#زیارتنامه_امام_حسن_عسکری ﷺ
به نيابت از قطب عالم امكان حضرت مهدي موعود (عج) هدیــــــہ و با توسل بر امام حسن عسکریﷺ :
بسم الله الرحمن الرحیم
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا مَوْلایَ یا اَبا مُحَمَّد الْحَسَنَ بْنَ عَلِیٍّ
الْهادِیَ الْمُهْتَدِیَ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَلِیَّ اللهِ وَابْنَ اَوْلِیآئِهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللهِ وَابْنَ حُجَجِهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا صَفِیَّ اللهِ وَابْنَ اَصْفِیآئِهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ اللهِ وَابْنَ خُلَفائِهِ وَاَبا خَلیفَتِهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ خاتَمِ النَّبِیّینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ سَیِّدِ الْوَصِیّینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ الاَْئِّمَةِ الْهادینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَا بْنَ الاَْوْصِیاءِ الرّاشِدینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا عِصْمَةَ الْمُتَّقینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اِمامَ الْفائِزینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا رُکْنَ الْمُؤْمِنینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا فَرَجَ الْمَلْهُوفینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وارِثَ الاَْنْبِیاءِ الْمُنْتَجَبینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خازِنَ عِلْمِ وَصِیِّ رَسُولِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا الدّاعی بِحُکْمِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ اَیُّهَا النّاطِقُ بِکِتابِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ الْحُجَجِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا هادِیَ الاُْمَمِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا وَلِیَّ النِّعَمِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا عَیْبَةَ الْعِلْمِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا سَفینَةَ الْحِلْمِ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبَا الاِْمامِ الْمُنْتَظَرِ، الظّاهِرَةِ لِلْعاقِلِ حُجَّتُهُ، وَالثّابِتَةِ فِی الْیَقینِ مَعْرِفَتُهُ، الُْمحْتَجَبِ عَنْ اَعْیُنِ الظّالِمینَ، وَالْمُغَیِّبِ عَنْ دَوْلَةِ الْفاسِقینَ، وَالْمُعیدِ رَبُّنا بِهِ الاِْسْلامَ جَدیداً بَعْدَ الاْنْطِماسِ، وَالْقُرْآنَ غَضّاً بَعْدَ الاْنْدِراسِ، اَشْهَدُ یامَوْلایَ اَنَّکَ اَقَمْتَ الصّلاةَ، وَآتَیْتَ الزَّکاةَ، وَاَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ، وَنَهَیْتَ عَنِ الْمُنْکَرِ، وَدَعَوْتَ اِلى سَبیلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ، وَعَبَدْتَ اللهَ مُخْلِصاً حَتّى اَتاکَ الْیَقینُ، اَسْأَلُ اللهَ بِالشَّأنِ الَّذی لَکُمْ عِنْدَهُ اَنْ یَتَقَبَّلَ زِیارَتی لَکُمْ، وَیَشْکُرَ سَعْیی اِلَیْکُمْ، وَیَسْتَجیبَ دُعائی بِکُمْ، وَیَجْعَلَنی مِنْ اَنْصارِ الْحَقِّ وَاَتْباعِهِ وَاَشْیاعِهِ وَمَوالیهِ وَمُحِبّیهِ، وَالسَّلامُ عَلَیْکَ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ .
🔲💡🔲💡🔲💡🔲
*بسم الله الرّحمن الرّحيم*
#صلوات_خاصه_امام_حسن_عسکري_عليه_السلام
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْحَسَنِ بْنِ عَلِىِّ بْنِ مُحَمَّدٍ، الْبَرِّ التَّقِىِّ الصَّادِقِ الْوَفِىِ
النُّورِ الْمُضيئِ، خازِنِ عِلْمِكَ، وَالْمُذَكِّرِ بِتَوْحيدِكَ وَوَلِىِّ اَمْرِكَ، وَخَلَفِ اَئِمَّةِ
الدّينِ الْهُداةِ الرَّاشِدينَ، وَالْحُجَّةِ عَلى اَهْلِ الدُّنْيا فَصَلِّ عَلَيْهِ يا رَبِّ اَفْضَلَ ما
صَلَّيْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَصْفِيآئِكَ، وَحُجَجِكَ وَاَوْلادِ رُسُلِكَ يا اِلهَ الْعالَمينَ.
