💥 شیطان موفقیتهای دیگران را به رخ شما میکشد!
«اگر انسان دنبال #تکلیف_خدا بگردد و آنجا که تکلیف میآید، بایستد و عمل کند، همهٔ رشدها را خداوند برای او رقم میزند. اما اگر با #تدبیر_خود دنبال رشد خودش باشد، به هیچکُجا نمیرسد.
خدای متعال، متناسب با شخص و ظرفیّتِ هرکس، زمینهٔ رشدی برای او فراهم کرده است و زمینهٔ رشدش، انجام تکلیفی است که متوجه اوست؛ برای مثال، انسانی که مادری مریض دارد، میفهمد که باید وقتش را برای او بگذارد؛ اما اگر برود کار دیگری انجام دهد، رشدش در آن کار نیست.
تمام تلاش #شیطان این است انسان را از آن #نقطهٔ_حرکت، به مسیر دیگری بکشاند. ممکن است نقطهٔ حرکتِ ما، با نقطهٔ حرکتِ فرد دیگر، متفاوت باشد؛ اما شیطان ما را فریب میدهد و میگوید: ببین که فلانی چطور به کمال رسید! تو هم همان مسیر را برو!
[مثلاً] رشد حضرت یوسف(ع) در یک امتحان خاصی است و رشد حضرت موسی(ع) در امتحان دیگری است. نمیشود که حضرت موسی رشد خودش را در امتحان حضرت یوسف دنبال کند. حضرت موسی باید از امتحان خودش موفق بیرون بیاید. رشد حضرت موسی در زندانرفتن نیست.»
#استاد_میرباقری
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
🔴باش تا شام دولتش بدمد!
🔻۲۴۰ روز به آغاز ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری مانده است.
🔻#استیضاح، شاید این عدد را به حدود ۴۰روز برساند...
🔻اما حاشیه های سیاسی اقتصادی عزل روحانی؛ نقاط ضعف کارنامه دولت را می پوشاند
🔻و پیامدهای اجتماعی، بعلاوه شرایط کرونایی برگزاری انتخابات، نتیجه انتخابات بعد را در ابهام خواهد برد.
✍️#حمیدرضا_ابراهیمی
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
«پایان انزوای ایران»؛ تعبیر نیکی هیلی از سند همکاری ایران-چین
یک سیاستمدار تندرو ضد ایرانی در آمریکا سند همکاری ایران و چین را آغازگر شراکتی میان دو کشور تعبیر کرده به «پایان انزوای ایران» منجر خواهد شد.«نیکی هیلی»، نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل متحد از سند همکاری ایران و چین به عنوان تحولی یاد کرده که به «انزوای جهانی ایران» پایان میدهد.
هیلی با به اشتراک گذاشتن مطلبی از رسانه آمریکایی «آکسیوس» در توئیتر که در آن از همکاری ایران-چین به عنوان «تحول خطرناک» یاد شده نوشت: چین با ایران شریک شده تا به انزوای جهانی ایران پایان دهد.»
هیلی در ادامه پیام خود بخشی از مطلب آکسیوس که در آن درباره سند همکاری ایران و چین توضیح داده شده را نقل کرده است: «این همکاری، حضور چین در بخشهای بانکی، مخابرات، بنادر، خطوط ریلی و دهها پروژ دیگر را به شدت گسترش میدهد.»
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
*امتیازهای اشکآور*
🔸مدتی قبل خاطرات وندی شرمن، رییس تیم مذاکره آمریکا در ایران با عنوان «بدون هراس» توسط انتشارات سروش منتشر شد؛ این در حالی است که از تیم مذاکرهکننده ایران غیر از مطالب شفاهی چیزی منتشر نشده است.
🔸شرمن در توضیح اصول کاریاش، استفاده از احساسات را مجاز میداند و معتقد است برای پیشبرد کارش لازم است؛
🔸وی همچنین در خاطراتش عنوان کرد: ما آنقدر با هم وقت گذرانده بودیم که دیگر نمیتوانستیم جنبههای انسانی یکدیگر را نادیده بگیریم... در زمانهای استراحت از جزئیات دشواریهای زندگی خود میگفتیم و با هم با مهربانی رفتار میکردیم» نتیجه این رفتارهای انسانی در خلال مساله حساسی چون برجام ممکن است ثمرات ناخوشایندی برای منافع یک ملت داشته باشد؛ «عراقچی نکتهای را که پیشتر بر سر آن توافق شده بود، به چالش کشید و اوضاع به هم ریخت... در آن لحظه صبر من به سر رسید و میشنيدم که دارم داد میزنم و برخلاف ارادهام اشک در چشمانم در حال جمع شدن بود... عراقچی و تختروانچی مبهوت مانده بودند... پس از سکوت طولانیمدت، عراقچی نکتهای را که به آن اعتراض کرده بود، پس گرفت. اشکهای من به او نشان داد که دیگر چیزی برای دادن به آنها وجود ندارد».
