39.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختران فرشتگانی هستند از آسمان
برای پر کردن قلب ما با عشق بی پایان 🌸🌱
میلاد نور دیده رضا، کعبه دلها، حضرت معصومه علیهاالسلام خجسته باد💕🌼
روز فرشتگان آسمانی مبارک ⚖️🍃
-گروه سرود دختران آفتاب🌞✨
-کاری از گروه فرهنگی و رسانه ای اَبرآر✨
#روزدختر
#حضرت_معصومه
#موسسه_شهید_دانشگر
╭─┅🍃🌸🍃•┅─
@Majmahoghoghiiran
╰─┅🍃🌸🍃•┅─
💢 چه اموالی به عنوان وثیقه میتواند معرفی شود؟
✅ آنچه میتواند بهعنوان وثیقه به مقام قضایی معرفی گردد، عبارت است از:
وجه نقد یا ضمانتنامهی بانکی یا مال منقول و غیرمنقول.
💠 متهم میتواند وسیله نقلیه خود را بهعنوان یک مال منقول بهعنوان وثیقه برای آزادی خود معرفی نماید که در این صورت باید خود مال عیناً توقیف شود.
💠 در مورد اموال غیرمنقول مانند زمین و منزل، اخذ وثیقه از طریق بازداشت سند مالکیت نزد ادارهی ثبت و جلوگیری از نقل و انتقال رسمی آن محقق میشود.
💠 مقام قضایی مجاز نیست نوع وثیقه را محدود به مصداق خاصی مانند وجه نقد نماید.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
جهت کسب و دریافت اطلاعات بیشتر برروی لینک زیر کلیک نمایید:
http://ghazalehrahimi.ir/%d9%86%d8%b1%d8%ae-%d8%af%db%8c%d9%87-%d8%b5%d9%88%d8%aa-%d9%88-%da%af%d9%88%db%8c%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%a7%d9%84-1402/
✍ تفکیک املاک چیست و چه مرجعی رسیدگی به این درخواست را بر عهده دارد؟
✅ شاید شما بارها در مراودات اجتماعی و در بحث #املاک کلمه ی #تفکیک را شنیده باشید.تفکیک از ریشه ی فک و در لغت به معنای جدا کردن و جزء جزء کردن از یک کل میباشدو در اصطلاح حقوق ثبت، عبارت است از تجزیه کردن مال غیرمنقول به قطعات کوچکتر.بنابر تعرف گفته شده تفکیک در مورد اموالی مصداق دارد که:
🍃۱ ـ #مال_غیرمنقول باشد همانند خانه، دکان، زمین و حتی آپارتمان
🍃۲ ـ عدم اشاعه در آن یعنی چند نفر مالک آن مال نباشند
🍃۳-در حالت #مشاعی،سهم هر کدام از مالکین #افراز نشده باشد. مشاع.بدین معنا که تنها یک نفر #مالک آن مال باشد مثلاً مالکی قطعه زمینی دارد و با مراجعه به #اداره_ثبت اقدام به تقسیم آن به چند قطعه میکند، بدیهی است که حالت اشاعه وجود ندارد، و اگر دونفر و یا بیشتر مالک آن مال باشند در اینصورت آن دو نفر مالکین مشاع قطعه زمینی هستند و با بقاء اشاعه، آن زمین را به قطعاتی به وسیله اداره ثبت قسمت میکنند در این حالت قطعات #مفروز میگردند. منظور از مفروز در اینجا قطعات تفکیکی است. که البته همچنان #مشاع باقی میماند
🍃۴-مرجع رسیدگی به در خواست تفکیک املاکی که جریان ثبتی آنها خاتمه یافته اداره ثبت محل و قوع ملک است.
🍃۵-مرجع رسیدگی به درخواست تفکیک املاکی که جریان ثبتی آنها خاتمه نیافته و به اصطلاح فاقد #سند_رسمی و یا #منگوله_دار است با دادگاهی است که #ملک در نزدیک آن واقع شده است.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
🔰چند نکته جالب درباره دیه🔰
✍️ میدونستید...