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
❇️ #امام_حسن_عسكری ﷺ
گنجینه علم الهی❇️
امام حسن عسکری علیه السلام در سال ۲۳۲هجری در شهر مدینه متولد شدند. مادرشان بانویی پارسا به نام «حدیث»
و معروف به «جدة» بودند. در فضل و مقامات آن بانو همین بس که تا چندی پس از شهادت امام حسن عسکری علیه السلام پاسخ گوی نیازهای شیعیان بود.
در دوران حکومت متوکل خلیفه سفاک و خون ریز عباسی آن حضرت به همراه پدر بزرگوارشان به اکراه در شهر #سامرا ساکن شدند. شهرت ایشان به عسکری از این جهت است که در پایتخت حکومت عباسیان و در منطقه نظامی و لشگری زیر نظر ظالمان زندگی میکردند.
پس از شهادت پدر بزرگوارشان تا 6 سال عهده دار مقام امامت بودند. در این مدت سه خلیفه عباسی به خلافت رسیده و هر یک به گونهای این مقام جانشینی پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله را با رفتار خود آلوده کردند. خلفائی که تنها نام خلافت را یدک میکشیدند و در عمل هر فسق و فجوری را مرتکب میشدند. آنچه برایشان اهمیت نداشت هدایت مردم و پیروی از پیامبر خدا صلی الله علیه و آله بود. گرچه مهتدی عباسی خود را هم چون عمر بن عبدالعزیز در میان بنی امیه میدانست و به ظاهر به دنیا پشت کرده و بساط فسق و فجور را جمع کرده بود ولی از برخوردش با امام به خوبی برداشت میشود که این تظاهرش به جهت حفظ مقام و آبرو پیدا کردن بوده است.
در این مدت امام_حسن_عسکری
علیه السلام با اینکه در شدیدترین تدابیر امنیتی بسر میبرد لکن به بهترین وجه ممکن مردم را هدایت فرموده و از آسیبهای جدی به پیکره دین اسلام جلو گیری فرمود. آن حضرت با مدیریت سازمان وکالت از طریق نمایندگان خود در دورترین نقاط شهرهای مسلمان نشین، جامعه پیروان خود را رهبری کرده و با فرستادن افراد در مقابل دشمنان فکری نقشه آنان را نقش بر آب میفرمود.
جریان فعالیت «اسحاق کندی»
فیلسوف آن دوران و خنثی نمودن نقشه او توسط امام حسن عسکری علیه السلام، نمونه خوبی از این دست است. او چند زمانی به گوشهای خزیده بود و به خیال خام خود مشغول جمع آوری تناقضات قرآن بود. امام به شاگرد او فرمودند آیا در میان شما مردی رشید وجود ندارد تا به گفته های استادتان پاسخ دهد؟ او در جواب گفت ما ناتوان از پاسخ گوئی به او هستیم. حضرت با آموزش مطالب و نوع خاصی از روش بحث به او این شاگرد را آن قدر توانا ساختند، به گونهای که با بیان مطالب آن حضرت به او فیلسوف بزرگی همچون اسحاق کندی سر تعظیم فرود آورده و از تصمیم خود منصرف شد.
گرچه در ایام امامت آن معدن علوم الهی، دانشمندان اهل سنت مشغول نگاشتن مهمترین کتابهای حدیثی خود بودند
لکن نوشتههای خود را از دریای دانش آن امام محروم ساختن و با این کار دانش اندوزان و پیروان خود را تشنه نگاه داشتند. با نیم نگاهی به حیات فکری کسانی که از این آبشخور بهره میگیرند تأثیر این تشنه کامی حس میشود.