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اطلاعنگاشت متحرک | تولید؛ پشتوانه سربلندی کشور
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «به اعتقاد بنده مسئلهی تولید فقط مسئلهی اقتصاد هم نیست؛ البتّه تولید برای اقتصاد، حیاتی است؛ تولید داخلی برای اقتصاد کشور و اقتصاد سالم، حیاتی است، لکن فقط این نیست. تولید از لحاظ سیاسی، یک کشور را دارای اعتماد به نفْس میکند، ملّت را دارای احساس عزّت میکند. اینکه ملّت احساس کنند که نیازهایشان در داخل کشورِ خودشان به وسیلهی خودشان تأمین میشود، برای یک ملّت خیلی مایهی عزّت و افتخار است.» ۱۳۹۹/۰۲/۱۷
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
💻 @khamenei_ir
روحانی و بنی صدر
🌱من هم مثل خیلی از دوستان قبول دارم شباهتهایی بین روحانی و بنی صدر وجود دارد. گفتمان التقاطی در هر دو، کم رمق بودن گفتمان انقلابی ، ضعف مدیریت و تصمیم گیری، تصمیمات غلط، دوری از مردم و محرومین و مستضعفین، ایجاد دو قطبی و شکن و اختلاف در جامعه خصوصا در زمان تبلیغات انتخاباتی، پنهانکاری مفرط و فساد برخی نزدیکان و هزار و یک ایراد و اشکال دیگر.
🌱خوب، پس چرا رهبری به مجلسیان توصیه میکند که روحانی را استیضاح نکنند؟ آیا او مشکلات و دشواریهای مردم را نمیبیند؟ چطور خود ایشان در جریان رای به بی کفایتی بنی صدر نقش ایفا کرد؟
🌱این به چند نکته مهم بر میگردد
اولا تفاوتهای روحانی و بنی صدر
مثلا یک تفاوت اینکه جریان منافقین که دست به اسلحه برده بودند با بدنه حکومت آنهم در اندازه رییس جمهوری ارتباط قوی داشتند. در نقل حاج احمد هست که امام در آن جلسه خصوصی تند با بنی صدر در اواخر بیش از همه به این نکته توجه میدهد.
تفاوتهای دیگری هم هست که بیان آن متن را طولانی میکند.
🌱ثانیا استیضاح در کار رهبران ما زمانی است که ادامه کار با رییس جمهور در چارچوب قانون غیر ممکن است. یعنی انسداد و ناچاری، درباره بنی صدر هم تا به این مرحله نرسید امام اجازه استیضاح را نمیداد. روحانی دارد در چارچوب قواعد با قوای دیگر و ساختارها کار میکند و این به هر دلیل باشد ولو به صورت ظاهری، مهم است. حفظ رییس جمهورهای منتخب مردم و پشتیبانی از آنها و همکاری قوای منتخب یکی از محکمات سیره رهبران است. مگر انسداد کامل و خروج یک مسوول از زمین بازی جمع.
🌱جالب است که رهبر امروز ما در دوران بنی صدر مخالف پشتیبانی های جدی امام از بنی صدر بود. امامی که بعدها قسم خورد که حتی به بنی صدر رای هم نداده بود. اما ایشان میگوید در داستان بنی صدر ما اشتباه میکردیم و امام حکیم اموری را میفهمید که ما تشخیص نمیدادیم(۴_۹_۷۰). این اصل مهم در رهبری رهبران تثبیت شد که تا آخر با رییس جمهورها کار کنند مگر خود رییس جمهور زیر میز بزند. و از مجالس بخواهند تا روز آخر مدد دولتها باشند.
🌱ثالثا اساسا امروز چه عقلانیتی در استیضاح روحانی وجود دارد؟ بررسی کنیم ببینیم استیضاح او در این سال آخر چه تاثیری در داخل و خارج دارد؟ اولا در این فضای پر فشار، تشویش را هم به مردم اضافه میکند. ثانیا یا وقت دولت را میگیرد و یا اگر رای هم بیاورد یک التهاب درونی است و مخابره این پیام به خارج که تحریمها باعث سرنگونی یک دولت شد و این یعنی نشانه ضعف و شکست. وجود اختلاف جدی دولت و مجلس در داخل و خارج معنایش ضعف و شکست است. و خلاصه خروجی نهایی کار فشار بیشتر است به مردم. به هر حال بدون تذکر رهبری هم معلوم بود که این کار بیشتر هیجانی و عاطفی است تا عقلانی.