دیه ریش مرد اگر طوری باشد که دیگر نروید برابر با یک دیه کامل است؟ (یعنی امسال ۹۰۰ میلیون تومان)🧔🏻♂
💠دیه گوش نصف دیه کامل است.👂🏻
دیه دوتا گوش برابر با یک دیه کامل است بنابراین قیمت هر گوش در حال حاضر ۴۵۰ میلیون تومان است.🤭
💠 دیه کندن یا از بین بردن تمام موی سر زن اگر طوری باشد که دیگر نروید برابر با یک دیه کامل زن است.( یعنی امسال ۴۵۰ میلیون تومان)👩🏻🦱
💠 اگر شخصی به دیگری ضربه وارد آورد که نه #اثری روی بدن مضروب گذارد و نه #عیبی در اعضای وی حادث شود دیه #منتفی است ولی شخص ضارب ممکن است به تا ۳۰ ضربه شلاق یا تا شش ماه حبس محکوم شود.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
💢 موارد الزامی جهت حضور وکیل در دادسرا برای متهم به شرح ذیل می باشد:
🍃۱-در جرایمی که مجازات آن
🔹الف:سلب حیات
🔸ب:حبس ابد می باشد
🔹چنانچه متهم اقدام به معرفی وکیل در مرحله تحقیقات مقدماتی ننماید ، بازپرس برای وی وکیل تسخیری انتخاب میکند.
🍃۲-در جرایم ارتکابی توسط افراد ۱۵ تا ۱۸ سال
🔹الف: که رسیدگی به آنها در صلاحیت دادگاه کیفری یک است
🔸ب: یا جرایمی که مستلزم پرداخت دیه یا ارش بیش از خمس دیه کامل است
🔹پ: و جرایم تعزیری درجه شش و بالاتر
🔸دادسرا به ولی یا سرپرست قانونی متهم ابلاغ مینماید که برای او وکیل تعیین کند. در صورت عدم تعیین وکیل یا عدم حضور وکیل بدون اعلام عذر موجه، در مرجع قضایی برای متهم وکیل تعیین میشود.
♨️مستند:تبصره ۲ماده۱۹۰و ماده۴۱۵ق آدک
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
✍️ پرداخت بدهیهای متوفی بر عهده چه کسی است؟
✅ پاسخ:هرگاه کسی فوت میکند، ممکن است اموال یا بدهی هایی را برای بازماندگان خود برجای بگذارد، اگر داراییهای فرد بیش از بدهیهایش باشد که مشکلی نیست و پس از پرداخت بدهیهایش، باقی اموال بین ورثه تقسیم میشود، اما اگر داراییها جوابگوی بدهیها نبود، چه کسی مسئول پرداخت بدهیهای متوفی است؟زمانی که فردی فوت میکند، اموالی را از خود به جای گذاشته و این دنیا را ترک میکند و برای همین به اموال و بدهیهای باقیمانده از متوفی، اصطلاحا ترکه یا ماترک میگویند. اگرچه با فوت فرد، وراث او مایلند تا هرچه سریعتر اموال باقیمانده را بین خودشان تقسیم کنند و هرکدام هرچه سریعتر به سهم خودشان برسند، اما ورثه، قائممقام متوفی در امور مالی او هستند و از این حیث حق تصرف فوری در ترکه را ندارند، اما در بدو امر مسئولیت اداره و نگهداری ترکه و پرداخت دیون متوفی و انجام تکالیف قانونی دیگری را بهعهده دارند که بعد از انجام این تشریفات، آنگاه نوبت به تقسیم ترکه بین ورثه میرسد. در ماده ۸۶۸ قانون مدنی در همین خصوص مقرر شده است که مالکیت ورثه نسبت به ترکه متوفی مستقر نمیشود، مگر پس از ادای حقوق و دیونی که به ترکه میت تعلق گرفته.در سه موردی که بیان میشود ماترک متوفی اول به آنها اختصاص پیدا میکند بعد اگر چیزی اضافه از اموال متوفی باقی ماند بین ورثه تقسیم میشود:
♦۱/هزینه کفن و دفن خود متوفی
♦۲/مربوط به طلبکاران دارای رهن یا وثیقه از اموال متوفی است که در قانون از آنها با عنوان طلبکاران با حق رجحان نامبرده شده است.
♦۳/پرداخت حقوق و دستمزد افراد در خدمت متوفی است.
