eitaa logo
« مهارت افزایی طلاب ناب»
1.7هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
9.8هزار ویدیو
1.8هزار فایل
کانال پشتیبان گروه نخبگان (طلاب ناب)استان اصفهان 📪ارتباط با خادم کانال 👈👈 📩 📨 @Shahideh_kanize_Hazrate_Yas —------------------------------------ کانال معنویت افزایی طلاب ناب👇👇 https://eitaa.com/TollabeNabe_EmameZaman
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مهدوی ارفع
🌹 مژده مژده 🌹 در شب میلاد با سعادت امیرالمومنین علیه السلام، چاپ جدید کتاب شریف نهج البلاغه با ویرایش و اصلاحات جدید توسط نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی منتشر شد. با توجه به اینکه نهضت از ابتدا بنا را بر ارایه کتاب به قیمت ارزان به مصرف کننده واقعی گذاشته است : اولا فقط عزیزانی که نهج البلاغه را میخوانند و یا مستقیم و بدون هیچ سودی به دست دوستان نهضت می رسانند حق دارند این کتاب را تهیه کنند. شرعا و قانونا فروش این کتاب جایز نیست و قیمت آن بدون احتساب هزینه ارسال ( با پست یا باربری) که بر عهده خود مشتری است ، ۶۵۰۰۰ تومان است. ثانیا رابطان استانی نهضت، از طریق ارتباط با خانم بقایی با آی دی @Plak_313 سفارش بدهند. ان شاءالله بزودی دور جدید کتاب چاپ خواهد شد. 🆔@mahdavi_arfae
هدایت شده از کیمیای سعادت
🔴خلقی که در انتظار ظهور به سر می برد، باید خود باشد. و آیا اقتدای به مهدی، جز داشتن صلاح و عمل صالح است؟ و آیا خلقی که اقتدای به مهدی کند ، جز تواند بود؟ پس خلقی که در انتظار ظهور «مصلح » به سر می برد، باید خود صالح باشد. 📚 خورشید مغرب ، ، ص ۳۳۲ 🔷وَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ و ما اراده کردیم که بر مستضعفان زمین منّت بگذاریم و آنها را پیشوایان و وارثان قرار دهیم. (سورة القصص، آیه ۵) https://www.instagram.com/p/CbNdQBYrPvY/?utm_medium=share_sheet https://eitaa.com/thuluth2016 https://eitaa.com/KimiyayeSaadat
__ولادت.mp3
991.6K
این ولادت بزرگ و این حقیقت عظیم، متعلّق به یک ملت و یک زمان خاص نیست؛ بلکه متعلق به بشرّیت است. این «میثاق الله الّذی أخذه و وکَّده»، میثاق خدا با انسان است. بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم ۱۳۷۴/۱۰/۱۷ ‌••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※•• @khamenei_voice @t_manzome_f_r
__مهدی.mp3
1.71M
یکی از برجسته‌ترین خصوصیّات ماه شعبان مسئله‌ی ولادت باسعادت قطب عالم امکان، حضرت بقیّةالله (ارواحنا فداه) است. البتّه شب نیمه‌ی شعبان شب مبارکی است، شب دعا است، شب مناجات است. بیانات در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (علیه‌السلام) ۱۳۹۶/۰۲/۲۰
هدایت شده از پژوهش یار
شماره 2⃣ نرم‌افزار اندروید مهارت روش نقد دریافت از این‌جا 🔶پوستر نیز ملاحظه شود ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
شماره 3⃣ نرم‌افزار اندروید آشنایی با مفاهیم پژوهشی دریافت از این‌جا 🔶پوستر نیز ملاحظه شود ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
