🔰 یک پیام و دو خطبه
🔻 پیام امام خمینی رحمةاللهعلیه در ۲۹ تیرماه ۱۳۶۷ را میتوان در کنار وصیتنامه سیاسی و الهی ایشان یکی از راهنماهای اصلی جهتگیریهای انقلاب اسلامی دانست. جهتگیریهایی که برخاسته از نفس پاک و قدسی خمینی عظیم است.
🔹️ بخشی از این پیام ۹۴۵۰ کلمهای مربوط به تحلیل ایشان از واقعه کشتار حجاج ایرانی در حرم ابراهیمی در اولین سالگرد آن واقعه اختصاص دارد. واقعهای که در موسم حج سال ۱۳۶۶ و توسط عمال آمریکایی و صهیونیستی دستگاه سعودی رقمخورد و در آن جمعی از حاجیان ایرانی به شهادت رسیدند. بخش دیگری از پیام هم مربوط به اعلام پذیرش رسمی قطعنامه ۵۹۸ و تبیین چرایی این تصمیم است.
🔹️ نکته جالب توجه آن است که امام رحمةاللهعلیه اگرچه این پیام را حدود ۱۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار حکومت جمهوری اسلامی نگاشته، نه تنها از اصول و آرمانهای خود در انقلاب بهمن ۵۷ عقبنشینی نکرده و محافظهکارتر نشدهاند بلکه با روحیهای انقلابیتر و با زبانی صریح، وقایع را برای مردم تحلیل و آنها را دعوت به ادامه مبارزه با کفر و شرک میکنند.
🔹️ دو روز بعد از این پیام تاریخی، آیتالله خامنهای امام جمعه تهران، در خطبههای نماز جمعه تهران به تشریح و تحلیل این پیام مهم میپردازد. نکته مهم در این دو موضوع آنکه هم امام خمینی رحمةاللهعلیه و هم آیتالله خامنهای، مردم را مخاطب اصلی خود قرار داده و بهطور مستقیم و به دور از هر واسطه و فاصلهای اقدام به تبیین وقایع برای ایشان کردهاند و مسائل را با آنها در میان میگذارند. اکنون و در سیوچهارمین سالگرد این پیام و آن خطبهها، رسانه KHAMENEI.IR متن بیانات آیتالله خامنهای را منتشر میکند.
🔍 متن کامل بیانات را بخوانید👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=50664
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #روایت_دیدار | روایتی از دیدار اخیر رئیس جمهور #روسیه با رهبر انقلاب اسلامی
👈 بیاعتمادی به آمریکا و غرب و تاکید بر افزایش همکاریهای متقابل دو محور مهم دیدارهای گذشته پوتین با رهبر انقلاب بوده است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #روایت_دیدار | روایتی از دیدار اخیر رئیس جمهور ترکیه با رهبر انقلاب اسلامی
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 خط حزبالله ۳۵۰ | سرود امید
🔻 شمارهی سیصد و پنجاهم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «سرود امید» منتشر شد.
🔹️ خط حزبالله در گزارش این هفته خود، به بهانه پیام اخیر رهبر انقلاب به جشنواره ملی و بینالمللی سرود فجر، نقش و جایگاه سرود در تبیین آرمانها و حضور انقلابی مردم را مرور کرده است.
👈 سخن هفته این شماره خط حزبالله، براساس شعار سال ۱۴۰۱؛ «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین»، نگاهی به ثمرات علمی شدن اقتصاددانشپایه برای مردم و کشور داشته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله در آستانه ۵مردادماه، سالروز عملیات افتخار آفرین مرصاد به روح مطهر شهید احمد آقابیگی از شهدای این عملیات تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
#دعای_عهد
♻️ روحیه ارتباط با حضرت ولی عصر، از بزرگترین دریچههاى فرج براى جامعه اسلامى است.
🔻 رهبر انقلاب: حقیقتاً روحیّهى انتظار و روحیّهى ارتباط با ولىّعصر (ارواحنا فداه) و منتظر ظهور بودن و منتظر آن روز بودن، یکى از بزرگترین دریچههاى فرج براى جامعهى اسلامى است.
