رسیدن به اهداف ارزشمند باید یاد بگیریم.
فرض كنید مىدانیم امنیت در جامعه باید برقرار بشود؛ امّا این كه در هر وضعى چگونه باید امنیت را ایجاد كرد؛ این دستگاه امنیتى چگونه باید اداره شود؛ بودجه اش از كجا تأمین شود؛ چه كسى رئیس آن را تعیین كند؛ چه كسى آموزش بدهد، و صدها سؤال دیگر كه به امنیت مربوط است، در حیطه روشها مطرح مىشود. حفظ امنیت جامعه، ارزشى قطعى است كه باید به آن رسید؛ امّا از چه راهى باید به آن برسیم؟ به طور مسلّم، زمان امامان؛ دستگاههاى نیروى انتظامى به صورت امروزى وجود نداشته است. آیا با عوض شدن وضع زندگى باید دستگاههاى جدیدى بنیانگذارى شود؟ بیشتر مسائل حكومتى از این قبیل است. آیا باید بگوییم چون امیرمؤمنان(علیه السلام) هیچ وقت ارتش و نیروى انتظامى نداشت، ما هم نباید داشته باشیم؟ اگر بخواهیم حكومت اسلامى داشته باشیم، آیا اینها و وزارتخانهها و دستگاههاى دیگر را باید منحل كنیم؟! آیا معناى تأسّى در این جا این است؟ این پیچیده ترین بخش پرسش است.
یك بخش این مسأله، به مسائل فقهى و نظرى تقلید در فقه مربوط مىشود كه چه چیزى حلال، و چه چیزى حرام است. چه چیز واجب، و چه چیز مباح است؛ امّا بخش دوم این مسأله، جنبه مهمّ دیگرى است؛ به ویژه آن جا كه پاىِ بعضى از مسائل تخصصىِ اجتماعى پیش مىآید؛ به طور مثال، در مسائل سیاست بین المللى با كشورهاى دیگر چگونه رابطه داشته باشیم؟ مثلاً همین مسأله فلسطین كه امروز در جامعه ما مطرح است. عدّهاى مسلمان، تحت سخت ترین شكنجهها از سوى كافران و یهودیان زندگى مىكنند كه تمام هستى خود را براى حفظ هویت اسلامى شان در طبق اخلاص گذاشته اند. نمونههایش را در فیلمهاى تلویزیونى تماشا كرده اید. پیر و جوان و دختر و پسر و كودك، از هیچ چیز براى حفظ اصالت اسلامى خویش مضایقه نمى كنند. در این وضعیت ما در جایگاه كشور مسلمان باید چه كنیم؟ نیرو و سرباز بفرستیم؟ اسلحه بفرستیم؟ پول بفرستیم یا باید به گونه دیگرى رفتار كنیم؟ این گونه مسائل ساده نیست تا بتوانیم براساس یك روایت یا یك رفتار خاص، پاسخ روشنى براى آنها بیابیم. این جا به دو نوع كار علمى تخصّصى نیاز است: یكى به مسائل فقهى مربوط است، و در مرحله بعد، نوبت به تشخیص موضوعات مىرسد. تشخیص موضوعات، كار تخصّصى دیگرى است. فقیه هم مىتواند سیاستمدار باشد؛ امّا هر فقیهى سیاستمدار نیست. تشخیص موضوعات سیاسى بر عهده فقیهى است كه در مسائل سیاسى نیز تخصّص دارد. آیا این جا هم باید تقلید كرد؟ وظیفه خویش را در برابر مسأله فلسطین از چه كسى باید بپرسیم؟ آیا در رسالههاى علمیه نوشته شده كه در برابر مسأله فلسطین چه موضعى باید اتّخاذ كنیم؟ نه. آیا اگر فقیهى با كمال دقّت مسائل كلّى فقهى را حل كرده باشد مىتواند وظیفه ما را درست روشن كند؟! او احكام كلّى را استنباط مىكند.
