eitaa logo
ما اهل کوفه‌ ایم
191 دنبال‌کننده
152 عکس
240 ویدیو
51 فایل
❣️ سیاست و مهدویت 💥 این سنت الهی است که اگر شما در برابر ظالم خضوع کنید، او بیشتر فشار می‌آورد. https://eitaa.com/MaKofian/6 https://eitaa.com/MaKofian/7 .
مشاهده در ایتا
دانلود
25.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ظرفیت ملّت ایران برای نقش‌آفرینی در زمینه‌سازی ظهور 🔰 آیت‌الله میرباقری: «ملت ایران بعد از تربیتِ ۱۴‌۰۰ساله در دستگاه اهل‌بیت (علیهم‌السلام)، امروز، برای ایفای نقش و انجام مأموریت بزرگ، آمادگی پیدا کرده است. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌تکرار آزمون انصار و مهاجرین در آخرالزمان ما هم الان باید مثل انصار ایثارگری کنیم... .
27.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ظریف و پزشکیان می‌خواهند ایران را کت‌بسته پای میز مذاکره با ترامپ ببرند؟ 🔺 هشدار درباره سقوط صادرات نفت به کمتر از ۵۰۰ هزار بشکه/ خلع سلاح ایران در مقابل ترامپ! .
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرف میره مرکز اعصاب و روان پرونده تشکیل میده که وقتی با اجیرِ دشمن لخت شد خونوادش بگن روانیه!!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه ذکری بگوییم! 🎤حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خطبه ۷۲ نهج البلاغه 👆 .
💥 تلاوت قرآن‌مان در طول این هفته هدیه به ارواح مطهر چهارده معصوم، انبیاء، اولیاء، صلحا، شهدا، درگذشتگان و همچنین شهید: حمید آشتیانی منفرد متولد: ۱۳۴۱ شهادت: پاسگاه زید ۱۳۶۱ ✍ اگر با اهل بیت علیهم السلام و شهدا معامله کنید، ضرر نمیکنید آنها بدهکار ما نمیمونند پس اعتماد کنید .
‌قرآن کریم صفحه‌ ⇔۰۵۵ .
4_5814543488582157751.mp3
972.9K
🔸ترتیل صفحه ۰۵۵ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده 🔸مقام‌ : بیات - رست 🛑 فایل بدون ترجمه .
4_5814543488582157752.mp3
2.05M
🔸ترتیل صفحه ۰۵۵ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده مقام بیات - رست 🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه .
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺 سوره 3 سوره مبارکه آل‏عمران صفحه 55 هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ ۖ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ (38) آنجا بود که زکريّا پروردگارش را خواند و گفت: پروردگارا! از نزد خود نسلى پسنديده به من ببخش، همانا تو شنونده دعائى. (38) فَنَادَتْهُ الْمَلَائِكَةُ وَهُوَ قَائِمٌ يُصَلِّي فِي الْمِحْرَابِ أَنَّ اللَّهَ يُبَشِّرُكَ بِيَحْيَىٰ مُصَدِّقًا بِكَلِمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَسَيِّدًا وَحَصُورًا وَنَبِيًّا مِنَ الصَّالِحِينَ (39) پس فرشتگان در حالى که او در محراب به نماز ايستاده بود ندايش کردند که خدا تو را بشارت مى دهد به يحيى که کلمه اى از خدا (عيسى) را تصديق مى کند و آقا و پارسا و پيامبرى از صالحان است. (39) قَالَ رَبِّ أَنَّىٰ يَكُونُ لِي غُلَامٌ وَقَدْ بَلَغَنِيَ الْكِبَرُ وَامْرَأَتِي عَاقِرٌ ۖ قَالَ كَذَٰلِكَ اللَّهُ يَفْعَلُ مَا يَشَاءُ (40) گفت: پروردگارا! چگونه براى من پسرى خواهد بود در حالى که بزرگسال شده ام و زن من نازا است؟ گفت: اينگونه خدا هر چه بخواهد انجام مى دهد. (40) قَالَ رَبِّ اجْعَلْ لِي آيَةً ۖ قَالَ آيَتُكَ أَلَّا تُكَلِّمَ النَّاسَ ثَلَاثَةَ أَيَّامٍ إِلَّا رَمْزًا ۗ وَاذْكُرْ رَبَّكَ كَثِيرًا وَسَبِّحْ بِالْعَشِيِّ وَالْإِبْكَارِ (41) گفت: پروردگارا! براى من نشانه اى قرار ده. گفت: نشانه تو اين است که سه روز با مردم جز به اشاره نمى توان سخن گفت و پروردگارت را بسيار ياد کن و در شامگاه و بامداد [او را ]تنزيه نماى. (41) وَإِذْ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ يَا مَرْيَمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاكِ وَطَهَّرَكِ وَاصْطَفَاكِ عَلَىٰ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ (42) و [ياد کن ]وقتى را که فرشتگان [به مريم ]گفتند: اى مريم! همانا خدا تو را برگزيده و پاکيزه ساخته و بر زنان جهانيان برترى داده است. (42) يَا مَرْيَمُ اقْنُتِي لِرَبِّكِ وَاسْجُدِي وَارْكَعِي مَعَ الرَّاكِعِينَ (43) اى مريم! پروردگارت را خاضعانه فرمانبردار باش و سجده کن و با رکوع کنندگان رکوع بگزار. (43) ذَٰلِكَ مِنْ أَنْبَاءِ الْغَيْبِ نُوحِيهِ إِلَيْكَ ۚ وَمَا كُنْتَ لَدَيْهِمْ إِذْ يُلْقُونَ أَقْلَامَهُمْ أَيُّهُمْ يَكْفُلُ مَرْيَمَ وَمَا كُنْتَ لَدَيْهِمْ إِذْ يَخْتَصِمُونَ (44) اينها از خبرهاى غيب است که آن را به تو وحى مى کنيم. و تو آن گاه که آنان قلم هايشان را به [به قرعه ]مى انداختند تا [بدانند ]کدامشان مريم را کفالت کند نزدشان نبودى. و آنگاه که آنان [در اين باره ]بحث و جدال مى کردند [نيز ]نزدشان نبودى. (44) إِذْ قَالَتِ الْمَلَائِكَةُ يَا مَرْيَمُ إِنَّ اللَّهَ يُبَشِّرُكِ بِكَلِمَةٍ مِنْهُ اسْمُهُ الْمَسِيحُ عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ وَجِيهًا فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ وَمِنَ الْمُقَرَّبِينَ (45) آن گاه که فرشتگان گفتند: اى مريم! همانا خدا تو را به کلمه اى از جانب خود بشارت مى دهد که نامش مسيح، عيسى بن مريم است و در دنيا و آخرت آبرومند و از مقربّان است. (45) .
