eitaa logo
شهید مجید قربانخانی "حرمدافعان‌حرم"
376 دنبال‌کننده
6هزار عکس
1.5هزار ویدیو
19 فایل
ولادت⇦۱۳۶۹/۵/۳۰😍 شهادت⇦۱۳۹۴/۱۰/۲۱💔🥀 تشیع پیڪر مطهــرشهــید⇦۱۳۹۸/۲/۶ مزار شهید⇦ تهران_گلزار شهدای یافت آباد ✨اولین کانال فعال شهید درایتا✨ تبادل و ارتباط با مدیر @Mokhtari_315 #کپی_با_ذکر_صلوات_برای_امام_زمان(عج)
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴اثبات حقّانیت جبهه امام علیه السلام 1⃣روایات پیامبر: یکی از ملاک های تفکیک از تعیین جبهه حق از سوی پیامبراکرم ص ، امین وحی الهی است که از سوی همه مسلمانان به عنوان حجّت و دلیل معتبر پذیرفته شده است. با نگاهی به تاریخ، شاهد روایات متعددی از پیامبر ص از طریق اهل تسنّن و تشیّع در رابطه با حق بودن حضرت هستیم. بعضی روایات به صورت مطلق، بر بودن حضرت دلالت می کند؛ مانند روایت ذیل که از طریق عامّه و خاصه نقل شده است: «علیٌّ مع الحق و الحق معَ علیٍّ اللّهمَّ ادر الحقّ مع علیٍ حیثما دار.»( کشف الغمة، ج ۱، ص ۱۴۳ / اعلام الوری، ج ۱، ص ۳۱۶ / المستدرک علی الصحیحین،ج۳،ص۱۳۵/تاریخ بغداد،ج۱۴،ص۳۲۱) در این روایت، به تساوی حضرت با حق در تمام لحظات تأکید شده است. در روایت دیگری، پیامبر از خداوند می خواهد که دوستان امام ع را دوست بدارد و دشمنانش را دشمن، و کمک کنندگانش را یاری دهد و عنایت و توجه خود را از کسانی که دست از یاری وی برمی دارند قطع کند: «اللهّمَّ والِ من والاهُ و عادِ مَن عاداهُ و انصر من نصره و اخذل من خذله.» ( مسند احمد بن حنبل، ج ۱، ص ۲۵۴ و ۹۶۴ / تاریخ دمشق، ج ۴۲، ص ۲۰۷ و ۲۰۸ / الارشاد، ج ۱، ص ۱۷۶) در روایات متعدد دیگری، رضایت حضرت علی علیه السلام رضایت پیامبر و اذیتش اذیت پیامبر توصیف شده است. ( مسند احمد بن حنبل، ج ۵، ص ۴۰۵ / صحیح ابن حبّان، ج ۱۵، ص ۳۶۵)
شهید مجید قربانخانی "حرمدافعان‌حرم"
🔴اثبات حقّانیت جبهه امام علیه السلام 1⃣روایات پیامبر: یکی از ملاک های تفکیک #حق از #باطل تعیین جبهه
قسم دوم از روایات پیامبر ص در خصوص جنگ و قتال با حضرت است که از روایات پیشین خاص تر و شفّاف تر است. روایات فراوانی از پیامبر گزارش شده که در آن ها با حضرت علی ع جنگ با خدا و پیامبر ص توصیف شده است. «حربُکَ یا علیٌّ حرب اللهِ و سلم علیٍّ سلم الله»؛ «حربَکَ یا علی، حربی و سلمُک یا علی سلمی.» ( الامالی، ص ۱۴۹و ۱۴۶/ جامع الاخبار، ص ۵۱ / شرح نهج البلاغه، ج ۲۰، ص ۲۲۱) پیامبر ص در روایتی جنگ کنندگان با حضرت علی ع پس از وفات خود را از اصحاب آتش شمرده است. ( الامالی، ص ۳۶۴ / تفسیر فرات، ص ۴۷۷) از روایات خاص و شفاف پیش گویانه پیامبر، روایت مربوط به جهادهای