🔹️ منتظر فرج هستیم؛ خود این انتظار، فرج است؛ خود این انتظار، دریچهى فرج است، امیدبخش است، نیروبخش است؛ از احساس بیهودگى، از احساس ضایع شدن، از نومیدى، از گیج و گمى نسبت به آینده جلوگیرى میکند؛ امید میدهد، خط میدهد.
🔺️ مسئلهى #امام_زمان (سلاماللهعلیه) این است و امیدواریم که خداى متعال ما را به معناى واقعى کلمه از منتظران قرار بدهد و چشم ما را به تحقّق این وعدهى الهى روشن کند.
🗓️ ۱۳۹۳/۰۳/۲۱
🌷 بازخوانی روزانهی توصیهها و تدابیر رهبر انقلاب در موضوعات مختلف | #مهدویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
#نفس #شیطان
🔻 نفس مجرد میتواند عوالم شیاطین را درک بکند منتها فعلا به ظلمات و تعلّقات بدنی گرفتار است؛ یعنی زندگی من گاهی آنقدر یک زندگی عادّی و مادّی میشود که چشم من فقط میخواهد مادّیات را درک بکند و قوّت در #بصیرت ندارم؛ با این حال انتظار درک قضایای دیگر را نباید داشته باشم.
🔸 لذا قضایائی از انبیا در مورد دیدن شیطان نقل شده است؛ از #حضرت_عیسی علیهالسلام، از #حضرت_ابراهیم علیهالسلام، از #حضرت_موسی علیهالسلام و از حضرت آدم علیهالسلام بسیار نقل شده است که شیطان میآمد و او را میدیدند؛ اما نه اینکه فکر کنید ابلیس، جسم میشد_ البته شاید هم در بعضی موارد بود که احیاناً جسم شده باشد_ بلکه شیطان غالبا دارد زندگی خود را میکند و زیرمجموعهاش هم همینجور است.
🔹 اگر انبیاء شیطان را میدیدند لطیف بودند که میدیدند؛ اما نه فقط با چشم مادّی، بلکه با قدرت بصیرتی. البته «مِنْ حَيْثُ لَا تَرَوْنَهُمْ» سر جای خودش هست؛ اما در انبیاء یک حیث دیگری احیا بود.
🔸 یک وقتی حضرت موسی عصا را به شیطان زدند. او گفت: «یا موسی انّی لا اخشی العصاء انّی اخشی قلباً فیه الصفا» (یعنی موسی من از عصا نمی ترسم من از قلبی که در آن صفا باشد می ترسم.) شیطان از عصا نمیترسد چون که جسمش طوری است که عصا را به او بزنی، رد میشود؛ اما قلب باصفا برای او بد و مهلک است.
🔻 قرآن در مورد شیطان میفرماید: «هُوَ وَ قَبِيلُهُ»؛(اعراف:۲۷) (شیطان و قبیله او) زیرمجموعههای شیطان زیاد هستند. گاهی بزرگتر از عالَم إنس است.
🔸 گاهی علت تقدّم جن بر انس در تعابیر قرآن به خاطر اشاره به وسعت وجودی اینهاست.[ یعنی چون تعدادشان خیلی بیشتر از انسانها هستند مقدم شدهاند.] و خیلی در صدد اغوای انسان هستند.
🔹 اگر خداوند به کسی کانال دید بصیرت را نصیبش کند که بتواند ببیند، به عنوان مثال وقتی بر یک نفر قوای شَهَوی مسلّط است؛ می بیند یک شیطان لخت و عریان همیشه همراه او است.
🔸 اگر این بخش با این نگاه و این سیر که شیاطین همراه هستند در روایات مورد توجه قرار بگیرد، انسان می بیند چقدر دقایق و لطائف در آن است!