امام رضوان الله تعالى علیه و مقام معظم رهبرى حفظه الله داراى دو مقام هستند: هم فقاهت و هم سیاست. ایشان در عمل ثابت كرده اند كه هم فقیه و هم سیاستمدارند. اكنون دنیا مىداند پیرمردى كه شصت سال در قم با فقاهت سر و كار داشت، سیاستمداران جهان را به زانو در آورد. وقتى حضرت امام(رحمه الله) در حسینیه جماران چهار كلمه سخن مىگفت، رئیسِ جمهور امریكا برنامه اش را تعطیل مىكرد و به سخنرانى امام گوش مىداد تا ببیند امام چه مىگوید. خودشان مىگفتند: ما نمى توانیم پیش بینى كنیم كه این پیرمرد فردا چه خواهد گفت. این، دو مهارت و دو تخصّص است؛ امّا هر فقیهى این گونه نیست.
ادامه دارد
#ولایت
1001.01.mp3
10.76M
حقیقت نوری اهل البیت
قسمت اول
#حقیقتنوریاهلالبیت
#سخنرانی
4_6048866510431061144.mp3
1.02M
🔸ترتیل صفحه ۰۳۷ قرآن کریم
با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : صبا - بیات
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️☘️☘️
.
4_6048866510431061145.mp3
2.11M
🔸ترتیل صفحه ۰۳۷ قرآن کریم
با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام صبا - بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
.
┄━═━━⊰❀﷽❀⊱━━═━┄
نکته تفسیری صفحه ۳۷
خدا می داند و شما نمی دانید:
یکی از افتخارات بشر در هر عصر و زمان، کشفیات و اختراعات اوست.
کاشفان و مخترعان همیشه مورد احترام و توجه بودهاند.
کاشفان، پرده از اسرار جهان برداشتهاند و مخترعان بین چند پدیده ارتباط ایجاد کرده و پدیدهی جدیدی به وجود آوردهاند.
اینها امّا یک روی سکّه است، و روی دیگر سکّه، رازهای بی پایان جهان است که انسان از آنها بی خبر است. شاید در این زمان که علم و دانش با شتاب فراوانی در حال پیشرفت است، هیچ کسی تردید نداشته باشد که آنچه بشر می داند، در مقابل آنچه نمی داند، مانند قطرهای در برابر اقیانوس است.
آیا کسی خبر دارد که در فاصلهی میلیاردها سال نوری از ما دقیقاً چه میگذرد؟
آیا موجودات دیگری در این فضای بیکران زندگی میکنند یا نه؟
ما حتّی به درستی نمیدانیم که در زمینی که زندگی میکنیم، چه میگذرد.
هر لحظه ممکن است در زمین لرزهای پیش بیاید و زندگی گروهی از انسانها را به خطر اندازد.
کدامیک از ما همین الآن از شمار گلبولهای قرمز و سفید خونمان، یا از عملکرد سیستم مغز، یا کارخانهی پیچیدهی دفع زبالههای خون در کلیههای خود خبر داریم؟
آری، بشر با همهی ادعایش، در جهان هستی ذرّهای بیش نیست و به درستی نمیداند چه آیندهای را انتظار میکشد.
در این جهانِ پر راز و رمز، آفریدگار بزرگ و دانا و توانای ما، با لطف و مهربانی خاصی به ما توجه کرده است.
کسی که از مولکولها و اتمهای جهان کاملاً باخبر است، کسی که از گذشته و آیندهی انسانها آگاهی دارد، کسی که موادّ تشکیل دهندهی جسم ما را از خاک آفریده و آن را دوباره خاک میکند، کسی که ضربان قلب، تنفس و رشد و مرگ و حیات ما به دست اوست و آن که هیچ چیزی نزدش پوشیده نیست، با مهربانی برایمان پیغام فرستاده و به ما گفته است که از کجا آمدهایم، هدفمان کجاست، کدام راه ما را به مقصد میرساند و کدام بیراهه است.
با وجود این اگر یکی از این پیغامها با دانستههای ما منطبق نشود، آیا ما میتوانیم آن را اشتباه بخوانیم؟ آیا همهی دانستههای ما با عالم خلقت مطابقت دارد؟
چه بسیار علومی که صدها سال در میان انسانها تردیدناپذیر به شمار میآمد و اکنون خرافات خوانده میشوند! علم نجوم و پزشکی، معرکهی این نظریات است. به همین ترتیب ممکن است برخی از دستورهای دین خدا که برنامهی زندگی ماست، از نظر ما سؤال برانگیز باشد؛ ولی چون این دستورها از طرف خدای دانا صادر شده است، بی شک به نفع ماست؛ خواه سودش را بدانیم یا نه.