سه گانه حضرت علی ع با به ظاهر مسلمانان و تعیین نام های آنان به اسامی «»، «» و «» است که جای هیچ گونه شبهه در حق بودن جبهه امام ع و باطل بودن دشمنان وی باقی نمی گذارد: «یا علی، ستقاتلکَ الفئةُ الباغیةُ و انت علی الحقِّ فمن ینصرک یومئذٍ فلیس منّی.» ( تاریخ دمشق، ج ۴۲، ص ۴۷۳ / کنزالعمال، ج ۱۱، ص ۶۱۳) پیامبر در روایتی خطاب به امّ سلمه، همسر خویش، اسامی مخالفان و جنگ کنندگان با حضرت را چنین معرفی می کند: «یا امّ سلمة، هذا [علی] والله، قاتل القاسطین و الناکثین و المارقین بعدی.» ( تاریخ دمشق، ج ۴۲، ص ۴۷۰ / المناقب، ص ۱۹۰ / البدایة و النهایة، ج ۷، ص ۳۰۶ / کشف الغمة، ج ۱، ص ۱۲۶ / الغدیر، ج ۳، ص ۱۸۸) در روایت دیگری، پیامبر خصوصیات بیش تری از اسامی مزبور ارائه می دهد و در پاسخ سؤال امّ سلمه، که این سه گروه مخالف کیستند، فرمود: «ناکثان» کسانی هستند که در مدینه با حضرت بیعت می کنند، اما در بصره آن را می شکنند، «قاسطان» معاویه و اصحابش در شام هستند. اما «مارقان» اصحاب نهروان هستند. ( الامالی، ص ۴۶۴ / شیخ طوسی، الامالی، ص ۴۲۵ / احتجاج، ج ۱، ص ۴۶۲) روایاتی به این مضمون از صحابه معتبر و بزرگ دیگری مانند عماریاسر و ابوایّوب انصاری گزارش شده اند که تفصیل آن را باید در جای خود پی گرفت. ( المستدرک علی الصحیحین، ج ۳، ص ۱۵۰ / تاریخ دمشق، ج ۴۲، ص ۴۷۲ / شرح نهج البلاغه، ج ۸، ص ۲۱)
2⃣عنوان «یاغی» و «محارب»: دومین دلیل بر مشروعیت جهادهای امام ع صدق عنوان «یاغی» و «محارب» به هر سه گروه مخالف و جنگ طلب است؛ زیرا حکومت حضرت با مردم تشکیل شد و یک حکومت کاملاً الهی و مردمی بود و هرگونه مخالفت و برافراشتن پرچم سرکشی و عناد و خارج شدن از اطاعت آن عنوان «یاغی» و «محارب» خواهد داشت. صدق عنوان «یاغی» و «محارب» بر ناکثان روشن است؛ چرا که آنان با نقض بیعت خود و تشکیل گروه های مخالف مسلّح و تسخیر شهر بصره و کشتن مأموران حکومتی حضرت، عملاً راه بغی و طغیان و جنگ با حکومت مشروع وقت را پیش گرفتند. ( تاریخ طبری، ج ۴، ص ۴۶۲ / الکامل فی التاریخ، ج ۲، ص ۳۱۶ / الامامة و السیاسة، ج ۱، ص ۸۳ / شرح نهج البلاغه، ج ۹، ص ۳۲۰)
3⃣تأخیر جنگ و اتمام حجّت: شاید کسی که اهل تاریخ نباشد، چنین توهّم کند که حضرت با مشاهده طغیان و شورش ناکثان، فورا جهاد و جنگ با آنان را آغاز کرد و در یک فرصت مناسب، دست به کشتار آنان زد. اما صفحات تاریخ خلاف آن را گواهی می دهند. مطابق گزارش های موثّق تاریخی، حضرت می کوشید با استفاده از راهکارهای گوناگون پیمان شکنان و شورشیان را وادار به ترک سرکشی و تسلیم کند. از این رو، پیک های متعددی مثل ابن عباس را به سوی