در حدیث قدسی لوح که خداوند به مناسبت میلاد امام حسین علیه السلام
به حضرت_فاطمه زهرا سلام الله علیها هدیه داده بود، از امام حسن عسکری به عنوان خازن علم الهی یاد شده است.
هشتمین روز از ماه ربیع الاول سال۲۶۰ شهر سامرا که در آن روزگار بزرگترین شهر شناخته میشد، در سوگ آن امام بزرگوار غرق عزا و ماتم بود. نویسندگان آمار افرادی که در تشییع جنازه حاضر شده بودند را قابل شماره ندانسته و آن را به قیامت تشبیه کردهاند این وضعیت نشان از آن دارد که گرچه حاکمان ستمگر امامان را مضیقه قرار میدادند لکن در دل مردم جا داشتند.
📚پی نوشت:
۱. ابن شهر آشوب ، مناقب آل ابی طالب علیهم السلام ج۴ ص۴۲۴
۲. الکافی ج۱ ص۵۲۸
۳.شیخ عباس قمی ، الانوار البهیه
ص۲۶۷ و ۲۷۰
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
✅ #وجه_تسمیه_سامراء
🔹برخی سامراء را به واژه فارسی «سام راه» بر میگردانند که منظور آن است که سام پسر نوح(علیهالسلام) آن را ساخت یا از آنجا گذشت و یا «سام را» شهری که برای سام ساخته شد. برخی گفتهاند شاید «شام راه» بوده یعنی راهِ شام. زیرا در گذشته اگر کسی قصد سفر به شام را داشت باید از عراق و از این شهر عبور می کرد. برخی سامراء را سامره خواندهاند و آن را اسمی آرامی به معنای جایی که برای آن مالیات و جزیه میگیرند، دانستهاند.
🔸از دیگر اسامی این شهر عسکر است که نام محلهای خاص در سامراء و محل حضور نظامیان و لشکریان در آن بوده است و وجه تسمیه امام هادی(علیهالسلام) و امام حسن عسکری(علیهالسلام) نیز به عسکری، همین سکونت در این منطقه است.
✅ امام هادی(علیهالسلام) و شهر سامراء
🔹امام هادی(علیهالسلام) در دوم رجب(به نقلی) 214ق در قریه ابواء نزدیک مدینه متولد شدند و در عصر متوکل به اجبار او در سال 243ق از مدینه به #سامراء رهسپار گردیدند. متوکل از ترس حکومت خود و دور کردن امام از پیروان و طرفدارانشان در مدینه ایشان را در منطقه نظامی عسکر این شهر تحت نظارت گرفت. امام(علیهالسلام) در مسیر راه خود به سوی سامراء ابتدا وارد بغداد شدند و مورد استقبال فراوانی قرار گرفتند و سپس به سامراء رفتند و پس از 20 سال و 9 ماه اقامت در سامراء سرانجام در روز چهارشنبه 26 جمادی الاخر 254ق در منزل خود کوی معروف به «شارع ابواحمد» به شهادت رسیدند و در همان منزلشان به خاک سپرده شدند که هم اکنون صحن مقدس و آستان مبارک ایشان است. این خانه در حلقه پادگان نظامی قرار داشت و زائران و دوستان آن حضرت از پنجرهای که به سمت خیابان باز شده بود ایشان را زیارت میکردند و در مسجد مقابل که اکنون رواق پشت سر مطهر است نماز زیارت میخواندند. تا سال 328 ق و پایان عصر غیبت صغری تولیت این مکان بدست شیعیان بود.
🔸سرداب زیرزمینی است که امام هادی (علیهالسلام)و فرزند بزرگوارشان امام عسکری (علیهالسلام)و حضرت صاحب الزمان (عج) چند صباحی را در آن زیسته و به عبادت مشغول بودند.
