20.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در مراسم عزاداری اربعین حسینی با حضور هیئتهای دانشجویی دانشگاههای سراسر کشور. ۱۴۰۲/۰۶/۱۵
🖼 #از_تبیین_تا_قیام | #اربعین۱۴۴۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
18.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #گزارش_خبری | حکایت دلدادگی
👆 #روایت_یک_خبرنگار از مراسم عزاداری #اربعین_حسینی در حضور رهبر انقلاب.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #نماهنگ | مستحکم و جوانانه؛ به پیش...
✏️ #بیانات صبح امروز رهبر انقلاب درباره #راهپیمایی_اربعین امسال در عراق و ایران
Farsi.Khamenei.ir
╭──────๛- - - - - ┅╮
│🏴 @Mabaheeth 🥀
╰─────────────
#امیرالمؤمنین علیه السلام
#امام_زمان علیه السلام
#توسل
🔻 دو نفر هستند که توجه به آنها به این سبکِ [روزانه]، سفارش شده است: یکی تجدید عهد روزانه با آقا امیرالمؤمنین علیه السلام است برای ارتباط بیشتر، و یکی آقا بقیة الله روحی له الفداء است که [در دعای بعد از نماز] میفرماید: «اللهم انی اجدّد له فی هذا الیوم و فی کل یوم عهدا و عقدا و بیعة له فی رقبتی» (خداوندا! تجدید میکنم در این روز و در هر روز، عهد و قرار و بیعتی را که برای او بر گردن من است)؛
🔸 یعنی هر روز و هر ساعت و هر لحظه، جا دارد [که انسان، این عهد را تجدید نماید]. اگر بخواهی کالبدشکافی کنی، برخی میگویند که ما میخواهیم این کار را بکنیم؛ ولی غفلت میکنیم.
🔹 باید گفت که برخی افرادی که علاقه به رشتهای ورزشی دارند، خود را هلاک میکنند تا در آن رشته، سرآمد شوند. تازه این، یکی از هزاران رشتهی ورزشی است. چرا ما نباید برای این ثبات، تجدید عهد و بیعت تمرین کنیم؟
🔸 اصلاً معنای ذکر همین است که انسان را بر سرِ مدارِ آن توجّه و چرخشی که باید باشد، میآورد.
نادِ علیاً مظهر العجائب
تجده عوناً لک فی النوائب
کل هَمّ و غمّ سینجلی
بولایتک یا علی یا علی یا علی
توجه به امیرالمؤمنین علیه السلام، عین ذکر است.
حاج شیخ جعفر ناصری @nasery_ir
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
🔻 وقتی از حرم #امیرالمؤمنین علیهالسلام بیرون میآمدیم یا میخواستیم به حرم برویم، احیاناً برخی میآمدند و میگفتند که یک جمله [نصیحت به ما] بگو.
🔸 گاهی شانههای اینها را میگرفتم و رو به گنبد امیرالمؤمنین علیهالسلام میکردم و میگفتم این قبله! ولی این را نگهدار.
برای الآن و فقط از جهت فیزیکی نمیگویم؛ بلکه این توجه و ارتباط را برای دنیا، برزخ و آخرت نگه دار و به همین شکل، روبرو باش؛
🔹 یعنی در راستای «وجّهتُ وجهی للّذی فطر السماوات و الارض حنیفا مسلما و ما أنا من المشرکین» (من از روى اخلاص، پاكدلانه و فرمانبدارانه روى خود را به سوى كسى گردانيدم كه آسمانها و زمين را پديد آورده است؛ و من از مشركان نيستم.)،
🔸 واسطهی این وجهه و توجه را امیرالمؤمنین علیهالسلام قرار بده و به این سبک و توجه، باقی بمان؛ چه اینکه هر روز تجدید عهد کنی، چه اینکه هر ساعت تجدید بیعت کنی و چه اینکه #توسل پیدا کنی.
حاج شیخ جعفر #ناصری دام عزّه @nasery_ir
╭──────๛- - - - - ┅╮
│🏴 @Mabaheeth 🥀
╰─────────────
#نهج_البلاغه | #حکمت ۴۷۴
🏷️ ارزش عفّت و پاكدامنى
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
❁• وَ قَالَ عليهالسلام مَا اَلْمُجَاهِدُ اَلشَّهِيدُ فِي سَبِيلِ اَللَّهِ بِأَعْظَمَ أَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ
لَكَادَ اَلْعَفِيفُ أَنْ يَكُونَ مَلَكاً مِنَ اَلْمَلاَئِكَةِ
┅───────────────┅
☜ و درود خدا بر او، فرمود: پاداش مجاهد شهيد در راه خدا، بزرگتر از پاداش عفيف پاكدامنى نيست كه قدرت بر گناه دارد و آلوده نمىگردد
همانا عفيف پاكدامن، فرشتهاى از فرشتههاست.
─┅•═༅𖣔✾✾𖣔༅═•┅─
♻️ ترجمه فیضالاسلام: امام عليه السّلام (در ستايش پاكدامنى) فرموده است: اجر و پاداش جهاد كنندهاى كه در راه خدا كشته شود بيشتر نيست از كسيكه (بر حرام و ناشايسته) توانائى داشته باشد و عفّت و پاكدامنى بكار برد، نزديك است شخص پاكدامن (كه از حرام و ناشايسته خود را نگاه مىدارد) فرشتهاى از فرشتگان بشود (اين فرمايش در بيشتر از نسخ نهج البلاغه نيست ما آنرا از نسخۀ ابن ابى الحديد نقل نموديم).
🇯 🇴 🇮 🇳
📖 امام عليه السلام در كلام كوتاهى مقايسهاى ميان مجاهد شهيد و فرد عفيف و پاكدامن كرده و عفيف را كمتر از مجاهد شهيد نمىشمرد، مىفرمايد: «مجاهدِ شهيدِ راه خدا اجر و پاداشش بيشتر از كسى نيست كه قدرت بر گناه دارد، اما خويشتندارى مىكند. اين فرد عفيف و خويشتندار نزديك است كه فرشتهاى از فرشتگان خدا شود»؛ (مَا الُْمجَاهِدُ الشَّهِيدُ فِي سَبِيلِ اللّٰهِ بِأَعْظَمَ أَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ: لَكَادَ الْعَفِيفُ أَنْ يَكُونَ مَلَكاً مِنَ الْمَلاَئِكَةِ).
مىدانيم كه مقام شهيدان در اسلام بسيار والاست و مطابق حديث معروف نبوى كه در كتاب شريف كافى آمده است: «فَوْقَ كُلِّ ذِى بِرٍّ بِرٌّ حَتَّى يُقْتَلَ الرَّجُلُ فِى سَبِيلِ اللَّهِ فَإِذَا قُتِلَ فِى سَبِيلِ اللَّهِ فَلَيْسَ فَوْقَهُ بِرّ؛ والاتر از هر كار نيكى كار نيك ديگرى وجود دارد تا به شهادت در راه خدا مىرسد كه بالاتر از آن، نيكى ديگرى نيست». قرآن مجيد و روايات، دربارۀ شهيدان راه خدا و مقام والاى آنها سخن بسيار گفتهاند.
با اين حال، امام عليه السلام مسألۀ عفت و پاكدامنى و چشمپوشى از گناه را به هنگامى كه انگيزههاى شديد آن در وجود انسان زنده مىشود كمتر از شهادت در راه خدا ندانسته است و اين نشان مىدهد كه اسلام براى مسائل اخلاقى مخصوصاً عفت نفس به ويژه در مقابل انگيزههاى شديد جنسى چه اندازه اهميت قائل است.
امام عليه السلام در تأييد اين مطلب و تأكيد بر آن، در پايان اين سخن، عفيف و پاكدامن را همچون فرشتهاى از فرشتگان خدا مىشمرد و مىفرمايد: چنين كسى نزديك است به مقام فرشتگان مقرب الهى برسد.
بخشى از مقاماتى كه بسيارى از اوليا و انبيا پيدا كردهاند مرهون عفت نفس آنها بوده است.
← حضرت يوسف عليه السلام گرچه بهدليل عفت و پاكدامنى سالها در زندان به سر برد و رنجهاى فراوانى تحمل كرد؛ اما علاوه بر مقامات معنوى و اخروى، در دنيا سربلند و سرافراز شد و عزيز مصر، آن كشور پهناور و بزرگ گشت.
#نهج_البلاغه_بخوانیم
#حجاب | #عفاف
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────