🌱نقد اصلی رهبر به جریان انقلابی مدتها است که از دو منظر عقلانیت و معنویت است. همانطور که کلیدواژه اصلی برای نقد جریان غربگرا مفهوم عدالت است برای نقد جریان انقلابی دو مفهوم عقلانیت و معنویت بسیار مهم است.
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
@ali_mahdiyan
⭕️ سازمان اطلاعات سپاه در بخش فارسی صدای آمریکا چقدر نفوذ کرده؟!
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
✍️ برایان هوک، به عنوان یکی از اصلی ترین تصمیم گیران و آگاهترین افراد در دولت آمریکا درباره آخرین روندهای امنیتی و سیاسی درباره ایران، چندی قبل در یادداشتی مهم که در «نیویورک پست» نوشته می آورد: «من به عنوان نماینده ویژه درامور ایران، مرتباً شکایتهایی پیرامون برنامههای بخش فارسی صدای آمریکا دریافت میکنم. مردم می گویند که برنامه های آن اغلب بیشتر به «صدای آخوندها» شباهت دارد تا «صدای آمریکا». برایان هوک در ادامه با صراحت بیشتری تاکید می کند این شبکه «صدای آمریکا» نیست و «صدای ایران» است!
🔻این در حالیست که دولت آمریکا در چند سال گذشته و طی چند مرحله بودجه صدای آمریکا را کاهش داده، و دلیل آن را هم انتشار عجیب برخی مواضع موافقان نظام جمهوری اسلامی در این شبکه دولتی بوده است.
🔻نکته قابل تامل در مواضع برایان هوک این است که تمرکز عمده او بر نفوذ نظام جمهوری اسلامی در بین اعضای ایرانی صدای آمریکا بوده است. به تعبییر دیگر نوشته تلویحی برایان هوک از نوعی نفوذ اطلاعاتی ایران در صدای فارسی آمریکا حکایت میکند. موضوعی که نه تنها دیگر پنهان نمانده بلکه ابعاد قابل توجهی نیز دارد.
🔻یکی از مراکز تحقیقاتی مهم آمریکا نیز چندی قبل به این مطلب به نوعی دیگر اعتراف کرده است. آنچه از این گزارش میتوان برداشت کرد این است که نفوذ اطلاعاتی ایران در صدای آمریکا بقدری قابل توجه بوده که حذف برخی برنامههای ساخته شده در یک قدمی انتشار عمومی، تعیین پخش برخی برنامههای جایگزین، دعوت از برخی میهمانان و حتی منتقدین با هدایت سرویس اطلاعاتی ایران صورت میگرفته است!
🔻جالبتر آنکه هم این مرکز تحقیقاتی مستقل و هم دولت آمریکا معتقدند از چند سال قبل عملا میزان نفوذ راهبردی در صدای آمریکا بقدری بوده که می توان گفت این تلویزیون در راستای سیاست خارجه آمریکا عمل قابل توجهی نداشته است.
1️⃣ نفوذ اطلاعاتی ایران در میان فعالین ضدانقلاب و همچنین برخی رسانههای مخالف جمهوری اسلامی در سالیان گذشته بارها خبرساز شده است. نفوذ عمیقی که علی رغم اخراجهای متعدد برخی چهره های مشکوک از رسانه های همچون بیبیسی فارسی و صدای فارسی آمریکا و... نه تنها سبب بسته شدن رخنه نفوذ در این رسانهها نشده بلکه هر روز ابعاد تازهتری نیز به خود گرفته است. مهمترین شاهد این مساله نیز این است که هر چند سال یکبار تعدادی از مدیران و کارکنان رسانههای همچون صدای آمریکا یا بیبیسی فارسی از کار به علت هم راستایی با جمهوری اسلامی از کار برکنار میشوند!
2️⃣ بر اساس گزارشهای منتشر شده در چند سال اخیر یکی از ضعفهای عمده صدای آمریکا استفاده از یک طیف از اصلاحطلبان هست که روزگاری در ایران بوده و اینک در آمریکا زندگی میکنند. موضوعی که ظن امنیتی را به این نقطه میرساند که برخی از اصلاحطلبان فراری از ایران در واقع همکار و یا مورد نفوذ سازمان اطلاعاتی ایران قرار داشتهاند.