چطور به‌سادگی حرف بزنیم، روی کاغذ بیاوریم و با دیگران شریک شویم؟🤔 ساده‌نوشتن به چه معناست؟ مرز ساده‌نوشتن و زردنوشتن کجاست؟ آیا ساده‌نوشتن همان عامیانه‌نوشتن است؟🤔 هر نوشتهٔ ساده‌ای الزاماً پرمغز و گیرا نیست؛ ولی هر موضوع پرمغز و عمیق و زیبایی را می‌توان ساده نوشت. ساده‌نوشتن به‌معنای همه‌فهم‌بودن است. ساده‌نوشتن به‌معنای ایجاد ارتباط با است. درست است که تعداد مخاطب بالا، معمولاً انگ زرد و سطحی‌بودن می‌گیرد؛ ولی هیج نویسنده‌ای نیست که بتواند ادعا کند دوست ندارد با تعداد مخاطبان بیشتری، خوانده شود. هر نوشتهٔ پرمخاطبی الزاماً نوشتهٔ خوبی از آب درنمی‌آید؛ ولی پرمخاطب‌بودن می‌تواند یکی از هر نویسنده‌ای باشد. پس ساده‌نوشتن در نویسندگی فهمیده‌شدن و ایجاد ارتباط با تعداد زیادی از آدم‌هاست با رده‌های سنی مختلف، با سطح تحصیلات گوناگون، با طرزفکرهای متنوع و با پیشینه و مکان‌های جغرافیایی ناهمگون. ساده‌نوشتن، ابزاری است قوی که می‌تواند ما را هرچه بیشتر، خواندنی کند. ــــــــــــــــــــ در ادامه و در اثنای مطالب بعدی إن‌شاءالله به روش‌های ساده‌نویسی خواهیم پرداخت. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
در ساده‌نوشتن قدم اول در ساده‌نوشتن، است،صداقت با خودمان. اما صداقت در یک نوشته به چه معناست🤔 نوشته‌ای که صداقت دارد، دقیقاً شبیه حرف‌هایی است که به یک دوست می‌زنیم: راحت و بی‌پرده، با کمترین میزان سانسور!‌ اگر می‌خواهیم راجع به روز خاصی بنویسیم که در آن‌ غمگین یا افسرده‌حال بوده‌ایم، آن را پنهان نکنیم؛ اگر عصبانی بوده‌ایم، انکارش نکنیم؛ اگر اتفاقی افتاده که به‌دلیلی از آن خجالت‌زده شده‌ایم، آن را به چشم یک نکتهٔ فکاهی یا طنز در نوشته‌مان به کار ببریم، نوشته را سانسور نکنیم!‌ حتی اگر کتاب‌خوان نباشد، آن‌قدر باهوش هست که نوشتهٔ صادقانه و سانسورشده را بفهمد. نوشته‌های سانسورشده، در پشت یک سری کلمات و پیرایه‌های ادبی گم می‌شوند. معمولاً در آن‌ها روشن نیست. از همان سطرهای اول نوشته معلوم است که نویسنده بیشتر قصد بازی با کلمات را دارد تا رساندن منظورش را. توی حرف‌هایش نصیحت است، نتیجه‌گیری است؛ اذعان به ضعف، تنهایی، غم، یا بیان آنچه دقیقاً دوست دارد شنیده شود، وجود ندارد؛ طوری که مخاطب مجبور می‌شود به‌زحمت کلمات و اصطلاحات را کنار بزند تا شاید مقصود کلام را دریابد. 📚منبع نوشتار ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
در ساده‌نوشتن قصه‌گویی دیگر نه وقت دارد و نه حوصله تا به حرف‌های کلیشه‌ای و درددل و نصیحت‌های نویسنده گوش کند. برای همین، قصه‌گفتن می‌تواند باشد. قصه‌گویی اغلب هر مخاطبی را سر ذوق می‌آورد. باعث می‌شود برای چند دقیقه هم که شده، خودش را دعوت کند به خواندن و گوش‌دادن به یک ماجرا، حادثه یا قصهٔ کوتاه.شاید علتش این است که قصه‌های شخصی، هیجان‌انگیزترند، یا شاید هم چون ما آدم‌ها ذاتاً کنجکاو و ماجواجوییم یا چون چنین قصه‌هایی، حسی از همدردی را در ما زنده می‌کنند. (البته منظور، تجسس نیست) قصه‌های شخصی جالب‌اند. آدم دوست دارد تا آخرشان را بخواند. ، کار را به قصه‌گویی خلاصه نمی‌کند؛ یعنی اجازه نمی‌دهد که نوشته‌اش تنها برای سرگرمی و تفریح خوانده شود. معنا چیزی است که نوشتهٔ عامیانه و پرمغز را از هم جدا می‌کند. همان طور که گفتم، نوشتهٔ ساده این توانایی را دارد که هم‌زمان سرگرم‌کننده و پرمغز باشد. و (non-fiction) از همین شیوه استفاده می‌کنند. آن‌ها معنا را در ظرف سادهٔ قصه‌گویی می‌ریزند. جستارهای خوب آن‌قدر زیرکانه و قوی پی‌ریزی می‌شوند که من و شمای