دین ما «اسلام»، به معنی تسلیم شدن در برابر فرمان خداست.
قرآن دربارهی مسلمانان حقیقی میفرماید که شعار آنان در برابر دستورهای خدا چنین است:
«سَمِعنا وَ اَطَعنا.»؛ یعنی دستورهای خدا را شنیدیم و بی چون و چرا اطاعت کردیم.
از امام چهارم ما روایت شده است: «با عقلهای ناقص و نظریات باطل و بی ارزش و مقایسه کردن احکام با یکدیگر نمیتوان به دین خدا دست یافت.
دین خدا فقط با تسلیم در برابر فرمان های او به دست می آید. پس هر کس که در برابر دستورهای ما تسلیم شود، از گمراهی در امان می ماند. هر کس به وسیلهی ما راهنمایی شود، راه را پیدا میکند، و هر کس دینش را بر اساس نظر خود و مقایسه کردن احکام با یکدیگر تنظیم کند، هلاک خواهد شد.» [1]
[1] . بحارالانوار ، ج2 ، ص303
#تفسیر
.
0037
❣️ مهدی شناسی
به بركت ولایت فقیه ما امروز مىتوانیم به امامان معصوم(علیهم السلام) (با واسطه) تأسّى كنیم. در دوران غیبت، رفتار ولىّ فقیه براى ما حكم رفتار امام معصوم(علیه السلام) را دارد منتها این رفتار، خود داراى دو بخش است: در مسائل فقهى، فقط فقاهت شرط است؛ امّا در مسائلى كه تشخیص موضوع به تخصّص نیاز دارد، فقیه افزون بر فقاهت و عدالت و تقوایى كه دارد، در آن مسائل باید مدیریت و تخصّص لازم را نیز داشته باشد تا بشود از او تقلید كرد؛ بنابراین در چگونگى تأسّى، همواره باید این اصل را در نظر بگیریم كه بعضى از موارد به اندازهاى مطلق، عام و روشن است كه به اجتهاد نیاز ندارد و هركس آن را ببیند و درك كند مىتواند در همه جا آن روش را تقلید كند. به عبارت دیگر، آن رفتار، قید زمانى و مكانى یا قید دیگرى ندارد. در این موارد، هركس آن رفتار را ببیند مىتواند از آن اقتباس، و در همه جا هم آن را اجرا كند؛ امّا در بعضى موارد، قید لُبّى وجود دارد. این گونه موارد به اجتهاد نیاز دارد. از اهل بیت(علیهم السلام) درباره احكام نماز، روزه و احكام دیگر شرع روایاتى رسیده است. بعضى افراد كج سلیقه مىگویند: چرا رساله عملیه مىنویسید؟! روایت امام صادق(علیه السلام) را در اختیار مردم قرار دهید تا خودشان به آن عمل كنند! غافل از این كه هر روایت را باید از نظر سند، حیثیت صدور، جهت صدور، اطلاق و تقیید، عام و خاص و موارد دیگر سنجید. گاهى روایتى مخصّصِ روایت دیگرى است. گاهى روایتى مجمل است و به مبیّن نیاز دارد. گاهى بین روایات تعارض پیدا مىشود. در این موارد باید به كسانى مراجعه كرد كه فقیه باشند و در این مسائل تخصّص داشته، بتوانند اجتهاد كنند. اجتهاد براى این است كه در فهم روایات، موارد شبههاى پیش مىآید و روشن نیست كه منظور امام(علیه السلام) چه بوده است. بعضى رفتارهایى كه از اهل بیت(علیهم السلام) مىشنویم، روشن است و به اجتهاد نیاز ندارد؛ امّا مواردى هست كه به اجتهاد نیاز دارد و تشخیص آن كار فقیه است؛ بنابراین، همان طور كه استفاده از گفتارهاى اهل بیت(علیهم السلام) در بسیارى از موارد، به اجتهاد نیاز دارد، در مواردى اسوه پذیرى از رفتارهاى آنهانیز به اجتهاد نیازمند است. فقیه اسلام شناس باید معرّفى كند كه شما در چه وضعى باید از آن رفتار پیروى كنید.