✅سایر قبور مطهر در سامراء
علاوه بر مرقد مطهر امام هادی(علیهالسلام) و فرزند بزرگوارشان امام حسن عسکری (علیهالسلام) که در سامراء قرار دارد، مزار نرجس خاتون مادر بزرگوار امام عصر(عج) نیز در کنار قبر دو امام بزرگوار و داخل ضریح آنها قرار گرفته است. همچنین مزار حکیمه خاتون دختر بزرگوار امام جواد(علیهالسلام) و عمه امام حسن عسکری(علیهالسلام) نیز در سمت پایین پای امام عسکری و امام هادی(علیهالسلام) قرار دارد.
🔹مادر امام حسن عسکری(علیهالسلام) به نام حدیث معروف به جده نیز در آستان عسکریین به خاک سپرده شده است. سمانه مادر امام هادی(علیهالسلام) و حسین بن علی و ابوعبدالله جعفربن علی از فرزندان امام هادی(علیهالسلام) نیز در همین مکان مدفون میباشند که مزار همگی این بزرگواران در ضریح مطهر امامین عسکریین قرار دارد.
🔸در داخل صحن دو امام ضلع شمال غربی و پانزده متری بقعه و حرم مطهر مقامی است که امروزه به سرداب غیبت معروف است. سرداب زیرزمینی است که امام هادی(علیهالسلام) و فرزند بزرگوارشان امام عسکری(علیهالسلام) و حضرت صاحب الزمان(عج) چند صباحی را در آن زیسته و به عبادت مشغول بودند و از این روی محل متبرکی است که سه تن از امامان شیعه در آن میزیستهاند.
🔹بیشتر ساکنان این شهر امروزه اهل تسنن هستند و از این روی غربت امامان شیعه در آن چند برابر شده است و به علت وضعیت کشور عراق عموم زائران عتبات عالیات از زیارت آن محروم میمانند. باشد که روزی با ظهور حضرت مهدی(عج) و گسترش حکومت حق در جهان این قبور مطهر بدست شیعیان و محبین واقعی حضرتش آباد گردد.
إن شاء الله
📘فهرست منابع و مآخذ
1. عتبات عالیات عراق- اصغر قائدان- بخش سامراء
2. مفاتیح الجنان- شیخ عباس قمی
3. سیمای سامراء- ؟سردرودی
4. معجم البلدان- یاقوت حموی
5. تاریخچه شهر سامراء و زندگانی عسکریین (ع)- مصلح الدین مهدوی
6. جغرافیای تاریخی سرزمینهای خلافت شرقی- لسترنج- ترجمه محمود عرفان
7. الرحله- ابن بطوطه
8. تاریخ یعقوبی- ترجمه عبدالمحمد آیتی
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
#نماز_حاجت_امام_حسن_عسکری ﷺ
#شهادت_امام_حسن_عسکری ﷺ
#حاجت
نمازحاجت امام حسن عسکری علیه السلام در روز یکشنبه :
به گزارش دلگرم : این نماز در کتاب مفاتیح الجنان آمده است و شیخ عباس قمی در توضیح آن آورده است: سید بن طاووس در جمال الاسبوع از برای هریک از ائمه علیهم السلام نمازی با دعا ذکر نموده از جمله نماز امام حسن عسکرى علیه السلام؛
چهار رکعت است در دو رکعت اول بعد از «حمد» پانزده مرتبه سوره «إذا زلزلت» و در دو رکعت دوم بعد از «حمد» پانزده مرتبه «توحید».
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
داروخانه معنوی
#احسن_القصص
☘مرحوم عباس رحمان نژاد (١۵)
💥از چیزهایی که خیلی به آن اهمیت میداد #نماز اول وقت بود، بحدی برایش مهم بود که تمام برنامه ها و کارهایش را با نمازش تنظیم میکرد. یعنی اگر میخواست جایی برود یا کاری انجام دهد، اول حساب میکرد که چقدر تا اذان باقیمانده و لحظه اذان کجا خواهد بود، خودش که دائم الوضو بود، به خانواده و همراهانش هم توصیه میکرد که با #وضو از منزل خارج شوند، تا موقع اذان خود را به نزدیکترین مسجد یا محل برای ادای فریضه الهی برسانند.
