4_5827895837530786886.mp3
8.9M
✅ #روش_تدریس
🔹ویژگی های تدریس #علامه_طباطبایی
🔺جلسه درسی ایشان به نحوی بود که شاگردان شهامت اشکال کردن بر مباحث او را داشتند و اگر شاگردی به درس ایشان انتقادی داشت، با مهربانی و ملاطفت سخن او را گوش می داد و با کمال احترام او را متقاعد می کرد.
🔺علامه از این که با صراحت بگوید: «نمی دانم»، ابایی نداشت. مکرر اتفاق می افتاد که می گفت: باید این موضوع را ببینم و یا این که لازم است در خصوص آن فکر کنم، بعد جواب دهم. برای آن که ذهن شاگرد را به تحرک و پویایی وادارد، در جلسات خود می فرمود: به من استاد نگویید. ما یک عده ای هستیم که این جا جمع شده ایم و می خواهیم حقایق اسلام را بررسی کنیم و با هم کار می کنیم. من از آقایان خیلی استفاده می کنم.
🔺تحمیل عقیده و تحکم فکر در برخورد با شاگردان نداشت. در مسائل طرح شده نظر خود را می گفت و بعد خطاب به حاضرین می فرمود: این موضوعی است که به ذهن ما رسیده است، خودتان بررسی کنید، بینید تا چه اندازه صحت دارد و مورد قبول است.
📚 نشریه شمیم یاس، شماره 20
🔰 میزمعارف
@mizemaaref
♦️رهبر معظم انقلاب:
هر طلبه اى براى آينده ى زندگى علمى و فكرى خودش برنامهريزى كند؛ بى هدف در حوزه نماند.
🔰مدتى تحصيلات هست؛ دارد كفايه مىخواند، مىخواهد درس خارج برود، درس خارج میرود، مى خواهد مجتهد بشود، خيلى خوب، بعد براى آينده بايد برنامه ريزى كند.
♦️هركسى ذوقى دارد، هركسى توانى دارد، هركسى ممكن است موقعيت خاصى در اختيارش قرار بگيرد؛ اينها را از پيش برنامه ريزى كند و خودش را آماده نمايد. اينچنين نباشد كه ده سال، پانزده سال، بيست سال بگذرد و همينطور بى هدف در حوزه باشند و پاى اين درس و آن درس بنشينند و فسيل بشوند؛ نه فايده اى براى مردم، و نه فايدهاى براى خودشان داشته باشند. ۱۳۷۰/۰۶/۳۱
1474404_312.mp3
1M
🔰مقام معظم رهبری(مدظله العالی):
📝«آنچه در كشور لازم است و می تواند موقع و جايگاه علمى كشور را به طور شايسته و افتخارانگيز به ما نشان دهد كه بالا رفته، وجود يك چرخهى علمىِ كامل است.
👌در همه بخش ها يك چرخه به هم پيوسته مهمّى از انواع دانش هائى كه مورد نياز كشور است، بايد وجود داشته باشد تا اينها هم افزائى كنند و به كمكِ هم بيايند.
♦️يك مجموعه كامل علمى در كشور بايستى به وجود بيايد؛ اين هنوز نشده. اين جزيرهها بايستى به طور كامل به هم متّصل شوند، يك مجموعه واحد تشكيل شود؛ به هم كمك كنند، همديگر را پيش ببرند، هم افزائى كنند، راه را براى جستجو و يافتن منطقههاى تازه علمى در اين آفرينش وسيع الهى باز كنند؛ سؤال مطرح كنند، به آن سؤالها پاسخ داده شود؛ اينها همهاش لازم است.»
📎(بیانات در جمع نخبگان، 14 مهرماه 1389).
✅ ویژه برنامههای هفته پژوهش
🗓 از 18 تا 26 آذر ماه 1400
✳️ مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور در آستانه هفته پژوهش تقدیم میکند:
🔶 فروشگاه اینترنتی نور (نورشاپ) تا 50% تخفیف در خرید فیزیکی و 70% تخفیف در خرید دانلودی
🌐 www.noorshop.ir
🔷 خرید اعتبار از ابر نور تا 70% تخفیف
🌐 www.abrenoor.ir
🔶 خرید شارژ از نورلایب تا 40% تخفیف
🌐 www.noorlib.ir
🔷 طرح همراهان نور (شامل 103 عنوان نرمافزار) به مبلغ 250 هزار تومان
🌐 www.noorsoft.org/fa/content/View/15594
🔶 نسخۀ تحت شبکه 50 درصد تخفیف
🌐 noorsoft.org/fa/content/View/11886
🔷 تشریح برنامه ها و تخفیفات جامع مرکز نور به مناسبت هفته پژوهش:
🌐 https://www.noorsoft.org/fa/News/View/111160
🔶 هفته پژوهش فرصتی برای بزرگداشت پژوهش و پژوهشگری
🔰 مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
🌐 www.noorsoft.org
💠 کانال رسمی نور در ایتا
📢 @noorsoft
🌐 کانال و سايت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
هدایت شده از کانال تحلیلی حامیان ولایت
#فضائل_فاطمی_قرآن_روایت شماره 1
✅ سوره نور آیه 35
اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ ۖ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ ۚ نُّورٌ عَلَىٰ نُورٍ ۗ يَهْدِي اللَّـهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاءُ ۚ وَيَضْرِبُ اللَّـهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّـهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ.
خدا نور آسمانها و زمين است. مَثَل نور او چون چراغدانى است كه در آن چراغى، و آن چراغ در شيشهاى است. آن شيشه گويى اخترى درخشان است كه از درخت خجسته زيتونى كه نه شرقى است و نه غربى، افروخته مىشود. نزديك است كه روغنش -هر چند بدان آتشى نرسيده باشد- روشنى بخشد. روشنىِ بر روى روشنى است. خدا هر كه را بخواهد با نور خويش هدايت مىكند، و اين مَثَلها را خدا براى مردم مىزند و خدا به هر چيزى داناست.
🔆 صالح بن سهل همدانى گفت از حضرت صادق عليه السّلام شنيدم مىفرمود در باره آيه اللَّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكاةٍ.
مشكات فاطمه عليها السّلام است «فِيها مِصْباحٌ» امام حسن «الْمِصْباحُ» حسين است
فِي زُجاجَةٍ الزُّجاجَةُ كَأَنَّها كَوْكَبٌ دُرِّيٌ.
فاطمه زهرا بين زنان دنيا و زنان بهشت چون ستارهاى درخشان است
يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبارَكَةٍ
كه ميدرخشد از نژادى مبارك يعنى نژاد ابراهيم
لا شَرْقِيَّةٍ وَ لا غَرْبِيَّةٍ نه يهودى است و نه نصرانى
يَكادُ زَيْتُها يُضِيءُ
علم از او ميتراود وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُورٍ.
امامى از اين خانواده پس از امام ديگر يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَنْ يَشاءُ خداوند هر كه را بخواهد هدايت مىكند بائمه عليهم السّلام وَ يَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثالَ لِلنَّاسِ وَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ.
خداوند براى مردم مثل مي زند او به هر چيزى دانا است.
📚 تفسير قمى، ذیل آیه نور