ادامه دارد
#ولایت
1001.02.mp3
10.36M
حقیقت نوری اهل البیت
قسمت دوم
#حقیقتنوریاهلالبیت
#سخنرانی
000005_6.mp3
5.47M
000005
000006
🔊 آموزش تلاوت به روش تجویدی
الفاتحة(۵):
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
بار الها تنها تو را مىپرستيم و تنها از تو يارى مىجوييم
الفاتحة(۶):
اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ
ما را به راه راست هدايت فرما
https://eitaa.com/MaKofian/473
#آموزش
25.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #ظریف معاون راهبردی پزشکیان را بهتر بشناسیم
.
🔴 اینها بخشی از کسانی بودند که قبل از صهیونیستها السنوار را کُشتند!
دهان گشادانِ جاده صاف کنِ اسرائیل که کسی هم کاری به کارشان ندارد!
همیشه ترور رسانه ای مقدمه ترور و حذف فیزیکی است!
کاش یک عملیات وعده صادقی هم داشتیم برای نابودی اصحاب پارسی زبان اسرائیل در داخل کشور..!
#یاران_صهیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش آیت الله میرباقری به تیتر روزنامه هم میهن که این عالم جلیل القدر جهان اسلام را تئوریسین جنگ خطاب کرده بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥امام جمعه چهاردانگه :
💥بلای اقتصاد کشور ما✌️چیز بیشتر نیست:
● جهانی سازی قیمت ها
● دلاری کردن اقتصاد
.
1001.03.mp3
12.16M
حقیقت نوری اهل البیت
قسمت سوم
#حقیقتنوریاهلالبیت
#سخنرانی
پروژه جدید دشمن اینه
👇👇👇
باید داخل ایران شلوغ بشه تا اسرائیل راحت تر بتونه تو سوریه کار اصلیش رو انجام بده
نفوذی ها بشدت فعال شدن
باید دید آیا اینها میتونن با ایجاد یک شوک ، نافرمانی مدنی و آشوب خیابانی راه بیندازند یا خیر
در چند روز گذشته به شدت بازار ارز و طلا پر نوسان بوده و تجربه نشون داده در این مواقع ، مافیای اقتصادی به دنبال جمع کردن ثروت برای انجام یک خرابکاری بزرگه
تلاوت قرآن امروز
هدیه به شهید
محمد علی آبشاری
متولد: ۱۳۳۶
شهادت: هفت تپه ۱۳۶۰
#تلاوت
#شهیدانزندهاند
4_6050666118907954992.mp3
962.6K
🔸ترتیل صفحه ۰۳۸ قرآن کریم
با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : رست - سوزناک
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️☘️☘️
4_6050666118907954993.mp3
1.92M
🔸ترتیل صفحه ۰۳۸ قرآن کریم
با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست - سوزناک
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
┄━═━━⊰❀﷽❀⊱━━═━┄
✍ نکته تفسیری صفحه ۳۸
گذشت و بزرگواری را فراموش نکنید:
یکی از مهم ترین موضوعات در زندگی انسانها، «حق و حقوق» آنهاست.
همهی ما برای خودمان حقوقی قائل هستیم و از ضایع شدن آنها ناراحت میشویم. این مطلب چنان مهم است که یکی از بخشهای مهم هر حکومتی، یعنی قوهی قضاییه و دادگاهها، به طور ویژه برای گرفتن حقوق مردم از ستمکاران فعالیت میکند.
دین اسلام امّا در کنار تأکید فراوان بر رعایت حقوق افراد و اجرای عدالت، مسلمانان را به گذشت و بزرگواری دعوت میکند.
خدای بزرگ، حقوق بندگانش را قانونی میشمرد؛ ولی به آنان پند میدهد که در مواردی که امکان گذشت وجود دارد، گذشت کنند و از حق خود بگذرند.
حق قصاص، حق گرفتن مهریه برای زن، حق مجازات کسی که به انسان بدی کرده و...، از نظر قرآن محفوظ است؛ ولی گذشت و بزرگواری و بخشش طرف مقابل، مرحلهای والاتر است که انسانهای رشدیافته به آن میرسند.