⚡️⚡️⚡️
برای ایجاد این فرهنگ در وجود فرزندانش، تدابیر جالبی داشت. مثلا وقتی بچه ها خیلی کوچک بودند، جانمازش را کنار محل بازی آنها پهن میکرد، حین نماز از سرو کولش بالا میرفتند، طوری که گاهی خم و راست شدن و سجده رفتن برایش دشوار میشد. برای اینکه کسی مانع نشود میگفت، اصلا کاری به بچه ها نداشته باشید! میخواهم از نماز خاطره شیرینی داشته باشند.
دقیقا هم همینطور بود، بچه ها بسیار وقت نماز را دوست داشتند تا بتوانند موقع رکوع و سجود روی شانه های پدر سوارشده و بازی کنند.
⚡️⚡️⚡️
بزرگتر که شدند قبل از نماز مدتی مانده به اذان با آنها شروع به بازی میکرد و به محض رسیدن وقت نماز رو به آنها میگفت: الان وقت نماز رسیده، اول برویم نماز بخوانیم بعد بیاییم دنباله بازی را ادامه بدهیم. و بچه ها با خوشحالی قبول میکردند. کنار خودش و با دست خودش برایشان سجاده پهن میکرد و آنها با پدرشان به رکوع وسجود می رفتند، هر دفعه یک قسمت کوچک از نماز را به آنها می آموخت تا با او تکرار کنند و بدین ترتیب خیلی زود نماز صحیح و کامل را می آموختند.
#شرح_حال_اولیاء_خدا
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔲 #استوری
🥀 شهادت امام حسن عسکری علیهالسلام
༻﷽༺
🍂غریب ڪرببلا لاأقل زهیرے داشت
🖤ڪنار حضرت آقا حبیب بوده و هست
🍂همیشہ هر شبجمعہ حرم پر از زائر
🖤ولے مزار حسنها غریب بوده و هست
🏴 #امام_حسن_عسکری ﷺ
🏴 #شهادت_امام_حسن_عسکری ﷺ
🤲اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
#نماز_حضرت_جبرئیل
#حاجت
💠از حضرت رسول اکرم صل الله علیه و آله روایت شده که فرمودند هر کس شب_دوشنبه چهار رکعت نماز بگذارد به این صورت که در هر رکعت 7 مرتبه سوره حمد و 1 مرتبه سوره قدر را بخواند و پس از سلام ابتدا 100 بار بگوید :
✨اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد✨ٍ
و سپس 100 بار بگوید
✨ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى جَبْرَئِیلَ ✨
و بعد یک 100 مرتبه
✨ لَعَنَ اللَّهُ الظَّالِمِینَ ✨بگوید
🌺و ایضاً آیة الکرسی را بخواند و گونه راست خود را بر زمین گذاشته وبه یک نفس بگوید
🎈هُوَ اللَّهُ اللَّهُ رَبِّی حَقّاً 🎈
سپس بگوید :
🎈لَا أُشْرِکُ بِهِ شَیْئاً وَ لَا أَتَّخِذُ مِنْ دُونِهِ وَلِیّاً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِمَعَاقِدِ الْعِزِّ مِنْ عَرْشِکَ وَ بِمَوْضِعِ الرَّحْمَةِ مِنْ کِتَابِکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَفْعَلَ بِی کَذَا وَ کَذَا🎈
☘و به جای کذا و کذا حاجات خود را طلب نماید سپس گونه چپ خود را بر زمین گذاشته و بگوید :
🎈یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ یَا جَبْرَئِیلُ بِکُمْ أَتَوَسَّلُ إِلَى اللَّهِ 🎈
🌺و سپس به سجده رفته دعای اول را بخواند و حاجات خود را مجددا طلب نماید٬ خداوند به او هفتادهزارقصر در بهشت عطا فرماید که در هر قصری هزار خانه و در هر خانه ای هفتاد_هزار_جاریه وجود دارد و نیز تمامی حاجت های او برآورده می شوند
📒 جمال الاسبوع ص ۷۳
@Manavi_2
داروخانه معنوی
#احسن_القصص #تشرفات (قسمت سوم): #امام_زمان ﷻ ناگهان کسی را دیدم که با من راه میرود و بر سرش عمامه
#احسن_القصص
#تشرفات (قسمت چهارم):
#امام_زمان ﷻ
آقا سید مهدی قزوینی به من فرمود: چهل شب جمعه به زیارت حضرت آبی عبدالله الحسین برو. تصمیم گرفتم این کار را بکنم و مشغول انجام دادن آن شدم. هر هفته شبهای جمعه از حله برای زیارت امام حسین علیه السلام به کربلا می رفتم تا اینکه فقط یک شب باقی ماند.
▪️▫️▪️
روز پنجشنبه ای بود که از حله به کربلا رفتم، وقتی به دروازه شهر رسیدم دیدم سربازها و نیروهای دولتی با کمال سختی از کسانی که می خواهند وارد شهر شوند درخواست مجوز عبور می کنند و من نه مجوز داشتم نه قیمت آن را. متحیر مانده بودم. مردم هم دم دروازه ایستاده بودند و همدیگر را فشار می دادند تا شاید راهی باز شود. من از شلوغی استفاده کردم و خواستم خودم را از لابلای آنها رد کنم، اما نشد.
▪️▫️▪️
در این حال صاحب خودم حضرت صاحب الامر علیه السلام را داخل شهر و پشت دروازه دیدم که در لباس طلاب عجم بودند و عمامه سفیدی بر سر داشتند. تا آنجناب را دیدم به ایشان استغاثه کردم. همان لحظه مولا بیرون آمدند و دست مرا گرفتند و داخل دروازه کردند و هیچکس مرا ندید. وقتی داخل شدم دیگر آن مولای عزیز را ندیدم.
📓ملاقات با امام زمان در کربلا ص ۳۶
🌹اللهم ارنی الطلعة الرشیدة
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻بیعت با امام زمان (عج) لوازم و شروطی داره🤝
📍ببینید و نشر دهید🍃
#امام_زمان ﷻ
#کلیپ_مهدوی
#امام_حسن_عسکری ﷺ
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
❣ #سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ ؏ــلَے شَمْسِ الظَّلاَمِ وَ بَدْرِ التَّمَامِ...✋
_سَلٰام بر مُولٰایے ڪہ؛
بٰا طُلـــــوع شَمــ☀️ـــس وُجودَش،
مَجٰالے بَرا؎ ظُلم و ظُلمَـــــت بٰاقے نَخوٰاهد مٰاند....𑁍
﴿آغآز ولایتتـآن مُبٰارک آقـ❀ــآجــآنمﷻ..𔘓﴾
#امام_زمان ﷻ
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
❰حِجــــٰـآبم۔۔✿❱۔!
فَقط بَرا؎ رضـــــآیت و
لَبخنـــــد شُماستـــــ ۔۔۔
آقــ𑁍ـــآ جـــــآنم..!
﴿مَهــ«ﷻ»ـــد؎ جـــــآن..𔘓﴾
#حجاب
#چادرانه
#امام_زمان ﷻ
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
﷽
دَستور؎أز..،
❰ آیــَـــتاللّہ ڪِشمیر؎....(ره)❱:
بَرٰا؎قُـــــرببِہ﴿اِمـــــآمزمـــــآنﷻ۔۔𔘓﴾:
•روز؎یِہ سٰا؏ـــتبٰاحَضـــــرتخَلوتڪُنید:
یِہ جٰا؎ سٰاکـــــتبشینیدوَ
«زیـــــآرتسَـــــلٰام؏ـَــلےٰآلیٰاسیـــــنْ»
بِخونید۔۔۔!