💢تهدید به افشای اطلاعات شخصی جرم میباشد‼️
✍️ قانون مجازات اسلامی، در ماده 745 (ماده 16 قانون جرائم رایانه ای) #افشای_اسرار_خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا 2 سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.
💠 البته رازهای خصوصی در قانون ایران بصورت مشخص تعیین نشده و صرفا” در ماده 8 قانون “احترام به آزادیهای مشروع و حفظ حقوق شهروندی” نامه ها، عکس ها، نوشته ها و فیلم های خصوصی را از مصادیق بارز آن دانسته است.
💠 در رویه های مربوط به قوانین قضایی و نظام های عرفی، این دایره اسرار شخصی از این گسترده تر است و نسخه های پزشکی، احکام و قرارهای دادگاهها و سندهای مالی هم در این زمره قرار می گیرند.
💠 تهدید کردن به انجام دادن عملی که ممکن است موجب ضرر و بی آبرویی و یا شرافتی یا افشای اسرار و رازهای خانوادگی گردد، چه تهدید کننده به این واسطه، تقاضایی مال به قصد اخاذی کرده و یا نکرده باشد، جرم مستقل و جداگانه ای است که براساس ماده 669 قانون مجازات اسلامی تا 2 سال حبس و یا تا 74 ضربه شلاق برای آن در نظر گرفته شده است.
💠 لذا همین که کسی شما را تهدید به افشای اطلاعات شخصی (شامل عکس ها، متن چت ها، صدای ضبط شده، فیلم و…) کرده، حتی اگر هرگز آن عمل را هم انجام ندهد (که اکثریت مواقع این تهدیدات هرگز عملی نمی شوند) ارتکاب جرم “تهدید” از سوی او قطعی و برای شما قابل شکایت و پیگیری است.
👈یعنی حتما نیاز نیست که فرد بعد از تهدید، مثلا اطلاعات خصوصی را افشا کند پس همینکه تهدید هم کند جرم محقق شده است.
🍃 برخلاف تصور عموم که متن گفتگو در تلگرام، فیس بوک، اینستاگرام وشبکه های اجتماعی دیگر و نیز ایمیل، صدای ضبط شده و فیلم را جزو دلایل قابل استناد به شمار نمی آورند قانون “ادله الکترونیک” را به رسمیت شناخته است.
🍃 بنابراین اگر کسی شما را در شبکه های فضای مجازی از قبیل تلگرام و وایبر، فیس بوک، ایمیل و تلفن همراه تهدید کرده است بدانید تمام این محتوا در دادگاه به عنوان دلیل از شما بر علیه شخص تهدید کننده پذیرفته خواهند شد.
✅ دادگاه با مکانیزم مشخصی که توسط کارشناسان حوزه فناوری اجرا خواهد شد صحت مدارک شما را بررسی کرده و در صورت تأیید، ملاک و مبنای صدور حکم قرار خواهد گرفت.
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
جهت کسب و دریافت اطلاعات بیشتر برروی لینک زیر کلیک نمایید:
http://ghazalehrahimi.ir/%d9%86%d8%b1%d8%ae-%d8%af%db%8c%d9%87-%d9%84%d8%a8-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d8%a7%d9%84-1402/?preview_id=2183&preview_nonce=f11d15e09e&_thumbnail_id=2185&preview=true
237.2K
💢 در پاسخ به سوال یکی از اعضای محترم کانال در رابطه با اینکه اگر شخصی مال مسروقه ای را با علم و آگاهی برای بار اول خریدار نماید، آیا جرم محسوب میشود؟
با مجمع حقوقی ایران همراه باشید 👇⚖️
🆔 https://eitaa.com/joinchat/656474389Cf0f85584e7
.
💢 اگه ابهام یا مطلبی هست اینجا
برام بنویس تا کم کم درموردش
تو کانال صحبت کنیم باهم 👇🏻⚖️💯
https://harfeto.timefriend.net/16742230258927
✍️ لینک پیام ناشناس هست
میتونی راحت بنویسی 🌱
.
پر تکرار هاشو اینجا بهش
پاسخ میدیم حتما 😇🌿
4_6012576922997886401.pdf
1.44M
قانون اصلاح قانون تشکیلات آیین دادرسی دیوان عدالت اداری سال 1402