به راستی اگر روحیهی گذشت و بزرگواری در میان مسلمانان تقویت میشد، بسیاری از مشکلات، خود به خود حل می گشت و دادگاهها و ادارههای پلیس بسیار خلوت تر بود! قرآن در این آیه، بخشی از قوانین و مقررات خانوادگی را توضیح میدهد و حقوق هر یک از مرد و زن را در مورد ازدواج و طلاق بیان میکند؛ ولی در پایان به همه توصیه میکند که اگر گذشت کنید، به تقوا و پرهیزکاری نزدیکتر است، و بزرگواری و بخشش به یکدیگر را فراموش نکنید، و اگر میتوانید، در برخی از موارد، از حق خود چشم بپوشید.
پیامبر مهربان ما به یاران خود فرمود:
«آیا میخواهید به شما بگویم که در فردای قیامت، آتش دوزخ بر چه کسی حرام میشود؟» آنان عرض کردند: «آری، ای پیامبر.» حضرت فرمود: «کسی که فروتن، مهربان، نرمخو و اهل گذشت باشد.»
با مطالعهی زندگی پیشوایانمان و سخنان گهربار آنان، به خوبی متوجه میشویم که اگرچه آنان به هیچ وجه از حقوق دیگران چشم پوشی نمیکردند، به آسانی از حق خود می گذشتند. [۱]
در روایتی از امام سجاد علیه السلام می خوانیم: «هنگامی که روز قیامت میشود، خداوند همهی مردم را از اولین تا آخرین نفر در یک صحرا جمع میکند؛ آنگاه شخصی ندا میدهد: اهل گذشت و بزرگواری کجا هستند؟ در آن زمان، گروهی از مردم بر میخیزند. فرشتگان با آنان روبهرو میشوند و از آنان میپرسند: برتری شما بر دیگران برای چیست؟ آنان میگویند: ما با کسی که با ما قطع رابطه میکرد، پیوند برقرار میکردیم، و به کسی که ما را از لطفش محروم میکرد، لطف میکردیم، و کسی را که به ما ستم میکرد، میبخشیدیم. پس به آنان گفته میشود: راست می گویید؛ پس وارد بهشت شوید.» [2]
البته روشن است که گذشت و چشم پوشی در صورتی رواست که ضرر قابل توجهی به انسان نرساند. در برخی از موارد، بخشش به ضرر انسان است؛ یا موجب جرأت یافتن طرف مقابل به ادامهی کار بد میشود که به ضرر جامعه خواهد بود.
امام سجاد علیه السلام در این باره فرموده است: «حق کسی که به تو بدی کرده، این است که از او بگذری؛ ولی اگر میدانی که گذشت ضرر دارد، باید از قانون و مردم کمک بگیری.» [3]
[1] . کتاب پاداش نیکی ها و کیفر گناهان ص 434
[2] . کافی ، ج2 ، ص108
[3] . الحدیث ( روایات تربیتی )، ج1 ، ص89
#تفسیر
.
۰۰۳۸
❣️ مهدی شناسی
دلیل پیروى از عالمان و مراجع در زمانه غیبت
در زمان غیبت كه پیامبر و امام در دسترسمان نیست، چه وظیفهاى داریم؟ وظیفه مردم را در زمان غیبت، تقلید از عالمان و مراجع دانسته اند. آن برهانِ عقلى كه مىگفت باید از انبیا پیروى كرد، این جا به كار نمى آید؛ چون آنها انبیاى معصوم بودند و یقین داشتیم كه خطا نمى كنند؛ امّا مراجع تقلید كه معصوم نیستند. این جا دلیل، بناى عُقلا است، نه دلیل عقلى. بناىِ عُقلا چیز گزافى نیست. این كه عاقلان چنین بنایى دارند، باز هم پشتوانه عقلى دارد. این همان رجوع به عالِم است. ممكن است این عالِم در مواردى هم اشتباه كند؛ ولى بناى عقلى بر این است كه در این جا تبعیت كنند؛ تبعیت از قول كسى كه خبره است و بیشتر موارد را بهتر متوجّه مىشود.