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۵🌺  بانوی برگزيده: «حضرت مريم(س)» يكی از بهترين بانوان جهان و در ‏ميان مسيحيان و مسلمانان دارای احترام ويژه­ ای است. البته ما مسلمانان به پيروی از قرآن، او و فرزند گرا‏می اش عيسی(ع) را دو بنده پاك خدا ‏می دانيم و معتقدیم که حضرت عیسی(ع)، پیامبر و برگزیده از سوی خدا بود و به خرافات مسيحيان در مورد پدر و پسر اعتقادی نداريم. پدر حضرت مريم، «عمران» نام داشته و برخی معتقدند كه او از پيامبران خدا بوده است. گفته­ اند كه خدا به عمران وحی فرستاد كه به زودی پسری به او ‏می دهد كه بيماران غيرقابل علاج را شفا ‏می دهد و به خواست خدا مردگان را زنده ‏می كند. اين مطلب را با همسرش در ‏ميان گذاشت و پس از مدتی از دنيا رفت. همسر او که باردار بود و گمان ‏می كرد مادر آن پسر موعود است، نذر كرد كه فرزندش را وقف خدمتگزاری و عبادت در بيت المقدّس كند؛ ولی پس از وضع حمل متوجه شد كه فرزندش دختر است و بعدها معلوم شد كه فرزندی كه انتظارش را ‏می كشيد، پسر همين دختر پاك ‏می باشد. او دخترش را «مريم» به معنای «زن عبادتكار» نامگذاری كرد و برخلاف رسم آن روزگار كه هيچ دختری به خدمتكاری معبد در نمی‌آمد، مريم را برای خدمت و عبادت در معبد، به بزرگان آن سپرد تا به نذری كه با خدا كرده بود، وفا كرده باشد. از آنجا كه مريم از خاندان سرشناس و پرآوازه­ ای بود، بزرگان معبد او را پذيرفتند و حتی بر سر سرپرستی او، به كشمكش و بگومگو پرداختند. تا آنجا كه بين خود قرعه­ كشی كردند و به لطف خدا، قرعه به نام پيامبر گرا‏می خدا حضرت زكريا (ع) افتاد و او سرپرستی مريم را به عهده گرفت. مريم(س) بزرگ­تر ‏می شد و آثار شكوه و عظمت در وجودش نمايان­ تر می گشت. زكريا كه فرزندی نداشت، هم­چون پاره‌ی تن خود از مريم نگهداری ‏می كرد. همه‌ی نشانه­‌ها، حكايتگر اين بود كه مريم انسانی فوق­ العاده است. كار به جايی رسيد كه هرگاه زکریا به عبادتگاه مریم وارد می­ شد، میوه­ های نو و تازه می­ دید که به طور معمول در آن فصل نمی روييد. يكبار زكريا از مريم(س) پرسيد: اين ‏ميوه­ ها از كجا برايت آمده است؟ مريم پاسخ داد: اين ‏ميوه­ ها بهشتي است و از سوی خدا ‏می باشد. مريم بانوی برگزيده‌ی خدا بود. جسم و جانش از ناپاكی‌ها به دور بود و يكی از بهترين زنان جهان محسوب ‏مي­شود. اگر­چه او در روزگار خود بهترين بانو بود، ولی سال­ها پس از او، بانويی بسيار والا مقام­ تر پا به عرصه‌ی وجود گذاشت كه مريم در سايه­ سار درخت كمالاتش، منزل گزيده است. او كسی نيست به جز دختر گرا‏می پيامبر اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام­ الله عليها. او مانند مريم مقدس سخن فرشتگان را ‏می‌شنيد و از جانب خدا روزی های بهشتی دريافت ‏ميكرد و علاوه بر ويژگی های مريم، صفات و برتری های فراوانی داشت كه به مريم مقدّس هم داده نشده بود. [1] امام صادق(ع) در اين باره فرموده است: «مريم سرور زنان دوران خودش بوده است و فاطمه سرور زنان عالم از ابتداي آفرينش تا پايان آن ‏میباشد» [2]. [1] براي اطلاع بيشتر ر.ك. به: بحارالانوار، ج42، ص19(باب 3- مناقبها و فضائل ها و بعض احوال ها و معجزات ها صلوات الله عليها) [2] البرهان في تفسير القرآن، ج1، ص618 .