مخاطب را بدون آنکه بدانیم و بفهمیم، به داخل می‌کشانند. باعث می‌شوند برویم توی داستان شخصی یک آدم و با او و شادی و غم و هیجانش همذات‌پنداری کنیم. پس تا این‌جای کار می‌توان گفت که صادقانه قصه‌گفتن از قدم‌های ابتدایی ساده‌نویسی است. بیایید «معنا» و این را که چطور مخاطب می‌تواند با نوشتهٔ ما ارتباط برقرار کند، بگذاریم برای بعد. برای ، بیایید ماجرایی را که توی همین هفتهٔ گذاشته، جایی توی مسیر خانه، کار، مهمانی، وقت ناهار یا در زمان آشپزی و رانندگی و… تحت‌تأثیر قرارمان داده، بازگو کنیم. ممکن است امانت‌داری یا کمک به نیازمندان یا مثلاً دورشدن مردم از هم و غرق‌شدن در تکنولوژی و این‌ها مدنظر شما باشد؛ اما فعلاً زمان قصه‌گویی است. در ادامه راجع به معنا بیشتر صحبت خواهم کرد. و دیگر اینکه نگران این نباشید که ممکن است قصه‌تان یک موضوع تکراری یا نخ‌نما باشد. همین که قصه‌ای می‌گویید مربوط به خودتان، آن را از دیگر قصه‌های مردم جهان متمایز می‌کند. یادمان باشد که به‌کاربردن اسامی اشخاص حتی اگر مستعار() باشد، یا نام‌های خیابان‌ها و غذاها و…، نوشته را شخصی‌تر و صمیمی‌تر و صادقانه‌تر می‌کند. 📚منبع‌ نوشتار (با کمی تصرف) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
در ساده‌نوشتن ✅معنا از دو قدم اول در ساده‌نویسی، حرف زدم: صداقت در نوشتار و قصه‌گویی. اما این‌ها کافی نیست. نوشته‌ای که بی‌مغز باشد، زود فراموش می‌شود. فقط و فقط جنبهٔ سرگرمی پیدا می‌کند و یک‌بارمصرف است. برای متعالی‌کردن نوشتارمان به چیز بیشتری احتیاج داریم، چیزی که عمیق‌تر است، اتفاقی که خواننده را درگیر کند یا باعث شود سؤالی در ذهنش ایجاد شود. این همان چیزی است که باعث ماندگاری نوشته می‌شود. هر نویسنده‌ای، خودش را می‌نویسد، همان چیزی را که درک و دریافت می‌کند. نوشته‌هایش حاصل نگاهی است که به زندگی دارد. پس اگر می‌خواهید نوشتهٔ عمیق‌تری داشته باشید، باید عمیق‌تر ببینید و این چیزی است که یک‌شبه به نوشته‌هاتان راه پیدا نمی‌کند. دانستن دغدغه‌های دنیا و مردمانش، چیزی است که می‌تواند به نگاه هر نویسنده‌ای عمق و عمر ببخشد. راهش برای بعضی‌ها سفرکردن است. برای بعضی‌ها با آدم‌ها دمخورشدن و برای بعضی دیگر، دقت در رفتارهای شخصی و فردی خودشان. واقعیت این‌ است که از همان سر صبح که در یخچال را باز می‌کنیم تا شب که خواب‌آلود، دندان‌هایمان را جلوی آینه مسواک می‌زنیم، هر اتفاق پیشِ پاافتاده‌ای را می‌توانیم کمی عمیق‌تر ببینیم. اما چطور می‌توانیم معنا را به نوشته‌مان تزریق کنیم🤔 بهتر است معنایی که در ذهن داریم، در نوشته‌مان مستتر بماند. در لایهٔ زیرین متن پنهان شود و حتی گاهی به‌عمد، باعث شویم خواننده‌های مختلف از نوشته‌مان، برداشت‌های متفاوت بکنند. شاید یکی از راه‌ها تشبیه و تمثیل باشد، شبیه‌کردن چیزها به هم. 📚منبع‌ نوشتار (با کمی تصرف) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
211014-1212editelow.mp3
15.67M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 1⃣: اصالت و جایگاه نوشتن 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
Creative-Writing-2-edite-low.mp3
11.77M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 2⃣: گونه‌های نوشتار-موانع نوشتن تمرین جلسه دوم: متنی درباۀ «انسانیت» بنویسید. (دست‌کم ده خط) 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