هیچ جامعه انسانى راهى بهتر از این نمى یابد. در همه جا، مریض سراغ پزشك مىرود. در هر جایى نظر بخواهند، به سراغ متخصّص مىروند. خانه مىخواهند قیمت كنند، سراغ معمار مىروند. ساختمان مىخواهند بسازند، سراغ مهندس مىروند. این روش عُقلایى است و راه دیگرى هم ندارد. وقتى هم مسائل دینشان را بلد نیستند، سراغ متخصّص این كار، یعنى فقیه مىروند. حالا اگر احتمال بدهیم كه این آقا هفتاد درصد مىفهمد؛ یكى هشتاد درصد و دیگرى نود درصد، شما كدام را بر مىگزینید؟ عقل شما چه مىگوید و روش عقلایى چیست؟ پاسخ این است كه چون آدم دنبال حقیقت مىرود، هرجا احتمال رسیدن به واقع باشد، آن را ترجیح مىدهد. این است كه رجوع به اعلم، خودش بناى عُقلایى است. این كه مىگوییم در فقه باید به فقیهى رجوع كرد كه اعلم باشد، صرف تعبّد نیست؛ بلكه روش عاقلان همین است؛ پس ما حتّى در تقلید از عالم و مجتهد هم به هوس خودمان عمل نمى كنیم.
عدّهاى امروز مىگویند: باید از افكار جهانى و فرهنگ غربى پیروى كنیم؛ چرا كه آنها صنایع پیشرفته ترى دارند. این سخن چونان است كه بگوییم باید از فرعون پیروى كنیم؛ براى این كه اهرام را ساخته است و این همه صنایع و علوم دارد! بنى اسرائیل مىگفتند: باید از فرعون پیروى كنیم؛ زیرا این همه ثروت دارد؛ ولى موسى حتّى یك دستبند طلا هم ندارد! دارایى او فقط یك چوب دستى است. چنین تقلیدى كودكانه، و بى منطق است. آیا صرف این كه كسى ثروت دارد، دلیل مىشود كه از او تقلید كنند؟! صرف این كه علوم مادّى پیشرفته دارند، دلیل مىشود كه معنویات و مصلحت انسان را بهتر بدانند و قوانین بهترى را وضع كنند؟!
ادامه دارد
#ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥توصیه پدرانه مقام معظم رهبری در مورد تلاوت قرآن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تبیین قیمت بنزین از زبان امام جمعه چهاردانگه
.
پالسهای منفی
👇👇👇
وقتی رئیس دولت اعلام میکنه که برنامهای برای کنترل بازار نداره و بازار باید خودش قیمتها رو مشخص کنه
وقتی وزیر اقتصاد اعلام میکنه که نرخ بهره بانکی کاهش خواهد یافت
وقتی پالس گرانی بنزین به بازار داده میشه
وقتی طی دو هفته ارز از بازار جمع میشه و کمبود ارز بشدت محسوس میشه
وقتی وزیر اقتصاد کشور اعلام میکنه با وجود تحریمها هیچ کار دیگهای نمیتونه بکنه
💥 یعنی در آیندهی نزدیک منتظر هرج و مرج و گرانیهای سرسامآور باشید
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 هشدار رسایی از گرانیهای بیشتر در ماههای آینده به دلیل سیاست تغییر قیمت ارز نیمایی!
در شرایط فعلی اولین لایحه دولت، تغییر قانون برای حل مشکل یک نفر است که فرزندانش تابعیت آمریکا دارند!
حتی مشکل پرداختی بازنشستگان هنوز حل نشده در حالی که بازنشستهها ارکان خانواده هستند.
.
✍ دلار هر روز گرانتر میشود
واقعا چقدر زمان گذشته است ؟
اگر ما بپرسیم
👇👇👇
چطور پس از وعده صادق ۱ دلار کاهش پیدا کرد اما بعد از وعده صادق ۲ افزایش ، چه جوابی وجود دارد ؟
در میدان واقعی جنگ اقتصادی، اثبات شد که نمایش قدرت بازدارندگی و اقتصاد دو مولفه ثبات اقتصادی و ارزی ست ...
اینکه دولتی برود و دولت بعدی با تمام توان و آشکارا با این مولفه ها مبارزه کند، چه نتیجه ای جز این دارد که گروهی در داخل ، آشکارا پیاده نظام دشمن شده اند!
.