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
@nasery_ir
#نهج_البلاغه | #حکمت ۱۲۵
🏷️ شناخت اسلام
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام لَأَنْسُبَنَّ اَلْإِسْلاَمَ نِسْبَةً لَمْ يَنْسُبْهَا أَحَدٌ قَبْلِي اَلْإِسْلاَمُ هُوَ اَلتَّسْلِيمُ وَ اَلتَّسْلِيمُ هُوَ اَلْيَقِينُ وَ اَلْيَقِينُ هُوَ اَلتَّصْدِيقُ وَ اَلتَّصْدِيقُ هُوَ اَلْإِقْرَارُ وَ اَلْإِقْرَارُ هُوَ اَلْأَدَاءُ وَ اَلْأَدَاءُ هُوَ اَلْعَمَلُ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: اسلام را چنان مىشناسانم كه پيش از من كسى آنگونه معرّفى نكرده باشد. اسلام همان تسليم در برابر خدا و تسليم همان يقين داشتن، و يقين اعتقاد راستين، و باور راستين همان اقرار درست، و اقرار درست انجام مسئوليّتها، و انجام مسئوليّتها همان عمل كردن به #احكام دين است.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (دربارۀ اسلام حقيقى) فرموده است: اسلام را چنان وصف نمايم كه كسى پيش از من وصف ننموده باشد: اسلام زير بار رفتن (احكام خدا و رسول) است، و زير بار رفتن باور نمودن (آنها) است، و باور نمودن قبول كردن (آنها) است، و قبول كردن اعتراف (بآنها) است، و اعتراف نمودن آماده شدن براى بجا آوردن (آنها) است و بجا آوردن، عمل (بآنها) است (پس در حقيقت اسلام همان عمل بدستور خدا و رسول است).
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در اين كلام پربار و حكيمانهاش، حقيقت اسلام را به گونهاى كه پيش از او هيچ كَس تفسير نكرده، تفسير مىكند و مىفرمايد: «اسلام را چنان تفسير مىكنم كه هيچ كَس پيش از من آن را چنين تفسير نكرده باشد»؛ (لَأَنْسُبَنَّ الْإِسْلَامَ نِسْبَةً لَمْ يَنْسُبْهَا أَحَدٌ قَبْلِي) سپس در ادامۀ سخن ضمن شش جملۀ پى در پى كه هر كدام با جملۀ قبل به صورت زيبايى گره خورده روح اسلام را با اين شش جمله مىشكافد و حقيقت آن را هويدا مىكند. نخست مىفرمايد: «اسلام همان تسليم است»؛ (الْإِسْلَامُ هُوَ التَّسْلِيمُ) . تسليم در برابر فرمان خدا و دستورات پيغمبر اكرم و امامان معصوم عليهم السلام و تسليم در برابر فرمان عقل و فطرت.
قرآن مجيد در آيۀ 83 سورۀ آل عمران مىفرمايد: «وَ لَهُ أَسْلَمَ مَنْ فِي اَلسَّمٰاوٰاتِ وَ اَلْأَرْضِ طَوْعاً وَ كَرْهاً وَ إِلَيْهِ يُرْجَعُونَ» ؛ و تمام كسانى كه در آسمانها و زمين هستند، از روى اختيار يا از روى اجبار، در برابرِ (فرمان) او تسليماند و به سوى او باز گردانده مىشوند».
در جملۀ دوم مىفرمايد: «تسليم همان يقين است»؛ (وَ التَّسْلِيمُ هُوَ الْيَقِينُ) . زيرا بدون #ايمان و #يقين، تسليم حاصل نمىشود و در واقع «تسليم» از لوازم «يقين» است كه امام عليه السلام در اينجا لازم و ملزوم را يكى شمرده و مىفرمايد: تسليم همان يقين است.
در جملۀ سوم مىفرمايد: «يقين همان تصديق است»؛ (وَ الْيَقِينُ هُوَ التَّصْدِيقُ) . منظور از «تصديق» در اينجا علمى است كه از مقدمات يقينى حاصل مىشود و تا اين علم حاصل نگردد «يقين» پيدا نمىشود و تا يقين حاصل نگردد، تسليم كه روح اسلام است نيز حاصل نخواهد شد و در واقع اعتقادى كه نام يقين بر آن گذاردهايم نتيجۀ علمى است كه به صورت تصديق در مىآيد و در واقع تصديق و يقين نيز لازم و ملزوم يكديگرند كه امام عليه السلام به واسطۀ شدت ارتباط اين دو با يكديگر آنها را يكى شمرده و فرموده: يقين همان تصديق است.