تلاوت قرآنمان در طول این هفته
هدیه به ارواح مطهر انبیاء، اولیاء، صلحا، شهدا، درگذشتگان و
شهید:
نصرالله آذرنژاد
متولد: ۱۳۲۶
شهادت: مجنون ۱۳۶۲
#تلاوت
#شهیدانزندهاند
4_5780631088237905200.mp3
917.5K
🔸ترتیل صفحه ۰۴۴ قرآن کریم
با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : رست
🛑 فایل بدون ترجمه
☘️☘️☘️☘️
.
4_5780631088237905201.mp3
1.98M
🔸ترتیل صفحه ۰۴۴ قرآن کریم
با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
.
┄━═━━⊰❀﷽❀⊱━━═━┄
نکته تفسیری صفحه ۴۴
آفات انفاق:
خستگی و درماندگی در چهرہی مرد بیابان نشین موج می زد. آفتاب گرم مدینه، توانش را بریده بود و چیزی نمانده بود که چشمهی امیدش را بخشکاند.
او نزدیک مردی رفت و از وی پرسید: برادر! بخشنده ترین کسی که در مدینه زندگی می کند، کیست؟
مرد کمی فکر کرد و گفت: بدون شک از جناب حسین بن علی(ع) بخشنده تر وجود ندارد.
به نظرم الآن در مسجد پیامبر(ص) به نماز و عبادت مشغول است. به نزد او برو، ناامید باز نمی گردی.
با شنیدن نام حسین، احساس عجیبی در دل مرد بیابان نشین ایجاد شد و تمام نیرویی که برایش مانده بود، در پاهایش جمع شد و او را به سمت مسجد برد. به مسجد داخل شد و چشمانش را به دیدن بهترین انسان روی زمین، میهمان کرد. امام در حال نماز و راز و نیاز با خدای خود بود. مرد، نزدیکتر آمد و با احترام روبروی مسجد ایستاد و درخواست خود را با او مطرح کرد.
امام سلام نمازش را داد و به قنبر که سالها افتخار خدمتگزاری امام و پدرش را داشت، فرمود: آیا چیزی از ثروتی که از حجاز داشتیم، باقی مانده است؟
قنبر عرض کرد: بله، چهار هزار دینار باقی مانده است.
حضرت فرمود: آنها را بیاور که شخصی نزد ما آمده که به داشتن آن ثروت، سزاوارتر است.
قنبر دینارها را آورد و به حضرت داد. امام حسین(ع) عبایش را از دوش خود برداشت و پول ها را در میان آن گذاشت و از روی خجالت از آن مرد بیابان نشین، آن را از لای در مسجد بیرون آورد.
مرد بیابان نشین پول را گرفت و گریست.
امام فرمود: آیا به نظرت چیزی که به تو دادیم کم است؟
او گفت: نه! گریهی من برای این است که چطور زمانی می رسد که این دستهای بخشنده، زیر خاک قرار می گیرد.[1]
یکی از توصیه های مهمّ قرآن، «انفاق و صدقه» است. قرآن بارها به مسلمانان توصیه کرده است که نسبت به فقرا، بی تفاوت نباشند و از دارایی خود به آنها کمک کنند. ولی باید بدانیم که ممکن است ارزش این کار بزرگ با چند اشتباه از بین برود. منّت گذاشتن بعد از صدقه و گفتن سخنان آزاردهنده به انفاق شونده، باعث می شود که صدقه، دیگر پاداشی نداشته باشد. توجه به زندگی پیشوایانمان به خوبی نشان می دهد که آنان با افراد فقیر و بینوا، بسیار محترمانه برخورد می کردند و هرگز پس از صدقه، بر سر آنان منّت نمی گذاشتند و سخنی نمی گفتند که آنان را بیازارد. همچنین انفاق آنان فقط برای رضای خدا بوده است؛ نه برای خودنمایی و مشهورشدن در میان مردم. پیشوای ششم ما فرموده است: «روز قیامت یکی از بندگان خدا را می آورند که از مالش انفاق کرده است. او عرض می کند: پروردگارا ! من برای بدست آوردن رضای تو از ثروتم انفاق کردم. خدا می فرماید: نه، بلکه برای این انفاق کردی که مردم بگویند: فلانی چقدر بخشنده است. آنگاه خدا دستور میدهد که او را به دوزخ روانه کنند»[2].
[1] بحارالانوار، ج44، ص190
[2] بحارالانوار، ج7، ص181
#تفسیر
.
۰۰۴۴
❣️ مهدی شناسی
درباره وجود مقدّس ولىّ عصر عجّل الله تعالى فرجه الشریف روایات فراوانى وارد شده است كه در اسناد و مضامین آنها اختلافى دیده نمى شود؛ ولى در عین حال، فهم و معناى آن روایات براى انسان ابهام آمیز است. گاهى این ابهامها در مسائل شخصى و وظایف ساده فقهى ایجاد مىشود كه در این صورت مشكل چندانى را پدید نمى آورد و نهایتش این است كه انسان، از حكم واقعى روایت محروم مىشود و فقط به حكم ظاهرى آن عمل مىكند؛ امّا گاهى اختلاف فهم و برداشت نادرست از روایت، با سرنوشت جامعه مسلمانان ارتباط مىیابد.
متأسفانه در زمینه روایات مربوط به دوران غیبت حضرت ولىّ عصر عجل اللّه تعالى فرجه الشریف برداشتهاى نادرستى صورت گرفته است كه این روایات از نظر سند و دلالت باید مورد دقّت و اجتهاد قرار گیرد. باید به این واقعیت تلخ اعتراف كنیم با این كه به وجود مقدّس ولىّ عصر(علیه السلام) معتقدیم و ادّعاى سربازى حضرت را داریم و خود را منتظر ظهور آن بزرگوار مىدانیم، براى بررسى موارد جزئى این روایات، به اندازه كافى نكوشیده ایم.
همه ما از خردسالى در مجالس مذهبى، از گویندگان و خطیبان مطالبى را در زمینه غیبت و انتظار امام زمان(علیه السلام) شنیده یا به كتابهایى در زمینه تاریخ امامان (علیهم السلام) برخورده ایم. در این میان، گاهى پرسشهایى به ذهنمان خطور كرده است؛ امّا به خودمان اجازه نداده ایم در برابر آن خطیب یا مرثیه خوان آنها را مطرح كنیم؛ براى مثال، این سؤال براى ما پیش مىآید كه علّت قیام و كشته شدن حضرت سیدالشّهدا(علیه السلام) چه بوده است؟ آیا براى این بود كه شفیع مسلمانان شود؟! چرا امام معصوم و بنده شایسته خدا براى شفیع بودن در قیامت باید كشته شود؟! پرسشهاى فراوانى از این قبیل در ذهن انسان مطرح مىشود كه پاسخ روشنى براى آنها نمى یابد. بحمداللّه در طول زمان، با افزایش سطح معلومات و با وجود عالمان و بزرگان دین، جواب بعضى از این پرسشها داده شده است. گاهى روایتى را كه واعظ مىگوید، معانى دقیق ترى دارد؛ ولى به آن معانى بى توجه است.
ادامه دارد
#ولایت
🙏 #اطلاعنگاشت | آیات فتح و دعای نصر؛ توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.
📥نسخه قابل چاپ
🔍مشروح این توصیهها را از اینجا بخوانید:
khl.ink/f/58343
.