3️⃣ شاید بخشی از سرنخ نفوذ اطلاعاتی ایران در صدای آمریکا را باید در پرونده روح الله زم که چندی قبل توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر شد، جستجو کرد. او در گفتگوی اخیر با صدا و سیما گفته است: «بیشتر اوایل با صدای آمریکا و مشخصا با آقای فلاحتی کار می کردم.» این در حالیست که روح الله زم از مدت قابل توجهی قبل از دستگیری تحت نفوذ اطلاعاتی ایران قرار داشته است.
4️⃣ اینکه پس از دستگیری شاه مهرهای همچون روح الله زم با آنهم ارتباط گسترده در خارج از کشور، سازمان اطلاعات سپاه تا چه میزان توانسته نفوذ پنهان خود را در میان فعالین سیاسی و رسانه ای ضدانقلاب گسترش دهد، یک موضوع کاملا سری است ولی رمزگشایی از اظهارات برایان هوک نشان میدهد که آنها برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی سپاه پاکسازی کم سابقهای از صدای فارسی آمریکا را در دستور کار قرار دادهاند.
@mahdi_jahantighi
🔴 اجتهاد در برابر نص ! بخش اول
❗️مقام معظم رهبری در سخنان 22 تیر 1399 خود خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، مطالب مختلفی را بیان فرمودند که بلافاصله پس از پخش خلاصه فرمایشات ایشان از صدا و سیما ، عده ای در فضای مجازی شروع به حمله به درخواست کنندگان استیضاح روحانی کردند و گفتند که دیدید رهبری با استیضاح روحانی مخالفت کرد ؟! دیدید که ایشان گفتند این دولت باید تا روز آخر بر سر کار بماند ؟!
عده ای دیگر نیز شروع به تحقیر منتقدان روحانی کرده و آنان را جماعتی تندرو و احساساتی و فاقد منطق خواندند!
⁉️به راستی این افراد از کجای فرمایشات مقام معظم رهبری استنباط کردند که ایشان با استیضاح حسن روحانی مخالفت کردند ؟
❓آیا هنگامی که رهبری می فرمایند : « به تجربه در طول این سالهای متمادی ثابت شده که درگیریها و منازعات و مجادلات در صدر، برای افکار عمومی مردم زیانبخش است، مردم را ناراحت میکند. بله؛ مردم از شما و از دولت یا قوّهی قضائیّه توقّع دارند که حق را بیان کنید و حق را دنبال بکنید، امّا توقّع ندارند که با هم مجادله کنید و گریبان یکدیگر را بگیرید؛ این را مردم هیچ دوست نمیدارند و تشنّج در رئوس دستگاهها بخصوص، مردم را اذیّت میکند، ناراحت میکند، روی افکار عمومی تأثیر منفی میگذارد .»
⁉️معنی جملات فوق حق نداشتن مجلس برای اقدام به استیضاح رئیس جمهور است ؟!
❌و یا در بخش دیگری می فرمایند : «همهی دولتها موظّفند تا روز آخر تلاش کنند و کار کنند؛ تا لحظهی آخر. بنده اعتقاد راسخ دارم که دولتها بایستی تا آخرین روز مسئولیّتشان تلاش کنند و کار کنند و وظایف خودشان را انجام بدهند، بعد امانت را به دولت بعدی تسلیم کنند ... بایست تا روز آخر مشغول کار باشند. در این شرایطِ حسّاسِ سالِ آخریِ دولت که سال اوّل شروع کار شما و فعالیّت شما است، بایستی هر دو ـ هم دولت، هم مجلس ـ سعی کنند فضا را به نحوی مدیریّت کنند که به کار لطمه نخورد. مراقبت بشود؛ جوری مدیریّت کنید فضا را که به کار مهمّ کشور هیچ گونه لطمهای وارد نشود.»
⁉️آیا معنای جملات فوق آن است که حسن روحانی تا روز آخر باید بر سر کار بماند و مجلس نیز حق نظارت و بازخواست ( سؤال و استیضاح ) را ندارد ؟!
⭕️در این راستا خوب است دوستان به چند نکته توجه کنند :
❌1 ـ رهبری نظام ، در سخنانشان ، مشکلات اصلی و عمده کشور را چنین برمی شمارند : تورّم ، کاهش ارزش پول ملّی ، گرانیهای بیمنطق ، مشکلات بنگاههای تولیدی ، وجود تحریمهای خارجی ، امیدهای واهی به بیرون مرزها ، شرطی کردن اقتصاد کشور نسبت به تصمیم گیری بیگانگان ، معضل اشتغال ، مدیریت نظام پولی و مالی ، وابستگی اقتصاد کشور به نفت ، مشکل مسکن ، عدم تسهیل ازدواج جوانان ، کاهش فرزند آوری ، مدیریت فضای مجازی .
❗️همه موارد فوق ، مسائلی است که رهبری نظام طی هفت سال گذشته ، بارها و بارها به جناب حسن روحانی تذکر داده و خواهان حل مشکلات و معضلات فوق شده اند . اما این مشکلات نه تنها حل نشده ، بلکه بعضاً افزایش هم یافته اند .
⁉️حال آیا باید یک سال دیگر هم دست روی دست گذاشت و همچنان شاهد بی عملی رئیس جمهوری بود که نسبت به مشکلات مردم و کشور ، بی خیال و نظاره گر است ؟!
❌2 ـ برخی افراد می گویند اینکه رهبری نظام فرموده اند سه قوه باید با هم تعامل و هم افزایی داشته باشند ، یعنی مجلس به عنوان تعامل و هم افزایی ، نه سؤالی از رئیس جمهور بکند و نه استیضاحی در کار باشد !
این در حالی است که رهبری نظام در مورد تعامل و هم افزایی سه قوه می فرمایند :
❌« نقشهی کلّی تعامل به نظر حقیر این است: از طرف دو قوّهی مجریه و قضائیّه تعامل شان به این است که بایستی موبهمو مصوّبات شما را عمل کنند؛ یعنی تعلّل در اجرای مصوّبات مجلس جایز نیست و تعطیل مصوّبات مجلس، و بیاعتنائی به آنها، جایز نیست؛ آن دو قوّه موظّفند که مصوّبات شما را عمل کنند. از طرف شما هم تعامل به این است که مصوّبه را با توجّه به ظرفیّتهای کشور تصویب کنید .»
⁉️حال با رئیس جمهوری که طی هفت سال گذشته بارها و به کرّات ، مصوبات مجلس را اجرا نکرده و قوانین را زیر پا گذاشته ، چگونه باید تعامل کرد ؟!
⁉️اگر قرار باشد که مجلس از ابزارهای نظارتی خود یعنی سؤال و استیضاح ، استفاده نکند ، و حسن روحانی نیز همچنان قوانین را نقض و از اجرای آنها شانه خالی کند ، پس چگونه باید وی را وادار به تمکین در برابر قانون کرد ؟
🔴 اجتهاد در برابر نص ! بخش دوم
🖍رهبری خود راه حل را به صراحت بیان کرده و می فرمایند :
❌« سؤال، تفحّص و امثال اینها که در قانون آمده، اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید .»
❗️ایشان می فرمایند سؤال ، تفحص و امثال اینها که در قانون آمده . منظور از " امثال اینها "، طبق اصل 89 قانون اساسی ، استیضاح است . یعنی رهبری می فرمایند که سؤال ، تفحص و استیضاح ، حق شما است ، بایستی انجام بدهید .
❌نکته مهم این است که ایشان نه تنها سؤال و تفحص و استیضاح را حق نمایندگان مجلس می دانند ، بلکه به آنها دستور می دهند که " بایستی انجام بدهید " . یعنی نه تنها حق نمایندگان را به آنان یادآوری می کنند ، بلکه دستور به استفاده از این حق هم می دهند .
😉این نکته درست عکس برداشت کسانی است که اجتهاد در برابر نص کرده ، ادعا می کنند رهبری با استفاده از ابزار استیضاح مخالف است .
❗️البته یک نکته را هم مقام معظم رهبری یادآوری می کنند و آن اینکه : « توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضیاش حرام شرعی هم هست و جایز نیست؛ انسان به وزیر مثلاً توهین کند یا دشنام بدهد یا تهمتی بزند، این مطلقاً جایز نیست. بنابراین، تفکیک کنید بین آنچه وظیفهی شما است و آنچه ممنوع است برای شما .»
⭕️ جالب توجه است که مقام معظم رهبری ، در پیام 7 خرداد 99 خود نیز به مجلس یازدهم ، در مبحث حقوق و تکالیف حیاتی و مهم مجلس می فرمایند :
❌« حق تحقیق و تفحص ، حق رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه ، حق تذکر و سؤال و استیضاح ، از آن جمله است .»
❌یعنی مقام معظم رهبری ، استفاده از ابزار استیضاح را جزو حقوق مهم و حیاتی مجلس می دانند .
⁉️حال چگونه برخی اجتهاد در برابر نص می کنند و می گویند رهبری با استیضاح مخالف است ؟!
❌ایشان در بخش دیگری از سخنان خود باز هم بر نقش نظارتی مجلس تأکید نموده و می فرمایند :
❌« من البتّه نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم میدانم؛ یعنی واقعاً نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بیتوجّهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود.»
📡شواهد و قرائن گوناگونی حکایت از آن دارد که دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران ، قصد دارند فتنه دیگری را در سال 99 برپا کنند و کشور را به شورش و آشوب بکشانند ، مشابه همان کاری که در دی ماه 96 و آبان 98 انجام دادند ، اما این بار به صورتی وسیع تر و گسترده تر .
😡توجه داشته باشیم که دشمنان بیرونی نظام ، هیچ گاه نمی توانند بدون استفاده از عوامل داخلی شان ، آشوبی را در داخل کشور به راه اندازند . زمینه چینی برای آشوب های دی ماه 96 و آبان 98 ، به واسطه فشارهای فزاینده اقتصادی و معیشتی بر مردم بود که شخص آقای حسن روحانی نقش بارزی در آنها ایفا کرده بود .
😡به نظر می رسد که امسال نیز قرار است آنقدر فشارهای اقتصادی و معیشتی بر مردم محروم جامعه افزایش یابد ـ همچنان که می بینیم قیمت ارز ، سکه ، خودرو ، مسکن و مایحتاج روزمره مردم روز به روز افزایش می یابد ـ و مردم چنان تحت فشار قرار بگیرند ، که یک شورش عمومی اتفاق بیفتد . این نقشه ای است که دولت آمریکا به شدت پیگیر آن است .
⁉️در چنین شرایطی ، آیا رها شدگی امور جامعه و عدم وجود کنترل و نظارت های جدی از سوی دولت ، شک برانگیز نیست ؟!
⁉️ آیا قرار است امسال نیز جناب حسن روحانی همان نقشی که در سال 96 و 98 بازی کرد را دوباره تکرار کند ؟!
⁉️ارسال پالس های مکرر از سوی آقای حسن روحانی برای دولت آمریکا مبنی بر اعلام آمادگی برای مذاکرات مجدد ـ علیرغم نهی صریح رهبری نظام ـ چه معنایی دارد ؟!
⁉️آیا جناب روحانی بنا دارد تا در سال 99 ، پروژه شوم و ضد انقلابی برجام 2 و 3 ـ یعنی همان برجام هایی که شهید حاج قاسم سلیمانی در اسفند 97 اظهار داشت که برای نابودی ایران و نابودی نهضت های اسلامی طراحی شده اند ـ را اجرایی کند ؟
⁉️ ارسال پالس های مکرر آمادگی برای مذاکره ، معنایی جز اجرای نقشه خائنانه فوق دارد ؟
⁉️کسی که هفت سال است از اجرای دستورات صریح رهبری در مورد پرهیز از تجمل گرایی و اشرافیت ، سازمان دادن به فضای مجازی کشور ، اجرای اقتصاد مقاومتی و ... خودداری کرده است ، آیا در این سال پایانی ، رویه غلط هفت سال گذشته خود را تغییر خواهد داد و از وارد آوردن خسارات بیشتر به کشور و نظام خودداری خواهد کرد ؟!
🔴 سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مجلس :
😡روز اخذ امضای طرح #سوال_از_رئیس_جمهور،نرخ دلار ۲۰ هزارتومان بود و امروز بالای۲۳ هزار تومان.
❗️سرعت گیری رهاکردن اقتصاد وبی مسئولیتی دولتمردان،باعث شده تاطرح سوال با قوت بیشتری زمینه طرح درمجلس را داشته باشد.
💙رهبر معظم انقلاب هم فرمودند:سؤال وتفحص به عنوان حق مجلس وجود داشته باشد...
🔖کانال خبری 20:30
❌نارضایتی مقام معظم رهبری از سوء مدیریت و عملکرد خسارت بار حسن روحانی در این هفت سال ، به اندازه ای است که ایشان در تمام سخنان 22 تیر خود ، حاضر نمی شوند حتی یک بار هم اسم حسن روحانی را بیاورند و حتی به جایگاه حقوقی او یعنی " رئیس جمهور " هم هیچ اشاره ای نمی کنند .
⁉️حال در چنین شرایطی ، آیا عاقلانه است که بگوئیم روحانی باید تا پایان دوره قانونی خود بر سر کار باشد و هرگونه خسارتی که دلش خواست به کشور وارد کند و مجلس نیز از ابزار کنترلی و نظارتی خود ، یعنی سؤال و استیضاح ، استفاده نکند ؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا برجام با ترامپ به کما رفت؟
🔸۵ سال از امضای برجام میگذرد و حامیان آن همه کاسه کوزهها را بر سر #ترامپ میکوبند که او غیرمتعادل و خارج از قوانین بینالملل عمل میکند.
🔸اینجا در این ویدئو (خرداد ۹۵) ظریف رسما میگوید تمدید قانون تحریمی موسوم به ایسا نقض #برجام است.
۱۲ آذر ۹۵ مجلس سنا که اکثریت آن از اعضای دموکرات بودند این قانون تحریمی علیه ایران را تمدید کردند و #اوباما هم این تمدید را وتو نکرد.
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
برجام، مدل موفق همکاری دیپلماتیک
🔸روزنامه دولتی ایران نوشته "برجام، مدل موفق همکاری دیپلماتیک بود".
🔸بله! برنامه هسته ای، اوراق شده و بر باد رفته بود و با برجام برش گرداندند.
🔸آژانس علیه ما قطعنامه می داد اما با برجام نداد.
🔸یا مثلا دلار 23500 تومان بود، با برجام کردندش 3700 تومان!
🔸سکه 10 میلیون تومان بود و آوردندش زیر دو میلیون!
🔸پراید لابد 100 میلیون تومان بود و رساندندش به زیر 20 میلیون تومان!
🔸خانه در تهران، متری حداقل 20 میلیون تومان بود و آوردندش زیر سه میلیون تومان!
🔸با پول یارانه نمی شد نیم کیلو گوشت بخرید اما با برجام، می توانید یک گوسفند درسته بخرید!
🔸یا مثلا به هواپیمای ولایتی و خرازی و متکی و صالحی سوخت نمی دادند ولی به هواپیمای ظریف در مونیخ سوخت دادند!
🔸به نمایندگان قبلی ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک ویزا نمی دادند اما به حمید ابوطالبی دادند!
🔸یا این که قبل از برجام، گرفتار تحریم های ویزا و کاتسا و آیسا بودیم و با برجام لغو شد!
💢... بیدار شو داداش! داری اشتباه می زنی.
@IMANI_mohammad
🖊آقایی دلار، مدیون انحراف روزولت از لیبرالیسم
▫️میلتون فریدمن در فصل چهارم کتاب "سرمایهداری و آزادی"، اقدامات فرانکلین روزولت سیودومین رئیس جمهور آمریکا را در سالهای ۱۹۳۳ و ۱۹۳۴ مصداق "انحراف بنیادی از اصول لیبرالیستی" میداند و به آن اقدامات حمله میکند.
اما آنچه فریدمن "انحراف از لیبرالیسم" میخواند، سیاستهایی بود که باعث شد دلار تبدیل به ارز مرجع جهانی شود. سال ۱۹۳۳ و اوایل ۱۹۳۴، دولت آمریکا مالکیت خصوصی طلا را منع و ذخیره طلا را ملی کرد. مالکان خصوصی طلا با الزام قانونی مکلف به تحویل طلای خود به دولت شدند. دولت نیز قیمت خرید طلا را هر اونس ۳۵ دلار تعیین کرد که بسیار بالاتر از قیمت بازار بود تا مشوقی برای تحویل طلا به خزانهداری آمریکا باشد. در دیگر سو، به خزانهداری نیز مجوز داده شد خارج از ساز و کار بودجه، بابت خرید طلا هر میزان نیاز باشد، دلار چاپ کند. نتیجه این سیاست این بود که سیل طلا از سراسر جهان به آمریکا سرازیر شد و ظرف شش سال، ذخایر طلای آمریکا سه برابر شد؛ به گونهای که اینک بیش از نیمی از طلای جهان(یا به روایتی دو سوم) در مالکیت دولت آمریکا بود.
▪️چند سال بعد، در سال ۱۹۴۴ در کنفرانس برتون وودز، آمریکا با تکیه بر همین ذخایر طلایی، موفق شد دلار را جایگزین استاندارد طلا کرده و پول ملیاش را تبدیل به ارز مرجع بینالمللی کند.