•بَـــــ؏ـدهَمزیٰادبِگویید:
«یــــٰـاصآحِبَالزّمآنأغِثنے؛
یــٰـــاصآحبالزمٰاناَدرِڪنے؛
اَلْمُستَعانُبِکَیأبنَالْحَســـــن..𑁍»
_تَوسـُــــلبِڪنیدبہ ایشٰان؛
ڪَم ڪَم رِفــــᰔـآقتپِیدامےشَود.
#تلنگرانه
#سخن_بزرگان
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
داروخانه معنوی
سه دقیقه در قیامت قسمت5⃣5⃣ 🔈 شرح و بررسی کتاب #سه_دقیقه_در_قیامت 🔈 تجربه نزدیک به مرگ جانباز مدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سه دقیقه در قیامت 56.mp3
30.44M
سه دقیقه در قیامت
قسمت6⃣5⃣
🔈 شرح و بررسی کتاب #سه_دقیقه_در_قیامت
🔈 تجربه نزدیک به مرگ جانباز مدافع حرم
🔊 جلسه پنجاه و ششم
* ادامه کتاب؛ شهید و شهادت
* مقام شهدا
* تفاوت شهید با دیگران در برزخ
* میشود کسی به اسم شهید در گلزار شهدا باشد اما منزلت شهدا را نداشته باشد
* بیتفاوتی به قانون، حقالناس است
* احوال ما بعد از مرگ ارتباطی با مراسم تشییع جنازه ما ندارد
* قضاوت عاقلانه
* حقالناس و قضاوت
* حقالناس مانع شهادت است؟
* حقالناس شهید، شفاعت شهید
* دستهبندی نفوس در قرآن
* آدم در رهن اعمالش است
* چه کسانی در رهن اعمالشان نیستند؟
* با چه اعمالی از رهن اعمال خود خارج میشویم؟
* روایت قرآن از مکالمه اصحاب یمین با مجرمین
* نشانه و قواعد رحمت خدا
* آیا امکان داشت که همه گناهان راوی کتاب بخشیده شود؟
* معنای تبدیل سیئات به حسنات
* شفاعت در عالم برزخ
* دو مدل توسل
* مثال قرآنی شفاعت در دنیا
* رسیدن به مقام محمود
* نگرانی اهلبیت علیهمالسلام از برزخ شیعیان
* نقل ماجراهایی زیبا از شهید دستغیب
⏰ مدت زمان: ۱:۲۴:۲۸
#شهادت
#شفاعت
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
داروخانه معنوی
#بیداری_از_خواب_غفلت(78) #راهکارهای_تقویت_ایمان (۲۰): ادامه مطلب قبل: 2⃣مورد دوم صفتی از رسول اکرم
#بیداری_از_خواب_غفلت(79)
#راهکارهای_تقویت_ایمان (۲۱):
3⃣سومین صفت برای تکمیل ایمان را باید از اهل بیت علیهم السلام یاد بگیرید: صبر در برابر سختیها و گرفتاریها!
🔹وقتی سختیی به انسان می رسد، اگر تحمل کرده و بیان نکند، نتیجه اش این می شود که انسان شرح صدر پیدا می کند. سینه اش گشاده می شود.
🔹بعد هم خدای تعالی فرموده من اجر صابرین را به غیر حساب می دهم! بدون هیچ حدّی!!!
🔹کوچکترین سختی به شما رسیده، حالا نصف روز بوده، یک روز یا یکماه بوده، بالاخره تمام می شود، ولی خدا می گوید در ازای این سختیِ گذرا من بی حد و حساب اجر می دهم.
🔵پس این صفت نیک را نصب العین قرار دهید، حتی بنویسید جلوی چشمتان باشد و برای تکمیل ایمانتان آنها را در خودتان ایجاد کنید.
۱. ستارالعیوب باشید.
۲.با مردم مدارا کنید.
۳. در سختیها صبر کنید.
🔷استاد اخلاق جناب حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2