عایشه، طلحه و زبیر گسیل داشت تا با اندرز و یادآوری پیش بینی های پیامبر ص، آنان را از جنگ منصرف سازد. ( نهج البلاغه، نامه۵۴ و خطبه ۳۱/ الجمل، ص ۳۱۳/ الامامة والسیاسة، ج ۱، ص ۹۰) حضرت پس از یأس از موفقیت پیک ها، خود شخصا به لشکر دشمن رفت و به مذاکره با طلحه و زبیر پرداخت که تنها رهاورد آن برگشت زبیر از میدان کارزار بود. ( مروج الذهب، ج ۲، ص ۳۷۱ / الامامة و السیاسة، ج ۱، ص ۹۲ / تاریخ الیعقوبی، ج ۲، ص ۱۸۲) اما بقیه لشکر در عزم خود راسخ ماندند. با وجود این، حضرت دست به حمله نزد و برای جبهه مقابل مهلت تعیین کرد، اما دشمن بر جنگ خود مصمم بود، به گونه ای که چندبار به لشکر حضرت هجوم برد. حضرت باز هم دستور حمله صادر نکرد، تا آن جا که حتی مورد اعتراض فرماندهان خود مانند ابن عباس قرار گرفت. ( محمدبن جریر طبری، تاریخ طبری، ج ۴، ص ۵۰۹ / ابن کثیر، الکامل فی التاریخ، ج۲،ص۳۵۰/ مروج الذهب،ج۲، ص ۳۷۰) امام ع به عنوان آخرین روزنه برای ترک جنگ، به یکی از اصحابش داد تا از دشمن بخواهد که کتاب الهی را به عنوان داور و حکم بپذیرند. اما دشمن، حامل قرآن را به شهادت رساند.( خوارزمی، المناقب، ص ۱۸۶ / الفتوح، ج ۲، ص ۴۷۲ / ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه، ج ۹، ص ۱۱۱) بدین سان، همه روزنه های امید و نجات را بر روی خود بست.
4⃣اعترافات بزرگان اهل سنّت: هرچند برخی از اهل تسنّن در مشروعیت جهاد حضرت با ناکثان دچار تردید و شبهه شدند، اما بزرگانشان حضرت را در جنگ هایش محق و مصیب و مخالفانش را یاغی و اهل آتش توصیف کردند که می توان به ابوحنیفه، عبدالقاهر جرجانی، ابن کثیر، ابی المعالی، ابن حجر و دیگران اشاره کرد. ( برای توضیح بیش تر ر.ک: موسوعة الامام علی بن ابی طالب، ج ۵، از ص ۵۸ تا ۶۲)
[تمامی مطالب همراه با ذکر منبع هستش]
یا قاضِیَ الْحاجات ای برآورنده حاجت ها❤️❤️ ~~~🌷~~~ @Majid_ghorbabkhani_313
می پرد هر شب حسن از خواب و میگوید: پدر خواب میدیدم دوباره مادرم را میزنند ....💔 💚 ࿐༅🍃🌸🍃༅࿐ @Majid_ghorbabkhani_313
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
↫مــادرمـــ یازهــــرا•••✨ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ •فَرمانده‌کہ‌شُما‌باشید‌.. ‌•سَربازِتان‌میشَۅَد... •سَردار‌ِتَمام‌دِل‌هاۍ‌بیدار‌عالَم.. ❍~اَلحَمۡدُاللّٰہ‌نـوڪَرِتَـم‌••• ❍~آه‍ | •••💔 @Majid_ghorbabkhani_313
پیامبر اکرم{ص}:🌹 ای فاطمه سلام الله مژده باد! که در پیشگاه خدا مقامی شایسته داری که در آن مقام برای دوستان و شیعیانت شفاعت می کنی...🌱 [بحارالانوار، ج 76، ص 359]  -------------🦋-------------- @majid_ghorbankhani_313