211103-1433editelow.mp3
9.77M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 3⃣: موانع نوشتن ۲ (کمال‌گرایی، تمرکز نداشتن، خستگی و ...) تفاوت سوژه و موضوع تمرین جلسه سوم: ۱. خاطره نویسی ۲. خلاصهٔ آخرین کتاب غیر درسی که خوانده‌اید. ۳. با نگاه به یک عکس، درباره آن بنویسید. 🔻ادامه دارد... 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
211103-1433editelow.mp3
9.77M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 3⃣: موانع نوشتن ۲ (کمال‌گرایی، تمرکز نداشتن، خستگی و ...) تفاوت سوژه و موضوع تمرین جلسه سوم: ۱. خاطره نویسی ۲. خلاصهٔ آخرین کتاب غیر درسی که خوانده‌اید. ۳. با نگاه به یک عکس، درباره آن بنویسید. 🔻ادامه دارد... 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
211117-1439editelow.mp3
11.93M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 4⃣: نقشه ذهنی تمرین جلسه چهارم: حتماً و اکیداً تا هفته آینده سوژه خود را انتخاب کنید. درباره آن بارش فکری داشته باشید و نقشه ذهنی آن را ترسیم کنید. 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
211204-0218editelow.mp3
9.73M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 5⃣: _آسیب‌های کمال‌گرایی _ویژگی‌های سوژه 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
211211-0209editelow.mp3
11.2M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 6⃣: انتخاب موضوع انتخاب ماهیت متن متون تبلیغاتی، آموزشی و علمی 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
211225-0205editelow.mp3
9.1M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 7⃣: راه‌کارهای توسعه خلاقیت ده کلیدواژه اصلی خلاقیت 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
220128-0129editelow.mp3
13.73M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 8⃣: مخاطب‌شناسی 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
220203-2151editeLow.mp3
12.54M
عنوان: نویسندگی خلاق ارائه: جناب آقای محمد جواد استادی جلسه 9⃣: 🔖لید نویسی 🔖مقدمه 📒پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد مقدس ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
✦؛﷽✦ •┈••✾•🍃🌻🍃•✾••┈• ✴️ گام یازدهم: غیبت صغری و نایبان خاص 🔶 سرفصل ها : ✨ویژگی های دوران غیبت صغری ✨وظایف نایبان خاص ✨ویژگی های نایبان خاص 🟡برخی منابع مطالعاتی: 🔗«موعود شناسی و پاسخ به شبهات»، رضوانی، ص ۳۲۵- ۳۷۰ 🔗«تاریخ عصر غیبت»، پورسیّد آقایی 🔗«پرسمان نیابت و وکالت امامان معصوم (علیهم السلام)»، لطیفی 🔗«غیبت صغری»، رضوانی ┏━━━━━━🍃🌻🍃━┓  ↪@pajoohesh_esfahan ┗━━🍃🌻🍃━━━━━┛
هدایت شده از معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
هدایت شده از معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
  ✦؛﷽✦ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈• 💠 نشریه الکترونیکی امان 🔹شماره ۷۲ 🔹ویژه نیمه شعبان - اسفند ۱۴۰۰ 📥برای دریافت فایل نشریه کلیک کنید: https://zil.ink/aman72 ┏━━━━━━🍃🌺🍃━┓  ↪@pajoohesh_esfahan ┗━━🍃🌺🍃━━━━━┛
هدایت شده از معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا