#مطالعه
#داستانهای_شگفت
#شهید_دستغیب
91 - شیردادن گوسفند به بچه انسان
در چند سال قبل که بنده چند روزی فیروز آباد بودم در منزل مرحوم حاج خلیل و حاج عبدالجلیل (رحمة الله علیهما) که هر دو از اخیار بودند نقل کردند که در این اوقات در فیروز آباد چوپان فقیریست به نام فلان، زوجه اش وضع حمل نمود و از دنیا رفت. چوپان بیچاره که نمیتوانست صحرا نرود و گوسفند چرانی نکند چون راه اعاشه ئی جز آن نداشت و نمیتوانست دایه ئی برای نوزاد خود تدارک کند به ناچار بچه را در پارچه ای پیچید و همراه خود به صحرا برد. بچه را زیر درختی گذارد و به دنبال گوسفندان به کوه رفت؛ پس به یاد بچه افتاد که شاید از گرسنگی و ناله مرده است. به سرعت مراجعت کرد چون نزدیک شد دید بزی از گله اش برگشته و آمده نزد بچه به اختیارش پستان را رها کرد و پس از آن هر وقت بچه صدا میداد فوراً آن بز از چرا دست بر میداشت و خود را به آن بچه رسانده و به همان ترتیب او را سیر میکرد و بر میگشت برای چرا و این کار عادت همه روزه آن حیوان شد.
آری آفریدگار جهان آفریده خود را که بقائش را فرموده است باید #رزق آن یعنی آنچه وسیله بقاء او است فراهم آورد و چون معده نوزاد جز شیر غذای دیگر را نتواند هضم نمود شیر را در پستان مادر درست کرده و مادر را مسخّر فرموده که پستان را در دهان بچه بگذارد چنانچه بچه را تکویناً مُلهَم ساخته که پستان را بمکد و شیر را به معده رساند.
خلاصه همان خدائیکه مادر را مسخر میکند و رزق بچه را بوسیله او میرساند همان پروردگار است که حیوانی را مسخر می فرماید که بوسیله او رزق آن بچه به او برسد و هیچ جای شگفتی نیست؛ زیرا هر دو در دستگاه آفرینش و قدرت یکنواخت است.
در آخر کتاب دار السلام عراقی داستانی عجیبتر نقل نموده و برای مزید #بصیرت در اینجا نقل میشود:
شخصی از سادات محترمِ مجاور کربلا نقل کرد که من در وقتیکه با عیال خود بقصد #زیارت #کربلا از وطن بیرون شدم تا رسیدیم بخانقین. گماشتگان رومی ما را به جهت بروز مرض وبا در بعض بلاد ایران قرنطینه گذاشتند. اتفاقاً زوجه ام حامله بود و در همانجا وضع حمل نمود و بعد از چند روز وفات کرد. طفل بی شیر او بماند؛ پس از فراغت از دفن او از برای بچه در طلب دایه شدم کسی را نیافتم چون در کاروانسرا بُردیم و اهل آنجا غالباً سُنّی متعصّب و دشمن شیعه بودند اقدام نمینمودند بعلاوه گماشتگان رومی هم مانع بودند از خروج و دخول کاروانسرا. طفل هم بجز پستان به چیز دیگری آرامش نداشت؛ بیچاره شدم برای ساکت کردنش، پستان خودم را در دهن او گذارده پس آرام شد و مشغول مکیدن آن گردید! چون ملاحظه کردم دیدم از حلقوم او چیزی پائین میرود تعجّب کردم! پستانم را از دهانش خارج نمودم پس قطره شیری سر پستان خود دیدم چون نیک تأمل کردم از قدرت کامله خداوندِ رزّاق و برکات #حضرت_سیدالشهداء علیه السلام پستان خود را مانند زنان پر از شیر دیدم؛ پس بچه را شیر کامل داده خوابانیدم و از غصه راحت شدم و به همین منوال تا وارد #کاظمین علیهما السلام و #سامراء و بعد وارد #کربلا شدم و چون پس از ورود به کربلا پستانم را در دهان بچه گذاردم آرام نگرفت و چون در پستان خود تأمل کردم اثری از شیر در آن ندیدم و مانند سابق خشک بود و رطوبتی اصلاً نداشت. دانستم که تا پیش از ورود به کربلا چون مضطر بودم و هیچ چارهای نبود چنین فرجی شد و الحال در کربلا که مرکز شیعه و محل اقامت من است تحصیل مُرضعه ممکن است؛ پس تفحّص کردم و مرضعه عفیفه دست آورده و او را هم برای خود عقد نمودم و شکر خدا را به جا آوردم.
مباحث
🔴 دسیسه یهود برای کاهش جمعیت جهان و بصیرت مقام معظم رهبری که با ورود این واکسن آمریکایی و ساخت یهود
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشک های بانوی کم #حجاب در موکب های حجاب دختران انقلاب
چــادرم سوخته ...
اما به سـرم هـست هنوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😔 پشیمانی دیرهنگام برخی #سلبریتی ها در زمینه ترک #ازدواج و #فرزندآوری
هانیه توسلی: اگر به گذشته برگردم، و در سن بیست سالگی باشم، سریع ازدواج میکنم و تا الان، چهار تا بچه می آورم.
مرجانه گلچین: که با نقشهایش همه را شاد می کند، خودش در ۵۳ سالگی غم بزرگی دارد: خیلی ناراحتم. فرزند ندارم. تازه میفهمم چه اشتباه بزرگی کردم
لیلا فروهر: به خودم ظلم کردم بچهدار نشدم
مادری و فرزندآوری، نیاز طبیعی هر زنی است. مخالفت با این نیاز، پشیمانی می آورد در زمانی که امکان جبران نیست.
🔰 خواهی نشوی رسوا / هم رنگ حقیقت شو
💠 ممکن است در جمع یک هزار نفری در یک کشتی، تنها یک نفر شنا بلد باشد؛ پس باید تلاش کند خود را نجات دهد. بنابراین این سخن اشتباه است که: (خواهی نشوی رسوا / هم رنگ جماعت شو)، بلکه صحیحش این است که: (خواهی نشوی رسوا / هم رنگ حقیقت شو)! بنابراین در جایی که همه در حال غرق شدن هستند، نباید هم رنگ جماعت شویم.
📋 آیتالله جوادی آملی، دیدار با وزیر آموزش و پرورش
📆 دماوند ؛ ۱۴۰۰/۰۴/۳۱
🏴 چهلروز تاریخی
این چهل روزی که از عاشورا تا اربعین اتّفاق افتاده، یکی از مقاطع بسیار مهمّ تاریخ اسلام است ... این چهل روز، اوج مجاهدت همراه با تبیین، همراه با افشاگری، همراه با توضیح [است] ... این صبر فوقالعاده خاندان پیغمبر به پیشوایی زینب کبریٰ(سلاماللهعلیها) و امام سجّاد(علیهالسّلام) بود که توانست حادثه کربلا را ماندگار کند و بهمعنای واقعی کلمه این تبیین مکمّل آن فداکاری بود.
۱۴۰۰/۰۷/۰۵
#محرم
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسجد پایگاه انواع واقسام فعّالیّتهاى اجتماعى
🔺 گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار ائمه جماعات مساجد استان تهران
۱۳۹۵/۰۵/۳۱
#امام_خامنهای
#روز_جهانی_مسجد