@syjebraily
⚡️ضرورت ابطال مالکیت بیش از ۱۰ درصد بانکهای خصوصی
🔻بانکها، قدرت خلق پول دارند. اما مهمتر از قدرت خلق پول، قدرت تصمیمگیری درباره محل تخصیص پول است. اگر این قدرت تصمیمگیری به خود بانکها اعطا شود، طبیعتاً تسهیلات بانکی را به اموری تخصیص خواهند داد که بیشترین سود را کسب کنند؛ و البته که سود نامتعارف و کلان در فعالیتهای سوداگرانه و سفتهبازانه است، نه تولید. لذا وقتی بانکها تصمیمگیران اصلی درباره محل تخصیص اعتبار باشند، هیچ تضمینی نیست که میان تسهیلات بانکی و پیشرفت کشور ارتباط معناداری برقرار شود. آنها طبق قاعده "انتخاب عقلانی"! سراغ تولید نخواهند رفت.
🔻فاجعه وقتی عمیقتر میشود که بانکها متعلق به یک فرد یا یک خانواده باشند. در این صورت، صرفاً در جهت منافع آن فرد و خانواده عمل خواهند کرد. لذا وقتی شرایط برای تملک یا تاسیس یک بانک برای یک فرد فراهم میشود، عملاً نظام بانکی کشور به آن فرد اجازه خلق پول میدهد. یعنی قدرت خلق پول که یک امکان حاکمیتی و یک دارایی عمومی است، تقدیم بخش خصوصی میشود و به مصرف خصوصی میرسد. در سوی دیگر نیز، تکالیف الزامآوری برای این بخش خصوصی در زمینه تخصیص اعتبار تعیین نمیشود و اتفاقی که نباید بیفتد، میافتد: بانک خصوصی تسهیلات بانکی را در جهت سودآفرینی برای مالکان معدود خود، اعطا میکند. اینکه گفته میشود یکی از ریشههای مفاسد و فجایع کشور بانکها هستند، ناظر به همین موضوع است.
🔻اگر وجود بانکهای خصوصی را به هر دلیلی پذیرفتهایم، شرایط استاندارد و مطلوب این است که اولا تکالیف بانک مرکزی برای این بانکها در زمینه تخصیص اعتبار، توصیهای نبوده و الزامآور باشد (که البته این خود بدون داشتن #سیاست_صنعتی ممکن نیست. وقتی دولت خودش برنامه دقیقی برای اعطای تسهیلات نداشته باشد، انتظار بیجایی است که بخواهیم برای بانک خصوصی تعیین تکلیف کند). ثانیا تملک یا تاسیس بانک توسط یک فرد یا خانواده ممنوع باشد.
🔻این مورد اخیر، یعنی ممنوعیت تملک و تاسیس بانک توسط فرد و خاندان، موضوع ماده ۵ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ است و خلاء قانونی در این زمینه وجود ندارد. طبق این ماده، بانکها و موسسات اعتباری غیردولتی، باید به شکل "شرکت سهامی عام" و "تعاونی سهامی عام" اداره شوند و تملک سهام آنها توسط مالک واحد، صرفا زیر ۱۰درصد مجاز است. اما طبق گزارش بانک مرکزی، از ۲۹ بانک و موسسه اعتباری موجود در کشور، ۱۲ بانک و موسسه اعتباری این قانون را نقض کردهاند. یعنی در مالکیت افراد هستند.
🔻لذا شاید بتوان گفت یکی از فوریترین اقداماتی که از دستگاه قضایی در رابطه با نظام بانکی انتظار میرود، سلب مالکیت بانک از متخلفان است.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آمریکا یک روز خوش ندید
🔺 در این ۶ ماه بعد از شهادت حاج قاسم چه بلایی بر سر آمریکاآمد؟
🎥 ببینید
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همهقاسمسلیمانیها
#فداییهتارمویآقا:))
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سردار قاآنی:
یه غلطی کرد آمریکا که راه برخورد با خودش را برای همه جوانمردان عالم باز کرد و امروز هر جوانمردی در دنیا حس میکند که اگر آمریکا را در هر جا پیدا کرد، یک مشتی بر دهان او باید بزند، و میزنند.
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ همدستان آمریکا در ترور حاج قاسم چه کسانی بودند؟؟؟
🔺 این فیلم به افشای نفوذ آمریکا و موساد در سازمان اطلاعات عراق می پردازد و اینکه چه کسانی در شهادت حاج قاسم دست داشتند؟
🚫 صحت و سقم فیلم به نام منتشر کننده است.
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم عشق زیبای کودک به امام خامنهای
آقاجون تولدتون مبارڪ 🌸
سایهتون مستدام🌸
#رهبر_دلها♥️
🌹🌷🌷اللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم
🗓 امروز سهشنبه:
۲۴ تیر ۱۳۹۹
۲۲ ذیالقعده ۱۴۴۱
۱۴ جولای ۲۰۲۰
🇮🇷 @MAHOUR24